back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despre orice

Pagini: << 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 >> Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 00:22

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 00:25

Uite mai sus, aia e dovada ca au scos posibilitatea de a insera filmulete cu embed. Nu au sat nici o explicatie. Filmele cu embed sint opensource. Deci libere de a fi postate pe orice site. De 3 ori am incercat.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 00:26

De la: nastasemihail, la data 2009-10-14 05:01:15
De la: homemarcel0, la data 2009-10-14 00:37:06
De la: nastasemihail, la data 2009-10-13 15:43:15
De la: crio, la data 2009-10-13 15:32:46Ok deci aici toata lumea plinge dupa toata lumea.Incep si eu,ca aici posta si Victor- vasix si-mi spune sa -mi fac si eu cont sa stam la chat si-mi fac dar el isi sterge contu!!! Sa incep si eu acu.
Nu mai ai mult dupa cum vorbesti. Si eu as vrea...ca asa e cool...
Dar vasix s-o fi suparat pe mine ca i-am spus ca e pirvirs. si se pare ca nu stie de gluma. Eu stiam ca fac fetele sa plinga, nu barbatii. Si acum sa te fac pe tine. E ucrainean si suparacios ca voi moldovenii. Na ca ti-am spus-o....

... numai ''pirvirs'' ? ... as mai adauga - profitor nesimtit si fara caracter ... iar faptul ca vorbeau intentionat lingusitor cu femeile denota anumite interese pe care nu as vrea sa le pun pe seama nationalitatii ... am mai auzit de diversi guru de care nu mai poti scapa ... o sa revina, doar daca nu si-o fi facut cont si ''actioneaza'' pe alt undeva ... aici s-a cam prins lumea ... daca are suficient auditoriu decit in cealalta parte, va reveni ...

Nu stiu, mie imi placea de vasix. Are multi copii.

... cind esti ginere in casa trebuie sa te faci util intr-un fel ... ma gindesc numai cum se simt parintii primei sotii cu nepotii transformati in musulmani ... cine isi inchipuie ca ce face el este o poezie se inseala ... copiilor le urez multa sanatate ...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 00:29

De la: crio, la data 2009-10-16 10:51:03
De la: nastasemihail, la data 2009-10-16 02:43:03
De la: radita09_telus_net, la data 2009-10-15 17:42:08Aztecii, Maiasii, Toltecii
Au disparut intr-o zi.
Nu ne-am pus intrebarea: CUM?
De astia nu se stie practic nimic decit ca sint lipsa la apel. de unde intr-o zi? A stat cineva limga ei cu un detector de persoane ca sa vada?

Pe cuvintul meu!!!! EXACT ASTA AM VRUT SI EU SA INTREB:i-a tinut cineva de mina sa se stie ca au disparut intr-o zi?!!!
Bineinteles ca nu se stie cauza disparitiei si nici in cit timp au disparut. E o enigma. Dar mayasii. Ca aztecii sint uramsi ai lor si acum, mai ales in America latina. Insa parerea mea e ca civilizatiile nu dispar ci se transforma unele in altele, in zeci, sute de ani. Se absorb indivizii in timp in civilizatiile urmatoare.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 00:32

De la: homemarcel0, la data 2009-10-18 00:26:19
De la: crio, la data 2009-10-13 15:32:46Ok deci aici toata lumea plinge dupa toata lumea.Incep si eu,ca aici posta si Victor- vasix si-mi spune sa -mi fac si eu cont sa stam la chat si-mi fac dar el isi sterge contu!!! Sa incep si eu acu.
Dar vasix s-o fi suparat pe mine ca i-am spus ca e pirvirs. si se pare ca nu stie de gluma. Eu stiam ca fac fetele sa plinga, nu barbatii. Si acum sa te fac pe tine. E ucrainean si suparacios ca voi moldovenii. Na ca ti-am spus-o....

... numai ''pirvirs'' ? ... as mai adauga - profitor nesimtit si fara caracter ... iar faptul ca vorbeau intentionat lingusitor cu femeile denota anumite interese pe care nu as vrea sa le pun pe seama nationalitatii ... am mai auzit de diversi guru de care nu mai poti scapa ... o sa revina, doar daca nu si-o fi facut cont si ''actioneaza'' pe alt undeva ... aici s-a cam prins lumea ... daca are suficient auditoriu decit in cealalta parte, va reveni ...

... cind esti ginere in casa trebuie sa te faci util intr-un fel ... ma gindesc numai cum se simt parintii primei sotii cu nepotii transformati in musulmani ... cine isi inchipuie ca ce face el este o poezie se inseala ... copiilor le urez multa sanatate ...

Asta a plecat cu afaceri prin orient...sau cine stie. Nu stiu daca l-a tras nevasta dupa el. Oricum spunea ceva de venit inapoi in Europa.

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 00:37

Wooot, am incercat sa dau embed ,dar se pare ca nu merge...

Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 00:38

De la: nastasemihail, la data 2009-10-16 02:41:34
De la: radita09_telus_net, la data 2009-10-15 17:39:24Noua Ordine Mondiala:
3,5 milioane sa fim sclavii lor.
In 2020 au planuit sa treaca la actiune, dar au inceput de pe acum:
virusuri, rapiri, disparitii etc.
In 1954 americanii au facut contract cu ei: ne dati tehnologie, noi va dam oameni pe care sa experimentati.
V-ATI TREZIT!!!!!!
Stii tu ceva Emile. Dar din 1954 pina acum parca populatia a crescut de cel putin 2 ori. Scaderea populatiei e clar anticipata din cauza scaderii natalitatii in viitor in tarile lumii a 3-a cind le va creste nivelul de trai. Estimarile sint cam cu o treime in citeva sute de ani. Dar ce spui tu aduce a sf.

... dar cine spune ca nu am fost mult mai multi decit acum ? ... realitatea este ca sintem inlocuiti de masini sau de cei mai slab platiti de aici impresia de suprapopulare ... dar totul este cicilic ... fara indoiala ... herodot mentiona clar aglomerarea umana care era in zonele locuite de traci, de exemplu, ca depasind-o cu mult pe cea a hindusilor ... am avut ocazia sa vizitez multe orase romane din africa ... e impresionant sa iti imaginezi la ce nivel traiau atunci si ce forta de munca sau de creatie exista ... orase in mijlocul desertului, cu saune, bai, toalete, teatre, canalizari, apa curenta ... cred ca omenirea a facut multe regrese in ultimii 2000 de ani si urmeaza sa mai faca ... cu toata matematica, statistica sau strategii nimeni nu e in stare sa controleze nimic din evolutia omului ... dar ce e clar cu cit omul uita de radacinile lui cu atit coborirea e mai aproape si mai abrupta ... e foarte important e sa nu uiti de unde provii si sa urmezi reguli de viata verificate indiferent de ''moda'' zilei ... si sa le dai mai departe ... face coborirea mai usoara ...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 00:40

De la: dark1secret, la data 2009-10-18 00:37:03Wooot, am incercat sa dau embed ,dar se pare ca nu merge...
Tocmai am spus pe topicul celalalt desapre asta.

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 00:40

De la: nastasemihail, la data 2009-10-18 00:32:14

Asta a plecat cu afaceri prin orient...sau cine stie. Nu stiu daca l-a tras nevasta dupa el. Oricum spunea ceva de venit inapoi in Europa.

... afaceri prin orient ... ...ce naiba ... sa spunem ca ii cunosc varianta prezentata de el de la inceput ...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 00:45

De la: homemarcel0, la data 2009-10-18 00:38:58
In 1954 americanii au facut contract cu ei: ne dati tehnologie, noi va dam oameni pe care sa experimentati.
V-ATI TREZIT!!!!!!
Stii tu ceva Emile. Dar din 1954 pina acum parca populatia a crescut de cel putin 2 ori. Scaderea populatiei e clar anticipata din cauza scaderii natalitatii in viitor in tarile lumii a 3-a cind le va creste nivelul de trai. Estimarile sint cam cu o treime in citeva sute de ani. Dar ce spui tu aduce a sf.

... dar cine spune ca nu am fost mult mai multi decit acum ? ... realitatea este ca sintem inlocuiti de masini sau de cei mai slab platiti de aici impresia de suprapopulare ... dar totul este cicilic ... fara indoiala ... herodot mentiona clar aglomerarea umana care era in zonele locuite de traci, de exemplu, ca depasind-o cu mult pe cea a hindusilor ... am avut ocazia sa vizitez multe orase romane din africa ... e impresionant sa iti imaginezi la ce nivel traiau atunci si ce forta de munca sau de creatie exista ... orase in mijlocul desertului, cu saune, bai, toalete, teatre, canalizari, apa curenta ... cred ca omenirea a facut multe regrese in ultimii 2000 de ani si urmeaza sa mai faca ... cu toata matematica, statistica sau strategii nimeni nu e in stare sa controleze nimic din evolutia omului ... dar ce e clar cu cit omul uita de radacinile lui cu atit coborirea e mai aproape si mai abrupta ... e foarte important e sa nu uiti de unde provii si sa urmezi reguli de viata verificate indiferent de ''moda'' zilei ... si sa le dai mai departe ... face coborirea mai usoara ...

In privinta populatiei e evident ca de 200 ani creste vertiginos.
Eu spuneam ca se anticipreaza scaderea in 400 ani cu 30 %. Deci mai lent decit cresterea de vreo 4 ori in 200 ani. In privinta antichitatii, se stie ca arau multi dar nu ne dapaseau. Se stiu niste statistici din imperiul roman si probabil China. Si apoi extrapolari. Se pare ca maxim 1 miliard, pe tot globul.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 00:46

De la: homemarcel0, la data 2009-10-18 00:40:47

... afaceri prin orient ... ...ce naiba ... sa spunem ca ii cunosc varianta prezentata de el de la inceput ...

Nu stiu exact. Dar vad ca va "agreati"....

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 00:57

De la: nastasemihail, la data 2009-10-18 00:45:19
De la: homemarcel0, la data 2009-10-18 00:38:58
V-ATI TREZIT!!!!!!

In privinta populatiei e evident ca de 200 ani creste vertiginos.
Eu spuneam ca se anticipreaza scaderea in 400 ani cu 30 %. Deci mai lent decit cresterea de vreo 4 ori in 200 ani. In privinta antichitatii, se stie ca arau multi dar nu ne dapaseau. Se stiu niste statistici din imperiul roman si probabil China. Si apoi extrapolari. Se pare ca maxim 1 miliard, pe tot globul.

...iar eu spuneam au fost cu multi mai multi locuitori decit acum ... daor ca nu erau atit de usor de numarat ... iar scaderea populatiei pe glob va fi mult mai rapida (excluzind us care creste constant prin emigratie controlata) in tarile industrializate ... foarte rapida ... media normala a natalitatii pentru mentinerea populatiei este de 4 copii pe cap de familie pentru a compensa ''perderile'' (femei sterile, familii destramate, ''filozofi'' fara urmasi. ...) ... iar cu cit dezvoltarea este mai mare cu atit mai dramatic se va simti scaderea populatiei ... sint pensii de platit, servicii de mentinut in functiune (sociale, administrative, medicale, ...) care necesita prezenta umana ... iar diferenta de populatie se va compensa automat prin emigrari din alte tari care vor aduce mentalitatea si traditiile lor (se observa in germania, uk, tarile nordice, ... in doar citiva zeci de ani) ...

... cauta pe internet - iarna demografica ... e o varianta realista ... mai realista decit povestile cu extraterestri ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 01:02

De la: nastasemihail, la data 2009-10-18 00:46:39
De la: homemarcel0, la data 2009-10-18 00:40:47

Nu stiu exact. Dar vad ca va "agreati"....

... intradevar ... mi-a inscenat niste acuze si mi-a spart contul cind am fost mai obiectiv cu el (era tot la tema lui preferata - induiosarea unor dudui) si de atunci ma ocoleste ... nici eu nu pot spune ca il ignor ... in rest ii doresc sanatate ... dar minciunile nu le uit ...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 01:11

Cresterea demografica e clar ca a fost de 4 sau chiar 5 ori in 200 ani. Acum da semne de scadere doar in o treime din mapamond, din cauza tarilor dezvoltate. In privinta faptului ca a fost mai mare in trecut, nu stiu de unde ai datele ca nu e nici o dovada. Imperiul roman si China aveau acum 2000 ani statistici. In rest dupa oasele ramase pe jos. Acum e cea mai mare populatie care a fost vreodata, si va mai creste citiva zeci de ani. Dupa....va stagna si va scade usor. Astea sint estimarile.

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 01:21

De la: nastasemihail, la data 2009-10-18 01:11:44Cresterea demografica e clar ca a fost de 4 sau chiar 5 ori in 200 ani. Acum da semne de scadere doar in o treime din mapamond, din cauza tarilor dezvoltatew. In privinta faptului ca a fost mai mare in trecut, nu stiu de unde ai datele ca nu e nici o dovada. Imperiul roman si China aveau acum 2000 ani statistici. In rest dupa oasele ramase pe jos. Acum e cea mai mare populatie care a fost vreodata, si va mai creste citiva zeci de ani. Dupa....va stagna si va scade usor. Astea sint estimarile.

... nu face ca primarul ... oasele nu rezista citeodata nici 100-200 de ani ... populatia poate fi estimata si dupa scrierile unor istorici din vechime dar mai ales dupa realizarile lor raportate la tehnologia de atunci ... e mai realist ... de 200 de ani se tot numara populatia intradevar ... si nu generaliza ... uita-te cine sa extins demografic si in detrimentul cui ... acum e politically corect sa pari ca inghiti povestile cu america locuita ici si colo de niste indieni lihniti de foame sau de australia locuita de citiva pigmei alergati de crocodili ... cred ca iti imaginezi cum se scrie istoria citeodata ... sau cum nu se scrie ... sperietoarea cu cresterea demografica e o utopie ... urbanizarea e adevarata capcana ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 01:29

... tot politically corect a ajuns si povestea cu zona balcanilor si a europei centrale gasiti aproape nelocuiti (citiva ciobani pe ici pe colo uitati de d-zeu) de populatiile migratoare ... mai ales ca la numarul lor de atunci nici cu o natalitate de 30 de copii pe cap de femeie nu puteau ajunge in nici o mie de ani la populatia de acum ... ... si daca mai adaugi ceva boli si ceva razboaie chiar ca ies in minus ...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 05:15

FALS.

Fosta membra 9am.ro

1086 mesaje
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 10:35

pe bune, eu nu pricep, ptr niste amarate de videoclipuri care nu se pot posta migreaza toata lumea de pe aici?

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 16:02

Speranta de viata pe teritoriul Scitiei (Dobrogea actuala) era de 44 de ani la barbati si de 42 de ani la femei. Asta daca aveau sansa sa treaca de primii ani. "O treime dintre copii nu atingeau virsta de un an si doua cincimi nu ajungeau la 5 ani", precizeaza Andrei Soficaru. "Cauza principala erau maladiile contagioase infantile. Pina la vaccin, mortalitatea infantila este crescuta peste tot", precizeaza Zoe Petre. Infectii apar insa si la nastere (15-20% dintre femei mor la 20-35 de ani, dar nu se stie daca toate au murit in urma nasterilor). "Febra puerperala e o infectie post-partum care a decimat populatia feminina a globului pina in sec. XIX, pina la Pasteur. Instrumentele nu erau sterilizate, iar in timpul nasterii infectia microbiana se putea transmite chiar prin miinile moaselor",

POPULATIA LUMII DE LA HRISTOS PANA AZI

1--- 200 milioane
1000 275 millioane
1500 450 millioane
1650 500 millioane
1750 700 millioane
1804 1 miliard
1850 1.2 miliarde
1900 1.6 miliarde
1927 2 miliarde
1950 2.55 miliarde
1955 2.8 miliarde
1960 3 miliarde
1965 3.3 miliarde
1970 3.7 miliarde
1975 4 miliarde
1980 4.5 miliarde
1985 4.85 miliarde
1990 5.3 miliarde
1995 5.7 miliarde
1999 6 miliarde
2000 6.1 miliarde
2005 6.45 miliarde
2006 6.5 miliarde
2010 6.8 miliarde
2020 7.6 miliarde
2030 8.2 miliarde
2040 8.8 miliarde
2050 9.2 miliarde

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 16:52

Exista 5 case de culori diferite .

In fiecare casa locuieste o persoana de alta nationalitate.

Fiecare persoana bea un altfel de tip de bautura , fumeaza alta

marca de tigari si are alt animal de casa .

Sa se stabileasca cui ii apartine PESTISORUL DIN ACVARIU avand in vedere ca :

- britanicul locuieste in casa rosie ;

- suedezul are un caine ;

- danezul bea ceai ;

- casa verde se afla in stanga casei albe ;

- locatarul casei verzi bea cafea ;

- persoana care fumeaza Pall Mall are o pasare ;

- locatarul care locuieste in casa din mijloc bea lapte ;

- proprietarul casei galbene fumeaza Dunhill ;

- norvegianul locuieste in prima casa ;

- fumatorul de Marlboro sta langa cel care are o pisica ;

- cel care are un cal locuieste langa cel care fumeaza Dunhill ;

- fumatorul de Winfield bea bere;

- norvegianul locuieste langa casa albastra;

- germanul fumeaza Rothmans;

- fumatorul de Marlboro are un vecin care bea apa .

ALBERT EINSTEIN - Problema

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 17:51

De la: nastasemihail, la data 2009-10-18 00:21:16
De la: crio, la data 2009-10-16 11:13:50Domnule..Nastasica:TE ROOOOOG,SCHIMBA-TI ORA DE NANI !!!! VORBESTE SI TU NORMAL,MACAR DUPA 11 DIM ,NU DUPA 1 NOAPTEA!!!!
Am inteles sa traiti, uite postez la ora 24....

NEAH..NU VREI SI NU VREI!! Am spus ora 11 dim nu 24 noapteaaaaaa
Cum poti supravetui fara somn? Serios te intreb,ptr ca eu dorm foarte prost si din cauza asta am migrene,sint irascibila adica am multe tulburari de la lipsa de somn si nu prea ma ajuta tratamente.tu dormi ziua?

analisys_2007

403 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 20:35

e adevarat ca de cand au plecat ioana_dark,maresalul,adnana si topicul pare pustiu si plictisitor...nu mai exista subiecte de discutie...asta este!cu siguranta toti stim ca orice lucru bun nu tine putin timp...

valentin19c@yahoo.com
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 23:31

De la: ioa_d, la data 2009-10-18 10:35:00pe bune, eu nu pricep, ptr niste amarate de videoclipuri care nu se pot posta migreaza toata lumea de pe aici?
E aiurea. La o masura aiurea se raspunde cu o reactie iurea. Esti o fata, ma rog femeie f echilibrata, chiar daca ne contrazicem si nu sintem in multe de acord.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 23:35

De la: crio, la data 2009-10-18 17:51:23
De la: nastasemihail, la data 2009-10-18 00:21:16
De la: crio, la data 2009-10-16 11:13:50Domnule..Nastasica:TE ROOOOOG,SCHIMBA-TI ORA DE NANI !!!! VORBESTE SI TU NORMAL,MACAR DUPA 11 DIM ,NU DUPA 1 NOAPTEA!!!!
Am inteles sa traiti, uite postez la ora 24....

NEAH..NU VREI SI NU VREI!! Am spus ora 11 dim nu 24 noapteaaaaaa
Cum poti supravetui fara somn? Serios te intreb,ptr ca eu dorm foarte prost si din cauza asta am migrene,sint irascibila adica am multe tulburari de la lipsa de somn si nu prea ma ajuta tratamente.tu dormi ziua?
Da dorm spre dimineata. si incep activitatea pe la 12. Dar cind eram "normal", tot obosit eram probabil de la mincatul mult seara. Asa ca nu mai bag in seama oboseala. Nu recomand nimanui sa faca asta. E un fel de calire.
La mine daca ma doare capul nu e de la cap, ci mai mult autointoxicatii, conform zodiei. Se rezolva imediat cu multa apa, paracetamol, o energizare si dormit. A fost un timp cind ma apuca durerea fix la 12 ziua, si ma tinea si 2 zile. Aveam sinuzita catarala. De abia s-a vindecat.

9am096416

278 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 19:21

Mihai, atunci cand ai dureri de cap lasa zodiile in pace si ia-ti tensiunea ,sa nu ai surprize.Durerile de cap sunt provocate ,printre altele ,si de tensiunea marita. Ai grija!

M
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 16:11

De la: alehin, la data 2009-10-18 16:02:01Speranta de viata pe teritoriul Scitiei (Dobrogea actuala) era de 44 de ani la barbati si de 42 de ani la femei. Asta daca aveau sansa sa treaca de primii ani. "O treime dintre copii nu atingeau virsta de un an si doua cincimi nu ajungeau la 5 ani", precizeaza Andrei Soficaru. "Cauza principala erau maladiile contagioase infantile. Pina la vaccin, mortalitatea infantila este crescuta peste tot", precizeaza Zoe Petre. Infectii apar insa si la nastere (15-20% dintre femei mor la 20-35 de ani, dar nu se stie daca toate au murit in urma nasterilor). "Febra puerperala e o infectie post-partum care a decimat populatia feminina a globului pina in sec. XIX, pina la Pasteur. Instrumentele nu erau sterilizate, iar in timpul nasterii infectia microbiana se putea transmite chiar prin miinile moaselor",

POPULATIA LUMII DE LA HRISTOS PANA AZI

1--- 200 milioane
1000 275 millioane
1500 450 millioane
1650 500 millioane
1750 700 millioane
1804 1 miliard
1850 1.2 miliarde
1900 1.6 miliarde
1927 2 miliarde
1950 2.55 miliarde
1955 2.8 miliarde
1960 3 miliarde
1965 3.3 miliarde
1970 3.7 miliarde
1975 4 miliarde
1980 4.5 miliarde
1985 4.85 miliarde
1990 5.3 miliarde
1995 5.7 miliarde
1999 6 miliarde
2000 6.1 miliarde
2005 6.45 miliarde
2006 6.5 miliarde
2010 6.8 miliarde
2020 7.6 miliarde
2030 8.2 miliarde
2040 8.8 miliarde
2050 9.2 miliarde
Deci explozia demografica e chiar mai mare in acesti ani decit acum vreo 30 ani.
si unde e partea rea? Ca sintem mai multi? mie imi plac oamenii. Si oricum stau intr-un bloc cu 380 oameni.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 16:13

De la: 9am096416, la data 2009-10-19 19:21:26Mihai, atunci cand ai dureri de cap lasa zodiile in pace si ia-ti tensiunea ,sa nu ai surprize. Durerile de cap sunt provocate ,printre altele ,si de tensiunea marita. Ai grija!
Eu am tensiune 12, la 53 ani. Beau cafea normal, o cafea mare pe zi si nu creste...tensiunea. Durerile mai mult le-am avut. Au cam incetat in vara asta. A fost o otita f veche, care s-a vindecat in vara asta, singura, de la caldura. Nici nu stiam de ea.
Daca as avea tensiune mare, as avea nevoie de dormit normal noaptea. Stiu asta.

remusbb

1 mesaj
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 17:46

"BANI inapoi la fiecare cumparatura!" sloganul firmei Lyoness.Lyoness este o firma dinamica care iti ofera sansa de a avea un venit suplimentar. Acest venit vine din cumparaturile noastre, din restituirea imediata a unui discount ce poate varia intre 3 di 30 %. Dintre numeroasele firme care ofera acest discount prin intermediul firmei Lyoness fac parte PRACTIKER, ROMPETROL, LUKOIL, REAL, HERVIS, LEVI's si multe altele.pentru mai multe detalii yahoo remusbb@yahoo.com. TOTUL ESTE GRATUIT!

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 18:59

De la: alehin, la data 2009-10-18 16:52:19Exista 5 case de culori diferite .

- danezul bea ceai ;

Hai........nu se inghesuie nimeni?? nu a rezolvat nimeni testul???Sau il stiati deja???

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 21:24

De la: alehin, la data 2009-10-20 18:59:36
De la: alehin, la data 2009-10-18 16:52:19Exista 5 case de culori diferite .

- danezul bea ceai ;

Hai........nu se inghesuie nimeni?? nu a rezolvat nimeni testul???Sau il stiati deja???

Pai asta e test de gradinita ,pe vremea lui ensteinica il faceau cam 2 % din populatia lumii ,acum procentul e cam de 20 % - s-a mai desteptat lumea !
Raspunsul e G - nu dau mai multe amanunte ,poate vrea sa-l faca si altcineva -mie mi-au trebuit 10 minute ca sa-l rezolv !

Pagini: << 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului despre orice
Mergi la: