back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despre orice

Pagini: << 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

314 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 18:26

LA MULTI ANI! IOANA.....fiind printre simpatiile mele pe acest forum iti mai spun: tu spui ceea ce gindesti, si gindesti bine, tu spui ceea ce simti, si simti bine, multi iti vor spune ca nu-i corect ce spui, insa niciodata n-au cum sa-ti reproseze ca esti falsa, nu, pentru ca tu cind spui ceva nu te uiti in oglinda, ci in sufletul si in mintea ta, cum putini o fac in ziua de astazi

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 18:34

La multi ani ! Ioana..

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 21:06

BAUUU !!!

alehin

2584 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 21:37

Horus ...tu arunci ...momeala ...sa vezi ce se prinde???

Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 22:06

De la: alehin, la data 2009-10-06 21:37:38Horus ...tu arunci ...momeala ...sa vezi ce se prinde???

M-am prins ca toti mor de frica in momentul in care apar ,se transforma in potarnici ,asa ma mai distrez si eu ,le observ de aici ,de la mine , din foisor !

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 22:13

Daca de Ioana sperai sa dai sa stii ca e la o bauta ....... acum cred ca e in drum spre casa ...vine ,,cu capsa pusa,,.....

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 22:15

De la: ioanna_dark, la data 2009-10-06 14:05:30 ...azi de ziua mea.....nu mai conteazã toate literele *i* de finalul cuvintelor pe care le postez....se presupune cã sunt de la bãuturã

de mâine încolo...o sã scriu și eu verbele alea corect.... ..promit

La multi ani!! draga Ioana

Multa sanatate si fericire iti doresc,sa ai o viata cat mai frumoasa

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 23:17

De la: crio, la data 2009-10-06 16:21:13La multi ani Ioana,sa-ti fie viata precum ti-o doresti,sa fii iubita asa cum visezi,sa ai vise implinite si sa fii tot timpul ceea ce vrei tu sa fii!!!
La multi ani si multa distractie de ziua ta.

mulțumesc mult crio....nu mã așteptam sã-mi urezi și tu *la mulți ani* ținând cont de faptul cã am vorbit foarte puțin pe forum....m-a surprins plãcut gestul

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 23:19

De la: 9am064173, la data 2009-10-06 18:26:15LA MULTI ANI! IOANA.....fiind printre simpatiile mele pe acest forum iti mai spun: tu spui ceea ce gindesti, si gindesti bine, tu spui ceea ce simti, si simti bine, multi iti vor spune ca nu-i corect ce spui, insa niciodata n-au cum sa-ti reproseze ca esti falsa, nu, pentru ca tu cind spui ceva nu te uiti in oglinda, ci in sufletul si in mintea ta, cum putini o fac in ziua de astazi

foarte frumoase cuvintele...îți mulțumesc mult și ție....
mã bucur cã mã citesc mai mulți oameni și cã le transmit o energie pozitivã

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 23:21

De la: serena, la data 2009-10-06 18:34:47La multi ani ! Ioana..

mulțumesc....

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 23:22

De la: Ebony, la data 2009-10-06 22:15:31
De la: ioanna_dark, la data 2009-10-06 14:05:30 ...azi de ziua mea.....nu mai conteazã toate literele *i* de finalul cuvintelor pe care le postez....se presupune cã sunt de la bãuturã

...de o mie de ori....ești o scumpã....

foarte frumoase pozele...

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 23:33

De la: ioanna_dark, la data 2009-10-06 23:22:59

Stiu ca ai " curiozitati " cu privire la IQ

Cea mai inteligentã femeie din lume

Doda Elektroda, pe numele sãu adevãrat Dorata Rabczewska, este cea mai deºteaptã femeie din lume.

Vedeta rock Doda Elektroda, care a vãzut lumina zilei în urmã cu 23 de ani, în Polonia, are un coeficient de inteligenþã o idee mai mic decît laureatul cu premiul Nobel Albert Einstein. Mai precis, IQ‑ul focoasei poloneze este de 156 de puncte, cu patru mai mic decît al geniului german, care a avut un coeficient de 160. Inteligenþa Dodei depãºeºte cu mult valoarea medie, cuprinsã între 85 ºi 115 puncte. În aceste condiþii, nu este de mirare cã poloneza a fost invitatã sã facã parte din "Mensa", o asociaþie rezervatã celor mai inteligente persoane de pe planetã.

Mensa reuneºte oamenii care au un IQ de peste 132, reprezentînd doar doi la sutã dintre pãmînteni. La nivel mondial, Mensa are peste 100.000 de membrii, provenind din toate domeniile profesionale.

Printre cele mai inteligente femei din lume se aflã ºi mai multe actriþe de la Hollywood, care sînt confirmãri vii ale faptului cã frumuseþea ºi inteligenþa fac... casã bunã. Este suficient sã o menþionãm pe Jodie Foster, al cãrei IQ este cu mult peste medie, sau pe Sharon Stone, admiratã nu doar pentru trupul superb, ci ºi pentru coeficientul sãu de inteligenþã de 154. Demnã de luat în seamã este ºi Genna Davis, posesoarea unui IQ de 140. Mensa are acum ºi rivali. De exemplu, Ellen Muth, o tînãrã actriþã de seriale de televiziune, a declarat recent cã face parte din Intertel, o organizaþie ºi mai selectivã decît Mensa, care se adreseazã doar unui procent de unu la sutã dintre "supercreiere".

Un ...nou "" LA MULTI ANI ""

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 23:43

De la: karpov, la data 2009-10-06 23:33:20
De la: ioanna_dark, la data 2009-10-06 23:22:59

Stiu ca ai " curiozitati " cu privire la IQ

Cea mai inteligentã femeie din lume

Doda Elektroda, pe numele sãu adevãrat Dorata Rabczewska, este cea mai deºteaptã femeie din lume.

Vedeta rock Doda Elektroda, care a vãzut lumina zilei în urmã cu 23 de ani, în Polonia, are un coeficient de inteligenþã o idee mai mic decît laureatul cu premiul Nobel Albert Einstein. Mai precis, IQ‑ul focoasei poloneze este de 156 de puncte, cu patru mai mic decît al geniului german, care a avut un coeficient de 160. Inteligenþa Dodei depãºeºte cu mult valoarea medie, cuprinsã între 85 ºi 115 puncte. În aceste condiþii, nu este de mirare cã poloneza a fost invitatã sã facã parte din "Mensa", o asociaþie rezervatã celor mai inteligente persoane de pe planetã.

Mensa reuneºte oamenii care au un IQ de peste 132, reprezentînd doar doi la sutã dintre pãmînteni. La nivel mondial, Mensa are peste 100.000 de membrii, provenind din toate domeniile profesionale.

Printre cele mai inteligente femei din lume se aflã ºi mai multe actriþe de la Hollywood, care sînt confirmãri vii ale faptului cã frumuseþea ºi inteligenþa fac... casã bunã. Este suficient sã o menþionãm pe Jodie Foster, al cãrei IQ este cu mult peste medie, sau pe Sharon Stone, admiratã nu doar pentru trupul superb, ci ºi pentru coeficientul sãu de inteligenþã de 154. Demnã de luat în seamã este ºi Genna Davis, posesoarea unui IQ de 140. Mensa are acum ºi rivali. De exemplu, Ellen Muth, o tînãrã actriþã de seriale de televiziune, a declarat recent cã face parte din Intertel, o organizaþie ºi mai selectivã decît Mensa, care se adreseazã doar unui procent de unu la sutã dintre "supercreiere".

Un ...nou "" LA MULTI ANI ""

deci...108 e ok... ...

mulțumesc pentru informații și pentru urare

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 00:38

De la: mytcor, la data 2009-10-06 14:37:21
De la: ioanna_dark, la data 2009-10-06 13:58:16
De la: mytcor, la data 2009-10-06 13:40:12
De la: ioanna_dark, la data 2009-10-06 13:29:22
De la: mytcor, la data 2009-10-06 13:18:56
De la: ioanna_dark, la data 2009-10-06 12:55:54
De la: mytcor, la data 2009-10-06 12:37:57
De la: ioanna_dark, la data 2009-10-06 11:04:26
De la: mytcor, la data 2009-10-06 03:06:42LA MULTI ANI !.....IOANNA.

mytcor...îți mulțumesc pentru urare și pentru piesele de asearã.....
nu știu pe unde le-ai gãsit dar mi-au plãcut foarte mult....și , brusc....mi-a dispãrut și supãrarea.... ...mi-am dat seama cã nu vreau sã încep un nou an din viața mea supãratã pe cineva....
acum chiar nu mai sunt supãratã pe nimeni....

...nici n-aveai motif !...dar te-am lasat sa-ti treaca zambalacu'.
Orgoliile copilaresti se trateaza cu timp, administrandui-se doze de rabdare si intelegere, apoi daca-si revin, atunci incep a-si produce anticorpii responsabilitatii in dobandirea viitorului respect ce-ar trebui sa-l aiba tot timpul in vedere orice personalitate.

nah...mytcor...știi cum mi-a trecut ?
te-am întrebat dacã ai înțeles într-un final de ce mã supãrasem...nu mi-ai rspuns...ceea ce m-a fãcut sã cred cã nici mãcar nu ai înțeles (și ...da....nu ai înțeles ...încã mai ești convins cã mã supãrasem pe tine pentru cã am crezut cã m-ai jignit )...atunci...am realizat brusc cã nu ești bãrbatul care te credeam....și nu ai multe dintre calitãțile pe care credeam eu cã le ai....așa cã...nu am ce sã-ți pretind.... ...și chiar nu ar avea rost sã mã supãr pentru fiecare gafã pe care o faci......mai bine te accept așa cum ești....bun sau rãu.....diferi cu mult de imginea mea idilicã despre tine , dar...asta e....
mãcar de acum încolo nu o sã mai am aceleași pretenții de la tine....și nici nu o sã mã mai afecteze prea mult ceea ce spui......

...o sucesti, o-nvartesti si-o pritocesti pana o faci sa iasa cum vrei tu, numai ca eu am sa pun o addenda recomandarilor sus mentionate-n cazuistica respectiva si-am sa spun asa:
....nu exista perfectiuni ci numai perfectibile,nu poti analiza realitatea prin prisma iluziilor si nici nu poti concluziona fara cel putin a cere "n" probe faptice real/obiectiv, observabile in vederea analizarii-concluzionarii.

momentan esti pe-o varianta falsa,(p.m) n-am sa te ajut s-o intelegi, ca doar nu-s eu indrumatorul tau stiintific si nici inginerul sufletelor virtuale de pe 9am.
Sugeram,nu convingem .

dacã ași știi sigur cã ești neînsurat mi-ar plãcea sã te cunosc ...mi-ași dori sã vãd cum ești în realitate...și cât de mult diferi de imaginea pe care mi-am creat-o eu despre tine pe net....
pânã atunci , însã...nu te cunosc decât din postãrile tale...și...în lipsa unor alte mãrturii...nu am decât sã rãmân cu imaginea asta despre tine....
oricum....în continuare îmi ești drag...

ps: mã duc și eu disearã la lãptãria lui enache cu niște prieteni ...nu am fost niciodatã și chiar sunt curioasã cum e pe acolo ....

....din pacate pentru tine, uite ca sunt !...iar impresiile virtuale despe o pesoana sau alta, ar trebui sa le-arunci la cos, nu-ti folosesc !....

...numai realitatile conteaza, si pana atunci , circumspectia -ti sa fie vecina cu neancrederea in orice si-n orisicine !....

..lasã...nu are nimic...dacã ești însurat..asta e....
nu mai vreau sã mã întâlnesc cu tine în realitate , dar..putem fii prieteni pe forum, nu?
mytcor...eu cum sunt pe forum la fel sunt și în realitate....pe aici spun numai ce gândesc....e ca și cum ai vorbi cu mine fațã în fațã , doar cã...nu mã poți vedea.....din postãrile mele îți poți da seama de caracterul meu și...nu-mi spune cã tu joci vreun rol pe aici cã nu te cred....

ps: mai stau puțin apoi plec la facultate ...apoi...lãptãrie ....o sã intru disearã iar pe forum , dar nu știu pe la ce orã....oricum...atunci când intru îți povestesc ce muzicã se mai ascultã pe acolo....

.....eeeee, uite vezi ca;... se poate !...

distractie placuta-n laptarie !...

mytcor...acum cã am vãzut cã ești on line.....sã-ți povestesc cum mai e pe la lãptãrie...
pãi...foarte fain....muzicã de clubbing ....mese și scaune de lemn ....atmosferã imtimã ...o vacã de carton la intrare ....frumos....
localul chiar aratã bine...și nici prețurile nu sunt foarte mari....
am înțeles cã se țin și spectacole de teatru acolo....o sã merg odatã cu colegele mele sã vedem....
cam asta e lãptãria acum...un local frumos și plãcut....meritã

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 05:28

metropotam.ro/mediaserver/F/i/laptaria.jpg">

farm4.static.flickr.com/3622/3435560310_68dbda814d.jpg">

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 11:01

Ioana as vrea sa am timp sa stau la chat dar momentan va citesc cu mare interes mesajele.Sper ca te-ai distrat la maxim de ziua ta .Ai o virsta frumoasa si trebuie doar sa -ti simti viata la maxim.Indeparteaza-te de tot ceea ce te poate face sa suferi si nu gindi foarte profund.E prea devreme si faci asta destul la facultate.Cuvintul de ordine la tine ar trebui sa fie :distractie.
imi pare rau ca nu o mai vad pe Adnana.Stiu ca e trista si ar trebui sa-i aratati ca are prieteni.

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 11:50

Ioana draga, iti fac o dedicatie,o melodie super, pentru Ziua ta de nastere care a fost ieri ,sper sa-ti placa...chiar ma gandeam ca in Ianuarie ar fi cam un an de cand scriu pe forum ,ar trebui sa sarbatorim ,suntem prieteni vechi

www.youtube.com/v/yHh-b0bDMyM&hl=en&fs=1&">www.youtube.com/v/yHh-b0bDMyM&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340">

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 11:53

Guvernul a decis sa isi angajeze raspunderea in Parlament pentru legea pensiilor, a anuntat premierul Emil Boc la finalul sedintei de Guvern de marti.

Proiectul de lege a fost aprobat de Guvern si va fi transmis Parlamentului, in vederea angajarii raspunderii.

Principalele masuri implementate:

-cresterea si egalizarea varstelor standard de pensionare pentru barbati si femei. Astfel se asigura o continuare a cresterii varstelor de pensionare pana in 2014, la 60 de ani pentru femei si la 65 de ani pentru barbati, iar pana in 2030, atat barbatii, cat si femeile vor iesi la pensie la aceeasi varsta standard de 65 de ani, potrivit practicilor si reglementarilor europene.

-cresterea graduala a stagiului complet de cotizare necesar obtinerii unei pensii pentru limita de varsta.

-cresterea varstelor de pensionare pentru personalul din domeniul apararii nationale, ordinii publice si sigurantei nationale. In prezent, acestia se pensioneaza la varsta de 55 de ani, atat femeile, cat si barbatii. Cresterea, din anul 2010, a varstei de pensionare a categoriilor profesionale mentionate mai sus, atat pentru femei, cat si pentru barbati, de la 55 de ani pana la 60 de ani pana in 2025.

-reevaluarea varstelor standard de pensionare pentru persoanele ce vor fi integrate in sistemul unitar de pensii din magistratura, diplomatie, personal auxiliar din instantele de judecata, functionari publici, parlamentari si altii.

-integrarea persoanelor apartinand sistemelor speciale de pensii in sistemul unitar de pensii publice. Astfe, toate persoanele care activeaza, in prezent, in domenii care utilizeaza legi speciale de pensionare vor fi integrate in sistemul unitar de pensii publice. Acest principiu urmareste stabilirea acelorasi obligatii si drepturi pentru cei care fac parte din sistemele speciale cu cele practicate in sistemul unitar. De exemplu, plata contributiei de asigurari sociale se va face in felul urmator, pentru cei care provin din sistemele speciale: angajatorul - 20,8%, angajatul -10,5%. in cazul personalului din Aparare Nationala, Ordine Publica si Siguranta Nationala: se transfera 5% ce se platea de la bugetul de stat la bugetul asigurarilor sociale de stat si se adauga inca 5,5%. Majorarea cu 5,5% a contributiei se realizeaza prin cresterea soldei, salariului brut, astfel incat castigul net sa nu fie afectat.

- cresterea valorii punctului de pensie cu nivelul inflatiei si cu 50% din cresterea reala a salariului mediu brut.

-recalcularea pensiilor stabilite prin legi speciale aflate in plata la data introducerii sistemului unitar de pensii speciale. in termen de sase luni de la aparitia noii legi, toate pensiile aflate in plata la data introducerii sistemului unitar, care au fost stabilite pe baza legilor speciale, vor fi recalculate, utilizand sistemul de puncte realizat in toata perioada de activitate.

-cresterea numarului de contribuabili la sistemul unitar de pensii publice cu cei care realizeaza venituri din profesii liberale, manageri si asociatii familiale, pentru a mari numarul contributorilor la sistemul public de pensii.

-masuri speciale pentru descurajarea pensionarilor anticipate partiale. Conform datelor de la Casa Nationala de Pensii, numarul actual de pensii anticipate partial aflate in plata este de 112.000, tendinta fiind de crestere. Se propune o inasprire a conditiilor de acordare a acestui tip de pensie.

-descurajarea pensionarilor de invaliditate abuzive, nejustificate medical.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 12:16

De la: crio, la data 2009-10-07 11:01:22Ioana as vrea sa am timp sa stau la chat dar momentan va citesc cu mare interes mesajele.Sper ca te-ai distrat la maxim de ziua ta .Ai o virsta frumoasa si trebuie doar sa -ti simti viata la maxim.Indeparteaza-te de tot ceea ce te poate face sa suferi si nu gindi foarte profund.E prea devreme si faci asta destul la facultate.Cuvintul de ordine la tine ar trebui sa fie :distractie.
imi pare rau ca nu o mai vad pe Adnana.Stiu ca e trista si ar trebui sa-i aratati ca are prieteni.

...Crio, Adnnana sigur are prieteni, fie ei chiar si virtuali, mie-mi place sa cred c-as fi unul dintre ei, numai ca un adevarat prieten trebuie sa respecte deciziile, de moment dat, ale celuilalt.
...Poate ca este prea ocupata, poate avea cine stie ce probleme de rezolvat in lumea reala, iar cea virtuala a trecut intr-un plan secund, etc,etc, oricum, atunci cand va dori o recomunnicarea-n lumea virtuala, o va face .

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 12:49

Ultima oara,Mytcor cind am citit-o era trista si spunea ca va parasi acest forum.Oricum in ultimul timp trebuie sa recunosti ca nu a fost foarte placut pe acest topic.Dar vorba ta,poate ca acum e conectata mai mult in viata reala.Dar e bine sa stie ca si aici are sprijinul vostru.Salutari.

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 13:36

....ca sa vezi coincidenta sau nu ....eu aseara cand i-am postat Ioanei un comentariu cu ,,capsa pusa,, (adica bauta) si laptaria lui Enache ....am cautat niste imagini cu laptaria ...si culmea cea ...mai ...reprezentativa sau cea pe care o credeam eu mai sugestiva era tocmai asta pe care a transmis-o Mytcor ...era si un comentariu acolo cum ca vaca aceea de pe geamul vitrinei era pictata manual .... am incercat s-o transmit n-am reusit ...si am abandonat ....

ancam

7 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 17:23

Lenjerii de pat moderne, de lux,preturi accesibile incepand de la 50 ron
www.lenjerieonline.net
comanda@lenjerieonline.net

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 21:24

...operatiunea;...DERANJANTA REALITATE ROMANEASCA...mai putin placuta , pt. unii, dar, CE-I CE SE VOR SUPARA, sunt lipsiti de spiritul civic atat de necesar unei DEMOCRATII.

www.qmagazine.ro/modules/articles/content/384/small/copii-strazi....jpg">

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 21:29

isabellelorelai.files.wordpress.com/2009/06/2copilulstrazii.jpg">

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 21:35

isabellelorelai.files.wordpress.com/2009/06/10aurolaci.jpg">

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 21:40

www.ortodoxiatinerilor.ro/wp-content/uploads/2009/08/cersetor.jpg">

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 21:44

www.jurnalul.ro/usr/thumbs/thumb_446_x_0_0-87728-prostituate1b.jpg">

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 21:52

www.iubescbrasovul.ro/wp-content/uploads/2008/04/luna-curateniei...">

www.glasul.ro/pozegalerie/2009-04-1312__ro__ZA__pescar%20eco%20(SR).jpg">

www.guraialomitei.com/wp-content/gallery/site1/gunoaie-scormonite.jpg">

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 21:55

mytcor...nu pot sã nu remarc faptul cã ne arãți imagini ce surprind niște probleme ale civilizației românești/europene de secol 21 fãrã a ne spune și cum vezi tu o posibilã rezolvare a lor.... ....
îți dai seama ce mult ai riscat prin imaginile ãstea neînsoțite de o propunere de soluționare venitã din partea ta?....
probabil nu ai înțeles riscul, dar..pentru cã nu l-ai înțeles ți-l sugerez eu....așteaptã-te sã vezi în continuare fel de fel de persoane postând aici *soluții* de o mie de ori mai imorale decât problemele în sine

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 22:00

De la: Ebony, la data 2009-10-07 11:50:55Ioana draga, iti fac o dedicatie,o melodie super, pentru Ziua ta de nastere care a fost ieri ,sper sa-ti placa...chiar ma gandeam ca in Ianuarie ar fi cam un an de cand scriu pe forum ,ar trebui sa sarbatorim ,suntem prieteni vechi

mulțumesc...

Pagini: << 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului despre orice
Mergi la: