Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 22:00
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1171 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 22:31
De la: mytcor, la data 2009-10-07 22:00:36
Esti un nostalgic !
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 23:05
De la: Horus, la data 2009-10-07 22:31:50De la: mytcor, la data 2009-10-07 22:00:36
Esti un nostalgic !
Horus, realistii nu pot fi nostalgici, pragmatici, ..da !..
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 23:15
De la: ioanna_dark, la data 2009-10-07 21:55:56mytcor...nu pot să nu remarc faptul că ne arăți imagini ce surprind niște probleme ale civilizației românești/europene de secol 21 fără a ne spune și cum vezi tu o posibilă rezolvare a lor.... ....
îți dai seama ce mult ai riscat prin imaginile ăstea neînsoțite de o propunere de soluționare venită din partea ta?....
probabil nu ai înțeles riscul, dar..pentru că nu l-ai înțeles ți-l sugerez eu....așteaptă-te să vezi în continuare fel de fel de persoane postând aici *soluții* de o mie de ori mai imorale decât problemele în sine
mytcor...hai să văd cât de realist ești...vino cu soluția...
creierele oamenilor excitate de pozele tale neînsoțite de o eventuală soluție bine argumentată ...vor emite *soluții* ,cum spuneam mai sus ,cu mult mai imorale decât problemele în sine ....
nu cred că ți-ai asumat vreo răspundere în moemntul n care ai postat astfel de imagini ...le-ai aruncat pur și simplu pe forum și ...gata...te-ai spălat pe mâini.... însă e posibil să aibă urmări neplăcute....și bănuiesc că nu asta era intenția ta...că tu nu doreai de fapt să trezești xenofobia sau rasismul în români și să vezi pe aici *soluții* gen *moarte țiganilor, spurcăciunea româniei*  , însă...noi nu avem cum să ne dăm seama de asta dacă nu ne spui....
deci...asumă-ți faptele!!!....rămâi în continuare pe forum și explică-ne ce e de făcut ....
|
|
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 23:24
ă tu nu doreai de fapt să trezești xenofobia sau rasismul în români și să vezi pe aici *soluții* gen *moarte țiganilor, spurcăciunea româniei* ,,,,
 />
iOANA ...despre ce xenofobie vorbesti caci eu vad romani(cred...oricum nu stim ...si nu conteaza aici)si cred ca sunt si tigani ....dar ei sunt tot cetateni romani ..in Romania nu prea poti separa graul de neghina ....(mai ales ca Romania a acceptat ca tiganii sa se numeasca romi desi Consiliul Europei le-a spus ...ca s-ar putea sa se confunde.....nu stiu cine a avut interes si de ce?)
Mie mi-au placut f mult imaginile ...dar am observat ca a disparut una care-mi placea cel mai mult...cea cu casa de paianta si antena parabolica ...nu-mi venea sa cred ..!!.Eu cred ca deseori trecem pe langa gunoaie,saraci oameni fara adapost ...insa ...nu le mai observam ...exact ca si cu mirosurile ...exista ..un prag ...te obisnuiesti ...si dupa aia nu-l mai simti...
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 23:27
De la: alehin, la data 2009-10-07 23:24:34ă tu nu doreai de fapt să trezești xenofobia sau rasismul în români și să vezi pe aici *soluții* gen *moarte țiganilor, spurcăciunea româniei* ,
iOANA ...despre ce xenofobie vorbesti caci eu vad romani(cred...oricum nu stim ...si nu conteaza aici)si cred un singur tigan(asa ca de unde rasism?) apare,...dar...in Romania nu prea poti separa graul de neghina ....
Mie mi-au placut f mult imaginile ...dar am observat ca a disparut una care-mi placea cel mai mult...cea cu casa de paianta si antena parabolica ...nu-mi venea sa cred ..!!.Eu cred ca deseori trecem pe langa gunoaie,saraci oameni fara adapost ...insa ...nu le mai observam ...exact ca si cu mirosurile ...exista ..un prag ...te obisnuiesti ...si dupa aia nu-l mai simti...
mă refeream la imaginile cu copii romi care se droghează sau cu acea femeie de origine romă (indiromă  ) care caută hrană prin gunoaie....
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 23:28
De la: mytcor, la data 2009-10-07 22:00:36
Astaaaaa e salvarea Rominiei. Uite la oameni cum s-AU LINISTIT.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 23:29
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 23:31
De la: ioanna_dark, la data 2009-10-07 23:15:21De la: ioanna_dark, la data 2009-10-07 21:55:56mytcor...nu pot să nu remarc faptul că ne arăți imagini ce surprind niște probleme ale civilizației românești/europene de secol 21 fără a ne spune și cum vezi tu o posibilă rezolvare a lor.... ....
îți dai seama ce mult ai riscat prin imaginile ăstea neînsoțite de o propunere de soluționare venită din partea ta?....
probabil nu ai înțeles riscul, dar..pentru că nu l-ai înțeles ți-l sugerez eu....așteaptă-te să vezi în continuare fel de fel de persoane postând aici *soluții* de o mie de ori mai imorale decât problemele în sine
creierele oamenilor excitate de pozele tale neînsoțite de o eventuală soluție bine argumentată ...vor emite *soluții* ,cum spuneam mai sus ,cu mult mai imorale decât problemele în sine ....
nu cred că ți-ai asumat vreo răspundere în moemntul n care ai postat astfel de imagini ...le-ai aruncat pur și simplu pe forum și ...gata...te-ai spălat pe mâini.... însă e posibil să aibă urmări neplăcute....și bănuiesc că nu asta era intenția ta...că tu nu doreai de fapt să trezești xenofobia sau rasismul în români și să vezi pe aici *soluții* gen *moarte țiganilor, spurcăciunea româniei* , însă...noi nu avem cum să ne dăm seama de asta dacă nu ne spui....
deci...asumă-ți faptele!!!....rămâi în continuare pe forum și explică-ne ce e de făcut ....
...am sa-ti ofer un raspuns minimalist.
nu trebuie sa transpirati inventand solutii savante, pt. rezolvarea sitatiilor de mai sus, puteti copia legislatia in vigoare din tarile ce si-au rezolvat cu mult timp in urma aceste prob. deranjante, apoi, nu ramane decat s-o aplicati cu strictete, acompaniata tot timpul de cele 3 mari: educatie,invatamant,cultura.
...se foloseste: biciul sau zaharelul, dupa caz !...si-ai sa observi, ca-n maximum 2-3 ani atingi un prag de civism la niv. national, confortabil !...
|
Fosta membra 9am.ro
1171 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 23:32
De la: ioanna_dark, la data 2009-10-07 23:15:21De la: ioanna_dark, la data 2009-10-07 21:55:56mytcor...nu pot să nu remarc faptul că ne arăți imagini ce surprind niște probleme ale civilizației românești/europene de secol 21 fără a ne spune și cum vezi tu o posibilă rezolvare a lor.... ....
nu cred că ți-ai asumat vreo răspundere în moemntul n care ai postat astfel de imagini ...le-ai aruncat pur și simplu pe forum și ...gata...te-ai spălat pe mâini.... însă e posibil să aibă urmări neplăcute....și bănuiesc că nu asta era intenția ta...că tu nu doreai de fapt să trezești xenofobia sau rasismul în români și să vezi pe aici *soluții* gen *moarte țiganilor, spurcăciunea româniei* , însă...noi nu avem cum să ne dăm seama de asta dacă nu ne spui....
Nu putem sa-i cerem lui mytcor sa rezolve problemele noastre sociale ,e ca si cum i-am cere sa devina politician ,numai aia rezolva totul !
El e un nostalgic ,a venit cu asemenea poze din alte considerente ! Daca luam de exemplu imaginile cu catelusi putem sa ne ducem cu gandul ca de fapt face o referire la maresalul de pe vremea cand avea acel avatar de ...catelus ! Poate mytcor nu-si da seama dar imaginile ii sunt comandate de subconstient si il ajuta sa refuleze astfel nostalgia unor vremuri apuse ...pentru el !
Astea sunt imaginea romaniei noastre ,asa ne-o dorim,nu ne-am simti bine fara ele ,vrem sa fim saraci,urati si murdari !
Daca am vrea altceva am stopa toate aceste mizerii incepand cu mizerabilii din politica romaneasca .
Dar noi nu vrem ,majoritatea decide ,suntem o tara democrata, majoritatea hotaraste ,exista o majoritate a prostilor si ca atare avem o democratie a prostilor ! Nu ar fi ...constitutional sa gandim altfel ,singura solutie ar fi o...revolutie ...eventual ...de catifea !
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 23:38
De la: ioanna_dark, la data 2009-10-07 23:27:00De la: alehin, la data 2009-10-07 23:24:34ă tu nu doreai de fapt să trezești xenofobia sau rasismul în români și să vezi pe aici *soluții* gen *moarte țiganilor, spurcăciunea româniei* ,
iOANA ...despre ce xenofobie vorbesti caci eu vad romani(cred...oricum nu stim ...si nu conteaza aici)si cred un singur tigan(asa ca de unde rasism?) apare,...dar...in Romania nu prea poti separa graul de neghina ....
mă refeream la imaginile cu copii romi care se droghează sau cu acea femeie de origine romă (indiromă ) care caută hrană prin gunoaie....
Ioanna, pentru inceput, regleaza luminozitatea TFT-ului.
2...daca-i pui sub un dus si-i sapunesti bine, ai sa observi cu surprindere ca-s romani get-beget !..
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 23:38
Asta-i farmecul Bucurestiului ...(si italienii au pisicile) cainii vagabonzi ,aurolaci cersetori ....gropi ,transee ...vestigii istorice ...acoperite cu ...pietricele de marmura (doamne ....au stat 1 an cu toata strLipscani decopertata ...au crescut balarii si muschi pe vestigiile alea ...chiar ma gandeam ca le pun in valoare cumva ...ma bucuram.....si cand colo ...au turnat asfalt ......!)
Mai este o straduta in Bucuresti care a fost pavata cu lemn ...niste butuci de marime egala ..ingropati ca niste cilindrii unul langa altul....si...au pus pe o casa o placuta care aminteste de pavaj ...si ...au asfaltat-o...
Un fel de Beirut ....in varianta latino
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 23:44
De la: mytcor, la data 2009-10-07 23:31:26De la: ioanna_dark, la data 2009-10-07 23:15:21De la: ioanna_dark, la data 2009-10-07 21:55:56mytcor...nu pot să nu remarc faptul că ne arăți imagini ce surprind niște probleme ale civilizației românești/europene de secol 21 fără a ne spune și cum vezi tu o posibilă rezolvare a lor.... ....
nu trebuie sa transpirati inventand solutii savante, pt. rezolvarea sitatiilor de mai sus, puteti copia legislatia in vigoare din tarile ce si-au rezolvat cu mult timp in urma aceste prob. deranjante, apoi, nu ramane decat s-o aplicati cu strictete, acompaniata tot timpul de cele 3 mari: educatie,invatamant,cultura.
...se foloseste: biciul sau zaharelul, dupa caz !...si-ai sa observi, ca-n maximum 2-3 ani atingi un prag de civism la niv. national, confortabil !...
mytcor...nu e asta o soluție...
crezi că doar în românia există cerșetori?....sau câini?...sau gunoaie?...sau prostituție?
te înșeli amarnic...  ...există în toate țările din lume...chiar și în america (un standard de civilizație la ora actuală) există cartiere rău famate cu gangsteri , prostituate , copii care se droghează sau cerșetori....
în plus să copiem o constituție a unei alte țări nu e o soluție...pentru nicio problemă ...o constituție se poate aplica cu rezultate foarte bune în țara pentru care a fost creată , dar...ești convins că va da același rezultate și în românia....?  ....e riscant , iar experimentele sociale sunt imorale
cât despre educație...aici sunt de acord...romii ar trebui să meargă la școală...dacă nu de vorbă bună...atunci obligați....  , însă...mai există o problemă...învățământul românesc e la pământ...și se îndreaptă spre ce e mai rău...simt cum se alege praful de tot....
dacă vrei să mai vorbim despre învățământul din românia...sunt aici.....  ....însă ăsta este un alt subiect....
acum tu trebuie să găsești o altă soluție la probleme asupra cărora ne-ai atras atenția pentru că aplicarea constituției unui alt stat în românia nu e bună....și ți-am dat mai sus două motive pentru care eu cred asta....
deci...vino cu o soluție nouă sau combate argumentele mele....
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 23:45
De la: alehin, la data 2009-10-07 23:38:33Asta-i farmecul Bucurestiului ...(si italienii au pisicile) cainii vagabonzi ,aurolaci cersetori ....gropi ,transee ...vestigii istorice ...acoperite cu ...pietricele de marmura (doamne ....au stat 1 an cu toata strLipscani decopertata ...au crescut balarii si muschi pe vestigiile alea ...chiar ma gandeam ca le pun in valoare cumva ...ma bucuram.....si cand colo ...au turnat asfalt ......!)
Mai este o straduta in Bucuresti care a fost pavata cu lemn ...niste butuci de marime egala ..ingropati ca niste cilindrii unul langa altul....si...au pus pe o casa o placuta care aminteste de pavaj ...si ...au asfaltat-o...
...Lipscani, Gabroveni, Selari,....Covaci, Sepcari, Smardan, Franceza......?...
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 23:49
De la: mytcor, la data 2009-10-07 23:45:43De la: alehin, la data 2009-10-07 23:38:33Asta-i farmecul Bucurestiului ...(si italienii au pisicile) cainii vagabonzi ,aurolaci cersetori ....gropi ,transee ...vestigii istorice ...acoperite cu ...pietricele de marmura (doamne ....au stat 1 an cu toata strLipscani decopertata ...au crescut balarii si muschi pe vestigiile alea ...chiar ma gandeam ca le pun in valoare cumva ...ma bucuram.....si cand colo ...au turnat asfalt ......!)
...Lipscani, Gabroveni, Selari,....Covaci, Sepcari, Smardan, Franceza......?...
mytcor...e adevărat că se distrug multe monumente prin renovări și altele asemenea ...arheologia industrială nu e suficient sponsorizată în românia ....și putem vorbi și despre ea dacă vrei , dar hai să terminăm întâi cu cerșetorii.....
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 23:50
De la: ioanna_dark, la data 2009-10-07 23:44:10De la: mytcor, la data 2009-10-07 23:31:26De la: ioanna_dark, la data 2009-10-07 23:15:21De la: ioanna_dark, la data 2009-10-07 21:55:56mytcor...nu pot să nu remarc faptul că ne arăți imagini ce surprind niște probleme ale civilizației românești/europene de secol 21 fără a ne spune și cum vezi tu o posibilă rezolvare a lor.... ....
crezi că doar în românia există cerșetori?....sau câini?...sau gunoaie?...sau prostituție?
te înșeli amarnic... ...există în toate țările din lume...chiar și în america (un standard de civilizație la ora actuală) există cartiere rău famate cu gangsteri , prostituate , copii care se droghează sau cerșetori....
în plus să copiem o constituție a unei alte țări nu e o soluție...pentru nicio problemă ...o constituție se poate aplica cu rezultate foarte bune în țara pentru care a fost creată , dar...ești convins că va da același rezultate și în românia....? ....e riscant , iar experimentele sociale sunt imorale
cât despre educație...aici sunt de acord...romii ar trebui să meargă la școală...dacă nu de vorbă bună...atunci obligați.... , însă...mai există o problemă...învățământul românesc e la pământ...și se îndreaptă spre ce e mai rău...simt cum se alege praful de tot....
dacă vrei să mai vorbim despre învățământul din românia...sunt aici..... ....însă ăsta este un alt subiect....
acum tu trebuie să găsești o altă soluție la probleme asupra cărora ne-ai atras atenția pentru că aplicarea constituției unui alt stat în românia nu e bună....și ți-am dat mai sus două motive pentru care eu cred asta....
Atat tmp cat ai sa-mi faci distinctii de rasa in cadrus speciei umane, n-am sa-ti mai raspund.
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 23:50
De la: mytcor, la data 2009-10-07 23:38:03De la: ioanna_dark, la data 2009-10-07 23:27:00De la: alehin, la data 2009-10-07 23:24:34ă tu nu doreai de fapt să trezești xenofobia sau rasismul în români și să vezi pe aici *soluții* gen *moarte țiganilor, spurcăciunea româniei* ,
mă refeream la imaginile cu copii romi care se droghează sau cu acea femeie de origine romă (indiromă ) care caută hrană prin gunoaie....
2...daca-i pui sub un dus si-i sapunesti bine, ai sa observi cu surprindere ca-s romani get-beget !..
ete nah....eu îi văd cu fața negricioasă....de unde știi tu sigur că negreala aia se spală?  ...
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 23:54
Exista un sistem social (si in America ...la fel ...pastrand proportiile ) ineficient ...o tara pauperizata ...cu niste conducatori care fac politica discretionara iar politica se desfasoara in stil mafiot...(reglari de conturi ,infiintat capuse ...care sa suga toata infuzia din ajutoarele ne/rambursabile....)asa ca romanul nu poate deveni neamt peste noapte ...pt ca el este de vre0 70 de ani ...mintit ,furat ,pacalit ,batjocorit.....si el ...se descurca ...s-a adaptat ...unii au plecat afara, altii raman si spera /suporta , altii fura in continuare sub privira ingaduitoare ...a celor care l-au votat pe criminalul Iliescu .....(apropo ...suntem un neam de crestini ...si prea putini au comentat dar nici n-au condamnat ca ...Ceausescu a fost ucis in ziua de Craciun?? altfel nu-mi explic ...cum  l-au ales pe Iliescu???
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 23:54
De la: ioanna_dark, la data 2009-10-07 23:50:36De la: mytcor, la data 2009-10-07 23:38:03De la: ioanna_dark, la data 2009-10-07 23:27:00De la: alehin, la data 2009-10-07 23:24:34ă tu nu doreai de fapt să trezești xenofobia sau rasismul în români și să vezi pe aici *soluții* gen *moarte țiganilor, spurcăciunea româniei* ,
ete nah....eu îi văd cu fața negricioasă....de unde știi tu sigur că negreala aia se spală? ...
Ioanna, ce fel de CRESTINA esti ?...asa gandeste un CRESTIN?...
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 23:55
De la: mytcor, la data 2009-10-07 23:50:07De la: ioanna_dark, la data 2009-10-07 23:44:10De la: mytcor, la data 2009-10-07 23:31:26De la: ioanna_dark, la data 2009-10-07 23:15:21De la: ioanna_dark, la data 2009-10-07 21:55:56mytcor...nu pot să nu remarc faptul că ne arăți imagini ce surprind niște probleme ale civilizației românești/europene de secol 21 fără a ne spune și cum vezi tu o posibilă rezolvare a lor.... ....
te înșeli amarnic... ...există în toate țările din lume...chiar și în america (un standard de civilizație la ora actuală) există cartiere rău famate cu gangsteri , prostituate , copii care se droghează sau cerșetori....
în plus să copiem o constituție a unei alte țări nu e o soluție...pentru nicio problemă ...o constituție se poate aplica cu rezultate foarte bune în țara pentru care a fost creată , dar...ești convins că va da același rezultate și în românia....? ....e riscant , iar experimentele sociale sunt imorale
cât despre educație...aici sunt de acord...romii ar trebui să meargă la școală...dacă nu de vorbă bună...atunci obligați.... , însă...mai există o problemă...învățământul românesc e la pământ...și se îndreaptă spre ce e mai rău...simt cum se alege praful de tot....
dacă vrei să mai vorbim despre învățământul din românia...sunt aici..... ....însă ăsta este un alt subiect....
Atat tmp cat ai sa-mi faci distinctii de rasa in cadrus speciei umane, n-am sa-ti mai raspund.
distincția nu o fac eu....ea există pur și simplu....există oameni negri , oameni albi , oameni galbeni , și fel de fel de combinații între rasele astea....fie că îți place sau nu
acum...categoric toți sunt egali în fața lui dumnezeu ...el i-a lăsat pe toți ...iar noi trebuie să-i iubim ca pe noi înșine....
spun și eu un NU categoric discriminării, dar...a susține că diferențe între rasele umane nu există mi se pare o tâmpenie...
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 23:57
De la: alehin, la data 2009-10-07 23:54:04Exista un sistem social (si in America ...la fel ...pastrand proportiile ) ineficient ...o tara pauperizata ...cu niste conducatori care fac politica discretionara iar politica se desfasoara in stil mafiot...(reglari de conturi ,infiintat capuse ...care sa suga toata infuzia din ajutoarele ne/rambursabile....)asa ca romanul nu poate deveni neamt peste noapte ...pt ca el este de vre0 70 de ani ...mintit ,furat ,pacalit ,batjocorit.....si el ...se descurca ...s-a adaptat ...unii au plecat afara, altii raman si spera /suporta , altii fura in continuare sub privira ingaduitoare ...a celor care l-au votat pe criminalul Iliescu .....(apropo ...suntem un neam de crestini ...si prea putini au comentat dar nici n-au condamnat ca ...Ceausescu a fost ucis in ziua de Craciun?? altfel nu-mi explic ...cum l-au ales pe Iliescu???
alehin...ai dreptate și în ce privește cartierele americane și în ce privește uciderea lui ceaușescu...revin imdiat și discutăm.....mai întâi să termin cu mytcor  ....
obosesc dacă mă concentrez la multe subiecte diferite odată....
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 23:58
De la: mytcor, la data 2009-10-07 23:54:10De la: ioanna_dark, la data 2009-10-07 23:50:36De la: mytcor, la data 2009-10-07 23:38:03De la: ioanna_dark, la data 2009-10-07 23:27:00De la: alehin, la data 2009-10-07 23:24:34ă tu nu doreai de fapt să trezești xenofobia sau rasismul în români și să vezi pe aici *soluții* gen *moarte țiganilor, spurcăciunea româniei* ,
ete nah....eu îi văd cu fața negricioasă....de unde știi tu sigur că negreala aia se spală? ...
consideri că un creștin ar trebui să gândească total aiurea și fără niciun argument că ăia sunt români și nu romi?....de ce?
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 00:01
De la: alehin, la data 2009-10-07 23:54:04Exista un sistem social (si in America ...la fel ...pastrand proportiile ) ineficient ...o tara pauperizata ...cu niste conducatori care fac politica discretionara iar politica se desfasoara in stil mafiot...(reglari de conturi ,infiintat capuse ...care sa suga toata infuzia din ajutoarele ne/rambursabile....)asa ca romanul nu poate deveni neamt peste noapte ...pt ca el este de vre0 70 de ani ...mintit ,furat ,pacalit ,batjocorit.....si el ...se descurca ...s-a adaptat ...unii au plecat afara, altii raman si spera /suporta , altii fura in continuare sub privira ingaduitoare ...a celor care l-au votat pe criminalul Iliescu .....(apropo ...suntem un neam de crestini ...si prea putini au comentat dar nici n-au condamnat ca ...Ceausescu a fost ucis in ziua de Craciun?? altfel nu-mi explic ...cum l-au ales pe Iliescu???
....poate Alehin, poate deveni peste noapte !....trebuie numai sa-l abandonez pe "merge s-asa", pe "descurcaret", sa-l priveasca cu dispret , iar pe cei ce imprt smecherilor cele necuvenite sa-i trimita-n fata justitiei...si...si....si....
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 00:05
De la: ioanna_dark, la data 2009-10-07 23:58:58De la: mytcor, la data 2009-10-07 23:54:10De la: ioanna_dark, la data 2009-10-07 23:50:36De la: mytcor, la data 2009-10-07 23:38:03De la: ioanna_dark, la data 2009-10-07 23:27:00De la: alehin, la data 2009-10-07 23:24:34ă tu nu doreai de fapt să trezești xenofobia sau rasismul în români și să vezi pe aici *soluții* gen *moarte țiganilor, spurcăciunea româniei* ,
consideri că un creștin ar trebui să gândească total aiurea și fără niciun argument că ăia sunt români și nu romi?....de ce?
Ioanna, indiferent ce culoare are parul, ochiii, pielea, etc,etc, indiferent ce ne-ar diferentia di orice punct de vedere, mai presus de toate, ei sunt OAMENI ,....FIINTE UMANE, ......intelegi ?!...
|
alehin
2584 mesaje
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 00:17
dispret , iar pe cei ce imprt smecherilor cele necuvenite sa-i trimita-n fata justitiei...si...si....si....,,
La ce shorici au astia numai de dispret le pasa lor ....vezi sa nu....
Chestia cu justitia e cea mai grava (sau una dintre ...alaturi de politie si restul...) ...coruptie ...In Romania sa stii ca in general cand miza este mare......Banul este dreptatea iar saraca Justitie ...slujbasul ei ..
Politia se plange ...de ex ca-i prinde pe infractor ...ii trimite procurorului ...ajung in instanta ...si Banul ii scoate pe usa din dos ......
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 00:18
De la: mytcor, la data 2009-10-08 00:05:23De la: ioanna_dark, la data 2009-10-07 23:58:58De la: mytcor, la data 2009-10-07 23:54:10De la: ioanna_dark, la data 2009-10-07 23:50:36De la: mytcor, la data 2009-10-07 23:38:03De la: ioanna_dark, la data 2009-10-07 23:27:00De la: alehin, la data 2009-10-07 23:24:34ă tu nu doreai de fapt să trezești xenofobia sau rasismul în români și să vezi pe aici *soluții* gen *moarte țiganilor, spurcăciunea româniei* ,
Ioanna, indiferent ce culoare are parul, ochiii, pielea, etc,etc, indiferent ce ne-ar diferentia di orice punct de vedere, mai presus de toate, ei sunt OAMENI ,....FIINTE UMANE, ......intelegi ?!...
cred că înțeleg foarte bine...uite ce ți-am răspuns mai sus...
**distincția nu o fac eu....ea există pur și simplu....există oameni negri , oameni albi , oameni galbeni , și fel de fel de combinații între rasele astea....fie că îți place sau nu
acum...categoric toți sunt egali în fața lui dumnezeu ...el i-a lăsat pe toți ...iar noi trebuie să-i iubim ca pe noi înșine....
spun și eu un NU categoric discriminării, dar...a susține că diferențe între rasele umane nu există mi se pare o tâmpenie... **
ai ceva să-i reproșezi mesajului ăsta?
mytcor...am insitat să văd soluțiile tale pentru că vreau să fac din tine un gentleman...iar un gentleman nu se mulțumește să arunce pe forum niște poze aiurea...își asumă automat și responsabilitatea lor ( de altfel , un gentleman își asumă responsabilitatea faptelor sale mereu)...
..of....se pare că nu am cu cine.....
acuzându-mă total aiurea de rasism ai găsit un motiv pentru a nu vorbi cu mine despre o posibilă rezolvare a unor probleme pe care le-ai sesizat chiar tu însuți....și știi ce cred eu?....că pretinsul rasism al meu e doar o scuză pentru a întrerupe o conversație în care efectiv nu mai știi ce să zici....
ai găsit o acoperire bună ca să te sustragi discret....
mytcor...e ridicol ce faci...mai bine ai recunoaște deschis că nu știi nici tu nicio soluție....și ai încerca altă dată să fii atent la cel fel de poze sau cuvinte postezi pentru că nu știi ce fel de consecințe pot avea și la ce discuții pot da naștere....
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 00:34
De la: alehin, la data 2009-10-08 00:17:48dispret , iar pe cei ce imprt smecherilor cele necuvenite sa-i trimita-n fata justitiei...si...si....si....,,
Chestia cu justitia e cea mai grava (sau una dintre ...alaturi de politie si restul...) ...coruptie ...In Romania sa stii ca in general cand miza este mare......Banul este dreptatea iar saraca Justitie ...slujbasul ei ..
Politia se plange ...de ex ca-i prinde pe infractor ...ii trimite procurorului ...ajung in instanta ...si Banul ii scoate pe usa din dos ......
....daca STATUL isi autodizolva autoritatea intitutiilor sale ce-ar trebui sa-i asigure forta dreptului in exercitiul existentei sale ca stat de drept, atunci: trebuie schimbat sistemul de administrare.
Ioanna, speculezi !... vorbim despre cetatenii romaniei
|
Fosta membra 9am.ro
1572 mesaje
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 00:39
alehin....văd că s-a îndepărat mytcor așa că subiectul cu cerșetorii a murit busc....
o să rămână în stradă ca și până acum...pentru ei nimeni nu are nicio soluție....
pot acum să-ți spun și eu ce cred despre uciderea lui ceaușescu...
mi s-a părut o crimă....am considerat că ala nu a fost un decât un simulacru de proces și că nu se poate condamna un om la moarte după o asemenea bătaie de joc...era nevoie de un proces serios pentru asta...
în plus...faptul că a fost ucis în ziua de crăciun mi se pare odios...
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 00:39
De la: mytcor, la data 2009-10-08 00:34:33De la: alehin, la data 2009-10-08 00:17:48dispret , iar pe cei ce imprt smecherilor cele necuvenite sa-i trimita-n fata justitiei...si...si....si....,,
....daca STATUL isi autodizolva autoritatea intitutiilor sale ce-ar trebui sa-i asigure forta dreptului in exercitiul existentei sale ca stat de drept, atunci: trebuie schimbat sistemul de administrare.
Las-o asa..ca merge si asa. ....
Adica stat mai putin. Si mai mult jogging....
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 00:44
De la: nastasemihail, la data 2009-10-08 00:39:46De la: mytcor, la data 2009-10-08 00:34:33De la: alehin, la data 2009-10-08 00:17:48dispret , iar pe cei ce imprt smecherilor cele necuvenite sa-i trimita-n fata justitiei...si...si....si....,,
Las-o asa..ca merge si asa. ....
Adica stat mai putin. Si mai mult jogging....
Auuuuuuu ma doare capu', Mihaita !..cum sa mai mearga s-asa , ca deja situatiunea-i intepenita d-a binelea !..
Numai Ioanna se face ca nu percepeste !..
|
|
|