analisys_2007
403 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea
|
Postat pe: 4 August 2009, ora 16:58
mrs_reis am inteles...pai ce as mai putea sa spun daca vreodata o sa ai nevoie de angajati la una din firmele tale da-mi si mie o sansa la un interviu,sunt in cautarea unui job de mult timp si nu gasesc nimic pentru mine.te cred ca muncesti foarte mult e un lucru de admirat.te mai gandesti,poate imi dai si mie o sansa...
valentin19c@yahoo.com
|
|
|
super_green_frog
1358 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 4 August 2009, ora 18:26
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-03 22:51:24Roxi si eu am un sfat si pentru tine : nu te mai chinui uitandu-te la filmele alea cu animale!!! nu o sa schimbi lumea si te necajesti degeaba!!!
viata e scurta de ce nu ti-o traiesti gasind bucurii din orice si nu suparari?
Cine ti-a spus ca ma necajesc ? Esti mama omida ? Viata mi-am trait-o si mi-o traiesc cu fericire, nu trage concluzii primite. O poti citi in ochii mei daca ne vom vedea vreodata. Ti-as dori si tie sa ai o viata plina si frumoasa asa cum am avut eu cat si premisele bune de viitor. Ideea e ca niciodata n-am putut trai ca un somnambul care merge in transa fericirii cu mainile intinse in fata. Imi pare rau ca m-ai facut sa te judec asa in spiritul reciprocitatii. Nu am pretentia sa schimb lumea, ar fi absurd dar tot la fel de absurd ar fi ca "lumea" sa ne schimbe pe toti dupa "chipul si asemanarea ei" actuala. Asta ar fi adevarata oroare, nu filmuletele de care te poti ascunde usor ca strutul cu capul in nisip.
Fii mai retinuta atunci cand arunci judecati asupra celorlalti cat despre sfaturi....
All Things Grow With Love
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 4 August 2009, ora 19:00
De la: super_green_frog, la data 2009-08-04 18:26:07De la: aadnanaaa, la data 2009-08-03 22:51:24Roxi si eu am un sfat si pentru tine : nu te mai chinui uitandu-te la filmele alea cu animale!!! nu o sa schimbi lumea si te necajesti degeaba!!!
Cine ti-a spus ca ma necajesc ? Esti mama omida ? Viata mi-am trait-o si mi-o traiesc cu fericire, nu trage concluzii primite. O poti citi in ochii mei daca ne vom vedea vreodata. Ti-as dori si tie sa ai o viata plina si frumoasa asa cum am avut eu cat si premisele bune de viitor. Ideea e ca niciodata n-am putut trai ca un somnambul care merge in transa fericirii cu mainile intinse in fata. Imi pare rau ca m-ai facut sa te judec asa in spiritul reciprocitatii. Nu am pretentia sa schimb lumea, ar fi absurd dar tot la fel de absurd ar fi ca "lumea" sa ne schimbe pe toti dupa "chipul si asemanarea ei" actuala. Asta ar fi adevarata oroare, nu filmuletele de care te poti ascunde usor ca strutul cu capul in nisip.
Fii mai retinuta atunci cand arunci judecati asupra celorlalti cat despre sfaturi....
...broscuto, mi-ai mai stricat o zi, ...daca tot vorbesti si postezi filmulete cu atrocitati svarsite impotriva animalelor, te intreb.
...ai depus vreodata vr-o plangere scrisa la politia sanitara impotriva brutelor respective ?...
|
analisys_2007
403 mesaje
Oras: Ramnicu Valcea
|
Postat pe: 4 August 2009, ora 19:40
E cineva din Rm Valcea pe acest topic?
valentin19c@yahoo.com
|
|
|
Asterix
90 mesaje
|
Postat pe: 4 August 2009, ora 20:50
De la: mrs_reis, la data 2009-08-04 12:24:29sotul meu are bmw 745 individual ! eu am avut un seria 3,si acuma nu mai am niciuna :P vreau sa-mi cumpar un mustang decapotabil Am si eu o curiozitate: Cu cat va platiti angajatii ? Care este media salariului in firma ?
Intodeauna avem optiuni; uneori, este doar o alegere de atitudine.
Cine zambeste atunci cand lucrurile nu merg in sensul dorit ... s-a gandit deja pe cine sa dea vina...
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 4 August 2009, ora 21:06
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 4 August 2009, ora 22:29
De la: mytcor, la data 2009-08-04 19:00:01De la: super_green_frog, la data 2009-08-04 18:26:07De la: aadnanaaa, la data 2009-08-03 22:51:24Roxi si eu am un sfat si pentru tine : nu te mai chinui uitandu-te la filmele alea cu animale!!! nu o sa schimbi lumea si te necajesti degeaba!!!
...broscuto, mi-ai mai stricat o zi, ...daca tot vorbesti si postezi filmulete cu atrocitati svarsite impotriva animalelor, te intreb.
...ai depus vreodata vr-o plangere scrisa la politia sanitara impotriva brutelor respective ?...
M-am oprit cu postarea filmuletelor din ziua in care le-am postat. Nu fac parte din cei care o tin langa. Asa cum avem pretentia sa nu fim jefuiti, violati, jupuiti de vii pentru ca exista legi impotriva celor care comit astfel de infractiuni (crime) tot asa trebuie sa avem pretentia sa nu asistam la acte de cruzime. Trebuie sa existe legi si impotriva celor care comit si astfel de acte criminale. Numai daca acceptam ca fiind un datl ca acesti oameni exista printre noi si se cade sa acceptam ceea ce fac, atunci sunt de acord cu nepasarea si "sensibilitatea".
Postarea filmuletelor si isteria de moment a fost perfect fondata pe realitate si tocmai fiindca v-am stricat ziua nu relatez incidentele la care am asistat si pe care ca am incercat sa le consider izolate.
In ce priveste reclamatiile, stii ca atunci cand reclami ceva, birocratia politieneasca nu-ti accepta plangerea daca nu indici numele persoanei pe care o reclami? Ce sa reclam ca fiul meu in varsta de 9 ani a vazut cum un drogat a dat foc unui catel de viu pe Calea Grivitei? Na, ca n-am putut sa ma abtin.
Cu alta ocazie am sunat la 112 cand un nesimtit care isi parca masina a gasit de cuviinta sa se amuze accelerand pe trotuar ca sa se urce cu roata peste un catel care dormea linistit cu peste un metru distanta de masina lui parcata pe trotuar. Catelul urla iar soferul n-a vrut sa dea inapoi pana nu i-am batut cu pumnii in geam urland. In timpul asta sunam la 112 iar el a parasit zona facandu-se ca dai peste mine. Am comunicat numarul de inmatriculare politistei care mi-a preluat apelul. Cam atat. Omul a plecat bine merci.
1. Legea se pare ca exista iar cruzimea fata de un animal este in sfarsit considerata ACT CRIMINAL.
2. Nu exista institutia care sa aplice legea judecand dupa cat de bine ne "apara" politia pe noi ca oameni.
3. In fruntea Departamentului pentru protectia animalelor se afla o doamna Simona Panaitescu al carei nume l-am retinut alaltaieri cand am fost sursprinsa sa constat ca desi nu s-a facut nici un progres in solutionarea problemei animalelor fara stapan, dumneaei este la al treilea primar succesiv pe aceasta functie.
4. Am trecut in zona pasajului Basarab si am fost nevoita sa ocolesc cateva strazi de frica haitelor ramase fara stapan in urma demolarilor recente pentru celebrul pasaj Basarab. De ce trebuie sa remarc eu treaba asta si nu cei care sunt platitit pentru asa ceva. Nu e greu sa-ti imaginezi ce va fi pe sub acel pasaj daca sunt lasati sa se imnulteasca.
5. Da, cu ceea ce am scris pe forum m-am adresat cu sesizari catre primarii dar cum nu exista o institutie care sa aplice legea si sa controleze aspectele astea se pare ca e inutil. Situatia nu se rezolva.
6. Nu ar fi exclus ca maine poimaine sa va anunt ca am tot eu nu stiu ce dosare pentru calomnie sau alte alea ca am deranjat functionarasii. O sa va tin la curent. Recunosc ca demersurile anterioare catre ei au fost civilizate dar in cele mai recente le-am spus ca m-am saturat sa-i mai rog frumos si tot restul.
Mytcor, multumesc pentru atentie si ia ca pe o scuza cele de mai sus. Oricum, am avut bunul simt sa nu va stric ziua postand filmulete aici. Am facut-o pe alte topicuri cu un subiect dedicat. Puteati sa nu dati atentie. La topicul Basescu am postat fiindca il consider principalul vinovat. Era primar cand situatia era exacerbata la maxim. Nu s-a dus nimic la bun sfarsit. Cine se poate lega de scuza ca n-a avut suficient timp ?
Nu filmuletele sunt problema ci realitatea. Trebuie sa existe legi impotriva actelor criminale si trebuie sa existe institutiile care sa aplice legile. Altfel de ce am mai considera ca suntem cetateni ai unui stat de drept. Sa traim dupa legile junglei ? Sau dupa cea a talionului ? Apropos, ultima se aplica din pacate si riscam sa constatam ca vom apela cu usrinta la un ucigas cu simbrie pentru a ne rezolva problemele din moment ce pe o cale legala e foarte anevoios, uneori total inutil.
Ieri mi-au furat un ghiveci cu un pomulet ornamental din curte. M-am dus azi noapte sa-mi ud florile si cand ajung la ultimul constat ca a rams doar suportul. Nu e vorba de valoarea unui ghiveci dar ghiveciul a urmat celor trei biciclete furate din curte pana acum, ultima de pe hol. Pana la urma nu e vorba de nici una dintre ele ci doar de faptul ca din intamplare dau nas in nas cu unul din "confrati" ca sa nu le zic altfel. Nu crezi ca mi-ar da una in cap fiindca l-am vazut si am pe cine sa reclam ?
Domnilor va cer scuze ca m-am jucat cu sensibilitatea d-voastra si a suavelor dvs. domnite.
Orice ar fi nu mai intru in polemica dar am si eu cel putin aceleasi drepturi ca a celorlalti ciupiti care ne intoxica cu manifestari exagerate pe forum asa ca nu era cazul sa ma admonestati. Va doresc distractie placuta in continuare, nu o sa mai deranjez acest topic de "cotoiala" pe care de la bun inceput l-am perceput frumos si destept dar cu lipsa de caracter. Prima impresie e cea adevarata.
Iata cu ies rezbelele de la femei bucalate si buclate.
Mona-Simona si-a sters contul, probabil ca o sa mi-l sterg si eu DACA O SA CONSIDER NECESAR". Am remarcat ca multe alte persoane au parasit forumul asta, nici o paguba pentru ei desi se simte lipsa lor.
Nu pot sa ignor la infinit situatia absurda in care primesc lectii de viata de la o fatuca cu tupeu, frumoasa si desteapta dar fara caracter. Am ciupit-o delicat o data, de doua ori, de trei ori dar obrajorul ei e cam groscior iar nasucul a luat-o mult in sus.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 4 August 2009, ora 22:42
De la: super_green_frog, la data 2009-08-04 22:29:45De la: mytcor, la data 2009-08-04 19:00:01De la: super_green_frog, la data 2009-08-04 18:26:07De la: aadnanaaa, la data 2009-08-03 22:51:24Roxi si eu am un sfat si pentru tine : nu te mai chinui uitandu-te la filmele alea cu animale!!! nu o sa schimbi lumea si te necajesti degeaba!!!
M-am oprit cu postarea filmuletelor din ziua in care le-am postat. Nu fac parte din cei care o tin langa. Asa cum avem pretentia sa nu fim jefuiti, violati, jupuiti de vii pentru ca exista legi impotriva celor care comit astfel de infractiuni (crime) tot asa trebuie sa avem pretentia sa nu asistam la acte de cruzime. Trebuie sa existe legi si impotriva celor care comit si astfel de acte criminale. Numai daca acceptam ca fiind un datl ca acesti oameni exista printre noi si se cade sa acceptam ceea ce fac, atunci sunt de acord cu nepasarea si "sensibilitatea".
Postarea filmuletelor si isteria de moment a fost perfect fondata pe realitate si tocmai fiindca v-am stricat ziua nu relatez incidentele la care am asistat si pe care ca am incercat sa le consider izolate.
In ce priveste reclamatiile, stii ca atunci cand te duci sa reclami ceva birocratia politieneasca nu-ti accepta plangerea daca nu indici numele persoanei pe care o reclami. Ce sa reclam ca fiul meu in varsta de 9 ani a vazut cum un drogat a dat foc unui catel de viu ? Na, ca n-am putut sa ma abtin.
Cu alta ocazie am sunat la 112 cand un nesimtit care isi parca masina a gasit de cuvinta sa se amuze accelerand pe trotuar ca sa se urce cu roata peste un catel care dormea linistit cu peste un metru distanta de masina lui parcata pe trotuar. Catelul urla iar soferul n-a vrut sa dea inapoi pana nu i-am batut cu pumnii in geam urland. In timpul asta sunaam la 112 iar el a parasit zona vrand sa dea si peste mine. Am comunicat numarul de inmatriculare politistei care mi-a preluat apelul. Cam atat. Omul a plecat bine merci.
1. Legea se pare ca exista iar cruzimea fata de un animal este in sfarsit considerata ACT CRIMINAL.
2. Nu exista institutia care sa aplice legea judecand dupa cat de bine ne "apara" politia pe noi ca oameni.
3. In fruntea Departamentului pentru protectia animalelor se afla o doamna Simona Panaitescu al carei nume l-am retinut alaltaieri cand am fost sursprinsa sa constat ca desi nu s-a facut nici un progres in solutionarea problemei animalelor fara stapan, dumneaei este la al treilea primar succesiv pe aceasta functie.
4. Am trecut in zona pasajului Basarab si am fost nevoita sa ocolesc cateva strazi de frica haitelor ramase fara stapan in urma demolarilor recente pentru celebrul pasaj Basarab. De ce trebuie sa remarc eu treaba asta si nu cei care sunt platitit pentru asa ceva. Nu e greu sa-ti imaginezi ce va fi pe sub acel pasaj daca sunt lasati sa se imnulteasca.
5. Da, cu ceea ce am scris pe forum m-am adresat cu sesizari catre primarii dar cum nu exista o institutie care sa aplice legea si sa controleze aspectele astea se pare ca e inutil. Situatia nu se rezolva.
6. Nu ar fi exclus ca maine poimaine sa va anunt ca am tot eu nu stiu ce dosare pentru calomnie sau alte alea ca am deranjat functionarasii. O sa va tin la curent. Recunosc ca demersurile anterioare catre ei au fost civilizate dar in cele mai recente le-am spus ca m-am saturat sa-i mai rog frumos si tot restul.
Mytcor, multumesc pentru atentie si ia ca pe o scuza cele de mai sus. Oricum, am avut bunul simt sa nu va stric ziua postand filmulete aici. Am facut-o pe alte topicuri cu un subiect dedicat. Puteati sa nu dati atentie. La topicul Basescu am postat fiindca il consider principalul vinovat. Era primar cand situatia era exacerbata la maxim. Nu s-a dus nimic la bun sfarsit. Cine se poate lega de scuza ca n-a avut suficient timp ?
Nu filmuletele sunt problema ci realitatea. Trebuie sa existe legi impotriva actelor criminale si trebuie sa existe institutiile care sa aplice legile. Altfel de ce am mai considera ca suntem cetateni ai unui stat de drept. Sa traim dupa legile junglei ? Sau dupa cea a talionului ? Apropos, ultima se aplica din pacate si riscam sa constatam ca vom apela cu usrinta la un ucigas cu simbrie pentru a ne rezolva problemele din moment ce pe o cale legala e foarte anevoios, uneori total inutil.
Ieri mi-au furat un ghiveci cu un pomulet ornamental din curte. M-am dus azi noapte sa-mi ud florile si cand ajung la ultimul constat ca a rams doar suportul. Nu e vorba de valoarea unui ghiveci dar ghiveciul a urmat celor trei biciclete furate din curte pana acum, ultima de pe hol. Pana la urma nu e vorba de nici una dintre ele ci doar de faptul ca din intamplare dau nas in nas cu unul din "confrati" ca sa nu le zic altfel. Nu crezi ca mi-ar da una in cap fiindca l-am vazut si am pe cine sa reclam ?
Domnilor va cer scuze ca m-am jucat cu sensibilitatea d-voastra si a suavelor dvs. domnite.
Orice ar fi nu mai intru in polemica dar am si eu cel putin aceleasi drepturi ca a celorlalti ciupiti care ne intoxica cu manifestari exagerate pe forum asa ca nu era cazul sa ma admonestati. Va doresc distractie placuta in continuare, nu o sa mai deranjez acest topic de "cotoiala" pe care de la bun inceput l-am perceput frumos si destept dar cu lipsa de caracter. Prima impresie e cea adevarata.
Iata cu ies rezbelele de la femei bucalate si buclate.
Mona-Simona si-a sters contul, probabil ca o sa mi-l sterg si eu DACA O SA CONSIDER NECESAR". roxi,raspunde-mi sincer te rog,cine crezi tu ca ar trebui sa faca ceva si nu face,ti se pare cumva ca pe forum sunt oameni care au puterea in mana si sunt rauvoitori?eu de exemplu as vrea sa fac multe,dar daca nu detin functii nici in guvern,nici in parlament,nici in parchet sau politie,ce pot face mai mult decat sa ma agit ca pestele pe uscat,sa ma enervez cu toti cretinii care posteaza vrute si nevrute,da-mi un plan concret de actiune si promit sa-l respect litera cu litera,povestea cu stersul contului nu e viabila,nici macar asa nu rezolvi absolut nimic decat iti produci singura o frustrare,incearca sa aduni oamenii in jurul tau cu scopul declarat de a face ceva pt.oamenii si animalele maltratate,io raspund prezent
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 4 August 2009, ora 22:49
Nu am pretentia asta si nu am bagat pe gatul nimanui subiectul dar nici sa stau la infinit sa-mi dea lectii de viata Adnana. Nu se cade. Eu am un mod foarte simplu de a cantari lucrurile. Sunt lucruri care se fac si lucruri care nu se fac. Apoi dau cateva sanse pana constat ca si le-a consumat cu tupeu, oricui. Pun PUNCT subiectului.
Pe forum exista diverse topicuri cu un noian de teme. deschise de o multitudine de useri. Care e problema in final ???? Nu le cititi daca nu va intereseaza.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 4 August 2009, ora 22:57
....broscuto, nu ma-ntelege gresit, pur si simplu nu suport asa ceva !..
te-am intrebat daca ai luat atitudine impotriva celor ce comit asa ceva, pentru ca multi vorbesc dar putini actioneaza.
Florinache are dreptate, numai presiunea opiniei publice si-a societatii civile pot forta autoritatile sa-si faca datoria.
.... cat despre institutiile statului Ro,...sa-mi fie cu iertare;
-incompetente
-iresponsabile
-lipsite de autoritate
-rau voitoare
in cazul fericit !....daca intre timp n-au devenit si mafiote !....
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 4 August 2009, ora 22:59
De la: super_green_frog, la data 2009-08-04 22:49:21Nu am pretentia asta si nu am bagat pe gatul nimanui subiectul dar nici sa stau la infinit sa-mi dea lectii de viata Adnana. Nu se cade. Eu am un mod foarte simplu de a cantari lucrurile. Sunt lucruri care se fac si lucruri care nu se fac. Apoi dau cateva sanse pana constat ca si le-a consumat cu tupeu, oricui. Pun PUNCT subiectului.
Pe forum exista diverse topicuri cu un noian de teme. deschise de o multitudine de useri. Care e problema in final ???? Nu le cititi daca nu va intereseaza.
...broscuto, calm broscuto !..tu nu vezi ca ne interesaza ?!...dar nu mai posta filmulete ca lesin !...
|
broscuta_super_verde
1273 mesaje
|
Postat pe: 4 August 2009, ora 23:54
Scuze, scuze, scuze ! Pupati-o voi pe Adnana. Pe mine o sa-i treaca supararea mai tarziu.  Noapte buna ! Dau din codita !!!!!!
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
romanitacuumplutura
16 mesaje
|
Postat pe: 5 August 2009, ora 00:08
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-08-04 23:54:08Scuze, scuze, scuze ! Pupati-o voi pe Adnana. Pe mine o sa-i treaca supararea mai tarziu. Noapte buna ! Dau din codita !!!!!! BAI BROASCA RAIOASA FA PASI DREACU DE AICI SI DUTE IN MLASTINA DE UNDE AI SCOS CAPU GRIJA MARE CU CLONELE LUI PETREPREDAFLORIN666 SI SA-I FACETI MONEI CE VAM INVATAT
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Oras: Dej
|
Postat pe: 5 August 2009, ora 12:29
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-08-04 23:54:08Scuze, scuze, scuze ! Pupati-o voi pe Adnana. Pe mine o sa-i treaca supararea mai tarziu. Noapte buna ! Dau din codita !!!!!!
Spiridusule,esti o fiinta tare dragalasa si cu un suflet mare.Ma bucur ca lupti ptr niste fiinte fara aparare.Sper sa i-a atitudine in sensul asta cit mai multi care vad asemenea situatii.Chiar nu poti sa stai nepasator cind vezi cu cita cruzime se ucid bietele animale.
Dar sa nu-l mai judeci aspru pe Mytcor,e un suflet nobil ca si tine.Cred ca l-a durut foarte tare sa vada filmuletul tau.Nu l-a deranjat,l-a durut.
|
Fosta membra 9am.ro
1341 mesaje
Oras: Dej
|
Postat pe: 5 August 2009, ora 12:31
Aaa,si eu nu vreau sa iti stergi contul.Esti printre putinii oameni pe care ii citesc.Ar fi o pierdere.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 5 August 2009, ora 23:13
Animlele gen ciini, au un comportament asemanator copiilor pina in 3 ani, cei mai inteligenti. Maimutele mari, cam pina la 5 ani. Deci e de meditat....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 02:13
Mihaita, Vasix, ...unde au disparut colombinele si arlechinii dom'le ?!...
Allllllooooooooo, LUMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !...U-UUUUU, unde v-ati pitulat maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai ?...
..v-a taiat netu', ati ramas fara curent dupa cutremurul d-azi dimineata, ce n-aveti maaaaaaaai !...
...ca eu tot n-am clipocitoare mov !...
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 02:15
De la: mytcor, la data 2009-08-06 02:13:29Mihaita, Vasix, ...unde au disparut colombinele si arlechinii dom'le ?!...
Allllllooooooooo, LUMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !...U-UUUUU, unde v-ati pitulat maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai ?...
..v-a taiat netu', ati ramas fara curent dupa cutremurul d-azi dimineata, ce n-aveti maaaaaaaai !...
Eu sint dotat dar m-a cutremurat dagaio cind a reaparut. ca m-a blestemat sa fiu violat.....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 02:20
A disparut echipa de pe topicul asta. sau sint in concediu.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 02:26
De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 02:15:53De la: mytcor, la data 2009-08-06 02:13:29Mihaita, Vasix, ...unde au disparut colombinele si arlechinii dom'le ?!...
Eu sint dotat dar m-a cutremurat dagaio cind a reaparut. ca m-a blestemat sa fiu violat.....
....cuuuuuuuuuuuuuuuuuuum ?...Dagaioooooooooooooo?...au stricat--o si p-asta afurisitii de-americani !..
Nu te lasa Mihaita !...cumpara-ti bretele, poarta-le pana si la pijama !..
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 02:30
cind era aici, nu de cind e acolo. Ce bretele. Nu-mi plac bretelele. Cu toate ca sint mai bune.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 02:31
Auzi Mytcor, vezi ca nu pot fi pacalit. Zi tot ce stii de monolitul ala galben, Ala negru e cam mic si nu se vede.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 02:32
Eu am gasit articole in daneza si ale mele. Atit.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 02:33
De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 02:30:11cind era aici, nu de cind e acolo. Ce bretele. Nu-mi plac bretelele. Cu toate ca sint mai bune.
...incearca !..mie-mi plac !..
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 02:35
De la: mytcor, la data 2009-08-06 02:33:07De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 02:30:11cind era aici, nu de cind e acolo. Ce bretele. Nu-mi plac bretelele. Cu toate ca sint mai bune.
...incearca !..mie-mi plac !..
Mie-mi plac macaroanele. Bretele nu am incercat. E o moda?
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 02:35
De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 02:32:10Eu am gasit articole in daneza si ale mele. Atit.
...cum ,ale tale si-atat ?..nu-nteleg ?
|
Bi_anca
1554 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 02:37
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 02:37
De la: mytcor, la data 2009-08-06 02:35:50De la: nastasemihail, la data 2009-08-06 02:32:10Eu am gasit articole in daneza si ale mele. Atit.
...cum ,ale tale si-atat ?..nu-nteleg ?
Vorbesc serios. Nu trateaza nimeni subiectul. Numai eu in romina. In engleza nu e prea clar, ca nu inteleg si nu-mi tine de foame sa inteleg. In daneza se pare ca e ceva interesant. Depinde cum bagi cuvintele, monolit monolith groenland, etc.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 02:38
gugal se spune. Voi nu aveti somn. Credeam ca numai eu sint sarit....
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 6 August 2009, ora 02:39
Daca voi va culcati ma culc si eu....
|
|
|