Info
x
Despre orice
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 August 2009, ora 15:22
De la: analisys_2007, la data 2009-08-03 14:22:03ce sanse credeti ca are un tanar in romania sa reusesca in viata de unul singur in Romania? S-a cam terminat cu muncitul de unul singur precum pustnicii in mijlocul pustietatii. Sintem o societate totusi, nu pustnici.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 3 August 2009, ora 15:40
De la: adipopa, la data 2009-08-03 14:31:50De la: analisys_2007, la data 2009-08-03 14:22:03ce sanse credeti ca are un tanar in romania sa reusesca in viata de unul singur in Romania? Un tânăr dacă nu are "calitățile" democrat-liberalului Boureanu să-și i-a gândul, dar să fie mândru că se diferențiază de asemena specimene.
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice.
Găoaza este un desert prezidențial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
|
analisys_2007 403 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ramnicu Valcea |
Postat pe: 3 August 2009, ora 15:52
asta inseamna ca eu daca sunt singur nu am nici o relatie sau cunostinta care sa ma ajute putin sa-mi gasesc un servici nu am viitor?tot incerc sa gasesc raspuns la intrebari dar nu reusesc ...in romania e greu sa-ti faci un viitor din cauza birocratiei e opinia mea personala.
valentin19c@yahoo.com
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 August 2009, ora 15:54
De la: analisys_2007, la data 2009-08-03 15:52:00asta inseamna ca eu daca sunt singur nu am nici o relatie sau cunostinta care sa ma ajute putin sa-mi gasesc un servici nu am viitor?tot incerc sa gasesc raspuns la intrebari dar nu reusesc ...n romania e greu sa-ti faci un viitor din cauza birocratiei e opinia mea personala.Am vrut sa spun, afaceri mai serioase. sint o serie de afaceri sau slujbe unde poti merge de unul singur. Dar cum cu totii crestem, ....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 16:35
nu stiu ce sa mai spun
valentin19c@yahoo.com
|
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 3 August 2009, ora 18:28
FLORINE gata, intrerupem jocul nostru devenit pana la urma stupid, asa cum te-am avertizat.AM CASTIGAT, badie, pariul cu talica, PARIUL nostru cam tampit, cum te-ai incapatanat sa il ducem la extrema, cum bine vezi am castigat acest pariu, ultimele doua zile dovedesc fara tagada faptul ca am avut dreptate, oamenii, indiferent de personalitatea, cultura, moralitatea, inteligenta, apartenenta lor sunt usor de manipulat prin CUVANTUL bine scris si bine gandit, prin informatii si scenarii mai ales dramatice, care ii implica pe cei dragi lor, familia, progeniturile, anijmal;ele de companie, amantele si amantii, amicii...Eu personal, chiar daca te absolv de lada de bere pentru pariul cu tine, simt ca trebuie sa ma opresc, userii nostri de pe 9am se vor simti umiliti si manipulati cand vor afla ca ne-am inteles sa ducem la absuird un joc, un experiment care, asa cum constati, nu ne onoreaza si ne obliga sa folosim un arsenal din ce in ce mai sofisticat. Eu unul ma retrag din acest pariu, te las sa te consideri superior,unicul castigator. Hai sa ramana adevarul la mijloc: ai sustinut ca oamenii sunt prosti, slabi, manipulabili, ca au gena cruzimii si crimei in sange, a indobitocirii dirijate, a sclavagismului subordonand insrtinctul foamei si fricii,ca tu ii poti juca si comanda dupa bunul plac...Eu te-am avertizat ca oameniir aman oameni, sentimentali, au sensibiliitate, nu ii poti manipula total nici macar pe 9am dupa bunul tau pla indiferent de poveste si urmari, au fost lagare de concentrare, au murit milioane de oameni si nu a platit niciun criminal de razboi si autor de gernocid cu mai mult decat o viata, propria viata, , doiar nu est chiar tu,m un mic limbric, triomisul luii Dumnezeu. Baiete, cu suferinta ta pe care nu o stiu ceilalti de pe forum, esti oricine, unul dintre noi, oarecare, cum si eu sunt oricine, oricar, oarecinee...Eu am inteles din acest joc si pariu un singur lucru: puterea cuvantului este de-a dreptul ucigasa,mai distrugatoare decat orice arma, aici te-am prins, raman consecvent principiului meu religios inspirat de catre Tatal Ceresc: "Mai intai si intai a fost cuvantul!", adica puterea, energia suprema codificata, forta codificata a ceeea ce a fost inainte,in trecutul infinit, acum in prezentul infinit si in viitorul infinit, dintotdeauna pentru totdeauna...Stii tu,discutiile noastre filozofico-religuoase, astrologice uneori si la care nu prea faceai fata dupa dou-treio paharele de tuica buna, cum se serveste pe la noi, prin Ardeal de castre o gazda buna, o nevestica mai nervoasa, mai cu mancarimi...Ori, batrane, recunoaste, CUVANTUL inseamna incepuituil si sfarsitul, spusa si nespusa, pus si nepusa, Alpha si Omega ....Ziceai ca esti topit dupa Constantin Noica si Pavel Corutz...
Personal, Florine, ma retrag din jocul tampit pe care l-ai propus, m-ai dus la extrema doar pentru cateva sticle de bere si, ma ialers, pentru satisfacerea orgoliului tau imbecil de a avea tu si numai tu ultimulcuvant si dreptate numai tu, asa cum v-au in toxicat, v-au indoctrinat superiorii tai pana in `89 cand eram amanmdoi niste putoi de pifani, racolati de securitate si mancam armata pe paine neagra, armata si serviciu la militie, pe obiective, la Jilava, asa cum ne-a prins Revolutia.. Hai sa dam dracului cartile pe fata pe acest 9am, ca si pe celelalte site-uri si bloguri pe care am tot intrat, ne-am inregistrat si ne batem joc de sarmaniii oameni! De ce sa mai intretinem mascarada asta? Ai castigat pariul, dau berea, nu sunt toti chiar prosti si numai tu esti geniu, chiar daca eu scriu mai bine si am mii de pagini de proza in spate, ca autor, trebuie sa recunosti ca la acest capitol, literatuira, am mult maiu multa forta si sunt mai aproape de Dumnezeu decat bestia non literara, non artistica din tine. ...Cand ne vedem la adresa noastra conspirativa sa imi achit pariul sau sa iti achiti pariul, depinde ce onoare mai ai? Ma recunosc invins! |
|
Fosta membra 9am.ro 5013 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 3 August 2009, ora 19:09
De la: analisys_2007, la data 2009-08-03 16:35:44nu stiu ce sa mai spunia si te apuca de munca si nu iti mai plange de mila
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 August 2009, ora 19:14
De la: analisys_2007, la data 2009-08-03 14:22:03ce sanse credeti ca are un tanar in romania sa reusesca in viata de unul singur in Romania? Inca din tinerete, la al doilea loc de munca dupa revolutie am fost avertizata ca nu reusesti in viata fara sa ai spatele asigurat altfel vezi doamne te ostenesti "ca hamsterul" alergand pe loc. Ideea mi-a produs repulsie si n-am accepat compromisurile sugerate. Alte colege da, la vremea aia carau lazi prin depozite si astazi sunt in top 100 de femei de succes. Asa se explica cum au fost plantate toate patachinele in politica si in multe alte institutii. Isi fac treaba cu ele din toate punctele de vedere, dar facand un bilant nu e nimeni prea fericit de optiunile facute si de compromisurile indurate, in ciuda aparentelor. Noi vedem doar false clisee a ceea ce inseamna succesul dar in spatele cliesului se ascunde multa mizerie. Eu zic ca atunci cand iei decizii e important sa cauti sa-ti tii curata constiinta. In afara de faptul ca promovarea pe false valori nu face bine nimanui, pana la urma constiinta e singurul bun cu adevarat al tau, cu ea ramai toata viata si nu se curata nici cu cel mai bun inalbitor gen Vanish. Viata mi-a confirmat toate astea si ma felicit pentru toate deciziile luate. Daca as da timpul inapoi nu as schimba nimic. Reusita in viata inseamna mult mai mult decat ceea ce ne prezinta falsele "imagini" de succes. Daca esti un om drept, iti stabilesti prioritatile in functie de asta si urmaresti sa-ti indeplinesti scopurile, cu mai mult efort si competenta vei reusi. Uita de reteta cu pile si "alte alea", e gretoasa. In final vei fi mai multumita decat toate fetele care se bazeaza pe "iscusintele"lor.
All Things Grow With Love
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 3 August 2009, ora 19:15
Mesaj: Sunt un fost profil de pe acest site ...pe care l-am sters datorita unor presiuni psihologice care s-au facut asupra mea din cauza convingerilor mele si a subiectelor si argumentelor pe car ele-am postat. Am postat aici si pe alte site-uri adevaruri care deranjeaza. Va scriu pentru ca sunt convinsa ca aveti dreptate. Eu n-am sa mai postez pe acest forum. Am creeat acest profil doar pentru a va transmite ca ca aveti dreptate sic a am fost impresionata de ceea ce ati scris despre fiica dumneavoastra. Este o adunatura de securisti infiltrati in toate comunitatile virtuale romanesti si in special in aceasta comunitate 9am.ro Am simtit-o pe pielea mea de mai multe ori. Eu sunt corespondent extern la un ziar on line. Am avut probleme cu securitatea si serviciile secrete si inainte de plecarea mea din tara, asa ca va inteleg perfect demersul si frustrarile. Probabil ca au acces si la aceste mesaje private... Imi pare foarte rau pentru fiica dumneavoastra. Sper ca acest demers pe care il faceti aici sa fie incununat de succes. Va doresc mult noroc si sanatate. Va recomand vigilenta. Pot deveni periculosi. M. raspunde Raporteaza utilizator care ti-a trimis acest mesaj |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 August 2009, ora 19:31
De la: romtar, la data 2009-08-03 19:15:08stai linistit derbedeu batran ca stiu de unde sa te iau si nu vei scapa de bratul lung al legii
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 21:10
De la: super_green_frog, la data 2009-08-03 19:14:27De la: analisys_2007, la data 2009-08-03 14:22:03ce sanse credeti ca are un tanar in romania sa reusesca in viata de unul singur in Romania? analisys e baiat , draga Roxi
|
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 22:00
aadnanaaa daca ma ajuti tu sa imi gasesc un job o sa muncesc.eu sunt mai "deosebit" fata de alti oameni de varstea mea si din aceasta cauza imi este mai dificil
in plus de asta imi este greu sa ma descurc singur in toata birocratia asta care exista in romania.
valentin19c@yahoo.com
|
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 22:24
De la: analisys_2007, la data 2009-08-03 22:00:46aadnanaaa daca ma ajuti tu sa imi gasesc un job o sa muncesc.eu sunt mai "deosebit" fata de alti oameni de varstea mea si din aceasta cauza imi este mai dificil de ce sa te ajut eu??? pe mine cine m-a ajutat??? toata ziua stai pe net.ce aptitudini ai?ce experienta in campul muncii??? ce diplome,ce studii absolvite?? exista e-jobs, best jobs si multe altele.sau angajeaza-te paznic de noapte undeva sau ce stiu eu, ce ti potriveste si lasa faza aia cu cazul special, ca daca erai atat de special, stateai undeva in spital, nu acasa pe net.poti sta degeaba si ca paznic sau intr-un alt de munca care sa nuy solicite efort, daca zici ca nu esti capabil de asta.dar sa stai sa iti plangi de mila sigur nu e o solutie
|
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 22:30
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-03 22:24:35fato,50% ai dreptate,50% te rog frumos sa mai iti nuantezi pozitia,nu e treaba mea sa ma bag in ciorba voastra,totusi intelege ca o vorba dulce in asemenea cazuri este mult mai benefica,vorba dulce mult aduce,psihologic vorbind sti ce ai facut acum,i-ai turnat un butoi de venin in sange si numai de asta nu are el nevoie in situatia lui,cuvintele pot vindeca usor dar tot la fel de usor pot produce mari suferinte de multe ori nevindecabileDe la: analisys_2007, la data 2009-08-03 22:00:46aadnanaaa daca ma ajuti tu sa imi gasesc un job o sa muncesc.eu sunt mai "deosebit" fata de alti oameni de varstea mea si din aceasta cauza imi este mai dificil
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 22:36
De la: 999florin, la data 2009-08-03 22:30:34Florinele, el mi-a cerut sfatul, eu i l-am dat.nu am vazut la profilul lui, poze cu confirmari ca intr-adevar sufera de ce zice el ca sufera.eu una pana nu vad, nu cred.si la ce il ajuta cuvintele bune??? sa mai stea acasa ca o leguma? ca nu intelegDe la: aadnanaaa, la data 2009-08-03 22:24:35fato,50% ai dreptate,50% te rog frumos sa mai iti nuantezi pozitia,nu e treaba mea sa ma bag in ciorba voastra,totusi intelege ca o vorba dulce in asemenea cazuri este mult mai benefica,vorba dulce mult aduce,psihologic vorbind sti ce ai facut acum,i-ai turnat un butoi de venin in sange si numai de asta nu are el nevoie in situatia lui,cuvintele pot vindeca usor dar tot la fel de usor pot produce mari suferinte de multe ori nevindecabileDe la: analisys_2007, la data 2009-08-03 22:00:46aadnanaaa daca ma ajuti tu sa imi gasesc un job o sa muncesc.eu sunt mai "deosebit" fata de alti oameni de varstea mea si din aceasta cauza imi este mai dificil sau ce trebuia sa zic:"degeaba vrei sa muncesti, chiar daca poti, eu zic sa stai acasa, ca si asa ai net!" eu nu l-am criticat cu nimic.dar mi se pare ca exagereaza.
|
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 22:44
aadnanaaa daca tu consideri ca boala hodgking este ceva minor te rog sa te mai documentezi putin care e rata de supravietuire a bolnavilor de hodgking.eu am ajuns un caz special deoarece sunt aproape 10 ani de cand lupt cu aceasta boala...am facut cateva complicatii insa sper sa se rezolve,la spital o sa merg la sfarsitul lunii acesteia asa ca eu cred ca vorbesti in necunostinta de cauza.faza cu paznicul ma facut sa rad,sunt foarte slab am 49 kg daca nu chiar mai putin,ultima data cand m-am cantarit aveam 47.ca paznic sunt degeaba daca bate vantul mai tare ma ia pe sus, nu am experienta in munca deoarece am stat ani de zile prin spitale,prima data cand m am operat si am facut citostatice am stat un an continuu in spital sa pot sa mi termin tratamentul..aveam 16 ani eream singur intr un oras strain..crezi ca mi a fost usor?mi a fost greu dar cu ajutorul lui Dumnezeu uite ca am reusit sa ma mentin pe linia de plutire.Nu ai cum sa ma intelegi deoarece nu ai fost niciodata intr-o clinica de hematologie si in plus de asta esti sanatoasa si numai cineva ca mine ma poate intelege.am fost operat de doua ori...nu am puterea de munca a unui om normal,nu rezist mai mult de doua ore sa stau in picioare continuu si am stari de rau aproape in fiecare zi..nu stau sa imi plang de mila daca asa crezi tu e opinia ta.ca studii am doar liceul mecanic auto nu pot sa lucrez in domeniu deoarece nu mi permite starea de sanatate.singurul domeniu care mi se potriveste e undeva intr un service de calculatoare dar vestea proasta e ca in valcea nu prea mai exista serviceuri de calculatoare...dupa ce ca ereau putine au mai falimentat si alea.acum mai sunt vreo 3 si nu au nevoie de angajati si chiar daca ar avea se intra pe pile si cunostinte asa ca nu am nici o sansa de unul singur.
valentin19c@yahoo.com
|
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 22:45
dar oare unde e Dora?? de doua zile nu am vazut-o
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 August 2009, ora 22:45
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-03 21:10:26De la: super_green_frog, la data 2009-08-03 19:14:27De la: analisys_2007, la data 2009-08-03 14:22:03ce sanse credeti ca are un tanar in romania sa reusesca in viata de unul singur in Romania? Atunci am scris pentru voi fetele, na. Lui... scuze !
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 22:49
Analisys, (nu mai tin minte cum te cheama), ti-am citit povestea.nah! eu nu cred fara dovezi.nu am vazut la profilul tau niciun act atsat are sa demonstreze ca intr-adevar esti asa cum spui.nimic din ce am zis, nu ma zis cu rautate ci ca sfat mobilizator.da! si la 47 de kg sau cate ai se poate paznic.am mai vazut astfe de persoane lucrand in domeniu.
daca tot ce spui e adevarat. am o intrebare: din ce traiesti si de unde ai bani de net?
|
|
renan 32 mesaje Membru din: 23/07/2009 |
Postat pe: 3 August 2009, ora 22:49
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-03 22:24:35De la: analisys_2007, la data 2009-08-03 22:00:46aadnanaaa daca ma ajuti tu sa imi gasesc un job o sa muncesc.eu sunt mai "deosebit" fata de alti oameni de varstea mea si din aceasta cauza imi este mai dificil Nu fii asa atat de vehementa cu oamenii care au probleme...poate te-a ajutat si pe tine cineva totusi...doar stii si tu ca omul e facut sa incerce :) Eu momentan am o mica nelamurire ,poate ma lamureste cineva si pe mine : cum pot modifica regulatorul de la injectoare pentru a marii presiunea in rampa la un motor 2.7 turbo ... Salut si Respect |
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 22:51
Roxi si eu am un sfat si pentru tine : nu te mai chinui uitandu-te la filmele alea cu animale!!! nu o sa schimbi lumea si te necajesti degeaba!!!
viata e scurta de ce nu ti-o traiesti gasind bucurii din orice si nu suparari?
|
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 22:54
De la: renan, la data 2009-08-03 22:49:18buna Renan.De la: aadnanaaa, la data 2009-08-03 22:24:35De la: analisys_2007, la data 2009-08-03 22:00:46aadnanaaa daca ma ajuti tu sa imi gasesc un job o sa muncesc.eu sunt mai "deosebit" fata de alti oameni de varstea mea si din aceasta cauza imi este mai dificil nu cred ca m-a ajutat cneva vreodata sa obtin un loc de munca, dar nah, cum spui tu. cat despre masina, nu stiu ce model e, dar iti zic sigur ca treaba asta se face usor cu un patent (cleste auto)
|
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 22:57
Nicooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! ce faci fataaaaaaaaaaaa??????????????? ne scrii si tu un cuvant 2???pe unde esti?cum iti mai merge ? care e treaba??
mi-era dor de tine
|
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 23:01
aadnanaaa nu stiam ca te pricepi la mecanica..mie cel putin intrebarea mi se pare absurda nu ai cum sa maresti presiunea la injectoare in rampa,e o intrebare capcana
nu te-a ajutat nimeni sa ti gasesti loc de munca pentru ca esti fata sanatoasa si descurcareata, si eu daca eream sanatos daca nu trebuia sa ma operez si sa fac acele tratamente cu citostatice si radioterapie care mi au facut bine dar mi-au facut si rau pt ca mi au distrus o parte si din celulele sanatoase as fi avut o viata mai buna si cu siguranta aveam job ca daca avem sanatate restul de lucruri vin de la sine,asa daca nu avem sanatate nici un munte de bani nu ne mai poate face fericiti,in astfel de cazuri banii sunt inutili nu ajuta cu nimic.
valentin19c@yahoo.com
|
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 23:07
Renan, m-am gandit mai bine si iti dau un raspuns serios.daca vrei sa maresti presiunea din cauza ca nu trage masina, verifica mai intai filtrle de motorina si de aer sa nu fie infundate.
daca vrei pur si simplu sa omaresti, trebuie sa vezi daca duce pompa de injectie..stiu ca are un arculet acolo (si un surubel) si ala se strange.dar in principiu nu e recomandat sa faci o astfel de miscare la o masina puternica
|
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 23:10
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-03 22:54:25De la: renan, la data 2009-08-03 22:49:18buna Renan.De la: aadnanaaa, la data 2009-08-03 22:24:35De la: analisys_2007, la data 2009-08-03 22:00:46aadnanaaa daca ma ajuti tu sa imi gasesc un job o sa muncesc.eu sunt mai "deosebit" fata de alti oameni de varstea mea si din aceasta cauza imi este mai dificil Buna Adnana...nu merge cu patent sau cleste ...este un circuit electronic care stabileste cata cantitate de combustibil ii este furnizata turbinei :) multam oricum de idee ....dulce ca intotdeauna cu raspunsurile , si pana la urma...ce zici ,te risti sa ne intalnim ...?:) Salut si Respect |
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 23:12
De la: analisys_2007, la data 2009-08-03 23:01:34aadnanaaa nu stiam ca te pricepi la mecanica..mie cel putin intrebarea mi se pare absurda nu ai cum sa maresti presiunea la injectoare in rampa,e o intrebare capcanase poate mari presiunea la injectoare nah!!! ti-am zis sa publici dovezi 1 la mana si doi la mana eu muncesc de cand eram in clasa a 5-a.nu ma acum sa it povestesc viata mea.si la fel, tu poti sa ma crezi sau nu eu am vrut sa iti dau sfat mobilizator, daca il desfiintezi cu ma mult de atat nu te pot ajuta.tu stii mai bine cum stau lucrurile in viata ta eu orice as zice vorbesc din exterior
|
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 23:12
De la: analisys_2007, la data 2009-08-03 23:01:34aadnanaaa nu stiam ca te pricepi la mecanica..mie cel putin intrebarea mi se pare absurda nu ai cum sa maresti presiunea la injectoare in rampa,e o intrebare capcanavali,eu iti dau un sfat simplu,incearca sa nu te mai gandesti la boala,incearca sa fii optimist,fiecare zi a ta trebuie sa inceapa cu cuvintele,,astazi sunt mult mai sanatos si fericit decat ieri,maine voi fi mult mai sanatos si fericit decat azi,boala x s-a vindecat,tot ce spun si gandesc ma defineste si va deveni adevar in cel mai scurt timp'',incearca,nu doare,SUCCES si s-auzim numai de bine! p.s.iesi mai mult in natura,contempla tot ce-i frumos si viu,roaga-te si ai credinta;dorinta,credinta si vointa,toate unite te vor vindeca
|
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 23:15
De la: renan, la data 2009-08-03 23:10:53 pai nah, schimba pompa de injectie, curata tot ce e de curatat pe acolo, dar mergi la un service, ca tot se face electronic, daca se face electronic si cu intalnirea
|
|
Postat pe: 3 August 2009, ora 23:16
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-03 23:07:27Renan, m-am gandit mai bine si iti dau un raspuns serios.daca vrei sa maresti presiunea din cauza ca nu trage masina, verifica mai intai filtrle de motorina si de aer sa nu fie infundate. Uaaaaaaaauuuuu ...te mariti cu mineeee ? :D...este visul marii majoritati a barbatilor sa aiba o sotie care sa se stie cate ceva despre principiile functionarii unui motor :))...pffffffff esti pasare rara :* U make my day !!! Salut si Respect |
|
|
|

in plus de asta imi este greu sa ma descurc singur in toata birocratia asta care exista in romania.
sau ce trebuia sa zic:"degeaba vrei sa muncesti, chiar daca poti, eu zic sa stai acasa, ca si asa ai net!" eu nu l-am criticat cu nimic.dar mi se pare ca exagereaza.