Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 22:04
De la: radita09_telus_net, la data 2009-08-02 22:01:47Florine
Chiar e adevarat? Ai facut copii ilegali la revolutie?
Chiar asa revolutionar ai fost?
eu zic mai bine sa il intrebam oe Adipopa cum a fost azi la strand, sa mai diversificam subiectele, ca cearta asta nu ma incanta deloc
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 22:04
De la: 999florin, la data 2009-08-02 21:32:51De la: vasix, la data 2009-08-02 21:25:36De la: 999florin, la data 2009-08-02 20:39:32bai cretinule,spune-mi numele,adresa si nr.tau de telefon si unde ne putem vedea,daca mai continui in felul asta,te dau in judecata pt.injurii si ofense calomnioase si-ti cer daune morale cat nu castigi toata viata tu cu tot neamul tau,imbecilule,cauta-ma!
Florine,nimeni nu te impiedica sa te duci acum sa depui plingere contra acestui user. Iti faci un dosar ,printezi paginile,mesajele lui,poti cere ajutorul administratiei 9am odata ce plingerea a fost facuta si confirmata ,nu trebuie el sa te caute ,daca este fals ceea ce spune cu atita lux de amanunte precise si 90% verificabile nimic nu te impiedica ca tu sa fii cel care ii face o plingere ptr haituire,calomniere,etc.
Dar....altfel nu vad de ce insisti sa te certi cu el pe forum si sa-i trimiti mesaje in privat..de ce nu faci ceva ..legal? Situatia ptr el asa cum a descris-o e dramatica si traumatizanta iar cel care e acuzat e intradevar de condamnat si sper ca intr-o buna zi sa raspunda penal ptr ceea ce a facut ,oricum nimic rau nu scapa atit de usor ,la un moment dat totul se afla.
in sfirsit,Florin,tu ai spus-o poti rezolva cu o plingere. victore,respectivul e un infractor ordinar,eu cunosc mult mai bine situatia,in acea seara nu a fost nici o fata sau femeie violata,la jilava nu s-a dat nici macar o palma decat celor care au apucat sa intre in ancheta cu procurorii directiei a 5-a pana la fuga lu' ceausescu,magarul inventeaza,cei slabi de inger cum vad ca te-ai dovedit si tu,necunoscand situatia reala de atunci pot pune botu',nu insa si eu sau parchetul militar care a investigat ani de zile tot ce s-a intamplat atunci la jilava si oriunde in bucuresti,crede-ma sunt beton in dosarele revolutiei
Beton ??????...  ...hai Florinache, spune-i lui romtar ca n-ai fost meletian in "89 si terminati balamucul !...sau ai fost !?
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 22:07
De la: radita09_telus_net, la data 2009-08-02 22:01:47Florine
Chiar asa revolutionar ai fost? emile,vrei sa sti adevarul?nu citi ce a scris imbecilitatea sa suprema,alcoolicul in coma profunda romtar,suna-ma sau vino in romania si iti voi demonstra pe viu cum stau lucrurile
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 22:07
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2406 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 22:08
Adna (Dana)
Ai promis ca te lasi de tigari.
Sa fumezi nu este ceva deosebit, nici nu te face mai matura, doar atit ca-i ti in business pe cei ce fac tigarile.
De ce-ti faci rau cu mina ta?
Vezi ca esti prietena mea acum. Daca nici atita lucru nu poti face...
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 22:08
De la: mytcor, la data 2009-08-02 22:04:43De la: 999florin, la data 2009-08-02 21:32:51De la: vasix, la data 2009-08-02 21:25:36De la: 999florin, la data 2009-08-02 20:39:32bai cretinule,spune-mi numele,adresa si nr.tau de telefon si unde ne putem vedea,daca mai continui in felul asta,te dau in judecata pt.injurii si ofense calomnioase si-ti cer daune morale cat nu castigi toata viata tu cu tot neamul tau,imbecilule,cauta-ma!
Florine,nimeni nu te impiedica sa te duci acum sa depui plingere contra acestui user. Iti faci un dosar ,printezi paginile,mesajele lui,poti cere ajutorul administratiei 9am odata ce plingerea a fost facuta si confirmata ,nu trebuie el sa te caute ,daca este fals ceea ce spune cu atita lux de amanunte precise si 90% verificabile nimic nu te impiedica ca tu sa fii cel care ii face o plingere ptr haituire,calomniere,etc.
Dar....altfel nu vad de ce insisti sa te certi cu el pe forum si sa-i trimiti mesaje in privat..de ce nu faci ceva ..legal? Situatia ptr el asa cum a descris-o e dramatica si traumatizanta iar cel care e acuzat e intradevar de condamnat si sper ca intr-o buna zi sa raspunda penal ptr ceea ce a facut ,oricum nimic rau nu scapa atit de usor ,la un moment dat totul se afla.
in sfirsit,Florin,tu ai spus-o poti rezolva cu o plingere. victore,respectivul e un infractor ordinar,eu cunosc mult mai bine situatia,in acea seara nu a fost nici o fata sau femeie violata,la jilava nu s-a dat nici macar o palma decat celor care au apucat sa intre in ancheta cu procurorii directiei a 5-a pana la fuga lu' ceausescu,magarul inventeaza,cei slabi de inger cum vad ca te-ai dovedit si tu,necunoscand situatia reala de atunci pot pune botu',nu insa si eu sau parchetul militar care a investigat ani de zile tot ce s-a intamplat atunci la jilava si oriunde in bucuresti,crede-ma sunt beton in dosarele revolutiei
Beton ??????... ...hai Florinache, spune-i lui romtar ca n-ai fost meletian in "89 si terminati balamucul !...sau ai fost !? anche tu,brutus,figlio mio?povesteste bastus......
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 22:11
|
|
|
Bi_anca
1554 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 22:11
De la: adipopa, la data 2009-08-02 21:17:27De la: 999florin, la data 2009-08-02 19:15:07pai astea au fost cuvintele folosite de ceausescu,postelnicu,chitac,gusa si alti cretini cu merite deosebite,in acele zile
Înțeleg, Florin. Am avut impresia că îți însușeai epitetele respective. Despre ce adevăr al revoluție vorbești totuși? Romtar, de ce nu-ți cauți dreptatea în instanță și nu pe forum? Știi cine este Florin și cum poți ajunge la el. Mi se pare anormal, dacă ai probe, să-l hărțuiești pe orice topic de pe 9am; oricum nu rezolvi nimic așa. Bianca, ție nu ți se par tulburătoare cuvintele bagabond, derbedeu, huligan aplicate unor tineri revoluționari?
Adi tu esti expert in cuvinte....dar ai o problema cu descifrarea sensului propozitiilor. Nici nu stiu de ce stau sa-ti explic.....poate pt ca sunt extrem de proasta si nu ma pot abtine sa fiu gentila si sa stric orzu pe gaste. Aici seman cu @gabigabi.
Repet: nu-ti mai bate capul.....Florin era doar sarcastic....
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 22:13
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-02 22:04:39De la: radita09_telus_net, la data 2009-08-02 22:01:47Florine
Chiar asa revolutionar ai fost?
eu zic mai bine sa il intrebam oe Adipopa cum a fost azi la strand, sa mai diversificam subiectele, ca cearta asta nu ma incanta deloc
...ti-a trecut ?...  spuneai ceva d-un ceai cu gheata ,a fost.... tea black ?...
www.tea-co.com/images/green_tea.jpg">
|
Fosta membra 9am.ro
2406 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 22:14
Adna
Daca vrei sa ma vezi poti merge la:
radita renovations.com
Fata mea este de virsta ta acum.
Asa ca te consider pe tine si pe Ioana ca fetele mele.
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 22:19
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 22:20
...ouiiiiiiiiiiiiiiiiiiii' na !  asta seara, probam cimilituri !..
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Master Renovator Ltd. - Emil Radita
Comercial and residential renovations in Calgary.
Call me now for a free estimate @ 403 461-7749
1212 Ranchlands Blvd.
Alberta T3G 1G5
Canada
|
adipopa
3001 mesaje
Oras: Timisoara
|
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-02 22:04:39eu zic mai bine sa il intrebam oe Adipopa cum a fost azi la strand, sa mai diversificam subiectele, ca cearta asta nu ma incanta deloc
Păi, dacă mă întrebați așa frumos, a fost super! Apa aici e neagră și fierbinte de te amețește. Miroase a sulf, dar pentru asta e apreciată. Nu știu, așa din memorie, toate afecțiunile pentru care se recomandă. Eu îmi fac timp uneori și în cursul zilei să fac o oră de ștrand. Soția mea e cadru didactic și are concediu, așa că se întâlnește cu toți colegii acolo...și mă târăște și pe mine (dacă mă prinde, bineînțeles).
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 22:24
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 22:26
De la: adipopa, la data 2009-08-02 22:20:58De la: aadnanaaa, la data 2009-08-02 22:04:39eu zic mai bine sa il intrebam oe Adipopa cum a fost azi la strand, sa mai diversificam subiectele, ca cearta asta nu ma incanta deloc
Păi, dacă mă întrebați așa frumos, a fost super! Apa aici e neagră și fierbinte de te amețește. Miroase a sulf, dar pentru asta e apreciată. Nu știu, așa din memorie, toate afecțiunile pentru care se recomandă. Eu îmi fac timp uneori și în cursul zilei să fac o oră de ștrand. Soția mea e cadru didactic și are concediu, așa că se întâlnește cu toți colegii acolo...și mă târăște și pe mine (dacă mă prinde, bineînțeles).
Adi vreau si eu la strandul negru  cum ziceai ca la urmatoarea intalnire ne duci acolo???  ca eu vin
|
adipopa
3001 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 22:32
|
Fosta membra 9am.ro
2406 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 22:34
Adi
Ai fost la Strandul Termal din Timisoara?
Nu am mai fost pe acolo de 25 de ani.
Ce mai e de nou?
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 22:38
|
adipopa
3001 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 22:41
De la: radita09_telus_net, la data 2009-08-02 22:34:40Adi
Ai fost la Strandul Termal din Timisoara?
Nu am mai fost pe acolo de 25 de ani.
Ce mai e de nou?
Nah, habar n-am cum mai e Termalul din Timișoara. Eu am ștrand termal și în oraș. Mai merg și la Mako, în Ungaria, de obicei sâmbăta, cu băieții cu care joc fotbal. Dar ștrandul de-acasă e mai plăcut tocmai pentru că nu se introduc atâta clor și apă rece în el...
|
Fosta membra 9am.ro
2406 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 22:42
Aici in Calgary sint 10 mii de romani. Avem comunitatea noastra, revista romaneasca si radio.
Fiecare este ocupat cu lucrul, dar din cind in cind ne mai intilnim.
In nordul lui Calgary sint 2 sate complect din romani.
Am stat si in Vancouver 10 ani, si acolo sint 10 mii de romani si 3 biserici ortodoxe.
Ce ai mai vrea sa sti Adna?
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 22:44
De la: radita09_telus_net, la data 2009-08-02 22:42:17Aici in Calgary sint 10 mii de romani. Avem comunitatea noastra, revista romaneasca si radio.
Fiecare este ocupat cu lucrul, dar din cind in cind ne mai intilnim.
In nordul lui Calgary sint 2 sate complect din romani.
Am stat si in Vancouver 10 ani, si acolo sint 10 mii de romani si 3 biserici ortodoxe.
Ce ai mai vrea sa sti Adna?
vreau sa stiu tot  cat de tare!!! inseamna ca te simti ca acasa, dar in Romania de ce nu vii? nu ai pe nimeni aici de care sa iti fie dor???
|
adipopa
3001 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 22:45
|
Fosta membra 9am.ro
2406 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 22:50
De la: 999florin, la data 2009-08-02 22:20:57Master Renovator Ltd. - Emil Radita
1212 Ranchlands Blvd.
Alberta T3G 1G5
Canada
M-ai gasit Florine!!
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 22:54
De la: radita09_telus_net, la data 2009-08-02 22:50:27De la: 999florin, la data 2009-08-02 22:20:57Master Renovator Ltd. - Emil Radita
1212 Ranchlands Blvd.
Alberta T3G 1G5
Canada
M-ai gasit Florine!!
si eu te-am gasit, dar zice "no image" si tu ai zis sa te vad
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 22:56
De la: adipopa, la data 2009-08-02 22:45:51De la: aadnanaaa, la data 2009-08-02 22:38:11Adi, mie cel putin mi-e imposibil.pana in octombrie, nu o sa mai am nici macar o zi libera de la serivic.o sa muncesc nonstop de aceea am zis ca daca s-ar face o intalnire, numai in octombrie as putea merge
Păi, se închide ștrandul până atunci. Dar ne putem găsi alte ocupații. Mai sunt și bălțile, iar de aici poți da foarte ușor o fugă de o zi în două direcții: Ungaria și Serbia...
acum, Adi, tu o sa fii organizatorul.tu trebuie sa aduni gasca (dar la asta te pot ajuta si eu  ) trebuie sa vezi unde stam, cat ne costa, toate alea.dar cam asa, prin septembrie ar trebuie sa ne hotaram, daca facem o noua intalnire sau nu.eu una is pro  si sa vad, poate vin si in Bucuresti, cand va fi concertul lui LC sa ne vedem cu totii la o bere
|
adipopa
3001 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 22:58
acum, Adi, tu o sa fii organizatorul.tu trebuie sa aduni gasca (dar la asta te pot ajuta si eu  ) trebuie sa vezi unde stam, cat ne costa, toate alea.dar cam asa, prin septembrie ar trebuie sa ne hotaram, daca facem o noua intalnire sau nu.eu una is pro  [/quote]
De acord...!
|
adipopa
3001 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 22:58
De la: aadnanaaa, la data 2009-08-02 22:56:47si sa vad, poate vin si in Bucuresti, cand va fi concertul lui LC sa ne vedem cu totii la o bere
Oh, LC a căzut deja. Un angajat se căsătorește weekend-ul acela. Îmi pare rău, dar trebuie să merg la nuntă...
|
Fosta membra 9am.ro
2406 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 22:59
Adna
Vestile care le primesc din mai multe surse, inclusiv acest forum, m-au dezamagit in privinta Romaniei.
Avem o tara foarte frumoasa, dar nu stiu ce se-ntimpla cu CAPUL!
Pina acum trebuia sa fie la un nivael superior, ori cel putin sa se alinieze cu celelalte tari europene.
Iubesc Romania. Am Colindat-o.
2 ani am lucrat in Castelul Huniazilor, apoi 5 ani la Institutul de Cercetari Forestiere, unde am avut 13 judete in subordine.
Sper ca acum la alegeri, sa se intimple minunea-sa nu mai fie alesi cei interesati numai de buzunarul lor!
|
Fosta membra 9am.ro
5013 mesaje
|
Postat pe: 2 August 2009, ora 23:02
De la: radita09_telus_net, la data 2009-08-02 22:59:36Adna
Vestile care le primesc din mai multe surse, inclusiv acest forum, m-au dezamagit in privinta Romaniei.
Avem o tara foarte frumoasa, dar nu stiu ce se-ntimpla cu CAPUL!
Pina acum trebuia sa fie la un nivael superior, ori cel putin sa se alinieze cu celelalte tari europene.
Iubesc Romania. Am Colindat-o.
2 ani am lucrat in Castelul Huniazilor, apoi 5 ani la Institutul de Cercetari Forestiere, unde am avut 13 judete in subordine.
Sper ca acum la alegeri, sa se intimple minunea-sa nu mai fie alesi cei interesati numai de buzunarul lor!
nu o sa se intample nicio minune, fii convins de asta.o sa fie mai rau tot mai rau sau nu stiu exact cum, dar intrebarea mea este daca nu ti-e dor de persoane de aici.indiferent cum ar sta lucrurile aici, totusi e casa ta.nu ai pe nimeni pentru care se merita sa te intorci?chiar si in vizita nu sa te muti aici
|
|
|