back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despre orice

Pagini: << 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 >> Sari la pagina:

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 6 August 2009, ora 23:45

De la: vasix, la data 2009-08-06 23:38:51
De la: Bi_anca, la data 2009-08-06 23:36:43
De la: mytcor, la data 2009-08-06 23:34:22ooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!............

Eram sigura ca dintr-o gaura de avatar, nu poate sa iasa decat o 0000000000000000000000 replica !!!
Probabil ca esti fff mandru de tine !!

Bia!!! Te salut,cu respect!!!! Ce replica!!! Jos palaria!!!

... bia ... respect ... sa fii sigura de ''respectul'' lui ... ... dureaza atita timp cit ii iei apararea ... ... imi face placere ca se basica imediat cum ma vede, deci am DREPTATE ...

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 6 August 2009, ora 23:46

De la: adipopa, la data 2009-08-06 23:44:52Victore, măcar spune-ne tu în ce tabără de copii ești...și cum de ai Internet? Lasă rom-ul, treci pe ceva mai de lungă durată...dacă ai voie bineînțeles.

Nu ma despart de laptop si nici de internet.No way...Oricum sint intr-un bar ca in tabara s-a dat stingerea de mult!!!!

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 6 August 2009, ora 23:48

De la: vasix, la data 2009-08-06 23:43:26
De la: homemarcel0, la data 2009-08-06 23:38:59
De la: adipopa, la data 2009-08-06 23:32:54Dacă Porumboiu s-ar fi inspirat din viața pe 9am, probabil filmul lui s-ar fi numit "Forumist, adjectiv"...iar Oscar-ul ar fi fost cert! Chiar, despre ce vorbiți? Nu vă pasionează fotbalul? Ooops, tocmai s-a terminat... Bravo, Steaua! Hai Poli!

.... despre nimic ... pe pagina trecuta MILOGUL se plingea de lipsa mea, si i-am facut placerea de ai raspunde ... dar nimic interesant ...

Ce e mai trist..si-n tristul tau neuron nici nu-ti dai seama este ca..inca o data ai facut de ris romanul .Si vei vedea mai departe cit te poti face de ris.Ti-ai ales omul nepotrivit.Eu acuma ...ies la o bere...ca dintr-odata nu mai e distractiv.Poti continua,ti-am spus:m ginduri marete cu tine.Te rog alimenteaza-mi paginile!!

... offf ... te-ai suparat ... cred de ris te faci TU ... nicidecum romanii ... vezi ca berea e HARAM ... daca nu e fara alcool ... dar ce sa-i faci ... ai grija, vine vremea de 'isha si nu te poti duce turmentat ... ar fi o rusine ...

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 August 2009, ora 23:50

De la: adipopa, la data 2009-08-06 23:32:54Dacă Porumboiu s-ar fi inspirat din viața pe 9am, probabil filmul lui s-ar fi numit "Forumist, adjectiv"...iar Oscar-ul ar fi fost cert! Chiar, despre ce vorbiți? Nu vă pasionează fotbalul? Ooops, tocmai s-a terminat... Bravo, Steaua! Hai Poli!
hai poli,bravo baieti,traiasca steaua bucuresti

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 23:51

Marcel...esti coma taica...tu chiar n-ai habar de nimic!!! Doamne....zi-le dom le in continuare!!

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 6 August 2009, ora 23:52

... stii, MILOGEL ... mie nu mie rusine ca sint roman ... eu nu cumpar lozinci cu romanii ... spuse strainilor pe la colt de strada doar o sa mai scape din mila un colt de piine in plus ... iar tu, un ucrainian, nu ai cum sa ma dai pe mine ca exemplu ... intelegi ... MILOGULE ...

adipopa

3001 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 August 2009, ora 23:53

De la: vasix, la data 2009-08-06 23:46:57
De la: adipopa, la data 2009-08-06 23:44:52Victore, măcar spune-ne tu în ce tabără de copii ești...și cum de ai Internet? Lasă rom-ul, treci pe ceva mai de lungă durată...dacă ai voie bineînțeles.

Nu ma despart de laptop si nici de internet.No way...Oricum sint intr-un bar ca in tabara s-a dat stingerea de mult!!!!

Aha, vei fi pârât! Dimineață o să freci podeaua...

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 23:53

Adi...chiar nu pot sa spun in ce tabara sint cu copii..Nu vezi citi psihopati sint pe lume?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 23:54

POLI TIMISOARA si STEAUA BUCURESTI sunt cele mai adevarate echipe din ROMANIA- HAI ROMANIA !!!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 23:55

De la: adipopa, la data 2009-08-06 23:53:37
De la: vasix, la data 2009-08-06 23:46:57

Aha, vei fi pârât! Dimineață o să freci podeaua...

Dupa o zi de alergat cu copii merit o noapte de baut!!! Al naibii sa fiu!!!

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 6 August 2009, ora 23:56

De la: vasix, la data 2009-08-06 23:51:09Marcel...esti coma taica...tu chiar n-ai habar de nimic!!! Doamne....zi-le dom le in continuare!!

.... hai ca ''inteligenta'' sclipitoare iti da pe afara ... ce vrei sa zici cu ''habar nu ai de nimic'' ... e vorba de vreun subiect pe aici si nu am bagat de seama ... ai avut vreo opinie pe care eu ti-am combatut-o ... te-ai aruncat ca MILOGUL la jigniri si acum incerci sa pari si jentelmen ... ca CIZMAR stiu ca esti ...

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 23:58

Mda sigur ca da Marcel!!! Asa-i cum spui tu...Dar spune nu te opri!!

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 6 August 2009, ora 23:59

Apropo,il stii pe cizmaru ala care v-a condus atitia decenii tara?A naibii sa fiu,n-am fost dar daca zici tu sint mindru de cizmaria mea.Zi-le Marcelino!!!

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 7 August 2009, ora 00:01

De la: vasix, la data 2009-08-06 23:53:46

Adi...chiar nu pot sa spun in ce tabara sint cu copii..Nu vezi citi psihopati sint pe lume?

... mai grav este sa ii lase cu parinti ca tine ... sa nu imi spui ca te-ai dus sa ii vada si bunicii !!! ... ceea ce ma indoiesc ... nu mai au ce sa iti dea ... ce sa spun. a naibii ''tabara'' ... copii (pe unde or mai fi saracii) dorm iar tatal bintuie prin baruri ... intradevar, multi psihopati pe lume ... cu aere de vedeta ... ... inca putin si storceau lacrimi ca la filmele indiene ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 7 August 2009, ora 00:03

De la: vasix, la data 2009-08-06 23:59:10Apropo,il stii pe cizmaru ala care v-a condus atitia decenii tara?A naibii sa fiu,n-am fost dar daca zici tu sint mindru de cizmaria mea.Zi-le Marcelino!!!

... imi pare bine ca te dezici de romani, printre care ti-ai gasit rostul, ... ''cizmarul care v-a condus'' tara !!! ... ... nu ma mai mira inca un ''viermus'' ... pe linga citi ati mai exportat ...

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 00:04

Marcelino te cam inmoi si plictisesti.Baga mare asa cum stii tu..hai maaaa,ca deja avem vreo 10 min de cind ne i-a cu somn...Mai zii ceva despre...cum m-au imbogatit socrii mei!!! Hai ca asta-i tare!!!! Asta ne place cel mai mult si faza cu milogu s r l.E tare fun!!! Te-aud?!!!

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 00:07

Uite..esti intrebat: ce pensie ai nene? Iti ajunge de pastile ca noi toti stim ca iei muuulteeee!!! Si pe reteta!!! Daca nu-ti ajunge pensia uite pe cuvintul meu ca iti trimit inca o pensie!

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 7 August 2009, ora 00:08

De la: vasix, la data 2009-08-07 00:04:52Marcelino te cam inmoi si plictisesti.Baga mare asa cum stii tu..hai maaaa,ca deja avem vreo 10 min de cind ne i-a cu somn...Mai zii ceva despre...cum m-au imbogatit socrii mei!!! Hai ca asta-i tare!!!! Asta ne place cel mai mult si faza cu milogu s r l.E tare fun!!! Te-aud?!!!

... poate ne spui tu ... ne mai dai ceva amanunte ... ca doar le stii mai bine ... oricum viza nu aveai fara socrii aia de care tu ... ia umfla-te tu ... da-mi cu tifla ... demonstreaza-le amicilor tai, in timp ce esti cu copii in tabara (???) ce sira a spinarii poti avea tu si ce noroc au ca te au prin preajma ... ... fa-i sa si inteleaga de ce ai ''fugit'' ... ce psihopati te ''pindeau'' pe la colturi ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 7 August 2009, ora 00:10

De la: vasix, la data 2009-08-07 00:07:28Uite..esti intrebat: ce pensie ai nene? Iti ajunge de pastile ca noi toti stim ca iei muuulteeee!!! Si pe reteta!!! Daca nu-ti ajunge pensia uite pe cuvintul meu ca iti trimit inca o pensie!

.... MILOGULE ... nu e bine sa te duci cu copii ''in tabara'' si sa bei ... mai ales in Romania ... apar ''psihopatii' ... ... cind nu te astepti ...

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 00:11

mai oameni buni,atata timp cat sunteti niste simple nickuri io zic ca nu are rost sa va intepati aiurea,incercati sa va intalniti,sa va cunoasteti,sa discutati intre patru ochi calm si civilizat si va garantez ca multe se vor schimba in atitudinea,mentalul si comportamentul vostru,multumesc pt.intelegere

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 00:13

Asa Marcelino..vezi ca poti sa treci si pe sf-uri!!!! Umple-ne de imaginatia ta..Doamne e incredibil!!!
Mai spune!!! Spune de socri ca asta e foarte taaaareee!!! Ii arat si lui Janice!! Doamne!!! Ce ma bucur ca existi..de cine as mai fi ris? De unde as mai fi avut atita material de studiu si de predat si altora!!! Manifestari psihopatice ..cu.. tendinte paranoice ..

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 00:14

De la: 999florin, la data 2009-08-07 00:11:58mai oameni buni,atata timp cat sunteti niste simple nickuri io zic ca nu are rost sa va intepati aiurea,incercati sa va intalniti,sa va cunoasteti,sa discutati intre patru ochi calm si civilizat si va garantez ca multe se vor schimba in atitudinea,mentalul si comportamentul vostru,multumesc pt.intelegere

Sa chem nebunu din Romania aici? God!!! Dar niciodata nu e prea tirziu poate il voi lua pacient:pro bono lucrez cu el!

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 00:15

De la: homemarcel0, la data 2009-08-07 00:10:54
De la: vasix, la data 2009-08-07 00:07:28Uite..esti intrebat: ce pensie ai nene? Iti ajunge de pastile ca noi toti stim ca iei muuulteeee!!! Si pe reteta!!! Daca nu-ti ajunge pensia uite pe cuvintul meu ca iti trimit inca o pensie!

.... MILOGULE ... nu e bine sa te duci cu copii ''in tabara'' si sa bei ... mai ales in Romania ... apar ''psihopatii' ... ... cind nu te astepti ...

Marcelino....dragule...asa vorbesti tu de draga ta tara?Nu-i frumos...dar ce mai conteaza la circul care-l faci?!!

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 7 August 2009, ora 00:16

De la: vasix, la data 2009-08-07 00:13:13Asa Marcelino..vezi ca poti sa treci si pe sf-uri!!!! Umple-ne de imaginatia ta..Doamne e incredibil!!!
Mai spune!!! Spune de socri ca asta e foarte taaaareee!!! Ii arat si lui Janice!! Doamne!!! Ce ma bucur ca existi..de cine as mai fi ris? De unde as mai fi avut atita material de studiu si de predat si altora!!! Manifestari psihopatice ..cu.. tendinte paranoice ..

... ... predat, studiu, psihopatice, paranoice ... MILOGULE stai linistit ca fara socru-tu puneai si acum pingele la pantofi ... tupeul o sa te coste ... sa nu spui ca nu ti-am spus ... ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 7 August 2009, ora 00:17

De la: vasix, la data 2009-08-07 00:14:27
De la: 999florin, la data 2009-08-07 00:11:58mai oameni buni,atata timp cat sunteti niste simple nickuri io zic ca nu are rost sa va intepati aiurea,incercati sa va intalniti,sa va cunoasteti,sa discutati intre patru ochi calm si civilizat si va garantez ca multe se vor schimba in atitudinea,mentalul si comportamentul vostru,multumesc pt.intelegere

Sa chem nebunu din Romania aici? God!!! Dar niciodata nu e prea tirziu poate il voi lua pacient:pro bono lucrez cu el!

... o adresa si vin singur ...

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 00:18

De la: homemarcel0, la data 2009-08-07 00:16:42
De la: vasix, la data 2009-08-07 00:13:13Asa Marcelino..vezi ca poti sa treci si pe sf-uri!!!! Umple-ne de imaginatia ta..Doamne e incredibil!!!

... ... predat, studiu, psihopatice, paranoice ... MILOGULE stai linistit ca fara socru-tu puneai si acum pingele la pantofi ... tupeul o sa te coste ... sa nu spui ca nu ti-am spus ... ...

Exact aici vroiam sa ajung!!! Doamne ce bun sint.Pasul 4: amenintarile.
Aaaa,nu ti-am spus dar pina acum te-ai manifestat in 4 pasi .

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 7 August 2009, ora 00:20

De la: vasix, la data 2009-08-07 00:15:40
De la: homemarcel0, la data 2009-08-07 00:10:54

Marcelino....dragule...asa vorbesti tu de draga ta tara?Nu-i frumos...dar ce mai conteaza la circul care-l faci?!!

... MILOGEL ... ai grija ca te umfli prea tare ... stii curba lui Gauss ... la fel de repede o sa te dezumfli ... de gainari ca tine sint satul pina peste cap ... evolutie previzibila ...

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 00:21

O adresa? Hmmm sa ma gindesc...daaa nu mai bine vin eu la tine? Te pun direct in camasa de forta cu acordul sotiei tale bineinteles ,la spital frumusel,socuri,niste luminal ca nu-ti dau fenobarbital la putinii neuroni care-i ai,si stii cum te fac:baiat de baiat..ai sa-mi spui si buna ziua!! Frumos si respectuos cum sta bine.Dar..sa nu uiti unde ai ramas:spuneai ceva de genu ca-mi va parea rau!!!
Hai trecem la pasu urmator!!!

adipopa

3001 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 7 August 2009, ora 00:21

Bine, Victoraș. Ai grijă să te trezești dimimeață. Marcele, liniștește-te. Victor e băiat de treabă. Dacă își face timp să organizeze o tabără de copii, trebuie apreciat. Iar dacă-l mai ții tu de vorbă acum, o să-l trezească cineva la dimineață cu un pahar de apă rece...

Noapte bună tuturor!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 00:22

De la: vasix, la data 2009-08-07 00:14:27

victore,vrei sa faci pariu cu mine ca marcelino e un om cu suflet bun si un om saritor?ceea ce face el acum incearca sa demonstreze dracu' stie ce,oricum garantat ca in viata de zi cu zi este un om cu care te poti intelege,el a prins slabiciunea ta ca ii dai apa la moara si subiect de discutie si acum nu mai scapi,incearca alta stratagema,de exemplu incearca sa afli ce iti reproseaza concret,cu ce-l ajuta sa te ironizeze,motivul real pt.care o face+alte nimicuri care pot fi discutate,vei avea surprize mari,ce mama dracu' ,tu esti psihologu',am ajuns eu sa-ti dau sfaturi,chiar asa?sau poate iti face placere si tie acest dialog al surzilor?!

Pagini: << 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului despre orice
Mergi la: