back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Despre orice

Pagini: << 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 >> Sari la pagina:

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 7 August 2009, ora 00:23

De la: vasix, la data 2009-08-07 00:18:14
De la: homemarcel0, la data 2009-08-07 00:16:42
De la: vasix, la data 2009-08-07 00:13:13Asa Marcelino..vezi ca poti sa treci si pe sf-uri!!!! Umple-ne de imaginatia ta..Doamne e incredibil!!!
Mai spune!!! Spune de socri ca asta e foarte taaaareee!!! Ii arat si lui Janice!! Doamne!!! Ce ma bucur ca existi..de cine as mai fi ris? De unde as mai fi avut atita material de studiu si de predat si altora!!! Manifestari psihopatice ..cu.. tendinte paranoice ..

... ... predat, studiu, psihopatice, paranoice ... MILOGULE stai linistit ca fara socru-tu puneai si acum pingele la pantofi ... tupeul o sa te coste ... sa nu spui ca nu ti-am spus ... ...

Exact aici vroiam sa ajung!!! Doamne ce bun sint.Pasul 4: amenintarile.
Aaaa,nu ti-am spus dar pina acum te-ai manifestat in 4 pasi .

... vezii ... asta e problema cind iti agati un titlul FARA SA IL MERITI ... cind folosesti cuvinte fara sa le intelegi ... ce amenintari mai MILOGULE ... eu ti-am prezis doar viitorul ... am experienta ... stiu ce spun ...

broscuta_super_verde

1273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 August 2009, ora 00:24

De la: vasix, la data 2009-08-06 22:37:46uite-l!!!! Ai vazut? Pocnesti din degete si apare!!!! hopa mitica!!!

Cuuum vine plictiseala, cuuum apare si marcelino. Se vrea pe post de colombina de data asta. E binevenit ! Rau cu rau dar mai rau fara rau.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje
Oras: Dej

Postat pe: 7 August 2009, ora 00:24

De la: adipopa, la data 2009-08-07 00:21:38Bine, Victoraș. Ai grijă să te trezești dimimeață. Marcele, liniștește-te. Victor e băiat de treabă. Dacă își face timp să organizeze o tabără de copii, trebuie apreciat. Iar dacă-l mai ții tu de vorbă acum, o să-l trezească cineva la dimineață cu un pahar de apă rece...

Noapte bună tuturor!

Aspirina,o bere rece,daaa vorbesc prostii de-abia sint la a doua bere.
Sint obisnuit cu noptile muncite!!! Am antrenament.Erau momente cind adormeam lucrind la calculator si ma trezeam tot in fata lui..doar ca eram cu fata tastatura!!!

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 00:25

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-08-07 00:24:41
De la: vasix, la data 2009-08-06 22:37:46uite-l!!!! Ai vazut? Pocnesti din degete si apare!!!! hopa mitica!!!

Cuuum vine plictiseala, cuuum apare si marcelino. Se vrea pe post de colombina de data asta. E binevenit ! Rau cu rau dar mai rau fara rau.

Spiridusule dar tu ce faci la ora asta?Sa nu-mi spui ca ai vazut meciul?!!!

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 7 August 2009, ora 00:26

De la: vasix, la data 2009-08-07 00:21:29O adresa? Hmmm sa ma gindesc...daaa nu mai bine vin eu la tine? Te pun direct in camasa de forta cu acordul sotiei tale bineinteles ,la spital frumusel,socuri,niste luminal ca nu-ti dau fenobarbital la putinii neuroni care-i ai,si stii cum te fac:baiat de baiat..ai sa-mi spui si buna ziua!! Frumos si respectuos cum sta bine.Dar..sa nu uiti unde ai ramas:spuneai ceva de genu ca-mi va parea rau!!!
Hai trecem la pasu urmator!!!

... MATURIZEAZA-TE ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 7 August 2009, ora 00:28

De la: vasix, la data 2009-08-07 00:24:48
De la: adipopa, la data 2009-08-07 00:21:38Bine, Victoraș. Ai grijă să te trezești dimimeață. Marcele, liniștește-te. Victor e băiat de treabă. Dacă își face timp să organizeze o tabără de copii, trebuie apreciat. Iar dacă-l mai ții tu de vorbă acum, o să-l trezească cineva la dimineață cu un pahar de apă rece...

Noapte bună tuturor!

Aspirina,o bere rece,daaa vorbesc prostii de-abia sint la a doua bere.
Sint obisnuit cu noptile muncite!!! Am antrenament.Erau momente cind adormeam lucrind la calculator si ma trezeam tot in fata lui..doar ca eram cu fata tastatura!!!

... citeodata mie mila de tine ... sincer ... trebuie sa te chinui mult ca sa pari ca meriti ceva ...

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 00:28

Marcelino...ma plictisesti!!! Fii mai rau!!! SAU ti-e somn?!!! Hai,ok du-te la nani si continuam cind vei fi in forta.Da?!!! Uite ma gindesc,ma uit peste postarile tale impreuna cu amicii mei,si iti mai dam niste subiecte ca sa ai pofta de insulte.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 00:29

De la: 999florin, la data 2009-08-07 00:22:36
De la: vasix, la data 2009-08-07 00:14:27
De la: 999florin, la data 2009-08-07 00:11:58mai oameni buni,atata timp cat sunteti niste simple nickuri io zic ca nu are rost sa va intepati aiurea,incercati sa va intalniti,sa va cunoasteti,sa discutati intre patru ochi calm si civilizat si va garantez ca multe se vor schimba in atitudinea,mentalul si comportamentul vostru,multumesc pt.intelegere

Sa chem nebunu din Romania aici? God!!! Dar niciodata nu e prea tirziu poate il voi lua pacient:pro bono lucrez cu el!
victore,vrei sa faci pariu cu mine ca marcelino e un om cu suflet bun si un om saritor?ceea ce face el acum incearca sa demonstreze dracu' stie ce,oricum garantat ca in viata de zi cu zi este un om cu care te poti intelege,el a prins slabiciunea ta ca ii dai apa la moara si subiect de discutie si acum nu mai scapi,incearca alta stratagema,de exemplu incearca sa afli ce iti reproseaza concret,cu ce-l ajuta sa te ironizeze,motivul real pt.care o face+alte nimicuri care pot fi discutate,vei avea surprize mari,ce mama dracu' ,tu esti psihologu',am ajuns eu sa-ti dau sfaturi,chiar asa?sau poate iti face placere si tie acest dialog al surzilor?!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 7 August 2009, ora 00:29

... de cioara mai degraba ...

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 00:32

De la: vasix, la data 2009-08-07 00:25:55

Spiridusule dar tu ce faci la ora asta?Sa nu-mi spui ca ai vazut meciul?!!!

Am vazut filmul cu Salma Hayec, apoi "Trazniti in Nato" si imediat dupa " Mondenii". S-au legat. MI-am descretit fruntea ca sa nu spun ca am facut pe mine de ras la unele faze. Au fost bineveniti pe ploaia asta. Maine la Prima o sa vad alt film Fete destepte cu Mariah Carey (nu stiu cum se scrie), Mira Sorvino si inca una. De mult n-am mai avut rabdare sa vad un film acasa. Zilele urmatoare o sa fie alt fil bunicel cu 9 nominalizari la oscar. Sa nu sar cu vederea. Deobicei imi amintesc dupa ce se termina desi programez filmul. Acum fug la dus si in patut. Ce i-o fi apucat sa dea filme bunicele?

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 00:35

Florine..nu te-am intrebat nimic.Nu am de gind sa stau la discutii inteligente cu acest individ,nici el nu stie care-i problema lui.Eu aici nu o fac pe psihologu,l-am provocat,vreau sa fac ceva...Am doi amici,asistenti universitari in sfirsit nu spun prea multe.Ideea este ca el nu stie cine sint si cu cine sta de vorba si pe cine ironizeaza ,habar n-are cine sint,isi imagineaza doar si pe baza imaginatiei bolnave de altfel posteaza ce vrea,noi vrem sa facem o chestie.Asteapta si ai sa vezi:curs de socializare.Romanu si socializarea pe forum...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 7 August 2009, ora 00:35

De la: vasix, la data 2009-08-07 00:28:36Marcelino...ma plictisesti!!! Fii mai rau!!! SAU ti-e somn?!!! Hai,ok du-te la nani si continuam cind vei fi in forta.Da?!!! Uite ma gindesc,ma uit peste postarile tale impreuna cu amicii mei,si iti mai dam niste subiecte ca sa ai pofta de insulte.

... plictisitule ... sa stii ca eu ramin la sentimentul de MILA ... atita tot ... am fost la un ''safety meeting'' cu niste prieteni down town si tocmai imi povesteau de niste indivizi (adica ceva la fel ca tine) cu pasapoarte romanesti proaspete de abia emigrati in zona ... care mai vorbeau si rusa in afara de romana ... se plingeau la fel ca tine de tot si de toate ... si incercau orice metoda sa smulga o lacrima cit de mica ... impresia era exact inversa ... asa ca pot sa iti spun exact ce gindesc ''prietenii'' tai despre tine ... ... tu imagineaza-ti ca ei chiar cred ce prostii le spui tu ... ... ''psihologule'' ... de pingele ...
... apropo ... reactiile tale imi arata ca esti disperat de imaginea pe care vrei sa ti-o creezi ... pacat ... nu o sa iasa ...

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 00:38

Parerea mea ,Salma Hayec facea o pereche buna cu Marc Anthony.Nu-mi place Lopez.Cind am vazut filmul exact asta am spus:o pereche reusita.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 00:38

Au, inima mea! Îmi iau la puricat averea!

Autoritățile vor să verifice la bani mărunți modul in care s-au căpătuit Adrian Minune sau Florin Salam

Se anunță vremuri grele pentru lumea manelelor din Romania. Surse autorizate susțin că, in viitorul apropiat, averile greilor din branșă, Adrian Minune, Florin Salam, Adi de la Vâlcea, Nicolae Guță, Sorinel Puștiul sau Vali Vijelie, vor intra sub lupa autorităților.

Margherita, fiica de 16 ani a Vioricai din Clejani, strange in san sume uriase la fiecare petrecere

Șansele ca maneliștii să fie prinși în ofsaid din punct de vedere al actelor prin care își pot justifica agoniseala sunt foarte mari, știut fiind că aceștia au făcut mereu un spectacol public din evenimentele la care cântau și de la care încasau o groază de bani la negru.

Bodu, fostul șef al ANAF, a pierdut lupta în 2006

Sebastian BoduÎncercări de a regla situația financiară a maneliștilor în raport cu legea au tot existat din partea statului în ultimii ani, dar toate s-au dovedit un fiasco. În februarie 2006, de exemplu, Sebastian Bodu, președintele de atunci al ANAF (Agenția Națională de Administrare Fiscală), declara, învins, pentru Capital:

“Am început să trimitem inspectorii la nunți. Dar este foarte greu să-i dovedești: trebuie ca mirele și mireasa să spună că au dat bani manelistului. Și mai sunt și unii maneliști care spun: nu, dom’le, eu vin din plăcere, eu sunt artist al poporului.(…) Prima dată ai un eșec, a doua oară mai ai, poate, un eșec. Din fericire, nu va dura prea mult, pentru că vine Uniunea Europeană și ne împinge de la spate”.

Vorbele de atunci ale lui Bodu au toate șansele să se adeverească în viitorul apropiat, intrarea României în UE forțând și Fiscul să se alinieze la standardele europene în domeniu. Standarde care nu tolerează sfidarea publică la care recurg regii manelelor, atunci când strâng cu lopata bani neimpozitați de la nunți sau botezuri.

De altfel, expunerea mediatică de care s-au bucurat și se bucură maneliștii se va întoarce acum, cel mai probabil, împotriva lor. Deși nu sunt considerate probe în instanță, înregistrările video și fotografiile concludente de la petrecerile la care aceștia sunt “închiriați” vor constitui un reper în construcția dosarului de anchetă.

Viorica din Clejani strange averi la fiecare eveniment la care canta

Așadar, se anunță un conflict cu scântei între autorități și maneliști, mai ales că, de-a lungul timpului, cântăreții au declarat că nici nu concep să plătească taxe și impozite, “pentru că ei se bazează pe cuvânt și pe talent”, aspecte care nu se pot cuantifica în acte. Faptul că maneliștii au ajuns cap de listă în evidențele Fiscului nu este o întâmplare.

Cum domeniul politic este foarte greu de pătruns, prin natura influențelor și a relațiilor de tot felul, s-a încercat marea cu degetul în sport, mai exact în fotbal, acolo unde patronul lui FC Argeș, Cornel Penescu, a fost încarcerat, fiind considerat singurul vinovat de corupția din Liga I.

Deturnarea atenției opiniei publice de la problemele cu adevărat grave ale țării își poate găsi împlinirea în cercetarea averilor maneliștilor, care întrunesc toate caracteristicile unui scandal de proporții: oamenii sunt celebri, bogați și n-au cum să-și justifice veniturile decât într-o oarecare măsură. Cu siguranță, va fi circul de pe lume!

Zeci de milioane de euro fraudă

În mai bine de un deceniu de activitate, maneliștii au făcut o pagubă uriașă statului

In timpul nuntilor la care face spectacol, Adrian Minune (stanga) aduna mii de lei pentru dedicatii de tot felul

De ani buni, maneliștii români au propria lege atunci când vine vorba de taxe și impozite către stat. Fentează Fiscul cu ușurință, primesc onorarii de mii și zeci de mii de euro, în funcție de client și de posibilități, trăiesc pe picior mare și se simt bine în rolul de vedetă. În urma lor însă rămâne frauda.

Florin Salam a înapoiat 400.000 € luați în avans

Cel mai în vogă manelist al momentului, Florin Salam, este exemplul clar al cântărețului care n-are grija Fiscului.

Onorariul obisnuit al lui Florin Salam ajunge la cateva mii de euro pe reprezentatie

Imediat după decesul soției sale, Fănica, plecată dintre noi la jumătatea lunii aprile a acestui an ,Sorin Blejnar, actualul sef al ANAF, incearca sa faca lumina in cazul averilor manelistilor Florin a primit interzis la cântat vreme de un an, conform legii țigănești.Astfel, manelistul a trebuit să returneze 400.000 de euro, bani deja încasați pentru evenimente perfectate înainte de drama suferită. Fără acte, cel mai probabil.

ANAF pregătește direcția de control a averilor

“Noi, ca Fisc, trebuie să vedem foarte clar veniturile pe care le realizează o persoană foarte bogată, dar și nivelul cheltuielilor”, a declarat zilele trecute, pentru Gândul, Sorin Blejnar, actualul șef al ANAF, referitor la varianta înființării unei direcții specializate în controlul averilor. “Este un obiectiv îndepărtat pe care mi l-am propus. Peste un an va exista această propunere, dar nu știu dacă va fi și aprobată”, a completat Blejnar.

Și Ceaușescu a încercat impozitarea cântăreților

În anii ’80, Nicolae Ceaușescu a încercat să stopeze acumularea de bunuri ilicite de către cântăreții de muzică populară. Maria Dragomiroiu, Maria Ciobanu, Irina Loghin, Ion Dolănescu sau Benone Sinulescu strângeau la nunți sau la botezuri sume fabuloase pentru acea vreme, de ordinul zecilor de mii de lei, aspect care a fost cercetat vreme de câteva luni de o echipă specială a Securității.

Elena si Nicolae Ceausescu, o familie cu aplecare spre muzica populara

Până la urmă, datorită faptului că Elena, soția dictatorului, era fan declarat al muzicii populare, ancheta s-a stins, iar cântăreții au continuat să facă avere la fiecare petrecere.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 00:39

Oaauu ! Noapte buna ! Va pup eu in numele tuturor colombinelor, ma consider una dintre ele bineinteles ! Maine aruncam cu graunte si chemam pasaretul : Piri, piri, piri ! Vedem noi cum facem.
Nu zic, ne plac si ciorile dar stricam ecosistemul fara restul.Gata, gat, plec !

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 00:40

Amin!!! In sfirsit se-nfaptui minunea!!! De-ar fi sa dispara de tot manelele....o lume minunata in care sa traim!!!

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 7 August 2009, ora 00:41

De la: vasix, la data 2009-08-06 22:29:50Se cunoaste ca e vara la voi in Romania.V-ati topit de tot.Maaa,voi cu cine stati de vorba?!! Ati coborit la coltul blocului sau sinteti toti imprastiati prin vacante?!! De ce nu va luati si cablu de net cu voi? Sta omu si vorbeste singur pe topicuri.Ma enervezi si ma duc sa ma injur cu homeless marcelul ala ca de-abia asteapta.Daaa,tre sa-mi iau dictionaru de bulibasa sa-i fac fata la injuraturi.
Deci...criza a ajuns si la noi pe forum ,ca-i criza maaare de voi!!!! Ioana am inteles e la bunica in padure sa culeaga fragi si mure,daaa Adnana? Mytcor...AAA,L-AM GASIT e la criza cu dosaru..spiridusu vad ca ceva ceva a mai fost p=aci,Bia? Mihai!!!

... MILOGULE ... uite fraza ''inteligenta'' cu care mai deranjat ... cap ai ce iti mai trebuie si creier ... ai vrea ca toata lumea sa iti treaca cu vederea aerele de mica cocota ... sa fim seriosi ... poti sa faci 50 de ani de psihologie daca nu stii cu ce se maninca ... toate diplomele au patru colturi dar nu garanteaza ca te pot ajuta cu ceva ... iar scoala vietii se vede ca ai facut-o la fara frecventa ...

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 00:44

Mda...Marcelino..pa.Continuam...maine..cred.Sau dupa week-end.Te anunt eu.Dar tu poti continua singur..Da-ti drumu nu fi pudic Marcelino..vreau sa vad tot ce-i mai rau!!! Mai ai de facut niste pasi.Nu ma dezamagi:sa-ti spun un secret s-a facut un pariu in ceea ce te priveste.HAI MARCELINOOOOO

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 7 August 2009, ora 00:45

De la: vasix, la data 2009-08-07 00:35:06Florine..nu te-am intrebat nimic.Nu am de gind sa stau la discutii inteligente cu acest individ,nici el nu stie care-i problema lui.Eu aici nu o fac pe psihologu,l-am provocat,vreau sa fac ceva...Am doi amici,asistenti universitari in sfirsit nu spun prea multe.Ideea este ca el nu stie cine sint si cu cine sta de vorba si pe cine ironizeaza ,habar n-are cine sint,isi imagineaza doar si pe baza imaginatiei bolnave de altfel posteaza ce vrea,noi vrem sa facem o chestie.Asteapta si ai sa vezi:curs de socializare.Romanu si socializarea pe forum...

... vasea ... aaaa ... MILOGULE ... tu stii ce inseamna un curs mai flacau !!! ... ce inseamna ''socializare'' ? ... imaginatie bolnava ? ... daca pe tine nu te poti trata, in mod sigur ca prietenii tai te au in vedere ca subiect de studiu ... ... nu te minti singur ... hai mai baga niste pasi ... ai ajuns la al 4 -lea ... ... suna bine ... cizmarul psiholog ...

Fosta membra 9am.ro

1341 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 00:47

Stiu Marcelino cu ce te-am deranjat dar..in seara asta te-am vrut atit de mult!!! Ti-am spus doar micutule fac un experiment si esti exact ceea ce imi trebuie! Puiule!! Noapte bunaaa!!! Zi-le in continuare nu ma uita!!!

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 7 August 2009, ora 00:47

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-08-07 00:39:17Oaauu ! Noapte buna ! Va pup eu in numele tuturor colombinelor, ma consider una dintre ele bineinteles ! Maine aruncam cu graunte si chemam pasaretul : Piri, piri, piri ! Vedem noi cum facem.
Nu zic, ne plac si ciorile dar stricam ecosistemul fara restul.Gata, gat, plec !

... noapte buna ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 7 August 2009, ora 00:53

De la: vasix, la data 2009-08-07 00:47:08Stiu Marcelino cu ce te-am deranjat dar..in seara asta te-am vrut atit de mult!!! Ti-am spus doar micutule fac un experiment si esti exact ceea ce imi trebuie! Puiule!! Noapte bunaaa!!! Zi-le in continuare nu ma uita!!!

... offf ... pervers micutz ... ai ajuns sa faci si tu ''experimente'' ... trebuie sa fii bolnav rau de tot cu capul ... e destul de greu sa te prostituezi fara sa ramii cu sechele ... papapa ... ''puiule'' ... ooooppppsss ... ai grija de copii ... dupa cum aberezi cred ca or sa aiba probleme ... e bine ca mai sint si altii pe linga tine ... sau e rau ... nu stiu ce sa iti spun acum ...

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 7 August 2009, ora 00:57

De la: vasix, la data 2009-08-07 00:35:06Florine..nu te-am intrebat nimic.Nu am de gind sa stau la discutii inteligente cu acest individ,nici el nu stie care-i problema lui.Eu aici nu o fac pe psihologu,l-am provocat,vreau sa fac ceva...Am doi amici,asistenti universitari in sfirsit nu spun prea multe.Ideea este ca el nu stie cine sint si cu cine sta de vorba si pe cine ironizeaza ,habar n-are cine sint,isi imagineaza doar si pe baza imaginatiei bolnave de altfel posteaza ce vrea,noi vrem sa facem o chestie.Asteapta si ai sa vezi:curs de socializare.Romanu si socializarea pe forum...

... florine ... linga mine e PAPA PAUL al XII-lea ... fac un experiment intelegi ? ... MILOGUL e dus cu pluta rau ... navigheaza intre realitate si aberatiile pe care s-a obisnuit sa le spuna cu nonsalanta ... s-a contaminat de prin romania ... nu-ti bate capul ... noi sa fim sanatosi ...
... de observat inca o remarca ... ala MILOGULE ... el nu poarta discutii ''inteligente'' ... cind le poarta face mari eforturi intelectuale ... nici nu o ''face'' pe psihologul ( ) dar cu ''amicii'' asistenti universitari vrea sa faca o chestie - UN CURS DE SOCIALIZARE ... iti dai seama ... fara sa mimeze inteligenta, fara sa faca pe ''psihologul'', MILOGUL scrie un curs ... ... aici e marea problema ... gainarii astia, needucati, dar cu tupeu fantastic isi prezinta toate aberatiile ... de asta sint foarte reticent la acesti semi-''intelectuali'' chinuiti de oportunism ...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 7 August 2009, ora 01:02

www.youtube.com/v/1jx7Ma6CQIg&hl=en&fs=1&rel=0">www.youtube.com/v/1jx7Ma6CQIg&hl=en&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505">

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 7 August 2009, ora 01:03

... aloooo ... MILOGULE ... uite ce imi spune PAUL ... cica, fostii cizmari au tendinte de grandomanie care se sfirsesc cu paranoia ... asa e, bre ? ... dupa virsta incepi sa mergi spre paranoia ... ... ai grija cu bautura ca miine iti uiti copii pe undeva si spui ca ti-au facut-o ''serviciile secrete'' ...

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 01:22

999www.youtube.com/v/uDo8Iz8LzW4&hl=en&fs=1&rel=0">www.youtube.com/v/uDo8Iz8LzW4&hl=en&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

homemarcel0

1937 mesaje
Postat pe: 7 August 2009, ora 01:24

.... vasilicaaaaa ... unde esti MILOGULEeeeeeeeee ??? ... in cadrul ''experiementelor'' tale nu intra si ceva analize ? ... iti pot trimite cu placere niste monstre pentru coprocultura ... impreuna cu ''psihologia'' ta s-ar putea sa descoperi ca am par pe fund ... sau in nas ... oricum eu te incurajez ... esti pe aproape ... vasilica, te las acum, mai am cite ceva de facut ... imi pare rau ca ''amicii'' tai au plecat si ei ... as fi putut conversa putin cu ei ... nu cred ca era nici o problema ... sau ar fi putut discuta si ei cu prietenul mei PAPA PAUL al n-spelea (aici de fata) si poate ar fi scris pina la urma acel curs dar cu un subiect putin mai diferit - PARANOIA LA FRUSTRATI ... ai grija cu bautura ... puisor ... ... sa nu o iei ca o invitatie ... dormi mai mult si poate te trezesti in lumea reala in care tu esti cineva care doar viseaza ...

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 01:32

999www.youtube.com/v/i4umujcXLRM&hl=en&fs=1&rel=0">www.youtube.com/v/i4umujcXLRM&hl=en&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 7 August 2009, ora 01:48

999www.youtube.com/v/6QO21JCa7NA&hl=en&fs=1&rel=0">www.youtube.com/v/6QO21JCa7NA&hl=en&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 7 August 2009, ora 01:48

www.youtube.com/v/3BoNmpvkavo&hl=en&fs=1&rel=0">www.youtube.com/v/3BoNmpvkavo&hl=en&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505">

Pagini: << 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului despre orice
Mergi la: