back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sa demontam crtinisme basesciene :azi afacerea sterling .

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 5 Aprilie 2009, ora 12:12

SA DEMONTAM CRETINISME BASESCIENE :AZI AFACEREA STERLING .

Ce rau au mai facut tarii recent ticalosii de liberali,oligarhul Patriciu si omul cel mai ingrozitor din tara ,Tariceanu ?Nu,nu este vorba de faptul ca “nu se dau” in “barcile “ lui Base ,cica este vorba de faptul ca au furat petrolul tarii ,un lucru extrem de grav .Cum ne-am dat seama de aceasta cumplita hotie ?!Simplu ,dupa ce am strigat URAAAAA deoarece Romania a castigat la Haga o portiune insemnata din platforma maritima a Insulei Serpilor si ne gandeam toti ca vom gasi pe pragul de la intrare cate o galeata de euroi ,am aflat cu stupoare ,brusc si pe numeroase canale ,ca de fapt aia nu sunt ai poporului ci au fost dati de tradatori,de oligarhi ,unor firme straine .Si Base,si Stolo,si Boc au fost foarte suparati pe chestia asta ,ei nu suporta ca cineva sa fure poporu’!Ce ne facem fratilor ?!Prima tentatie este sa ii spanzuram pe Patriciu si Tariceanu in urma unui proces public in care cateva milioane de oameni sa-si exprime indignarea iar pe dragul Stolo ,Base,Boc si alti oameni cinstiti ca ei sa-I laudam ca au deslusit itele complicate ale acestei excrocherii .Inainte insa de a trece la actiune sa ne mai gandim putin si sa cercetam lucrurile ca sa vedem cu atentie cine trebuie spanzurat .

ACUZATII

Toate acuzatiile sunt pe modelul celor de mai jos :

1)De la contractul de impartire a productiei ,Tariceanu a trecut la redevente .Huuuoooo,ce ne –a facut Tariceanu asta dom’le !!!!...

www.cotidianul.ro/dorin_marian_omul_cheie_in_afacerea_sterling-7...

“Practic, sub motivaþia schimbãrii legislaþiei, actul adiþional îi lasã pe cei de la Sterling singuri pe cei 4.100 kmp. Anterior, exista un contract de împãrþire a producþiei, în care statul, prin ANRM, primea 55% din þiþeiul ºi gazele extrase (sau contravaloarea lor în bani), iar Sterling 45%. Prin actul adiþional al lui Tariceanu, încã secret(a fost desecretizat intre timp –nota mea), statul nu mai primeºte decât redevenþe, pentru cã acordul de împãrþire a producþiei a fost înlocuit cu unul de concesiune acordat în totalitate firmei Sterling.”

2)Stolo pretinde ca in 1992 a acordat doar dreptul de explorare nu si pe cel de exploatare firmei Sterling .Cica tot Tariceanu asta le-a dat dreptul de exploatare ,rau om dom’le,rau om….

www.antena3.ro/economic/news/stolojan-am-acordat-companiei-sterl...

“Fostul premier Theodor Stolojan susþine cã, în 1992, ca premier, a semnat doar cedarea dreptului de explorare a perimetrelor petroliere din Marea Neagrã, iar exploatarea a fost datã, fãrã licitaþie, de Guvernul Tãriceanu.”

www.mediafax.ro/economic/stolojan-trebuie-vazut-de-ce-tariceanu-...

"Trebuie vãzut de ce s-a dat dreptul de exploatare ºi în ce mãsurã s-a renunþat la aceastã împãrþire, prin care statul primea 55% iar investitorul 45%, trecându-se pe sistemul de concesionare", a arãtat Stolojan.(probabil este asa de ramolit incat nu mai intelege si nu mai stie cum au stat lucrurile-nota mea )

“Nu s-a fãcut o licitaþie pentru acordarea licenþei de exploatare. A fost datã tot acestei firme ( Sterling .nr) ºi, din câte am înþeles, ºi mai prost, a fost schimbat ºi raportul în privinþa beneficiului cuvenit statului faþã de beneficiile investitorului.”

3) Sterling face ce vrea cu petrolul Romaniei.

www.evz.ro/articole/detalii-articol/838827/Sterling-face-ce-vrea...

FAPTELE ,SA FEDEM DE FAPT CUM STAU FAPTELE

1)

www.namr.ro/legi/petrol/Legea_petrolului.pdf

Legea petrolului 238/7 iunie 2004 semnata de Vacaroiu si Valer Dorneanu ,adoptata de Parlamentul Romaniei fixeaza valorile redeventelor de 3,5-13,5% valoare productiei brute extrase conf cap 6 . Aceasta valoare nu a fost modificata de Tariceanu ,nici nu avea cum sa o modifice ,legea fiind inca in vigoare pana in 2014.Pe scurt Tariceanu a fost acuzat pentru o lege a petrolului data sub guvernul Nastase.

2)Dragul Stolo vrea sa spuna ca aia erau asa de tampiti incat ei doar explorau iar daca se gasea ceva petrol statul roman le multumea si ii trimitea la plimbare .Iata insa ca in Monitorul Oficial oficial nr. 246 din 5 octombrie 1992 se arata ca dragul Stolo minte de ingheata apele ….

“EMITENT: GUVERNUL ROMANIEI

aparuta in MONITORUL OFICIAL nr. 246 din 5 octombrie 1992

Guvernul Romaniei hotaraste:

ART. 1

Se aproba contractele de explorare si IMPARTIRE A PRODUCTIEI de hidrocarburi din perimetrele nr. 7, 10, 13 si 15, negociate pe baza Hotaririi Guvernului nr. 919/1990 si Hotaririi Guvernului nr. 508/1991, dupa cum urmeaza:

- contractul pentru explorarea si impartirea productiei de hidrocarburi din perimetrul nr. 7 (Salcia - Lapos - Pietroasele), incheiat intre "Rompetrol" - S.A. si compania "Amoco Romania Petroleum Company" (S.U.A.), subsidiara a firmei "Amoco Production" din Houston (Texas - S.U.A.), semnat la Bucuresti pe data de 4 august 1992 - anexa nr. 1;

- contractul pentru explorarea si impartirea productiei de hidrocarburi din perimetrele nr. 13 (Pelican) si 15 (Midia), incheiat intre "Rompetrol" - S.A.

si consortiul format din companiile "Entreprise Oil Exploration Ltd" (Marea Britanie), subsidiara a firmei "Entreprise Oil PLC" (Marea Britanie), si "Canadianoxy (Romania) Ltd" (Canada), subsidiara a firmei "Canadian Occidental Petroleum Ltd" (Canada), semnat la Bucuresti pe data de 6 august 1992 anexa nr. 2;

- contractul pentru explorarea si impartirea productiei de hidrocarburi din perimetrul nr. 10 (Valea Somesului - Valea Muresului), incheiat intre "Rompetrol" - S.A. si compania "Shell Romania Exploration B.V." (Olanda), subsidiara a firmei "Shell Petroleum N.V." (Olanda), semnat la Bucuresti pe data de 13 august 1992 - anexa nr. 3. “

Am lamurit deci ca dragul Stolo nu acorda doar dreptul de explorare ci impartea si productia in perimetrele mai sus mentionate (lucru logic si firesc de altfel,nimeni nu este tampit sa exploreze pe gratis ).Se mai lauda Stolo ca in contractul lui statul lua 55% iar investitorul 45% .Pe langa faptul CA NU AVEM CUM VERIFICA ACESTE PROCENTE ele fiind secretizate (spre deosebire anexele contractul aditional al lui Tariceanu care este desecretizat ,anexele actului incheiat de Stolo in 1992 sunt inca secrete!!!),Stolo se lauda de parca banii proveniti din aceasta impartire ajungeau in proportie de 55% la stat uitand ca din acesti 55% se scadeau de fapt cheltuielile de exploatare (statul roman nici macar nu avea tehnologia necesara pentru de a explora la adancimi mari ) deci in final ramaneai cu mult mai putin decat 55% ,probabil putin mai mult decat redeventele luate acum.

Ca tot a venit vorba de valoarea redeventelor … În perioada august – septembrie 2007, premierul Cãlin Popescu Tãriceanu a cerut ANRM ºi Ministerului Economiei sã analizeze posibilitatea modificãrii redevenþelor, în sensul mãririi acestora. Guvernul Tariceanu a marit redeventele pentru substante solide si ape minerale, roci utile, pentru transportul de gaze si titei prin conducte si inmagazinare gaz, dar nu a putut sa mareasca redeventele pentru productia de titei si gaze, ACESTEA FIIND INGHETATE PANA IN 2014, CONFORM Legii 555/2004 DATE DE NASTASE .

Intre Sterling Resources (care a preluat licenþa de explorare de la Enterprise Oil, care o obþinuse în 1992) ºi Agenþia Naþionalã pentru Resurse Minerale (care a preluat rolul Rompetrol, societate de stat privatizatã în 1993) s-a încheiat un contract de concesiune care prevedea, contrar contractului iniþial aprobat de guvern în 1992, cã Sterling nu mai împarte producþia cu statul român, ci plãteºte doar redevenþe. Adicã Sterling nu mai dã 55% din petrolul ºi gazele scoase din Marea Neagrã României(daca este adevarat procentul,nu stim si nu avem cum verifica), ci plãteºte doar o redevenþã de cel mult 13% conform legii date de guvernul Nastase in 2004.Huh,nene Stolo ,cica Sterling a preluat exploatarea de la Entreprise Oil conform actelor semnate de tine (daca iti mai amintesti ) in 1992,tu despre ce vorbesti cand spui ca i-a fost acordat dreptul de exploatare fara licitatie ?!

3)Din zona data Romaniei prin proces la Haga ,Sterling are 10%,OMV40% iar statul roman 50%....Cat scandal dom’le pentru Sterling daca stam sa ne gandim ca de fapt statul roman are 50% iar OMV 45%,cat scandal ….Mai mult ,oare ce va face statul roman cu cei 50% pe care ii are acolo ?Ghici ,ii va da unei firme sa exploateze si va primi redevente in valoare de max13% conform legii in vigoare a lui Nastase .

CONCLUZII :

Ce naiba a facut deci Tariceanu ,aaaa…de ce doream noi sa-l spanzuram ??

Stim ca firma Sterling are prin contractul din 1992 dreptul de exploatare a resureselor pana in 2042 ,stim ca prin legea lui Nastase s-a trecut de la impartirea productiei la redevente ,stim ca valoarea redeventelor stabilite de Nastase nu poate sa fie modificata pana in 2014 asa ca ne intrebam pe buna dreptate CE DRACU A FACUT TARICEANU SI DE CE ANUME ESTE ACUZAT ?Ca sa ne dam seama ca este vinovat Tariceanu ,dl BOC in spiritul transparentei de care da dovada PDLul a dispus desectertizarea anexelor actului aditional la contractul din 1992,act semnat intre guvernul Tariceanu si Sterling Resources .Minune mare ,ne-am uitat toti curiosi si …nimic interesant ,nimic nou,mai nimic schimbat fata de actul din 1992 .Te gandeai ca daca Boc il desecretizeaza vom ramane uimiti cat de clara este vinovatia lui Tariceanu si cand colo ….nimic .De ce a semnat atunci Tariceanu acest act aditional ?Simplu ,deoarece firma Sterling a cerut inca din 2007 reactualizarea termenilor din contractul din 1992 conform legislatiei in vigoare la acea ora, iar acest lucru l-au facut succesiv toate guvernele din 1992 pana acum si l-au facut cu toate firmele care exploateaza zacaminte in Romania nu doar cu Sterling .

PRECIZARI SUPLIMENTARE :

In atentia idiotilor care sustin ca expirase contractul cu Sterling si ca a fost prelungit de Tariceanu .

Teoretic, perioada de concesionare este de 30 + 15 ani din momentul semnãrii contractului din 1992, deci pânã la data de 5 august 2022 sau (maxim) 5 august 2037. Dar, la articolul 4.14. se menþioneazã cã „orice perioadã de suspendare a aplicãrii acordului se va adãuga la durata acordului”. Aºadar, se vor adãuga anii (din 2003 încoace) când Sterling a suspendat (pentru cã aºa a dorit ºi s-a convenit prin actul adiþional nr. 10) explorarea în anumite porþiuni din cele douã perimetre, motivat de diferendul teritorial româno-ucrainean. ªi durata acordului se prelungeºte nu doar pentru porþiunile cu interdicþie temporarã de explorare, ci pentru întreaga suprafaþã a celor douã perimetre. Concluzie: Sterling va fora în Marea Neagrã pânã în 2042 conform contractului de EXPLOATARE (nu doar de explorare ) incheiat de Stolo si platind cel putin pana in 2014 redeventele cu valoarea data de Nastase.

Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 13:54

Prin contractul din 1992, Sterling are exact un mare c.a.c.a.t deoarece nu a fost parte la contractul semnat de Stolojan.
Sterling a aparut pe firmament dat fiind ca era asociata cu o firma la care o participatie in actiuni avea Rompetrolul bunului prieten al grecoteiului repetent, Patriciu.
Grecoteiul repetent nu este altul decat Tariceanu.
Dom'le cand mai lansezi perdle de fum sau flatulente d-astea de adormit cititorii te rog sa tii cont de urmatoarele :
-nu toti cititorii sunt idioti asa cum te incumeti sa afirmi intr-o parte a filipicei dumitale epistole.
-sunt destui cititori care stiu misculatiile afacerii Sterling la care o participatiune are si Rompetyrolul lui Patriciu.

Nu este nevoie sa raspundeti, deja v-ati umplut de ridicol iar afacerea Sterling inca nu este inchisa.
Observ ca desi sunteti dotat cu vedere, nu vreti sa vedeti diferentele dintre actele semnate de Spectrul Stolojan si Repetentul Tariceanu.

P.S.
Tarriceanu chiar a ramas repetent in anul II, atat de bun a fost ca student...

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 14:01

Subiectul a fost inventat de politicienii lui Basescu , pentru a da guma de mestecat romanilor si a ascunde relitatea cruda : peirderea a 60000 de kilometri patrati de pamant romanes in favoarea Ucrainei . Unii s - au intepat ca procesul este o farsa si atunci hai sa aruncam pisica ! Cine o arunca ? Basescu , groparul flotei romanesti !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 14:45

De la: daniel_c, la data 2009-04-12 13:54:54Prin contractul din 1992, Sterling are exact un mare c.a.c.a.t deoarece nu a fost parte la contractul semnat de Stolojan.

Sterling a aparut pe firmament dat fiind ca era asociata cu o firma la care o participatie in actiuni avea Rompetrolul bunului prieten al grecoteiului repetent, Patriciu.

Grecoteiul repetent nu este altul decat Tariceanu.

Dom'le cand mai lansezi perdle de fum sau flatulente d-astea de adormit cititorii te rog sa tii cont de urmatoarele :

-nu toti cititorii sunt idioti asa cum te incumeti sa afirmi intr-o parte a filipicei dumitale epistole.

-sunt destui cititori care stiu misculatiile afacerii Sterling la care o participatiune are si Rompetyrolul lui Patriciu.

Nu este nevoie sa raspundeti, deja v-ati umplut de ridicol iar afacerea Sterling inca nu este inchisa.

Observ ca desi sunteti dotat cu vedere, nu vreti sa vedeti diferentele dintre actele semnate de Spectrul Stolojan si Repetentul Tariceanu.

P.S.

Tarriceanu chiar a ramas repetent in anul II, atat de bun a fost ca student...

Bine bai ,hai ca am inteles ca te-a suparat Tariceanu ca nu a invatat bine la scoala (desi asta este o prostie lansata de la Cotroceni ) !Cu Sterlingul insa vad ca nu ai inteles deloc cum stau lucrurile si probabil asta te-a facut nervos .Citeste mai atent si casca ochii sa vezi minune : in 1992 contractul a fost semnat cu Entreprise Oil iar acordul a fost preluat ulterior de firma Paladin, de la care a ajuns, in 1997, la Sterling Resources.In rest apa de ploaie si legaturi oculte cretine (deloc argumentate ,deloc demonstrate ,nici macar nume sau ani ci doar cuvantul tau de pionier) cu Patriciu ,ai invatat bine lectia idolului tau .Concret insa ,fara aiureli si isterii ,chiar ai ceva de spus sau iti dai si tu seama ca toata treaba cu Sterlingul este o enorma gogoasa Basesciana ?

PS:NU TOTI CITITORII SUNT IDIOTI ,ai dreptate .Pana acum tu esti primul pe care il banuiesc ca ar fi .Ca urmare daca vrei sa ai "succesuri" cu astfel de postari de copil suparat aiurea si rasfatat ,incearca la Nuti Udrea pe blog sau la Base la presedentie unde se strang adratorii sai fanatici..Aia nu mai au nevoie de creier(le spune Base ce sa gandesca ) asa ca poti debita acolo ce vrei tu,te vor aplauda indiferent ce tamepenii spui daca il injuri pe Tariceanu si pe Patriciu .

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 13 Aprilie 2009, ora 14:52

In plus stim toti ca Sterlingul are 10% din suprafata nou castigata la Haga ,OMV are 40% ,IAR STATUL ROMAN ARE RESTUL DE 50%.Bai ce te supara Sterlingul asta ,cu OMV vad va nu ai nimic desi conditiile de exploatare si redeventele sunt identice ,cele date de Nastase prin Legea Petrolului .

Fosta membra 9am.ro

118 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 18:24

Nu prea stiu despre ce afacere este vorba de aceia nici nu ma bag, il cunosc insa pe Tariceanu. Am dat mana cu el si s-a uitat in alta parte. Astia nu sunt oameni. De atunci cand ii aud numele nu stiu de ce imi vine in minte cuvanul jigodie. In ce-l priveste pe dl Basescu, nu stiu daca este bun sau rau. Stiu ca a fost votata de o majoritate care se spune ca nu a fost prea mare, dar a fost totus majoritate. A vorbi asa cum faceti voi despre presedinte inseamna a insulta acesta majoritate mare sau mica, si a va compromite chiar insiva. Va simtiti mai barbati? Va plac Paunescu, Nistoresc, Vadim si altii? Nu va simtiti insultati cand acesti oameni cu pretentii isi descarca neputinta si obraznicia in vorbe pe care oamenii de bun simt nici nu le gandesc, indiferen despre cine este vorba.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 20:27

De la: olaru_l_yahoo_com, la data 2009-06-22 18:24:01Nu prea stiu despre ce afacere este vorba de aceia nici nu ma bag, il cunosc insa pe Tariceanu. Am dat mana cu el si s-a uitat in alta parte. Astia nu sunt oameni. De atunci cand ii aud numele nu stiu de ce imi vine in minte cuvanul jigodie. In ce-l priveste pe dl Basescu, nu stiu daca este bun sau rau. Stiu ca a fost votata de o majoritate care se spune ca nu a fost prea mare, dar a fost totus majoritate. A vorbi asa cum faceti voi despre presedinte inseamna a insulta acesta majoritate mare sau mica, si a va compromite chiar insiva. Va simtiti mai barbati? Va plac Paunescu, Nistoresc, Vadim si altii? Nu va simtiti insultati cand acesti oameni cu pretentii isi descarca neputinta si obraznicia in vorbe pe care oamenii de bun simt nici nu le gandesc, indiferen despre cine este vorba.

.Multumesc,teribila distractie posterea ta!Zici ca nu ti-a acordat Tariceanu atentia cuvenita?!Huh,teribil de rau om,cum sa nu-l urasti !Ce mai conteaza ce face pentru tara,iti vine in minte cuvantul jigodie deoarece nu te-a privit pe tine,cetateanu' OLARU,direct in ochi.Zici ca Base a fost votat de o majoritate si trebuie sa respectam acea majoritate ?Da' tu de democratie ai auzit ?!Da' porcariile facute de Base,minciunile lui,demogogia lui,isteriile lui le cunosti sau tu traiesti in Romania portocalie?!AM DREPTUL SA CRITIC PE CINE VREAU CHIAR DACA A FOST ALES CU 99.99%,AM DREPTUL SA SPUN CE CRED INDIFERENT DE NISTE PROCENTE DATE IN ALEGERI .Olarule,iti spun cinstit in stilul tau,ca de la aceasta postare o sa-mi vina mereu in cap cuvantul jigodie cand iti voi vedea username-ul.

PS:Imi place ca despre Sterling stii ca nu ai nimic de spus dar ai preferat sa postezi aici...

PACIFISTA

299 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 22:39

Important este ,cum scapa Romania de jigodii ?Basescu oricum este de inalta speta in jigodisme

Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati ! Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
Bi_anca

1554 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 12:37

De la: vaneamarin, la data 2009-06-22 20:27:27
De la: olaru_l_yahoo_com, la data 2009-06-22 18:24:01Nu prea stiu despre ce afacere este vorba de aceia nici nu ma bag, il cunosc insa pe Tariceanu. Am dat mana cu el si s-a uitat in alta parte. Astia nu sunt oameni. De atunci cand ii aud numele nu stiu de ce imi vine in minte cuvanul jigodie. In ce-l priveste pe dl Basescu, nu stiu daca este bun sau rau. Stiu ca a fost votata de o majoritate care se spune ca nu a fost prea mare, dar a fost totus majoritate. A vorbi asa cum faceti voi despre presedinte inseamna a insulta acesta majoritate mare sau mica, si a va compromite chiar insiva. Va simtiti mai barbati? Va plac Paunescu, Nistoresc, Vadim si altii? Nu va simtiti insultati cand acesti oameni cu pretentii isi descarca neputinta si obraznicia in vorbe pe care oamenii de bun simt nici nu le gandesc, indiferen despre cine este vorba.

.Multumesc,teribila distractie posterea ta!Zici ca nu ti-a acordat Tariceanu atentia cuvenita?!Huh,teribil de rau om,cum sa nu-l urasti !Ce mai conteaza ce face pentru tara,iti vine in minte cuvantul jigodie deoarece nu te-a privit pe tine,cetateanu' OLARU,direct in ochi.Zici ca Base a fost votat de o majoritate si trebuie sa respectam acea majoritate ?Da' tu de democratie ai auzit ?!Da' porcariile facute de Base,minciunile lui,demogogia lui,isteriile lui le cunosti sau tu traiesti in Romania portocalie?!AM DREPTUL SA CRITIC PE CINE VREAU CHIAR DACA A FOST ALES CU 99.99%,AM DREPTUL SA SPUN CE CRED INDIFERENT DE NISTE PROCENTE DATE IN ALEGERI .Olarule,iti spun cinstit in stilul tau,ca de la aceasta postare o sa-mi vina mereu in cap cuvantul jigodie cand iti voi vedea username-ul.

PS:Imi place ca despre Sterling stii ca nu ai nimic de spus dar ai preferat sa postezi aici...

Imi "place" pt ca vorbeste despre Basescu ca despre MOS ION ROATA!!

...adica e omu' mai taran, dar O FII BAIAT DE TREABA!!!

BAIIIII !!!!! TREZITI-VA DR...LUI ca se alege praful de noi

Asta nu e baiat de treaba......ca n-are nici o treaba cu TREABA...pt ca EL ARE ALTA TREABA...

Spuneti-mi si mie ce figura face asta cand il comparati cu Stefan cel Mare...sau Mihai Viteazu' sau...etc

"Mai draga.."..e singurul lucru cu care il pot compara...sau nici cu ala....

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 12:48

De la: 9am010893, la data 2009-06-22 22:39:54 Important este ,cum scapa Romania de jigodii ?Basescu oricum este de inalta speta in jigodisme

Draga mea, de jigodii nu scapi folosind bunul simt sau manierele elegante......ca astia sunt imuni la ele...
Ar fi ca si cand ai vrea sa te aperi de un fighter infuriat folosind ...prastia Rezultat : FRECTIE LA PICIOR DE LEMN!!!

Astia trebuie inlaturati cu picioare in dos si PALME!!! MULTE PALME!!!!

Pomul se cunoaste dupa poamele sale....si POAMA ASTUIA si la propriu si la figurat e ..EBA

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 12:52

Eu nu pot sa inteleg mentalitatea romanului.
Nu-i convine de presedinte, de parlament , de guvern de tot..dar la vot nu -si misca fizicul sa se duca
Ne meritam soarta

Fosta membra 9am.ro

52 mesaje
Postat pe: 29 August 2009, ora 17:34

TREZIREA NEW WORLD ORDER IATA AICI UN FILM DE CEEA CE SE INTAMPLA CU TARISOARA NOASTRA TOTUL ARE SENS ACUM PENTRU NOI RUPE VALUL PUS PE OCHII NOSTRI POPORUL! AVIARA GRIPA PORCINA TOT NUMAI AICI TRIMITE ACEST VIDEO LA TOTI PRIETENII TAI CUNOSCUTI

www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw&feature=fvw

Fosta membra 9am.ro

52 mesaje
Postat pe: 29 August 2009, ora 17:38

IN USA NAZI IS ON POWER FINANCIAR DOMINATON NEW WOLD ORDER NU PIERDE UTTAE AICI I N USA NAZI IS ON POWER I N USA NAZI IS ON POWER

I N USA NAZI IS ON POWER I N USA NAZI IS ON POWER
I N USA NAZI IS ON POWER I N USA NAZI IS ON POWER
I N USA NAZI www.youtube.com/watch?v=eAaQNACwaLw&feature=fvw

Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 10:27

RETINETI acest citat din Scrisoarea Deschisa catre Societatea Civila a lui Emil Constantinescui:

...agenþi acoperiþi din presã ai serviciilor de informaþii a cãror existenþã a fost recunoscutã oficial de cãtre aceºtia ºi „postaci“ de pe Internet din aºa-zisele gherile digitale plãtite la bucatã a fost pilonul de rezistenþã...

ASUPRA ACESTUI ASPECT AM TOT INCERCAT SA VA ATENTIONEZ: in comunitatea 9am "zburda" printre voi asemenea "baieti de serviciu", lichele inregimentate in servicii, fosti si actuali securisti.
Publicarea acestei scrisori a determinat o retragere provizorie a acestor "postaci" si a clonelor lor susceptibile. Unde esti 999FLORIN? Da-i bataie, posteaza in voie 111DINU! Hai coane BLACK, imaculatule...! Si voi eugenb, camelya, mytcor,9am056627...Mai majurule, bai plotonere PETRE FLORIN PREDA, ai activat o sumedenie de alte usere,o mica armata de pseudoentitati, postezi sub tot felul de nume false la al caror profil nu exista acces, sau daca exista sunt neidentifiocabile.
HOTII striga HOTII!

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 16:23

De la: romanita, la data 2009-09-02 10:27:07
RETINETI acest citat din Scrisoarea Deschisa catre Societatea Civila a lui Emil Constantinescui:

...agenþi acoperiþi din presã ai serviciilor de informaþii a cãror existenþã a fost recunoscutã oficial de cãtre aceºtia ºi „postaci“ de pe Internet din aºa-zisele gherile digitale plãtite la bucatã a fost pilonul de rezistenþã...

ASUPRA ACESTUI ASPECT AM TOT INCERCAT SA VA ATENTIONEZ: in comunitatea 9am "zburda" printre voi asemenea "baieti de serviciu", lichele inregimentate in servicii, fosti si actuali securisti.
Publicarea acestei scrisori a determinat o retragere provizorie a acestor "postaci" si a clonelor lor susceptibile. Unde esti 999FLORIN? Da-i bataie, posteaza in voie 111DINU! Hai coane BLACK, imaculatule...! Si voi eugenb, camelya, mytcor,9am056627...Mai majurule, bai plotonere PETRE FLORIN PREDA, ai activat o sumedenie de alte usere,o mica armata de pseudoentitati, postezi sub tot felul de nume false la al caror profil nu exista acces, sau daca exista sunt neidentifiocabile.
HOTII striga HOTII!

Chiar nu mai înþeleg ce vrea userul "romaniþa". Îmi aduce reproºuri fiindcã am afirmat cã sunt sãtul de moralitatea generaþiei mele, generaþie din care face parte ºi dumnealui. Este adevãrat ! Chiar sunt cu adevãrat sãtul de moralitatea generaþiei mele.
În decembrie 1989 aveam 35 de ani. Am sperat în altceva decât este acum. Mã simt chiar vinovat. Am avut ocazia, împreunã cu mulþi alþi colegi, de a schimba ceva. ªi spun cu asumarea responsabilitãþii cã am fi putut schimba direcþia de mers a României.
Am fost niºte naivi! Am crezut cã noua putere politicã trebuie lãsatã sã-ºi punã în aplicare programul reorientãrii þãrii spre o societate democraticã. Aºa credeam noi. O societate se construieºte prin voinþa puterii politice. Nu doresc sã spun mai multe. Nu meritã un user, de „teapa” tipului ascuns sub pseudonimul de romanita, sã-mi cunoascã adevãrata identitate ºi atitudinile avute atunci pentru ca România sã se îndrepte spre o adevãratã societate democraticã. Sincer, nu meritã! Oameni ca el s-au infiltrat în rândul nostru ºi au trãdat.
Mulþi useri îmi cunosc numele ºi mi-au citit cãrþile despre decembrie 1989. Mulþi foºti studenþi îmi cunosc ideile ºi principiile referitoare la un stat de drept.
I-am explicat userului în cauzã, printr-un mesaj privat, cã sunt unul dintre cei arestaþi pe timpul evenimentelor din Timiºoara ºi cã sunt bucuros dacã un securist este demascat. Nu a înþeles nimic. Mã atacã atât pe mine cât ºi pe alþi useri, cunoscuþi mie, useri care, în perioada anilor `90 au încercat sã dea un alt curs istoriei. Cã nu s-a întâmplat, este o altã „poveste”. Procentul FSN-ului (actual despãrþit formal în PSD ºi PD-L), a fost atât de zdrobitor încât ideile noastre nu numai cã au fost abandonate ci au devenit nocive pentru cei care apãrau puterea. Ca ºi acuma!
Atitudinea acestui user, nemulþumit de faptul cã schimbarea de sistem i-a îngrãdit ascensiunea în ierarhia comunistã, ierarhie deja prefiguratã a fi realã prin patalamaua oferitã de facultatea muncitoreascã, dovedeºte încrâncenarea, aidoma timpurilor trecute, de a încerca sã se strecoare în grupul parveniþilor politici. A ajuns chiar ºi în prejma familiei regale.
Securitatea nu doarme. Romanita o aratã din plin.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

17 mesaje
Oras: Campia Turzii

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 11:13

Marine,esti cel mai mare idiot ,capul tau produce numai ,meriti sa suferi toata viata ta pt taratele ce l-e ai in capul ala minuscul.Nu ai nimic de lucru,continua,pute dupa tine. .

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 11:14

De la: 9am050700, la data 2009-09-26 11:13:03Marine,esti cel mai mare idiot ,capul tau produce numai ,meriti sa suferi toata viata ta pt taratele ce l-e ai in capul ala minuscul.Nu ai nimic de lucru,continua,pute dupa tine. .

Vai ce urat vorbesti ! .Tu precis il iubesti pe Base

gcristea

70 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 14:38

De la: Bi_anca, la data 2009-06-23 12:48:18
De la: 9am010893, la data 2009-06-22 22:39:54 Important este ,cum scapa Romania de jigodii ?Basescu oricum este de inalta speta in jigodisme

Draga mea, de jigodii nu scapi folosind bunul simt sau manierele elegante......ca astia sunt imuni la ele...
Ar fi ca si cand ai vrea sa te aperi de un fighter infuriat folosind ...prastia Rezultat : FRECTIE LA PICIOR DE LEMN!!!

Pomul se cunoaste dupa poamele sale....si POAMA ASTUIA si la propriu si la figurat e ..EBA

...draga mea...bi...anca, uite-asa se scapa de jigodii, dar nu de cele de la cotroceni, noi nu vrem sa scapam de el, ci de restul jigodiilor de la grivco, adica pnal+psd+pc+alte conationalitati conlocuitoare !!!www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/142546/S-R-Stanescu-si-Bo...
De mai vre, mai am!!! si tine sa ai ce citi pana "una-ntralta"
www.agentia.org/anchete/Omul-lui-Vanghelie-angajat-de-Geoana-la-...

nufigeoana.ro/ionut-costea-directorul-eximbank-castiga-20-760-de...

www.agentia.org/anchete/A-disparut-dosarul-Johannis-de-la-Crima-...

www.agentia.org/anchete/ANI-il-numara-pe-Geoana-108.html

www.agentia.org/anchete/Cine-nu-se-vaccineaza-114.html

www.agentia.org/anchete/Scenariu-Oprescu-se-retrage-si-il-sustin...

www.agentia.org/anchete/Marian-Vanghelie-momeste-electoratul-cu-...

www.agentia.org/anchete/Deputatul-Mazilu-face-afaceri-ilicite-si...

www.agentia.org/anchete/Chiliman-cheltuieste-bani-publici-pentru...

www.agentia.org/anchete/Geordan-pune-in-pericol-vietile-oamenilo...

www.agentia.org/anchete/Candidatul-european-Ciolos-a-subventiona...

www.agentia.org/anchete/Deputatul-PSD-Mazilu-face-afaceri-scanda...
www.agentia.org/anchete/Mircea-Geoana-in-lanturile-lui-Viorel-Hr...
www.agentia.org/ponturi/Nita-si-Saniuta-tradatorii-PSD-ului-87.html
www.agentia.org/ponturi/Colegii-lui-Oprescu-luati-la-rost-de-PSD...
www.agentia.org/ponturi/UDMR-se-gudura-pe-langa-PD-L-73.html
www.agentia.org/ponturi/PSD-vrea-sa-schimbe-primarul-pedelist-al...
www.agentia.org/ponturi/-Piticul-lui-Croitoru-de-la-Agricultura-...
www.agentia.org/ponturi/Hrebenciuc-l-a-trimis-pe-Ontanu-in-brate...
www.agentia.org/ponturi/Curtea-Constitutionala-in-jocul-de-inter...
www.agentia.org/anchete/Ghidul-anti-radar-125.html
www.agentia.org/anchete/Victor-Surdu-vrea-o-lege-pentru-afaceril...
www.agentia.org/ponturi/Voiculescu-se-lauda-pe-Net-82.html
www.agentia.org/ponturi/Vanghelie-s-a-intalnit-cu-Vulpea-11.html
www.agentia.org/ponturi/Adrian-Minune-il-paraseste-pe-Mircea-Geo...
www.agentia.org/ponturi/Geoana-calul-troian-a-lui-Basescu-din-PS...
www.agentia.org/ponturi/Miza-Anca-Alexandrescu-19.html
www.agentia.org/teoria-conspiratiei/Experimentul-109.html
www.agentia.org/teoria-conspiratiei/Scandalul-HPV-revine-52.html
www.agentia.org/teoria-conspiratiei/Adeptii-lui-Grig-Bivolaru-sp...
www.agentia.org/teoria-conspiratiei/DNA-a-nceput-urm-rirea-penal...
www.agentia.org/teoria-conspiratiei/Guvernul-Romaniei-participa-...
www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/142548/Geoana-cheltuie-...
www.9am.ro/stiri-revista-presei/Politica/142565/Pizza-expirata-d...
www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/142546/S-R-Stanescu-si-Bo...

gcristea

70 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 14:40

De la: PACIFISTA, la data 2009-06-22 22:39:54 Important este ,cum scapa Romania de jigodii ?Basescu oricum este de inalta speta in jigodisme

... uite-asa se scapa de jigodii, dar nu de cele de la cotroceni, noi nu vrem sa scapam de el, ci de restul jigodiilor de la grivco, adica pnl+psd+pc+alte conationalitati conlocuitoare !!!
De mai vrei, mai am!!! si tine sa ai ce citi pana "una-ntralta"

gcristea

70 mesaje

Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 14:46

De la: 9am050700, la data 2009-09-26 11:13:03Marine,esti cel mai mare idiot ,capul tau produce numai ,meriti sa suferi toata viata ta pt taratele ce l-e ai in capul ala minuscul.Nu ai nimic de lucru,continua,pute dupa tine. .

Baietas "9am050700" tu pana una alta nu ai curajul nici cu nick sa te prezinti, asa procedeaza carcotasii, lingaii, fripturistii, si toti cei de teapa ta! Cum se scapa de jigodii, dar nu de cele de la cotroceni, noi nu vrem sa scapam de el, ci de restul jigodiilor de la grivco, adica pnal+psd+pc+alte conationalitati conlocuitoare !!!www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/142546/S-R-Stanescu-si-Bo...

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 16:08

De la: gcristea, la data 2009-11-12 14:38:10
De la: Bi_anca, la data 2009-06-23 12:48:18

...draga mea...bi...anca, uite-asa se scapa de jigodii, dar nu de cele de la cotroceni, noi nu vrem sa scapam de el, ci de restul jigodiilor de la grivco, adica pnal+psd+pc+alte conationalitati conlocuitoare !!!www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/142546/S-R-Stanescu-si-Bo...

www.9am.ro/stiri-revista-presei/Social/142546/S-R-Stanescu-si-Bo...]

În calitatea ta de tampon absorbant ai gãsit ceva între picioarele Elenei Udrea Cocoº? Mizeriile îngurghitate þi-au întunecat mintea?
Mãi refulat prin pârþul blondei de la Cotroceni, îþi aduci ca argumente scrierile unor pupincuriºti bãsecieni ? Prietenii tãi sunt atât de debusolaþi încât habar n-au cã Elena Udrea Cocoº îi manipuleazã cum vrea.. traista ei.
Cînd o sã vã treziþi din ameþeala "parfumului" de pârþ cocoºesc, o sã fie prea târziu. Nici cei 20 de ani pronosticaþi de Traian Bãsescu nu vã vor scoate mirosul greþos din piele.

Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
danika

28 mesaje
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 15:35

Cat o fi platit Basescu , din bani de la buget,sa-i apara ranjetul pe toate site-urile,inclusiv in capul lui 9 am.Sper sa fie ultimele lui zvarcoliri .

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 15:49

...sã vedem cum s-or zvârcoli românii dupã 20 de ani de democraþie originalã, dupã 20 de ani în care nu ºi-au exprimat civic opoziþia faþã de politicul ce acþioneazã în contra interesului general, dupa 20 de ani în care au votat în necunoºtinþã de cauzã, dupã 20 de ani în care nu s-au prezentat la vot, dupa 20 de ani în care aþi votat slogane electorale ºi promisiunile fãrã acoperire ale candidaþilor de pe listele "partidelor politice româneºti"...dopã 20 de ani de MERGE ª-ASA !...

DA DA.... SÃ VEDEM ZVÂRCOLIRILE UNEI INTREGI POPULAÞII, ....POPOR, ÎNCÃ N-AÞI REUªIT A DEVENI !!!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 16:02

De la: mytcor, la data 2009-11-18 15:49:42...sã vedem cum s-or zvârcoli românii dupã 20 de ani de democraþie originalã, dupã 20 de ani în care nu ºi-au exprimat civic, dupa 20 de ani în care au votat în necunoºtinþã de cauzã, dupã 20 de ani în care nu s-au prezentat la vot, dupa 20 de ani în care aþi votat slogane electorale ºi promisiunile fãrã acoperire ale candidaþilor de pe listele "partidelor politice româneºti"...dopã 20 de ani de MERGE ª-ASA !...

DA DA.... SÃ VEDEM ZVÂRCOLIRILE UNEI INTREGI POPULAÞII, ....POPOR, ÎNCÃ N-AÞI REUªIT A DEVENI !!!!

Dar TU ce ai facut altceva?Din cate imi amintesc eu, TU AI SPUS CA NU AI VOTAT NICIODATA PANA ACUM iar acum vorbesti de parca tu esti singura minte lucida a natiunii(Doamne fereste!) iar ceilalti toti sunt vinovati de ceva.Paranoia scrie pe tine Mytcor,paranoia...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 16:31

De la: vaneamarin, la data 2009-11-18 16:02:18
De la: mytcor, la data 2009-11-18 15:49:42...sã vedem cum s-or zvârcoli românii dupã 20 de ani de democraþie originalã, dupã 20 de ani în care nu ºi-au exprimat civic, dupa 20 de ani în care au votat în necunoºtinþã de cauzã, dupã 20 de ani în care nu s-au prezentat la vot, dupa 20 de ani în care aþi votat slogane electorale ºi promisiunile fãrã acoperire ale candidaþilor de pe listele "partidelor politice româneºti"...dopã 20 de ani de MERGE ª-ASA !...

Dar TU ce ai facut altceva?Din cate imi amintesc eu, TU AI SPUS CA NU AI VOTAT NICIODATA PANA ACUM iar acum vorbesti de parca tu esti singura minte lucida a natiunii(Doamne fereste!) iar ceilalti toti sunt vinovati de ceva.Paranoia scrie pe tine Mytcor,paranoia...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 16:41

De la: mytcor, la data 2009-11-18 15:49:42...sã vedem cum s-or zvârcoli românii dupã 20 de ani de democraþie originalã, dupã 20 de ani în care nu ºi-au exprimat civic opoziþia faþã de politicul ce acþioneazã în contra interesului general, dupa 20 de ani în care au votat în necunoºtinþã de cauzã, dupã 20 de ani în care nu s-au prezentat la vot, dupa 20 de ani în care aþi votat slogane electorale ºi promisiunile fãrã acoperire ale candidaþilor de pe listele "partidelor politice româneºti"...dopã 20 de ani de MERGE ª-ASA !...

Mie mi-a trecut cu paracetamol, furazolidon, ceaiuri, mult somn si optimism. Incearca si tu.....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Noiembrie 2009, ora 16:43

De la: mytcor, la data 2009-11-18 16:31:08
De la: vaneamarin, la data 2009-11-18 16:02:18

Pe tine te pupa Ioana si tu il pupi pe vanea?

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
dumihai

14 mesaje
Postat pe: 11 Ianuarie 2010, ora 13:21

Bai KGBistule ...!

9am183708

22 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2010, ora 22:38

9am183708

22 mesaje
Postat pe: 18 Martie 2010, ora 22:40

aveti total rdeptate domniilor

Pagini: 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului SA DEMONTAM CRTINISME BASESCIENE :AZI AFACEREA STERLING .
Mergi la: