Info
x
Sa demontam crtinisme basesciene :azi afacerea sterling .
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 08:59
De la: dumihai, la data 2010-01-11 13:21:55Bai KGBistule ...! Что вы хотите? Чтобы говорить теперь, соответственно, "оценки"...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 09:05
Relax man,I'm only kidding.
I am from CIA ,on the same AXIS with you and London .
|
Apex 370 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Martie 2010, ora 12:04
Art. 948. Cod Civil - Conditiile esentiale pentru validarea unei conventii sunt:
1. Capacitatea de a contracta 2. Consimtamantul valabil al partii ce se obliga 3. Un obiect determinat (n.a. Obiectul nu exista. Era in litigiu sub forma discontinua, disputa teritoriala!) 4. O cauza licita (Obiectul apartinea statului Roman, respectiv Poporului Roman) Art. 963 Cod Civil. - Numai lururile care sunt in circuitul civil pot fi obiectul unui contract. Art.964 Cod Civil - Obligatia trebuie sa aiba de obiect un lucru determinat, cel putin in specia sa. Cantitatea obiectului poate fi necerta, de este posibila determinarea sa. Art. 960 Cod Civil - Dolul este o cauza de nulitate a conventiei cand mijloace viclene, intrebuintate de una din parti, sunt astfel, incat este evident ca, fara aceste masinatii, cealalta parte nu ar fi contractat. Art. 998 Cod Civil - Orice fapta a omului , care cauzeaza altuia prejudiciu , obliga pe acela din a carui greseala s-a ocazionat a-l repara. Raporteaza abuz de limbaj |
|
DanubianKnight 746 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Martie 2010, ora 20:49
De la: Apex, la data 2010-03-19 12:04:17Art. 948. Cod Civil - Conditiile esentiale pentru validarea unei conventii sunt: Vanzarea de drepturi litigioase iti spune ceva? Raporteaza abuz de limbaj
Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
|
|
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 00:55
De la: DanubianKnight, la data 2010-03-20 20:49:06De la: Apex, la data 2010-03-19 12:04:17Art. 948. Cod Civil - Conditiile esentiale pentru validarea unei conventii sunt: Da am auzit, corupt nenorocit, Justiþie paralela pe procent pana la 50 si chiar 80 la suta ! Pe cand si cu tine arestat si cu 300 de ani de puscarie ca U.S.A. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 21 Martie 2010, ora 09:06
De la: Apex, la data 2010-03-21 00:55:33De la: DanubianKnight, la data 2010-03-20 20:49:06De la: Apex, la data 2010-03-19 12:04:17Art. 948. Cod Civil - Conditiile esentiale pentru validarea unei conventii sunt: Bai Apex,de ce naiba nu m-ai ascultat pe mine ci pe Bad ala ?Eu ti-am spus clar,pastilele galbene la pranz iar cele verzi doar in caz de criza.El o tinea una si buna ca cele rosii se iau seara si cele albastre dimineata .Deh,te are pe constiinta.
|
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 00:02
Din pãcate când Dumnezeu a împãrþit darurile, a dãruit acestei þãri de toate, câmpie, munte, deal, pãduri, lacuri, fluviu ºi râuri, mare, deltã, o clima placutã, un pic de deºert în Oltenia, o zonã cu vulcani noroioºi de suprafaþã cu mici mofeturi, ape termale, lacuri cu nãmoluri miraculoase, peºteri pãnã la avene ºi grote carstice, peºteri minunate, râuri subterane, femei frumoase ºi Doamne câte ai mai dat, dar ai dat ca pacoste din 10 bãrbaþi pe urmãtorii :
2 beþivi 2 bãrbaþi muieri 1 idiot 2 proºti 1 deºtept 2 hoþi ªi aceºtia amestecaþi, cu câte un procent de ciordealã pentru fiecare, mai mare sau mai mic. Cei doi hoþi, însã au nenorocit pe ceilaþi toþi la un loc ! Fruntaºii ºi mama hoþilor, este P.S.D - ul. Ea a avut grijã de toþi, din toate partidele sã poatã fi menþinuþi, inclusiv în administraþie dar mai ales printre JUDECÃTORI ! Mai sus este unul jumãtate prost ºi jumãtate hoþ ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 22 Martie 2010, ora 08:01
De la: Apex, la data 2010-03-22 00:02:33Din pãcate când Dumnezeu a împãrþit darurile, a dãruit acestei þãri de toate, câmpie, munte, deal, pãduri, lacuri, fluviu ºi râuri, mare, deltã, o clima placutã, un pic de deºert în Oltenia, o zonã cu vulcani noroioºi de suprafaþã cu mici mofeturi, ape termale, lacuri cu nãmoluri miraculoase, peºteri pãnã la avene ºi grote carstice, peºteri minunate, râuri subterane, femei frumoase ºi Doamne câte ai mai dat, dar ai dat ca pacoste din 10 bãrbaþi pe urmãtorii : ªi aceºtia amestecaþi, cu câte un procent de ciordealã pentru fiecare, mai mare sau mai mic. Cei doi hoþi, însã au nenorocit pe ceilaþi toþi la un loc ! Fruntaºii ºi mama hoþilor, este PD-L-ul si guvernul talhar actual care papa pensiile oamenilor, salariile profesorilor, alocatiile nesimtite, si condamna pe cei ce si-au terminat somajul la foame. Ea a avut grijã de toþi, din toate partidele sã poatã fi menþinuþi, inclusiv în administraþie dar mai ales printre JUDECÃTORI ! Mai sus este unul jumãtate prost ºi jumãtate hot. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 12:33
Emil Boc este aºteptat, astazi 24 martie 2010, sã fie audiat de instanþã în procesul în care fostul ºef al Executivului, Cãlin Popescu Tãriceanu, îi cere daune pentru afirmaþiile fãcute în legãturã cu contractul Sterling.
În actele depuse de avocaþii lui Emil Boc, printre care ºi Valeriu Stoica, se susþine cã declaraþiile premierului nu constituie o faptã ilicitã. "În cauza dedusã judecãþii, exerciþiul dreptului la liberã exprimare, de cãtre pârât, se particularizeazã prin aceea cã atât emitentul opiniei, cât ºi destinatarul acesteia sunt oameni politici. Mai mult, afirmaþiile pe care reclamantul le imputã pârâtului au fost fãcute în contextul unui discurs politic, aºa cum însuºi reclamantul recunoaºte" se aratã în documentele din dosar. Pe scurt ,ce dracu aveti frate cu omu', a mancat si el kkt ca asa se face politica in PDL...Injuri si il faci hot pe altul! |
|
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 12:49
Cine iese din pluton fara a i se ordona este un opozant sau chiar un tradator, daca nu mai impartaseste aceleasi convingeri cu cei dintre care a facut parte. Base, cum ziceti unii, asta a facut ! Asa ca ati pus talharilor tunurile pe el ! Sunt cativa pe aici care bazaie, care invart acelasi surub pe acelasi filet, surub si piulita deaja uzate de 20 de ani, ca suporteri al P.S.D. -ului, partid de inceput care a indreptat Romania spre distrugere. Este evident ca din el sau desprins unele aripi care sau distantat, unele mascat de fapt, pentru a sustine jocul acestui nenoronit de nucleu format in jurul lui Tiganovici, Ion Iliescu, cum ar fi P.R.M - ul, P.C. - ul, P.N.G. - ul si P.I.N. -ul, partid format din doi tradatori si spioni, Gusa si Lavinia Sandrama. De asemenea acelasi nucleu a introdus in P.N.L. si P.N.T. indivizi care fac jocul, tot aceluiasi nucleu si astazi. Romanii au inceput sa se destepte si va este frica !
Ce credeti ca cei care bazaie ca o musca desupra unui mare r.a.h.a.t. care a pus stapanire pe Romania, nu cunosc ca sensul evolutiei nu poate fi stopat, inlaturat si incepe de la gandirea primitiva instictuala a unora de a-si insusi ce nu este munca lor, cum au fost cei care au promovat comunismul inainte si procomunismul dupa lovitura de stat din anii 90` in sens pozitiv ? R.a.h.a.t. - ul se va descompune incetul cu incetul iar mustele vor disparea ! Este un proces de evolutie. Nimeni nu il poate opri ! Intodeauna in general cei care ies ei din sistem, indiferent de tara, de nivelul ei de dzvoltare, etc., vin cu idei contradictorii care elimina vechiul si aduc noul. In conditiile cand, unii sunt cel putin scosi pe linie moarta si compromisi politic, tot un avans este ! Unii chiar credeti ca stiti asa de multe ? Fals ! Persoane necunoscute din dosul cabinetelor ministrilor sau prim-ministrilor stau in spatele marilor gauri ale Romaniei. Persoane in vile luxoase, manevreaza, santajeaza politicieni, inalti functionari publici, judecatori corupti ! Sunt persoane care nu le place sa apara public, pentru ca, crimele savarsite de iei sunt extreme. Cei pusi in fata, sunt majoritatea doar papusi ! De la papusa ajungi la criminal. Si incet incet, se va ajunge la ei. Bine ar fi sa ajunga in inchisoarea dar si distrugerea lor publica si politica este buna pentru inceput ! De MAXIMA URGENTA este curatirea justitiei de ramurile caracatitei, mai ales printre JUDECATORI ! Se cunoaste cine stau in dosul posturilor de televiziune, Realitatea TV si Atenele ! Ce credeti ca acei indivizi si fufe care comenteaza la aceste televiziuni, nu executa programul manipulator primit de la patroni si ca ei sincer plang, de mila celui ce nu are ce pune in oala ? Acesti "yes men" si fufe, fara caracter, se dau jos din jeep, se urca sau pleca din vila, sau apartament de lux si intra pe culoarele de lux ale televiziunilor. Acest tip de indivizi, spurcaciuni nationale, cred ca vor avea postul pe veci acolo si ca ceea ce spun nu va avea efect asupra lor ? Se inseala ! Ei stramba din nas cu superioritate cad vad mizerie, in rest se delecteza cu degetul patronului sau al slugilor acestuia ! |
|
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 13:09
De la: Apex, la data 2010-03-24 12:49:16Cine iese din pluton fara a i se ordona este un opozant sau chiar un tradator, daca nu mai impartaseste aceleasi convingeri cu cei dintre care a facut parte. Base, cum ziceti unii, asta a facut ! Asa ca ati pus talharilor tunurile pe el ! Cred ca nu m-ai inteles corect Apex.EU CRED TOCMAI INVERS,CA BASESCU IMPARTASESTE EXACT CONVINGERILE CELOR DIN CARE FACE SI FACEA PARTE. Se si vede deoarece nu doar ca la impartaseste ci le aplica sarguincios. Acuza aiurea , minte, foloseste servicii,avanseaza oameni pe care ii acuza de coruptie ca generalul Oprea, dezbina,manipuleaza .... Tu Apex daca esti un om cinstit casca ochii, ai senzatia ca lupti impotriva unui sistem securist-comunist ,dar de fapt, exact acel sistem il aperi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 13:41
De la: vaneamarin, la data 2010-03-19 08:59:39De la: dumihai, la data 2010-01-11 13:21:55Bai KGBistule ...! vaneamarin Folosind aceasta limba care cred ca este rusa, si nu numai, ci si limba ta fizica pentru anumite operatiuni, arati in fapt cine esti si pe cine reprezinti ! Indiferent de subiect, de critica a urcarui hot, tu musca care bazaii, aperi acest fenomen, hotia, indiferent de forma si cui apartine ! . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 14:12
De la: Apex, la data 2010-03-24 13:41:38De la: vaneamarin, la data 2010-03-19 08:59:39De la: dumihai, la data 2010-01-11 13:21:55Bai KGBistule ...! Apex, poti sa imi spui exact cum apar eu hotia? Si eu ca si tine postez pe un forum si imi spun parerea . In mintea ta intunecata de om care viseaza sa puna "bratari emitator-receptor " si sa iradieze dusmanii poporului, eu apar hotia si minciuna iar tu adevarul si cinstea, nu? Din cauza ca nu imi place de Basescu ai tras tu concluzia ca apar hotii, nu ? O axioma atat de bizara si de cretina incat raman mereu uimit cand dau peste acest tip de logica (heh,logica pe dracu,manipulare ieftina si tehnica de a repeta o tampenie pana ramane in capul oamenilor...).Apex, imi este mila sincer de tine in cazul in care esti chiar un om care inearca sa fie onest si nu un simplu trapadus basescian,o mila amestecata cu dispret. Cu astfel de oameni inconstienti si rai ca tine s-au faurit dictaturile si astfel de oameni au ciomagit in numele comunistilor in '47.Oameni "de bine" care avand un suflet mic si josnic acuzau si loveau "dusmanii poporului" in numele unor idealuri inalte. Lasa Apex, ajungi tu la putere si ma iradiezi de nu ma vad ca sa faci o tara mai buna pentru oamenii cinstiti ca tine,Udrea,Boc si Basescu. |
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 14:21
ванных больных, я не буду сидеть на шее раз этот мудак, наций, что плохо, клоун, есть член и киска Udrea Басеску
Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 14:34
De la: florinpreda999, la data 2010-03-24 14:21:45ванных больных, я не буду сидеть на шее раз этот мудак, наций, что плохо, клоун, есть член и киска Udrea Басеску Sttttt!!!!!! .Taci ca se prinde Apex,deja un altul m-a identificat ca agent dar a spus KGB in loc de FSB .Gabarit romanski acu' pana la noi ordine .
|
luter 75 mesaje Membru din: 30/11/2009 |
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 15:46
postacii cu cod [nu peste] 9am sunt aproape toti refulati de pe la libertatea, cancan,jurnalul lui felix,fosta ziua[prosti ca noapte].ei se cred destepti p...,detin adevarul si care nu sunt de acord cu ineptiile lor au votat pe invers decat ei.mai baieti sculati- va mai devreme decat putica voastra dimineata caci astfel sunteti ca cel de la acasa tv cu fundul in sus la baulstrada ,asteptand sa vina omul de la URBAN CIOCANESTI sa va unga angrenajul .acum va rog sa ma jigniti la greu ,ca sunt cu basescu, ca atunci cand postez cine im dicteaza etc .eu sunt de acord ca sunteti retardati si cu promul ars pe aceste cuvinte de ;lauda ; dar va atentionez ca atunci cand se va termina nechezolul va ramane cana goala si va dati cu ea in capetele alea pline de substanta volatila .
|
Postat pe: 24 Martie 2010, ora 15:51
De la: luter, la data 2010-03-24 15:46:50postacii cu cod [nu peste] 9am sunt aproape toti refulati de pe la libertatea, cancan,jurnalul lui felix,fosta ziua[prosti ca noapte].ei se cred destepti p...,detin adevarul si care nu sunt de acord cu ineptiile lor au votat pe invers decat ei.mai baieti sculati- va mai devreme decat putica voastra dimineata caci astfel sunteti ca cel de la acasa tv cu fundul in sus la baulstrada ,asteptand sa vina omul de la URBAN CIOCANESTI sa va unga angrenajul .acum va rog sa ma jigniti la greu ,ca sunt cu basescu, ca atunci cand postez cine im dicteaza etc .eu sunt de acord ca sunteti retardati si cu promul ars pe aceste cuvinte de ;lauda ; dar va atentionez ca atunci cand se va termina nechezolul va ramane cana goala si va dati cu ea in capetele alea pline de substanta volatila . Nu cred ca te va jigni cineva. .Daca nu imi spuneai ca "esti cu Basescu" nici macar nu observam,textul este foarte greu de descifrat,este ...ambiguu rau Orcium, bravo tie ca esti cu Basescu,care este treaba si de ce crezi ca te-ar jigni cineva pentru asta?
|
gabymarinescu_pulsar 375 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Martie 2010, ora 14:10
E mai putin de "munca"decat ar fi fost in cazul "prostanacului",eu cred ca ar trebui sa-i multumiti ca nu aveti asa de mult de lucru....
|
Postat pe: 29 Martie 2010, ora 07:34
De la: gabymarinescu_pulsar, la data 2010-03-28 14:10:50E mai putin de "munca"decat ar fi fost in cazul "prostanacului",eu cred ca ar trebui sa-i multumiti ca nu aveti asa de mult de lucru.... "Prostanacul", este un om cinstit, are calitati si defecte, dar in nici un caz nu este un hot, un talhar si un fraudulos. Daca ai sti ce este politetea, ai putea sa-i spui pe nume, pentru ca are!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am134815 44 mesaje Membru din: 14/09/2009 |
Postat pe: 14 Aprilie 2010, ora 16:15
Geaba ne razboim intre noi dragilor cu sange de roman,la razboi nu participa si cei care nu au sange de roman,ei ne ne au furat,ne fura in continuare...Ar trebui sa vina justitia,dar in Romania nu prea exista asa ceva,daca sunt mai dur nu exista de loc.Niste leprosi,lenesi,corupti,cu salarii prea mari,cum sa-l dea in vileag pe Tariceanu,cand in acelas an cu afacerea frauduloasa au primit cate 1 miliard,prema de fiecare,asta spune totul.Va spintecati intre voi si hotia merge mai departe,fiti siguri ca de acolo si-a luat si Basescu partea lui,dar noi degeaba vorbim ca tot nu ne aude nimeni.
|
Postat pe: 27 Mai 2010, ora 15:34
STIREA:
"Agenþia pentru Resurse Minerale a primit oferte de la 31 de companii pentru concesionarea a 30 de noi câmpuri petrolifere. ExxonMobil, Repsol, Lukoil(bai Gabita Quasar,astia dau petrolu' la rusi !!!!), Petrom ºi Rompetrol sunt interesate de explorarea platoului continental, în timp ce Chevron, Total ºi MOL vor perimetre terestre.Ofertele au fost depuse pana pe data de 19mai 2010. Licitaþia organizatã în acest an de Agenþia Naþionalã pentru Resurse Minerale (ANRM) a trezit un interes deosebit pe plan internaþional, întrucât 11 dintre cele 30 de perimetre scoase la concesiune sunt localizate pe platoul continental al Mãrii Negre, iar cinci dintre acestea reprezintã întreaga suprafaþã câºtigatã anul trecut de România la Curtea Internaþionalã de Justiþie de la Haga. Companiile care vor extrage petrol de pe platforma continentalã vor plãti redevenþe cuprinse între 7% ºi 13,5% din producþie." Asa,va mai amintti cumva de ce anume era acuzat Tariceanu ?Stiu ca multi dintre voi erau foarte suparati atunci, desi nu Tariceanu facuse contractul cu Sterlingul ci Stolojan, si nu Tariceanu fixase redeventele ci legea petrolului aprobata pe timpul lui Nastase.Supararea era basescian-ilogica :ba ca se da nene petrolul tarii desi noi oricum nu il putem extrage la adancimi mari ,ba ca redeventele sunt de 13% deci prea mici,ba ca ....Mai sunteti suparati ? Uite ca si Boc da petrolul tarii iar redeventele normal si logic ca tot alea sunt ...Doar ca astia dau intreaga suprafata castigata la Haga! ( Sterlingul avea doar 10% din acea suprafata)
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 08:18
De la: vaneamarin, la data 2010-05-27 15:34:00STIREA: Deci doamnelor si domnilor ,dragi portocale mecanice,vreau sa va "miscati cu talent " si sa imi explicati care a fost chestia cu Sterlingul acela de care zbiera Boc si toata gasca lui ?Se da petrolul tarii acum sau nu ?Se platesc tot redevente de 13 % cum sunt in legea petrolului din 2001 sau nu ? Se da spre exploatare o suprafata mai mare decat cea de la Sterling sau nu ?Vreau sa-mi spuneti dragii mei de ce zbierati atunci ca Tariceanu a vandut petrolul tarii pe nimic ?Va mai amintiti cumva care era logica sau daca exista o logica in zbieretele portocalii ?
|
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 08:59
De la: Apex, la data 2010-03-24 12:49:16Cine iese din pluton fara a i se ordona este un opozant sau chiar un tradator, daca nu mai impartaseste aceleasi convingeri cu cei dintre care a facut parte. Base, cum ziceti unii, asta a facut ! Asa ca ati pus talharilor tunurile pe el ! Sunt cativa pe aici care bazaie, care invart acelasi surub pe acelasi filet, surub si piulita deaja uzate de 20 de ani, ca suporteri al P.S.D. -ului, partid de inceput care a indreptat Romania spre distrugere. Este evident ca din el sau desprins unele aripi care sau distantat, unele mascat de fapt, pentru a sustine jocul acestui nenoronit de nucleu format in jurul lui Tiganovici, Ion Iliescu, cum ar fi P.R.M - ul, P.C. - ul, P.N.G. - ul si P.I.N. -ul, partid format din doi tradatori si spioni, Gusa si Lavinia Sandrama. De asemenea acelasi nucleu a introdus in P.N.L. si P.N.T. indivizi care fac jocul, tot aceluiasi nucleu si astazi. Romanii au inceput sa se destepte si va este frica ! Huuuu, haaaaa, hooooo, hiiiiiiii, ucide-ti, spanzura-tii, incendia-tii, otravi-tii!!!!!!!!! Mama mea, ce texte furibunde alde Apex!!!! Ce se mai contorsioneaza, ce se mai incordeaza, ce mai trepideaza Tomaso de Torquemada, adica marele inchizitor Apex!!!!!!! TEMETI-VA, ASCUNDETI-VA, INFRICOSATI-VA VOI CEI NEALINIATI AI ACTUALULUI REGIM, CACI NOI PORTOCALII VA VOM VANA SI VA VOM ARDE PE RUG!!!!!!!!!! ASCUNDETI-VA VOI CE IUBITI DEMOCRATIA, CACI GHEARA NOASTRA TOTALITARA VA VA STRAPUNGE PE TOTI!!! E bine Apex, ti-am prins corect stilul? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 14:12
"Grupul petrolier rus OAO Lukoil Holdings a anunþat joi 24 februarie 2011 ,cã a semnat un acord cu Agenþia Naþionalã a Resurselor Minerale (ANRM) pentru explorarea ºi dezvoltarea a douã perimetre din Marea Neagrã (Est Rapsodia ºi Trident), informeazã un comunicat de presã.
Lukoil a precizat cã un consorþiu, controlat în proporþie de 80 la sutã de Lukoil Overseas ºi 20 la sutã de Vanco International, a semnat miercuri acordurile de concesionare cu ANRM. Acordurile oferã drepturile de explorare ºi dezvoltare pentru cele douã perimetre situate în sectorul românesc al Mãrii Negre. Dreptul de a implementa aceste proiecte a fost obþinut de consorþiu în urma unei proceduri de licitaþie organizate în vara lui 2010. Perimetrele Est Rapsodia ºi Trident se aflã la o distanþã de 60-100 de kilometri de coasta României, la adâncimi variind între 90 ºi 1.000 de metri. Suprafaþa totalã a celor douã blocuri este de aproximativ 2.000 de kilometri pãtraþi. " Inutil sa va mai spun ca revedentele sunt exact cele din legea petrolului intre 7 si 13,5%....Hai baieti si fetite portocalii,sariti ca Boc da petrolu' tarii la rusi pe nimica toata !Acum nu mai spuneti nimic,nu-i asa ?Hai,de ce nu mai zbierati cu Sterlingul ? Nu va mai suparati acum ?!... Raporteaza abuz de limbaj |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 23:33
De la: Apex, la data 2010-03-24 13:41:38De la: vaneamarin, la data 2010-03-19 08:59:39De la: dumihai, la data 2010-01-11 13:21:55Bai KGBistule ...! Oooo, ce onoare, ba "disparutule"! Pre unde'ti fu hoitul de starpitura oranj, la "perfectionare"? Asa scrie acus pe usa budei din Modrogan, "Sala de curs"? Ba, scursura fetida, aia e sala voastra de mese, iar "curs" este ce curge/scurge cand se trage apa la etajul superior, al sefilor!!! PEDELACHEI, SUNTETI MUTI SI AVETI [DOAR] TUPEU! Raporteaza abuz de limbaj |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 28 Aprilie 2011, ora 23:46
De la: 9am178165, la data 2010-05-28 08:59:13De la: Apex, la data 2010-03-24 12:49:16Cine iese din pluton fara a i se ordona este un opozant sau chiar un tradator, daca nu mai impartaseste aceleasi convingeri cu cei dintre care a facut parte. Base, cum ziceti unii, asta a facut ! Asa ca ati pus talharilor tunurile pe el ! Sunt cativa pe aici care bazaie, care invart acelasi surub pe acelasi filet, surub si piulita deaja uzate de 20 de ani, ca suporteri al P.S.D. -ului, partid de inceput care a indreptat Romania spre distrugere. Este evident ca din el sau desprins unele aripi care sau distantat, unele mascat de fapt, pentru a sustine jocul acestui nenoronit de nucleu format in jurul lui Tiganovici, Ion Iliescu, cum ar fi P.R.M - ul, P.C. - ul, P.N.G. - ul si P.I.N. -ul, partid format din doi tradatori si spioni, Gusa si Lavinia Sandrama. De asemenea acelasi nucleu a introdus in P.N.L. si P.N.T. indivizi care fac jocul, tot aceluiasi nucleu si astazi. Romanii au inceput sa se destepte si va este frica ! Stimata doamna, acest suge_lumanari_din_nas e doar un coprofag oranj, al catelea?, care mananca si el un kkt, 2, 3, 100 p'aci! In delirul etnobotanicelor regurgitate de stapanii sai si inghitite hulpav de aceasta gura_cascata_larg, ce mai conteaza inca un rahatzel? Important e sa se duca rpd- repejor la sefu'_cazut_in_cap la A. Gheorghe in emisie si sa'i raporteze indeplinirea obiectivelor, scuze, a comenzilor! Lasati'l mai usor, sa nu faca diaree scatologica, e firav la minte si simtitor la naturel, deh, ca orice pres de sters pe jos... "NIHIL SINE DEO!" |
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 04:52
De la: vasile_vali, la data 2011-04-28 23:33:54De la: Apex, la data 2010-03-24 13:41:38De la: vaneamarin, la data 2010-03-19 08:59:39De la: dumihai, la data 2010-01-11 13:21:55Bai KGBistule ...! Bai nene, sa-si faca cineva un pustiu de bine si sa-l reseteze pe asta (cu maciuca) si sa-l trimita la culcare, ca e muci!Asta nu a bagat de seama ca postarea careia ii da el acum raspunsul, este de acum un an!!! Cool frate, vorbeste singur, ca televizorul! Caldura mare monser la Galati, ca tot ziceai tu ca bei maxim doua beri, doar atunci cand iti este cald! Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 04:54
De la: vasile_vali, la data 2011-04-28 23:46:00De la: 9am178165, la data 2010-05-28 08:59:13De la: Apex, la data 2010-03-24 12:49:16Cine iese din pluton fara a i se ordona este un opozant sau chiar un tradator, daca nu mai impartaseste aceleasi convingeri cu cei dintre care a facut parte. Base, cum ziceti unii, asta a facut ! Asa ca ati pus talharilor tunurile pe el ! Sunt cativa pe aici care bazaie, care invart acelasi surub pe acelasi filet, surub si piulita deaja uzate de 20 de ani, ca suporteri al P.S.D. -ului, partid de inceput care a indreptat Romania spre distrugere. Este evident ca din el sau desprins unele aripi care sau distantat, unele mascat de fapt, pentru a sustine jocul acestui nenoronit de nucleu format in jurul lui Tiganovici, Ion Iliescu, cum ar fi P.R.M - ul, P.C. - ul, P.N.G. - ul si P.I.N. -ul, partid format din doi tradatori si spioni, Gusa si Lavinia Sandrama. De asemenea acelasi nucleu a introdus in P.N.L. si P.N.T. indivizi care fac jocul, tot aceluiasi nucleu si astazi. Romanii au inceput sa se destepte si va este frica ! Ce faci blondule? Te-ai trezit din coma etilica dupa un an si continui dialogul? Hai, mananca-l si pe asta ca e cald si apoi treci la nani ca te-a imbatat ca porcul!
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Fosta membra 9am.ro 283 mesaje Membru din: 17/04/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 20:42
De la: Black_Friday, la data 2011-04-29 04:52:10De la: vasile_vali, la data 2011-04-28 23:33:54De la: Apex, la data 2010-03-24 13:41:38De la: vaneamarin, la data 2010-03-19 08:59:39De la: dumihai, la data 2010-01-11 13:21:55Bai KGBistule ...! EU CRED CA A MANCAT GRAUSOR TRATAT,TREBUIA SA AIBA SI EL DE PASTI CEVA PE MASA......
Raporteaza abuz de limbaj
Cu siguranþã ai cunoscut cel puþin o datã în viaþã liniºtea interioarã pe care o produce iertarea. Atunci când nu poþi ierta, simþi ceva greu în tine, precum o ancorã aruncatã în mijlocul mãrii care nu te lasã sã înaintezi cu barca vieþii.
|
|
Fosta membra 9am.ro 283 mesaje Membru din: 17/04/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Aprilie 2011, ora 20:44
De la: 9am178165, la data 2010-05-28 08:59:13De la: Apex, la data 2010-03-24 12:49:16Cine iese din pluton fara a i se ordona este un opozant sau chiar un tradator, daca nu mai impartaseste aceleasi convingeri cu cei dintre care a facut parte. Base, cum ziceti unii, asta a facut ! Asa ca ati pus talharilor tunurile pe el ! Sunt cativa pe aici care bazaie, care invart acelasi surub pe acelasi filet, surub si piulita deaja uzate de 20 de ani, ca suporteri al P.S.D. -ului, partid de inceput care a indreptat Romania spre distrugere. Este evident ca din el sau desprins unele aripi care sau distantat, unele mascat de fapt, pentru a sustine jocul acestui nenoronit de nucleu format in jurul lui Tiganovici, Ion Iliescu, cum ar fi P.R.M - ul, P.C. - ul, P.N.G. - ul si P.I.N. -ul, partid format din doi tradatori si spioni, Gusa si Lavinia Sandrama. De asemenea acelasi nucleu a introdus in P.N.L. si P.N.T. indivizi care fac jocul, tot aceluiasi nucleu si astazi. Romanii au inceput sa se destepte si va este frica ! CE DIAGNOSTIC I'O FI PUS DOCTORU;L ???
Cu siguranþã ai cunoscut cel puþin o datã în viaþã liniºtea interioarã pe care o produce iertarea. Atunci când nu poþi ierta, simþi ceva greu în tine, precum o ancorã aruncatã în mijlocul mãrii care nu te lasã sã înaintezi cu barca vieþii.
|
|
|
|

I am from CIA ,on the same AXIS with you and London
.
Uite ca si Boc da petrolul tarii iar redeventele normal si logic ca tot alea sunt ...Doar ca astia dau intreaga suprafata castigata la Haga! ( Sterlingul avea doar 10% din acea suprafata)
Bai nene, sa-si faca cineva un pustiu de bine si sa-l reseteze pe asta (cu maciuca) si sa-l trimita la culcare, ca e muci!