Info
x
Negarea prezervativului----reconciliaza istoric biserica catolica si ortodoxa.....!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 00:31
De la: symy1, la data 2009-03-30 00:25:14CU POPII SECURUSTI....AI PERFECTA DREPTATE.... simi...termina cu popii turnatori...nu e adevarat ce spui..acei oameni nu erau preoti...nu fusesera hirotonisiti niciodata....erau doar agenti ai securitatii.... or fii fost si preoti kr lucrau pentru securtate...insa numarul lor e foarte mic...in orice caz...mai mic sau egal decat cel al pastorilor kr faceau acelasi lucru.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 239 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 00:55
Un studiu social efectuat in Africa de Sud subliniaza o realitate cutremuratoare. Peste o treime din populatia acestei tari este convinsa ca remediul pentru cea mai grava boala a ultimelor decenii, SIDA, exista in realitate. Acesta este reprezentat, nici mai mult nici mai putin, decat de sexul cu o persoana care nu a mai intretinut niciodata relatii sexuale.Nu se stie cand si unde a aparut aceasta credinta, dar este cert ca ea a prins foarte repede la populatia sud-africana. Conform superstitiilor, actul sexual cu o pesoana neprihanita ar curata organismul bolnavului de orice boala cu trasmitere cu sexuala, inclusiv SIDA. Mitul a avut urmari devastatoare, rata imbolnavirilor cu SIDA crescand alarmant in randul copiilor care cad prada molestarilor. In acelasi timp, Africa de Sud este trista detinatoare a celei mai mari rate de violente asupra copiilor. www.descopera.ro/dnews/4039473-cura-africana-pentru-sida-sexul-c... |
|
Fosta membra 9am.ro 239 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 00:56
De la: symy1, la data 2009-03-30 00:25:14CU POPII SECURUSTI....AI PERFECTA DREPTATE.... Stai linistit ca au fost si din alte culte turnatori
|
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 01:10
JOS....TURNATORII.....SECURISTII....
SCOATETI DOSARELE...!!!!! SPOVEDITIVA CA DE NU VA IA MAMA
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
tilsor 1415 mesaje Membru din: 2/02/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 01:13
De la: tumaria, la data 2009-03-30 00:56:54De la: symy1, la data 2009-03-30 00:25:14CU POPII SECURUSTI....AI PERFECTA DREPTATE.... MARIA draga,vezi ce tie omul....sau SATANA care suceste mintile oamenilor AS intreba...cum a aparut prima data SIDA..si din ce cauza....Spune Biblia ceva in aceasta privinta...? REFERITOR LA TURNATORI....as vrea sa va spun un lucru sigur,cunoscut...IN ORICE RELIGIE,..NUMIRILE,SCHIMBARILE,MUTARILE ERAU APROBATE DE SECURISTII CE SE OCUPAU DE DEPARTAMENTUL CULTELOR OARE CE TREBUIAU SA SPUNA EI PRIN BISERICI CA SA STEA IN FUNCTII.... MA DUC LA BIBLIE si acum stiu de ce HRISTOS LE SPUNE LOR...." MORMINTE VARUITE,NICI VOI NU INTRATI IN IMPARATIA LUI DUMNEZEU,DAR NICI PE ALTII NU LASATI".... MORALITATEA......mai poate avea...MORALA..?
Maranatha
|
|
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 01:17
DUMNEZEU...SA AIBA MILA DE SUFLETELE LOR....!!!!!!DAR SAI FRIGA INAINTE..
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 12:13
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-30 00:31:22De la: symy1, la data 2009-03-30 00:25:14CU POPII SECURUSTI....AI PERFECTA DREPTATE.... ei..vreo 70% dintre ei..erau securisti...de ce se ascunde mereu acest adevar! |
|
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 12:32
Joanna
Ia intreaba pe tatal tau ce nume de cod a avut???
|
|
|
|
|
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 13:42
|
|
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 14:01
|
|
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 23:59
De la: symy1, la data 2009-03-30 12:32:25Joanna tatal meu a iesit preot in 1988....si peste un an a venit revolutia....nu a fost securist...era doar un biet preot de la tara.... si ....chiar dak mai erau preoti kr lucrau pentru securitate....numarul lor nu era mai mic decat al pastorilor kr faceau acelasi lucru....stai linistit in privinta asta... maria...nu cred k numarul lor era asa de mare(nu am cum sa verific acum link-urile pe kr le-ai dat fiindk imi merge netul aiurea) insa...uite...de exemplu parintele iustin parvu nu a fost deloc de acord cu comunismul...si a preferat sa fie inchis intr-o inchisoare comunista decat sa intre in partid.....asta da exemplu!!!...un preot desavarsit!!! |
|
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 00:58
,,,de nervi k nu imi mergea bine netul am postat o tampenie mai sus,,,,voiam sa-i spun lui simi k numarul pastorilor kr au facut politie politik e mult mai mare(sau egal) decat cel al preotilor ortodocsi kr au facut acest lucru....am scris altceva in mesajul precedent ( )...scuze.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 637 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 08:22
Va ganditi repede la preoti securisti - care de fapt au fost preoti doar cu numele si oricum erau putini - insa nu amintiti nimic de sutele de preoti ortodocsi si catolici care au fost torturati si ucisi in inchisorile comuniste ... partea aceasta a istoriei o lasati la o parte deoarece nu convine anumitor .... grupari
savatie.wordpress.com/c-a-m-p-a-n-i-e/ Daca iubiti cu adevarat adevarul de ce nu sunteti capabili sa priviti tot ceea ce s-a petrecut si se petrece prin tarisoara asta ??? Eu cunosc un PREOT ce a facut ani grei de inchisoare comunista ... este batran si sarac ... sarac a fost toata viata lui parintele Ioan deoarece a impartit tot ceea ce a avut cu cei pe care i-a pastorit
Caracterul f�r� �n�elepciune poate mult, dar inteligen�a f�r� caracter nu valoreaz� nimic - Cicero
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 08:27
De la: symy1, la data 2009-03-30 01:10:41JOS....TURNATORII.....SECURISTII....
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 10:45
De la: symy1, la data 2009-03-30 12:32:25Joanna Esti convins ca tatal Ioanei a avut nume de cod ? Sau sunt doar cuvinte dispretuitoare si fara suport aruncate deoarece este vorba despre un preot ortodox ? Este dispretul fata de semeni (indiferent cine sunt acestia) o caracteristica a bunului crestin ? Tu te consideri un bun crestin ?
Caracterul f�r� �n�elepciune poate mult, dar inteligen�a f�r� caracter nu valoreaz� nimic - Cicero
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 11:07
Daca Papa cel destept nu vrea sa se foloseasca prezervative ...atunci ce vrea?
Sa folosim pilule ? Sa sa faca avorturi ? Sa nu mia faca nimeni sex ? Sau sa se practice numai sex oral/anal? Ce articol de rahat Sa-si vada popii de slujbele lor...nu de prezervativele noastre Papa nu ar trebui sa vada" pasarica" in viata lui...si nici nu ar trebui sa stie ce e un prezervativ
|
|
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 11:20
Camelya, acel articol prezinta distorsionat cuvintele Papei.
In esenta el a afirmat ca prezervativul nu este solutia suprema pentru eradicarea SIDA ... a mai precizat ca trimiterea ca ajutoare a multor camioane cu prezervative nu poate inlocui educatia Cine a scris acel articol este clar unul ce nu suporta biserica in general , fie ea catolica sau ortodoxa Repet este un articol voit distorsionat, tradus ca naiba si rauvoitor
|
|
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 11:22
De la: The, la data 2009-03-31 10:45:11De la: symy1, la data 2009-03-30 12:32:25Joanna Dispret fata de semeni l-a avut si Ioana , de multe ori fata de noi (desi se trage dintr-o familie crestina cu un model demn totusi de luat mai ales ca are un tata preot)...dar aici nu se pune problema de tatal Ioanei, daca a avut sau nu cod...este o intrebare de prost gust..insa repet..stiu din viata reala cat costa acum sa intre in breasla lor, avem si noi rude indeprtate care se plangea ca il costa o avere intreaga sa intre in randul lor...si nu-mi mai place faptul ca se inceraca sa se musamalizeze faptul ca in perioada comunsimului, 70% dintre ei au fost secursti, altfel nu erau integrati in sistem. Ce e drept sunt si preoti care au facut ani grei de puscarie...dar dupa mine, eu pe acei preoti ii consider niste sfinti, ingeri, cum vreti voi sa-i numiti prin renuntarea lor benevola si in favoarea unui act curat de crestinsm la tot tacamul beneficiilor pe care il poate avea un preot intr-o parohie....pentru ca auuuuuuuuumulte...si ami stiu cate intrigi si cata rautate sunt intre ei, cand e vorba de impartit coliva intre ei mai ales in situatiile in care la o parohie sunt mai multi preoti! Si cati de multi se parasc intre ei la protopopiate |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 11:28
Disput� religioas�
De�i port o mare stim� �i am respectat mereu �i pe pop� �i pe pastor �i pe rabinul evreu Totu�i eu am o remarc� De�i nu e paradox �ns� cel mai vesel pop� Este popa ortodox. Fie praznic, nun�i, botezuri Sau la orice slujb� sf�nt� Chiar �i la �nmorm�ntare Popa c�nt�, popa c�nt�. Dar cel mai de�tept dintr-�n�ii Mai dibaci, mai diabolic Este f�r� �ndoial� Bruder, pastorul catolic. Auzi�i iubi�i prieteni Ce abil, ce diplomat Pe to�i tinerii �i �nsoar� El r�m�ne ne�nsurat. Cel mai crunt �ns�-i rabinul �sta, merge-n contra firei Vrea morti� ca s� distrug� Fericirea omenirii. Auzi�i ce barbarie Z�u c� merit� b�taie Unde trebuie s� adauge Rabinul de acolo taie!
|
|
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 12:27
- Cum trebuie sa privim necazurile?
- Spune Sf. Ioan Gura de Aur: de mare folos sunt necazurile, pentru ca ne curata de pacate si ne fac mai intelepti. Dumnezeu, in milostivirea Lui, ne da si incercari. Trebuie sa le rabdam, ca ele nu vin fara rost; nu trebuie sa ne revoltam. Daca stie Dumnezeu si numarul firelor de par din cap, atunci tot ceea ce vine asupra noastra e cu ingaduinta Lui. Iar daca Dumnezeu ingaduie ceva, aceea este numai spre folosul nostru. �Domnul a dat, Domnul a luat, fie Numele Domnului binecuvantat�. Zic unii: �De ce ma pedepseste Dumnezeu asa, ca n-am facut nici un rau ?�. Trebuie, dar, sa intelegem ca fiecare avem o cruce de dus, care nu e mai grea decat putem duce, si care ne e de folos. |
|
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 12:34
De la: mari_uka, la data 2009-03-31 11:22:58De la: The, la data 2009-03-31 10:45:11De la: symy1, la data 2009-03-30 12:32:25Joanna Da Mariuca scumpita , ai mare dreptate !!! Eu de multe ori am dezaprobat atitudinea Ioanei. Este adevarat si faptul ca au existat preoti securisti ..... si din nefericire este adevarat si faptul ca sunt preoti ce nu fac cinste vesmantului pe care il poarta . Eu insa cunosc si preoti adevarati - atat ortodocsi cat si catolici - de la care am invatat ce inseamna cu adevarat iubirea fata de semeni si iertarea si eu pe acestia ii cinstesc si ii ascult. P.S. Mariuca draga eu te numesc Mariuca scumpita deoarece am o Marie ce-mi este tare, tare draga si toate Mariutele pe care le cunosc sunt frumoase si bunute. Cand spun Mariuca eu ma gandesc la soare si la flori, la tot ce este dulce si luminos.
|
|
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 12:36
De la: mytcor, la data 2009-03-31 11:28:16Disput� religioas� Mytcor nu se dezminte nici de aceasta data ! Super !
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 12:39
De la: mytcor, la data 2009-03-31 11:28:16Disput� religioas�
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
|
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 12:41
Nu Dumnezeu condamna, omul alege�
- Dupa moarte, sufletul se duce in Rai sau in Iad. Cat vor conta faptele din timpul vietii? - In mod firesc, fiecare se duce dincolo cu inclinarile, cu gandurile, cu ceea ce a agonisit in viata. Fiecare fapta din timpul vietii conteaza. De exemplu, daca ai scris o carte frumoasa, de care s-au folosit multi, chiar si dupa moartea ta, si multi au avut folos sufletesc din ea, fiind ea prilej de virtute, atunci si tu vei avea parte din castig. Ai facut o fapta buna, ai ajutat pe cineva, te-ai ostenit cu folos, ai fost prilej de bine; toate faptele bune si toate efectele lor sunt pomenite pana la Sfarsitul Lumii, cand se vor judeca toate, bune si rele. Cand fiecare om va aparea in fata celorlalti in chip conform cu propria lui structura, pe care singur si-a alcatuit-o, prin tot ce a gandit si a facut. Toate relele si necuratiile vor aparea si cine, oare, va putea suferi rusinea aceea ? Dar chipurile dreptilor care au facut fapte bune si daruri placute lui Dumnezeu, care au ajutat la imbunatatirea si infrumusetarea lumii, vor straluci cu darul Duhului Sfant. Omul intra in vesnicie cu ceea ce strange aici. Cum te fasonezi aici, asa te prezinti lui Dumnezeu. Cum bine spun Sfintii Parinti: bagati de seama pe ce ziditi, pe paie, pe lemne ori pe piatra ? Pentru ca paiele si lemnele ard la sfarsit si nu ramai cu nimic. Sa fie zidaria voastra pe lucru care rezista la foc, adica la proba vesniciei. Fericit si dorit e sfarsitul pentru cel care a facut fapte bune, pentru ca de acolo incepe bucuria cea vesnica. Pentru omul care a trait numai in pacat, moartea este cumplita. |
|
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 12:46
Mytcoreeeeeeeeee..chiar ma gandeam cand vii cu o poezie....ma lasi sa mi se faca dor de ele, cumva?
The...ma simt si ma faci sa ma simt tare magulita! Doraaaaaaaaaa... de la mine o floareIoana...primeste si de la mine o floare
|
|
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 15:49
nu,maria...te inseli cand spui k eu am dispret fata de semeni...nu e adevarat!!!
uite... dimineata pe la 7 cand plec de acasa si ma inghesui in metrou cu mii de oameni (nu-ti inchipui ce inseamna sa mergi la 7 dimineata cu metroul de la nicolae grigorescu pana la universitate)ma cuprinde asa o bucurie...k stau alaturi de semenii mei...cand vad atata lume kr se misk foarte repede din dorinta de ajunge cat mai repede la servici....pentru mine toata aglomeratia aia inseamna .....viata!!!...ma bucur k traiesc printre atat de multi oameni......imi da o stare de bine..... stau in camin ...cu ink o fata in camera...insa anul trecut aveam o camera de 4...poi...crezi k as fii rezistat dak dispretuiam oamenii?(la anu* vreau sa ma intorc acolo...si asa voi face....aici mi se pare pustiu...:(....) ce dispretuiesc eu este rautatea..... referitor la preoti....de....or fii intrat si unii dintre ei in partid....insa...dak te gandesti k partidul avea 3 milioane de membrii(si asta doar pcr-ul...nu ii includ si pe pionieri si utecisti)....poi....aproape 10 % din populatia tarii era membra de partid....si tine cont de faptul k atunci nu se intra intr-un partid la fel de simplu k acum....respingeau cererile de adeziune a mii de oameni(kr avusesra rude chiabure...sau din alte motive).... asta e....au fost membrii de partid din toate categoriile sociale...numarul lor este extrem de mare!!! insa....din toate categoriile sociale au fost si oameni kr s-au opus comunismului cu toata puterea lor....printre ei si preoti!!! acum...nu zic k fost bine sau nu dak acei preoti au facut parte din pcr...poate unii chiar credeau sincer in comunism.....de ce a fost pcr-ul mai rau decat vreun alt partid din romania?...religia nu interzice nimanui sa fak politik... sigur...e urat din partea unui preot sa fak asa ceva...dar....dak asa credea el k e bine? si nu sunt preotii cu nimik mai vinovati decat mirenii kr au facut acest lucru.... |
|
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 15:49
ps:maria uite o floare si din partea mea....
|
|
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 15:53
De la: The, la data 2009-03-31 10:45:11De la: symy1, la data 2009-03-30 12:32:25Joanna sunt uimita....aici imi iei apararea...dincolo ce aveai cu mine? ps:tatal meu nu a fost membru de partid!!! |
|
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 16:01
|
|
Postat pe: 31 Martie 2009, ora 16:24
...dak vreti sa va mai amuzati putin..... pe site-ul de pe kr a plagiat mytcor poezia am mai gasit ceva........ ortodox.net/article.php?story=ScrisoareDeschisa |
|
|
|

Un studiu social efectuat in Africa de Sud subliniaza o realitate cutremuratoare. Peste o treime din populatia acestei tari este convinsa ca remediul pentru cea mai grava boala a ultimelor decenii, SIDA, exista in realitate. Acesta este reprezentat, nici mai mult nici mai putin, decat de sexul cu o persoana care nu a mai intretinut niciodata relatii sexuale.
,,,de nervi k nu imi mergea bine netul am postat o tampenie mai sus,,,,voiam sa-i spun lui simi k numarul pastorilor kr au facut politie politik e mult mai mare(sau egal) decat cel al preotilor ortodocsi kr au facut acest lucru....