Info
x
Agricultura
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 22:23
Hmm ! Am inteles,in sfarsit ! Deci in acest topic am trecut la rasadurile de toamna -rasaduri de invective ! Astept sa vedem ce-o iesi la primavara -poate ne ajuta nenea sa obtinem o recolta frumoasa si in sfarsit sa relansam si noi agricultura !Ar trebui poate sa apelam si la marele zootehnist de la Cotroceni -am remarcat astazi ca e pe val ! Mare priceput ! Mare e gradina ta...doamne ! |
|
gbispas 688 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 09:21
Dar de ce vrei tu neaparat sa astepti de la altii sa relanseze,sa faca,sa dea,.......?Nu e mai bine sa faci chiar tu?Sau nu poti s-atunci arunci neputinta ta pe umerii altora?
EU
|
|
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 09:21
EU
|
|
Iosif 41 mesaje Membru din: 22/08/2009 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 22:45
"Agricultura"-- Incotor??? incotro??!!! Stiati ca: "Fara apa, apa, apa, nu faci ceapa"
Si acum ce "ceapa masii" asteptati de la agricultura de la care doar ati scos fara sa puneti inapoi ceva?? Si inca nu este clar ce se vrea de la pamantul asta secatuit de atata vointa a unora de a face ceva fara a oferi nimik in schimb... Puneti la punct sistemele de irigatii ,,pregatiti tineri si oferiti salarii inginerilor existenti , oferiti credite ptr cei ce vor sa munceasca, sedii ptr asociatii de propietari,producatori,concesionari de teren,unde sa se intalneasca si sa faca schimb de idei sau planuri de productie pe perioade mai mari de timp, informatii prin carti, reviste, video, seminarii de specialitate si mult, mult sprijin si curaj in a face o piata de desfacere. "SPOR LA TREABA!" scuzati indrazneala "Spor la bani!" ETC |
|
21goot 103 mesaje Membru din: 16/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Noiembrie 2009, ora 10:39
Domnule serata .ro nu imi vine sa cred ca ai un asemenea vocabular ,la care mereu erai cel care stie tot !!!!!
dar ti-ai gasit nanasul . numai bine
cristal
|
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 11:34
Poti sa-mi spui si mie ce vocabular am?ori faptul ca n-am mai fost de mult pe aici,inseamna ca -mi-am gasit nasul-,asa cum aberezi?
Domnule care vrei sa PICE PARA MALAIATA,in gura tuturor,te informez ca nici macar nu ai cunostinta despre realitate si despre faptele din teren.Poate la tine,in varf de munte sa nu fie agricultura si sa nu se dea fonduri europene sau subventii,ca in rest se dau sa stii.Trebuie doar sa te duca mintea si sa le accesezi,nu sa ceri pomana-sa se dea,sa se faca,sea se dreaga.Asta-i filozofia pierzatorului.Pai daca tot ti se da,tu ca fermier,ce mai faci?Ori vrei doar sa stai acasa si sa munceasca eventual presedintele american pamantul?Nicaieri in lume nu exista o asa ponedere de pomanagii,pe metru patrat,ca in ROmania.Puneti mana la munca,nu mai stati cu gurile cascate sa va dea altii.Luati exemplu de la cei care au reusit-si sunt slava Domnului foarte multi-,lasati cersitul.Ca daca o sa continuati sa tot cersiti,e normal sa n-aveti de nici unele.Cat despre irigatii,ele exista,dar unii ca tine s-au gandit ei ca ar fi mai interesant sa le vandalizeze.Si tu ce vrei sa-ti faca guvernu', sa-ti pazeasca si nevasta sa nu se duca la vecin?tu ce faci?Ai luat atitudine sa vezi cine a vandalizat sistemul de irigatii?Nu tot,ca in sud mai este inca functional,doar ca-i cam scump,fiind un sistem pagubos,sistem rusesc,ca Ceausescu n-a fost in stare decat sa ii copieze pe rusi. A,apropos,noi in sud am facut anul asta cea mai mare productie de cereale si porumb din ultimii 20 de ani,poate-ti spune ceva chestia asta.Personal nu ma ocup cu asta,dar am si eu ceva teren in asociatie(ca sa vezi ca acolo unde se vrea cu adevarat exista si d-astea,nimeni nu va ingradeste daca chiar vreti)si pot sa fac diferente. In concluzie,cum am mai spus,totul e sa vrei si sa te duca capul,cu miloaga de la altii care sa-ti faca si sa-ti dreaga,ramai pe post de papagal neinteles.Bine esti putin inteles dar tot de looser-ii cu care esti in club.
EU
|
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 11:35
EU
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 16:01
CARE AGRICULTURA????DE FEMEI USOARE DE DROGURI DE ANALFABITI ...................CARE AGRICULTURA?
|
|
|
|
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 16:10
De la: 9am045616, la data 2009-11-10 16:01:09CARE AGRICULTURA????DE FEMEI USOARE DE DROGURI DE ANALFABITI ...................CARE AGRICULTURA? Tu chiar ca ai vorbit cand trebuia sa fluieri.
EU
|
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 16:14
De la: gbispas, la data 2009-11-10 16:10:44De la: 9am045616, la data 2009-11-10 16:01:09CARE AGRICULTURA????DE FEMEI USOARE DE DROGURI DE ANALFABITI ...................CARE AGRICULTURA?
EU
|
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 16:15
De la: gbispas, la data 2009-11-10 16:10:44De la: 9am045616, la data 2009-11-10 16:01:09CARE AGRICULTURA????DE FEMEI USOARE DE DROGURI DE ANALFABITI ...................CARE AGRICULTURA?
|
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 16:16
EU
|
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 16:18
De la: 9am045616, la data 2009-11-10 16:15:09De la: gbispas, la data 2009-11-10 16:10:44De la: 9am045616, la data 2009-11-10 16:01:09CARE AGRICULTURA????DE FEMEI USOARE DE DROGURI DE ANALFABITI ...................CARE AGRICULTURA? Macar acum ai facut un lucru inteligent,acum poti sa mergi la somn.Da,de acolo,din pat o sa iasa recolta de anul viitor.S-apoi o sa spui ca NU TI-A DAT.
EU
|
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 16:19
EU
|
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 16:23
De la: gbispas, la data 2009-11-10 16:18:08Sefu nu te supara dar tu nici macar nu stii saDe la: 9am045616, la data 2009-11-10 16:15:09De la: gbispas, la data 2009-11-10 16:10:44De la: 9am045616, la data 2009-11-10 16:01:09CARE AGRICULTURA????DE FEMEI USOARE DE DROGURI DE ANALFABITI ...................CARE AGRICULTURA?
|
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 19:09
De la: 9am045616, la data 2009-11-10 16:23:17De la: gbispas, la data 2009-11-10 16:18:08Sefu nu te supara dar tu nici macar nu stii saDe la: 9am045616, la data 2009-11-10 16:15:09De la: gbispas, la data 2009-11-10 16:10:44De la: 9am045616, la data 2009-11-10 16:01:09CARE AGRICULTURA????DE FEMEI USOARE DE DROGURI DE ANALFABITI ...................CARE AGRICULTURA? Pe mine poate nu ma intereseaza sa fluier.Am gusturi mai rafinate.
EU
|
|
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 19:10
EU
|
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 15:54
buna uite am sa-ti spun ce cuvinte folosesti tu ,ca investitor sau patron etc nu stiu ce esti ...........asa ... prost , cretin , idiot .ai logica de prichindel retard etc aceste cuvinte le folosesc doar cei fara cultura generala DE CE ? pentru ca tu ca ,si patron de eu merg la tine si ma contrazic in meseria ta sau invers tu in loc sa cedezi sa da-i dovada de mai mult simt chiar in momente de dificultate te cobori la nivel de taran asa ca nu mai vedea aschia din ochiul vecinului prima vezi de aschia ta .Imi pare rau sa-ti spun nu te mai sufoca a da explicati despre ce nu poate fi real chiar daca tu primesti subventii uite alti nu pot asta se numeste (pile , spaga etc ) deci intelege si opinia altora nu o tine numai pe a ta
numai bine si aveti grija cum votati in noiembrie pt serata .ro
cristal
|
|
Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 22:23
De la: 21goot, la data 2009-11-11 15:54:22buna uite am sa-ti spun ce cuvinte folosesti tu ,ca investitor sau patron etc nu stiu ce esti ...........asa ... prost , cretin , idiot .ai logica de prichindel retard etc aceste cuvinte le folosesc doar cei fara cultura generala DE CE ? pentru ca tu ca ,si patron de eu merg la tine si ma contrazic in meseria ta sau invers tu in loc sa cedezi sa da-i dovada de mai mult simt chiar in momente de dificultate te cobori la nivel de taran asa ca nu mai vedea aschia din ochiul vecinului prima vezi de aschia ta .Imi pare rau sa-ti spun nu te mai sufoca a da explicati despre ce nu poate fi real chiar daca tu primesti subventii uite alti nu pot asta se numeste (pile , spaga etc ) deci intelege si opinia altora nu o tine numai pe a ta Dar de unde stii tu ca se numesc:pile,spaga....?Eu nu am avut pile si nici spaga nu am dat.D-aia am spus ca ITI TREBUIE MINTE.Si daca spun ca acesti PICA PARA MALAIATA,sunt niste prosti,spun tocmai pt ca ei cred asta.Prichindel retard esti tocmai tu,ca habar nu ai de ce spui si crezi ca absolut totul se reduce la spaga si pile.Creiere primitive.Ma mir ca stii sa scrii,dar mai bine ti-ai folosi si capul cand scrii ceva.De fapt voi va ascundeti impotenta de orice natura,tocmai in aceste impresii.Si evident ca aia de reusesc sunt toti hati si pilosi.Mi-e mila de voi.Dar si sila.Niste pierzatori.
EU
|
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 16:16
domnule serata.ro eu nu am discutat nimic despre ce afirmi si te adresezi si mie cu cuvinte jignitoare ,eu ti.am spus doar ca vorbesti putin flecmatic si despre cum merge cursul dezvoltari in romania deci (mita sau pile ) etc . Nu vad de ce ? te superi asa repede pe lucruri care sti si tu ca nu toti pot realiza ce faci tu !!!!!!!!!!!!!!!! sau nu au curaj ce atata lamureala cu para lui matafleata nu are rost sa vb despre lucruri invizibile traiesti in romania acepta si gandurile altora asa cum se exprima ,daca ar fi sa fim toti patroni in romania cine ar mai lucra ? raspunde ? . Deci fiecare cu meseria lui si nu mai fi asa de grosolan antipatic ca nu-ti sta .
Sa auzim numai de bine pentru romani si sa fim mai buni macar pana in 2012
cristal
|
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 20:06
De la: 21goot, la data 2009-11-12 16:16:49domnule serata.ro eu nu am discutat nimic despre ce afirmi si te adresezi si mie cu cuvinte jignitoare ,eu ti.am spus doar ca vorbesti putin flecmatic si despre cum merge cursul dezvoltari in romania deci (mita sau pile ) etc . Nu vad de ce ? te superi asa repede pe lucruri care sti si tu ca nu toti pot realiza ce faci tu !!!!!!!!!!!!!!!! sau nu au curaj ce atata lamureala cu para lui matafleata nu are rost sa vb despre lucruri invizibile traiesti in romania acepta si gandurile altora asa cum se exprima ,daca ar fi sa fim toti patroni in romania cine ar mai lucra ? raspunde ? . Deci fiecare cu meseria lui si nu mai fi asa de grosolan antipatic ca nu-ti sta . Maestre,pe mine prostia ma supara si ma enerveaza.E normal sa fie asa,daca te gandesti bine.Ce sa accept tampeniile altora?De fapt,daca te gandesti nu le fac decat un bine,foloseste-ti capul si o sa vezi realitatea.Prea suntem un neam de miloage,doar pt ca nu ne duce capul.Si ne suparam pe cei care reusesc.Ti se pare normal?Cat despre perele ce cad,tu chiar nu vezi ca fiecare nu poate sa spuna decat SA DEA,SA DEA,SA DEA,SA DEA,......Nimeni nu spune,SA FAC,SA FAC,SA FAC,.......Nicaieri in lume nu am intalnit mentalitatea asta si oare cum sa-i destepti pe romani?Macar de-ar intelege,dar uite ca se mai gasesc d-astia ca tine,care sa-i compatimeasca ca sunt prosti.Ca de,prostu',daca nu-i fudul,....... Normal ca nu o sa fim toti patroni,dar de ce va displac atat de mult patronii,atunci?Nu mai bine incercati sa va ridicati la nivelul lor?
EU
|
|
Postat pe: 12 Noiembrie 2009, ora 20:10
EU
|
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 12:15
Domnule "21goot", nu ati observat ca numai domnul "gbispas" trebuie sa aiba ... dreptate ? Ceilalti nu au voie sa aibe alte pareri. De fapt o sa vedeti ca nu are prea multa... "educatie". Se pare ca estye un "baiat al lui taticu" care a primit o "spaga" mare (de firma - dupa cum se lauda) si nu mai poate de fericire. El are (numai el are) ... dreptate. Daca veti urmari si alte topicuri, veti vedea ca aceeasi atitudine o are de fiecare data. "Agricultura" lui nu o mai baga nimeni in seama ! In afara de a-si face RECLAMA singur (ca dovada ce "productiva" este aceasta Firma de "trei lei") si sa afiseze numele acestui "site" altceva nu stie. Cred ca primeste bani de la "sponsorii" oficiali. DaCA IL CONTRAZICI CU CEVA SE POARTA CA UN "PROST-CRESCUT" (daca as spune ca un "pusti din Satra" ar insemna ca ii jignesc pe aceia care nu au avut de unde sa invete "buna-cuviinta" si "politetea"). Asa ca lasati-l in "pace", ca degeaba incercati sa vorbiti cu dumnealui ca nu aveti cu cine sa stati de vorba. Ca exemplu, sa vedeti ce "perle" va scoate din "nepretuita" sa gandire acuma. Eu m-am obisnuit cu astfel de ... "podoabe", asa ca nu le mai bag in seama.
|
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 14:10
De la: 21goot, la data 2009-11-12 16:16:49domnule serata.ro eu nu am discutat nimic despre ce afirmi si te adresezi si mie cu cuvinte jignitoare ,eu ti.am spus doar ca vorbesti putin flecmatic si despre cum merge cursul dezvoltari in romania deci (mita sau pile ) etc . Nu vad de ce ? te superi asa repede pe lucruri care sti si tu ca nu toti pot realiza ce faci tu !!!!!!!!!!!!!!!! sau nu au curaj ce atata lamureala cu para lui matafleata nu are rost sa vb despre lucruri invizibile traiesti in romania acepta si gandurile altora asa cum se exprima ,daca ar fi sa fim toti patroni in romania cine ar mai lucra ? raspunde ? . Deci fiecare cu meseria lui si nu mai fi asa de grosolan antipatic ca nu-ti sta .spuneti-mi si mie ce inseamna patron?????ce face acesta???cat a furat statul???cat a furta pe bietul muncitor????cat s-a rugat sa moara capra vecinului?????
|
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 14:12
De la: gbispas, la data 2009-11-12 20:10:18WWW.SERATA.RO[/quote] ce inseamana patron????? |
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 15:36
User "9am045616" :
Ce nu are raspuns imediat ... insemna ca trebuie sa se gandeasca. Si acest lucru este foarte greu penrtu acest "pusti". Asa ca o sa va raspunda doar cand o sa creada ca are ... un raspuns. Nu-l mai intereseaza daca a fost un raspuns ... "corect". Va deturna raspunsul in ... directia care i se pare ca este in avantajul lui. Orice comentariu este facut degeaba (din punctul sau de vedere). Doar el are dreptate. Am ramas cu un semn de intrebare : Discutia este purtata cu un adevartat "Patron" sau doar cu un ... "catelus" al Sefului ?! Din felul cum discuta, cel ce se da ... "Patron", inseamna ca ori este un "Patron foarte prost" ori ESTE un "catelus" ... foarte prost" al Patronului care i-a dat "unda verde" la AFACERI (deci este o ruda apropiata, caresi permita sa cheltuiasca bani aiurea), care habar nu are de cum se face "politica comerciala" astazi. Eu ori cum am renuntat sa fac ... "afaceri" cu aceasta firma la care ii face reclama. Daca asa crede Patronul ei ca asa se face "afaceri", inseamna ca este un MARE NEPRICEPUT IN AFACERI si ar trebui sa puna mana pe niste carti de ECONOMIE (Politica ... afacerilor - dar el nu stie de ce vorbesc si se gandeste, precis, la o alt fel de politica). Si atunci domnule user "9am045616" mai are importanta ce zice acest ... "Patro" in domeniul "Agricultura" , atata timp nu discuta ceva "constructiv" ... Eu zic ca ati pierdut timpul degeaba cu astfel de ... "Patron". Nu a venit cu ceva care sa ajute "AGRICULTURA" ! Verificatii postarile de cand a intrat pe acest topic si o sa vedeti ca nu a adus ceva cobcret in folosul Agriculturii. Doar cateva generalitati luate din "scoala" facuta (daca a facut-o si pe aceasta (dovezi clare nu a dat pana acum), dar "reclame" la un "site" pe NET pentru care se dau (si se obtin) bani, suntem satui (ma refer la cei care intra curent pe Internet). Ati verificat ca acest topic este trecut printre topicurile care sunt cotate prin cele care au "priza" la abonatii "newsletter" sunt produse de faptul ca a reintrat acelasi "gbispas" si a "incercat" sa provace o discutie (uneori i-a reusit - pentru scurt timp). Asta ce dovedeste ?! Ca acest subiect este ... "real" sau doar "artificial" ?! |
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 21:27
daca e sa discutam off topic,putem discuta.Dar parerea mea e ca nu trebuie sa intrebi aici ce inseamna un PATRON,mai ales ca DEX-ul se gaseste si pe net.Patronul este proprietarul unei intreprinderi,dupa cum spune tocmai acel DEX.
Iar celui ce abereaza ca sa se simta bine,ii aduc la cunostinta faptul ca tatal meu a decedat cand eu aveam numai 12 ani si mama m-a crescut singura,Dumnezeu stie cum,dar nu m-as da pe 100 ca el.Mi-ar fi prea rusine de mine sa fiu un taraie brau si la varsta asta sa astept SA DEA ....oricine. Te mai asigur ca firma al carei PATRON sunt(e chiar firma mea si pe deasupra sunt si unic actionar),are o cifra de afaceri pe care el nu ar sti cum si de unde sa o citeasca(o sera ca cele pe care le fac eu costa pana la 2 milioane de euro,deci nu pot sa am un comision de doi lei dar nici nu jupoi pe nimeni) iar aici am intrat doar sa le arat romanilor ca SE POATE si sa nu dispere,dar mai ales sa nu creada ca e imposibil.Personal am inceput DE LA ZERO.M-am ajutat singur si doar mintea mea a facut ce a facut.Si eu pot sa arat vreo 15 sere construite de mine,pana acum,in tara asta plus contractele in derulare,printre care una si a mea.Sunt curios,astia de scriu ca sa nu le mai fie foame,de pe aici,ce au lasat in urma,exceptand gura cascata sub par si pe la mila guvernantilor. In incheiere doar ca sa moara de ciuda ii mai aduc la cunostinta acestui " domn",ca de pe acest topic am reusit sa am trei clienti,fara sa studiez nicuna dintre cartile la care face referire si ca-mi pare rau ca un soarece de biblioteca ca el a ajuns sa fie de partea celor care asteapta para malaiata si care inainte de a face ceva intraba daca sunt posmagii muieti.E jenant,domnule soarece de biblioteca,chiar nu are importanta ce ai citit daca acel citit te-a adus in postura milogului.Poate prin cartile multe ce le-ai citit ai intalnit ceea ce spunea Lapusneanu, "-Prosti dar multi".Asa si voi.Multa bafta si aveti grija sa nu adormiti pana pica para aia malaiata si o da ceva guvernu.
EU
|
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 21:28
EU
|
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 11:57
Stiu ca ma veti acuza din nou ca le stiu pe toate si ca am limba de lemn dar candva va veti aduce aminte ca era un smintit care spunea ceva ce noi nu vrem sa credem acum. Cat de curand si cele mai mari valute vor deveni simple hartii si atunci vom vedea mai bine ce a insemnat si ce poate insemna agricultura pentru cel care si-a mentinut o proprietate la tara. Nu sunt lucruri extraordinare dar probabil sunteti prea ocupati cu amanuntele ca sa mai sesizati esentialul. Sunte semne serioase. Oare, de ce tarile mari au cumparat in primul trimestrul mai mult aur decat in tot anul 2008 ? Oare, de ce China nu accepta rambursarea datoriilor SUA in dolari si vrea numai in AUR ? Oare de ce exista aceasta nedreptate pe piata tarilor din UE ? Dar ma rog nu vreau sa va mai plictisesc cu modul meu de exprimare. Veti vedea in curand, mai curand decat ne-am putea astepta, lucruri pe care nici nu ni le putem inchipui azi.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Noiembrie 2009, ora 16:02
De la: gigilipianu, la data 2009-11-14 11:57:40Stiu ca ma veti acuza din nou ca le stiu pe toate si ca am limba de lemn dar candva va veti aduce aminte ca era un smintit care spunea ceva ce noi nu vrem sa credem acum. Cat de curand si cele mai mari valute vor deveni simple hartii si atunci vom vedea mai bine ce a insemnat si ce poate insemna agricultura pentru cel care si-a mentinut o proprietate la tara. Nu sunt lucruri extraordinare dar probabil sunteti prea ocupati cu amanuntele ca sa mai sesizati esentialul. Sunte semne serioase. Oare, de ce tarile mari au cumparat in primul trimestrul mai mult aur decat in tot anul 2008 ? Oare, de ce China nu accepta rambursarea datoriilor SUA in dolari si vrea numai in AUR ? Oare de ce exista aceasta nedreptate pe piata tarilor din UE ? Dar ma rog nu vreau sa va mai plictisesc cu modul meu de exprimare. Veti vedea in curand, mai curand decat ne-am putea astepta, lucruri pe care nici nu ni le putem inchipui azi. Fiindca inca nu conteaza omul, doar niste reprezentari. Aurul, pamintul, etc. Rautatea oamenilor ne impinge la astfel de valori false.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
|

sa obtinem o recolta frumoasa si in sfarsit sa relansam si noi agricultura !