Info
x
Agricultura
|
9am114450 2 mesaje Membru din: 9/08/2009 |
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 06:14
|
|
bbogdan 46 mesaje Membru din: 2/10/2009 |
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 18:24
Si eu care credeam ca aici se discuta despre agricultura...ma scuzati,am gresit ,aici e balacareala politica intre unii care se acuza de incultura.Inclin sa le dau dreptate .
|
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 21:58
Deocamdata, nu ati scris NIMIC despre acesta tema. Lumineaza-ne, cu datele pe care le cunoasteti si noi nu le stim. Succes !
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 17:40
De la: eugenb, la data 2009-10-05 21:58:49Deocamdata, nu ati scris NIMIC despre acesta tema. Lumineaza-ne, cu datele pe care le cunoasteti si noi nu le stim. Succes !eugene,pai domnul este exact exemplul pe care l-am amintit mai sus,la dat cu gura si facut valuri si impresii toti suntem buni,nimeni nu vine sa ne spuna ceva daca nu castiga ceva
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
bbogdan 46 mesaje Membru din: 2/10/2009 |
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 16:18
Domnule eugenb,am avut intentia sa scriu,dar din pacate,de agricultura m-am lasat,ca datorita politicii nu mai e rentabila.Dar cand am vazut ce cuvinte alese sunt pe aici,am fugit ,ca se da cu pietre.Promit ca nu mai intru pe aici,la urma urmei,agricultura se face ,nu se discuta.Tot respectul meu pentru agricultori.
Domnule 999florin,eu cred ca o discutie nu inseamna cearta.Si cine nu e de acord cu mine nu e musai un dusman.Replica dvs.are legatura cu refuzul meu de acum cateva zile?Daca nu,e deplasata (replica).Daca da,aveti o problema. |
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 11:43
De la: 9am146207, la data 2009-10-07 16:18:30 Domnule eugenb,am avut intentia sa scriu,dar din pacate,de agricultura m-am lasat,ca datorita politicii nu mai e rentabila.Dar cand am vazut ce cuvinte alese sunt pe aici,am fugit ,ca se da cu pietre.Promit ca nu mai intru pe aici,la urma urmei,agricultura se face ,nu se discuta.Tot respectul meu pentru agricultori.Nu stiu despre ce refuz vorbiti domnul meu,eu m-am referit strict la ce ati postat,in loc sa demonstrati ca aveti ceva de spus concret despre agricultura,ati emis o judecata[nu neaparat de valoare],fara a pune nimic in locul a ceea ce dumneavoastra ati infierat
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 11:46
De la: 9am146207, la data 2009-10-07 16:18:30 Domnule eugenb,am avut intentia sa scriu,dar din pacate,de agricultura m-am lasat,ca datorita politicii nu mai e rentabila.Dar cand am vazut ce cuvinte alese sunt pe aici,am fugit ,ca se da cu pietre.Promit ca nu mai intru pe aici,la urma urmei,agricultura se face ,nu se discuta.Tot respectul meu pentru agricultori.aveti perfecta dreptate cand afirmati ca agricultura se face si nu se comenteaza,totusi daca ati fi vrut sa exprimati ceva logic ati fi facut macar o trecere succinta in revista a catorva idei despre agricultura,eventual o trimitere la linkuri specializate
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 11:47
|
|
|
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 11:47
Agentia Nationala de Consultanta Agricola (A.N.C.A.) este organizata si functioneaza ca institutie de specialitate a administratiei publice centrale, cu personalitate juridica, in subordinea Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, finantata de la bugetul de stat si din venituri proprii.
A.N.C.A. a fost infiintata in baza Hotararii Guvernului nr. 676/1998, cu modificarile si completarile ulterioare, aprobate prin Hotararea Guvernului 676/1999. In temeiul Ordonantei Guvernului nr. 22/2005, aprobata prin Legea 77/2005, privind reorganizarea activitatii de consultanta agricola, A.N.C.A. a fost reorganizata ca institutie de specialitate a administratiei publice centrale, avand in subordine unitati teritoriale: - la nivel judetean, Oficii Judetene de Consultanta Agricola unitati publice cu personalitate juridica, sub titulatura unitara Oficiul Judetean de Consultanta Agricola (O.J.C.A.), respectiv Oficiul Municipal de Consultanta Agricola Bucuresti (O.M.C.A. Bucuresti); - la nivel comunal Centre Locale de Consultanta Agricola, unitati fara personalitate juridica, in subordinea directa a O.J.C.A., sub titulatura unitara Centrul Local de Consultanta Agricola (C.L.C.A.); - Casele Agronomului, institutii publice cu personalitate juridica, finantate integral din venituri proprii, infiintate in baza Hotararii Guvernului 1901/2004.
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 11:48
|
|
Postat pe: 8 Octombrie 2009, ora 11:49
|
|
Postat pe: 10 Octombrie 2009, ora 06:57
|
|
Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 01:37
Mai intai o observatie :
userul care semneaza acest mesaj este gbispas care te duce la numele gabi ispas (numele putand sa fie al unei subalterne (secretara celui care semneaza Adrian Radoi), deci cu cine stau de vorba eu : cu Propietarul sitului si al Firmei sau cu secretara dumnealui (eu cred ca cu secretara). Si acum sa vedem ce sunt acuzat de persoana care isi asuma niste drepturi in aceasta discutie : Mai intai trebuie sa va spun ca va inselati. Am citit foarte tot ce publicati pe sit si am observat de ex. Ca nu aveati completate toate datele pe care trebuia sa le aveati de prezentat (ex. la data de 22 sept. 2009 nu am vazut o serie de date despre reparare si intretinere a utilajelor folosite, care ma interesau), dar nu ati uitat in schimb sa solicitati date despre cei care doresc sa stie ce aveati de prezentat ca PRODUSE. De ce umblati cu minciuni. Acel sit te trimite la diferitele teme de proiect in baza caruia sa se ceara sponsorizarea, dar nu spune nimic de cum se obtin efectiv. Ca sa afli trebuie sa cauti si din obisnuinta, oamenii interesati cer ajutorul celui de la care au primit indicatia datelor respective, ne mai citind si alte date de pe situl respectiv (destul de greu de gasit de cineva care se intereseaza doar sa obtina banii mai repede). Si aici interveniti ca sa facilitati accesul la bani daca renunta si el la niste bani. Logic, nu ? O sa spuneti ca nu este asa, dar cine o sa va creada, doar de aceea a fost postat AVERTISMENTUL celor de la APDRP. Ati afirmat ca nu stiu cu ce va ocupati si ce vindeti. Este foarte real acest lucru. Daca as spune ca va ocupati cu vinzarea de flori, o sa-mi spuneti ca acel videoclip este pentru a arata ce se poate face cu acele constructii metalice. Daca as spune ca acea constructie poate fi folosita in orice mod comercial cu putinta ati spune ca este facuta numai pentru depozitarea florilor, etc. , etc. , etc. Asa ca da, nu stiu la ce vreti sa le utilizati si aveti dreptate. De aceea am lasat o portita si nu v-am acuzat de nimica efectiv. Dar pentru ca va aratati suparat, fara sa demostrati efectiv ca aveti dreptate sa revenim la ce ati facut de cand ati intrat pe acest topic : Ati facut publicitate in interes personal (sau unei firme straine) incalcand termenii si conditiile prin care va daduseti acordul ca le-ati citit si le respectati : Art.7 - Nu puteti publica, transmite sau face referire la orice tip de mesaj care poate contine o forma unanim recunoscuta in societate ca fiind "publicitate" la diverse categorii de bunuri si servicii. - Nu puteti publica, transmite sau face referire utilizatorilor sau membrilor Site-ului nici un fel de mesaj comercial nesolicitat, indiferent ca aceasta trimitere se face sau nu prin intermediul sistemelor de comunicatie puse la dispozitie de Site sau prin intermediul altor mijloace de comunicatie. - Nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin recomandari de a cumpara sau de a nu cumpara un anumit produs sau serviciu. De asemenea, nu puteti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiune a"confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu. In fapt ati facut RECLAMA sit -ului serata.ro prin scrierea denumirii sitului serata.ro pe topicul Agricultura cu afisarea sit -ul www.serata.ro incepand cu data de 07.03.2009, ora 03:33 si pana astazi de 69 de ori (daca nu credeti puteti sa le numarati si dumneavoastra adica din aprox. 180 de zile in 70 de zile ati facut reclama ilicita). Atunci, cine este corect acuma si cine nu ? Oricum eu am sa informez administratorii acestui Forum de aceasta situatie si am sa-i rog sa ne spuna daca ei au aprobat aceasta RECLAMA pe care o faceti, pentru ca m-am plictisit sa vad cum va faceti PUBLICITATE GRATUITA (fara sa nu suportati cheltuielile respective). |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 02:35
Si ce te deranjeaza pe dta ca se face reclama la modul asta pe forum. Fiecarea are dreptul la viata.
Pe mine unul nu ma deranjeaza.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 10:08
|
|
gbispas 688 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 11:35
EU
|
|
Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 11:46
De la: nastasemihail, la data 2009-10-16 02:35:12Si ce te deranjeaza pe dta ca se face reclama la modul asta pe forum. Fiecarea are dreptul la viata. Se vede ca nici dumneavoastra nu ati citit "Termenii si conditiile" in baza carora vi s-a aprobat crererea ca sa postati mesaje pe acest Forum. Cititi art.7 si veti afla de ce am sesizat administratorii Forumului. Legea este una pentru toti ! S-au nu sunteti de acord cu asta ? P.S. Le-am si oferit solutia sa se mute pe topicul "despre orice" ca sa nu mai fie dar se pare ca cei de acolo, s-au "plictisit" de acest "benner" si nu-l mai baga in seama pe cel care l-a facut.Daca ati afla ca respectivul user castiga BANI din RECLAMA GRATUITA care se face acelui sit, tot asa, nu v-ar deranja deloc ? Poate daca ati avea un "interes ascuns", ca altfel nu v-as crede ! |
|
mohatamin 26 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 12:02
De la: eugenb, la data 2009-10-16 11:46:02De la: nastasemihail, la data 2009-10-16 02:35:12Si ce te deranjeaza pe dta ca se face reclama la modul asta pe forum. Fiecarea are dreptul la viata. Ba turnator jegos,sa-ti luam mama in p-ula si sa vii si atunci sa ne aferi solutii.Adica sa-i dam si m-uie.Te oftici ca vremea voastra a trecut,odata cu caderea lui ceausescu?Omul ala a oferit solutii viabile si a venit o javra ca tine sa spuna ca nu e bine.Uite d-aia nu avem noi romanii nimic,ca sunt personaje d-astea printre noi,care,nu-i deajuns ca nu sunt in stare de nimic in viata,vor sa moara si capra vecinului.Sa ne sugi p-ula,ca aia nu-i impotriva legii,turnator imputit. |
|
Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 14:12
Domule Eugen,citesc si ma minunez
EU
|
|
Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 14:38
Domule Eugen,m-a amuzat tribil stradania dumneavoastra,demna cu certitudine de o cauza mai buna.Acum inteleg de ce cei care nu au fost in stare de nimic in viata,ii urasc atat de mult pe cei care chiar fac ceva dar nu va inteleg frustrarile.Mai ales ca mergeti din confuzie in confuzie si din neadevar in neadevar.Si culmea,tot dumneavoastra sunteti cel care va elijati in sustinatorul adevarului absolut.Adevarul este ca va simtiti foarte frustrat ca nu sunteti bun de nimic in viata,dar sa stiti ca noi ceilalti nu purtam nici o vina in acest sens.
O sa ma mai cobor putin la nivelul dumneavoastra si o sa va spun ca mintiti cu nerusinare.In primul rand spuneti ceva pe care,va marturisesc,nu il inteleg absolut deloc,vis-a-vis de niste utilaje si o data din septembrie 2009.La ce fel de utilaje si ce fel de intretinere la ele,va referiti,pentru ca noi nu vindem si nu am vandut utilaje.Cred ca nici dumneavoastra nu stiti ce vorbiti,dar va place sa vedeti ca ati scris mult.Mult si prost,desigur. Apoi,ce vreti sa spuneti,ca am gresit afisand pe site-ul nostru date de pe site-ul oficial al APDRP si ca am dat chiar un link,in acest sens?Sunteti cel putin rau intentionat,ca sa nu spun altfel.Veniti cu tot felul de supozitii,ieftine,crezand ca in felul asta va veti face neputinta de zi cu zi mai usoara.V-am rugat sa ne dati si noua MACAR O SINGURA inadvertenta intre ce avem noi pe site si realitate iar dumneavoastra ati inceput exact ca in fabula cu pisica,o sa darame drobul cu sare de pe soba?Pe ce va bazati afirmatiile privitoare la faptul ca un eventual client nu s-ar uita deloc la informatiile afisate de site-ul APDRP,ramanand sa caute informatiile la noi-apropos,nu suntem firma de consultanta-?Avem clienti mult mai inteligenti decat dumneavoastra,in cazul in care dumneavoastra ati proceda in acest fel.Si pe ce va bazati afirmatiile calomnioase,cum ca noi,am da alt fel de infirmatii,decat cele ale APDRP-ului si evident in contradictie cu ce scriem chiar noi pe site?V-am rugat sa ramaneti in concret,nu sa fabulati verzi si uscate.Dar va spun eu,frustrarile dumneavoastra tin si de faptul ca NU AVETI ce sa ne reprosati,concret si de aceea inventati masini,utilaje,aberatii.....Daca ati fi avut,desigur ati fi dat citate de pe site,care nu corespund realitatii,nu ati fi venit cu inventii de om batran si nerealizat. Eu nu neg ca nu ar fi,POATE si alte societati comerciale,care,POATE,nu sunt chiar atat de cinstite,dar,daca aveti dumneavoastra argumente REALE si aveti cunostinta despre asa ceva,sunt sigur ca stiti ca asa ceva se pedepseste conform legilor in vigoare si va promit tot sprijinul meu pentru a-i starpi.Dar cum sa facem,insa,cand dumneavoastra nu sunteti in stare nici macar sa faceti diferenta intre niste TERMENI SI CONDITII si o LEGE ORGANICA.Termenii si conditiile nu sunt nici pe departe niste Legi,domnule Eugen,asa cum postati dumneavoastra pe aici,inca o data aberand si jignindu-ne inteligenta. Cat priveste faptul ca cerem un minim de informatii despre potentialii nostri clienti,se vede faptul ca sunteti un mare ageamiu in materie si ca nu stiti care-i uzanta in mediul de afaceri.E drept sa faci afaceri nu e tot una cu A TURNA.Ma intreb ce gandeste familia dumneavoastra,despre dumneavoastra(daca mai aveti o familie si nu v-a parasit toata lumea)si ce informatii dadeati despre ei,pe la fosta institutie a securitatii statului?Si despre noi toti. In incheiere,ma asteptam sa aveti cunostinta si de faptul ca ceea ce faceti dumneavoastra se numeste CALOMNIE si asta intr-adevar se pedepseste conform legilor statului.Sper,sincer,sa nu ajungem sa ne vedem in instanta,pentru ca nici un cuvant din ce ati spus nu se bazeaza pe adevar si sunt doar insulte,calomnii....
EU
|
|
Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 14:44
EU
|
|
Postat pe: 16 Octombrie 2009, ora 23:21
Am sa va raspund dumitale domnule Proprietar al sitului si al Firmei asa cum va intitulati, desi raman la impresia ca sunteti o simpla secretara al acelei Firme care scrie la "comanda" Sefului care vrea sa aiba "vanzare" ca sa va plateasca. De acel "muhatamin" care se poarta ... ca un "tigan" adevarat (vezi "vocabularul" elevat pe care il are nu-l bag in seama ca, ar trebui sa le dau de lucru celor care sunt administratori acestui sa vina la un proces ca parte invinuita daca nu-mi pun la dispozitie datele acelui individ (l-ati platit cumva si pe el, ca se pare ca pe domnul "999florin" l-ati "cointeresat" cu ceva ?! - Eu il stiam pe dansul ca un alt om si doresc sa nu imi schim impresia din atata lucru - eu il mai consider inca ... prieten). .
Sa revin ... Imi place ca sunteti un om cu "simtul umorului" dezvoltat dar de aici si pana la a face aprecieri este "cale lunga". Nu mai spun ca sunt total gresite in continuare. Interpretati Legea dupa cum va cere interesul ... financiar. Cat va da Concernul "PRINS GROUP" ca sa-i faceti ... RECLAMA in ROMANIA ? Conform cu ce se afla pe prima "pagina" a site-ul dumneavoastra (spre care ne trimiteti cu atata insistenta) se poate citi (citez) : "SC Alien International SRL este reprezentantul unic in Romania al prestigioasei companii de constructii de sere olandeze PRINS GROUP." Numai asta si sa dovedeste ca ... va faceti RECLAMA GRATUITA pe situl "9am.ro", contrar Legii romanesti (vedeti ca nu m-am referit acuma de felul cum intelegeti sa va respectati angajamentul luat la intrarea pe acest sit (ma refer la "9am.ro" Deci Firma romaneasca este o SIMPLA firma ("de fatada") a acestui Concern si reprezinta NUMAI interesele acelui Concern (in Romania) altfel ar insemna ca acel Concern ar fi "puiul" firmei olandeze (logic, nu ?), asa ca nu m-ati convins cu ce spuneti referitor la ... INDEPENDENTA in AFACERI. Ar mai fi si a treia varianta ca Firma nemai avand bani, a gasit "sponsorul" in Romania Firma dumneavoastra, dar aceasta varianta cade prin felul cum este prezentat acest Concern. Deci "cade" varianta aceasta. Deci este mai mult sau mai mult "un simplu Concern" (ca el sunt nenumarate), care se ocupa de CRESTEREA si DESFACEREA (VANZAREA) acelor FLORI. cultivate in Olanda - dovada era si videoclipul pe care il aveati postat drept RECLAMA pe site (inclusiv ieri, astazi nu am mai verificat). Acolo era si un domn care cumpara florile ce se vindeau (zicea in Romania, spunea Dansul si cred ca este adevaratul Patron al firmei dumneavostra - sa fiti dumneavoastra acela sau vorbesc cu un sinplu "trepadus" ?! - dupa cum vorbiti inclin spre a doua varianta, un Patron adevarat astfel vorbeste despre Firma lui cu ul "posibil client"). Ca va mai ocupati si cu realizarea incintelor in care sa va desfasurati activitatea este un "lucru anexa". Chiar credeti ca toti cei care citesc cu ce va laudati ... sunt "redusi mintal" si nu stiu cu ce va ocupati dumneavoastra adevarat si cum va "justificati" cheltuielile ? Pe mine nu ma intereseaza acum, dar pe altii ... Spun asta ca, prea ati incercat sa demonstrati ca eu nu as stiuce vorbesc ... desi eu am "tras" doar un semnal tuturor la cum inteleg sa faca "comert" pentru a-si scoate banii din care isi duc "zilele" de pe-o zi pe alta. Degeaba "coborati" din "sferele inalte" din care-i priviti pe cei care ii considerati "cei de jos" ca acele utilaje de care ati promis sa dati detalii acum o luna de zile cand am facut "cercetarea" erau cele de a creea conditiile de a se desfasura in conditiile optime ca acele flori (ca doar cu acestea va ocupati de baza) pe timpul sezonului rece. In loc sa va ocupati sa explicati cum s-a gandit Societatea sa asigure celor care muncesc acolo (si florilor implicit) ati sarit in "c.." sus ca nu as sti despre vorbesc, uitand ca tot cel care a facut site -ul promitea acest lucru (deci nu ceream ceva imposibil). Deci eu nu m-am referit de utilaje pe care sa le vindeti, ci despre utilaje pe care ar trebui sa le aveti in folosire si pe care sa le recomandati ca mijloace necesare pentru o buna activitate a celor care ar lucra in acele incinte. Se vede ce mult va intereseaza si "viata" celor care lucreaza ca sa va aduca "banii la tescherewa". Sper ca macar unii din cei care muncesc pentru dumneavoastra sa citeasca aceste randuri si se vor intreba daca ... mai merita sa lucreze la dumneavoastra. Eu ma gandesc la cei care mi-au adus un ban ... totdeauna si caut sa-i "multumesc" atat cat ma pricep si eu. In legatura cu linck -ul spre APDRP ma refeream la faptul ca ar fi trebuit sa prezentati AVERTISMENTUL acestei Agentii (de la care ati obtinut facilitatea de a participa "BANII" de AJUTOR - Oare, este adevarat ca ati obtinut acei bani sau este doar o "dorinta" a dumneavoastra ca nu ati prezentat nimic pe acel "site" ?! ) Eu totr ce va reprosez ma bazez pe ce mi-ati pus singur la dispozitie. Daca mi-am format o impresie care nu reflecta realitatera este numai ... vina dumneavoastra. Datele pe care le puneti la dispozitia cititorilor acestui sit inseamna ca sunt ... inexacte si vina va apartine celui care a facut acest sit, deci nu eu sunt ... asa cum m-ati "apreciat" deloc politicos. Asta imi dovedeste ca sunteti intr-adevar "secretara" pe care o banuiesc si care este in pericol sa-si piarda postul daca mai continuue sa mai se adreseaza in acest mod unui "posibil" client. In legatura cu faptul ca cereti date (adresa, telefon, etc) inainte de a fi sigur ca acel "posibil client" ar cumpara ceva de la dumneavoastra dovedeste ca "amagii" sunteti dumneavoastra. Datele (amanuntite) cerute cuiva care doar vrea sa se intereseze de "o posibila afacere" il ... "alunga "interesul" si "neincrederea" celui care ii cere aceste date. Convingetil pe un posibil cumparator ca sunteti "om de incredere" in afaceri si dupa aceea cereti datele care sa va convinga ca vrea sa cumpere de la dumneavoastra. Dar se vede ca este greu pentru niste ... "amagii" in Comert sa faca ... Afaceri (bune). Se multumesc cu ... "ciurucuri". Cred ca s-au lamurit si ... olandezii cu cine fac afaceri. Vedeti sa nu ajungem acolo din cauza mea. Adica sa va chem eu in judecata pentru ca si modul cum puneti problema in legatura cum va faceti RECLAMA NELOIALA unui sit si unei Firme, contrar Legii. Adica ar trebui sa platiti o suma de bani acestui sit pentru ca aici ati aceasta RECLAMA. In concluzie, cel care practica CALOMNIA sunteti dumneavoastra, in legatura cu persoana mea. P.S. Administratorii acestui sit si-au luat "meseria" in serios si a "sters" de pe acest topic o serie de postari in legatura cu aceasta reclama (acum sunt 8 "pagini" fata de 12 ieri). Sau ati facut-o dumneavoastra ca sa ) in decursul timpului, deci am "o proba" ce se va putea folosi intr-un "proces de calomnie". Va intereseaza ? |
|
Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 00:14
Domnule,o sa ti-o spun pe sleau,ca sa nu zici ca am ocolit ceea ce consider despre tine.Esti prost sau nu intelegi?Inainte de toate,las-o deoparte pe asta cu slujbasul si secretara,pentru ca ai numarul meu de telefon pe site si poti sa suni oricand,asa cum au mai facut si altiii,de pe acest topic,sa vezi daca sunt eu cel de acolo sau nu.
Trecand peste aceasta,nu ai nici cea mai mica idee,despre cum se fac afaceri?Ce firma sau concern,ce lipsa de fonduri,ce aberatii si rahat mancat pe nerasuflate?Domnule retard,ai auzit despre o asociere de doua firme?Asta e ceea ce am facut noi cu grupul Prins,devenind in acest fel reprezentantul in Romania al acestei firme.Ai o logica de prichindel retard spunand lucruri numai de tine intelese si care nu au absolut nici o logica.Dealtfel,am mai spus,nu cauti logica ci sa scrii cat mai mult,considerand ca asta DA BINE. Bai omule,esti cretin?Cum poti sa spui ca noi vindem flori si mai stiu eu ce?Unde ai vazut tu asta?Ia uita-te la rubrica PRODUSE,de pe site,sa-mi spui si mie,unde ai vazut tu,macar un rand despre flori,rosii,sau castraveti?Chiar atat de prost esti?Uita-te la clipul ala,pana la capat,nu doar la inceput.Si nu intelege ce vrea mintea aia a ta,,seaca,ca esti un dobitoc retard,ajuns la 60 de ani,degeaba.Idiotule,clipul ala nu vorbeste despre vanzarea de flori,decat in trecere,ala spune cum se pot face flori rentabil si cu cap.Si nu doar flori.Tot ce tine de horticultura.Si acel mijloc de facut flori,rosii....sunt serele moderne,adica tocmai acelea pe care le promovam noi si le construim.Dar ce sa inteleaga un mos tagartza ca tine? Nu mai abera ca ai fi vorbit cu mine despre nu stiu ce fel de utilaje,ca minti cu nerusinare sau ne confunzi.Pleci airasi de la premisa mincinoasa,ca am produce flori,in nu stiu ce sezon.Esti debil.Cum sa fi vorbit cu mine despre asta,daca noi nu ne ocupam cu asa ceva.Esti un cabotin prost,care minte.Poti sa ma dai in judecata,pentru tot ce am afirmat astazi,imi doresc lucrul asta,sa vedem ce o sa spuna legea.Am salvat absolut tot ce ai scris,toate minciunile si toata porcaria si consider ca esti un imbecil fara egal si un retardat.NU ai vorbit cu noi sau cu mine si spui minciuni fara sa gandesti. Si nu-mi duce mie grija ca-mi selectez eu clientii.Stii ca doar prostu moare de grija altuia si cainele de drum lung. Inceteaza cu minciunile si daca ai ceva de comentat,fa-o in limita adevarului,nu in limita imbecilitatii din capul tau,ca poate cazi si faci buba.Nu ca nu ai avea deja buba la cap,dar sa nu se faca si mai mare,sa te interneze astia la nebuni. O sa-ti dau o pauza pana luni,ca ma duc si eu pe la munte,sa ma relaxez,nu stau ca milogii - adica tu -sa astept sa-mi dea guvernu',imi fac eu singur ce am nevoie. A,stai c-am vazut si ce ai mai scris,cum ca tu ai fi un posibil client.Uite ca iti spun de pe acum,ca tu nu poti fi clientul nostru.NU LUCRAM CU NEBUNII.
EU
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 00:18
EU
|
|
Postat pe: 17 Octombrie 2009, ora 00:46
Atata vremne cat NU STII sa vorbesti (sa scrii) pe un Forum dovedesti ca esti un PROST AFACERIST. Asa ca ti-ai dat cu .. "caciula idupa caini" degeaba. In afara de ati face singur RECLAMA GRATUIT pe acest Forum nu am citit ceva cu adevarat "destept" din partea dumneavoastra pe acest Forum, cele cu care i-ai "aburit" pe cei care te-au citit (daca te-au citit intr-adevar este "treaba" lor).
A, eram sa uit. Nu v-am "felicitat" in postarea anterioara pentru POLITETEA de care dati dovada. Deci sa inteleg ca de aia v-ati hotarat sa-mi aratati ce "vocabular ales" aveti. Sunt dator sa va cer scuze ... eu nu stiu sa vorbesc ca dumneavoastra. PROST-CRESCUTULE "pustiulica" ! P.S. Pentru a nu mai "deranja" posibilii forumisti care au interesul sa discute tema acestui topic, ma voi opri cu discutia pe care ai pornit-o si pe care (din greseala mea, recunosc) am dus-o mai departe. Va voi lasa placerea sa o inchideti dumneavoastra (in limita vocabularului ales pe care o are Patronul care va dati). Se vede ca de bun ce afacerist sunteti aveti nevoie de acest topic ca sa va faceti RECLAMA. Sper ca "administratorii" acestui sit sa va incaseze banii pe care ii datorati fata de dansii. Frate ca frate, dar ... branza-i pe bani ! - proverb romanesc. P.S. Nu am inteles ce doriti de fapt : Sa ma dati in judecata pentru calomnie sau sa va dau eu. Eu sunt dispus in orice varianta (dar i-as chema si pe "sponsorii" din Olanda, ca sa vada ce bine le faceti "reclama" firmei lor). Oricum, eu cred ca o s-o fac eu daca nu incetati cu "injuriile" la adresa mea. Putina decenta, va rog ... Vedeti ca sa nu va scape si aceasta postare sa o "copiati" ca proba la Dosar ! Bani mai au si altii ... |
|
andrei68andrei 52 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 10:07
Domnilor,marturisesc ca am urmarit de la bun inceput aceasta disputa si din punctul meu de vedere,acest demers al unui unui forumist produce foarte multa hilaritate.S-a pornit de la ceva,ca sa treaca prin altceva si in concluzie sa nu se mai stie de ce s-a facut acest demers.
S-a plecat de la ideea ca un anumit site,ar fi complet mincinos si s-a adus ca argument un posibil comunicat,care nu se referea la site-ul respectiv ci in linii mari si niste presupuneri banale si oarecum ridicole.Mai departe,neavand argumente,forumistul respectiv a mai comis o mare eroare dovedind ca nu a fost capabil nici macar sa citeasca informatiile de pe acest site,prin afirmatia ca principala activitate comerciala a respectivei societati generale ar fi cu totul alta,decat cea afisata si declarata tocmai pe acel site si o posibila convorbire probabil electronica sau telefonica,fapt contrazis si pana la urma acceptat ca fals de insasi cel care a demarat aceasta campanie,avand in vedere ca in ultimul comentariu nu a mai avut nimic de comentat,vazandu-se prins cu ocaua mica,decat ceea ce dansul iarasi numeste " o ilegalitate"(nici macar nu poate sa faca diferenta intre o lege si niste banali "termeni si conditii") probabil,in opinia forumistului "monstruoasa",uitand insa,ca forumurile sunt invadate si pline de asemenea anunturi,unele mai bune,altele mai putin bune. Nu vreau sa devin aparatorul nimanui,dar,daca forumistul respectiv,care da dovada numai de foarte mult talent de praduitor(sper ca si domnia sa cunoaste acest termen) si de multa minciuna si (nu stiu ce termen sa folosesc ca sa spun ca a luat-o rau de tot pe aratura),pana la urma fiindu-i frica pana si de noi,ceilalti forumisti,uitand ca la inceput ni se adresa tocmai noua si ne povatuia.Ne pare rau(sau bine) ca dansul nu a avut dreptate,marturisesc ca mi-as fi dorit sa aibe dreptate si sa fi avut macar cel mai mic argument prin care sa demaste o mare ilegalitate,insa sunt profund dezamagit de forumistul respectiv.Nu a reusit decat sa se faca de ras,cu niste minciuni.Apreciez insa faptul ca poate si-a dat si forumistul respectiv(chiar nu vreau sa-i rostesc nick-ul) seama ca a gresit si acesta este motivul pentru care spune ca a postat ultimul mesaj.Ar fi frumos sa-si ceara si scuze,dar cum scuzele pe aici sunt "rara avis",nu cred ca o va face. |
|
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 18:39
Cand singurul tel in viata iti este apsritia doar a numelui pe un topic sau sa-ti "ajuti" un prieten, este de la sine inteles ce atitudine adopti si de partea cui te postesti in aceasta discutie. Se vede ca ati citit doar ultimile postari si acelea doar ale unei parti, restul ne mai contand pentru dumneavoastra. Nu ma mira la unii de o varsta anumita, care cred ca "tot ce zboara se si mananca". Pofta buna atunci !
P.S. Scuze celorlalti forumisti pentru ca fara sa vreau am ajuns ! Nu mai intru pe acest topic, pentru ca nu am nimic nou de aflat deocamdata. Pacat, tema era generoasa !
|
|
andrei68andrei 52 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Octombrie 2009, ora 19:54
Stimabile,tot ce esti in stare,este sa imprastii acuzatii in stanga si in dreapta.Toate nefondate.Cam putin pentru un individ care probabil se crede inteligent. |
|
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 19:37
HAHAHAHA!Domnule Eugen,am mai spus,nu-mi duce grija mie,ca ti-am nominalizat si cine duce grija altuia.Ai vazut ca nu ai nici probe,nici argumente si acum dai bir cu fugitii?Tipic turnatorilor.Vai de capul vostru,sunteti niste netrebnici fara caracter.A vazut toata lumea,ce poti si ce urmaresti.Ai cules ce-ai semanat,ca sa revin la subiectul acestui topic.
EU
|
|
Postat pe: 19 Octombrie 2009, ora 19:38
EU
|
|
|
|

dar se pare ca cei de acolo, s-au "plictisit" de acest "benner" si nu-l mai baga in seama pe cel care l-a facut.