Info
x
Agricultura
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 09:02
Când cineva își atribuie numele de user "P D L la bine și la greu" are o problemă gravă.
Nu am putut măcar să gândesc la faptul că un slogan politic poate să înlocuiască personalitatea cuiva, poate să devină reflecția propriei existențe. Odată cu Traian Băsescu, fanatismul a început să îngenuncheze și ultima fărâmă de demnitate umană.
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice.
Găoaza este un desert prezidențial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
|
P_D_L__La_bine_si_la_greu_ 11 mesaje Membru din: 1/06/2009 Oras: Arad |
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 14:38
Probleme poate ai tu.Ce te deranjeaza domnule 111dinu? Mai bine puneai 112 ambulanta.
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 14:46
Chiar că reflecția propriei tale existențe este sloganul PD-L.
A dovedi doar umilință față de partid, prin identificarea ta cu sloganul partidului, te umilește, te descalifică. Îndreaptă-ți și tu spinarea și sigur te vei simți alt om, îți vei putea privi prietenii în ochi și nu în vârful ciubotelor. Cum de a reușit un grup de politicieni să îți distrugă demnitatea, nu pot să înțeleg.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
|
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 15:56
@ PDL la bine și la greu
Ți-am deschis un topic "Apogeul umilinței în PD-L" pe forumul politica. Iată ce am scris : Ce dialog poți iniția cu un user democrat-liberal, când un slogan politic, (PDL la bine și la greu), îi înlocuiește numele, îi înlocuiește personalitatea și sloganul devine reflecția propriei existențe? Chiar așa s-a ajuns cu umilința în partidul prezidențial, încât, pentru o mângâiere pe creștet, slugărnicia a căpătat nuanțe fanatice ? Dacă asemenea indivizi acceptă să le fie terfelită demnitatea umană, eu nu accept. Acesta este și motivul pentru care Traian Băsescu nu trebuie, din punctul meu de vedere, să mai fie președinte. Eu nu doresc în nici un fel ca în viitorul apropiat să mi se atribuie numele unui cine știe ce slogan politic și, astfel înregimentat, să-mi uit propriul eu și să devin o banală pancartă la defilarea politică a liderilor democrat-liberali.
|
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 07:27
Cum se realizeaza un plan de afaceri. Model de business plan.
Planul de afaceri este strans legat de mediul de business si de evolutia acestuia, ca urmare primele planuri de afaceri au aparut cu mult inainte de mijloacelele moderne de comunicare ale societatii informationale. Un plan de afaceri (business plan) poate avea ca utilitate prezentarea firmei sau a ideii/proiectului/afacerii dv. Acesta poate fi realizat atat pentru afaceri existente (in vederea prezentarii catre posibili parteneri sau finantatori) cat si pentru afaceri ce urmeaza a fi lansate (startup-uri � o bune planificare a acestora si asigurarea succesului). Pentru a avea succes, un plan de afaceri trebuie sa tina cont de profilul afacerii dv., de mediul in care se va efectua business-ul in cauza, de obiectivele afacerii si de scopul urmarit la realizarea acestuia. Ca urmare, va rugam a trata recomandarile si urmatorul model de plan de afaceri orientativ, in vederea realizarii propiului plan de afaceri. Atunci cand planul de afaceri este bine realizat, acesta va ajuta in realizarea de prezentari de succes catre potentiali parteneri de afaceri, finantatori si totodata pentru o mai buna conducere, organizare si cunoastere a afacerii dv. In functie de target-ul planului de afaceri (cei carora le este destinat), acesta poate contine elemente specifice, utile sau solicitate. Totodata, in functie de imprejurari, anumite sectiuni pot avea o pondere mai mare sau mai mica in importanta planului de afaceri. Model (exemplu, template) de plan de de afaceri (business plan) In general un plan de afaceri cuprinde urmatoarele capitole: 1. Titlul 2. Cuprins & Capitole 3. Sumar (Scurta introducere) 4. Descrierea firmei (afacerii) 5. Echipa & managementul companiei 6. Prezentare produs(e) / serviciu (ii) 7. Analiza pietei 8. Obiective 9. Strategia firmei/afacerii & implementare 10. Informatii financiare 11. Anexe si alte documente In functie de situatie anumite capitole pot fi necesare sau nu. Importanta fiecarui capitol variaza in functie de scopul urmarit si de contextul in care realizati planul de afaceri. De asemenea ar trebui sa verificati la partenerul/firma/institutia unde se va prezenta planul de afaceri, cu privire la eventuale cerinte de realizare a planului de afaceri. Revenind la structura unui plan de afaceri, in continuare este detaliata o posibila abordare a capitolelor planului de afaceri propus mai sus. 1. Titlul Trebuie sa reflecte la ce face referire planul de afaceri in cauza. De asemenea pe prima pagina a planului de afaceri (eventual coperta), pe langa titlu ar trebui sa se gaseasca si datele de contact si identificare ale firmei, logo-ul acesteia, etc. Aceste date de contact ale firmei, se pot adauga intr-o forma sumarizata si in subsolul sau antetul paginilor urmatoare. 2. Cuprins & capitole Un tabel/index cu capitolele planului de afaceri si cu numarul paginilor la care se regasesc aceste capitole. Aceasta sectiune ar putea fi mutata si la sfarsitul planului de afaceri in anumite cazuri. 3. Sumarul planului de afaceri (Scurta introducere) In multe cazuri, aceasta sectiune (care ar trebui sa sumarizeze si sa evidentieze punctele cheie ale unui plan de afaceri) are o importanta deosebita. Se recomanda ca sumarizarea sa fie realizata cat mai simplu si concis posibil. 4. Descrierea firmei (afacerii) Informatii cu priviere la firma/companie (istoria companiei, parteneri, fondatori, echipamente & utilaje, facilitati, sedii, vaduri comerciale, parc auto detinut, etc. Pentru informatii suplimentare puteti prezenta o adresa web. In anumite situatii se prezinta afacerea in locul companiei (de exemplu: daca inca nu ati infiintat o firma). 5. Echipa & managementul firmei O scurta prezentare a echipelor/oamenilor/departamentelor din compania dv., a modului de organizare si a echipei de management. 6. Prezentare produs(e) / serviciu (ii) Aceast capitol al unui plan de afaceri poate cuprinde: * descrierea si evidentierea calitatilor (puncte forte) ale produselor/serviciilor dv. * evidentierea anumitor calitati/avantaje fata de produselor/serviciilor competitiei * imbunatatiri planificate ale produselor/serviciilor dv. * viitoare noi produse/servicii planificate 7. Analiza pietei In aceast capitol din planul de afaceri se va realiza o prezentare a pietei de desfacere a produselor si serviciilor dv. Se va putea avea in vedere: * numarul clientilor existenti si potentiali * marimea pietei de desfacere * o eventuala segmentare a pietei * concurenta existenta pe piata (eventual informatii cu privire la cota acesteia de piata) * in cazul detinerii de informatii cu privire la o eventuala tendinta si evolutie a pietei, o prezentare succinta a acestor informatii este benefica * sumare ale eventualelor studii de piata disponibile 8. Obiective O estimare realista (in anumite cazuri sunt prezentate si estimari optimistice, pesimiste, pe langa aceasta) a obiectivelor firmei/afacerii pe termen scurt si lung. 9. Strategia firmei/afacerii & implementare Poate fi descrisa strategia de abordare/introducere a produselor/serviciilor pe piata (sau de mentinere/imbunatatire a cotei de piata in cazul unor produse/servicii existente). Tot aici se poate evidentia strategia de marketing pentru produsele/serviciile respective si modalitatile de punere in practica a acesteia. 10. Informatii financiare In anumite cazuri aceast capitol este cel mai important din cadrul unui plan de afaceri. De exemplu in cazul incercarii obtinerii de fonduri de la diverse organisme/institutii nationale, europene si internationale, o atentie sporita se va acorda acestui capitol al planului de afaceri. Multe institutii/organisme au cerinte propii si exacte cu privire la informatiile pe care se asteapta sa le regaseasca in acest capitol. De multe ori acestea furnizeaza si modele (template-uri) pentru aceast capitol (cateodata chiar exemple/modele de planuri de afaceri). In acest capitol se pot incadra informatii cum ar fi: * informatii din diverse raportari contabile * cash-flow-uri (fluxuri monetare) lunare/anuale * estimari ale vanzarilor/veniturilor/cheltuielilor viitoare (important cu precadere in cazul start-up urilor � afacerilor de inceput) 11. Anexe si alte documente Alte documente ce considerati a fi relevante, sau care sustin anumite puncte de vedere din planul dv. de afaceri. Uneori partenerii sau institutiile carora le veti prezenta planul dv. de afaceri, vor avea cerinte specifice cu privire la informatii si documente (oficiale, neoficiale, copii, traduceri, legalizari, etc) care sa fie atasate planului de afaceri. Inainte de a incepe realizarea propiului plan de afaceri, nu uitati sa tineti cont de specificul afacerii dv. si cerintele eventualilor parteneri/institutii. Astfel unele capitole din modelul de plan de afaceri prezentat anterior pot fi unite, eliminate, prioritizate, etc. In cazul in care trebuie sa realizati un plan de afaceri in limba engleza, exista unelte software specializate in automatizarea si generarea de planuri de afaceri. Un astfel de software poate genera de regula modele/templateuri/exemple (deja completate cu date fictive) de planuri de afaceri pentru aproape orice domeniu de activitate (un software consacrat in aces sens este Business Plan Pro).
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 07:31
Planul afacerii tale
Planul de afacere este un concept foarte cunoscut in afaceri, iar motivul este simplu: este un instrument esential pentru succesul unei afaceri. "In zilele noastre, succesul unei persoane in afaceri depinde de capacitatea sa de a convinge ca detine ceva de care ceilalti au nevoie." Gerald Stanley Lee-Crowds In lipsa lui, intreprinzatorul trebuie sa fie un geniu al improvizatiei, ceea ce este mult mai dificil decat realizarea initiala a unui plan al afacerii si imbunatatirea lui periodica. Toti intreprinzatorii isi fac un plan inainte de a incepe o afacere, chiar daca deseori doar in minte. Un plan scris este cerut de banci, business angels si alti finantatori. Planul scris ajuta la clarificarea ideilor principale ale afacerii si obliga la strangerea unor informatii deseori ignorate la inceputul afacerilor, precum cercetarea pietei si estimarea incasarilor.
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
ioanaTudor 2 mesaje Membru din: 29/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 17:00
Greseala mare in agricultura noastra au facut-o primii guvernanti dupa 1990. Cand s-a divizat pamantul.
A doua greseala a fost cu distrugerea sistemelor de irigatii. Acum e greu sa unesti din nou taranii, sa-i asociezi. S-au distrus utilajele agricole, cu ce sa lucreze taranul, cu sapa, calul, boii, plugul tras de vaca ? S-au gasit investitori care si-au permis sa cumpere utilaje:tractoare, semanatori, combine etc. dar stiti ce preturi aplica ei pt. lucrari agricole ? Si apoi nu e reglementata nici valorificarea recoltei. Taranii isi vand produsele pe un pret modic, de nu-si scot nici cheltuielile. Platesc lucrarile catre particulari, umflate, si vand graul la stat sau la alti particulari, si se fac afaceri, iar taranul iese tot in pierdere. De aceea unii au ales sa nu-l mai lucreze iar altii l-au vandut, chiar pe nimic. Altii inca mai asteapta sa-l vanda. Nici asociatiile agricole n-au dat rezultate pt. tarani pentru ca spre taran s-a intors numai 1/2 sac de grau. EU VA PROPUN SA INFIINTATI CATE O CIUPERCARIE. Consumul de ciup./locuitor in tara noastra este de cca 250 g/an, pe cand in Europa este de 2 kg/an, sau in Olanda este de 4 kg/an. |
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 22:32
De la: 111dinu, la data 2009-09-18 14:46:22Chiar că reflecția propriei tale existențe este sloganul PD-L. |
|
|
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 22:44
Ție î-ți place viata ce o trăiești alături de PSD-iști?Și Ministrul actual al Agriculturii face parte din haita de hoți și mincinoși .Dacă după părerea ta PD-L-iștii sunt cum crezi tu, de ce nu se face nimic pentru agricultorii români?Subvențiile le bagă în buzunar că altceva nu a învațtat din REGIMUL COMUNIST.
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 23:00
Domnule 111 dinu,in primul rand nu vreau sa intru nin polemica cu tine.Dar daca vrei....Eu am spus problemele cu care se confrunta fermierii si stiuasta mai bine ca tine.Daca crezi ca esti tare in agricultura ,spune-ti punctul de vedere.Crezi ca esti mai destept daca ma ataci?Daca crezi asta, putem vorbi fara probleme.Oricand si la orice ora o sa-ti demonstrez cum se mananca agricultura.Eu i-mi vad varful nasului,dar tu poate nu vezi aschia care i-ti deranjeaza ochiulț
|
|
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 23:08
Si apropo,la varsta ta daca esti baiat destept poti sa vezi ca am ui id cu nume,asa ca las-o mai incet cu afirmatile tale,care cred ca nu te caracterizeaza.Sau ma insel cumva?
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 09:18
@slogan
Mă uimești! Oare chiar toți "pedeleii" sunt agramați? "Î-ți" !?? și "î-mi" !?? Unde naiba ați învățat gramatica?Parcă toți ați avut un singur învățător. Acesta este cumva motivul pentru care v-ați asumat răspunderea pe legea învățământului? Să fie scoasă gramatica din programa școlară?
|
|
Postat pe: 21 Septembrie 2009, ora 09:32
@slogan
Apropo, nu am culoare politică, iar PSD-ul reprezintă pentru mine un coșmar. Această formațiune politică a dat șansa intrării în viața politică a unora de teapa Băsescu, Tăriceanu, Fenechiu, Elena Udrea, Berceanu, Becali, Vadim Tudor și alții. Îmi pare rău că în 2004 m-am lăsat înșelat de personajul Traian Băsescu. A vorbi despre agricultură în perioada acestei guvernări este o pierdere de vreme. Ilie Sârbu este un personaj controversat pe malurile Begăi. Matrapazlâcurile pe care le-a făcut în perioada 200-2004 nu îl recomandau să preia portofoliul de ministru.
|
|
Postat pe: 24 Septembrie 2009, ora 17:11
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 01:15
Stimabile domn 111 dinu.Noi am invatat gramatica in scoala,dar dumneata unde ai invatat sintagma comunista ?La varsta care o aveti,cred ca aveti ce povesti la nepoti.
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 01:28
Apropo domnule dinu 111,noi am invatat gramatica in scoala primara,nu ca dumneavoastra,care simtiti limba romana din culegeri de algebra .La varsta dumneavoastra, ar trebui sa va plimbati
nepotii pe centrul orasului si sa plangeti ca ati votat cu Basescu in 2004.Acum aveti destul timp sa cugetati ce obtiune polititica o sa votati in noiembrie.DAR SA NU GRESITI DIN NOU.Fiindca este pacat de moralul dumneavoastra. |
|
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 17:11
@ slogan PDL la bine si la greu
Domnule slogan "î-ți și î-mi", mă întrebi unde am învățat gramatica?
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 17:17
@ slogan
Intă și pe forumul politica. Mai ai niște analfabeți pe acolo. Este păcat să rămâneți dispersați. Are lumea impresia că sunt mai multe instituții de învățământ care "scoate" agramați, pe când, în realitate sunteți absolvenții cursurilor de vară sau de iarnă inițiate de PD-L.
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 23:45
Da ingenuosule 111 dinu,fiindca te simti prea destept si fiind timisorean,desteptaciunea ti se urca la ambele cerebele.Stimabile decat sa scoti ochii altuia,mai bine ti-ai scoate barna din ochiul tau .
|
|
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 23:50
Mai desteptule 112 dinu,eu am terminat facultatea in 1990 si nu la cursurile de vara.La varsta ta,poate ar fi mai bine sa-ti plimbi javra de caine prin parc si sa astepti pensia ca un mare cult de bega ce esti.
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 00:56
111 dinu,esti un PAPAGAL .Si cu acest raspuns cred ca nu mai are rost sa ma ocup de acest capitol..
|
|
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 10:25
De la: P_D_L__La_bine_si_la_greu_, la data 2009-09-26 23:50:36Mai desteptule 112 dinu,eu am terminat facultatea in 1990 si nu la cursurile de vara.La varsta ta,poate ar fi mai bine sa-ti plimbi javra de caine prin parc si sa astepti pensia ca un mare cult de bega ce esti. Ești absolvent de facultate cu "î-ți și î-mi"? Cred că am greșit. Nu ți-am citit atent mesajul. Tu spui că "ai terminat" facultatea în 1990. Ai fost fierar betonist, sau ai participat la demolare, probabil, și te înțeleg.
|
|
eugenb 1794 mesaje Membru din: 8/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 16:33
De la: 999florin, la data 2009-09-24 17:11:03WWW.SERATA.RO Va rog sa cititi cu atentie si mesajul urmator pentru a va convinge daca puteti sa va incredeti in aceasta firma (romano-olandeza) : De la: APDRP.RO, la data 2009-09-24 17:11:03AVERTISMENT! ( www.apdrp.ro/content.aspx?lang=RO&item=0 ) Cred ca cei de la firma catre care ne trimiteti trebuiau sa puna acest "Avertisment" pe situl lor, ca sa ne dovedeasca buna lor credinta. Nu credeti ?! Ideea dumneavoastra este buna, dar cei de la SERATA.RO ... vand "blana ursului din padure" dupa cate vad eu. S-ar putea sa gresesc, dar ... |
|
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 17:38
De la: P_D_L__La_bine_si_la_greu_, la data 2009-09-26 01:28:50Apropo domnule dinu 111,noi am invatat gramatica in scoala primara,nu ca dumneavoastra,care simtiti limba romana din culegeri de algebra .La varsta dumneavoastra, ar trebui sa va plimbati V-ati simtit "jignit" domnule user "P_D_L__La_bine_si_la_greu" (apropos, ce nume lung v-ati luat domnule ?!) ca v-a trimis la "scoala primara" de domnul user "111_dinu" ca nu ati fost atent ca sa folositi texte fara diacritice romanesti atunci cand apelezi la un alt calcurator ce respecta limba engleza si poate sa-ti faca "probleme" (nu mai copii textul care v-a "pus la zid") ? Sau poate, v-ati suparat ca nu v-a "ridicat in slavi" CONDUCATORUL a carui "barca gaurita" a inceput sa ia apa prin multele gauri pe care la are ? De ce va suparati acum ? Doar aicea noi facem o discutie ... "civilizata", mai als cand va considerati ca sunteti "un om cu scoala (universitara). Macar dansul a afisat un nume (deci stiti cu cine stati de vorba - chiar daca un pseudonume ramane doar un pseudonume), dar dumneavoastra ... ce ati facut ? Cu ce va laudati ? V-ati ascuns dupa o "lozinca ... populista", ca sa nu spun ca este mai degraba ... comunista (apropos, cati ani aveati in1990 ... vreo 20, deci pana atunci ati fost indoctrinat de "grija Partidului" care va dadea tot ce va trebuia (pionier vajnic si apoi adevarat "pui de comunist ... utecist") - nu seamana cu "grija lui ZEUS" Basescu fata de cei din partidul pe care si l-a infiintat pe "ruinele" unui "fost PD -ist" care la origine era desprins din FSN -ul lui Iliescu ? Sau poate, v-ati suparat pe dansul ca nu are incredere in .. "profesionalismul" unui tanar in agricultura (dar nu mai sunteti nici dumneavoastra ... tanar acuma, ati "sarit" de 40 de ani acuma) ? Credeti ca "l-ati prins pe ... ZEUS de un picior" daca l-ati vazut la dumneavoastra in comuna ? Cred ca ar trebui sa va "contrati" pe tema acestui topic si sa lasati "contrele" de alta "inspiratie", pentru topicul pe care vi la pus la dispozitie domnul "111_dinu". Asa ar face un ... adevarat "om cu scoala (universitara)" cum va pretindeti (cel putin asa cred eu - apropos, si eu am "studii universitare", asta ca sa nu credeti ca va sunt ... "inferior") ! Sau un "ardelean" cand se simte "jignit" ... uita POLITETEA (care le este proverbiala, din cate stiam eu, a celor care locuiesc in ... "vestul tarii") ? Aveti o tema "generoasa" (AGRICULTURA), asa ca nu inteleg de ce va ocupati de lucruri care va duc la
|
|
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 15:14
|
|
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 15:15
De la: eugenb, la data 2009-09-27 16:33:54eugene,iti spun eu ca gresestiDe la: 999florin, la data 2009-09-24 17:11:03WWW.SERATA.RO
|
|
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 15:15
|
|
Postat pe: 30 Septembrie 2009, ora 18:46
Eu am inteles ca sunteti aproape de acest sit dar nu vreau sa spun maI multe despre acest subiect ca sa nu ajung
.Va rog sa ramaneti doar la stirea despre acest sit si nimeni nu v-a avea posibilitatea sa va acuze ca faceti o "reclama neloiala" pentru acest sit. Eu am retinut si parerea dumneavostra despre aceasta problema dar nu merita purtarea unui subiect care nu are o prea mare importanta pentru "Agricultura". Nu de aici avem noi ce sa mancati (poate sa ne delectam ochii obositi de munca depusa in timpul zilei). Ca poate furniza niste bani unoo intreprinzatori este adevarat, dar nu vad ca "Agicultura" romaneasca (asta ca sa fim in topic) ar putea sa puna pe aceasta "cultura". |
|
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 13:56
cate scoli in care se invata succesul in afaceri sunt in romania???toti ne invata ce trebuie sa facem cu banii,dar nimeni nu ne spune cum sa obtinem acei bani,filozofie de doi bani gauriti gasesti in gura tuturor smecherilor care nu au invatat nimic altceva decat munca cu gura,este cineva dispus sa-i invete pe romani arta si stiinta succesului,pornind de la zero???in agricultura se pot obtine foarte usor castiguri destul de consistente,cine i-a invatat pe romani cum se fac bani buni in culturile agricole,in cresterea animalelor,in exploatarea forestiera,in cultivarea si prelucrarea vitei de vie sau a pomilor fructiferi sau a plantelor tehnice sau medicinale,eventual din prelucrarea acestora,concluzia este ca in romania nu se vrea sa fie oameni bogati,nimeni nu ajuta pe altcineva daca nu-i iese ceva[eventual sa castige ieri daca se poate]
|
|
Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 00:17
In Romania (inca) se mai moare cu ... dreptatea de partea ta. Nu credeti ?
|
|
|
|