Info
x
Cine sunt extraterestrii ?
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 01:20
Sint cam ca noi, cei care sint.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 12:28
... e haioasa isteria ... a fost creata incet si cu grija ... acum mai este suficient un hocus pocus(exista acum tehnologie sa se faca asa ceva) si apar primii ''extraterestrii'' care vor fi ultra binevoitori, vor semana exact ca si noi (ca sa nu ne sperie), ne vor dezvalui niste ''secrete'' uluitoare (care nu vor putea fi verificate, bineinteles) si sigur ne vor da niste ''sfaturi'' high tech putin cam ciubate ...
... mai fratilor, nu vi se pare ca asistati la campania de promovare (cu toate strategiile de marketing) a unui nou film de groaza ? ... de pierdeti timpul cu prostii ? ... chiar aveti atit de mult timp ? ... si nimic mai bun de facut ? ... eu nu cred ...
|
|
coradu 3399 mesaje Membru din: 6/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 21:43
ei...nah..nu consider o pierdere de vreme sa lasi un pic imaginatzia sa o ia la vale..mai uitzi de problemele cotidiene..si in plus e relaxant sa te gandesti si la altceva in afara rutinei zilnice...
|
|
Fosta membra 9am.ro 1276 mesaje Membru din: 7/07/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 09:58
De la: homemarcel0, la data 2009-10-21 12:28:47... e haioasa isteria ... a fost creata incet si cu grija ... acum mai este suficient un hocus pocus(exista acum tehnologie sa se faca asa ceva) si apar primii ''extraterestrii'' care vor fi ultra binevoitori, vor semana exact ca si noi (ca sa nu ne sperie), ne vor dezvalui niste ''secrete'' uluitoare (care nu vor putea fi verificate, bineinteles) si sigur ne vor da niste ''sfaturi'' high tech putin cam ciubate ... decat sa ne "isterizam" pe topicurile de politica ,prefaram sa pierdem timpul in campanii de promovare filme...daca sunt de groaza ,ramane de vazut...
|
|
Postat pe: 22 Octombrie 2009, ora 22:00
De la: serena, la data 2009-10-22 09:58:27De la: homemarcel0, la data 2009-10-21 12:28:47... e haioasa isteria ... a fost creata incet si cu grija ... acum mai este suficient un hocus pocus(exista acum tehnologie sa se faca asa ceva) si apar primii ''extraterestrii'' care vor fi ultra binevoitori, vor semana exact ca si noi (ca sa nu ne sperie), ne vor dezvalui niste ''secrete'' uluitoare (care nu vor putea fi verificate, bineinteles) si sigur ne vor da niste ''sfaturi'' high tech putin cam ciubate ... mie imi plac filmele de groaza...mai vreau..
|
|
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 20:04
HELLO!INu mai posteaza nimeni?incepe campania electorala si pe topicul asta?or fi alegeri in galaxie..
|
|
9am047994 5 mesaje Membru din: 8/05/2009 |
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 20:28
|
|
Postat pe: 25 Octombrie 2009, ora 22:00
pai e bad news..nu good job..ca daca dizolva si alienii guvenul si se pun si aia pe recensaminte atunci chiar ca ne apuca criza..de vid..si levitam..
|
|
|
|
|
royan32 291 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 08:09
misiunea apollo 20 a auzit cineva de ea?
|
|
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 20:36
cica oficial nu a existat! s-au intors pe luna in urma vizionarii unor fotografii dintr-o misiunea nterioara, in care se vedea "ceva" si s-au dus sa vada ce este! era... o nava, veche de 1,5 milioane de ani in forma de trabuc. intr-o naveta triunghiulara, au gasit o fiinta, umanoida, sexuata (feminin) care au descoperit ulterior ca se afla intr-o stare de animare artificiala, ca un fel de hibernare. au adus-o pe terra, de unde evident nu mai stie "nimeni" de ea!-capitan de misiune Wiliam Rutledge.
se pare ca exista si o filmare a unui oras de pe luna. am gasit niste link-uri pe net www.youtube.com/watch?v=Kcf6u573zzs www.youtube.com/watch?v=XqR8zDGIwMo&feature=related expertul care a vizionat unele dintre filmari, a zis ca sunt filmari veritabile amestecate cu falsuri, sau mai bine zis, falsuri facute intentionat sa creeze o stare de confuzie. la intrebarea reporterului, de ce? a zis ca probabil se incearca o familiarizare a oamenilor in legatura cu acest lucru, ca ar fi o metoda mai simpla decat sa spuna direct ce si cum legat de aceste fiinte. am mai inteles(din emisiune) ca sunt siguri asupra 7 specii de et. cica obama ar fi dat o declaratie oficiala in acest sens, stie cineva ceva? cum ca ar exista viata extraterestra, vreau sa spun! aa, in link-ul cu femeia, vad ca nu sunt niste imagini pe care eu le-am vazut si anume, cum a fost gasita efectiv. vad ca nici nu sunt pe acolo, sau poate nu m-am uitat cu atentie. in plus de asta, au dat si inregistrarea necenzurata/live a lui armstrong, nici vorba de un pas mic pt om ci "ce dracu e aia?" de fapt, aceste inregistrari circula cam de mult pe net, doar ca nu le crede nimeni! |
|
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 20:46
De la: royan32, la data 2009-10-26 20:36:49cica oficial nu a existat! s-au intors pe luna in urma vizionarii unor fotografii dintr-o misiunea nterioara, in care se vedea "ceva" si s-au dus sa vada ce este! era... o nava, veche de 1,5 milioane de ani in forma de trabuc. intr-o naveta triunghiulara, au gasit o fiinta, umanoida, sexuata (feminin) care au descoperit ulterior ca se afla intr-o stare de animare artificiala, ca un fel de hibernare. au adus-o pe terra, de unde evident nu mai stie "nimeni" de ea!-capitan de misiune Wiliam Rutledge. daca e asa ori a zis-o la mishto,ori nu au prins serviciile secrete de veste..oricum o sa-i puna calusul in gura...tot ei sunt responsabili si de diversiuni..incearca sa aduca la stadiul de derizoriu o tema ce ar putea fi esentiala pentru evolutia ulterioara a omenirii..si nu ma refer doar la alieni,ci si la cercetarile privind sursele alternative de energie sau despre "boli incurabile" |
|
Postat pe: 26 Octombrie 2009, ora 21:30
scuze legat de wiliam rutledge-cred ca am inteles eu ceva gresit si nu l-am gasit pe wikipedia, nu mai stiu cine a fost comandantul misiunii apollo 20
stai linistit coradule, nu cred c-a zis nici mai mult, nici mai putin decat era necesar. a pus problema in mod "delicat" cum s-ar spune. am gasit un link- nu l-am citit. www.examiner.com/examiner/x-2383-Honolulu-Exopolitics-Examiner~y... |
|
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 07:54
De la: royan32, la data 2009-10-26 08:09:58misiunea apollo 20 a auzit cineva de ea?Normal. Dar e negata de NASA. Au fost 3 secrete. Eu stiam in dec 8 ca amerindienii fac cercetari asidue in partea intunecata a Lunii. Iata ca era adevarat.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 08:02
De la: royan32, la data 2009-10-26 20:36:49cica oficial nu a existat! s-au intors pe luna in urma vizionarii unor fotografii dintr-o misiunea nterioara, in care se vedea "ceva" si s-au dus sa vada ce este! era... o nava, veche de 1,5 milioane de ani in forma de trabuc. intr-o naveta triunghiulara, au gasit o fiinta, umanoida, sexuata (feminin) care au descoperit ulterior ca se afla intr-o stare de animare artificiala, ca un fel de hibernare. au adus-o pe terra, de unde evident nu mai stie "nimeni" de ea!-capitan de misiune Wiliam Rutledge. Esti bulversata rau cu acele stiri. De fapt si eu. cu nava aia...rabdare. Daca nu au bombardat-o acum sa dispara. Cu fiinta aia, eu am evitat sa ma uit, dar cind am vazut cit de perfecta era statuia. Si era tare, deci nu putea fi vie. Figura nu prea aducea a fiinta cunoscuta ca fiind in epoca noastra sau chiar istorica. Era strANIE. s-ar putea sa fie veridica. Viitorul va elucida. Deja secrete nu se mai pot tine. Oricum pe Luna sint clar urme ale altora.
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 08:03
De la: coradu, la data 2009-10-25 20:04:16HELLO!INu mai posteaza nimeni?incepe campania electorala si pe topicul asta?or fi alegeri in galaxie..Scuze pun muraturi
|
|
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 08:47
De la: nastasemihail, la data 2009-10-27 08:02:09 Cu fiinta aia, eu am evitat sa ma uit, dar cind am vazut cit de perfecta era statuia. Si era tare, deci nu putea fi vie. Figura nu prea aducea a fiinta cunoscuta ca fiind in epoca noastra sau chiar istorica. Era strANIE. s-ar putea sa fie veridica. Viitorul va elucida. Deja secrete nu se mai pot tine. asa am crezut si eu, numai ca... astia in emisiune au zis ca avea corpul acoperit cu ceva, n-am inteles cum au numit chestia aia si in plus de asta, in imaginile pe care le-am vazut in emisiune si vad ca nu sunt pe youtube sau nu le-am gasit eu, o arata cum a fost gasita, cu niste chestii la ochi si la gura! acuma... ma intreb si eu cum naiba de a stat atata in stare de hibernare, daca e posibil, de cand e in starea aia??!! chiar daca nu ar mai fi in viata si tot e ceva! da, vizavi de nave se pare ca au survolat cu apollo 19, care evident nici ea nu a existat, s-au intors cu apollo 20. din datele oficiale rezulta ca navetele astea ar fi fost distruse si din cauza asta au fost anulate celelalte misiuni dupa apollo 17, numai ca unul dintre participantii la apollo 20 parca, sub anonimat a spus ca nu este adevarat. de fapt au aratat in emisiune imagini de la pregatirea misiunii, din pacate nu mai imi amintesc cum il chema pe comandantul apollo 20. oricum, in emisiunea respectiva au aratat din dosarele englezilor-alea.. cica publice, dar pt care ai nevoie de hotararea judecatoreasca sa le studiezi; ce a fost despre america, au fost multe lucruri care circula pe net, se cunosc de ani de zile, nu sunt recunoscute oficial, dar sunt "tolerate" ca sa zic asa, dar si niste chestii pe care eu nu le-am gasit-de ex. a fost si interviul lui edgar mitchell, printre altele. |
|
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 19:03
De la: royan32, la data 2009-10-26 20:36:49cica oficial nu a existat! s-au intors pe luna in urma vizionarii unor fotografii dintr-o misiunea nterioara, in care se vedea "ceva" si s-au dus sa vada ce este! era... o nava, veche de 1,5 milioane de ani in forma de trabuc. intr-o naveta triunghiulara, au gasit o fiinta, umanoida, sexuata (feminin) care au descoperit ulterior ca se afla intr-o stare de animare artificiala, ca un fel de hibernare. au adus-o pe terra, de unde evident nu mai stie "nimeni" de ea!-capitan de misiune Wiliam Rutledge. Am toata emisiunea pe DVD, ca sa fiu sigura ca nu spun baliverne sau, mai rau, visez cu ochii deschisi....
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 07:09
De la: royan32, la data 2009-10-27 08:47:14Toate acele dovezi daca sint reale sint pe Luna.De la: nastasemihail, la data 2009-10-27 08:02:09 Cu fiinta aia, eu am evitat sa ma uit, dar cind am vazut cit de perfecta era statuia. Si era tare, deci nu putea fi vie. Figura nu prea aducea a fiinta cunoscuta ca fiind in epoca noastra sau chiar istorica. Era strANIE. s-ar putea sa fie veridica. Viitorul va elucida. Deja secrete nu se mai pot tine. Eu acum citeva luni spuneam ca ar fi in stare americanii sa distruga acele dovezi ca sa inceapa colonizarea Lunii de la zero. si nu e sigur ca nu au si inceput cu acea bombardare. Nu de alta dar ca sa nu se mai isterizeze toti cu vechiturile care nu mai au decit o valoare de gura casca. Noi si exploatarea spatiului cosmic e de viitor. Cam argumentele astea le aduceam eu.
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 08:11
De la: homemarcel0, la data 2009-10-21 12:28:47... e haioasa isteria ... a fost creata incet si cu grija ... acum mai este suficient un hocus pocus(exista acum tehnologie sa se faca asa ceva) si apar primii ''extraterestrii'' care vor fi ultra binevoitori, vor semana exact ca si noi (ca sa nu ne sperie), ne vor dezvalui niste ''secrete'' uluitoare (care nu vor putea fi verificate, bineinteles) si sigur ne vor da niste ''sfaturi'' high tech putin cam ciubate ...Domne...nu te baga. Aici se da doctorat in domeniu.
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 08:13
De la: royan32, la data 2009-10-26 21:30:54scuze legat de wiliam rutledge-cred ca am inteles eu ceva gresit si nu l-am gasit pe wikipedia, nu mai stiu cine a fost comandantul misiunii apollo 20
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 08:14
De la: nastasemihail, la data 2009-10-28 08:13:34De la: royan32, la data 2009-10-26 21:30:54scuze legat de wiliam rutledge-cred ca am inteles eu ceva gresit si nu l-am gasit pe wikipedia, nu mai stiu cine a fost comandantul misiunii apollo 20
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 17:15
posibil! nu zic nu! atat ca eu in emisiunea aia am vazut parerea unui expert vizavi de filmariel cu nava, asa ca...in baza aluia am scris!
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 18:10
De la: royan32, la data 2009-10-28 17:15:43posibil! nu zic nu! atat ca eu in emisiunea aia am vazut parerea unui expert vizavi de filmariel cu nava, asa ca...in baza aluia am scris! Experti in extraterestrii ? vai de cultura lor! cred ca ei sunt aerieni !
Ticu
|
|
Postat pe: 28 Octombrie 2009, ora 20:22
ai aparut?
da sunt si experti in extraterestri, daca iti dai putin silinta gasesti niste programe de studiu destul de interesante! numai ca asta facea expertize pe filmari si alte chestii de genu' si daca el a zis ca filmarea nu e falsa pe un post de tv national, riscandu-si cariera, parca l-as crede putin! |
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 09:04
De la: royan32, la data 2009-10-28 20:22:53ai aparut? Un adevarat expert in extraterestrii, este acela care arata clar ,ca pe pamant niciodata nu au venit extraterestrii, ca e imposibila vizita lor,si toate acele filmulete aratate pe la TV-uri , sunt niste falsuri aiurite !
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 29 Octombrie 2009, ora 14:35
De la: , la data 2009-02-28 21:10:53 daca ar afla americanii ca extraterestii sunt la noi ar muta Zona 51 la Bucuresti
|
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 04:11
De la: royan32, la data 2009-10-28 17:15:43posibil! nu zic nu! atat ca eu in emisiunea aia am vazut parerea unui expert vizavi de filmariel cu nava, asa ca...in baza aluia am scris! Adevarul este ca sint filmari si poze de la Apollo 15. Se vede pe o poza clar nava. De la citiva zeci de km. Nava pe orbita a pozat-o. Deci este reala. Si e f mare. 3,2 km. Pe partea intunecata. Deci cade ca e facatura. In plus eu am vazut un blogger din Israel parca, care a fost primul ce a curatat poza de la apollo 15. si se vedea ce a postat si rutledge. Adica gauri de la meteoritii cazuti pe el.
|
|
Postat pe: 1 Noiembrie 2009, ora 04:14
De la: royan32, la data 2009-10-28 17:15:43posibil! nu zic nu! atat ca eu in emisiunea aia am vazut parerea unui expert vizavi de filmariel cu nava, asa ca...in baza aluia am scris!Eu cind am vazut filmuletul cu nava aratata ca si cum ar filma cineva de la citiva metri manual, m-am cam indoit de acest rutledge. Dar nava e reala. Repet, daca nu au bombardat-o americanii acum, cu actiunea aia. Sa termine cu speculatiile. Ar fi in stare. Si le sta in putere. Cu bomba atomica.
|
|
9am168562 23 mesaje Membru din: 4/11/2009 |
Postat pe: 4 Noiembrie 2009, ora 19:10
Incredibil dar adevarat
Credeti-ma: am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul. Eram sceptica, totusi... In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie initiala de numai 60.000 de lei vechi. Imediat m-am gandit [chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie]. Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 10.000 de lei la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 60.000 de lei vechi si 6 timbre? Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 60.000 de lei.(vechi adica 6 ron) Surpriza!... Ghiciti ce s-a petrecut !!! ... Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uluit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 370.000 de lei. La sfarsitul celei de-a doua aveam 1.090.000. In a treia saptamana stransesem 25.470.000 de lei! Si banii continua sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 60.000 de lei si cele 6 timbre (Am cheltuit mult mai mult jucand la loto si la bingo!). Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. Cum?... PASUL 1: Iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele : [M-AM ADAUGAT LA LISTA TA], apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bancnote de 10.000 de lei si pui CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 10.000 de lei. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese: 1)Ciobanu Marius Ctin,iasi,str.profesor ioan simionescu nr 6,bl d1 et 4 ap 3 ,jud iasi 2)Cristea George localitatea Topolog jud. Tulcea 3)Manea Alexandra Raluca; Bucuresti str. Aleea Dobrina nr 6 bl.49C sc. A apt.25. sector 2. 4)Dumitru Aurel Alexandru;jud.Giurgiu;loc.Giurgiu;str.Tineretului;bl.20 6;sc.b;ap.20 5)Zgripcea maria madalina. Strada Alexandru ioan cuza,nr 38 A,calimanesti,judetul VALCEA 6).POPLIUC ION.IASI STR.GRADINARI 12 BLOC E22 SC.A AP.12 PASUL 2: Acum tai din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc...). Astfel numarul 6 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 6-A, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit semanind neincrederea. PASUL 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cat mai multe forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului('Copy' din meniul 'Edit'); deschizi un fisier gol cu 'notepad'('File'...'New') si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a ('Edit'...'Paste'); salvezi fisierul cu extensia .txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri.GATA! Felicitari... Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE : MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200! Calcule... Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 50.000 de lei cu numele meu pe pozitia a 6- a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si ei cate 50.000 de lei.Eu primesc astfel 5*5*10.000 de lei = 250.000 de lei si tot asa mai departe.... Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 60.000 de lei si 6 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 10.000 de lei la adresele care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 6-a. Acum publici articolul din nou de MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM !! Asa ca iti poti permite 60.000 de lei sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da... Unii au spus "dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?" Ce sanse sunt sa se intample asta cand ZILNIC se alatura 20- 50.000 de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce ? JUCATI CINSTIT SI CORECT SI VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT!! |
|
Postat pe: 5 Noiembrie 2009, ora 03:13
Mai fato, sau ce sex esti, lasa-ne ca asta e alt topic. Deschide-ti topic, cum au facut si altii. Eu prin 1990-93, am pierdut exact suma aia de 60000 lei. Asa ca nu tine.
Nu zic ca nu merge, dar poate ptr primii.
|
|
|
|

Un adevarat expert in extraterestrii, este acela care arata clar ,ca pe pamant niciodata nu au venit extraterestrii, ca e imposibila vizita lor,si toate acele filmulete aratate pe la TV-uri , sunt niste falsuri aiurite !
daca ar afla americanii ca extraterestii sunt la noi
ar muta Zona 51 la Bucuresti