Info
x
Prezentarea islamului
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 23:24
De la: mari_uka, la data 2009-05-03 20:55:17Fundamentalismul religios îsi poate directiona potentialul de ura si violenta, inclusiv spre proprii coreligionari care deviaza de la linia preceptelor absolutizate. Vezi tu Măriuka, așa este cum scrie în articolul ăsta.....dar, există un mare DAR...fundamentaliștii islamici sunt majoritari ca număr, îi surclasează clar pe cei despre care spui tu că sunt doar "islamici ca religie". Și în această privință le dau dreptate Irinei și lui Darkone. Raporteaza abuz de limbaj
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 23:27
Darkone, nu-mi vine să cred ce tare sunt!!!! Am reușit să văd toate clipurile...cap-coadă și n-am vărsat!
Dar când am văzut cum le taie gâturile ălora....m-a cam luat cu friguri...e drept am făcut ochii uite așa:
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 23:32
Faceti un efort si depasiti faza cu atrocitatile comise in numele acestei religii. In numele tuturor religiilor s-au comis si se mai comit inca. Incercati sa intelegi ca acei fundamentalisti islamici nu reprezinta intreaga lor religie. Ganditiva ca si noi crestinii am avut cam aceiasi atitudine, cei drept in trecut, prin fundamentalistii nostri religiosi din perioada Inchizitiei. Si credeti ca ei reprezentau tot crestinismul? Haideti sa incercam sa fim noi mai buni si sa nu mai judecam pe altii atat de aspru, doar ca mai sunt cativa tembeli fundamentalisti care le perturba societatea.
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 23:40
De la: New_Age, la data 2009-05-03 23:32:49Faceti un efort si depasiti faza cu atrocitatile comise in numele acestei religii. In numele tuturor religiilor s-au comis si se mai comit inca. Incercati sa intelegi ca acei fundamentalisti islamici nu reprezinta intreaga lor religie. Ganditiva ca si noi crestinii am avut cam aceiasi atitudine, cei drept in trecut, prin fundamentalistii nostri religiosi din perioada Inchizitiei. Si credeti ca ei reprezentau tot crestinismul? Haideti sa incercam sa fim noi mai buni si sa nu mai judecam pe altii atat de aspru, doar ca mai sunt cativa tembeli fundamentalisti care le perturba societatea. Exact pe această atitudine pe care se presupune că o avem, noi creștinii se bazează și ei pentru a devenii majoritari, la noi acasă...în Europa! Aș vrea să văd ...dacă peste 100 de ani, nepoții noștrii nu ne vor "blestema" pentru indolența și "creștinismul" nostru exagerat, prin care le dăm mână liberă să ajungă să ne conducă! Nu sunt "câțiva"...sunt țări întregi...în care practica asta este o regulă, un mod de viață! Pentru mine ăsta este terorism modern! Și este o mare diferență între ce a fost acum 700de ani...și ce este acum. Se presupune că noi trebuie să evoluăm...ei de ce nu evoluează?
|
|
Fosta membra 9am.ro 191 mesaje Membru din: 18/12/2008 |
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 23:44
Islamul e o religie foarte complicata, unde laicismul si religiosul se imbina atat de puternic, incat este dificil de a spune ca este o diferenta intre legea unui stat islamic si legea religioasa. Din aceasta cauza pentru mentalitatea lumii de azi este foarte dificil de a intelege islamul. Daca in crestinism avem o separatie a puterii- cea religiasa de cea statala - in islam lucurrile sunt diferite. Cunosc si am prieteni si rude musulmani, insa cred ca depinde de persoana cum este formata, educata. Nu se poate generaliza ca toti musulmanii sunt fundamentalisti. Exista persoane si persoane. Prezentand numai extremismele putem proceda gresit.
|
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 23:49
De la: Dorulet, la data 2009-05-03 23:40:50De la: New_Age, la data 2009-05-03 23:32:49Faceti un efort si depasiti faza cu atrocitatile comise in numele acestei religii. In numele tuturor religiilor s-au comis si se mai comit inca. Incercati sa intelegi ca acei fundamentalisti islamici nu reprezinta intreaga lor religie. Ganditiva ca si noi crestinii am avut cam aceiasi atitudine, cei drept in trecut, prin fundamentalistii nostri religiosi din perioada Inchizitiei. Si credeti ca ei reprezentau tot crestinismul? Haideti sa incercam sa fim noi mai buni si sa nu mai judecam pe altii atat de aspru, doar ca mai sunt cativa tembeli fundamentalisti care le perturba societatea. Teroristi Dorulet, sunt in toata lumea si nu trebuie asociati neaparat cu lumea islamica. Tu ai auzit de Organizația 17 Noiembrie din Grecia? Dar de Adevărata Armată Republicană Irlandeză? Dar de ETA? Dar de Rote Armee Fraktion, cel mai violent grup terorist de stânga din Germania (de Vest)? Dar de Brigăzile Roșii din Italia?
|
|
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 00:04
Teroristi Dorulet, sunt in toata lumea si nu trebuie asociati neaparat cu lumea islamica. Tu ai auzit de Organizația 17 Noiembrie din Grecia? Dar de Adevărata Armată Republicană Irlandeză? Dar de ETA?
Dar de Rote Armee Fraktion, cel mai violent grup terorist de stânga din Germania (de Vest)? Dar de Brigăzile Roșii din Italia? N-ai înțeles nimic! Nu m-am născut ieri, iar cu expresia "tu ai auzit de..." mă jignești! ETA a luptat pentru libertate!!! ....cei din 17 noiembrie sau italienii de la Brigăzile roșii sunt comuniști fanatici.... sunt doar grupări răzlețe, sunt în afara legii și sunt condamnate de lege!!!!! Nu au nici o legătură cu fundamentalismul islamic. E o foarte mare diferență....exemplele date de tine sunt condamnate de lege, pe când în fundamentalismul islamic, teroarea este legea! A comite acele atrocități face parte de legea lor!!!! E datoria lor!!!! Acum ai priceput de ce este atât de periculos???? Așa ceva este de neconceput! Nu o să pot fi de acord niciodată!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 191 mesaje Membru din: 18/12/2008 |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 00:06
De cand musulmanii sunt teroristii numarul 1??? De cand USA a pus gand rau pe Bin Laden si sprijina statul terorist Israel???
|
|
|
|
|
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 00:17
De la: Dorulet, la data 2009-05-04 00:04:27Teroristi Dorulet, sunt in toata lumea si nu trebuie asociati neaparat cu lumea islamica. Tu ai auzit de Organizația 17 Noiembrie din Grecia? Dar de Adevărata Armată Republicană Irlandeză? Dar de ETA? Imi pare rau, nu este intentia mea de jigni pe cineva, incercam sa aduc in discutie aceste grupari. Si lumea islamica lupta pentru ... libertatea ei (in felul ei), ca si ETA. Daca nu i-ar "scormonii" americanii si aliatii lor de bogatiile pamanturilor lor, crezi ca ar mai reactiona asa? Si de cand fundamentalismul islamic, ca forma de terorism, este "reglementat" de lege, de legea lor islamica? A comite atrocitati face parte din "cultura" fiecarei organizatie terorista. Incearca sa te imbunezi si , cu tot respectul, te rog sa nu mai gandesti asa.
|
|
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 00:44
Eu am impresia că tu trăiești într-un "glob de sticlă"...nu în realitate!Să fim bine înțeleși și eu vreau pace pe pământ bla, bla...cu tot tacâmul!!! Dar n-o să fie....iar eu nu sunt genul de persoană care "întoarce și celălalt obraz"...nici nu voi fi! În ce privește ce am scris mai sus ...susțin în continuare! Pentru mine, terorism înseamnă și pus bombe prin metrouri, și luat gâtul cuiva...în numele religiei lor islamiste! (sunt doar exemple)...Nu fac nici o deosebire între omorârea cu pietre a unei femei de aceeași religie cu ei sau intrat cu avioanele în WTC...etc. Tot terorism religios este! Și daaaa! face parte din legea lor!!! Nu te mai mira de parcă până acum n-ai știut de "războiul lor sfânt"....
|
|
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 01:08
De la: Dorulet, la data 2009-05-04 00:44:59 Asta este, n-am ce-ti face, in continuare te lasi dusa de val si generalizezi si asociezi terorismul cu lumea islamica. Traiesc in aceiasi lume ca si tine, vad ce se intampla in jurul meu, doar ca eu mi-am propus sa fiu altfel si nu cred ca gresesc. "Razboiul lor sfant", repet, nu este incadrat prin legi in constitutiile statelor mulsumane. Sunt legi nescrise si nimic mai mult, sunt legi nescrise ca si cele ale organizatiei ETA, care lupta si inca mai lupta pentru libertate.
|
|
Fosta membra 9am.ro 618 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 06:43
De la: New_Age, la data 2009-05-04 01:08:21De la: Dorulet, la data 2009-05-04 00:44:59 ''Legi nescrise?'' Coranul este cartea de capatai,dupa care se conduce intreg aparatul socio-politico-economico-cultural islamic,respectat cu punct si virgula de catre musulmani. Stii de ce i se spune islamo-nazi in Europa? Pentru ca nu este doar o religie..Islamul este un mod de viata.El are o doctrina politica clara,cu lideri politico-religiosi si o legislatie politico-religioasa batuta in cuie de sute de ani.Sharia,legea islamica baza pe sub-punctele din coran,sta la baza unui aparat economic-administrativ complet,care reglementeaza pana in cel mai mic amanunt acest sistem vital intr-o societate.Societatea insasi,in ansamblul ei,este dirijata pana in cele mai mici aspecte de islam,la fel si viata intima a individului,pana in cele mai mici amanunte(ex. ce trebuie sa faci cu nevasta in pat si ce nu trebuie sa faci),toate cu caracter de LEGE. Nu am cum sa explic mai bine,de ce e atat de periculos islamul,ca doctrina religioasa,daca nu puteti vedea ca ,raspandirea lui prin intermediul violentei face ca azi ei sa fie 1,8 miliarde pe planeta si in crestere exponentiala..Cu cat sunt mai multi,cu atat cresc mai repede ca numar.. Citeste coranul si hadith-urile,pentru a le intelege filosofia de viata si,nu uita ca nici nemtii nu erau toti niste dementi obsedati de sange,dar e suficient sa apartii culturii respective pentru a merge cu valul,atunci cand pe creasta lui stau cativa lideri extremisti care sunt gata sa te ucida,pe tine sau familia ta daca nu o faci. Bineanteles ca nu toti musulmanii sunt extremisti.Asta e o tampenie si nimeni nu poate abera o astfel de prostie fara sa fie ridicol.Din pacate,nu asa functioneaza lumea.Daca moderatii ar impune cursul lucrurilor,nu ar fi existat niciodata comunismul,nazismul,etc si nici o atrocitate comisa de un grup de oameni asupra altui grup de oameni.Insasi istoria iti arata ca gresesti. Te rog mult,inainte sa postezi, mai uita-te o data,cu foarte multa atentie,la primul film postat pe topicul asta. Nu posta nimic inainte sa il vezi inca o data.Opreste-l pe etape si incearca sa intelegi ce vrea sa spuna. Nu iti baza supozitiile pe ceea ce vezi acum. In numar mic,ei sunt mereu foarte pasnici si linistiti ,iubitori de liniste si intelegere..Urmareste ce se intampla in continuare. Lucrurile prezentate acolo sunt doar in cifre,dar s-au intamplat si se intampla chiar acum,peste tot in lume.Nici ceilalti nu au fost capabili sa le vada,pana nu a fost prea tarziu si au fost inghititi. Insulele Filipine erau,pana nu demult,un bastion al catolicismului in Asia.In acest moment ei lupta pentru supravietuire in fata acestui virus ideologic.Eu lucrez cu acei oameni si vorbesc in mod direct,de la om la om cu ei,aceste informatii nu sunt din media,ziare,carti,filme sau Stirile de la Ora 5...
Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 08:49
De la: dark1secret, la data 2009-05-04 06:43:16De la: New_Age, la data 2009-05-04 01:08:21De la: Dorulet, la data 2009-05-04 00:44:59 Voi tine cont de aceasta inormatie! o zi buna sa ai dark!
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 09:17
De la: New_Age, la data 2009-05-03 23:32:49Faceti un efort si depasiti faza cu atrocitatile comise in numele acestei religii. In numele tuturor religiilor s-au comis si se mai comit inca. Incercati sa intelegi ca acei fundamentalisti islamici nu reprezinta intreaga lor religie. Ganditiva ca si noi crestinii am avut cam aceiasi atitudine, cei drept in trecut, prin fundamentalistii nostri religiosi din perioada Inchizitiei. Si credeti ca ei reprezentau tot crestinismul? Haideti sa incercam sa fim noi mai buni si sa nu mai judecam pe altii atat de aspru, doar ca mai sunt cativa tembeli fundamentalisti care le perturba societatea. Ai dreptate!Oricum ,terorismul,fanatismul etc nu au legatura cu islamul ci reprezinta doar o simpla utilizare a religiei,a unor idei frumoase dar cu sens denaturat , in scopil manipularii si al luptei pentru putere .Acest lucru nu a fost facut doar in lumea musulmana ci in multe alte religii inclusiv in crestinism .Singura mare problema este insa faptul ca acest "fundamentalism islamic"(pun ghilimele deoarece nu este de fapt nici fundamentalism si nici islamic-islamul adevarat condamna aceste fapte- este o simpla magarie pentru "agatat" mase) prinde foarte mult la tineri .:(.Oricum,in esenta ai dreptate ,atrocitati s-au comis si vor fi mereu comise in numele unor idei care suna aparent bine(comunismul) sau care chiar erau bune .S-au comis in numele crestinismului,al comunismului,al democratiei,al islamului si cel mai haios ...in numele pacii. |
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 15:29
|
|
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 12:41
O fata de 16 ani,executata prin spanzurare in Iran,pe 15 August 2004,in conformitate cu legea islamica a Shariei,pentru crima de ''adulter'' ,desi fata nu era casatorita..Doar unul din miile de cazuri.
Reportaj.
|
|
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 15:46
De la: vaneamarin, la data 2009-05-04 09:17:29De la: New_Age, la data 2009-05-03 23:32:49Faceti un efort si depasiti faza cu atrocitatile comise in numele acestei religii. In numele tuturor religiilor s-au comis si se mai comit inca. Incercati sa intelegi ca acei fundamentalisti islamici nu reprezinta intreaga lor religie. Ganditiva ca si noi crestinii am avut cam aceiasi atitudine, cei drept in trecut, prin fundamentalistii nostri religiosi din perioada Inchizitiei. Si credeti ca ei reprezentau tot crestinismul? Haideti sa incercam sa fim noi mai buni si sa nu mai judecam pe altii atat de aspru, doar ca mai sunt cativa tembeli fundamentalisti care le perturba societatea. Pai asta zic si eu!... si m-au luat cu totii la....tralalala
|
|
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 16:02
De la: mari_uka, la data 2009-05-06 15:46:50De la: vaneamarin, la data 2009-05-04 09:17:29De la: New_Age, la data 2009-05-03 23:32:49Faceti un efort si depasiti faza cu atrocitatile comise in numele acestei religii. In numele tuturor religiilor s-au comis si se mai comit inca. Incercati sa intelegi ca acei fundamentalisti islamici nu reprezinta intreaga lor religie. Ganditiva ca si noi crestinii am avut cam aceiasi atitudine, cei drept in trecut, prin fundamentalistii nostri religiosi din perioada Inchizitiei. Si credeti ca ei reprezentau tot crestinismul? Haideti sa incercam sa fim noi mai buni si sa nu mai judecam pe altii atat de aspru, doar ca mai sunt cativa tembeli fundamentalisti care le perturba societatea. Păi da Măriuka scumpă, pentru că ce ați scris voi...este doar literatură și nu realitate. Realitatea este mult prea crâncenă ca să o putem accepta...și-atunci, preferăm să bla,bla,bla...cum că ar fi cazuri izolate.... Sunt atât de izolate, încât până și Victor cu familia plus socrii...vor să se mute într-un stat unde să nu le mai fie frică...Și ține cont că el este într-o zonă relativ ferită de atrocități! So, e frumos să bla,bla...iubire, iertare, toleranță...pace...dar realitatea vă contrazice!!!
|
|
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 16:21
abdic!...gata ABDIC!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1341 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Dej |
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 17:58
Daaaa,love is all around dar vreau sa fiu in siguranta.Mai ales daca le refuzi religia.
|
|
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 19:38
Dark1, tu ai observat ca a disparut "Islam si crestinism " de pe Youtube??? Impreuna cu TOATE filmele acelea despre islam???
In schimb a aparut "islamism si crestinism" care atata cat de mult se iubesc crestinii si musulmanii si cate au in comun!!!!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 20:27
**cat de mult se iubesc crestinii si musulmanii si cate au in comun!!!!!**
uite cu asta nu sunt de acord...ce au in comun crestinii si musulmanii?..nimik si...cat de tare se iubesc?(banuiesc k la fel de tare cum s-au iubit de-a lungul istoriei) |
|
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 20:38
hm...hai sa ziceam...la faza cu iubirea...orice e posibil...mai lasam si noi de la noi...si ei de la ei...si ne intelegem...
eu chiar cred k nu mai trebuie sa reluam toate conflictele si razboaiele din evul mediu...sa nu mai comitem greselile pe kr le-au facut stramosii nostri(si nici ei greselile pe kr le-au facut ai lor) deci...iubirea...treak-mearga!!! dar a spune k civilizatia europeana ,crestina si cea islamik au multe puncte comune...mi se pare total deplasat.... eu sunt pentru intelegere si colaborare intre oameni...insa pentru asta nici noi si nici ei nu trebuie sa ne pierdem identitatea culturala... am vazut k voi va speriati k europa s-ar putea islamiza...nu e adevarat...cultura islamik nu s-ar putea impune decat unor oameni kr si-au uitat-o pe a lor...ori...asta nu e cazul europenilor!!!...ei sunt bine ancorati in traditii si stiu exact ce presupune cultura lor.... nu vor deveni niciodata islamici.... stati linistiti!!!
|
|
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 21:25
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-05-07 20:38:14hm...hai sa ziceam...la faza cu iubirea...orice e posibil...mai lasam si noi de la noi...si ei de la ei...si ne intelegem... Da.. ''Dormiti linistiti. FNI vegheaza..''
|
|
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 21:54
uitati ce imi trimite saccsiv pe mail (eu sunt abonata la blogul lui)... saccsiv.wordpress.com/2009/05/07/daca-tendintele-demografice-act... |
|
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 22:04
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-05-07 21:54:47 Cand l-am postat eu aici,pe 9am,nu te-ai uitat la el..
|
|
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 22:08
De la: dark1secret, la data 2009-05-07 22:04:06De la: joanna_dark_2007, la data 2009-05-07 21:54:47 nu ma refeream la film...k nu l-am vazut ...ma refeream la articol...saccisv chiar are idei bune...imi place cum scrie!!!! e adevarat ...in europa oamenii nu mai fac copiii...si atunci e normal k pe viitor musulmanii sa ne inlocuiask.... asta e....cand vor veni in europa vor gasi aici multe terenuri pustii si le vor lua ei in folosinta... si...a cui e vina?..eu cred k este a europenilor....ei se autodistrug .... |
|
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 22:10
Asta vroiam si eu sa spun...!
cat s-a chinuit Dark sa arate ceva! Noi vorbim de toleranta fata de musulmani? Pai Ioana musulmanii sunt de 10 ori mai numerosi decat cei declarati ortodocsi!!! AZI! |
|
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 22:12
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-05-07 22:08:32De la: dark1secret, la data 2009-05-07 22:04:06De la: joanna_dark_2007, la data 2009-05-07 21:54:47 Mey..pfffff.......greu cu tine... ''Terenuri pustii''??Crezi ca asa functioneaza? Inlocuirea are loc treptat,Ioana. Faptul ca,desi de cateva decade,populatia europeana are natalitate negativa, acest lucru nu pare sa afecteze numarul de locuitori din Europa nu iti spune nimic?? Asta tot incercam sa te fac sa intelegi,chiar si atunci cand vorbeam de avorturi si motivele pentru care sunt impotriva lor... Probabil ca este din cauza incapacitatii mele de a ma exprima ceva mai clar...
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Mai 2009, ora 22:13
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-05-07 22:08:32De la: dark1secret, la data 2009-05-07 22:04:06De la: joanna_dark_2007, la data 2009-05-07 21:54:47 S-o crezi tu,si, sacciv al tau !...Ntttttz !...veci ! |
|
|
|

Traiesc in aceiasi lume ca si tine, vad ce se intampla in jurul meu, doar ca eu mi-am propus sa fiu altfel si nu cred ca gresesc. "Razboiul lor sfant", repet, nu este incadrat prin legi in constitutiile statelor mulsumane. Sunt legi nescrise si nimic mai mult, sunt legi nescrise ca si cele ale organizatiei ETA, care lupta si inca mai lupta pentru libertate.
o zi buna sa ai dark!
si m-au luat cu totii la....tralalala