back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Prezentarea islamului

Pagini: << 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Mai 2009, ora 14:54

De la: New_Age, la data 2009-05-08 14:39:11
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-05-07 23:41:20
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-05-07 23:37:14
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-05-07 23:32:18sa inteleg k croatii faceau parte din fosta iugoslavie si k au dorit independenta....au declansat un razboi contra sarbilor....iar milosevici...i-a aparat ?....
nu stiu mare lucru despre asta...o sa ma documentez si eu mai mult...si mai vorbim despre subiectul asta dak vreti....

insa...dak ne limitam doar la musulmani (k sa fim on topic) ...da...milosevici a fost un mare patriot!!!

Ok,sa ne limitam la musulmani.Dar Milosevici a fost un mare criminal.Serbia n-a insemnat niciodata Yugoslavia!

insa kossovo a fost dintotdeauna provincia sarbilor...de numele acestui tinut (kr se traduce in romania *campia mierlei*) se leaga si ziua lor nationala....ai idee ce s-a petrecut acolo?...sau iti povestesc eu....?
sarbii tin cu tot sufletul lor la kossovo...insa...l-au pierdut!!!....si asta a fost pentru ei cea mai puternik lovitura pe kr le-o putea da cineva!!!

Si Covasna, Harghita si Muresul au fost dintotdeauna ale noastre. Si ... ?

ªi ce, New Age???!!!! Vrei sã spui cã nu mai sunt ale noastre??? Crezi cã-ºi face cineva vreun "Vatican" pe teritoriul României???? Ha! N-ai sã vezi!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2009, ora 14:59

De la: New_Age, la data 2009-05-08 12:42:21Ne legam de aceasta religie, repet, fara sa-i stim in realitate esenta ei. Sa facem un efort si sa intelegem credinta lor. Pentru mulsumani Allah este singurul Dumnezeu adevarat. La ei, nu exista o notiune de felul "Trinitatii", ca in crestinism. Isus Cristos este doar un profet al lui Allah. Dumnezeul musulman este un Dumnezeu al judecatii, nu al harului, un Dumnezeu, mai degraba al mâniei, decât al dragostei.

Musulmanii nu-l pot concepe pe Dumnezeu ca fiind un Tata iubitor si milos, ca in crestinism. Isus Cristos a fost profet pentru poporul Sau, la vremea Lui. In Islam, pacatul si mântuirea sunt asociate cu doua conceptii: fapte si soarta. Fiecare musulman care spera sa scape de judecata lui Allah trebuie sa indeplineasca obligatiile celor Cinci Stâlpi ai Credintei Islamice. Acestea sunt:

Nu este alt Dumnezeu in afara de Allah, iar Mahomed este profetul lui Allah; Cinci rugaciuni zilnice prescrise (obligatorii)(ingenuncheri in directia orasului sfânt, Mecca); Milostenia care este deosebita de zeciuiala, devreme ce musulmanilor le este cerut sa ofere numai o patrime din venitul lor ca si contributie caritabila (deci si ei contribuie indirect sustinerii credintei); Postirea in timpul intregii luni a Ramadan-ului, când musulmanii trebuie sa posteasca de la orice mâncare si bautura, incepând de la rasaritul pâna la apusul soarelui, ca ispasire pentru propriile lor pacate din anul precedent (n.a - cu toate acestea, dupa apusul soarelui multi musulmani tin petreceri, iar altii se trezesc inainte de rasarit pentru a mânca ceva mai mult inainte ca soarele sa rasara si postul sa inceapa din nou ); Pelerinajul la Mecca, cetatea sfânta din Arabia Saudita, cel putin odata in viata pentru fiecare musulman.

Incercati pe cat posibil in urma acestei postari sa le intelegeti credinta, sunt oameni ca si noi, si sa faceti o asemanare cu credinta noastra, cu esenta credintei noastre, si sa vedem unde, din punctul nostru de vedere, gresim si noi, si ei.

Ideea ca "Razboiul Sfânt (Jihadul)" este considerat o conditie, sau obligatie a credintei, iar musulmanii de la inceputul existentei Islamului au crezut ca este de datoria lor de a ucide pe cei ce nu adopta singura credinta "adevarata" trebuie indepartata, eu as spune ca este falsa (n.a - sa studiem "nitel", ca exemplu, Istoria Imperiului Otoman) . Islamismul contemporan, al zilelor noastre, este moderat, desi o mana de SHIITI, de fundamentalisti religiosi, doresc "restaurarea si remodelarea" Jihadului ca fiind unul din elementele fundamentale ale credintei islamice. Cu toate acestea putini ii urmeaza, si cei care ii urmeaza, de cele mai multe ori, vin din alte motive decat cele religioase.

Eºti total dezinformat!!!

Darkone am înþeles cã se loveºte de toate atrocitãþile alea zi de zi...pentru cã locuieºte printre ei. Victor deasemenea, dupã cãsãtorie vrea sã se mute într-o þarã occidentalã cu familia socrilor cu tot!

Nu mai insista sã ne areþi cât de "OK" sunt ...cã nu ne poþi convinge!!! Noi ºtim cã nu este aºa de roz cum încerci tu sã-l prezinþi!

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Mai 2009, ora 15:06

De la: Dorulet, la data 2009-05-08 14:54:45
De la: New_Age, la data 2009-05-08 14:39:11
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-05-07 23:41:20
De la: Shlomo_Imre_Istvan, la data 2009-05-07 23:37:14
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-05-07 23:32:18sa inteleg k croatii faceau parte din fosta iugoslavie si k au dorit independenta....au declansat un razboi contra sarbilor....iar milosevici...i-a aparat ?....
nu stiu mare lucru despre asta...o sa ma documentez si eu mai mult...si mai vorbim despre subiectul asta dak vreti....

insa...dak ne limitam doar la musulmani (k sa fim on topic) ...da...milosevici a fost un mare patriot!!!

Ok,sa ne limitam la musulmani.Dar Milosevici a fost un mare criminal.Serbia n-a insemnat niciodata Yugoslavia!

insa kossovo a fost dintotdeauna provincia sarbilor...de numele acestui tinut (kr se traduce in romania *campia mierlei*) se leaga si ziua lor nationala....ai idee ce s-a petrecut acolo?...sau iti povestesc eu....?
sarbii tin cu tot sufletul lor la kossovo...insa...l-au pierdut!!!....si asta a fost pentru ei cea mai puternik lovitura pe kr le-o putea da cineva!!!

Si Covasna, Harghita si Muresul au fost dintotdeauna ale noastre. Si ... ?

ªi ce, New Age???!!!! Vrei sã spui cã nu mai sunt ale noastre??? Crezi cã-ºi face cineva vreun "Vatican" pe teritoriul României???? Ha! N-ai sã vezi!!!

Religia este o rãmãºiþã a copilãriei inteligenþei noastre, ea se va stinge pe mãsurã ce adoptãm raþiunea ºi ºtiinþa ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2009, ora 15:09

De la: Dorulet, la data 2009-05-08 14:59:09
De la: New_Age, la data 2009-05-08 12:42:21Ne legam de aceasta religie, repet, fara sa-i stim in realitate esenta ei. Sa facem un efort si sa intelegem credinta lor. Pentru mulsumani Allah este singurul Dumnezeu adevarat. La ei, nu exista o notiune de felul "Trinitatii", ca in crestinism. Isus Cristos este doar un profet al lui Allah. Dumnezeul musulman este un Dumnezeu al judecatii, nu al harului, un Dumnezeu, mai degraba al mâniei, decât al dragostei.
Musulmanii nu-l pot concepe pe Dumnezeu ca fiind un Tata iubitor si milos, ca in crestinism. Isus Cristos a fost profet pentru poporul Sau, la vremea Lui. In Islam, pacatul si mântuirea sunt asociate cu doua conceptii: fapte si soarta. Fiecare musulman care spera sa scape de judecata lui Allah trebuie sa indeplineasca obligatiile celor Cinci Stâlpi ai Credintei Islamice. Acestea sunt:
Nu este alt Dumnezeu in afara de Allah, iar Mahomed este profetul lui Allah; Cinci rugaciuni zilnice prescrise (obligatorii)(ingenuncheri in directia orasului sfânt, Mecca); Milostenia care este deosebita de zeciuiala, devreme ce musulmanilor le este cerut sa ofere numai o patrime din venitul lor ca si contributie caritabila (deci si ei contribuie indirect sustinerii credintei); Postirea in timpul intregii luni a Ramadan-ului, când musulmanii trebuie sa posteasca de la orice mâncare si bautura, incepând de la rasaritul pâna la apusul soarelui, ca ispasire pentru propriile lor pacate din anul precedent (n.a - cu toate acestea, dupa apusul soarelui multi musulmani tin petreceri, iar altii se trezesc inainte de rasarit pentru a mânca ceva mai mult inainte ca soarele sa rasara si postul sa inceapa din nou ); Pelerinajul la Mecca, cetatea sfânta din Arabia Saudita, cel putin odata in viata pentru fiecare musulman.
Incercati pe cat posibil in urma acestei postari sa le intelegeti credinta, sunt oameni ca si noi, si sa faceti o asemanare cu credinta noastra, cu esenta credintei noastre, si sa vedem unde, din punctul nostru de vedere, gresim si noi, si ei.
Ideea ca "Razboiul Sfânt (Jihadul)" este considerat o conditie, sau obligatie a credintei, iar musulmanii de la inceputul existentei Islamului au crezut ca este de datoria lor de a ucide pe cei ce nu adopta singura credinta "adevarata" trebuie indepartata, eu as spune ca este falsa (n.a - sa studiem "nitel", ca exemplu, Istoria Imperiului Otoman) . Islamismul contemporan, al zilelor noastre, este moderat, desi o mana de SHIITI, de fundamentalisti religiosi, doresc "restaurarea si remodelarea" Jihadului ca fiind unul din elementele fundamentale ale credintei islamice. Cu toate acestea putini ii urmeaza, si cei care ii urmeaza, de cele mai multe ori, vin din alte motive decat cele religioase.

Eºti total dezinformat!!!
Darkone am înþeles cã se loveºte de toate atrocitãþile alea zi de zi...pentru cã locuieºte printre ei. Victor deasemenea, dupã cãsãtorie vrea sã se mute într-o þarã occidentalã cu familia socrilor cu tot!
Nu mai insista sã ne areþi cât de "OK" sunt ...cã nu ne poþi convinge!!! Noi ºtim cã nu este aºa de roz cum încerci tu sã-l prezinþi!

Eu nu incerc sa-ti demonstrez nimic. Aici prezentam doar o parte din esenta acestei religii. Si ce, ... crezi ca tu, ca si crestina ,esti cu ceva superioara unui reprezentant al unei alte religii? Ideea asta este daca urmaresti substanta postarilor mele.

Religia este o rãmãºiþã a copilãriei inteligenþei noastre, ea se va stinge pe mãsurã ce adoptãm raþiunea ºi ºtiinþa ca principii directoare. Am ceva mai bun de oferit in locul religiei: propria vointa, libera alegere si increderea in propriile puteri.
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2009, ora 15:21

Da mãi Dorinel! Sunt net superioarã în spirit ºi în fapte!!! ªi asta nu pentru cã sunt creºtinã, ci pentru cã sunt "om"....Sper cã poþi sã faci diferenþa!

AAA, sã nu uit! Superioritatea aduce responsabilitate....nu mã sfiesc sã mi-o asum!!!

Fosta membra 9am.ro

964 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2009, ora 15:26

De la: Dorulet, la data 2009-05-08 15:21:47Da mãi Dorinel! Sunt net superioarã în spirit ºi în fapte!!! ªi asta nu pentru cã sunt creºtinã, ci pentru cã sunt "om"....Sper cã poþi sã faci diferenþa!
AAA, sã nu uit! Superioritatea aduce responsabilitate....nu mã sfiesc sã mi-o asum!!!

Eterna poveste cu cine are coatele mai ascutite. Apreciez: "ªi asta nu pentru cã sunt creºtinã, ci pentru cã sunt "om"....". Bun, asta si vreau de la fiecare dintre noi si sa nu ne mai ascutim coatele in fiecate zi.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 8 Mai 2009, ora 15:29

Dorinel, eu pe fundamentaliºtii islamici, nu-i consider oameni....sunt muuult sub nivelul animalelor!!!! Sunt mai rãi decât Ebola!

Shlomo_Mire_Ivan

1640 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 9 Mai 2009, ora 01:45

1www.youtube.com/v/SZv3mAPpI7w&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/SZv3mAPpI7w&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505">www.youtube.com/v/Qu1wjdOImJs&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/Qu1wjdOImJs&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505">www.youtube.com/v/laGXI6FHDHg&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/laGXI6FHDHg&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505">www.youtube.com/v/rJtCoajfdQc&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/rJtCoajfdQc&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505">www.youtube.com/v/9tku3ujWxi8&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/9tku3ujWxi8&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505">www.youtube.com/v/779qk8ZbCKY&hl=en&fs=1">www.youtube.com/v/779qk8ZbCKY&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505">

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 Mai 2009, ora 06:35

Nu exista islamism, nu exista crestinism, nu exista nici o religie. Punct.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
lorduljohn

499 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 00:30

De la: nastasemihail, la data 2009-05-09 06:35:58Nu exista islamism, nu exista crestinism, nu exista nici o religie. Punct.

Din nefericire nu ai dreptete !
Exista !
Din nefericire !

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 00:36

Shlomy,
De ce te bagi?

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 13:50

Ce se intampla cu cei care indraznesc sa paraseasca ''dreapta credinta'' islamica,pentru a se converti la crestinism.

www.youtube.com/v/v3fAdp6hMo4&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&c...">www.youtube.com/v/v3fAdp6hMo4&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&c..." type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505">

Legio tertia decima Gemina (13th Twin Legion),
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 16:23

De la: dark1secret, la data 2009-05-10 13:50:14Ce se intampla cu cei care indraznesc sa paraseasca ''dreapta credinta'' islamica,pentru a se converti la crestinism.

Dark,asta a fost omorat deoarece a facut spionaj in favoarea trupelor de ocupatie etiopiene nu deoarece era crestin.De fapt dracu' stie exact ce a fost acolo ,noi araba nu o vorbim iar comentariile in engleza adaugate pe film nu suntem obligati sa le credem !

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 17:56

...tare-mi este teama ca-n zona s-ar afla ceva resurse importante, si, cum i-ar sta bine teritoriului?...fara pretendenti, ...n-asa ?...

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 11 Mai 2009, ora 18:15

Mie mi-a povestit o colega care s-a casatorit cu un turc cum s-a convertit la islamism .
Mai intai a trebuit sa se lepede de crestinism...si in ritual trebuia sa ia crucea crestineasca ..sa o scuipe si sa calce pe ea
Nu pot sa inteleg...ca sa te convertesti intr-o religie..trebuie sa-ti bagi joc de alta?

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 18:59

De la: vaneamarin, la data 2009-05-11 16:23:19
De la: dark1secret, la data 2009-05-10 13:50:14Ce se intampla cu cei care indraznesc sa paraseasca ''dreapta credinta'' islamica,pentru a se converti la crestinism.

Dark,asta a fost omorat deoarece a facut spionaj in favoarea trupelor de ocupatie etiopiene nu deoarece era crestin.De fapt dracu' stie exact ce a fost acolo ,noi araba nu o vorbim iar comentariile in engleza adaugate pe film nu suntem obligati sa le credem !

Si miile de femei si copii mutilati,din Sudan,Somalia,Eritreea,Malaesya,Bangladesh, pentru ca erau crestini,hindusi sau animisti,tot spioni erau?!?... ..Dati naibii shpionii astia ..Isi incep activitatea de pe la 11-14 ani si prefera sa le fie amputate mainile,decat sa isi tradeze stapanii..Vezi ca sunt filme pe internet,in care poti vedea comunitatile de refugiati in cauza,insotite de marturii,unele dintre ele in engleza in original, fara sa aiba nevoie de translator.Povesti spuse de copii,cu mainile amputate cu maceta,pentru ca parintii refuzasera sa intre in gherilele islamice.
Traducerile in engleza sunt,in cea mai mare parte,de incredere,desi acuratetea lor lasa de dorit,din cauza cuvintelor si expresiilor fara corespondent.Este suficient sa iti adaugi la prieteni,de pe YouTube, pe cineva din zona respectiva,cu care sa te intelegi cat de cat si sa ii ceri sa te ajute cu traducerea.Eu am facut asta ptr araba,rusa,coreana si chiar chineza,la un subiect legat de Tibet. Dureaza,ce e drept,sa duci munca de lamurire la inceput,dar rezultatele sunt,in mare parte,bune,pentru ca poti verifica daca este o simpla farsa sau nu. Si eu m-am gandit ,initial,ca este posibil ca anumite grupuri sa faca un circ din filmuletze de gen,in care cineva povesteste un accident de tramvai,iar la traducere reiese ca a fost o tentativa de asasinat din partea Papei..S-a dovedit ca nu e cazul.
Daca esti intr-adevar interesat de subiect,poti incerca sa studiezi veridicitatea filmelor,care abunda pe net.Cu siguranta vei gasi si falsuri, cum tot atat de sigur este ca sus-pomenitele grupuri de interes le folosesc ptr propaganda,dar,per total, lucrurile chiar asa stau,iar dovada cea mai graitoare sunt statele din Asia si Africa,pana mai ieri crestine sau animiste,care azi sunt aproape in totalitate islamice..Sa fie oare chiar atat de orbitoare lumina Coranului??

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 19:09

De la: dark1secret, la data 2009-05-11 18:59:42
De la: vaneamarin, la data 2009-05-11 16:23:19

Si miile de femei si copii mutilati,din Sudan,Somalia,Eritreea,Malaesya,Bangladesh, pentru ca erau crestini,hindusi sau animisti,tot spioni erau?!?... ..Dati naibii shpionii astia ..Isi incep activitatea de pe la 11-14 ani si prefera sa le fie amputate mainile,decat sa isi tradeze stapanii..Vezi ca sunt filme pe internet,in care poti vedea comunitatile de refugiati in cauza,insotite de marturii,unele dintre ele in engleza in original, fara sa aiba nevoie de translator.Povesti spuse de copii,cu mainile amputate cu maceta,pentru ca parintii refuzasera sa intre in gherilele islamice.

Traducerile in engleza sunt,in cea mai mare parte,de incredere,desi acuratetea lor lasa de dorit,din cauza cuvintelor si expresiilor fara corespondent.Este suficient sa iti adaugi la prieteni,de pe YouTube, pe cineva din zona respectiva,cu care sa te intelegi cat de cat si sa ii ceri sa te ajute cu traducerea.Eu am facut asta ptr araba,rusa,coreana si chiar chineza,la un subiect legat de Tibet. Dureaza,ce e drept,sa duci munca de lamurire la inceput,dar rezultatele sunt,in mare parte,bune,pentru ca poti verifica daca este o simpla farsa sau nu. Si eu m-am gandit ,initial,ca este posibil ca anumite grupuri sa faca un circ din filmuletze de gen,in care cineva povesteste un accident de tramvai,iar la traducere reiese ca a fost o tentativa de asasinat din partea Papei..S-a dovedit ca nu e cazul.

Daca esti intr-adevar interesat de subiect,poti incerca sa studiezi veridicitatea filmelor,care abunda pe net.Cu siguranta vei gasi si falsuri, cum tot atat de sigur este ca sus-pomenitele grupuri de interes le folosesc ptr propaganda,dar,per total, lucrurile chiar asa stau,iar dovada cea mai graitoare sunt statele din Asia si Africa,pana mai ieri crestine sau animiste,care azi sunt aproape in totalitate islamice..Sa fie oare chiar atat de orbitoare lumina Coranului??

Mi-a placut ce spui si iti dau dreptate in foarte multe puncte.Postarea ta necesita mai multe discutii adiacente deoarece problemele sunt foarte complicate dar din pacate nu am timp acum sa o fac.Promit insa sa revin deoarece se anunta chestii interesante aici.

madalina_dan

38 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 19:23

Chiar ma intrebam cand o sa inceapa lumea sa se certe pe thread-ul asta.

Unii vad ca posteaza in cunostinta de cauza, altii o dau inainte cu chestii luate din mass-media si nedigerate cum trebuie.

Am studiat asa ceva, am fost intr-o tara majoritar musulmana(si nu, nu ca turista), am prieteni musulmani si sunt ortodoxa. Nu vad care e problema. Ce conteaza cine ce religie are atata timp cat e OM?!?

Prea se cauta "nod in papura"

Aia-s asa, astialalti sunt altfel....

Unui om care nu vrea sa inteleaga anumite lucruri despre o religie poti sa ii prezinti sute si mii de argumente de bun simt ca el tot o sa te ia peste picior si o sa o tina pe a lui. Eventual iti va da replica aia fascinanta "stiu pentru ca am vazut la televizor" sau "am vazut un clip pe youtube". Mai ce surse de informare de-a dreptul pline de adevar! pfffffft!

Inca ceva, pentru cei care "stiu ei ca a zis Esca"... ARAB NU ESTE EGAL MUSULMAN, MUSULMAN NU ESTE EGAL ARAB. Si cu atat mai putin ARAB EGAL PERSAN (stiti voi, d'ala din Iran).

Au fanaticii lor, noi in avem pe ai nostri. E mai usor sa ii vedem pe ai lor si sa blamam o comunitate intreaga decat sa ne vedem barna din ochi si sa luam masuri, nu-i asa?

Este vesnica teama de conceptul de "celalalt" ("the other"). E atat de simplu sa blamam totul pe celalalt. EL e rau, EU sunt bun, cine zice altceva sau vrea sa-mi arate ca nu am dreptate trebuie folosit drept carpa de sters pe jos. Asa demonstreaza multi ca gandesc. Pacat!

Oricum, tentativa de a porni o discutie civilizata mi se pare demna de aplaudat. Ma tem numai ca (numai cu cateva exceptii) nu prea avem cu cine....

madalina_dan

38 mesaje
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 19:30

De la: CAMELYA_, la data 2009-05-11 18:15:03Mie mi-a povestit o colega care s-a casatorit cu un turc cum s-a convertit la islamism .
Mai intai a trebuit sa se lepede de crestinism...si in ritual trebuia sa ia crucea crestineasca ..sa o scuipe si sa calce pe ea
Nu pot sa inteleg...ca sa te convertesti intr-o religie..trebuie sa-ti bagi joc de alta?

Mda..... in primul rand nu s-a convertit la ISLAMISM, s-a convertit la ISLAM. Si nu, nici termenul de mahomedanism nu e corect, pentru ca musulmanii nu i se inchina lui Muhammad.
In al doilea rand, intr-un ritual in care te lepezi de o religie si adopti alta arati SIMBOLIC lucrul acesta in diferite moduri (si nu-s asa de sigura ca a trebuit sa scuipe pe cruce, dar ma rog, sa zicem de dragul conversatiei).
In al treilea rand, prietena ta se putea casatori cu un musulman si fara sa devina ea insasi musulmana. Musulmanii se pot casatori cu femei crestine sau evreice fara probleme (apartinand religiilor Cartii).
Daca el i-a spus ca TREBUIE si ea l-a crezut ..... asta e cu totul alta discutie.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 12 Mai 2009, ora 13:11

De la: CAMELYA_, la data 2009-05-11 18:15:03Mie mi-a povestit o colega care s-a casatorit cu un turc cum s-a convertit la islamism .

CATA RAUTATE..CATA IGNORANTA..CATA PROSTIE!

Fosta membra 9am.ro

618 mesaje
Postat pe: 14 Mai 2009, ora 14:02

Stiu ca sunt rautacios, dar,sincer,mi-ar face o placere diabolica sa o vad intr-o zi pe madam' Madalina,de mai sus,mancand asa,la o terasa din Cismigiu,in timp ce eu ii citesc mesajele pompoase pe care le-a postat cu un aer vexat si superior,de parca chiar ar sti despre ce vorbeste.

www.youtube.com/v/I8ioeksN-dU&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&c...">www.youtube.com/v/I8ioeksN-dU&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x3a3a3a&c..." type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505">

..concluzia: Gata cu spaghetti...

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 00:04

Coranul uimitor Coranul uimitor

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 00:05

Coranul Coranul

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 00:07

Coranul-sursa terorismului Coranul-sursa terorismului

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 00:09

Paulescu, Dr. N.C. - Spitalul,Coranul,Talmudul,Cahalul,Francmasoneria -Pt. Net Paulescu, Dr. N.C. - Spitalul,Coranul,Talmudul,Cahalul,Francmasoneria -Pt. Net

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 00:11

Cuprins Itorie Cuprins Itorie

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 00:13

Spitalul Spitalul

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 15 August 2009, ora 06:35

Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 26 August 2009, ora 23:23

De la: nastasemihail, la data 2009-05-09 06:35:58Nu exista islamism, nu exista crestinism, nu exista nici o religie. Punct.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 August 2009, ora 14:20

De la: nicobekesi, la data 2009-08-26 23:23:41

M-am infuriat de ce este pe topicul asta.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Pagini: << 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului PREZENTAREA ISLAMULUI
Mergi la: