back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

.... avortul este o crima ...

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:

angi_san67

3 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:00

VA TINETI LA NESFARSIT DE EXISTENTA VOASTRA FIZICA PE ACEST PAMANT. NU UITATI CA SUNTEM CU TOTII PERFECTI CA SI DUMNEZEU CREATORUL. NU AM FOST CREATI DE EL PENTRU A SE DISTRA PE SEAMA NOASTRA CI TOCMAI PENTRU A EXPERIMENTA TOT CE ESTE CU PUTINTA PE ACEST PAMANT INTRU CUNOASTERE.

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:00

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-13 20:56:59poi...scrie destul de clar in biblie *parintii au mancat agurida si copiilor li s-au strepezit dintii*....

Și ce pii mei au strugurii cu copii handicapați??? Ioana ...sunt f f f nervoasă că ai putut insinua așa ceva!!!! Vă rog...nu mă mai provocați, că jur! Eu desființez acest topic...dacă vă mai aud cu astfel de aberații!!!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
lerolv4

282 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:02

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-13 20:50:53
De la: lerolv4, la data 2009-03-13 20:48:18 Ce ai FA dora visina? Ce sa intamplat!!

De la: dora_visinescu, la data 2009-03-13 20:44:35Fi-var popimea al dreacu"! Nu vă este rușine să insinuați așa ceva??!!!
Bleah! Gata...m-a lovit scârba cu adevărat!!!!

Ce ai FA? Ce sa intamplat fgm de injuri asa?!

faci gluma mai=fgm
te bagasi repede,sa nu ramai fara vreo palma,stai la rand ca-ti iei si tu portia,nu dispera,nesatulule

Bine ma uit la TV pana ma suni prin satelit, sa imi spui numarul la rand.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:02

De la: angi_san67, la data 2009-03-13 21:00:40VA TINETI LA NESFARSIT DE EXISTENTA VOASTRA FIZICA PE ACEST PAMANT. NU UITATI CA SUNTEM CU TOTII PERFECTI CA SI DUMNEZEU CREATORUL. NU AM FOST CREATI DE EL PENTRU A SE DISTRA PE SEAMA NOASTRA CI TOCMAI PENTRU A EXPERIMENTA TOT CE ESTE CU PUTINTA PE ACEST PAMANT INTRU CUNOASTERE.
dezvolta ideea te rog

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
lerolv4

282 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:06

De la: dora_visinescu, la data 2009-03-13 21:00:48
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-13 20:56:59poi...scrie destul de clar in biblie *parintii au mancat agurida si copiilor li s-au strepezit dintii*....

Și ce pii mei au strugurii cu copii handicapați??? Ioana ...sunt f f f nervoasă că ai putut insinua așa ceva!!!! Vă rog...nu mă mai provocați, că jur! Eu desființez acest topic...dacă vă mai aud cu astfel de aberații!!!

Joanna ce ai ziz acoolo sa sti ca nu e limba Romana!!!
Nu suna corect propozitia.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:07

Va rog frumos !...cei ce si-au "sterpezit" dentitia,(dar nu numai )..... se numesc persoane cu DIZABILITATI !...CLAR ?....

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:10

nu insinueaza nimeni nimik dora....religia noastra(k oricare alta) are si ea niste reguli kr trebuie respectate...poti fii sau nu acord cu ele...insa indiferent kr ar fii pozitia ta referitoare la acest subiect trebuie sa ne respecti(nu sa ne dai raului cu biserica si cu preotii nostri).....

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:13

De la: mytcor, la data 2009-03-13 21:07:19Va rog frumos !...cei ce si-au "sterpezit" dentitia,(dar nu numai )..... se numesc persoane cu DIZABILITATI !...CLAR ?....

dak e sa respectam tot ce e *politically corect * ar insemna sa spunem si k a fost holocaust in toate tarile din lume...eventul si pe luna!!!
nu dau doi bani pe astfel de reguli.....

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:17

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-13 21:13:31
De la: mytcor, la data 2009-03-13 21:07:19Va rog frumos !...cei ce si-au "sterpezit" dentitia,(dar nu numai )..... se numesc persoane cu DIZABILITATI !...CLAR ?....

dak e sa respectam tot ce e *politically corect * ar insemna sa spunem si k a fost holocaust in toate tarile din lume...eventul si pe luna!!!

Ce faci Joanna ?...spuneai ca nu esti "peremista",...acum vad ca- l citezi pe CV Tudor !...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:18

...nu te strofoci !.....stiu, sunt mason !...n-asa joanna ß

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:20

De la: mytcor, la data 2009-03-13 21:17:10
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-13 21:13:31

Ce faci Joanna ?...spuneai ca nu esti "peremista",...acum vad ca- l citezi pe CV Tudor !...

nu stiam k si el a spus asta....super!!!...inseamna k tipul chiar gandeste...

in rest....k sa nu devenim off topic....ce mai spui despre bebelusi?.....

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:22

De la: mytcor, la data 2009-03-13 21:18:41...nu te strofoci !.....stiu, sunt mason !...n-asa joanna ß

lasa masonii...aici vorbim despre copilasi....

ps:despre masoni vorbim pe topicul lui adi popa....dak te prin pe acolo sa vezi ce-ti fac

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:25

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-13 21:10:05

nu insinueaza nimeni nimik dora....religia noastra(k oricare alta) are si ea niste reguli kr trebuie respectate...poti fii sau nu acord cu ele...insa indiferent kr ar fii pozitia ta referitoare la acest subiect trebuie sa ne respecti(nu sa ne dai raului cu biserica si cu preotii nostri).....

Ioana...când vrei respect, trebuie să-i respecți și tu pe alții!!!
Cum vrei respect, dacă pentru tine și alții ca și tine, când vedeți o persoană cu handicap, imediat vezi în acea persoană un "păcat"???
Este o teorie..indifirerent că e popească sau nu....foarte greșită! Așa să te gândești că pot să-ți demostrez și ție și celorlalți că vă înșelați! Dar până când termin de demonstrat asta, atâtea înjurături de cea mai joasă speță o să arunc aici pe topic....că va fi nevoit administratorul site-ului să-l șteargă și pe ăsta! Ești sigură că asta vrei????

adipopa

3001 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:25

Vreau să vă supun atenției prevederile vechiului și noului Cod Penal.

Mai întâi vechiul art. 185 (1996).

(1) Intreruperea cursului sarcinii, prin orice mijloace, savirsita intr-una din urmatoarele imprejurari: (a) in afara institutiilor medicale sau cabinetelor medicale autorizate in acest scop, (b) de catre o persoana care nu are calitatea de medic de specialitate, (c) daca virsta sarcinii a depasit patrusprezece saptamini se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani.
(2) Savirsita in orice conditii, fara consimtamintul femeii insarcinate, se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani si cu interzicerea unor drepturi.
(3) Daca prin faptele prevazute la alin. (1) si (2) s-a cauzat femeii insarcinate vre-o vatamare corporala grava, pedeapsa este inchisoare de la 3 la 10 ani si interzicerea unor drepturi, iar daca fapta a avut ca urmare moartea femeii insarcinate, pedeapsa este inchisoarea de la 5 la 15 ani si interzicerea unor drepturi.
(4) In cazul cind fapta prevazuta in alin. (2) si (3) a fost savirsita de medic, pe linga pedeapsa inchisorii, se va aplica si interdictia exercitarii profesiei de medic.
(5) Tentativa se pedepseste.
(6) Nu se pedepseste intreruperea cursului sarcinii efectuata de medic: (a) daca intreruperea cursului sarcinii era necesara pentru a salva viata, sanatatea sau integritatea corporala a femeii insarcinate de la un pericol grav si iminent care nu putea fi inlaturat altfel; (b) in cazul prevazut in alin. (1) lit. (c), cind intreruperea cursului sarcinii se impunea din motive terapeutice, potrivit dispozitiilor legale; (c) in cazul prevazut in alin. (2), cind femeia insarcinata s-a aflat in imposibilitate de a-si exprima vointa, iar intreruperea cursului sarcinii se impunea din motive terapeutice, potrivit dispozitiilor legale.

==============================================================
Noul Cod Penal aduce următoarele modificări: avortul se poate face și după 14 săptămâni, iar femeia însărcinată își poate provoca singură avortul. ==============================================================

Iată noul art. 199 (2009):

(1) Întreruperea cursului sarcinii savârsita în vreuna dintre urmatoarele împrejurari: (a) în afara institutiilor medicale sau a cabinetelor medicale autorizate în acest scop; (b) de catre o persoana care nu are calitatea de medic de specialitate obstetrica-ginecologie si drept de libera practica medicala în aceasta specialitate; (c) daca vârsta sarcinii a depasit paisprezece saptamâni, se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda si interzicerea exercitarii unor drepturi.
(2) Avortul savârsit în orice conditii, fara consimtamântul femeii însarcinate, se pedepseste cu închisoare de la 2 la 7 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.
(3) Daca prin faptele prevazute în alin. (1) si (2) s-a cauzat femeii însarcinate o vatamare corporala, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 10 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi, iar daca fapta a avut ca urmare moartea femeii însarcinate, pedeapsa este închisoarea de la 6 la 12 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.
(4) Când faptele au fost savârsite de un medic, pe lânga pedeapsa închisorii, se va aplica si interzicerea exercitarii profesiei de medic.
(5) Tentativa la infractiunile prevazute în alin. (1) si (2) se pedepseste.
(6) Nu constituie infractiune avortul terapeutic efectuat de un medic de specialitate obstetrica-ginecologie.
(7) Nu se pedepseste femeia însarcinata care îsi întrerupe cursul sarcinii.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:27

cu ce vrei sa-ncep, cu GOTII ,ZIGOTII sau cu VI"N"ZIGOTII ?....

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:33

Ascultați o explicație de Ministru al Justiției cu privire la formularea din noul Cod Penal:

"Faptul ca femeia insarcinata nu este pedepsita nu inseamna ca fapta nu constituie infractiune. Fapta constituie infractiune, cu toate consecintele ce decurg de aici in planul participatiei penale, renuntandu-se doar la sanctionarea acesteia."

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

De la: mytcor, la data 2009-03-13 21:27:41cu ce vrei sa-ncep, cu GOTII ,ZIGOTII sau cu VI"N"ZIGOTII ?....

cu ce crezi tu de cuviinta...:)

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

pai bine bai cre[s]tinilor,voi cum va puteti permite sa vorbiti despre cei care nu au avut norocul sa fie inzestrati ca voi si culmea nesimtirii si tupeului de prost gust sa-i aruncati toate astea in carca lui doamne-doamne?chiar credeti ca niste dogme de tot rahatul pot decide soarta unui om?cum puteti sa va jucati cu vorbele aiurea improscand numai venin si incultura,spalandu-va frustrarile si nesimtirile ,dand vina pe altcineva pt.neputinta voastra de a gandi omeneste?nu cred ca cineva care se poate intitula om sa gandeasca atat de josnic si marsav despre alte fiinte ca si el,care poate de multe ori sunt oameni cu suflete mai curate dar cu nesansa de a fi ca noi,smecherii care avem impresia ca daca recunoastem si strigam in piata publica o anume credinta ,sigur meritam mai mult decat cei care accepta sa poarte durerea si credinta doar in suflet fara a face parada de prost gust cu aceasta asa zisa credinta[in fond o refulare a sentimentelor de neputinta din cauza lenei de gandire],nu va este un pic de rusine macar daca nu aveti cei sapte ani de acasa sau i-ati capatat de la niste parinti retardati si inchistati in dogme imbecile,sa incercati sa va abtineti in probleme de suflet[pe care voi il aveti negru]sau sa mergeti sa beti un laptic cald si sa va culcati,in loc sa umpleti pagini de mizerie izvorata din incultura voastra putreda?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:34

De la: adipopa, la data 2009-03-13 21:25:25Vreau să vă supun atenției prevederile vechiului și noului Cod Penal.

Mai întâi vechiul art. 185 (1996).

(1) Intreruperea cursului sarcinii, prin orice mijloace, savirsita intr-una din urmatoarele imprejurari: (a) in afara institutiilor medicale sau cabinetelor medicale autorizate in acest scop, (b) de catre o persoana care nu are calitatea de medic de specialitate, (c) daca virsta sarcinii a depasit patrusprezece saptamini se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani.
(2) Savirsita in orice conditii, fara consimtamintul femeii insarcinate, se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 7 ani si cu interzicerea unor drepturi.
(3) Daca prin faptele prevazute la alin. (1) si (2) s-a cauzat femeii insarcinate vre-o vatamare corporala grava, pedeapsa este inchisoare de la 3 la 10 ani si interzicerea unor drepturi, iar daca fapta a avut ca urmare moartea femeii insarcinate, pedeapsa este inchisoarea de la 5 la 15 ani si interzicerea unor drepturi.
(4) In cazul cind fapta prevazuta in alin. (2) si (3) a fost savirsita de medic, pe linga pedeapsa inchisorii, se va aplica si interdictia exercitarii profesiei de medic.
(5) Tentativa se pedepseste.
(6) Nu se pedepseste intreruperea cursului sarcinii efectuata de medic: (a) daca intreruperea cursului sarcinii era necesara pentru a salva viata, sanatatea sau integritatea corporala a femeii insarcinate de la un pericol grav si iminent care nu putea fi inlaturat altfel; (b) in cazul prevazut in alin. (1) lit. (c), cind intreruperea cursului sarcinii se impunea din motive terapeutice, potrivit dispozitiilor legale; (c) in cazul prevazut in alin. (2), cind femeia insarcinata s-a aflat in imposibilitate de a-si exprima vointa, iar intreruperea cursului sarcinii se impunea din motive terapeutice, potrivit dispozitiilor legale.

==============================================================
Noul Cod Penal aduce următoarele modificări: avortul se poate face și după 14 săptămâni, iar femeia însărcinată își poate provoca singură avortul. ==============================================================

Iată noul art. 199 (2009):

(1) Întreruperea cursului sarcinii savârsita în vreuna dintre urmatoarele împrejurari: (a) în afara institutiilor medicale sau a cabinetelor medicale autorizate în acest scop; (b) de catre o persoana care nu are calitatea de medic de specialitate obstetrica-ginecologie si drept de libera practica medicala în aceasta specialitate; (c) daca vârsta sarcinii a depasit paisprezece saptamâni, se pedepseste cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amenda si interzicerea exercitarii unor drepturi.
(2) Avortul savârsit în orice conditii, fara consimtamântul femeii însarcinate, se pedepseste cu închisoare de la 2 la 7 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.
(3) Daca prin faptele prevazute în alin. (1) si (2) s-a cauzat femeii însarcinate o vatamare corporala, pedeapsa este închisoarea de la 3 la 10 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi, iar daca fapta a avut ca urmare moartea femeii însarcinate, pedeapsa este închisoarea de la 6 la 12 ani si interzicerea exercitarii unor drepturi.
(4) Când faptele au fost savârsite de un medic, pe lânga pedeapsa închisorii, se va aplica si interzicerea exercitarii profesiei de medic.
(5) Tentativa la infractiunile prevazute în alin. (1) si (2) se pedepseste.
(6) Nu constituie infractiune avortul terapeutic efectuat de un medic de specialitate obstetrica-ginecologie.
(7) Nu se pedepseste femeia însarcinata care îsi întrerupe cursul sarcinii.

Da, pe lângă ce ai zis tu...văd că s-a modificat și la pct.3....pedeapsa cu închisoarea...practic a redus-o!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:36

De la: adipopa, la data 2009-03-13 21:33:08Ascultați o explicație de Ministru al Justiției cu privire la formularea din noul Cod Penal:

"Faptul ca femeia insarcinata nu este pedepsita nu inseamna ca fapta nu constituie infractiune. Fapta constituie infractiune, cu toate consecintele ce decurg de aici in planul participatiei penale, renuntandu-se doar la sanctionarea acesteia."

adi...nu cred k inteleg....cum adik.....avortul e permis si dupa 14 saptamani?...pana la ce data?

si...ce sa mai zic de formularea...*Fapta constituie infractiune, cu toate consecintele ce decurg de aici in planul participatiei penale, renuntandu-se doar la sanctionarea acesteia.* ???
ma depaseste......

opris_anna_maria

228 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:37

De la: Serenisimo, la data 2009-03-13 20:58:46Avortul - chirurgical si hormonal - inseamna CRIMA !

Si este cea mai oribila, caci mama isi omoara propriul copil. Avortul, intrucat intrerupe o viata autonoma, care exista in stare perfecta, constituie ucidere, embrionul fiind viata autonoma si existenta de sine, persoana cu toate drepturile din momentul conceperii. Ovulul fecundat, embrionul, pruncul, copilul, adultul sunt simple stadii de evolutie si maturizare ale aceleiasi vieti omenesti, a aceluiasi om!

SANT UIMITA CA LA 40 DE ANI NU STII CE INSEAMNA AUTONOMIE . INDEPENDENTA . EMBRIONUL NU ESTE AUTONOM PANA LA NASTERE SI DUPA ACEEA NUMAI DUPA TAIEREA CORDONULUI OMBILICAL .
SANT DE ACORD CU AVORT = CRIMA , DAR DUPA TINE NU AVETI VOI BARBATII NICI UN PACAT . """""FEREALA """" IA FEMEIE ANTICOMCEPTIONALE , PREZERVATIVUL , MASTURBAREA AI UITAT DE ELE ? SANT MAI MULTE SI SANT ALE VOASTRE , DAR PACAT E NUMAI ACOLO UNDE O INIMA BATE , DECI NUMAI DUPA CE INIMA E VIABILA . CE AR FI SA FACETI SEX DOAR CAND VRETI COPII ?????

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:37

Încă o explicație prin care Ministrul Justiției încearcă să găsească o parte mai plină a paharului:

"Proiectul noului Cod Penal a introdus o infractiune noua la articolul 200 – vatamarea fatului. Aceasta incriminare vine sa asigure protectia vietii in devenire, pe durata unei perioade ramasa neacoperita in reglementarea actuala.

Este vorba despre intervalul cuprins intre momentul declansarii procesului nasterii, moment din care nu se mai poate discuta despre infractiunea de avort si momentul incheierii acestui proces.

Practica a demonstrat ca in intervalul acesta se pot comite numeroase infractiuni impotriva fatului, de la cazuri de culpa medicala in asistarea nasterii, soldate cu moartea sau vatamarea fatului si pana la fapte intentionate."

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:38

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-13 21:36:01
De la: adipopa, la data 2009-03-13 21:33:08Ascultați o explicație de Ministru al Justiției cu privire la formularea din noul Cod Penal:

adi...nu cred k inteleg....cum adik.....avortul e permis si dupa 14 saptamani?...pana la ce data?

si...ce sa mai zic de formularea...*Fapta constituie infractiune, cu toate consecintele ce decurg de aici in planul participatiei penale, renuntandu-se doar la sanctionarea acesteia.* ???
ma depaseste......

Avortul terapeutic

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje

Vreau sa stiu !

Cum privesc crestinii ingineria genetica, de la fertilizarea in vitro pana la tratamentul cu celule stem si de la manipularile genetice prin care se urmareste nasterea bebelusilor cu calitati precaomndate geneticianului si pana la clonarea umana.

Voi citi cu atentie orice opinie !....

pe viitor, no comment !...astept o lectura interesanta 1

Joanna , sunt impotriva avortului, nici c-o parte a metodelor de contraceptie nu-s de acord !

Dorulet

7896 mesaje

Destul de rău....am impresia că este mult prea permisiv!
Eu l-am citit pe cel care a fost până în 1989 și mi s-a părut foarte bine conceput! L-aș vota mâine!!! Sunt sigură că multe lucruri s-ar schimba....

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:41

De la: florin_bad_boy2006, la data 2009-03-13 21:33:50pai bine bai cre[s]tinilor,voi cum va puteti permite sa vorbiti despre cei care nu au avut norocul sa fie inzestrati ca voi si culmea nesimtirii si tupeului de prost gust sa-i aruncati toate astea in carca lui doamne-doamne?chiar credeti ca niste dogme de tot rahatul pot decide soarta unui om?cum puteti sa va jucati cu vorbele aiurea improscand numai venin si incultura,spalandu-va frustrarile si nesimtirile ,dand vina pe altcineva pt.neputinta voastra de a gandi omeneste?nu cred ca cineva care se poate intitula om sa gandeasca atat de josnic si marsav despre alte fiinte ca si el,care poate de multe ori sunt oameni cu suflete mai curate dar cu nesansa de a fi ca noi,smecherii care avem impresia ca daca recunoastem si strigam in piata publica o anume credinta ,sigur meritam mai mult decat cei care accepta sa poarte durerea si credinta doar in suflet fara a face parada de prost gust cu aceasta asa zisa credinta[in fond o refulare a sentimentelor de neputinta din cauza lenei de gandire],nu va este un pic de rusine macar daca nu aveti cei sapte ani de acasa sau i-ati capatat de la niste parinti retardati si inchistati in dogme imbecile,sa incercati sa va abtineti in probleme de suflet[pe care voi il aveti negru]sau sa mergeti sa beti un laptic cald si sa va culcati,in loc sa umpleti pagini de mizerie izvorata din incultura voastra putreda?

eu cred k noi ,crestinii suntem singurii kr am vorbit frumos despre handikpati....am spus k se vor mantui....si ei si cei din jurul lor....le oferim speranta unei lumi mai bune si ...fericire vesnik!!!.....
si...suntem singurii kr au spus k si ei au un rost bine definit pe lume...k nu au aparut si nu traiesc degeaba....le-am demonstrat k lumea asta nu conteaza si k rasplata pentru toata suferinta lor va fii imensa...
florin...cu ce-i ajuta mesajul tau?....poate ei chiar cred in dumnezeu si in viata vesnica...si se simt minunat cand vad k crestinii sunt de partea lor si ii sustin....

adipopa

3001 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:42

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-03-13 21:36:01si...ce sa mai zic de formularea...*Fapta constituie infractiune, cu toate consecintele ce decurg de aici in planul participatiei penale, renuntandu-se doar la sanctionarea acesteia.*

Cred că ce vrea Ministrul să spună e că avortul rămâne și în această ipostază o faptă penală, dar în loc ca femeia să fie sancționată (cum cerea vechiul Cod) este practic grațiată. Dilema morală e că femeia știe despre grațierea-din-oficiu înainte de a-și provoca singură avortul.

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:44

De la: opris_anna_maria, la data 2009-03-13 21:37:03
De la: Serenisimo, la data 2009-03-13 20:58:46Avortul - chirurgical si hormonal - inseamna CRIMA !

Si este cea mai oribila, caci mama isi omoara propriul copil. Avortul, intrucat intrerupe o viata autonoma, care exista in stare perfecta, constituie ucidere, embrionul fiind viata autonoma si existenta de sine, persoana cu toate drepturile din momentul conceperii. Ovulul fecundat, embrionul, pruncul, copilul, adultul sunt simple stadii de evolutie si maturizare ale aceleiasi vieti omenesti, a aceluiasi om!

SANT UIMITA CA LA 40 DE ANI NU STII CE INSEAMNA AUTONOMIE . INDEPENDENTA . EMBRIONUL NU ESTE AUTONOM PANA LA NASTERE SI DUPA ACEEA NUMAI DUPA TAIEREA CORDONULUI OMBILICAL .
SANT DE ACORD CU AVORT = CRIMA , DAR DUPA TINE NU AVETI VOI BARBATII NICI UN PACAT . """""FEREALA """" IA FEMEIE ANTICOMCEPTIONALE , PREZERVATIVUL , MASTURBAREA AI UITAT DE ELE ? SANT MAI MULTE SI SANT ALE VOASTRE , DAR PACAT E NUMAI ACOLO UNDE O INIMA BATE , DECI NUMAI DUPA CE INIMA E VIABILA . CE AR FI SA FACETI SEX DOAR CAND VRETI COPII ?????

adik esti de acord cu avortul facut pana la 14 zile?

Fosta membra 9am.ro

1714 mesaje

Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:44

Ioana, nu mai deschide discutia!
Chestia cu agurida.. evident copiii mostenesc pacatele parintilor, dar la modul general! De exemplu, noi suntem urmasii celor ce au trait in comunism! Si dupa noi, potopul!!!

Dar nu poti sa acuzi parintii pentru nenorocirea ce se abate asupra lor!!!

Fosta membra 9am.ro

207 mesaje
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:49

De la: mytcor, la data 2009-03-13 21:38:44Vreau sa stiu !

Cum privesc crestinii ingineria genetica, de la fertilizarea in vitro pana la tratamentul cu celule stem si de la manipularile genetice prin care se urmareste nasterea bebelusilor cu calitati precaomndate geneticianului si pana la clonarea umana.

Voi citi cu atentie orice opinie !....

pe viitor, no comment !...astept o lectura interesanta 1

Joanna , sunt impotriva avortului, nici c-o parte a metodelor de contraceptie nu-s de acord !

Daca privim cu atentie, natura ne invata ca interventia artificiala nu va duce la nimic bun.
Sa incepem cu procesul de drajonare (lastari crescuti in mod salbatic din radacina). Rezultatul s-a vazut ca sint mai slab rezistenti la boli, si mor mai repede. Alterarea genetica la plante sau la animale s-a dovedit mult mai grava,deoarece perioada de viata este mult mai scurta.
Lucrind intr-un institut de cercetari, am observat ca noi incercam sa crestem mai repede coniferele pentru productia de lemn, dar calitatea lasa de doril.
Sint impotriva clonarii si alterarii genetice.
Dumnezeu nu-si imparte slava cu nimeni, si nu va ingaduii omeniri sa-I ia locul!

Pagini: << 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului .... AVORTUL ESTE O CRIMA ...
Mergi la: