back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Romania nu are ce sa caute in europa?!

 


 
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
 
daniel_ct68

8 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 18:19

nu se poate ,ca pentru 'ceva', romani ,sa fim acuzati toti ,adica o natiune ,noi romanii suntem oricum in europa ca stat de drept si pozitie geografica, dar se pare ca macaronarii au uitat de mafia lor si incearca sa denigreze o natiune.
avem destule podoabe acolo, dar cine a lucrat in italia stie bine ca sunt multi alti conlocuitori (albanezi,marochini,bulgari,etc) care sunt nascuti cu arma in mina si cutitul.
pacat de noi ,ca nu avem lideri adevarati ,care sa ne reprezinte la adevarata noastra valoare.



florysinick

1 mesaj
Membru din: 17/12/2008
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 18:29

Trebuia sa fim in Europa si suntem ,... dar daca ar fi sa o luam dupa procente ,suntem intradevar un popor cu oameni inculti, saraci , alcolici, fara carte. Pacat de batrani si de oamenii cinstiti din tara asta care nu isi merita soarta. Sau poate se trage din stramosi. Iar daca analizam mai atent as spune ca sunt de vina parintii nostri care nea dat o educatie proasta sau nu neau dato deloc. Avem o tara minunata , dar ne=am nascut si am inteles prost ideea de civilizatie....... oare ce o fii? Dar cui sai spui odata ce in afara de alcol femei si bani tinerii din ziua de azi nu mai vor cultura....scoala...sau munca. Cine a muncit afara stie ce greu este......si cum esti tratat... de unele persoane...... dar oricum este mai bine decat intro societate defecta.



Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 18:52

Foarte interesante comentarii ...
Imi place chestia cu tiganii ... Imi aduce aminte de chestia cu evreii. Ma gandesc ca or fi fost evrei bancheri cu care Hitler avea ceva de impatit in mintea lui. Dar nu toti evrei au fost bancheri. Or fi fost si evrei frizeri, de exemplu, nu credeti ?

Tiganii sunt demonizati in bloc si nu ACEI TIGANI care savarsesc faradelegi pe unde umbla, ceea ce constituie o mare greseala.
Cine ridica sabia, de sabie va pieri !
Eu unul, ca de obicei, sunt de parere ca fiecare dintre noi, indiferent ca suntem romani-romani sau romani-tigani, sau ce fel de romani om mai fi, trebuie sa raspundem de faptele noastre in mod individual ! Dupa cum ne mandrim cu realizarile noastre.
De ce nu fac nimic autoritatile in privinta asa-ziselor clanuri tiganesti ?
Pentru ca au interese personale odata si pentru ca in fruntea tarii sunt niste neispraviti care nu inteleg fenomenul si-si inchipuie ca intervantia impotriva criminalitatii inseamna pogrom sau dracu' mai stie ce in mintea lor putina.

Nu pot sa nu ma intreb de ce naiba se vaita numai italienii de chestia asta ? Nu cumva pentru ca nu sunt in stare sa gestioneze situatia ?
De ce nu creaza conditiile legislative ca in Italia sa nu mai fie confortabil de stat pentru orice imigrant care face ilegalitati ?

Nu mai bateti campii cu televiziunile tembele din Romania. Peste tot in lumea asta sunt televiziuni ca Protv sau OTV si ziare cum sunt Cancan sau Clickmania sau aletele asemenea.
Nimeni nu ne obliga sa ne uitam la ele sau sa le citim.
Nici alte natii nu sunt mai presus decat a noastra.
Diferenta o face numai STATUL. Autoritatea statului !
Individul are cam aceleasi apucaturi pe orice meridian.
Statul roman este profund corupt de secole si mana de conducatori care s-au pripasit acolo de pe vremea lui Stefan cel Mare, chiar mai demult, are acelasi comportament pana in zilele noastre ....

Nu tiganii sunt problema ci modul de abordare a problemei.

Au fost cazuri de italieni care au venit aici, in Romania, si au ucis o femeie din gelozie sau din alte motive. Nu s-a sinchisit nimeni sa-l puna pe prima pagina, sa puna la zid natiunea Italiana si s-o eticheteze in fel si chip.

Mai vorbim.


Acum nu e momentul !
toni2ali

2 mesaje
Membru din: 6/01/2009
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 19:26


sincer imi pare rau !
la momentul actual, exista o politica foarte puternica, anti Romaneasca, in italia, si scriu italia cu litere mici, ptr. ca in opinia mea, nu merita niciun fel de respect.
in proportie de 85%, cei ce comit astfel de fapte, sunt rromi, dar din nefericire ptr. noi, sunt cetateni Romani, si totusi :
sunt destui cetateni de diferite nationalitati, ce reprezinta state foarte prestigioase, de renume, care se preteaza la : canibalism, pedofilie, incest, si lista poate continua, dar mi-e sila.
sa fim excusi din Europa, e cam greu, sa ni se impuna iar vize, nu este prea greu, si nici imposibil sa se intample.
daca ar fi fost atat de simplu sa se formeze o Europa unita, fara sa existe si acest gen de probleme, ura de rasa, si alte porniri nejustificate, ale altor state.
cred eu, ca ar fi reusit s-o faca Hitler, care, cam asta a incercat.
Italienii sunt niste porci, niste perversi, si impotenti, care s-au trezit ca le pleaca Romancutzele inapoi la Romanasii lor, dupa ce si-au alimentat conturile pe saturate, si acum arunca cu noroi in Romani.
ar face bine sa incerce si ei varianta" heterosexuali ", sa faca bine, si sa-si foloseasca organul genital masculin, mai mult decat papilele gustative, in timpul actului sexual, si sa se uite mai bine in jurul lor, si sa vada cat au adus Romanii la bugetul italiei.
cu stima tuturor Romanilor !!!


toni2ali

2 mesaje
Membru din: 6/01/2009
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 19:36

corect este: alcoolici, nu alcolici, asta daca tot vb. despre un popor de oameni inculti !!!
saraci?
n-as zice!
acum, depinde foarte tare, de cat de mult iti doresti in viata.
ati fost in Italia?
daca nu, v-as sfatui s-o faceti, si sa vedeti acolo prostie, si lipsa de cultura
din 10, 9 nu va va raspunde la intrebarea: do you speak english, iar al 10-lea, daca exista, ar putea fi confundat cu un Chinez, care a inceput cursurile de engleza, ieri.
si eu vreau sa vand tot ce am, si sa plec in Germania, definitiv, dar nu din cauza poporului de inculti, ci din cauza rromilor, si a guvernelor, care tot isi bat joc de acest popor de: oameni de cultura, de stiinta, frumosi, cu adevarat inteligenti, si destul de bogati, din punct de vedere spiritual.


wella

100 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Cluj

Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 20:15

De la: Corinash, la data 2009-02-05 11:38:32"Romanii nu sunt demni sa ramana in Europa, iar specialitatea lor sunt violurile, a declarat un senator din partidul italian antiimigranti Liga Nordului, dupa o noua tentativa de viol pentru care au fost arestati doi romani, la Napoli, relateaza agentia Adnkronos, citata de portalul Libero News."

Ce sa facem cu Romania? Sa o excludem din Europa? Nu este demna?

Pana unde si pana cand oare va tine acest curent anti-romani?
prima de toateei italieni nu ar trebui sa generalzeze,mai bine sar uita in gradina lor ca se violeaza ei intre ei,ca se uicid ca isi ucid copii ca te ucid pe trecerea de pietoni si ca iti rad in fata daca zici ca esti roman,sunt plini de ei dar nu vad cate bube au in cap sa nu uitam ca e natiunea cu 80% de copii ilegali si nelegitimi asta chiar ei au ziso acum cateva zile la rai ,sa nu uitam ca fiecare avem o gradina si ocasa de ingrijit,si cate si mai cate cati romani au fost inselati de ei atunci cand au trbuit sa ii plateasca si cate si mai cate sa nu uitam ca atunci cand spui italia iti amintesti de minzeriile de la napoli si de droguri.mai bine ar sta ziti sun ani ca sunt in tara asta dar credeti-ma se mananca intre ei ,iar imaginea care vreau ei sa o lase despre unitatea familiei in italia e ...nighturile sunt pline de oameni casatoriti in rest ....no coment.pensa prima di sparare afourri le cose grosse.


im the best no matter what you see it
wella

100 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Cluj

Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 20:24

De la: nederickan, la data 2009-02-06 16:18:12Imi pare foarte rau, romanii nuu au ce sa caute nici macar pe planeta asta. Am trait pt 25 de ani un US si in tot acest timp am facut un sport din a rosi obrazul la toate magariile ce au fost consemnate si pe acolo, cate de putine au fost ele, incepand cu farsa asazisei revolutii si culminand cu hotia in stil mare ce a perfectat-o oficiul primului ministru. Nu exista pentru acest popor conceptul unui tel comun, al unui bine comun, al efortului civic, al inhamarii la un proiect serios de ridicare a tarii. E nu numai trist si ametitor, insa rusinos mai inainte de toate.Nu va mai amagiti oameni buni, chiar daca a-ti mi fost plecati pe ici pecolo, nu a-ti reusit sa intelegeti ce inseamna acel lucru identitate si mandrie nationala, iesirile d-voastra au fost limitate de foamea imbogatirii si a ignorantei generale ce otraveste sangele acestei natii(si aceasta e o exagerare, caci acest popor nu e o natie ci un tirb amestecat de trogloditi, praduitori, hoti si scandalagii), insa numai incapacitatea mea de a gasi un cuvant potrivit care sa defineasca corect adunatura aceasta de gunoaie care salasuiesc pe teritoriul minunate Romanii ma duce in situatia in care sa o denumesc natie).
Ceea ce cu atata mandrie va bateti in piept ca ar fi patriotism este de fapt o amestecatura ciudata intre gingoism si nationalism avand ca liant ignoranta si dobitocie.
sincer mi-e mi-ar fi rusine sa comentez ca si roman in stilu asta.esti nascut intr-o tara in care cu siguranta nu esti tu cel care decizi ,tara asta are o istorie un merit cine esti tu sa calci in picioare mii de mortii care au murit pentru ca tu sa vb. in astfel de mod,nerespectanduti traditiile si principiile materne nu te respecti pe tine ...poate ai devenit prea.........sa zicem american,cu siguranta ca persoane ca tine care uita de unde pleaca nu merita numele de roman.


im the best no matter what you see it
wella

100 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Cluj

Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 20:28

De la: tiberiupana, la data 2009-02-05 22:06:38
De la: Corinash, la data 2009-02-05 11:38:32"Romanii nu sunt demni sa ramana in Europa, iar specialitatea lor sunt violurile, a declarat un senator din partidul italian antiimigranti Liga Nordului, dupa o noua tentativa de viol pentru care au fost arestati doi romani, la Napoli, relateaza agentia Adnkronos, citata de portalul Libero News."

Ce sa facem cu Romania? Sa o excludem din Europa? Nu este demna?

Pana unde si pana cand oare va tine acest curent anti-romani?


===========================================================
Multe vrute si nevrute s-au spus pe seama acestui "citat" ,dar eu am cautat pe saiturile respective aceasta declaratie a senatorului X si declaratia NU EXISTA. e o facatura menita sa puna gaz pe focul orgoliul romanesc ranit de infama presa italiana? O desfid pe cea care a lansat citatul -asazis- si topicul respectiv sa puna aici link-ul de unde a luat ea pretinsa informatie.

cautati si voi ca eu nu am gasit niente:
www.leganord.org
www.libero-news.it
www.adnkronos.com

prea ne lasam usor manevrati

a zis cutare ca nu'sh'ce si noi punem botu' imediat fara sa verificam;
dovada!
==========================================================



pai ce zic doar cand vb. de napoli deja zici totul napoli reprezinta italia asa cum e ea...mizerabila


im the best no matter what you see it
july

563 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 20:34

De la: nederickan, la data 2009-02-06 16:18:12Imi pare foarte rau, romanii nuu au ce sa caute nici macar pe planeta asta. Am trait pt 25 de ani un US si in tot acest timp am facut un sport din a rosi obrazul la toate magariile ce au fost consemnate si pe acolo, cate de putine au fost ele, incepand cu farsa asazisei revolutii si culminand cu hotia in stil mare ce a perfectat-o oficiul primului ministru. Nu exista pentru acest popor conceptul unui tel comun, al unui bine comun, al efortului civic, al inhamarii la un proiect serios de ridicare a tarii. E nu numai trist si ametitor, insa rusinos mai inainte de toate.Nu va mai amagiti oameni buni, chiar daca a-ti mi fost plecati pe ici pecolo, nu a-ti reusit sa intelegeti ce inseamna acel lucru identitate si mandrie nationala, iesirile d-voastra au fost limitate de foamea imbogatirii si a ignorantei generale ce otraveste sangele acestei natii(si aceasta e o exagerare, caci acest popor nu e o natie ci un tirb amestecat de trogloditi, praduitori, hoti si scandalagii), insa numai incapacitatea mea de a gasi un cuvant potrivit care sa defineasca corect adunatura aceasta de gunoaie care salasuiesc pe teritoriul minunate Romanii ma duce in situatia in care sa o denumesc natie).
Ceea ce cu atata mandrie va bateti in piept ca ar fi patriotism este de fapt o amestecatura ciudata intre gingoism si nationalism avand ca liant ignoranta si dobitocie.




Am vizitat foarte multe tari din Europa....intr-adevar imaginea Romaniei este groaznica! Dar acest lucru nu m-a impiedicat niciodata sa recunosc ca sunt din Romania si sa incerc sa le povestesc despre Romania in sensul pozitiv.


Dorulet

7896 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 20:50

De la: nederickan, la data 2009-02-06 16:18:12Imi pare foarte rau, romanii nuu au ce sa caute nici macar pe planeta asta. Am trait pt 25 de ani un US si in tot acest timp am facut un sport din a rosi obrazul la toate magariile ce au fost consemnate si pe acolo, cate de putine au fost ele, incepand cu farsa asazisei revolutii si culminand cu hotia in stil mare ce a perfectat-o oficiul primului ministru. Nu exista pentru acest popor conceptul unui tel comun, al unui bine comun, al efortului civic, al inhamarii la un proiect serios de ridicare a tarii. E nu numai trist si ametitor, insa rusinos mai inainte de toate.Nu va mai amagiti oameni buni, chiar daca a-ti mi fost plecati pe ici pecolo, nu a-ti reusit sa intelegeti ce inseamna acel lucru identitate si mandrie nationala, iesirile d-voastra au fost limitate de foamea imbogatirii si a ignorantei generale ce otraveste sangele acestei natii(si aceasta e o exagerare, caci acest popor nu e o natie ci un tirb amestecat de trogloditi, praduitori, hoti si scandalagii), insa numai incapacitatea mea de a gasi un cuvant potrivit care sa defineasca corect adunatura aceasta de gunoaie care salasuiesc pe teritoriul minunate Romanii ma duce in situatia in care sa o denumesc natie).
Ceea ce cu atata mandrie va bateti in piept ca ar fi patriotism este de fapt o amestecatura ciudata intre gingoism si nationalism avand ca liant ignoranta si dobitocie.

Dacã eºti de 25 de ani în USA, nu înseamnã cã le ºti pe toate, dimpotrivã!
Revoluþia din 1989 nu a fost o "fãcãturã" aºa cum afirmi ci a fost REALITATE. o realitate la care am luat ºi eu parte. România nu este o ruºine! Dacã þie þi-e ruºine sã spui cã eºti român, n-ai decât sã-þi schimbi numele ºi sã vorbeºti numai americana.
Sã-þi fie ruºine cã faci poporul român " o adunãturã......de gunoaie. Dar în lumina celor spuse de tine, eºti mai gunoi ca noi toþi care trãim aici.
ªi dacã nu ºti sã scri corect unele cuvinte...nu le mai folosi cã te faci de râs!
Nu se scrie gingoism ci se scrie corect: JINGOISM.
BOULE!
Mie nu mi-e ruºine sã spun cã sunt româncã!


Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
nicolaecroitoru

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 21:57

lasa ca asa merita macaronari astia nesimtitii.eu va spun din proprie experienta,am fost in vara in italia in concediu , si cate chestii am avut de indurat nu va pot povesti acum, pt ca mi-ar trebui vreo cateva ore.Si eram in concediu,cu hotel cu tot ce inseamna un concediu.Sa nu uitam ca acest popor a pornit doua razboaie mondiale,au exterminat evrei,au terorizat o america intreaga cu mafia lor,asa ca sa nu imi vb ei mie de violenta unui popor.Au cucerit aproape o lume intreaga cu imperiul roman,au omorat milioane de oameni,asa ca sa ma lase.II urasc,sa nu ii mai vad,nu doresc sa mai am de a face cu macaronari astia imputii.


si ca tot am fost in italia , am invatat si ceva.....va rog sa ma scuzati daca nu am scris corect..

p.s: va fan colo cato!


robby_bubble88

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 09:54

Zici Romania ai tragi apa.... ma bucur ca sunt roman dar mi e scarba sa impart tara cu tzarani si jegosi care ne fac de ras si pun Romania intr un "tablou" al nesimtzirii si infractiunilor. Sa nu mai vorbesc de gastele din parlament si conducerea lor. fiecare nu stie cum sa "traga"mai mult pentru el,dar sa faca o strada sau un trotuar..."Doamne fereste"...de ce sa faca?...ei cu ce bani mai raman?...:))))) Cat despre cei din italia care violeaza si altele, sa i infunde in puscarie, asa poate nu mai le sta gandu la viol si furturi talharii si altele. ahhhh am nervi X(


valentin_goran

1 mesaj
Membru din: 5/11/2008
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 10:13

Nu-i o rusine sa fii roman. Rusine i-mi este ca ne lasam condusi de toti nemernici si nesimtitii fara sa miscam macar un deget. Ne complacem cu toate situatiile nesimtite in fata corora santem pusi de alesi. Ce ziceti de faptul ca presedintele tace in legatura cu bogatiile din Marea Neagra? Problemele din sanatate? Din justitie, politie? Cu presa care ne manipuleaza ?


miss_georgia600

3 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Targoviste

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 13:26

Nici macar nu am citit tot mesajul tau pentru k nu merita... nus dak ai uitat romana pentru k ai stat atata timp in strainatate sau nu stiai nici inainte, dar mai degraba as crede k este valabila a doua varianta... De "romani patrioti" k tine n-are Romania nevoie... Ramai acolo pls :)


miss_georgia600

3 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Targoviste

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 13:28

nederickan... de tine vb


tzurkanu_marius

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 14:46

punetzi-i la zid daca-s proshti! ...


Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 15:02

De la: valentin_goran, la data 2009-02-07 10:13:56Nu-i o rusine sa fii roman. Rusine i-mi este ca ne lasam condusi de toti nemernici si nesimtitii fara sa miscam macar un deget. Ne complacem cu toate situatiile nesimtite in fata corora santem pusi de alesi. Ce ziceti de faptul ca presedintele tace in legatura cu bogatiile din Marea Neagra? Problemele din sanatate? Din justitie, politie? Cu presa care ne manipuleaza ?





De ce tace presedintele ?

Pai atunci cand totusi a spus cate ceva, cine i-a fost alaturi ?....

doar cei ce l-au reasezat in functie in urma referendumului !..dupa ce cei 322 "parlamentari" l-au demis


florybartoni

1 mesaj
Membru din: 7/02/2009
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 15:22

ba din pacate da.Imi este rusine sa fiu roman.e dezastruos si crud ceea ce spun dar asta este realitatea.sunt putini romani educati ,cu bun simt .majoritatea sunt needucati, cu fize,vocabular urat si cel mai important ne lipseste simtul civic.nu vom putea ajunge mai sus niciodata di cauza mentalitatilor unora...si toate aste ne trag in jos


Dorulet

7896 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 15:33

De la: florybartoni, la data 2009-02-07 15:22:39ba din pacate da.Imi este rusine sa fiu roman.e dezastruos si crud ceea ce spun dar asta este realitatea.sunt putini romani educati ,cu bun simt .majoritatea sunt needucati, cu fize,vocabular urat si cel mai important ne lipseste simtul civic.nu vom putea ajunge mai sus niciodata di cauza mentalitatilor unora...si toate aste ne trag in jos

Pãi mutã-te domniºoarã în Ungaria. Acum eºti liberã, poþi trãi unde vrei, nu te obligã nimeni sã stai în România. Poþi chiar sã-þi schimbi ºi numele....ºi lasã "vocabularul" cã nu l-ai inventat mãtãluþã. Fiecare se exprimã dupã cum îi vine mai uºor. Ce nu-þi convine? Cã e democraþie ºi poate sã se exprime fiecare cum crede cã e necesar?!


Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
kali13

233 mesaje
Membru din: 25/09/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 19:50

De la: nederickan, la data 2009-02-06 16:18:12Imi pare foarte rau, romanii nuu au ce sa caute nici macar pe planeta asta. Am trait pt 25 de ani un US si in tot acest timp am facut un sport din a rosi obrazul la toate magariile ce au fost consemnate si pe acolo, cate de putine au fost ele, incepand cu farsa asazisei revolutii si culminand cu hotia in stil mare ce a perfectat-o oficiul primului ministru. Nu exista pentru acest popor conceptul unui tel comun, al unui bine comun, al efortului civic, al inhamarii la un proiect serios de ridicare a tarii. E nu numai trist si ametitor, insa rusinos mai inainte de toate.Nu va mai amagiti oameni buni, chiar daca a-ti mi fost plecati pe ici pecolo, nu a-ti reusit sa intelegeti ce inseamna acel lucru identitate si mandrie nationala, iesirile d-voastra au fost limitate de foamea imbogatirii si a ignorantei generale ce otraveste sangele acestei natii(si aceasta e o exagerare, caci acest popor nu e o natie ci un tirb amestecat de trogloditi, praduitori, hoti si scandalagii), insa numai incapacitatea mea de a gasi un cuvant potrivit care sa defineasca corect adunatura aceasta de gunoaie care salasuiesc pe teritoriul minunate Romanii ma duce in situatia in care sa o denumesc natie).


Ceea ce cu atata mandrie va bateti in piept ca ar fi patriotism este de fapt o amestecatura ciudata intre gingoism si nationalism avand ca liant ignoranta si dobitocie. [/quote









Baiatule,esti roman sau "detii "alta nationalitate?...ca sa stiu cum iti raspund.Dar iti raspund oricum si din orice grota ai fii iesit.Ai salasluit in US,unde s-au adunat "natiile slugi".Romania are o istorie pe care "US"nici macar nu a visat-o.Ai facut astfel de afirmatii si la "adresa"US?,NU CRED ,CA TE EXPULZAU din tara lor...cretinoidule.Nu ai altceva in cap decat scenarii extraterestre de o mediocritate greu de egalat.Dar in prostia ta ai confirmat teoria cosmologica a poporului Roman:singurul nascut sub o stea proasta..esti ...TU.


kali13

233 mesaje
Membru din: 25/09/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 20:18

De la: florybartoni, la data 2009-02-07 15:22:39ba din pacate da.Imi este rusine sa fiu roman.e dezastruos si crud ceea ce spun dar asta este realitatea.sunt putini romani educati ,cu bun simt .majoritatea sunt needucati, cu fize,vocabular urat si cel mai important ne lipseste simtul civic.nu vom putea ajunge mai sus niciodata di cauza mentalitatilor unora...si toate aste ne trag in jos



Problemele/ temerile pe care le ai sunt de ordin divers: psihologic (freudian), apocaliptic, nu stapanesti nici statisticile si, pe deasupra, detii si o teama de altitudine ("nu vom putea ajunge ma sus").
Toate astea te recomanda calduros sa iti faclitam (noi, ROMANII, carora ni se adreseaza consideratiile tale penbile) o calatorie numai dus inspre tara de bastina, pusta ta natala!"natie fara istorie"si natie de curve(recunoscute istoric)


kali13

233 mesaje
Membru din: 25/09/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 21:48

De la: ioana_matei56, la data 2009-02-05 13:43:07Da, probabil ca sunt tiganii care fac astfel de lucruri , dar ei fac parte din tara noastra. Au dreptate italienii, cum ne-am simtii noi daca am fi in locul lor??? Prost. Imi iubesc tara dar cam acesta-i adevarul, ne-am cam facut de rusine.
Intrebarea este: ce ar trebui sa facem noi pentru, ca cei care pleaca sa nu ne mai faca atatea probleme? Trebuiesc gasite solutii la noi in tara.



De cand tiganii fac parte din tara noastra?Uiti ca ei sunt nomazi?Singura greseala a poporului roman este...toleranta,din cauza asta minoritatile(discriminatii) isi permit sa emita pretentii aberante atat de ordin teritorial cat si egalitar.Esti tiganca sau romanca tiganizata?


m_nastasiu

10 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Timisoara

Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 10:10

Romania este o tara sfanta, nobila si martirizata de catre multe tari (tavaluguri)barbare care ne-au jefuit in fel si chip in decursul intregii noastre istorii; acum, aceleasi tari cu ifose de tari bogate din "mila" carora am si intrat in UE se smiorcaie ca romanii ii terorizeaza le violeaza prostituatele si-i talharesc. De ce oare se feresc oamenii de presa de aici sa vorbeasca si de bine despre oamenii de mare valoare, de nationalitate romana care au ales sa mearga in aceste tari fratesti intr-u ginta latina si care si-au adus o contributie importanta in economie si nu numai? La ei ca si la noi ziarele televiziunea si radioul, sunt axate doar pe relatari de scandal si de multe ori exagerate sau chiar imaginare pentru ca astfel pot sa-si vanda "produsele" de scandal. Marea noastra nenorocire este ca nu avem oameni politici adevarati care sa ne reprezinte interesele si sa ne apere onoarea, nu avem un management serios in politica externa, iar sociologii nostri au alte treburi decat cele legate combaterea, atenuarea si in ultima instanta inabusirea cu armele lor defensive specifice toate rautatile care se spun despre noi. Desteapta-te Romane!


max7jac

3 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 11:30

Tiganii, nu au frontiere... nici un pasaport, cip sau mai stiu eu ce sistem de securizare nu ai va impiedica sa faca ce vor ei.Anainte de revolutie, plecau tot la fel,nu aveau granita, cu toata securitatea care incerca sa le tina piept.Sunt un popor de supravietuitori, iar drama noastra. a romanilor a inceput cu executarea lui Antonescu...greseal,nu pleaca de la noi.... finca daca noi am incerca sa facem "ceva", orce... tot ei ne-ar da in cap cu democratia, cu drepturile omului si a minoritalilor...... desi, sincer cred ca in curand noi romanii vom fi o minoritate in propia noastra tara.Este foarte trist ce se intampla, insa si mai trist este faptul ca oamenii care muncesc cinstit sunt de buna credinta... se pierd sub apasarea acestei rusini... insa ce ma mira cel mai tare este faptul ca nici o autoritate nu ia nici o atitudine cand se arunca cu noroi intr-o natiune.... de ce nici un reporter nu face un contra reportaj prin care sa demonstreze ce face poporul italian, la el acasa si in toata lumea,ca o metoda de "comparatie"..... cati violatori , criminali etc.. sunt si la ei sau in intreaga lume..... Poate citeste si Diaconescu si ai dau o ideie sa ai trimita" marii detectivi" la lucru.


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 00:36

Nero si-a facut calul senator!Cred ca acest cal s-a corcit cu “lupa capitolina”,iar lupoaica aceasta sigur i-a lasat cam mult pe Romulus si Remus sa se joace printre gastele care au salvat Capitoliul.Iata descendenta acestui senator!Bine scria un romancier ca sigla “S.P.Q.R.” nu inseamna “Senatus Populus Que Romani”,ci “Sono Porci Questi Romani”!


necunoscut

1 mesaj
Membru din: 1/01/1970
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 01:07

frumoasa tara avem,pacat ca-i toleram in ea pe toti parvenitii si scursurile orientului si occidentului,altfel suntem un popor harnic dar fara pragmatism si nu stim sa ne alegem conducatorii,s-auzim numai de bine!


georg_dinu

5 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 22:42

Salut,

METODA CEA MAI SIMPLA DE FACUT BANI!
Nu credeam ca va functiona, si totusi!!!
MERGE!!!

Te rog sa ai putina rabdare si sa citesti mai jos cateva detalii pe care le-am primit si eu…si am castigat 3813 ron(38.130.000lei vechi ) in doar 3 saptamani!!!si voi continua sa fac.
E randul tau!!!
Nu este o gluma si nici o smecherie,crede-ma!
Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu,eu nu pot spune decat ca 5 minute de citit iti pot schimba viata, depinde numai de tine “POTI FACE BANI USOR SI REPEDE CU INVESTITII MINIME”.Crede-ma ca am incercat toate metodele posibile si legale.Aceasta este cea mai USOARA si mai rapida cale.Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal.
Merge, e testat!Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la final textul.Si eu eram sceptic dupa ce am incercat mai multe metode de a face bani pe Internet si care erau numai escrocherii cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care se spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamini cu o investitie de numai 7 ron(saptezeci de mii lei vechi), imediat m –am gandit ( chestia asta trebuie sa fie o noua escrocherie). Dar , fiind curios de felul meu , am continuat sa citesc.Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 RON la fiecare din cele 7 adrese mentionate in articol.Apoi iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 7-a si sa publici articolul la mimim 200de forumuri/ adrese cu anunturi pe Intrenet sau prin mail la cat mai multe adrese.
Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea singur si dupa aceea in familie m-am hotarat sa incerc. La urma urmelor ce avam de pierdut decat 7 RON si 7 timbre ?
Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal.Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca este legal.
Deci am facut imfima investitie de 7 RON.Surpriza!...Ghiciti ce s-a petrecut !!! intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala.Eram uluit!M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 280RON(2.800.000lei vechi). La sfarsitul celei de a doua aveam 1.030 RON(10.030.000 lei vechi). In a treia saptamana strinsesem 3.813RON(38.130.000 lei vechi)! Si banii continua sa vinacu repeziciune. In mod cert a130.000 lei vechi)! Si banii continua sa vinacu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui 7 RON si 7 timbre.
Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza.
Atentie ! va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana.

Cum?
PASUL 1:Iei 7 coli si scrii pe fiecare din ele: "M-AM ADAUGAT LA LISTA TA", astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forumuri, apoi impaturesti fiecare coala.Acum iei 7 bancnote de 1 leu si pui CATE UNA in FIECARE din cele 7 coli(ca sa nu se vada prin plic
si sa nu se fure),apoi pui FIECARE coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile.Ar trebui sa ai acum 7 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forumuri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 1 leu.Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese:


1)SOIT MIRCEA, str.Gheorghe Asachi, nr.22, loc.Cugir, jud.Alba, cod.515600.
2)DRAGOMIR IONUT str. Poiana MaRULUI,NR. 29,Ramnicu Sarat,jud. Buzau cod:125300
3)STOICA CRISTINEL str. Centrala M, nr. 77, Maracineni, jud. BUZAU, COD 127325
4)SERBAN ANDREEA str Constantin brezeanu, nr 5, bl 202,et 3, ap 13,loc. Ploiesti,jud.Prahova
5)DIDA CRISTIAN, str Selimbarului, nr 1, bl F8, sc C, ap 12, loc. Oradea, jud. Bihor, cod 413055
6)VIERU LUCRETIA,str.Moldovei,nr.5,bl.T7,et.6,ap.33,loc.Pascani,jud.Iasi,cod 705200
7)DINUSTELA ,BUCURESTI, OP 75, CP 74
PASUL 2: Acum STERGI din lista pe numarul 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4,etc...).
Astfel numarul 7 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca
DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECIT CEA DE-A 7-a, vei primi cu mult mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza. Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri, te excluzi singur din circuit semanind neincrederea.

PASUL 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cit mai multe forum-uri/newsgroup-uri(sunt o groaza) SAU alt fel de site-uri cu discutii asemanatoare.
200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului; deschizi un fisier gol cu 'notepad'si inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 7-a; salvezi fisierul cu extensia .txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri de chat, de discutii) romanesti, bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv, pentru ca asa il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri
GATA! Felicitari... Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE :
MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIM DE 200!
Calcule...Vei incepe sa primesti bani in cutia postala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele MINIM 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 10 raspunsuri (un exemplu FOARTE-FOARTE mic). Deci am castigat 10 RON cu numele meu pe pozitia a 7- a.
Acum fiecare din cele 10 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 6-a si primesc si ei cate 10 lei.Eu primesc astfel 10*10*1 RON = 100 RON. Continuand exemplul cu acest numar mic (10) de persoane care raspund la articol, castig 1.125 RON(11.250.000 de lei vechi) cu numele meu pe pozitia a 4-a, 1.625 RON(16.250.000 lei vechi} cu numele meu pe pozitia a 3-a, 3.125 RON(31.250.000 de lei vechi) pe pozitia a 2-a si ... DA! 15.625 RON(156.250.000 de lei vechi) cu numele meu pe pozitia 1
UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 7 RON(70.000 lei vechi) si 7 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura : iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 1 leu la adresele care se afla in lista, punandu-ti numele pe pozitia a 7-a. Acum publici articolul din nou de MINIM 200 de ori.
Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe Internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM !! Asa ca iti poti permite 7 lei sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da... Unii au spus "dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?" Ce sanse sunt sa se intample asta, cand ZILNIC se alatura 20- 50.000 de useri noi la Internet dintre care foarte multi citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce sa castige bani ?

Jucati cinstit si corect si adresa ta va ajunge pe mii de forumuri, astefel vei primi mii de plicuri. In fiecare zi intra sute sau mii de oameni pe forum! Veti avea numai de castigat!!! Jocul se bazeaza pe o binecunoascuta lege din economie, si anume legea Multiplicarii pe care cred ca poti sa o intelegi. Cred ca marile magazine se imbogatesc pt ca tu ai cumparat o sticla de vin. Nu... Se cumpara industrial, deci daca joci corect si trimiti plicuri adresa ta va parea pe mult mai multe site-uri si vrei primi cu mult mai multi bani! Bafta!
P.s. Foarte important: o sa intalnesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca inteligent. Trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu, Joaca si o sa vezi cum plicurile incep sa soseasca.
Daca ai incredere si perseverezi o sa-mi multumesti, cat pentru cei care nu joaca... Va raciti gura DEGEABA, EU PRIMESC ZECI DE PLICURI CU BANI SI O SA CONTINUI SA JOC... BAFTA! TOT CE TREBUIE SA FACETI ESTE CE AM SCRIS MAI SUS APOI POTI STA LINISTIT/A ACASA SI BANII VIN!!!

Raporteaza abuz de limbaj




ovym2002

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 21:23

bai si eu sunt de parere ca tiganii ne fac de rusine in EUROPA dar va intreb cine ia lasat sa intre in spatiu lor asazis curat?? poate sa uitat ce au facut italienii in ROMANIA si cum se poarta ca niste TIGANI de ultima speta HAI SICTIR cu ITALIA lor cu tot




1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 15:04

Nu sunt un aparator al etniei rrome dar ce acte de barbarism se produc de catre romani in anumite tari din Europa mai ales Italia,lasa mult de dorit si un gust amar in randul celor normali.Legat de afirmatia facuta de acel oficial italian,da sunt de acord si chiar sustin aceasta idee,nu avem ce cauta in Europa,nici acum,nici in 100 de ani,nu este locul nostru.Daca nivelul de educatie si buna crestere nu sunt suficiente pentru a convietuii sub aceeasi umbrela numita UE,chiar nu avem ce cauta acolo,este de inteles faptul ca mai exista si alti factori ce trebuiesc indepliniti in relatiile cu ceilalti.
In opinia mea ar trebui constituita o echipa a Ministerului de Interne si mers si facut "curat"peste tot unde se semnaleaza astfel de incidente cu interzicerea de acces pe acel teritoriu cu pana la 50 de ani.
Durerea cea mai mare si cred ca nu sunt singurul care spune,este ca lumea ne-a catalogat ca fiind toti la fel.


Leo_Flo

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 17:00

Zic si eu ca si cei de la Parazitii ..."Mesaj pentru Europa(ITALIA)(desi nu cred ca o sa aiba v-un efect aceste cuvinte)...ba voi sunte-ti prosti... voi nu vedeti ca la voi in tara vin toata "pleava" romaniei(excceptand unele cazuri) si cel mai amuzant lucru e ca i-ati acceptat ... si sa rasp la intrebarea de pe forum ... nu cred ca avem ce cauta in Europa nu vreau sa fiu rautacios dar sa fim realisti ati vazut ce e in tara asta ... incepand de la "curatenia" de pe strazi si pana la spitalele "model" din aceasta tara frumoasa si infloritoare ...sa nu mai zic de sistemul scolar, industria, sistemul judiciar, turismul, si multe altele
pacat ca suntem un popor atat de ignorant
parearea unui student al anului 2009 despre o tara in plina descompunere sociala si culturala


Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Romania nu are ce sa caute in Europa?!
Mergi la: