Info
x
Este omul cel mai groaznic animal?
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 09:51
De la: homemarcel0, la data 2009-02-01 23:53:36De la: mariaoprea75, la data 2009-02-01 22:28:13De la: marinescuirina, la data 2009-02-01 21:36:17www.chiazna.ro/bookmarks/category/animale/[/quote] Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 10:51
ESTE CEL MAI PERICULOS ANIMAL OMUL DEOARECE FALSIFICA RATIUNEA
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 03:56
Nu, nu este doar un om.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 14:14
De la: piergiorgiostiffoni, la data 2009-02-06 10:51:34ESTE CEL MAI PERICULOS ANIMAL OMUL DEOARECE FALSIFICA RATIUNEA isi falsifica ratiunea mai ales cand prin asta are ca scop tradarea fata de aproapele sau! |
|
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 02:17
In primul rind ca omul nu este animal. Omul are spirit. Dupa cite stiu eu nici un animal nu modeleaza toate celelalte regnuri dupa dorintele lui.
Nu exista nici un animal care sa poata vietui in toate mediile, mai putin plasma fierbinte. Asta spune multe despre "animalitatea" omului.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
vpisi 246 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 16:03
De la: nastasemihail, la data 2009-02-09 02:17:13In primul rind ca omul nu este animal. Omul are spirit. Dupa cite stiu eu nici un animal nu modeleaza toate celelalte regnuri dupa dorintele lui. mari aberatii mai scoti...:))
Toate religiile sunt la fel de sublime pentru ignorant, folositoare pentru politician și ridicole pentru filosof
|
|
dagaio 1073 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 16:35
De la: nastasemihail, la data 2009-02-09 02:17:13In primul rind ca omul nu este animal. Omul are spirit. Dupa cite stiu eu nici un animal nu modeleaza toate celelalte regnuri dupa dorintele lui. Ma dezamagesti cumplit! Omul este animal!!!!! Omul ca si celelalte vietati are SUFLET. Marea problema e ca OMUL A REUSIT SA-SI MURDAREASCA SUFLETUL ATAT DE TARE INCAT AR TREBUI PUS LA ZID. Dar lasa ca oricum omul are un sistem FOATE BINE PUS LA PUNCT de AUTODISTRUGERE. Cam cretin omul asta, nu crezi? AAAAAAAA E SUPERIOR? IN A FACE RAU E CEL MAI SUPERIOR! BRAVO! Omul nu mai stie de ce s-a nascut si incepe sa traiasca DOAR PT. CA S-A NASCUT. Consider ca omul s-a nascut superior pentru a evolua in sferele cele mai inalte tocmai prin ceea ce REFUZAM SA FACEM. Refuzam SA INVATAM, SA IUBIM, SA RESPECTAM, SA PROTEJAM, SA INFRUMUSETAM, SA VALORIFICAM , SA APRECIEM ADEVARATELE VALORI. |
|
florescu_vasile2001_2 326 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 18:00
De la: dagaio, la data 2009-02-09 16:35:50..........................De la: nastasemihail, la data 2009-02-09 02:17:13In primul rind ca omul nu este animal. Omul are spirit. Dupa cite stiu eu nici un animal nu modeleaza toate celelalte regnuri dupa dorintele lui.
|
|
|
|
|
stejerean_vasile 672 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 18:09
se poate spune si asa...are in spate ideea ca este fiinta suprema care poate exploata tot ce este pe Pamant inclusiv unii din semenii lui, mai putin inzestrati. Are un suflet atat de bun, are o fiinta superioara in spate incat are un lung sir de fapte frumoase:
razboaie, bombe atomice, avorturi, distrugerea celorlalte animale pentru hrana, haine sau divertisment, distrugerea naturii... etc. Ma intreb ce fel de spirit are omul?
Omerta Vision
|
|
Fosta membra 9am.ro 6987 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Februarie 2009, ora 14:25
Consider ca omul s-a nascut superior pentru a evolua in sferele cele mai inalte tocmai prin ceea ce REFUZAM SA FACEM.
dagaio...cred k ar fii ok dak ai fii mai hotarata....poi pana la urma omul s-a nascut superior animalelor sau nu? |
|
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 15:23
Unii se complac in ideea ca sintem egali sau inferiori animalelor.
Sa-si pastreze caracteristica asta ptr ei. Animalele sint mindre cu ei. Dar s-ar putea sa aiba surpriza sa fie considerati de restul omenirii drept animale dragute de companie.
|
|
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 15:57
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-10 14:25:51Consider ca omul s-a nascut superior pentru a evolua in sferele cele mai inalte tocmai prin ceea ce REFUZAM SA FACEM. Draga joanna_dark, nu am spus niciodata ca omul nu este superior animalului. Chiar stiu asta si cred cu toata fiinta, ne-a demonstrat-o stiinta, evolutia, trecutul si viitorul. Eu sunt revoltata ca desi ne-am nascut superiori animalelor, noi oamenii, NU ne meritam pozitia, NU ne purtam ca niste fiinte superioare ce suntem, NU protejam pe nimeni si nimic, AVEM atitudini care NU ne arata deloc superioritatea. Daca noi nu stim NIMIC despre animale si le consideram "fara suflet", "fara gandire" si "credem ca ele nu simt durerea" , daca noi NU CONSTIENTIZAM CA SUPERIORITATEA NU TREBUIE SA NASCA VIOLENTA SI INDIFERENTA, daca noi NU STIM DE CE TRAIM, daca noi NU INCETAM SA NE AUTODISTRUGEM, ti se pare OK sa ne ridicam in slavi la cat de superiori suntem? Refuzam sa cunoastem mai multe despre animale, refuzam sa ne raportam la ele. Daca am face-o, am contientiza cu adevarat CE INSEMNA UMAN. Din pacate, de multe ori, animalele ne demostreaza ca ele pot fi mai umane decat suntem noi ( noi intre noi, noi cu animalele, noi cu mediul inconjurator ) P.S. Draga mea, te rog sa nu mai gandesti cu degetul mic de la piciorul stang si sa nu mai interpretezi atat de anapoda ceea ce scriu eu si altii.
|
|
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 16:00
De la: nastasemihail, la data 2009-02-11 15:23:40Unii se complac in ideea ca sintem egali sau inferiori animalelor. nastasemihail, ai mari probleme de intelegere a unui text dat, tragi concluzii STUPIDE si chiar nu are rost sa incerc sa te fac sa intelegi. De prostiile tale nu am nevoie. |
|
Fosta membra 9am.ro 637 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 16:00
Pentru Dagaio
ai dreptate !
Caracterul fără înțelepciune poate mult, dar inteligența fără caracter nu valorează nimic - Cicero
|
|
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 16:28
Draga mea, te rog sa nu mai gandesti cu degetul mic de la piciorul stang si sa nu mai interpretezi atat de anapoda ceea ce scriu eu si altii.
poi nu spuneati voi k omul e animal?.....nu va tot contraziceati cu mine?....poi dak si omul e tot animal....de ce nu ar fii egal cu celelalte....? trebuie sa recunosc k ma depaseste gandirea voastra...pentru mine e mult mai simplu....ori spuneti k oamenii sunt superiori animalelor (dar admiteti k uneori se comporta gresit) ori spuneti k sunt animale(si atunci viata unui om valoreaza cat a unei gaini).... eu am afirmat pana acum superioritatea omului...am fost de acord si cu faptul k oamenii pot gresi(am dat exemplu la inceputul topicului)...si ati sarit pe mine!!! mi-ar fii placut dak erati mai hotarati de la inceput...omul e animal sau e superior acestora? |
|
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 17:15
Tu dormi? Esti somnambula? OMUL E ANIMAL SUPERIOR MAMIFER VERTEBRAT, HOMOSAPIENS. |
|
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 18:09
De la: dagaio, la data 2009-02-11 17:15:36 hm...se pare k nu ne intelegem...dupa tine (si toti ceilati) omul e un simplu animal(fie el si superior) iar viata lui nu valoreaza mai mult decat a unui...crocodil(de exemplu).....si ala e tot vertebrat.... ramaneti voi la parerea voastra si eu la parerea mea....!!! animalelor!!! |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 18:58
Daaaaa...animal, curat animal...ia vedeti aici....
www.schimbdeneveste.ro |
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 19:44
Voi, cei care dezbateti aici cu atata patima, puteti raspunde la intrebarea:
- Eu ce sunt ? O fiinta superioare celorlalte animale, sau un simplu animal, sau un aminal feroce deosebit de agresiv care va distruge planeta datorita tocmai inteligentei cu care este dotat ? Ce sunt eu ?
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 22:01
De la: Atotputernicul, la data 2009-02-11 19:44:29Voi, cei care dezbateti aici cu atata patima, puteti raspunde la intrebarea: atotputernice iti dau un link....e valabil pentru toti cei kr sustin k omul este doar un animal mai evoluat putin si atat.....veti afla unele lucruri.... bastrix.wordpress.com/2007/12/09/ce-este-omul-ca-ti-amintesti-de-el/ |
|
Postat pe: 11 Februarie 2009, ora 22:08
eu pot sa-ti raspund....esti om!!!...o fiinta minunata pe kr dumnezeu a creat-o spre slava sa ....toate celelate lucruri(fie k sunt vietuitoare sau obiecte neinsufletite) dumnezeu le-a creat cu scopul de a-l sluji pe om....
dak as fii musulmana as spune k omul este responsabil in permanenta atat fata de toata creatia lui dumnezeu si fata de dumnezeu insusi...dar sunt crestina si promovez iubirea....omul trebuie sa-l iubeasca atat pe dumnezeu cat si lucrurile pe kr acesta le-a creat.... faptul k oamenii se indeparteaza de la doctrina crestina si uita k exista dumnezeu ii face sa nu mai pretuiasca viata umana la adevarata ei valuare...si de aici vin toate atrocitatile comise.... |
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 00:24
uitati...am gasit un pasaj din psalmul 8....
sper sa nu va mai suparati pe mine si sa sariti iar cu tot felul de acuze la adresa mea,dar cred k psalmistul are dreptate.....animalele au fost create pentru a fii stapanite de om.... Ce este omul ca-Ti amintesti de el? Sau fiul omului ca-l cercetezi pe el? Micsoratu-l-ai pe dansul cu putin fata de ingeri, cu slava si cu cinste l-ai incununat pe el. Pusu-l-ai pe dansul peste lucrul mainilor Tale, toate le-ai supus sub picioarele lui. Oile si boii, toate; inca si dobitoacele campului; Pasarile cerului si pestii marii, cei ce strabat cararile marilor. Doamne, Dumnezeul nostru, cat de minunat este numele Tau in tot pamantul! |
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 00:44
De la: joanna_dark_2007, la data 2009-02-11 22:08:09eu pot sa-ti raspund....esti om!!!...o fiinta minunata pe kr dumnezeu a creat-o spre slava sa ....toate celelate lucruri(fie k sunt vietuitoare sau obiecte neinsufletite) dumnezeu le-a creat cu scopul de a-l sluji pe om.... Iti spun doar atat ca sa intelegi putin religia si legatura gresita a spiritului cu Creatorul. Posibil sa intelegi niciodata sau peste cativa ani. Dumnezeul din biblie a fost inventat nu doar din motive politice ci mai ales pentru IERTARE. Pentru a putea trai, oamenii au MARE NEVOIE de eliberarea constiintei pentru toate faptele groaznice pe care le-a facut, pe care le face si pe care le va face. Adica, eu POT face ORICE GRESEALA, dar pentru ca ma voi ruga lui Dumnezeu, el ma va IERTA si atunci e ca si cum nu as fi facut nimic, e ca si cum totul s-ar repara din ce eu am stricat, e ca si cum tot ce am omorat va invia, iar eu voi putea sa o iau de la inceput pentru ca sunt OM si numai sufletul meu se mantuieste. Dracul a fost inventat ca sa avem pe cine da vina pentru prostiile noastre, ca sa putem fugi de responsabilitatea faptelor noastre, asa ca TAP ISPASITOR. Adica daca eu gresesc e pentru ca am fost manat de diavol sa fac asa, pentru ca el este responsabil, pentru ca eu sunt slab in fata lui si nu pot sa judec singur, trebuie sa ma feresc de el pentru ca ma face sa ma gandesc la prostii. El e de vina pentru tot, nu eu. Ti se pare tie ca avand o astfel de atitudine despre viata, vei stii sa fii om bun, responsabil, respectuos cu tot si sanatos spiritual????? Creatorul ne-a creat pe toti, si toti suntem "copiii" lui, toti ( oameni - animale superioare, animale, plante, pietre, mari, etc. ) avem ceva sfant. Omul este deasupra celorlalte animale si de aceea el trebuie sa aibe grija ( sa fie un fel de parinte pentru ceilalti ) de toti ceilalti.
|
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 00:45
De la: Atotputernicul, la data 2009-02-11 19:44:29Voi, cei care dezbateti aici cu atata patima, puteti raspunde la intrebarea: f. tare. astept si eu raspunsuri pe aceasta tematica. Inainte de a fi distrusa planeta apropo...
Omerta Vision
|
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 00:56
Eu stiam ca planeta este distrusa de gravitatie, nu de creatiile oamenilor. Casele noastre sint distruse de timp, deci gravitatie si alte forte distructive implacabile. Daca stam cu miinile in sin si ne uitam cum sint distruse ne numim "oameni".
Si mai sint unii care ba spun ca sintem animale, ba oameni. Trebuie sa se hotarasca.
|
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 00:57
Noi furnicile pamintului distrugem ditamai planeta.
|
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 01:00
De la: nastasemihail, la data 2009-02-12 00:57:26Noi furnicile pamintului distrugem ditamai planeta. Din pacate furnicutele astea distrug foarte mult. Daca citesti istoria omenirii ramai asa cum sa zic cu gust amar. Daca ai fi extraterestru cred ca ai apasa fire... fara ezitare.
Omerta Vision
|
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 01:02
Si razboaiele tot din cauza gravitatiei se intampla. Noi trimitem bombele si din cauza gravitatiei ele cad pe pamant si distrug tot si mor multi oameni nevinovati ... Gravitatia bat-o vina!
|
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 01:05
dagaio...am mai explicat pe un alt topic ce spune conceptia teista cu privire la libertatea omului....repet pentru tine si pentru cei kr citesc acest topic....
omul e liber sa faca ce vrea....dak face bine va fii rasplatit,dak face rau va fii pedepsit....insa dumnezeu se implica in permanenta in viata oamenilor sfatuindu-i sa aleaga binele...dak in ciuda sfaturilor primite oamenii sunt netrebnici si aleg raul sunt cu atat mai vrednici de pedeapsa.... omul nu poate da vina pe diavol pentru lucrurile rele pe kr le face....au fost doar alegerea lui.... ma uimeste cum unii dintre voi sustineti k omul nu numai k este animal.....dar este chiar cel mai groaznic dintre toate....si o gaina este mai buna..... |
|
Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 01:06
Cind cade un meteorit sau o cometa de vreo 1-10 km, sau un megavulcan, cum se numeste? Prostii nu-i asa.
Avem datoria sa depasim astfel de fenomene si pe cei care ne baga cu capul in pamint facindu-ne distrugatori si prosti. Poate vor sa distruga planeta numai ei. Nu dragilor vom fi cu totii la festin. Cu totii vrem sa roadem la ea si sa ne facem ceea ce avm nevoie ca sa depasim prostia celor ce se cred cumintii pamintului. Cine vrea sa "nu distruga pamintul" sa nu-si faca casa, sa manince buruieni, sa mearga pe jos continuu, sa nu participe la viitoarele programe spatiale, sa stea in pielea goala in strada. Si va feri pamintul de nu stiu ce distrugeri. Si ATENTIE CA NU AM FACUT PE NIMENI PROST PE ACEST FORUM. Sint si fara mine.
|
|
|
|

Noi trimitem bombele si din cauza gravitatiei ele cad pe pamant si distrug tot si mor multi oameni nevinovati ...