back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Este omul cel mai groaznic animal?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:

vpisi

246 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 17:32

De la: corinaflorina, la data 2009-01-30 16:17:43Eu cred ca joanna dark a fost mult prea bagata in seama. Chiar ca este "dark" . La cat de mult spui ca ti-a placut filosofia banuiesc ca ai omis acest citat al lui Aristotel: "Exista, la cele mai multe dintre celelalte animale, urme ale unor stari sufletesti care se deosebesc foarte limpede la oameni, caci blandetea si salbaticia, gingasia si asprimea, curajul si timiditatea, teama si indrazneala, impetuozitatea si firea rautacioasa, dar si o inteligenta care implica discernamant sunt, multe dintre ele, similitudini, la fel cum spuneam despre partile corpului." Aristotel- Istoria animalelor
. Ti-ai pus vreodata intrebarea: daca ar exista o specie mult mai evoluata decat noi, care sa ne vaneze pe noi, cum vanam noi animalele pt hrana?

yesss

Raporteaza abuz de limbaj
Toate religiile sunt la fel de sublime pentru ignorant, folositoare pentru politician ši ridicole pentru filosof
vpisi

246 mesaje

De la: cla03, la data 2009-01-30 17:32:00Regnum: Animalia
Phylum: Chordata
Classis: Mammalia
Ordo: Primates
Superfamilia: Hominoidea
Familia: Hominidae
Subfamilia: Homininae
Genus: Homo
Species: H. sapiens

Subspecies

Homo sapiens idaltu (exstincta)
Homo sapiens sapiens

right

Toate religiile sunt la fel de sublime pentru ignorant, folositoare pentru politician ši ridicole pentru filosof
vpisi

246 mesaje

De la: cla03, la data 2009-01-30 17:32:00Regnum: Animalia
Phylum: Chordata
Classis: Mammalia
Ordo: Primates
Superfamilia: Hominoidea
Familia: Hominidae
Subfamilia: Homininae
Genus: Homo
Species: H. sapiens

Subspecies

Homo sapiens idaltu (exstincta)
Homo sapiens sapiens

right

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 17:33

De la: Atotputernicul, la data 2009-01-30 17:28:39Cine ?
De ce ti se intampla tie ?
Ne iei la misto ?
Pe cine crezi tu ca interesezi atat de tare ?

atotputernice...iti spun sincer....cineva a creat un alt cont...este vorba de vpisi....ea nu ma suporta....nici tie nu iti sunt prea draga,dar in mod sigur nu ai fost tu....
atotputernice...trebuie sa ma crezi.....
vpisi mi-a spart odata contul....ma astept k din clipa in clipa sa mi-l sparga iar...nu stiu dak o sa reusasca sa sparga si noua parola.....dar mai bine creaza un cont nou k sa nu-si mai bata capul....
e ingrozitor ce mi se intampla...stiu k am suparat multa lume,dar chestiile astea pur si simplu NU SE FAC....

vpisi

246 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 17:36

observ ca iti place sa atragi atentia,incearca sa o faci si singura,nefolosindu`te d mine;)

vpisi

246 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 17:36

NU SE FAC!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 17:41

De la: vpisi, la data 2009-01-30 17:36:13observ ca iti place sa atragi atentia,incearca sa o faci si singura,nefolosindu`te d mine;)

cat de nenorocita esti.....

vpisi

246 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 17:42

ce vorbe urate:(

last_but_one

70 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 17:43

Oameni buni, lasati-o in pace sa vorbeasca singura cu "sosia" ei.. nu mai postati pe acest topic mesaje adresate ei. Ma irita deja tota treaba asta...

dagaio

1073 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 17:47

Ratiune= Gandire

Eu sustin ca animalele gandesc. Dar gandesc la nivelul lor de IQ mic prin care ei nu sunt in stare de creativitate, analiza, sinteza, sau alte procese psihice complexe.

Omul este un animal ( mamifer ) superior datorita nivelului IQ-ului si a indeletnicirilor de care e mult mai capabil fizic ( are dexteritatea mainilor ).
Comunicarea NU este specifica oamenilor, pt. ca si animalele comunica intre ele ( prin limbajul lor ) si se inteleg chiar si intre specii diferite. Ele invata sa ne inteleaga limbajul nostru, dar ele nu pot sa vorbeasca pt. ca nu pot reproduce sunetele complexe pe care le aud ( exceptie: papagalul -- el reproduce cuvintele, dar nu are IQ destul de mare ca sa foloseasca acestea in mod constient si creativ ).

vpisi

246 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 17:50

de analiza,sinteza pot fi capabile,de creativitate nu:)

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 17:51

De la: best_clizzzard, la data 2009-01-30 17:43:35Oameni buni, lasati-o in pace sa vorbeasca singura cu "sosia" ei.. nu mai postati pe acest topic mesaje adresate ei. Ma irita deja tota treaba asta...

bravo,pitzi...vezi...ai reusit...poti sa fii fericita....nu o sa mai postez pe acest topic...
bucurati-va...uraaaaaaaa......ati scapat de mine....multumitii lui pitzi...luati-o in brate pupati-o...declarati-o eroina acestui topic.....stabiliti si un premiu pentru ea....
oricum...stiti ideile mele....
numai bine!!!

vpisi

246 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 17:53

avand in vedere ca esti paralela cu biologia consider ca ne faci un serviciu:)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 17:56

Da,omul este un animal imperfect,la data cind a fost efectuata clonarea omului ,a fost un cataclism puternic pe Terra.Dar nu numai faptul ca nu a fost reusita clonarea,au fost distruse toate laboratoarele ce se aflau in experimentari,subiectii care au reusit sa se salveze ,din punct de vedere fizic ,anatomic seamana intre ei,problema creerului difera.Din multitudinea de experimente aflate in lucru in momentul producerii cataclismului ,cele mai evoluate exemplare au murit ,acum lumea este plina de exemplare umane asemanatoare dar creerul este diferit,majoritatea au portiuni din creer cementate,unii folosesc capacitatea cerebrala in proportie de 28 - 33%,altii doar 8, 12 %,multi au inca instinctele animalice primare de prada salbateca,criminala etc.Exista printre noi si initiatorii experimentului de clonare care nemaiavind tehnologia respectiva ,sint infiltrati in diferite zone ale lumii in laboratoare genetice si incearca sa redescopere tehnologia,acestia sint calatorii in timp.Numai in momentul redescoperirii antimaterei,vor reusi sa reia experimentul creerii omului ca animal perfect.Cei care au dorit creerea omului cu infatisarea fizica cunoscuta astazi ,au dorito din cauza degradarii speciei lor ,dar cataclismul survenit a impedicat si transferul complet de inteligenta,mai au la dispozitie doar 3 ani sa reuseasca ,in caz contrar cataclismul se repeta.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 18:01

si tu din ce categorie faci parte ..... ?????
esti o clona reusita (spre deosebire de noi ceilalti biete clone nereusite)
sau poate esti chiar un initiator al experimentului de clonare ??????

Ce mama s-au deschis larg portile Socolei (sau ale altui spital de omuleti du "probleme" ??????

Fosta membra 9am.ro

311 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 18:28

De la: dagaio, la data 2009-01-30 17:47:50Ratiune= Gandire

Eu sustin ca animalele gandesc. Dar gandesc la nivelul lor de IQ mic prin care ei nu sunt in stare de creativitate, analiza, sinteza, sau alte procese psihice complexe.

Omul este un animal ( mamifer ) superior datorita nivelului IQ-ului si a indeletnicirilor de care e mult mai capabil fizic ( are dexteritatea mainilor ).

Comunicarea NU este specifica oamenilor, pt. ca si animalele comunica intre ele ( prin limbajul lor ) si se inteleg chiar si intre specii diferite. Ele invata sa ne inteleaga limbajul nostru, dar ele nu pot sa vorbeasca pt. ca nu pot reproduce sunetele complexe pe care le aud ( exceptie: papagalul -- el reproduce cuvintele, dar nu are IQ destul de mare ca sa foloseasca acestea in mod constient si creativ ).

dagaio, ratiune=gandire, dar nu este egal cu inteligenta! facand aceasta distinctie, si numai daca o facem, putem spune fara sa gresim ca animalele au inteligenta. Evident ca si ele sunt capabile de comunicare, dar cum bine ai observat nu sunt capabile sa "creeze" un limbaj. ele, animalele, isi pot transmite unul altuia "informatii", dar nu in urma unui proces de abstractizare a realitatii, ci ca un rezultat al adaptarii la realitate. Daca vrei un exemplu pentru a intelege mai bine: un animal simte pericolul si transmite semnale, dar el nu transmite aceste semnale daca pericolul nu exista. Omul are aceasta putere de a abstractiza si de a vorbi de un pericol si atunci cand acesta a disparut. Intelegi acum? Aici nu e vorba de inteligenta, ci de o capacitate pe care animalele nu o au: constiinta.

Putem spune ca, atata timp cat teoria evolutiei este inca in voga, omul va ramane cu succes introdus in clasa mamiferelor. Dar daca vorbim de fiinta umana, cum cred ca voia Ioana, atunci omul nu mai este un animal. Acum, daca noi credem ca instinctele sunt cele care ne domina viata, atunci putem spune ca suntem animale. Dar dupa cum se vede, societatea omeneasca nu e nici pe departe condusa de instincte animalice (placerea cu care un om poate face raul, suprimarea instinctului de conservare a speciei, omul se automutileaza, femela de om cand ovulatia se produce, decide sa nu aiba contacte sexuale pentru a se proteja de o sarcina (perpetuarea speciei - toate animalele exact atunci si-o ...pun, scuze), femela de om decide sa se infometeze ca sa fie mai slaba si mai atractiva si pentru asta poate chiar sa moara, aceeasi femela decide sa nu isi mai hraneasca puii cu lapte matern ca sa nu isi distruga frumusetea, etc etc... Din acest punct de vedere, omul cu siguranta nu este un animal. Iar ceea ce ne duce aici nu este nici pe departe inteligenta si IQ-ul prea mare, ci exact puterea de a rationa, de a gandi, care nu apare la animale. (constiinta)

Oricum, discutia despre om si animale poate fi una interesanta, dar ar trebui sa nu ne mai furam singuri caciula; e suficient ca radem unii de altii si fiecare de postarea fiecaruia, nu mai trebuie sa si schimbam conturile participantilor la discutie.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 22:32

De la: joanna_dark_2007, la data 2009-01-30 17:33:09
Ne iei la misto ?

atotputernice...iti spun sincer....cineva a creat un alt cont...este vorba de vpisi....ea nu ma suporta....nici tie nu iti sunt prea draga,dar in mod sigur nu ai fost tu....
vpisi mi-a spart odata contul....ma astept k din clipa in clipa sa mi-l sparga iar...nu stiu dak o sa reusasca sa sparga si noua parola.....dar mai bine creaza un cont nou k sa nu-si mai bata capul....
e ingrozitor ce mi se intampla...stiu k am suparat multa lume,dar chestiile astea pur si simplu NU SE FAC....

probabil ca sunt naiva...dar cum se sparg conturile astea? pe bune..tot am citit cum unii altii se plang de acest lucru dar nu am idee cum poate fi spart un cont! Nu e totusi o parola?

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 22:34

Ne iei la misto ?

Paguba-n ciuperci !

Te-a spart si cu asta basta sau ti-e frica ca vei face un avort?

Avort spontan , desigur, ca sa nu fie crima.

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 22:34

pentru toti utilizatorii acestui topic....cineva a creat un cont paralel folosindu-se de usernameul meu si de date preluate de pe profilul meu de pe hi5....
o sa va rog pe toti sa ingnorati mesajele pe care le va posta pentru k nu vin din partea mea...
de asemenea va rog sa nu-i mai dati accept dak vrea sa va adauge in lista de prieteni...o sa trimita numai mesaje urate...
va multumesc pentru k intelegeti situatia!!!

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 22:38

De la: mariaoprea75, la data 2009-01-30 22:32:00
Ne iei la misto ?

probabil ca sunt naiva...dar cum se sparg conturile astea? pe bune..tot am citit cum unii altii se plang de acest lucru dar nu am idee cum poate fi spart un cont! Nu e totusi o parola?

parola exista,dar dak este prea simpla poate fii usor sparta....habar nu am cum,dar mie mi-au spart-o odata....
acum si-au gasit alta bucurie....au creat un cont paralel....
unii oameni simt o placere deosebita cand fac asta...

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 22:39

CUM SE SPARGE UN CONT? NU EXISTA O PAROLA? C

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 22:42

De la: mariaoprea75, la data 2009-01-30 22:39:16CUM SE SPARGE UN CONT? NU EXISTA O PAROLA? C

habar nu am...
postarile din partea mea sunt doar cele care provin de pe vechiul cont...va puteti da seama usor kr sunt...este contul cu mai multe mesaje....
imi pare rau pentru ceea ce se intampla....i-am scris adminului despre asta...sper k va rezolva situatia....

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 22:43

Sunt diferite programe prin care se poate afla parola la conturi.
Eu am o cunostinta care intra pe calculatorul oamenilor fara acordul lor. Mai sunt programe prin care poti vedea web fara acordul celui conectat pe mess. Aveti grija cum puneti camera atunci cand sunteti in diferite ipostaze intime ca niciodata nu se stie.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 22:48

Totusi nu prea imi vine sa cred..pt ca se foloseste acelasi tip de exprimare si acelasi mod de scriere! E foarte identic! Atunci te intreb de cand crezi ca iti este spart contul? Adica noi ce sa intelegem ca pana acum cine a scris?

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 22:54

De la: mariaoprea75, la data 2009-01-30 22:48:04Totusi nu prea imi vine sa cred..pt ca se foloseste acelasi tip de exprimare si acelasi mod de scriere! E foarte identic! Atunci te intreb de cand crezi ca iti este spart contul? Adica noi ce sa intelegem ca pana acum cine a scris?

maria...nu mi-a spart nimeni contul de data asta....s-a intamplat altceva...
astazi pe acest topic am avut o confruntare cu pisi....apoi brusc am observat k a mai aparut un cont paralel cu al meu...un cont care avea acelasi username si acelasi avatar+ informatii despre mine preluate de profilul meu de hi5
deci...acum nu mi-a mai spart contul ci a creat altul nou....k sa-si bata joc de mine....
mesajele pe care le-ai vazut astazi sunt de la mine....insa doar cele care provin de pe contul meu...asta nou nu e contul meu...a fost creat de altcineva....
e usor sa-ti dai seama kr mesaje sunt de la mine si kr nu...mesajele postate de mine sunt cele de pe topicul vechi...adica cel cu mia multe mesaje(peste 800)...
imi pare rau k s-a creat o astfel de confuzie...sper k adminul sa ia masuri....

vpisi

246 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 00:42

confruntare?nu..doar am ras nitel de tine,parca nu mai postai aici?

Fosta membra 9am.ro

6987 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 10:04

De la: vpisi, la data 2009-01-31 00:42:35confruntare?nu..doar am ras nitel de tine,parca nu mai postai aici?

da pitzi...nu mai postam....dak nu faceai acel *act de bravura incredibil*...ciudat mod de a *rade nitel de mine*....cand ai vazut k nu-mi mai poti raspunde in niciun fel ai creat un fake de doi lei....
fatuca...esti terminata rau!!!

vpisi

246 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 10:18

of...greu pt tine..dar te inteleg..am zis ca faceam misto de tine prin posturi..nu prin altceva..in fine,nu cred ca mai aveam nimic sa`ti spun din mom ce tu nu sti notiuni elementare de biologie;) cat despre apelativul "pitzi" baga`ti`l in partea dorsala daca iti place asa de mult,pe mine ma face si mai mult sa ma minunez de imbecilitatea ta;)

vpisi

246 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 10:25

sau ar fi ideal sa`l foloseste pt. tine,la cat vad ca`ti place sa atragi atentia ti se potriveste

Fosta membra 9am.ro

311 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 12:10

Ioana, eu nu cred ca vpisi ti-a spart sau contrafacut contul. Sincer, cred ca cel care face asta e un utilizator mai vechi pe acest forum 9am, iar daca nu ma insel, vpisi a aparut mai de curand. Nu face si tu ca maria t care spune cu certitudine ca fkt i-a spart contul.
Ideal ar fi, desi e foarte greu, sa nu dai importanta acestor sicane. Sunt sigura ca utilizatorii vechi iti cunosc suficient de bine parerile despre anumite subiecte aduse in discutie, incat sa nu "puna" botul la alte mesaje. Cel putin, asa sper.

Ca fiu on-topic: eu nu inteleg dagaio, cum adica cel mai "groaznic" animal? Poate voiai sa spui "crud" sau, nu stiu, "pradator" , in fine...Cred ca ar trebui sa definesti ce intelegi prin "groaznic". Pe de alta parte, stiu ca noi doua am avut o mica altercatie in trecut, dar sper sa nu ai resentimente.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Este omul cel mai groaznic animal?
Mergi la: