Fosta membra 9am.ro
3581 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 07:31
De la: gbispas, la data 2010-01-20 19:01:34De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-08 07:03:15De la: andrei68andrei, la data 2010-01-07 14:37:57De la: gbispas, la data 2010-01-06 14:50:40De la: july, la data 2010-01-06 10:02:36gbispas, sa stii ca nu iti dau dreptate. Chiar daca cunosc limba tarii NIMENI nu poate sa-mi interzica sa vorbesc in limba mea materna daca sunt intre prieteni sau vb la telefon. Eu, in locul prietenelor tale ti-as fi dat in cap ....auzi acolo!sa-i atragi atentia cum anume sa vb.!!!
Daca ai fi avut curiozitatea sa citesti tot ce am scris,probabil ti-ai fi dat singura cu telefonul(puteai sa folosesti si ciocanul,ca nu ma supar) in cap.Am spus foarte clar ca nu ma intereseaza ce face cineva,in intimitatea lui,cu prieteni,familie,etc...Dar eu vorbeam acum despre cand ne aflam in societate(si acasa,in prezenta mea,tot in societate se cheama ca esti,nu esti in intimitatea ta).Se vede ca nu ai prea mult bun simt.Nu este frumos sa vorbesti in alta limba in prezenta cuiva,decat daca nu ai de ales(ceea ce nu era cazul),altfel il poti face pe cel de langa tine sa se simta prost,ii poti crea impresia ca vorbesti despre el si nu vrei sa stie asta,chiar ca il vorbesti rau de tot si-l barfesti ca la usa cortului in convorbirea ta.Incearca sa mai citesti si tu codul bunelor maniere si dupa aia sa vedem cat de tare iti dai cu ce vrei tu in cap.Este o impolitete sa faci ce ti-am povestit eu.Acum nu ca bozgorii nu ar fi lipsiti de politete,dar......Repet,e treaba lor ce fac intre ei,chiar nu ma intereseaza,atata timp cat nu fac rau nimanui in jur.
Ca bine zici.Sunt niste scursuri pe care nici aia din Ungaria nu-i vad cu ochi buni.Si daca le arati adevarul sar si in sus,ca esti sovin.Dar parul din ochiul lor nu-l vad nici morti.
Sunt niste scursuri??/ pe ce informatii te bazezi? argumenteaza ideea de scursuri, as fi dornic sa imi consolidez autostima de roman.
Amice,o sa incerc sa-ti raspund eu si sper sa nu se supere nimeni.O sa incerc sa fiu foarte scurt,nu vreau sa scriu un roman,avand in vedere ca as avea foarte multe de spus.
In primul rand,asa cum am mai aratat pe aici,cum pot fi niste oameni care nu respecta deloc populatia majoritara,a acestei tari.Au mai multe drepturi decat in orice tara din lumea asta,este deja de notorietate acest lucru si ei spun ca sunt oprimati si ca se simt discriminati.Ei nu sunt in stare sa invete macar limba tarii unde locuiesc,dar sunt oprimtati saracii.Si cand spun asta ma refer la ce spun ei pe afara,personal asistand la o discutie al unui bozgor din Miercurea-Ciuc cu niste olandezi(nu stia ca eu sunt roman,inca) si in care spunea ca bozgorii sunt oprimati in Romania de sovinii de romani.Si pt mine ca si pt antevorbitorul meu doar niste scursuri pot sa afirme asa ceva.In continuare poti sa spui cui vrei tu ca in Covasna ori harghita curge miere la robinet,pentru ca ti-am spus,am circulat foarte mult prin toata tara si nici pe departe aceste orase nu sunt superioare altora cu populatie romana.Sa-ti dau un exemplu,din punctul meu de vedere,Miercurea-Ciuc,nu este mai mare decat Bacau sau Giurgiu.Dar in nici un caz nu se ridica peste acestea,cam din orice punct de vedere-curatenie,petrecerea timpului liber(e drept ca cei din Giurgiu au sansa ca sunt aproape de Bucuresti si petrec mult din timpul liber in Bucuresti),.......ce vrei tu.Si in cele din urma(am spus ca nu vreau sa ma intind) cel mai concludent lucru,cred eu,din aceste mici exemple,este faptul ca in singurul oras cu populatie 50-50% romana si maghiara,Targu Mures,pana acum cativa ani a avut un primar maghiar,dar era unul din orasele mari,in care nu se intampla nimic,totul era la nivelul anilor 90.Uite ca au ales un alt primar,de doua mandate(roman) si a inceput sa se schimbe radical.Investitii,constructii noi,economie,...e schimbat total.
Pana si ungurii din Ungaria s-au saturat de figurile ieftine si mai ales de puturosenia bozgorilor de la noi.Ca sa nu mai spun de occidentali care pe la inceputul anilor 90 ii compatimeau dar au ajuns sa inteleaga ce se intampla de fapt si sa nu-i mai bage in seama.
Intekeg ce spui; te deranjeaza ca ei au niste drepturi pe care le avem si noi, si ca vor mai multe, dar spre deosebire de noi, lupta pe toate caile sa le si obtina, in timp ce noi lasam orice idee sa se fasaie..
Ii numesti ,,scursuri'' pentru ca ei ii considera sovini pe cei care lii numesc bozgori. ,,Bozgor'' inseamna ,,fara tara'' si este un termen foarte jignitor. Deci daca il folosesti cu buna stiinta, le dai dreptate...Cat despre timpul lor liber e adevarat ca nu-l folosesc in mall-uri ci prefera sa faca sporturi , lecturi, auditii,
Daca ai intalnit maghiari timpiti si extremisti - asta e , iata inca un punct comun cu romanii verzi
Nu trageti in pianist!
|
|
Fosta membra 9am.ro
3581 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 07:35
Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 21:28
De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-22 07:35:58WWW.SERATA.RO[/quote]
Multumesc pt asta,dar aici este off-topic.Poti sa-l rescrii la AGRICULTURA.
EU
|
Fosta membra 9am.ro
3581 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 21:36
De la: gbispas, la data 2010-01-22 21:28:31De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-22 07:35:58WWW.SERATA.RO[/quote]
Chiar il scriu, apreciez ce faci!
Nu trageti in pianist!
|
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 21:49
De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-22 21:36:26De la: gbispas, la data 2010-01-22 21:28:31De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-22 07:35:58WWW.SERATA.RO[/quote]
Chiar il scriu, apreciez ce faci!
Multumesc frumos!Incerc sa fac totul cat mai bine si mai corect.
Pacat,insa,ca nu-mi afiseaza mesajul de raspuns.Ti l-am trimis personal.Nu inseamna ca te acuz de ceva,sper sa nu intelegi asta.Dar nici nu pot sa fiu de acord cu tine,in ceea ce gandesti despre bozgori:)Am cunoscut multi,stiu exact cum sunt.Evident si eu generalizez,nu pot spune ca ABSOLUT TOTI sunt abjecti,insa marea majoritate,.....
EU
|
shanice
300 mesaje
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 12:23
De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-30 17:02:55De la: gbispas, la data 2009-12-30 16:09:51De la: july, la data 2009-12-28 15:12:39 In Harghita si Covasna locuiesc din ce in ce mai multi romani. E adevarat ca pe strada majoritatea vb in limba maghiara, dar daca intri intr-o institutie toti cunosc si limba tarii.( momentan ma aflu la Miercurea-Ciuc si am testat acest lucru)
Pai daca o cunosc toti,de ce le mai trebuie politisti care sa cunoasca limba maghiara,sau placute bilingve,s.a.m.d?Ca in mod normal si ceilalti ar trebui sa cunoasca limba,ca doar traiesc in ROmania,unde limba oficiala este ROMANA.Adica ceilalti,inseamna TOTI.
O sa dau ca exemplu,cea mai toleranta(asa se spune peste tot)tara din Europa,Olanda,unde in Rotterdam sunt clar mai multi arabi decat olandezi.Dar asta nu inseamna ca la ei sunt pancarde bilingve,ca vorbesc functionarii altceva decat olandeza(cu toate ca sunt arabi care nu cunosc limba olandeza) sau mai stiu eu ce alte bazaconii d-astea.Daca ar spune vre-un functionar local intai POFTITI in limba araba,aproape am certitudinea ca poate nu la primul client,dar in prima ora si-ar lua cel putin o palma.Nu exagerez absolut cu nimic.Olandezii spun clar,nu ii intereseaza ce faci intre membrii comunitatii tale,dar cand esti in societate,E NEPOLITICOS,in primul rand sa vorbesti o limba ce nu o inteleg toti.AU impresia(pe buna dreptate,dealtfel)ca ii vorbesti de rau sau ca vorbesti cine stie cum despre ei.Cuvantul de ordine in Olanda este INTEGRARE,nicidecum autonomie sau separatism.Asa ar trebui sa fie si la noi,INTEGRARE.Vrei sa traiesti in societatea asta,te integrezi in ea.NU vrei,nu te opreste nimeni sa te duci acolo unde ti-e mai bine,unde ti se ofera ceea ce-ti doresti.
Am stat aproape tot anul 2009 in Covasna si imi pare rau ca s-a terminat. Crede-ma ca sunt mult mai politicosi si culti decat media pe tara. Am fost respectat si tratat foarte bine in toata aceasta perioada de toti cei de pe-acolo. In mod normal saluta in limba maghiara pentru ca nu-ti scrie pe frunte ca esti din afara comunitatii lor si nu stii limba, dar o dau pe romaneste de indata ce se clarifica lucrurile. Pana si la frizerie in timp ce-mi asteptam randul, discutia dintrei ei, -in care nu m-am amestecat - a trecut in romaneste din momentul in care au vazut ca nu inteleg maghiara. Au un puternic simt al onoarei - suna anacronic, dar e real - si un umor special. La cafenele sau in locuri publice pare ca sunt mult mai multi romani decat in realitate pentru ca daca intr-un grup de 4 exista un roman, toti vorbesc romaneste.
Trebuie sa iei situatia asa cum este si anume ca ei acolo sunt la ei acasa, intomai ca banateanul in Lugoj si moldoveanul in Iasi Au o viata foarte bine organizata, zona bine gospodarita , statut social ferm, totul facut cu socoteala sa fie bun si trainic, totul este foarte onorabil si repectabil.
Si vii tu un neica nimeni ca arendasul pe tarla si sa te apuci sa-i pui la punct, sa le dai lectii, inainte de a vedea daca este cazul. Eu am vazut dupa ce i-am cunoscut cat de ridicola este aceasta atitudine si m-am simtit prost, fiind vorba de ,,romanii mei'' Deci daca nu s-au purtat bine cu tine, isigur ai gresit cu ceva.
Nu cred ca a gresit nicaieri....Mie imi par corecte rationamentele pe care le face.
Probabil adevarul e undeva la mijloc. Nu trebuie GENERALIZAT.
Mie mi s-a intamplat sa cunosc o familie de maghiari din Odorheiul Secuiesc care nu vorbeau romaneste decat extrem de putin, dar erau persoane politicoase si simpatice.
Dar am intalnit si reversul monedei, si in Ungaria si in Romania. Niste mizerabili de nedescris, prost crescuti si SUPER nesimtiti.
Deci sunt cazuri si cazuri. Asa ca eu nu ii judec dupa origine sau culoarea pielii, ci dupa cei 7 ani de acasa. CA SA FIU SIGURA CA NU GRESESC!!!
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 16:53
De la: shanice, la data 2010-01-23 12:23:34De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-30 17:02:55De la: gbispas, la data 2009-12-30 16:09:51De la: july, la data 2009-12-28 15:12:39 In Harghita si Covasna locuiesc din ce in ce mai multi romani. E adevarat ca pe strada majoritatea vb in limba maghiara, dar daca intri intr-o institutie toti cunosc si limba tarii.( momentan ma aflu la Miercurea-Ciuc si am testat acest lucru)
Pai daca o cunosc toti,de ce le mai trebuie politisti care sa cunoasca limba maghiara,sau placute bilingve,s.a.m.d?Ca in mod normal si ceilalti ar trebui sa cunoasca limba,ca doar traiesc in ROmania,unde limba oficiala este ROMANA.Adica ceilalti,inseamna TOTI.
O sa dau ca exemplu,cea mai toleranta(asa se spune peste tot)tara din Europa,Olanda,unde in Rotterdam sunt clar mai multi arabi decat olandezi.Dar asta nu inseamna ca la ei sunt pancarde bilingve,ca vorbesc functionarii altceva decat olandeza(cu toate ca sunt arabi care nu cunosc limba olandeza) sau mai stiu eu ce alte bazaconii d-astea.Daca ar spune vre-un functionar local intai POFTITI in limba araba,aproape am certitudinea ca poate nu la primul client,dar in prima ora si-ar lua cel putin o palma.Nu exagerez absolut cu nimic.Olandezii spun clar,nu ii intereseaza ce faci intre membrii comunitatii tale,dar cand esti in societate,E NEPOLITICOS,in primul rand sa vorbesti o limba ce nu o inteleg toti.AU impresia(pe buna dreptate,dealtfel)ca ii vorbesti de rau sau ca vorbesti cine stie cum despre ei.Cuvantul de ordine in Olanda este INTEGRARE,nicidecum autonomie sau separatism.Asa ar trebui sa fie si la noi,INTEGRARE.Vrei sa traiesti in societatea asta,te integrezi in ea.NU vrei,nu te opreste nimeni sa te duci acolo unde ti-e mai bine,unde ti se ofera ceea ce-ti doresti.
Am stat aproape tot anul 2009 in Covasna si imi pare rau ca s-a terminat. Crede-ma ca sunt mult mai politicosi si culti decat media pe tara. Am fost respectat si tratat foarte bine in toata aceasta perioada de toti cei de pe-acolo. In mod normal saluta in limba maghiara pentru ca nu-ti scrie pe frunte ca esti din afara comunitatii lor si nu stii limba, dar o dau pe romaneste de indata ce se clarifica lucrurile. Pana si la frizerie in timp ce-mi asteptam randul, discutia dintrei ei, -in care nu m-am amestecat - a trecut in romaneste din momentul in care au vazut ca nu inteleg maghiara. Au un puternic simt al onoarei - suna anacronic, dar e real - si un umor special. La cafenele sau in locuri publice pare ca sunt mult mai multi romani decat in realitate pentru ca daca intr-un grup de 4 exista un roman, toti vorbesc romaneste.
Trebuie sa iei situatia asa cum este si anume ca ei acolo sunt la ei acasa, intomai ca banateanul in Lugoj si moldoveanul in Iasi Au o viata foarte bine organizata, zona bine gospodarita , statut social ferm, totul facut cu socoteala sa fie bun si trainic, totul este foarte onorabil si repectabil.
Si vii tu un neica nimeni ca arendasul pe tarla si sa te apuci sa-i pui la punct, sa le dai lectii, inainte de a vedea daca este cazul. Eu am vazut dupa ce i-am cunoscut cat de ridicola este aceasta atitudine si m-am simtit prost, fiind vorba de ,,romanii mei'' Deci daca nu s-au purtat bine cu tine, isigur ai gresit cu ceva.
Nu cred ca a gresit nicaieri....Mie imi par corecte rationamentele pe care le face.
Mie mi s-a intamplat sa cunosc o familie de maghiari din Odorheiul Secuiesc care nu vorbeau romaneste decat extrem de putin, dar erau persoane politicoase si simpatice.
Dar am intalnit si reversul monedei, si in Ungaria si in Romania. Niste mizerabili de nedescris, prost crescuti si SUPER nesimtiti.
Deci sunt cazuri si cazuri. Asa ca eu nu ii judec dupa origine sau culoarea pielii, ci dupa cei 7 ani de acasa. CA SA FIU SIGURA CA NU GRESESC!!!
Imi cer scuze,dar eu generalizez pentru ca dupa aprerea mea(si nu numai),in genral bozgorii sunt asa cum sunt,nu sunt cazuri izolate.Si nu ma refer doar la Romania ca ei mai au un alt Ardeal si inSlovacia si mullte alte Ardealuri,mai mici,prin Serbia,Cehia,.......si pe unde au mai furat ei la greu de-a lungul timpului.Ce se intampla la noi,nu e singular,in cazul lor.Cat despre cei care nu vorbesc romana,eu am avut cazuri in armata,FARA NUMAR,cum ar spune unii:)):)).Dintre ungurii ce-i aveam cred(jur ca nu exagerez) ca doar 10% stiau romaneste,cu ceilalti ne intelegeam,ca deja ma dureau mainile.:)):)).
EU
|
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 12:54
Revin cu un mic comentariu,vis-a-vis de bozgorii cei buni si neprihaniti si romanii sovini si porci.In ultimele zile am avut ceva de rezolvat prin Targu Mures si am mai primit vizita vecinilor pe aici.Una dintre vecine,este venita din Ploiesti si maritata cu un localnic.Venind din sud,nu stie limba maghiara.Impreuna au un magazin alimentar si de multe ori mai sta si ea si ajuta pe acolo.Povestea ca nu o data i s-a intamplat sa fie direct apelata pe ungureste(ca doar e limba oficiala a Romaniei) si cand a raspuns in romaneste(ca de,nu cunostea femeia limba aia spurcata,vorbita de niste jegosi netrebnici),au fost foarte ofuscati vorbitorii de maghiara si au facut cale intoarsa,injurand birjareste,tot in maghiara.Pentru cei ce or sa fie curiosi sa stie cum de s-au inteles aceste injuraturi,reamintesc ca nu era singura in magazin acea vecina a mea.Repet,nu o data s-a intamplat asta.Intr-o localitate unde acum romanii sunt majoritari.Nu cu mult,dar majoritari.
Si voi vroiati sa-mi explicati ca in baruri,daca te aud bozgorii ca vorbesti romaneste,gata,schimba si ei limba ce o vorbesc?HAHAHAHAHA!Sau ca noi suntem aia rai si ei sunt usi de biserici?
EU
|
|
Fosta membra 9am.ro
3915 mesaje
|
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 13:05
De la: gbispas, la data 2010-02-13 12:54:46Revin cu un mic comentariu,vis-a-vis de bozgorii cei buni si neprihaniti si romanii sovini si porci.In ultimele zile am avut ceva de rezolvat prin Targu Mures si am mai primit vizita vecinilor pe aici.Una dintre vecine,este venita din Ploiesti si maritata cu un localnic.Venind din sud,nu stie limba maghiara.Impreuna au un magazin alimentar si de multe ori mai sta si ea si ajuta pe acolo.Povestea ca nu o data i s-a intamplat sa fie direct apelata pe ungureste(ca doar e limba oficiala a Romaniei) si cand a raspuns in romaneste(ca de,nu cunostea femeia limba aia spurcata,vorbita de niste jegosi netrebnici),au fost foarte ofuscati vorbitorii de maghiara si au facut cale intoarsa,injurand birjareste,tot in maghiara.Pentru cei ce or sa fie curiosi sa stie cum de s-au inteles aceste injuraturi,reamintesc ca nu era singura in magazin acea vecina a mea.Repet,nu o data s-a intamplat asta.Intr-o localitate unde acum romanii sunt majoritari.Nu cu mult,dar majoritari.
Si voi vroiati sa-mi explicati ca in baruri,daca te aud bozgorii ca vorbesti romaneste,gata,schimba si ei limba ce o vorbesc?HAHAHAHAHA!Sau ca noi suntem aia rai si ei sunt usi de biserici? Nu e chiar asa Locuesc intr-o zona cu multi etnici maghiari. Pe strada noastra cei mai multi sunt maghiari. Nu stiu sa fi fost candva vre-o neintelegere sau conflict.De copil am invatat atat ungureste cat si nemteste pt. ca am frecventat gradinita germana Daca exista intelepciune si toleranta, exista si intelegere interetnica.
|
Fosta membra 9am.ro
3581 mesaje
|
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 13:11
De la: gbispas, la data 2010-02-13 12:54:46Revin cu un mic comentariu,vis-a-vis de bozgorii cei buni si neprihaniti si romanii sovini si porci.In ultimele zile am avut ceva de rezolvat prin Targu Mures si am mai primit vizita vecinilor pe aici.Una dintre vecine,este venita din Ploiesti si maritata cu un localnic.Venind din sud,nu stie limba maghiara.Impreuna au un magazin alimentar si de multe ori mai sta si ea si ajuta pe acolo.Povestea ca nu o data i s-a intamplat sa fie direct apelata pe ungureste(ca doar e limba oficiala a Romaniei) si cand a raspuns in romaneste(ca de,nu cunostea femeia limba aia spurcata,vorbita de niste jegosi netrebnici),au fost foarte ofuscati vorbitorii de maghiara si au facut cale intoarsa,injurand birjareste,tot in maghiara.Pentru cei ce or sa fie curiosi sa stie cum de s-au inteles aceste injuraturi,reamintesc ca nu era singura in magazin acea vecina a mea.Repet,nu o data s-a intamplat asta.Intr-o localitate unde acum romanii sunt majoritari.Nu cu mult,dar majoritari.
Si voi vroiati sa-mi explicati ca in baruri,daca te aud bozgorii ca vorbesti romaneste,gata,schimba si ei limba ce o vorbesc?HAHAHAHAHA!Sau ca noi suntem aia rai si ei sunt usi de biserici?
Sa zicem ca eu sunt maghiar. Am intrat pe forum sa ma relaxez, ma mai uit la poze, mai citesc una alta, si dau de textul tau. Daca incep sa te injur din tot sufletul meu de bozgor, inseamna ca nu respect faptul ca tu esti majoritar? iar daca tot ma pun pe injurat , sfatul tau este sa o fac in limba oficiala, sau in limba materna? Pune-te in locul meu si da-mi un raspuns obiectiv
Nu trageti in pianist!
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 14:12
De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-13 13:11:39De la: gbispas, la data 2010-02-13 12:54:46Revin cu un mic comentariu,vis-a-vis de bozgorii cei buni si neprihaniti si romanii sovini si porci.In ultimele zile am avut ceva de rezolvat prin Targu Mures si am mai primit vizita vecinilor pe aici.Una dintre vecine,este venita din Ploiesti si maritata cu un localnic.Venind din sud,nu stie limba maghiara.Impreuna au un magazin alimentar si de multe ori mai sta si ea si ajuta pe acolo.Povestea ca nu o data i s-a intamplat sa fie direct apelata pe ungureste(ca doar e limba oficiala a Romaniei) si cand a raspuns in romaneste(ca de,nu cunostea femeia limba aia spurcata,vorbita de niste jegosi netrebnici),au fost foarte ofuscati vorbitorii de maghiara si au facut cale intoarsa,injurand birjareste,tot in maghiara.Pentru cei ce or sa fie curiosi sa stie cum de s-au inteles aceste injuraturi,reamintesc ca nu era singura in magazin acea vecina a mea.Repet,nu o data s-a intamplat asta.Intr-o localitate unde acum romanii sunt majoritari.Nu cu mult,dar majoritari.
Sa zicem ca eu sunt maghiar. Am intrat pe forum sa ma relaxez, ma mai uit la poze, mai citesc una alta, si dau de textul tau. Daca incep sa te injur din tot sufletul meu de bozgor, inseamna ca nu respect faptul ca tu esti majoritar? iar daca tot ma pun pe injurat , sfatul tau este sa o fac in limba oficiala, sau in limba materna? Pune-te in locul meu si da-mi un raspuns obiectiv
Ca sa-ti dau un raspuns,cred ca trebuie sa vii cu niste lamuriri suplimentare.In primul rand,de ce sa ma injuri?Apoi ce fel de maghiar esti,unul din ROmania,unul din ungaria,unul din Serbia,........?
Apropos,ca sa nu trebuiasca sa mai fac iarasi o interventie,nu crd ca trebuie sa fie cineva injurat pentru ca expune o stare de fapt anormala.Nu el poarta vina acelei stari de fapt ci tocmai cei din a carei natie apartii.
Eu nu am remarcat faptul ca bozgorii injura in bozgoreasca lor, ca sa evidentiez aspectul ca nu ar respecta situatia existenta, ca suntem majoritari,ci ca sa vezi ce fel de oameni sunt si cat ne respecta ca si colocatari ai aceleiasi tari,minoritari sau majoritari.Si sa-mi spui tu,de ce trebuie sa invatam noi limba lor?De ce e musai,de fapt?Cine ne obliga?De ce trebuie sa fie un roman injurat(chiar nu conteaza in ce limba) pentru ca nu le stie limba lor spurcata?Faptul ca ei nu vor sau ca nu-s in stare sa invete limba ce-s obligati de lege si de constitutie sa o foloseasca(ca si pe mine,dealtfel),nu cred ca ma obliga pe mine in vre-un fel vis-a-vis de limba lor.E obligatia lor,nu a noastra.Si sa fiu injurat ca arat o stare complet anormala de fapte?Nu m-ar mira de la un bozgor,dar,.....ar fi complet gratuit.
EU
|
Fosta membra 9am.ro
3581 mesaje
|
Postat pe: 13 Februarie 2010, ora 14:46
De la: gbispas, la data 2010-02-13 14:12:48De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-13 13:11:39De la: gbispas, la data 2010-02-13 12:54:46Revin cu un mic comentariu,vis-a-vis de bozgorii cei buni si neprihaniti si romanii sovini si porci.In ultimele zile am avut ceva de rezolvat prin Targu Mures si am mai primit vizita vecinilor pe aici.Una dintre vecine,este venita din Ploiesti si maritata cu un localnic.Venind din sud,nu stie limba maghiara.Impreuna au un magazin alimentar si de multe ori mai sta si ea si ajuta pe acolo.Povestea ca nu o data i s-a intamplat sa fie direct apelata pe ungureste(ca doar e limba oficiala a Romaniei) si cand a raspuns in romaneste(ca de,nu cunostea femeia limba aia spurcata,vorbita de niste jegosi netrebnici),au fost foarte ofuscati vorbitorii de maghiara si au facut cale intoarsa,injurand birjareste,tot in maghiara.Pentru cei ce or sa fie curiosi sa stie cum de s-au inteles aceste injuraturi,reamintesc ca nu era singura in magazin acea vecina a mea.Repet,nu o data s-a intamplat asta.Intr-o localitate unde acum romanii sunt majoritari.Nu cu mult,dar majoritari.
Ca sa-ti dau un raspuns,cred ca trebuie sa vii cu niste lamuriri suplimentare.In primul rand,de ce sa ma injuri?Apoi ce fel de maghiar esti,unul din ROmania,unul din ungaria,unul din Serbia,........?
Apropos,ca sa nu trebuiasca sa mai fac iarasi o interventie,nu crd ca trebuie sa fie cineva injurat pentru ca expune o stare de fapt anormala.Nu el poarta vina acelei stari de fapt ci tocmai cei din a carei natie apartii.
Eu nu am remarcat faptul ca bozgorii injura in bozgoreasca lor, ca sa evidentiez aspectul ca nu ar respecta situatia existenta, ca suntem majoritari,ci ca sa vezi ce fel de oameni sunt si cat ne respecta ca si colocatari ai aceleiasi tari,minoritari sau majoritari.Si sa-mi spui tu,de ce trebuie sa invatam noi limba lor?De ce e musai,de fapt?Cine ne obliga?De ce trebuie sa fie un roman injurat(chiar nu conteaza in ce limba) pentru ca nu le stie limba lor spurcata?Faptul ca ei nu vor sau ca nu-s in stare sa invete limba ce-s obligati de lege si de constitutie sa o foloseasca(ca si pe mine,dealtfel),nu cred ca ma obliga pe mine in vre-un fel vis-a-vis de limba lor.E obligatia lor,nu a noastra.Si sa fiu injurat ca arat o stare complet anormala de fapte?Nu m-ar mira de la un bozgor,dar,.....ar fi complet gratuit.
Continuu sa raspund ca si cum as fi maghiar. te-as injura fara nici o retunere pentru ca nu meriti o dicutie de genul argument-contra argument prin modul in care mi te adresezi cand nu ma scoti din bozgor si continui cu ,, limba aia spurcata,vorbita de niste jegosi netrebnici''. Daca ploiesteanca ta dupa mai multe luni de cand are magazinul acela nu a putut accepta ca ii vin acolo clienti care prefera sa se adreseze in maghiara, va fi injurata in continuare, nu pentru ca nu stie limba spurcata ci pentru ca si pe maghiari ii deranjeaza prostia. Pot sa pariez ca daca i-ar veni in magazin niste spanioli care stau o saptamana in zona, a doua zi ar sti sa le zica un Ola, ceva. Deci si atitudinea neprietenoasa este evidenta in cazul ei si bozgorii jegosi sunt intradevar sensibili la asta.
N-am chef sa polemizez mai mult, nu sunt maghiar, dar ma simt umilit cand pozitii ca a ta ne plaseaza intr-o masa de populatie care se impune numai prin paragrafe de lege, nu prin inteligenta si complezenta.
Nu trageti in pianist!
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 00:23
De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-13 14:46:16De la: gbispas, la data 2010-02-13 14:12:48De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-13 13:11:39De la: gbispas, la data 2010-02-13 12:54:46Revin cu un mic comentariu,vis-a-vis de bozgorii cei buni si neprihaniti si romanii sovini si porci.In ultimele zile am avut ceva de rezolvat prin Targu Mures si am mai primit vizita vecinilor pe aici.Una dintre vecine,este venita din Ploiesti si maritata cu un localnic.Venind din sud,nu stie limba maghiara.Impreuna au un magazin alimentar si de multe ori mai sta si ea si ajuta pe acolo.Povestea ca nu o data i s-a intamplat sa fie direct apelata pe ungureste(ca doar e limba oficiala a Romaniei) si cand a raspuns in romaneste(ca de,nu cunostea femeia limba aia spurcata,vorbita de niste jegosi netrebnici),au fost foarte ofuscati vorbitorii de maghiara si au facut cale intoarsa,injurand birjareste,tot in maghiara.Pentru cei ce or sa fie curiosi sa stie cum de s-au inteles aceste injuraturi,reamintesc ca nu era singura in magazin acea vecina a mea.Repet,nu o data s-a intamplat asta.Intr-o localitate unde acum romanii sunt majoritari.Nu cu mult,dar majoritari.
Continuu sa raspund ca si cum as fi maghiar. te-as injura fara nici o retunere pentru ca nu meriti o dicutie de genul argument-contra argument prin modul in care mi te adresezi cand nu ma scoti din bozgor si continui cu ,, limba aia spurcata,vorbita de niste jegosi netrebnici''. Daca ploiesteanca ta dupa mai multe luni de cand are magazinul acela nu a putut accepta ca ii vin acolo clienti care prefera sa se adreseze in maghiara, va fi injurata in continuare, nu pentru ca nu stie limba spurcata ci pentru ca si pe maghiari ii deranjeaza prostia. Pot sa pariez ca daca i-ar veni in magazin niste spanioli care stau o saptamana in zona, a doua zi ar sti sa le zica un Ola, ceva. Deci si atitudinea neprietenoasa este evidenta in cazul ei si bozgorii jegosi sunt intradevar sensibili la asta.
N-am chef sa polemizez mai mult, nu sunt maghiar, dar ma simt umilit cand pozitii ca a ta ne plaseaza intr-o masa de populatie care se impune numai prin paragrafe de lege, nu prin inteligenta si complezenta.
Pai atunci poate n-ai citit cum trebuie ce am spus eu.Spun asta pt ca daca am spus ca sunt jegosi si nu stiu cum,AM ADUS ARGUMENTE,in acest sens,deci nu vorbesc fara sa argumentez.
Unde ai citit tu ca am spus ca ploiesteanca aia,cum ii spui tu,nu a acceptat ca-i vin si clienti,vorbitori de limba maghiara?Daca nu accepta asta,nu-i maIi lasa sa intre pe usa.Trebuia sa intelegi ca bozgorii care vin si injura trebuie sa inteleaga ca nu toata lumea vrea,are timp,are suficienta tragere de inima,.....sa invete o anumita limbaAsta nu inseama ca esti prost,inseamna ca poate vrei sa inveti chineza,in locul maghiarei.Sau chiar sa citesti o carte in timpul cat ai putea invata maghiara.Ce nu mai poti tu intelege,este ca ESTE PUR OPTIUNEA EI,daca vrea sau nu sa invete o limba,oricare ar fi ea si daca nu vrea s-o invete,nu trebuie sa fie ofuscat nimeni.Te cam ontrazici,dealtfel.Intr-un comentariu spui ca bozgorii sunt baieti buni(si fete,evident),ca ei cand te vedeau pe tine ca intrai intr-un bar,repede treceau si vorbeau romaneste,toti,pana la ultimul si ajungi la-de ce nu invatam noi limba aia a lor?Pt ca nu vrem,in primul rand si mai ales pt ca nu suntem obligati.Din nefericire pt unii,asta e,traim intr-un stat de drept si ne ghidam dupa legi,in primul rand.Cui nu-i place si vrea anarhie sa se mute acolo unde gaseste asa ceva.
Spui ca ma situez intr-o masa de oameni care se impune prin legi?Pai,da,dar daca la tine inteligenta dupa cere te ghidezi, inseamna sa injuri pe cineva caruia-i intri in casa-afacere-magazin.......dupa ce el te-a primit fara sa-ti greseasca cu absolut nimic,atunci faci parte din categoria de romani carora li se spune ca-s mamaligi.Credeam ca poti mai mult,in ceea ce priveste inteligenta,sa stii ca si eu ma simt jignit ca doar atat poti si bozgorii vazandu-te pe tine,isi inchipuie ca isi pot permite orice,in tara asta.Spun asta fara sa vreau sa te jignesc.Daca tu ai inteles caintre cei doi,trei,cati ori fi fost,cea lipsita de intelignta este ploiesteaca,pt ca nu stie o limba(apropos,bozgorii tai nu prea vorbesc nici o limba straina,nici macar limbile tarilor in care traiesc,daramite engleza sau limbi de circulatie internationala)iar bozgorii sunt inteligenti ca stiu sa injure in limba lor,chiar nu vad ce as putea sa adaug.Oricum,poti fi fericit,sunteti multi.N-o sa-l citesc pe Lapusneanu,acum dar asa-i cum a spus el.
Iar ca sa nu spui ca si eu sunt prost si n-am invatat deloc maghiara,cat am stat pe aici:
BAZD MEG magyar,BAZD MEG magyarorsz�g
EU
|
Fosta membra 9am.ro
3581 mesaje
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 00:27
De la: gbispas, la data 2010-02-14 00:23:32De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-13 14:46:16De la: gbispas, la data 2010-02-13 14:12:48De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-13 13:11:39De la: gbispas, la data 2010-02-13 12:54:46Revin cu un mic comentariu,vis-a-vis de bozgorii cei buni si neprihaniti si romanii sovini si porci.In ultimele zile am avut ceva de rezolvat prin Targu Mures si am mai primit vizita vecinilor pe aici.Una dintre vecine,este venita din Ploiesti si maritata cu un localnic.Venind din sud,nu stie limba maghiara.Impreuna au un magazin alimentar si de multe ori mai sta si ea si ajuta pe acolo.Povestea ca nu o data i s-a intamplat sa fie direct apelata pe ungureste(ca doar e limba oficiala a Romaniei) si cand a raspuns in romaneste(ca de,nu cunostea femeia limba aia spurcata,vorbita de niste jegosi netrebnici),au fost foarte ofuscati vorbitorii de maghiara si au facut cale intoarsa,injurand birjareste,tot in maghiara.Pentru cei ce or sa fie curiosi sa stie cum de s-au inteles aceste injuraturi,reamintesc ca nu era singura in magazin acea vecina a mea.Repet,nu o data s-a intamplat asta.Intr-o localitate unde acum romanii sunt majoritari.Nu cu mult,dar majoritari.
Pai atunci poate n-ai citit cum trebuie ce am spus eu.Spun asta pt ca daca am spus ca sunt jegosi si nu stiu cum,AM ADUS ARGUMENTE,in acest sens,deci nu vorbesc fara sa argumentez.
Unde ai citit tu ca am spus ca ploiesteanca aia,cum ii spui tu,nu a acceptat ca-i vin si clienti,vorbitori de limba maghiara?Daca nu accepta asta,nu-i maIi lasa sa intre pe usa.Trebuia sa intelegi ca bozgorii care vin si injura trebuie sa inteleaga ca nu toata lumea vrea,are timp,are suficienta tragere de inima,.....sa invete o anumita limbaAsta nu inseama ca esti prost,inseamna ca poate vrei sa inveti chineza,in locul maghiarei.Sau chiar sa citesti o carte in timpul cat ai putea invata maghiara.Ce nu mai poti tu intelege,este ca ESTE PUR OPTIUNEA EI,daca vrea sau nu sa invete o limba,oricare ar fi ea si daca nu vrea s-o invete,nu trebuie sa fie ofuscat nimeni.Te cam ontrazici,dealtfel.Intr-un comentariu spui ca bozgorii sunt baieti buni(si fete,evident),ca ei cand te vedeau pe tine ca intrai intr-un bar,repede treceau si vorbeau romaneste,toti,pana la ultimul si ajungi la-de ce nu invatam noi limba aia a lor?Pt ca nu vrem,in primul rand si mai ales pt ca nu suntem obligati.Din nefericire pt unii,asta e,traim intr-un stat de drept si ne ghidam dupa legi,in primul rand.Cui nu-i place si vrea anarhie sa se mute acolo unde gaseste asa ceva.
Spui ca ma situez intr-o masa de oameni care se impune prin legi?Pai,da,dar daca la tine inteligenta dupa cere te ghidezi, inseamna sa injuri pe cineva caruia-i intri in casa-afacere-magazin.......dupa ce el te-a primit fara sa-ti greseasca cu absolut nimic,atunci faci parte din categoria de romani carora li se spune ca-s mamaligi.Credeam ca poti mai mult,in ceea ce priveste inteligenta,sa stii ca si eu ma simt jignit ca doar atat poti si bozgorii vazandu-te pe tine,isi inchipuie ca isi pot permite orice,in tara asta.Spun asta fara sa vreau sa te jignesc.Oricum,poti fi fericit,sunteti multi.N-o sa-l citesc pe Lapusneanu,acum dar asa-i cum a spus el.
Iar ca sa nu spui ca si eu sunt prost si n-am invatat deloc maghiara,cat am stat pe aici:
Q. E. D.
Nu trageti in pianist!
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 00:32
De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-14 00:27:43De la: gbispas, la data 2010-02-14 00:23:32De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-13 14:46:16De la: gbispas, la data 2010-02-13 14:12:48De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-13 13:11:39De la: gbispas, la data 2010-02-13 12:54:46Revin cu un mic comentariu,vis-a-vis de bozgorii cei buni si neprihaniti si romanii sovini si porci.In ultimele zile am avut ceva de rezolvat prin Targu Mures si am mai primit vizita vecinilor pe aici.Una dintre vecine,este venita din Ploiesti si maritata cu un localnic.Venind din sud,nu stie limba maghiara.Impreuna au un magazin alimentar si de multe ori mai sta si ea si ajuta pe acolo.Povestea ca nu o data i s-a intamplat sa fie direct apelata pe ungureste(ca doar e limba oficiala a Romaniei) si cand a raspuns in romaneste(ca de,nu cunostea femeia limba aia spurcata,vorbita de niste jegosi netrebnici),au fost foarte ofuscati vorbitorii de maghiara si au facut cale intoarsa,injurand birjareste,tot in maghiara.Pentru cei ce or sa fie curiosi sa stie cum de s-au inteles aceste injuraturi,reamintesc ca nu era singura in magazin acea vecina a mea.Repet,nu o data s-a intamplat asta.Intr-o localitate unde acum romanii sunt majoritari.Nu cu mult,dar majoritari.
Spui ca ma situez intr-o masa de oameni care se impune prin legi?Pai,da,dar daca la tine inteligenta dupa cere te ghidezi, inseamna sa injuri pe cineva caruia-i intri in casa-afacere-magazin.......dupa ce el te-a primit fara sa-ti greseasca cu absolut nimic,atunci faci parte din categoria de romani carora li se spune ca-s mamaligi.Credeam ca poti mai mult,in ceea ce priveste inteligenta,sa stii ca si eu ma simt jignit ca doar atat poti si bozgorii vazandu-te pe tine,isi inchipuie ca isi pot permite orice,in tara asta.Spun asta fara sa vreau sa te jignesc.Oricum,poti fi fericit,sunteti multi.N-o sa-l citesc pe Lapusneanu,acum dar asa-i cum a spus el.
Q. E. D.
Aaaa,vad ca nu-ti place sa ma cobor la nivelul ala de inteligenta care-ti place tie.Pai,asa nu-i bine,nici asa nu-i bine,................cum atunci?Noi sa fim prostii lor fara sa cracnim?Ei bine eu nu,faceti asta voi,mamaligilor.
EU
|
andrei68andrei
52 mesaje
|
Postat pe: 17 Februarie 2010, ora 09:56
Gigi,ce observ eu,este ca din tot comentariul acesta foarte bun,dupa parerea mea,tu nu ai reusit sa citesti decat replica in maghiara.Sau mai exista si posibilitatea ca sa nu ai ce raspuns sa dai si atunci te legi de un nimic.Plus ca intr-adevar,daca ungurii injura,e un act firesc dar un roman,e lipsit de inteligenta si ti se pare pe deasupra ca ai si demonstrat ceva.Ce ai reusit tu sa demonstrezi este ca intr-adevar mamaligile au drept sa-si dea cu parerea.Pai cand eram sub ei,nu aveam voie sa construim case din materiale bune,nu aveam voie sa purtam haine ca lumea,nu aveam voie sa mergem in centrul oraselor si satelor,doar pentru ca eram romani.Acum ne injura complet gratuit si dupa parerea ta,tot noi suntem de vina.Mai puiule de dac,de ce nu te duci tu in Harghita sa traiesti cu ei,ca daca tot va iubiti asa mult,poate va si luati.
Apropos,sa stii ca nici evreii nu-i iubesc pe nemti,nici sarbii pe bosniaci,nici olandezii pe nemti,nici arabii pe americani,doar un prost,mamaligar din Romania ii iubeste pe bozgori(inca un apropos,daca se simt jigniti de aceasta expresia nu-i opreste nimeni sa se duca acolo unde nu-i jigneste nimeni).
De ce nu spui ca au drepturi mai multe si strambe,decat noi romanii.Au locuri speciale in facultati,locuri de munca speciale,......si astea toate in detrimentul romanilor care chiar sunt mai buni ca ei.Ca nu cred ca ai vazut prea multi bozgori in ultimii 20 de ani,pe la olimpiadele de matematica(de fapt orice olimpiada)internationale.Si chiar nu ne sunt cu absolut nimic superiori.Doar ca-s mai javre si mai curve ca si natie.Si dupa parerea ta,desigur noi trebuie sa respectam asta.Suntem discriminati in tara noastra si trebuie sa ne bucure asta.
Trezeste-te,daca chiar nu esti bozgor.Sau daca mai poti.
BAZD MEG magyar,BAZD MEG magyarorsz�g(sper ca-i scris bine ca nu stiu cum se scrie corect,am dat si eu copy/paste):)
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 18 Februarie 2010, ora 09:39
De la: shanice, la data 2010-01-23 12:23:34De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-30 17:02:55De la: gbispas, la data 2009-12-30 16:09:51De la: july, la data 2009-12-28 15:12:39 In Harghita si Covasna locuiesc din ce in ce mai multi romani. E adevarat ca pe strada majoritatea vb in limba maghiara, dar daca intri intr-o institutie toti cunosc si limba tarii.( momentan ma aflu la Miercurea-Ciuc si am testat acest lucru)
Deci sunt cazuri si cazuri. Asa ca eu nu ii judec dupa origine sau culoarea pielii, ci dupa cei 7 ani de acasa. CA SA FIU SIGURA CA NU GRESESC!!!  DACA SPUI BOZGOR .....ai spus tot........asa sunt catalogati ungurii din romania care merg la lucru in ungaria
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 22:41
AFARA CU BOZGORII DIN TARA!
EU
|
Fosta membra 9am.ro
104 mesaje
|
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 22:44
De la: gbispas, la data 2010-02-19 22:41:01AFARA CU BOZGORII DIN TARA!
BAZD MEG magyar,BAZD MEG magyarorsz�g DA, CE TI-AM FACUT DRAGA? ESTI SUPARAT TARE?
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 22:54
De la: 9am182007, la data 2010-02-19 22:44:39De la: gbispas, la data 2010-02-19 22:41:01AFARA CU BOZGORII DIN TARA!
BAZD MEG magyar,BAZD MEG magyarorsz�g DA, CE TI-AM FACUT DRAGA? ESTI SUPARAT TARE?
....las�-l dom-le c� sufer� !...i-a decedat unul din cei doi neuroni ce-i mai r�maser� !...
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 22:56
De la: mytcor, la data 2010-02-19 22:54:46De la: 9am182007, la data 2010-02-19 22:44:39De la: gbispas, la data 2010-02-19 22:41:01AFARA CU BOZGORII DIN TARA!
....las�-l dom-le c� sufer� !...i-a decedat unul din cei doi neuroni ce-i mai r�maser� !...
...tradu-mi �i mie ce spune ....nu-n�eleg Lb.Maghiar�
|
Fosta membra 9am.ro
104 mesaje
|
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 23:04
Nu cred ca doresti sa stii. Nici tastatura nu suporta asa injuraturi urate. E tare suparat saracu`
|
Fosta membra 9am.ro
3581 mesaje
|
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 23:57
De la: gbispas, la data 2010-02-19 22:41:01AFARA CU BOZGORII DIN TARA!
Uite un baiat care-ti poate argumenta la acelasi nivel! Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=MyfS-kcDk0s
Nu trageti in pianist!
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 21:33
De la: mytcor, la data 2010-02-19 22:56:16De la: mytcor, la data 2010-02-19 22:54:46De la: 9am182007, la data 2010-02-19 22:44:39De la: gbispas, la data 2010-02-19 22:41:01AFARA CU BOZGORII DIN TARA!
...tradu-mi �i mie ce spune ....nu-n�eleg Lb.Maghiar�
Pune mana si invata limba maghiara fraiere,n-auzi ca esti prost daca nu stii.Mai nou noi trebuie sa invatam limba asta jegoasa.
EU
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 21:36
De la: 9am182007, la data 2010-02-19 23:04:18Nu cred ca doresti sa stii. Nici tastatura nu suporta asa injuraturi urate. E tare suparat saracu`
Saraci sunt aia care ti-o trag tie pe cenura,bozgoroaica c-urva,asa cum ti-e si neamul.
EU
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 21:40
De la: Gigi_Octan, la data 2010-02-19 23:57:16De la: gbispas, la data 2010-02-19 22:41:01AFARA CU BOZGORII DIN TARA!
Uite un baiat care-ti poate argumenta la acelasi nivel! Enjoy!
www.youtube.com/watch?v=MyfS-kcDk0s
NU ma intereseaza sa-mi argumenteze nimeni nimic.Sunt in stae sa-mi argumentez si singur din realitate,ceea ce spun.Daca tu ai nevoie de ajutor,e problema ta,nu ma intereseaza.Nu ma deranjez sa ma uit la cine stie ce cretinitate.Nu poate fi altfel,daca tu te uiti la ele.
EU
|
Fosta membra 9am.ro
8971 mesaje
|
Postat pe: 21 Februarie 2010, ora 21:45
 BOZGOR=OM FARA TARA
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 09:12
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 12:43