Info
x

sunt armele o solutie in fasia gaza?!!!
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 08:23
DE ESTI ASA DE INGRIJORAT DE CE SE-NTAMPLA IN GAZA?AM REZOLVAT TOATE PROBLEMELE DIN ROMANIA?
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 08:24
ARMELE NU AU FOST NICIODATA O SOLUTIE,VIOLENTA NASTE VIOLENTA,S-AUZIM NUMAI DE BINE!
|
eduard87_2005 77 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Martie 2009, ora 19:59
|
ioanvirgilsavu 143 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Aprilie 2009, ora 12:43
mai asta de spui numai prostii :ca ce s au rezolvat problemele din Romania de ne intereseaza Gaza intreabate p tine daca atunci cand ai prietena ce te uiti la alta sau esti frecangiu?
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 11/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 19:56
Nu sunt o solutie nici acolo si nici altundeva in lume!
Violenta genereaza violenta... ![]() |
9am023185 198 mesaje Membru din: 28/03/2009 |
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 03:12
De la: attila_geiger, la data 2009-01-09 12:59:38Sunt o solutie! Israelul de nenumarate ori le-a spus teroristilor sa termine cu atentatele, ca altfel vor avea de suferit. Si dupa ani de zile au ripostat. Bine au facut! Din cuvintele tale se vede c� habar nu ai ce-i pe lumea asta... vei afla nu peste mult timp... cei ca tine, vor avea o f mare surpriz�! Sau mai bine informeaz�-te! www.scribd.com/doc/7389146/Protocoalele-inelepilor-Sionului |
9am023185 198 mesaje Membru din: 28/03/2009 |
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 03:13
De la: , la data 2009-01-27 08:24:12ARMELE NU AU FOST NICIODATA O SOLUTIE,VIOLENTA NASTE VIOLENTA,S-AUZIM NUMAI DE BINE! ![]() ![]() ![]() |
Bi_anca 1554 mesaje Membru din: 8/03/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 02:13
De la: 9am023185, la data 2009-05-09 03:12:41De la: attila_geiger, la data 2009-01-09 12:59:38Sunt o solutie! Israelul de nenumarate ori le-a spus teroristilor sa termine cu atentatele, ca altfel vor avea de suferit. Si dupa ani de zile au ripostat. Bine au facut! Imi spui si mie ce-i aici? Te rog frumos..nu reusesc sa vad ![]() Stiu ca "teroristii" nu fac decat sa raspunda ocupatiei fortate a teritoriului palestinez, in urma unui acord dintre Israel si americani. Deci AU FOST PROVOCATI!!! Un fel de legitima aparare... ![]() ![]() Nici nu aprob actele de terorism ![]() ![]() A pus si Shlomi azi pe un topic asemenator un video...care, daca am inteles bine ce se intampla acolo, nu mai are nevoie de comentarii.... |
|
|
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 02:15
De la: 9am023185, la data 2009-05-09 03:13:39De la: , la data 2009-01-27 08:24:12ARMELE NU AU FOST NICIODATA O SOLUTIE,VIOLENTA NASTE VIOLENTA,S-AUZIM NUMAI DE BINE! Cred ca doarme fetita aia....sau baietel, ce-o fi!!!! ![]() ![]() |
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 02:23
De la: AMETYST, la data 2009-05-03 19:56:02Nu sunt o solutie nici acolo si nici altundeva in lume! Stii ce imi amintesti?? O faza din timpul revolutiei (sau ce-a fost aia)...Un tanar (nu stiu daca era student), cand a vazut armata romana cu tancurile(parca nu erau TAB-uri) orientate catre baricadele pline de tineret, ARMATA ROMANA zic (aia care trebuia sa-i apere), s-a urcat pe baricada si-a deschis giaca si le-a zis: Trageti!! Era convins ca n-o vor face.. AU TRAS!!! Daca era copilul tau, sau sotul sau fratele tau, ce i-ai fi facut animalului care a tras?!!! Eu nu-l omoram...dar as fi avut grija sa-si aminteasca toata viata..........(il puneam pe el sa aleaga ce sa-i fac) ![]() |
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 03:31
999
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
Postat pe: 10 Iunie 2009, ora 03:33
999
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
mihai_suhani 68 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 16 Iunie 2009, ora 15:12
DIN PACATE RASPUNSUL ESTE AFIRMATIV. IN MOMENTUL DE FATA ARMELE SUNT SINGURA SOLUTIE VIABILA IN FASIA GAZA . TOATE MESAJELE PACIFISTE SUNT FRUMOASE,INALTATOARE,MORALE, CRESTINESTI, ETC DAR DIN PACATE RUPTE DE REALITATEA DIN ZONA. VA MAI TRECE MULTA VREME PANA CAND ARMELE VOR TACEA.
|
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 13:05
De la: nicolau_doru, la data 2009-01-15 19:28:09bai voi nu intelegeti ![]() |
ioanvirgilsavu 143 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 22:04
da nicolau,intotdeauna cel puternic zice ca d aia omoara ca a fost provocat!!nu zice ca vrea sa arate ca e tare ca are nevoie de bogatii nu nu e cinstit dar a fost atacat d o musculita!apropo israelul are arme nucleare si ailalti au pietre
|
Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 04:28
Protocoalele Inteleptilor Sionului Protocoalele Inteleptilor Sionului
|
9am073190 190 mesaje Membru din: 12/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 04:10
Holocaustul Evreilor Impotriva Romanilor
|
9am073190 190 mesaje Membru din: 12/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 04:10
De la: 9am073190, la data 2009-07-08 04:10:08Holocaustul Evreilor Impotriva Romanilor |
Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 08:43
Holocaustul Evreilor Impotriva Romanilor Holocaustul Evreilor Impotriva Romanilor
|
vladidec 851 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Iulie 2009, ora 23:16
Cand esti atacat cu arme, raspunzi cu arme. Deacord ? daca nu, vei fi calcat in picioare cu toate gandurile tale fericite. "La arme cu frunze si flori"....
Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ?
Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul !
>>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
|
shanice 300 mesaje Membru din: 27/10/2008 |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 04:31
De la: vladidec, la data 2009-07-17 23:16:42Cand esti atacat cu arme, raspunzi cu arme. Deacord ? daca nu, vei fi calcat in picioare cu toate gandurile tale fericite. "La arme cu frunze si flori".... Din pacate.........you're right !!!! ![]() |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 04:32
Tot suparat pe viata ??!!
![]() ![]() ![]() |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 11:48
De la: shanice, la data 2009-07-18 04:32:38Tot suparat pe viata ??!! Foarte !!! Dar sunt bucuros ca nu sunt singur ! Chiar deloc ![]()
|
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 11:54
De la: vladidec, la data 2009-07-18 11:48:58De la: shanice, la data 2009-07-18 04:32:38Tot suparat pe viata ??!! Asa si asa....m-am trezit cu fata la cersaf si acum caut pe cine sa-mi vars frustrarile ...ca de obicei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 11:57
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-08 08:43:52Holocaustul Evreilor Impotriva Romanilor Holocaustul Evreilor Impotriva Romanilor Evreilor a uitat "cineva" sa le spuna ca TREBUIE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ..si abia dup'aia au voie sa ceara despagubiri... ![]() ![]() |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 12:01
Daca chiar vrei sa iti versi nervii, uite forum aici : www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/21076/Sunt-Romanii-mandru...
Am ajuns de rasul oricarei natii, ahhhhhhhh...... dar va venii si vremea noastra, mai repede decat ganditi...
|
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 15:04
De la: vladidec, la data 2009-07-18 12:01:20Daca chiar vrei sa iti versi nervii, uite forum aici : www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/21076/Sunt-Romanii-mandru... Vladutz, eu nu sunt un disc de vinil zgaraiat sa spun acelasi lucru de mai multe ori.... O data ajunge!! ![]() Chiar m-am intrecut pe mine tragand de urechi in stanga si in dreapta, DAR SUNT PREA MULTE URECHI, iar intre ele salasluiesc o GRAMADA DEZORDONATA DE MITOCANI, care inteleg tot ve vor ei. Deci, I GIVE UP !!!! Sa creada ce vor ei...eu mai am prea putin timp la dispozitie ca sa-l pierd balacarindu-ma cu toti needucatii pe forum. ![]() |
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 16:21
OK, dar pentru eu cintinui eu ca sa tot scriu, ci pentru mine, sper ca macar unu va intelege ceva mai mult...
![]() ![]()
|
Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 20:45
בסדר, אבל בשבילי לי לכתוב את הכל, אבל בשבילי, אני מקווה שאתה תבין אפילו קצת יותר ...
תודה על התמיכה
|
Shlomo_Mire_Ivan 1640 mesaje Membru din: 19/04/2009 Oras: Craiova |
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 19:08
De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-18 20:45:32בסדר, אבל בשבילי לי לכתוב את הכל, אבל בשבילי, אני מקווה שאתה תבין אפילו קצת יותר ...N-ai tradus berile si pupaturile... |
|