Info
x

sunt armele o solutie in fasia gaza?!!!
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 15:19
De la: jeo_twix, la data 2009-12-30 15:12:16Acuma si ei au o altfel de mentalitate. Noi daca am avea acces la arme cum au ei, cred ca ar iesi razboi civil. �i ce?! La ei, nu tot un fel de r�zboi civil este?! ![]() ![]() ![]()
C�nd toat� lumea g�nde�te la fel �nseamn� c� nimeni nu g�nde�te.
|
gbispas 688 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 16:09
De la: july, la data 2009-12-28 15:12:39 In Harghita si Covasna locuiesc din ce in ce mai multi romani. E adevarat ca pe strada majoritatea vb in limba maghiara, dar daca intri intr-o institutie toti cunosc si limba tarii.( momentan ma aflu la Miercurea-Ciuc si am testat acest lucru) Pai daca o cunosc toti,de ce le mai trebuie politisti care sa cunoasca limba maghiara,sau placute bilingve,s.a.m.d?Ca in mod normal si ceilalti ar trebui sa cunoasca limba,ca doar traiesc in ROmania,unde limba oficiala este ROMANA.Adica ceilalti,inseamna TOTI. O sa dau ca exemplu,cea mai toleranta(asa se spune peste tot)tara din Europa,Olanda,unde in Rotterdam sunt clar mai multi arabi decat olandezi.Dar asta nu inseamna ca la ei sunt pancarde bilingve,ca vorbesc functionarii altceva decat olandeza(cu toate ca sunt arabi care nu cunosc limba olandeza) sau mai stiu eu ce alte bazaconii d-astea.Daca ar spune vre-un functionar local intai POFTITI in limba araba,aproape am certitudinea ca poate nu la primul client,dar in prima ora si-ar lua cel putin o palma.Nu exagerez absolut cu nimic.Olandezii spun clar,nu ii intereseaza ce faci intre membrii comunitatii tale,dar cand esti in societate,E NEPOLITICOS,in primul rand sa vorbesti o limba ce nu o inteleg toti.AU impresia(pe buna dreptate,dealtfel)ca ii vorbesti de rau sau ca vorbesti cine stie cum despre ei.Cuvantul de ordine in Olanda este INTEGRARE,nicidecum autonomie sau separatism.Asa ar trebui sa fie si la noi,INTEGRARE.Vrei sa traiesti in societatea asta,te integrezi in ea.NU vrei,nu te opreste nimeni sa te duci acolo unde ti-e mai bine,unde ti se ofera ceea ce-ti doresti. Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 17:02
De la: gbispas, la data 2009-12-30 16:09:51De la: july, la data 2009-12-28 15:12:39 In Harghita si Covasna locuiesc din ce in ce mai multi romani. E adevarat ca pe strada majoritatea vb in limba maghiara, dar daca intri intr-o institutie toti cunosc si limba tarii.( momentan ma aflu la Miercurea-Ciuc si am testat acest lucru) Am stat aproape tot anul 2009 in Covasna si imi pare rau ca s-a terminat. Crede-ma ca sunt mult mai politicosi si culti decat media pe tara. Am fost respectat si tratat foarte bine in toata aceasta perioada de toti cei de pe-acolo. In mod normal saluta in limba maghiara pentru ca nu-ti scrie pe frunte ca esti din afara comunitatii lor si nu stii limba, dar o dau pe romaneste de indata ce se clarifica lucrurile. Pana si la frizerie in timp ce-mi asteptam randul, discutia dintrei ei, -in care nu m-am amestecat - a trecut in romaneste din momentul in care au vazut ca nu inteleg maghiara. Au un puternic simt al onoarei - suna anacronic, dar e real - si un umor special. La cafenele sau in locuri publice pare ca sunt mult mai multi romani decat in realitate pentru ca daca intr-un grup de 4 exista un roman, toti vorbesc romaneste. Trebuie sa iei situatia asa cum este si anume ca ei acolo sunt la ei acasa, intomai ca banateanul in Lugoj si moldoveanul in Iasi Au o viata foarte bine organizata, zona bine gospodarita , statut social ferm, totul facut cu socoteala sa fie bun si trainic, totul este foarte onorabil si repectabil. Si vii tu un neica nimeni ca arendasul pe tarla si sa te apuci sa-i pui la punct, sa le dai lectii, inainte de a vedea daca este cazul. Eu am vazut dupa ce i-am cunoscut cat de ridicola este aceasta atitudine si m-am simtit prost, fiind vorba de ,,romanii mei'' Deci daca nu s-au purtat bine cu tine, isigur ai gresit cu ceva. Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 18:20
De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-30 17:02:55unde in covasna gigi,ca acolo am si io rude ???De la: gbispas, la data 2009-12-30 16:09:51De la: july, la data 2009-12-28 15:12:39 In Harghita si Covasna locuiesc din ce in ce mai multi romani. E adevarat ca pe strada majoritatea vb in limba maghiara, dar daca intri intr-o institutie toti cunosc si limba tarii.( momentan ma aflu la Miercurea-Ciuc si am testat acest lucru) Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 18:24
In Sfantu Gheorghe, dar am cutreierat TOATA secuimea...
Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 18:28
De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-30 18:24:02In Sfantu Gheorghe, dar am cutreierat TOATA secuimea...io am rude in covasna in oras,fostu' director general al fabricii de covoare este unchiul meu KADAR GYULA,VAJNA EMESE este medic la spitalu' din covasna si e verisoara cu mine,asa ca...... ![]() Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
�Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.� (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 18:38
De la: florinpreda999, la data 2009-12-30 18:28:26De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-30 18:24:02In Sfantu Gheorghe, dar am cutreierat TOATA secuimea...io am rude in covasna in oras,fostu' director general al fabricii de covoare este unchiul meu KADAR GYULA,VAJNA EMESE este medic la spitalu' din covasna si e verisoara cu mine,asa ca...... Fain, ne adunam cu totii la Sugas sa vedem cate cunostinte comune avem. Daca-l stii pe Sandor Dezso m-ai dat gata ![]() a, pardon, Covasna orasul zici... Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 18:39
De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-30 18:38:04io am citit poezii de sandor petofiDe la: florinpreda999, la data 2009-12-30 18:28:26De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-30 18:24:02In Sfantu Gheorghe, dar am cutreierat TOATA secuimea...io am rude in covasna in oras,fostu' director general al fabricii de covoare este unchiul meu KADAR GYULA,VAJNA EMESE este medic la spitalu' din covasna si e verisoara cu mine,asa ca...... ![]() Raporteaza abuz de limbaj
Albert Einstein
|
|
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 18:41
De la: florinpreda999, la data 2009-12-30 18:39:18De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-30 18:38:04io am citit poezii de sandor petofiDe la: florinpreda999, la data 2009-12-30 18:28:26De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-30 18:24:02In Sfantu Gheorghe, dar am cutreierat TOATA secuimea...io am rude in covasna in oras,fostu' director general al fabricii de covoare este unchiul meu KADAR GYULA,VAJNA EMESE este medic la spitalu' din covasna si e verisoara cu mine,asa ca...... ![]() ![]() Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
|
Postat pe: 30 Decembrie 2009, ora 21:36
De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-30 18:41:02De la: florinpreda999, la data 2009-12-30 18:39:18De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-30 18:38:04io am citit poezii de sandor petofiDe la: florinpreda999, la data 2009-12-30 18:28:26De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-30 18:24:02In Sfantu Gheorghe, dar am cutreierat TOATA secuimea...io am rude in covasna in oras,fostu' director general al fabricii de covoare este unchiul meu KADAR GYULA,VAJNA EMESE este medic la spitalu' din covasna si e verisoara cu mine,asa ca...... Mare dreptate ai Gigi....cel mai bun prieten al meu este ungur...�i ne �tim de-o via��...�i din p�cate ungurii de la noi sunt mult mai s�ritori �i mai cumsecade dec�t rom�nii get-beget! ![]() Raporteaza abuz de limbaj
|
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 10:00
Esti o norocoasa, chiar ai un prieten adevarat!
![]() LA MULTI ANI! distractie placuta la noapte! ![]() ![]() ![]() Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
|
Postat pe: 31 Decembrie 2009, ora 15:21
De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-30 17:02:55De la: gbispas, la data 2009-12-30 16:09:51De la: july, la data 2009-12-28 15:12:39 In Harghita si Covasna locuiesc din ce in ce mai multi romani. E adevarat ca pe strada majoritatea vb in limba maghiara, dar daca intri intr-o institutie toti cunosc si limba tarii.( momentan ma aflu la Miercurea-Ciuc si am testat acest lucru) Neica nimeni,poate esti tu si d-aia nu si-au batut capul cu tine,te-au lasat in plata Domnului.Cine ti-a spus tie ca am incercat eu sa-i pun la punct sau sa le dau lectii?Eu ti-am spus CLAR unde si cum s-a intamplat sa nu ma pot intelege cu ei.Du-te singur,daca zici ca frecventezi zona,de la Bistrita,inspe Tg Mures,undeva la vreo 15-20 de km de Bistrita,pe partea stanga exista un magazinas de suveniruri(nu ai cum sa-l ratezi,ca nu sunt mai multe).Incearca tu sa vorbesti cu ei in romana si daca o sa reusesti,iti jur ca ai scuzele mele,inca de pe acum.Personal am fost nevoit sa ma inteleg prin semne si pana la urma m-am lasat pagubas pentru ca mi s-a parut penibil.Macar daca stiau engleza,franceza,italiana,....ceva,in afara de maghiara lor,dar erau extraterestri.Repet,nu doar cei in varsta,chiar si copii(erau vreo 4 care se jucau).EU Nici macar nu am vorbit de Covasna si Harghita,dar daca as face-o,sigur as avea si argumente,nu asa ca tine,povesti de adormit pruncii.Uita-te si tu mai atent la televizor,atunci cand sunt stiri de prin zona unde spui ca ai trait si o sa vezi ca de cele mai multe ori cei intervievati vorbesc maghiara,fiind nevoie de subtitrare ca sa intelegem si noi.Sau stiu din surse sigure(am lucrat si in televiziune,candva) ca se cauta,acolo unde este posibil vorbitorii de limba romana,ca sa nu se mai apeleze la subtitrari. Ceea ce spui tu,nici macar la categoria BASME de adormit copii,nu le incadrez.AM ras pe infundate si m-am simtit bine citind aberatiile scrie,trebuie sa recunosc.Adicatelea,ia uite cum e,cand tu intri intr-un bar,imediat dupa ce realizeaza ungurii ca esti roman,gata,incep sa vorbeasca romaneste.HAHAHAHAHA.Uite ca eu am avut prietene unguroaice9ti-am spus ca am casa in Mures si mai trec pe acolo) si le-am dat flit doar pt ca vorbeau in maghiara la telefon cu pritenenele lor,care cunosteau,dealtfel limba romana.Si nu asa,le-am avertizat inainte sa nu se mai intample.Dar asa e in sangele si-n cultura lor.Ca doar nu degeaba le gasesc autoritatile romane primarilor din Harghita si Covasna harta cu ungaria mare,atarnand prin birouri.Si nu degeaba le gasesc autoritatile romane steagul ungar fluturand pe primarii,in loc de cel ROMANESC. Prin ce ai scris,nu ai facut decat sa-mi dovedesti ca nu ai dreptate si ca vorbesti fara sa stii ce spui.Sigur,poti sa ii inseli pe cei ce nu au fost prin zona,dar ghinionul tau e ca am colindat tara asta,mai mult decat oricine scrie pe aici,luati toti la un loc.Nu e o lauda,Doamne fereste,acest aspect,doar o realitate. Iar in banat si in iasi nu se vorbesc alte limbi,se vorbeste LIMBA ROMANA.Nici macar atata lucru nu stii.Desigur,sunt dialecte,ca pe oriunde,dar ramane LIMBA ROMANA. Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
july 563 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 10:02
gbispas, sa stii ca nu iti dau dreptate. Chiar daca cunosc limba tarii NIMENI nu poate sa-mi interzica sa vorbesc in limba mea materna daca sunt intre prieteni sau vb la telefon. Eu, in locul prietenelor tale ti-as fi dat in cap ....auzi acolo!sa-i atragi atentia cum anume sa vb.!!!
Raporteaza abuz de limbaj |
Fosta membra 9am.ro 2700 mesaje Membru din: 10/06/2009 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 12:32
July , fii atenta cu amenitarea cu bataia ca sar astia pe tine !! Si pe mine au sarit pe alt topic...Nimeni nu intelege ce e aia bun simt si isi dau cu parerea despre cum sa ripostam acelora carora , noi considera ca jignesc...Deci, asteapta-te la replici dure din partea deontologiei neamului romanesc...
![]() ![]() Raporteaza abuz de limbaj |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 12:45
De la: july, la data 2010-01-06 10:02:36gbispas, sa stii ca nu iti dau dreptate. Chiar daca cunosc limba tarii NIMENI nu poate sa-mi interzica sa vorbesc in limba mea materna daca sunt intre prieteni sau vb la telefon. Eu, in locul prietenelor tale ti-as fi dat in cap ....auzi acolo!sa-i atragi atentia cum anume sa vb.!!! Este totu�i un topic despre arme...deci tu consideri c� �n acest caz ar fi folosite justificat?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Raporteaza abuz de limbaj
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 12:53
De la: Dorulet, la data 2010-01-06 12:45:04De la: july, la data 2010-01-06 10:02:36gbispas, sa stii ca nu iti dau dreptate. Chiar daca cunosc limba tarii NIMENI nu poate sa-mi interzica sa vorbesc in limba mea materna daca sunt intre prieteni sau vb la telefon. Eu, in locul prietenelor tale ti-as fi dat in cap ....auzi acolo!sa-i atragi atentia cum anume sa vb.!!! Da!! ![]() ![]() ![]() ![]() Uite , vezi ? Eu le folosesc ( dar jur ca numai pe topicul asta !! ) ![]() Raporteaza abuz de limbaj |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 14:50
De la: july, la data 2010-01-06 10:02:36gbispas, sa stii ca nu iti dau dreptate. Chiar daca cunosc limba tarii NIMENI nu poate sa-mi interzica sa vorbesc in limba mea materna daca sunt intre prieteni sau vb la telefon. Eu, in locul prietenelor tale ti-as fi dat in cap ....auzi acolo!sa-i atragi atentia cum anume sa vb.!!! Daca ai fi avut curiozitatea sa citesti tot ce am scris,probabil ti-ai fi dat singura cu telefonul(puteai sa folosesti si ciocanul,ca nu ma supar) in cap.Am spus foarte clar ca nu ma intereseaza ce face cineva,in intimitatea lui,cu prieteni,familie,etc...Dar eu vorbeam acum despre cand ne aflam in societate(si acasa,in prezenta mea,tot in societate se cheama ca esti,nu esti in intimitatea ta).Se vede ca nu ai prea mult bun simt.Nu este frumos sa vorbesti in alta limba in prezenta cuiva,decat daca nu ai de ales(ceea ce nu era cazul),altfel il poti face pe cel de langa tine sa se simta prost,ii poti crea impresia ca vorbesti despre el si nu vrei sa stie asta,chiar ca il vorbesti rau de tot si-l barfesti ca la usa cortului in convorbirea ta.Incearca sa mai citesti si tu codul bunelor maniere si dupa aia sa vedem cat de tare iti dai cu ce vrei tu in cap.Este o impolitete sa faci ce ti-am povestit eu.Acum nu ca bozgorii nu ar fi lipsiti de politete,dar......Repet,e treaba lor ce fac intre ei,chiar nu ma intereseaza,atata timp cat nu fac rau nimanui in jur. Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 14:55
De la: camioneros70, la data 2010-01-06 12:53:34De la: Dorulet, la data 2010-01-06 12:45:04De la: july, la data 2010-01-06 10:02:36gbispas, sa stii ca nu iti dau dreptate. Chiar daca cunosc limba tarii NIMENI nu poate sa-mi interzica sa vorbesc in limba mea materna daca sunt intre prieteni sau vb la telefon. Eu, in locul prietenelor tale ti-as fi dat in cap ....auzi acolo!sa-i atragi atentia cum anume sa vb.!!! Loooool... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Raporteaza abuz de limbaj
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 14:58
De la: gbispas, la data 2010-01-06 14:50:40De la: july, la data 2010-01-06 10:02:36gbispas, sa stii ca nu iti dau dreptate. Chiar daca cunosc limba tarii NIMENI nu poate sa-mi interzica sa vorbesc in limba mea materna daca sunt intre prieteni sau vb la telefon. Eu, in locul prietenelor tale ti-as fi dat in cap ....auzi acolo!sa-i atragi atentia cum anume sa vb.!!! ![]() ![]() ![]() Raporteaza abuz de limbaj |
Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 20:42
De la: Dorulet, la data 2010-01-06 14:55:33De la: camioneros70, la data 2010-01-06 12:53:34De la: Dorulet, la data 2010-01-06 12:45:04De la: july, la data 2010-01-06 10:02:36gbispas, sa stii ca nu iti dau dreptate. Chiar daca cunosc limba tarii NIMENI nu poate sa-mi interzica sa vorbesc in limba mea materna daca sunt intre prieteni sau vb la telefon. Eu, in locul prietenelor tale ti-as fi dat in cap ....auzi acolo!sa-i atragi atentia cum anume sa vb.!!! Gata ! Nu mai joc ! La mine s-a facut mocirla !! ( nu stiu daca sti bancul !! ) ![]() Raporteaza abuz de limbaj |
Fosta membra 9am.ro 8971 mesaje Membru din: 9/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 12:56
scuzati limbajuluite ce-i freaca pe romani grija de altii,...noi nu ne mai putem c...a de foame si ne intereseaza de altii
![]() Raporteaza abuz de limbaj
"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA.......
-Sa rad mult si des;
-Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor;
-Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti;
-Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare;
-Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu;
-Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 13:02
De la: mcherciu, la data 2010-01-07 12:56:57scuzati limbajuluite ce-i freaca pe romani grija de altii,...noi nu ne mai putem c...a de foame si ne intereseaza de altii �i-e foame??? Hai c� tocmai am f�cut un "labo�" plin cu spanac sc�zut...mai punem ni�te ochiuri ...�i te s�tur�m! Nu umbla fl�m�nd...la ce sunt buni prietenii??!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Raporteaza abuz de limbaj
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 13:05
De la: camioneros70, la data 2010-01-06 20:42:55De la: Dorulet, la data 2010-01-06 14:55:33De la: camioneros70, la data 2010-01-06 12:53:34De la: Dorulet, la data 2010-01-06 12:45:04De la: july, la data 2010-01-06 10:02:36gbispas, sa stii ca nu iti dau dreptate. Chiar daca cunosc limba tarii NIMENI nu poate sa-mi interzica sa vorbesc in limba mea materna daca sunt intre prieteni sau vb la telefon. Eu, in locul prietenelor tale ti-as fi dat in cap ....auzi acolo!sa-i atragi atentia cum anume sa vb.!!! Pui,pui joaca...nu �tiu bancul!! Mi-l zici? ![]() ![]() Raporteaza abuz de limbaj
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 13:11
nenea adi,zi-ne bancu' ,te rugam !!!
![]() Raporteaza abuz de limbaj
Albert Einstein
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 13:17
Cica Bula si cu Itig jucau fotbal cu basini !! Si sut si gol si bara si gol si iar sut ....meci de meci , ce mai ...Itig la un moment dat...Piua !! Eu nu mai joc !! La mine s-a facut mocirla....
![]() Raporteaza abuz de limbaj |
andrei68andrei 52 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Ianuarie 2010, ora 14:37
De la: gbispas, la data 2010-01-06 14:50:40De la: july, la data 2010-01-06 10:02:36gbispas, sa stii ca nu iti dau dreptate. Chiar daca cunosc limba tarii NIMENI nu poate sa-mi interzica sa vorbesc in limba mea materna daca sunt intre prieteni sau vb la telefon. Eu, in locul prietenelor tale ti-as fi dat in cap ....auzi acolo!sa-i atragi atentia cum anume sa vb.!!! Ca bine zici.Sunt niste scursuri pe care nici aia din Ungaria nu-i vad cu ochi buni.Si daca le arati adevarul sar si in sus,ca esti sovin.Dar parul din ochiul lor nu-l vad nici morti. Raporteaza abuz de limbaj |
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 07:03
De la: andrei68andrei, la data 2010-01-07 14:37:57De la: gbispas, la data 2010-01-06 14:50:40De la: july, la data 2010-01-06 10:02:36gbispas, sa stii ca nu iti dau dreptate. Chiar daca cunosc limba tarii NIMENI nu poate sa-mi interzica sa vorbesc in limba mea materna daca sunt intre prieteni sau vb la telefon. Eu, in locul prietenelor tale ti-as fi dat in cap ....auzi acolo!sa-i atragi atentia cum anume sa vb.!!! Sunt niste scursuri??/ pe ce informatii te bazezi? argumenteaza ideea de scursuri, as fi dornic sa imi consolidez autostima de roman. Raporteaza abuz de limbaj
Nu trageti in pianist!
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2010, ora 08:34
Jiji , sigur frustrarea antevorbitorului tau , a facut ravagii in alter-ego-ul d-lui...
Superficialitatea este mama invataturii de vreo cativa ani incoace...!! Jos regele !! Traiasca regeleeeee!! Si pot continua... ![]() Raporteaza abuz de limbaj |
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 19:01
De la: Gigi_Octan, la data 2010-01-08 07:03:15De la: andrei68andrei, la data 2010-01-07 14:37:57De la: gbispas, la data 2010-01-06 14:50:40De la: july, la data 2010-01-06 10:02:36gbispas, sa stii ca nu iti dau dreptate. Chiar daca cunosc limba tarii NIMENI nu poate sa-mi interzica sa vorbesc in limba mea materna daca sunt intre prieteni sau vb la telefon. Eu, in locul prietenelor tale ti-as fi dat in cap ....auzi acolo!sa-i atragi atentia cum anume sa vb.!!! Amice,o sa incerc sa-ti raspund eu si sper sa nu se supere nimeni.O sa incerc sa fiu foarte scurt,nu vreau sa scriu un roman,avand in vedere ca as avea foarte multe de spus. In primul rand,asa cum am mai aratat pe aici,cum pot fi niste oameni care nu respecta deloc populatia majoritara,a acestei tari.Au mai multe drepturi decat in orice tara din lumea asta,este deja de notorietate acest lucru si ei spun ca sunt oprimati si ca se simt discriminati.Ei nu sunt in stare sa invete macar limba tarii unde locuiesc,dar sunt oprimtati saracii.Si cand spun asta ma refer la ce spun ei pe afara,personal asistand la o discutie al unui bozgor din Miercurea-Ciuc cu niste olandezi(nu stia ca eu sunt roman,inca) si in care spunea ca bozgorii sunt oprimati in Romania de sovinii de romani.Si pt mine ca si pt antevorbitorul meu doar niste scursuri pot sa afirme asa ceva.In continuare poti sa spui cui vrei tu ca in Covasna ori harghita curge miere la robinet,pentru ca ti-am spus,am circulat foarte mult prin toata tara si nici pe departe aceste orase nu sunt superioare altora cu populatie romana.Sa-ti dau un exemplu,din punctul meu de vedere,Miercurea-Ciuc,nu este mai mare decat Bacau sau Giurgiu.Dar in nici un caz nu se ridica peste acestea,cam din orice punct de vedere-curatenie,petrecerea timpului liber(e drept ca cei din Giurgiu au sansa ca sunt aproape de Bucuresti si petrec mult din timpul liber in Bucuresti),.......ce vrei tu.Si in cele din urma(am spus ca nu vreau sa ma intind) cel mai concludent lucru,cred eu,din aceste mici exemple,este faptul ca in singurul oras cu populatie 50-50% romana si maghiara,Targu Mures,pana acum cativa ani a avut un primar maghiar,dar era unul din orasele mari,in care nu se intampla nimic,totul era la nivelul anilor 90.Uite ca au ales un alt primar,de doua mandate(roman) si a inceput sa se schimbe radical.Investitii,constructii noi,economie,...e schimbat total. Pana si ungurii din Ungaria s-au saturat de figurile ieftine si mai ales de puturosenia bozgorilor de la noi.Ca sa nu mai spun de occidentali care pe la inceputul anilor 90 ii compatimeau dar au ajuns sa inteleaga ce se intampla de fapt si sa nu-i mai bage in seama.
EU
|
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 08:58
De la: camioneros70, la data 2010-01-08 08:34:12Jiji , sigur frustrarea antevorbitorului tau , a facut ravagii in alter-ego-ul d-lui... In ceea ce te priveste pe tine,intr-adevar poti continua dar n-ar fi rau sa te rezumi tot la bancuri rasuflate si basini.E singurul lucru la care te pricepi. ![]() A,sa nu intelegi gresit,nu ca ar fi ras cineva la bancurile tale ieftine,dar mai inteligent de atat oricat ai incerca,..............degeaba. Raporteaza abuz de limbaj
EU
|
|