ssimona
5 mesaje
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 21:03
Vreau sa stie si alti oameni sa nu faca greseala noastra si sa se aboneze la BOOM TV intrucat nu se asigura service nici dupa timpul specificat in contract si anume 72 ore.Mai mult nu se asigura service decat intre orele 09-18 si cum intre orele astea esti la lucru poti sa-ti iei adio de la tv. Ce sa va mai zic nu am semnal la receiver din noaptea de 31 dec. 2008, groaznic, nu? si cand credeti ca m-au programat ? pe 05.01.2009 intre orele 9-12, adica trebuie sa fiu casnica sa pot sa-mi rezolv aceasta problema sau eventual sa-mi iau o zi de concediu ca o firma idioata nu este in stare sa asigure un service .Si apropo nu este prima oara cand mi se intampla este a treia oara. DECI CITITI CU ATENTIE CONTRACTUL NU VA BUCURATI DE PRET SI DE PROGRAMELE PE CARE VI LE OFERA! va imbolnaviti de inima cu astia!
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 22:07
ASA E ARE DREPTATE .!
DIN 2007 IANUARIE AM FACUT CONTRACT CU BOOM
DIN MAI 2007 NU AM MAI AVUT SEMNAL
N.TELEFOANE...NIMENI NU STIE NIMIC
CAREA AR FI PROBLEMA?
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 12 Ianuarie 2009, ora 22:08
DACA MAI SUNTETI NU VA FIE RUSINE !!!!!!!!!!!!!
|
ssimona
5 mesaje
|
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 14:57
ASTA NU ESTE TOT OAMENI BUNI!
Mi-au reparat pe 05.01.2008 si duminica seara , adica pe 11.01.2008 mi s-a stricat iarasi........stupoare, nervi.....Am sunat si m-au programat marti initial la ora 17.00 pt ca atunci le-am spus ca sunt acasa. Si ce sa vezi? mai suna sotul meu inca o data sa se certe cu ieri si i se spune cu nonsalanta ca figuram programati in calculator pentru remediere pe 15.01.2008, adica tocmai joi si normal intre orele 09.00-13.00 cand nu este nimeni acasa.Si-au permis sa ne schimbe programarea fara sa ne anunte, fara sa aiba acordul meu ca sunt acasa. Nu stiu ce sa mai fac.TRAGETI DVS. CONCLUZIILE! Nu vreau sa incetez deocamdata contractul pana nu implinesc 2 ani, mai 1/2 an, pt. ca tb. sa le platesc 150euro f. TVA contravaloarea instalarii gratuite de care am BENEFICIAT. Dar am facut reclamatie la protectia consumatorului si o sa mai fac pana imi expira contractul de o sa-i coste mai mult decat au incasat de la mine in acesti doi ani.
|
|
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 17:48
Salut și eu sîn abonatã bum ne-a venit 350 ron de plãtit luna asta am cerut rezilierea contractului ,(fiind expirat )iar ei au zis cã în varã putem renunța și ne costã niște bani pt renunțare la serviciul lor
|
sorin_0_9
15 mesaje
Oras: Oradea
|
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 08:43
De ce nu va reziliati contractele cu ei ? Eu sunt mai norocos sunt pe RDS&RCS si pe langa preturi bune au si servicii destul de bune( mai lasa de dorit, dar macar te suna sa te intrebe la ce ora esti acasa in cazul in care ai reclamat vreo problema). cablu tv +internet+tel fix si mobil =70 ron pe luna .
|
Fosta membra 9am.ro
54 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 15 Februarie 2009, ora 16:40
De la: gigiradiotv, la data 2009-01-12 22:08:45DACA MAI SUNTETI NU VA FIE RUSINE !!!!!!!!!!!!! si eu doream sa ma abonez la boom,merci p[entru informatii......
|
|
|
super_green_frog
1358 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 09:03
Noi locuim in Bucuresti si avem contract cu BOOM de vreo 4 luni. Ne-au montat palaria si avem doua unitati de emisie. Ma mira comentariile voastre fiindca noi suntem extrem de multumiti. E adevarat ca am intarziat plata facturii iar in perioada sarbatorilor de iarna ne-au suspendat emiterea anuitor programe. Am sunat si ne-au acordat intelegere pana dupa sarbatori. In acest rastimp n-am avut acces la programele XX si alte cateva extraoptiuni dar pachetul de baza a functionat perfect. Sunt foarte multumita de receptia semnalului spre deosebire de firma de cablu anterioara care a oferit constant conditii tehnice execrabile si am avut ani de zile o receptie foarte proasta crezand ca e din cauza televizoarelor care sunt cam vechi. Nu mai zic ca intrerupeau emisia pe perioade destul de lungi cand ti-era lumea mai draga iar la telefon nu prea raspundea nimeni sau suna numai ocupat. In concluzie, suntem foarte multumiti de boom dar banuiesc la la fel de bun ar fi si optiunea DOLCE de la Romtelecom. Parerile sunt impartite in functie de zonele in care locuiti iar calitatea emisiei depinde probabil de asta.
All Things Grow With Love
|
|
|
suteudaniel8
299 mesaje
Oras: Cluj
|
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 14:48
Eu am UPC si is oarecum multumit acuma dupa ce vadcefac aia de la boom tv... fiecare are o perceptie diferita fata de o firma sau un om pentru ca a fost tratat diferit. Boom la fel ca orice altceva si cu bune si cu rele ;)
Shaggy
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 16 Februarie 2009, ora 21:10
spui ca ai probleme la boom. crezi ca toti lucreaza dupa programul tau? sunt curios sa vad programarile de care mentionezi. ce imi poti spune? sunt abonat boom tv din august 2007, contract pe 24 luni si, cand am avut probleme mi s-a facut programare de service in maxim 72 ore, la nicio firma nu esti reprogramat fara sa fii anuntat. cei care trebuie sa vina cand ai o problema(ma refer la boom tv) te suna inainte sa ajunga. nimeni nu merge la o adresa fara sa sune inainte(cum ai spus, se poate intampla sa nu fie nimeni acasa)
|
ciraco85
2 mesaje
|
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 09:23
Am un prieten care avea boom. Mergea super, mai bine decat dolce al meu, dar cand s-a dus receptorul a stat peste 2 sapt. fara tv. Avea contract pe 2 ani dar l-a reziliat deoarece nu si-au indeplinit obligatiile, fara sa plateasca nimic in plus.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 17:15
simonooo!! un contract semnat pe 2 ani cum e la cosmote, orange..etc..boom.. ai intzeles ideea...el trebuie respectat doar in conditziile in care ei respecta la randul lor contratul....asa ca analizeaza tu foilea alea mai bine ca trebuie sa gasesti ceva legat de bataia asta de joc cu care va trateaza ...incat sa spui ca nu au respectat aia...si de aici ar trbeui sa fie usor pt ptrotectia consumatorului...nici nu se ajunge la proces...
|
Fosta membra 9am.ro
118 mesaje
|
Postat pe: 22 Martie 2009, ora 05:28
Fata de tot ce citesc pe internet aceste informatii sunt foarte utile. Tocmai voiam sa ma abonez. Va multumesc. Daca am dezvolta aceste informatii, serviciile s-ar imbunatatii si noi n-am mai lua plasa. Va spun si eu cum sa va alegeti societatea de asigurari. Intrebati la atelierele de repararatii ei stiu cel mai bine. Pentru asigurarea la unele societati duci masina si o ridici la sfarsitul reparatiei fara probleme. Pentru asigurarea platita la alte societati platesti din buzunar dupa care umbli dupa despagubire. Atentie cu cat este reclama mai mare cu atat sa fiti mai atenti. Inca o data multumesc.
|
lumy_luminitza2006
5 mesaje
|
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 12:40
aveti dreptate am boom de doi ani e foarte sump,iar un pic daca bate vantul nu mai am semnal.e si foarte scump asa ca de luna viitore renunt pentru ca acum in alta camera am bagat RDS (tv+internet+tel.mobila si fixa 70 ron)iar la boom pe doua tv am dat 89 ron .ce sa faci frate suntem in criza si mai renuntam la serviciile celor ce tin la tarife
|
mariuskey
47 mesaje
|
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 09:31
Firma mama a facut contract cu diferite firme micute de instalare aceasta este greseala fundamentala pentru care aveti probleme,menegeri locali va preiau reclamatiile si trimit echipa de instalatori care vin cand pot sau cand au timp si chef.Vis a vis de semnal este cel mai bun semnal din tara la ora actuala si daca este instalata corect antena si nu exista posibilitatea sa se deplaseze pe suport sau cu suport cu tot atunci nu ar trebui sa aveti probleme decat cateva secunde cand sunt descarcari electrice puternice.Avantajul televiziunii digitale este calitatea imaginii ca aceea cu dvd-ul dezavantajul sunt preturile mari in romania si boom tv e cel mai scump datorita celor 2 euro platiti de fiecare client firmei care detine satelitul.Am lucrat ca instalator 3 luni pt o firma afiliata boom si va pot spune cate ceva am renuntat ca patronul mai are sa-mi plateasca si azi suma de 800 ron si nu reusesc sa-mi scot banii am lucrat si cu masina pers a trecut un an si 4 luni de atunci cam asta este cu boom tv.Ca sfat:asigurativa ca fac instalarea corect si cereti sa va regleze antena cu aparat digital sefram asa sunteti siguri ca avetyi semnal bun si nu aveti probleme si sa fie antena cat mai bine fixata sa nu se miste din sau cu suportul am patit ca a cazut antena cand abatut vantul ca a scos caramizile din perete.Nu uitati este cea mai buna la semnal din tara la ora actuala pt ca are satelitul cel mai aproape de romania.Cam asta este cu boom tv
|
marius664
1 mesaj
Oras: Alexandria
|
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 16:27
Asa e la toate firmele stai linistita.Oricum sunt servicii mai bune pe DTH decat pe CATV unde depind de stalpi , cabluri, tensiune electrica in punctele de alimentare.Cele mai bune televiziuni digitale sunt DOLCE(Romtelecom) si FOCUS SAT ( UPC).La CATV ramane UPC ul cu mult peste RCS chiar daca n au paramele alea de gesepeuri.
|
tzetze
16 mesaje
|
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 17:25
facturi de 300 RON la un abonament de baza, fara nici o extraoptiune si facturi care au fost achitate, pt care am pastrat si dovada platii, dar trebuie alergatura si bataie de cap ca sa nu le achit a doua oara... pt ca boom-ul mi le tot trece drept restante si imi apar mereu in factura curenta.
|
hypomari
3 mesaje
|
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 22:31
ai cel mai tare nick de pe net... m-a binedispus pe toata seara
|
sandrutza_m
1 mesaj
|
Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 08:33
ia-ti la rds k sunt super ok... eu am abonament complet cu tel, tv si net si nu dau mai mult de 60 pe luna
|
dincavasile
4 mesaje
|
Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 11:53
De la: luke, la data 2009-02-15 16:40:50De la: gigiradiotv, la data 2009-01-12 22:08:45DACA MAI SUNTETI NU VA FIE RUSINE !!!!!!!!!!!!! si eu doream sa ma abonez la boom,merci p[entru informatii......
|
dincavasile
4 mesaje
|
Postat pe: 18 Aprilie 2009, ora 11:53
De la: luke, la data 2009-02-15 16:40:50De la: gigiradiotv, la data 2009-01-12 22:08:45DACA MAI SUNTETI NU VA FIE RUSINE !!!!!!!!!!!!! si eu doream sa ma abonez la boom,merci p[entru informatii......
|
nelubz2007
6 mesaje
Oras: Buzau
|
Postat pe: 20 Aprilie 2009, ora 12:42
ASA ESTE SI LA DOLCE.
AU INTRODUS CATEVA CANALE DE TIP CINESTAR SI INCA DOUA.
LE-AU ANULAT IN TIMP SI AM RAMAS CU TEMBELIZIUNILE CLASICE.
IN REST NIMIC NOU SUB SOARE.
TOTUL ESTE NAI RECLAMA SI ATAT.
LA BANI SE REPED TOTI SI ACESTIA SA FIE CAT DE MULTI.
TE ADEMENESC CU ABONANAMENTE MINCINOASE SI TE FAC LA BUZUNAR.
DE ALTFEL ESTE CARACTERISTIC TUTUROR.
MA OPRESC CA ALTFEL AS FACE UN ROMAN...............
|
addan
127 mesaje
|
Postat pe: 26 Aprilie 2009, ora 09:40
...FRATILOR, EU SUNT DE APROAPE UN AN LA UPC (VARIANTA DIGITALA PLAY LARGE) , ce s-a va spun , nu vreau sa-i laud ca le cresc coarne, INSA SUNT CEI MAI TARI DE PE PIATA ! PESTE AMARATII DE LA RCS&RDS CARE NICI NU AU AUZIT DE TELEVIZIUNE DIGITALA SI CARE AU SERVICII : PILAF SAU VARZA ! ASTA E ADEVARUL ! PUNCT !
777
|
stancu_74
3 mesaje
|
Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 14:03
cei de la boom sunt niste nesimtiti. o firma de tot rahatu'. nu respecta contractul de niciun fel. rusine lor.
|
Fosta membra 9am.ro
16019 mesaje
|
Postat pe: 29 Aprilie 2009, ora 10:40
De la: stancu_74, la data 2009-04-28 14:03:45cei de la boom sunt niste nesimtiti. o firma de tot rahatu'. nu respecta contractul de niciun fel. rusine lor. asa e ai dreptate,boom degeaba ca tot niste nesimtiti raman,dar daca totusi dispar si aia,daca-i boomu' mare[unu' nuclear de exemplu']
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
dincavasile
4 mesaje
|
Postat pe: 30 Aprilie 2009, ora 23:54
si mie mi sa intamplat la fel doar ca cel care a venit sa semneze contractul a mintit ca pot sa renunt cand vreau chiar daca este stipulat in contract pe 24 de luni dupa care mau dat in judecata ca renunt la contract
|
Fosta membra 9am.ro
18 mesaje
|
Postat pe: 3 Mai 2009, ora 13:42
Nu se mai asigura service la Boom deoarece echipele de instalari kare fac instalarea si se ocupa de servisari nu si-au primit bani de 4-6 luni!O spun din surse sigure!
|
super_green_frog
1358 mesaje
|
Postat pe: 4 Mai 2009, ora 11:18
Noi suntem abonati de peste 6 luni si suntem incontinuare extrem de multumiti de calitatea serviciilor in comparabil cu reteaua prin cablu care era execrabila (fostul astral actualmente UPC).
All Things Grow With Love
|
stancu_74
3 mesaje
|
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 12:43
si ce s-a intamplat dupa ce te-au dat in judecata??? cine a avut castig de cauza? si pe mine m-au sunat sa ma ameninte ca ma dau in judecata.
|
necunoscut
1 mesaj
|
Postat pe: 20 Iunie 2009, ora 14:49
sunt varzza astia de ;la boom
|
|
|