back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nu va abonati la boom tv

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

9am209836

2 mesaje
Postat pe: 6 August 2010, ora 17:14

Ma intreb cit trebuie sa fie de disperati unii oameni ca sa se comporte asa. Am renuntat la Boom din ratiuni obiective: am 4 televizoare si am preferat sa folosesc semnal analog cind au ajuns pe strada mea. Pina atunci am beneficiat de serviciile Boom ireprosabil, ba chiar mi-au placut serviciile mai mult decit la alte TV satelit. Dupa ce am trimis scrisoarea recomandata de reziliere au inceput problemele. Mai intii m-a sunat unul sa ma convinga in fel si chip sa ramin abonat. NU. A revenit, tot NU. Dupa vre-o 8 luni, timp in care am tot primit facturi cu nonsalanta ma trezesc cu un telefon "de la debite" - ii explic ca nu mai sunt abonat, ca am confirmarea ca au primit rezilierea - "Bine, va sunam noi". Dupa o luna ma trimesc cu notificare de la avocat, ca ma da in judecata, ca... si asa mai departe. Ba, nu intelegeti ca am reziliat contractul? Am mai primit vre-o doua amenintari, imi fac timp si sun din nou la "Relatii cu clientii "Da, aveti dreptate, este o eroae de-a noastra, nu aveti debite, este reziliat". "Cind veniti sa luati palaria de pe casa?" Va sunam noi. - N-au mai sunat. Sun din nou, "Nu putem noi, trebuie sa va sune colegii de la rezilieri" "Nu intelegeti ca e reziliat? - Da??? Va sunam noi - Adresa va rog -- Nu, Nu , va sunam noi." Revin si le spun a vreau sa mut palaria la alta adresa numai sa scap de ei - "Va costa 150 demontatul- montatul !!" Dar daca sunt client nou - "Nu va costa nimic!???!" "Dati-mi adresa ca aduc eu ligheanul de pe casa si fac cerere pentru serviciu nou - gratuit! "Desigur, adresa este undeva pe Oltenitei - dar scrieti si un numar de telefon" "Am inspiratia sa sun inainte - nici nu apuc sa spun bunaziua ca omul imi spune abrupt - pentru predari nu va duceti in oltenitei ci pe strada....! Perplex ii spun ca tocmai ce am primit adresa de la Boom - "Sint doar citiva pusti, nu stau mai mult de citeva zile - habar nu au!
Concluzia - Daca va trece prin cap sa va abonati la Boom dupa ce ati citit cele de mai sus - faceti-o ca e semn ca sunteti mai prost ma mine!

9am209836

2 mesaje
Postat pe: 6 August 2010, ora 17:16

Ma intreb cit trebuie sa fie de disperati unii oameni ca sa se comporte asa. Am renuntat la Boom din ratiuni obiective: am 4 televizoare si am preferat sa folosesc semnal analog cind au ajuns pe strada mea. Pina atunci am beneficiat de serviciile Boom ireprosabil, ba chiar mi-au placut serviciile mai mult decit la alte TV satelit. Dupa ce am trimis scrisoarea recomandata de reziliere au inceput problemele. Mai intii m-a sunat unul sa ma convinga in fel si chip sa ramin abonat. NU. A revenit, tot NU. Dupa vre-o 8 luni, timp in care am tot primit facturi cu nonsalanta ma trezesc cu un telefon "de la debite" - ii explic ca nu mai sunt abonat, ca am confirmarea ca au primit rezilierea - "Bine, va sunam noi". Dupa o luna ma trimesc cu notificare de la avocat, ca ma da in judecata, ca... si asa mai departe. Ba, nu intelegeti ca am reziliat contractul? Am mai primit vre-o doua amenintari, imi fac timp si sun din nou la "Relatii cu clientii "Da, aveti dreptate, este o eroae de-a noastra, nu aveti debite, este reziliat". "Cind veniti sa luati palaria de pe casa?" Va sunam noi. - N-au mai sunat. Sun din nou, "Nu putem noi, trebuie sa va sune colegii de la rezilieri" "Nu intelegeti ca e reziliat? - Da??? Va sunam noi - Adresa va rog -- Nu, Nu , va sunam noi." Revin si le spun a vreau sa mut palaria la alta adresa numai sa scap de ei - "Va costa 150 demontatul- montatul !!" Dar daca sunt client nou - "Nu va costa nimic!???!" "Dati-mi adresa ca aduc eu ligheanul de pe casa si fac cerere pentru serviciu nou - gratuit! "Desigur, adresa este undeva pe Oltenitei - dar scrieti si un numar de telefon" "Am inspiratia sa sun inainte - nici nu apuc sa spun bunaziua ca omul imi spune abrupt - pentru predari nu va duceti in oltenitei ci pe strada....! Perplex ii spun ca tocmai ce am primit adresa de la Boom - "Sint doar citiva pusti, nu stau mai mult de citeva zile - habar nu au!
Concluzia - Daca va trece prin cap sa va abonati la Boom dupa ce ati citit cele de mai sus - faceti-o ca e semn ca sunteti mai prost ma mine!

Raporteaza abuz de limbaj
simona29

1 mesaj
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 August 2010, ora 19:11

Cred ca toata lumea a avut probleme intr-un moment sau altul cu firmele de cablu. Eu pot sa va spus ca ii astept pe cei de la upc din mai sa cableze un bloc nou. In fiecare saptamana anunta ca o sa vina si asa au trecut trei luni jumate. Ma mai trezesc si acasa cu o echipa care vine sa traga cablu si constata ca nu au de unde, ca nu e legat blocul la reteaua lor. Mai primesc mesaje ca se face instalarea la o anumita ora si eu sun sa le amintesc ca nu se poate instala pana nu fac infrastructura in bloc. Ei nu stiu unii de altii. Nu stiu unde au cablu si unde nu. Pentru mine ei sunt varza.
Azi am prima zi de Boom pt ca m-am saturat sa stau dupa upc. Am vorbit cu ei vineri si azi, marti, am cablu. Pana acum numai cuvinte de lauda. O sa va mai spun pe parcurs ce ce intampla. Dar am increderea ca o sa fie bine.

9am243893

2 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 21:35

Ai dreptate cine nu are booooooooom nu stie ce este defat boooooom aveti mare grija cand vreti sa renuntati la contract.

9am243893

2 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 21:54

Mare grija fratilor la renuntarea contractului la boooooooooom rahat informativ va spun daca vreti sa renuntati la contract planificativa acest lucru cu 8 sau 9 luni inainte ca va veti trezi si dupa renuntarea contractului cu facturi pe o perioada de 8 sau 9 luni nu glumesc.

Fosta membra 9am.ro

1257 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 25 Noiembrie 2010, ora 23:19

Mi-a fost dor de topicul asta...nu l-am vazut de mult...
Daca vreti sa scapati de ei la expirarea contractului [ex. 2 ani] trebuie sa faceti in scris o cerere de renuntare la abon. cu confirm. de primire... in a 23 -a luna ...si apoi lasati provider-ul in plata Domnului sa dea semnal pina nu mai poate ...in plus aveti si o lege care va protejeaza de asemenea aspecte...cititi bine contractul editat cu litere mici...

9am244419

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2010, ora 15:06

E o firma de ...... 2 bani ........nu va abonati k nu mai scapati de ei ,eu am reziliat contractul si dupa 2 ani mi-a venit de platit inca 3 facturi ,,, de fapt cum au ai chef pun oamneii la plata si inainte de sarbatori sume fabuloase ....deci renuntati k nu are rost va spun sunt fff dezamagita de boomm..

9am244504moga

1 mesaj

Postat pe: 27 Decembrie 2010, ora 16:26

Cata dreptate aveti! Eu am incheiat un contract cu BOOM TV pe 11 martie 2005 pentru doi ani (pana pe 11 martie 2007).
Astazi, 27 decembrie 2010, primesc mesaj pe mobil ca "dosarul dvs.privind restanta catre BOOM TV a fost transferat la departamentul recuperari creante".
Mi-a fost ridicat materialul primit de la ei din 2007 si s-au trezit acum sa ma anunte ca am restante!!!
Sunt disperati sa faca rost de bani. Nu este o firma serioasa. Am avut mari probleme cu semnalul si, iata, ca dupa ani reapar ca un cosmar.
FERITI-VA DE BOOM TV!!!

Fosta membra 9am.ro

1257 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2010, ora 17:59

De la: 9am244504moga, la data 2010-12-27 16:26:34Cata dreptate aveti! Eu am incheiat un contract cu BOOM TV pe 11 martie 2005 pentru doi ani (pana pe 11 martie 2007).
Astazi, 27 decembrie 2010, primesc mesaj pe mobil ca "dosarul dvs.privind restanta catre BOOM TV a fost transferat la departamentul recuperari creante".
Mi-a fost ridicat materialul primit de la ei din 2007 si s-au trezit acum sa ma anunte ca am restante!!!
Sunt disperati sa faca rost de bani. Nu este o firma serioasa. Am avut mari probleme cu semnalul si, iata, ca dupa ani reapar ca un cosmar.
FERITI-VA DE BOOM TV!!!

pai daca le-ai dat aparatul [receaivarul si parabolica si ai platit la timp de ce sa-ti faci probleme ?
uite aici o adresa care ar putea sa te ajute :
www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayForumPage/forumID_71/Pro...

Fosta membra 9am.ro

1257 mesaje

Postat pe: 27 Decembrie 2010, ora 18:10

aveti grija si la providerii de net...sunt hoti,mari ...folosesc doua unitati de masura la viteza ...KB-ul si Kb-ul...sau folosesc cuvinte mestesugite ex: viteza de desc. ,,de pina la ''...KB...SI NU POT ASIGURA NICI UN SFERT DIN VITEZA PROMISA...si acum inctocmesc contracte de 2 ani...

laiosp

1 mesaj
Postat pe: 17 Ianuarie 2011, ora 11:12

Eu am sunat sa reclam ca receiverul lor "nu poate decoda programul ..." , am urmat pasii robotului telefonic iar convorbirea sa intrerupt pana sa-mi raspunda un ... operator ... ; nu mi-a venit sa cred si am mai incercat de cateva ori ; acelasi rezultat
Intr-un final am rugat frumos robotul sa comunice el operatorilor ... foarte ocupati (oare de ce ?) , ca platesc un serviciu de care nu beneficiez si sa considere contractul reziliat ...
Am apelat la focus care au programele de baza mai interesante dar cel mai important ... am probat , se deplaseaza imediat la solicitare telefonica direct cu omul de service ; ceea ce nu exista la boom .
Nu va creati probleme apeland la boom tv .

cristi83

1 mesaj
Postat pe: 25 Februarie 2011, ora 00:29

AM AVUT UN CONTRACT LA ACEASTA FIRMA NISTE NESIMTITI PLATEAM UN ABONAMENT DE 170LEI PE LUNA,IAR DACA INTARZIAM O ZI IMI INCHIDEAU ABONAMENTU IN SECUNDA DOI ,DAR 29DEC.2010NU AM MAI PUTUT VEDE NIMIC LA TV I-AM SUNAT SIMIAU SPUS CA NU POT VENI DECAT PE 5IAN.2011,NU AU VENIT NICI ATUNCIAU VENIT PE 7IAN.AM FACUT CERERE DE REZILIERE AU ZIS CA DUREAZA 30ZILE PANA LA INCETAREA CONTRACTULUI,AM ACCEPTATSA SE TERMINE CELE 30 ZILE DAR INTRE TIMP IAR SAU DEFECTAT IAM SUNAT SI AU VENIT DUPA 5ZILEATUNCI LEAM ZIS SA LE IA RECEPTOARELE DAR NU LE-AU LUAT BATAIE DE JOC ,MA SUNAT UN OPERATOR SI MA INTREBAT DACA MAI VREAU SA CONTINUI CONTRACTU CU EI LE-AM SPUS CA NU AU ACCEPTAT,DAR DUPA O LUNA MAM TREZIT CU UN MESAJ PE TELEFON CA TREBUIE SA LE PLATESC 3400RON,ROMANIE DE RAHAT,NISTE NENOROCITI NU STIU CE SA FAC ORICE SUGESTIE IMI VA FI DE AJUTOR,NU VA ABONATI LA BOOM TV NISTE NENOROCITI.VA MULTUMESC

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 Februarie 2011, ora 00:32

.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
necunoscut

4 mesaje
Postat pe: 27 Mai 2011, ora 14:30

FIRMA TV DE 2 RONI SI CEVA
Sarut-mainile si Buna ziua.
La mine problema e si mai complicata:
- Acum 2 ani si jumatateeram plecat in Canada.Socrul meu. (Dumnezeu sa-l ierte) bolnav, era la mine.
- A facut prostia sa faca abonamen tBoom pe numele meu.
_ Cand m-am intors n-am zis nimic, dar cand am avut o problema si am solicitat service-ul acesta a venit dupa 15 zile si numai dupa ce am incercat sa rsziliez contractul;
- Mi s-a spus ca fiind in provincie s-a schimbat cel care face service_ul si ca contractul nu poate fi reziliat pentru ca e facut pe o perioada determinata de 24 luni si daca o fac sa fiu dat judecata
- n-am avut incotro si am acceptat pt. ca nici contractul nu l-am gasit si nici nu stiam ce este in el
- atunci am rugat sa se renunte la32 receptori pentruca nu folosesc decat unul eventual 2
- Ulterior am fost sunat si anuntat de oferta lor d sa-mi introduca 3 posturi cu desene si sa nu platesc al doilea receptor ceea ce m-a bucurat
- Contractul a expirat in decembrie 2010,
- In ianuarie 2011 surpriza, factura era mai bogata cu un recetor in plus si programele de desene desi nu le-am solicitat
- normal ca nu am platit factura si am sunat cerand lamurir, raspuns surpriza: contractul se prelungeste automat, si ca dupa un an a expirat oferta si a devenit abonament
- le-am si trimis in scris de 2 ori sa ma lase in pace degeaba
- si uita asa luna de luna au majorat desi eu nu ma uitam la televisor pe antena Boom ultima facura sosind luna trecuta in mai 2011cumulata cu toate lunile
ASA CA NU STIU CINE E INDRAGOSTIT DE BOOM, ARE NISTE AVANTAJE TERIBILE, SERVICE NEMAIPOMENIT, DAR CA A DAT-O CHIX E CLAR NU MAI AVEM SI NU INTAMPLATOR
-

necunoscut

4 mesaje
Postat pe: 27 Mai 2011, ora 14:30

FIRMA TV DE 2 RONI SI CEVA
Sarut-mainile si Buna ziua.
La mine problema e si mai complicata:
- Acum 2 ani si jumatateeram plecat in Canada.Socrul meu. (Dumnezeu sa-l ierte) bolnav, era la mine.
- A facut prostia sa faca abonamen tBoom pe numele meu.
_ Cand m-am intors n-am zis nimic, dar cand am avut o problema si am solicitat service-ul acesta a venit dupa 15 zile si numai dupa ce am incercat sa rsziliez contractul;
- Mi s-a spus ca fiind in provincie s-a schimbat cel care face service_ul si ca contractul nu poate fi reziliat pentru ca e facut pe o perioada determinata de 24 luni si daca o fac sa fiu dat judecata
- n-am avut incotro si am acceptat pt. ca nici contractul nu l-am gasit si nici nu stiam ce este in el
- atunci am rugat sa se renunte la32 receptori pentruca nu folosesc decat unul eventual 2
- Ulterior am fost sunat si anuntat de oferta lor d sa-mi introduca 3 posturi cu desene si sa nu platesc al doilea receptor ceea ce m-a bucurat
- Contractul a expirat in decembrie 2010,
- In ianuarie 2011 surpriza, factura era mai bogata cu un recetor in plus si programele de desene desi nu le-am solicitat
- normal ca nu am platit factura si am sunat cerand lamurir, raspuns surpriza: contractul se prelungeste automat, si ca dupa un an a expirat oferta si a devenit abonament
- si uita asa luna de luna au majorat desi eu nu ma uitam la televisor pe antena Boom ultima facura sosind luna trecuta in mai 2011cumulata cu toate lunile
ASA CA NU STIU CINE E INDRAGOSTIT DE BOOM, ARE NISTE AVANTAJE TERIBILE, SERVICE NEMAIPOMENIT, DAR CA A DAT-O CHIX E CLAR NU MAI AVEM SI NU INTAMPLATOR
-

9am247745

1 mesaj
Postat pe: 22 Iunie 2011, ora 08:43

va recoman ORICE ALTA TELEVIZIUNE in AFARA DE BOOM TV. Sunt niste NESIMTITI taie din programe cand le vine lor bine, si au un contract asa de bine facut de nu te mai poti scapa de ei veci. STOP BUM TV

atti19831

2 mesaje
Postat pe: 21 Iulie 2011, ora 18:48

De la: atti19831, la data 2010-05-28 21:04:40

NU VA ABONATI LA BOOM!!..nu merita ,am incercat sa iau legatura cu ei si nimic..nu am reusit,contractul a expirat de 5 luni, nu am mai reinnoit contractul..dar nici nu am mai platit facturile cu toate k ele tot vin,nu stiu ce se intampla cu ei dar eu semnal am si aztazi cu toate programele incluse in pachet, poate se gandesc k le voi plati luna viitoare.....din toate postarile pe care le-am vazut aici doar 10% sunt pro si restul contra,se poate usor trage o concluzie despre BOOM EXTRASATELIT!!

Nu are rost sa va explic totul,cica...ma contacteaza o avocata daca nu platesc x lei pana in data de,la tribunal cu mine,ok am inteles,am mers eu la OPC pt k 2 ani m-am chinuit cu ei dupa expirarea contractului si nu am reusit sa scap de ei,credeti-ma in 30 de zile am primit raspuns de la prot cons. cum k firma Boom "doreste sa inchida reclamatia in mod amiabil,oferindu-va rezilierea contractului fara datorii,debitul restat de xxx lei fiind anulat"
No comment...
Ar trebui sa le raspund ca nu,nu pe cale amiabila pt ca in ultimi 2 ani ei nu asta au facut cu mine,amenintari si tot tacamul

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului NU VA ABONATI LA BOOM TV
Mergi la: