back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Nu va abonati la boom tv

Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:

bmolecula

11 mesaje
Postat pe: 27 Iunie 2009, ora 14:27

e prima data cand vad aceste mesaje,referitoare la boom tv.sunt abonat boom tv,am avut tot timpul probleme legate de costul facturii,de semnal atunci cand ploua,am facut 2 ani la ei,iar acum m-a mancat undeva sa mai iau 4 programe de desene animate pt fetitele mele.ce credeti?urmatoarea factura ma anunta ca sunt obligata sa mai raman 2 ani la ei,in caz contrar voi plati 150 de euro,lucru de care nu am fost informata prin tel atunci cand am cerut pachetul de desene.concluzia?sunt niste impostori,de care trebuie sa se fereasca TOATA lumea.

super_green_frog

1358 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 23:17

Eu sunt abonata de un an la BOOM iar de luna asta sunt m-am abonat si la DOLCE. Prin comparatie, sunt multumita de amandoua in aceeasi masura in ce priveste calitatea receptiei si serviciilor prestate. DOLCE de la Romtelecom e muuult mai ieftin.

All Things Grow With Love
Punisher_33

1 mesaj
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 07:18

Mai draga domnule, eu sunt abonat RCS&RDS de trei ani, (tv+tel. fix si mobil+net), dar nu stiu ce este aia defectiune sau ca nu au venit la timp. Am avut cu net-ul niste probleme cu net-ul, dar in 2-3 ore sau rezolvat. Asa ca eu nu am ce sa le reprosez celor de la RCS&RDS. Si nu au venit cand au avut chef, au venit chiar si seara la 19 si 30, o data, a doua oara la ora 9 dimineata.Lucrez in trei schimburi, cand am timp stau la PC, si cand am probleme, au fost vreo 3probleme in 3 ani, cum am dat tel. daca nu au venit pe moment, au venit in max. 3 ore. Asa ca nu stiu ce ai cu RDS-ul, dar ma rog, fiecare cu......

free8jumper

5 mesaje
Postat pe: 30 Iulie 2009, ora 20:44

Se pare ca nu se poate generaliza o parere despre o firma sau alta din domeniu. Mai devreme cineva zicea ca RDS e sfantul intre pacatosi. Acum doi ani am incercat sa ma abonez la DIGI TV si am facut o cerere in acest sens. Am fost dus cu zaharelul timp de mai mult de doua luni, cu promisiun,i cu scuze si cu tot tacamul. In final m-am abonat la C-Zone (internet, TV, telefon). Astia lucrau si duminica daca erau probleme in retea. Dar RDS-ul a considerat ca e momentul sa se extinda si au acaparat si C-Zone, ca daca ceva merge bine trebuie redus la tacere. Simbata 25 iulie a cazut netul. Si bineinteles ca si autointitulatul sistem de telefonie fixa. Pentru a putea reclama a trebuit sa telefonez de pe Vodafone, cu costurile de rigoare. Si iar au inceput cu promisiuni, cu angajamente, ca duminica o sa mearga, etc. Nu a mers nici luni, nici marti, abia miercuri. In tot acest timp nimeni nu a vrut sa-mi dea un numar de telefon de la conducerea RDS, sa nu-i deranjez. S-a ajuns pana la a-mi promite o reducere la abonament pentru perioada de nefunctionare. Degeaba am incercat sa explic ca nu m-am abonat pentru astfel de reduceri ci pentru a avea internet. Concluzia e amara; mafiotii de la RDS urmaresc strict castigul si ii doare undeva de clienti.
P.S. Pe site-ul marei firme RDS nu poti sa iei legatura cu firma, deoarece nu ai nici o posibilitate de contact. Deci nu ii intereseaza subiectul. Taci si cotizezi.

Fosta membra 9am.ro

14 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 6 Septembrie 2009, ora 20:45

am 5 abonamente la boom..si am avut probleme mari ft mari chiar la inceput...trebuia sa deschid o pensiune ...si era programata o data da deschiderii restaurantului...unde aveam deja invitati ...era o zii ft mare ..si ft importanta...la care ei m.au lasat fara semnal...adica au installat dar nu au dat drumul nu stiu...am vorbit singura ..de fiecare data se fac ca nu stiu despre ce este vorba nu pot sa,i iert pt ce mi.au facut...serviciile de service sunt inexistente aici...am avut multe nemultumiri si chiar nu.si respecta contractele...sunt degeaba...mereu se intrerupe semnalul..antenea mea nu se misca sigur...clientii nu stiu ce sa faca atunci cand raman fara semnal..si suntem tot pe fuga ba la un aparat ba la altul...mereu reglam si suntem la dispozitia clientilor...este dureros si sa le fie rusine ....platesc un contract care la inceput era o suma si acum este alta...mereu vin facturi la greu si nu fac ceea ce le cer ..le spun sa faca tot posibilul sa trimita o singura factura pe toata suma ...o factura imi era emisa prin mail..nu mai am aceea adresa de mail si i.am sunat si le.am spus ca vreau factura prin posta ..dar nu ajunge veci...sund de groaza cum expira contractul adio....

saintblizz

33 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 22:09

Stiti cum se zice, licru facut cu propia mana, se cheama lucru manual.
Daca nu v-ati informat dinainte, nu ati citit contract, nu ati comparat si voi preturile de piata, asta e.
Cel mai bun este de la rds.

smaria

6 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2010, ora 01:03

daca aveti un contract care nu va multumeste sunati la relatii clienti la boom si se rezolva va spune fata tb doar injurati

catalin_779

7 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 15:27

sunt varza si UPC ul...cum se strica vremea pa ..nu tu internet nu tu Tv..stai si te uiti pe pereti..asta fiinca nu au fibra optica,merg tpt pe fire de Cu...noroc cu RDS..mere net ul fain ,telefonie,tv pina in 60 de roni

Raporteaza abuz de limbaj
rodicadriana

10 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 09:05

Si eu vroiam sa ma abonez la RDS, dar blocul nostru nu e cablat. RDS-ul e ok. Am la ei internetul si un tel. mobil. Platesc 39 lei internetul si am si pe mobil (lap-top), iar la telefon platesc doar cat vorbesc, iar preturile sunt f bune.

Fosta membra 9am.ro

18 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 13:49

Pai dumneavoastra lucrati pe 31 dec!Nu stiu da numai in Rominia auzi asemenea aberati!V-au programat pe 5 ianuarie pentru simplu motiv k atunci au inceput munca!Am un prieten kare are boom si ii foarte multumit!Va spun este important cine si cum vi-l instaleaza!Sunt servici rominesti pona la urma!

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 5 Februarie 2010, ora 18:12

EU SUNT LA RDS -RCS DE LA INFIINTARE SI AM DE TOATE 8 IN 2 DEFECTE NICI NU-MI ADUC AMINTE DACA AM AVUT VREO DATA 80 LEI 4 NR TEL ,NET ,CATV DIGI TV ASA CA E CEL MAI TARE DEOCAMDATA SEMNAL SUPER ,VITEZA SUPER.

AgentBoom

4 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 01:02

Salutare la toata lumea! Am urmarit discutiile de pe forum si am observat ca lumea se plange de Boom si de calitatea servicilor de la Boom....Fiind angajat al acestei firme va pot spune ca nu e de vina firma pt calitatea serviciilor, ci firmele de instalari colaboratoare cu Boom tv....ce ati prezentat mai sus sunt cazuri particulare izolate...va spun...orice antena parabolica daca nu e montata corespunzator isi pierde semnalul....Avand in vedere valul mare de plangeri la adresa serviciilor noastre, firma a decis sa angajeze doar personal calificat si cu instruire in montarea de antene, iar din ianuarie 2010 procentul de clienti nemultumiti boom tv a scazut cu 76%....ceea ce inseamna un real progres...Ca si caracteristici a serviciilor noastre va pot spune ca din septembrie 2009 Boom tv a inceput difuzarea, in premiera, a 4 meciuri live din Uefa Champions League, deci, in afara de meciul de pe TVR , aveti posibilitatea sa alegeti un alt meci pe care sa l urmariti in direct....DACA SUNT DORITORI SA SE ABONEZE LA BOOM TV, IN TOATA TARA, SUNT RUGATI SA MA CONTACTEZE LA ID DE MESSENGER sirbu_ovidiu28@yahoo.com sau la numerele de telefon: 0768787065 sau 0748161935...la fel si in cazul in care aveti probleme sau nelamuriri

Fosta membra 9am.ro

8 mesaje
Postat pe: 12 Februarie 2010, ora 21:17

Si eu sunt abonat de 2 ani.
Ca si calitate nu prea am ce sa comentez dar au cele mai mari tarife de pe piata!!!!
Platesc 87ron pe luna doar pentru televiziune...e prea mult
Domnul care lauda firma nu cred ca are ce comenta la tarife asa ca de luna viitoare le spun ADIO!!!!!

stef67whv

3 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Martie 2010, ora 15:08

aveti dreptate..sunt niste 'bulangii'....,probabil sunt instruiti sa procedeze asa...
Si eu m-am 'luptat' cu ei,de doua ori mi-au marit abonamentul cu 1Euro,in decursul celor 2 ani de obligativitate contract....
Acum,mai am o luna de contract si nu 'indraznesc' sa-mi faca vreo oferta...,pt ca n-o voi accepta.
Totusi,am semnal de calitate...

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 15:14

De la: stef67whv, la data 2010-03-03 15:08:03aveti dreptate..sunt niste 'bulangii'....,probabil sunt instruiti sa procedeze asa...
Si eu m-am 'luptat' cu ei,de doua ori mi-au marit abonamentul cu 1Euro,in decursul celor 2 ani de obligativitate contract....
Acum,mai am o luna de contract si nu 'indraznesc' sa-mi faca vreo oferta...,pt ca n-o voi accepta.
Totusi,am semnal de calitate...
Apelati la Dolce. Sau la RDS

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2010, ora 10:07

Pune-ti Dolce si te linistesti.Vine la service de 5 dimineata si pe 1 ianuarie.

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Postat pe: 5 Martie 2010, ora 10:16

"Bulangi" sant acei barbati care pun botul la orice si semneaza fara sa stie ce contine actul respectiv;se sparg in figuri si ei apoi o iau in mana si bizaie ca e "groasa"(scump abonamentul)

FTCHCRISTINEL

1 mesaj
Postat pe: 18 Martie 2010, ora 19:59

Frumosa reclama, acum imi vine sa rad cand vad asa ceva. Dupa problemele pe care le-am avut cu boom nu imi mai trebuie in viata mea asa ceva

stancu_74

3 mesaje

Postat pe: 7 Aprilie 2010, ora 14:34

Pe mine m-au sunat de la o firma de recuperare credite ca nu am mai vrut sa platesc facturile la boom cu toate ca am trimis scrisoare de reziliere. A mai trecut cineva prin asa ceva?

Fosta membra 9am.ro

23 mesaje

Postat pe: 10 Aprilie 2010, ora 19:10

rds rcs e de bazaaaaaaaaaaaaa abonativa cu toata increderea am 3 ani de rcs si nu am avut probleme abonamentu e 14 lei pe luna cel mai mic pachet
o firma care merita laude ... mai rar in prezent

mikiela

3 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 22:05

...

mikiela

3 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 22:16

Daca vreti sa renuntati la Boom si nu puteti lua legatura cu ei, mergeti la ei la sediu. Acolo, ca vor nu vor va ajuta cum vreti voi nu ei. Problema lor este ca sunt putini angajati si multe cereri. Sediul lor este pe Calea Floreasca, nr. 242-246, Sector 1, Bucuresti. Adica, mergeti cu ce nimeriti pana la statia de metrou Aurel Vlaicu, acolo o luati pe partea opusa cu cladirea Oracle dar pe aceesi stradal mergeti cativa metrii si ajungeti la o cladire cu patru etaje cu multe antene pe acoperis, (cladirea apartine grupului Romenergo), ajungeti acolo si spuneti ca doriti sa vorbiti cu cei din boom.

Daca faceti sesizari/reclamatii nu asteptati raspuns ca nu il veti primii.
Riscati sa aungeti sa fiti contactati de catre companii de recuperare care vor cere sa platiti cat vrea boom nu cat datorsti.

mikiela

3 mesaje
Postat pe: 22 Mai 2010, ora 22:18

citeste ce am scris mai jos...

Fosta membra 9am.ro

1449 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 22 Mai 2010, ora 22:20

Tv prin satelit?
RECEAIVER CU RSS,OPTIBOX,SAU SMART EVOLUSION, LINUX PROGRAM, KEY DECRIPTED,COD DE ACCES LA ELE, DECRIPTED NAGRA 2, 3.SI APOI FREE!

Kosty.Prietenii la nevoie se cunosc! Nimeni nu este mai presus de restul ,doar un procent infim din ADN-ul nostru ne diferentiaza! Si asta creeaza "starea in care ne aflam".
atti19831

2 mesaje
Postat pe: 28 Mai 2010, ora 21:04

NU VA ABONATI LA BOOM!!..nu merita ,am incercat sa iau legatura cu ei si nimic..nu am reusit,contractul a expirat de 5 luni, nu am mai reinnoit contractul..dar nici nu am mai platit facturile cu toate k ele tot vin,nu stiu ce se intampla cu ei dar eu semnal am si aztazi cu toate programele incluse in pachet, poate se gandesc k le voi plati luna viitoare.....din toate postarile pe care le-am vazut aici doar 10% sunt pro si restul contra,se poate usor trage o concluzie despre BOOM EXTRASATELIT!!

puiutza2005

2 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2010, ora 18:37

daaaaaaaaaaaaaaaaaa...NU VA ABONATI LA BOOM!!!!!!!!!!!!!!!!! Daca veti vrea sa renuntati la contract dupa ce expira termenul limita o sa fie mari probleme....adica eu am cerut deconectarea pe 10 fevruarie si am primit confirmarea pe 23 martie...perioada in care am platit abonament...dar nu am avut tv pt ca nu au venit sa remedieze problema semnalului inexistent....azi ...maine...si tot asa pana cand am strans toate porcariille lor si am chemat digi...la 3 luni m-am trezit cu mesaj de amenintare ca daca nu platesc factura ma dau in judecata...am sunat...am dat de o idioata care mi-a spus ca nu e problema lor ca eu nu am primit factura....pana la urma a ecunoscut ca nu stie ce s-a intamplat, dar ca eu trebuie sa platesc...si am platit...cred in sfarsit am terminat cu cosmarul care se numeste BOOM TV...ma bucur ca am digi si sincer recomand la toata lumea....macar daca ai sunat la digi in max 2h sunt la tine la usa si remediaza problema...ca sa nu mai vb de preturi... in concluzie NU VA ABONATI LA BOOM TV

Fosta membra 9am.ro

482 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 30 Iunie 2010, ora 19:13

De la: puiutza2005, la data 2010-06-30 18:37:48daaaaaaaaaaaaaaaaaa...NU VA ABONATI LA BOOM!!!!!!!!!!!!!!!!! Daca veti vrea sa renuntati la contract dupa ce expira termenul limita o sa fie mari probleme....adica eu am cerut deconectarea pe 10 fevruarie si am primit confirmarea pe 23 martie...perioada in care am platit abonament...dar nu am avut tv pt ca nu au venit sa remedieze problema semnalului inexistent....azi ...maine...si tot asa pana cand am strans toate porcariille lor si am chemat digi...la 3 luni m-am trezit cu mesaj de amenintare ca daca nu platesc factura ma dau in judecata...am sunat...am dat de o idioata care mi-a spus ca nu e problema lor ca eu nu am primit factura....pana la urma a ecunoscut ca nu stie ce s-a intamplat, dar ca eu trebuie sa platesc...si am platit...cred in sfarsit am terminat cu cosmarul care se numeste BOOM TV...ma bucur ca am digi si sincer recomand la toata lumea....macar daca ai sunat la digi in max 2h sunt la tine la usa si remediaza problema...ca sa nu mai vb de preturi... in concluzie NU VA ABONATI LA BOOM TV

Stai liniºtitã cã ºi .,,.Digi'' au metehnele lor în ceea ce priveºte contractul.Ai sa vezi în timp.
Nu existã provider de semnal dth care sa nu fi avut de-a face cu ei ºi sa nu fie probleme.,,Max tv'' sunt superiori ca transmisie video ºi audio.Îm rest de servicii ºi contract nu ºtiu.S-ar putea ,,sã cînte ''ºi ei aceeaºi partitura

Lumea e greu de mulþumit.Cel mai greu e de lucrat cu oamenii.
Fosta membra 9am.ro

568 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 00:00

De la: d_IPU, la data 2010-06-30 19:13:14
De la: puiutza2005, la data 2010-06-30 18:37:48daaaaaaaaaaaaaaaaaa...NU VA ABONATI LA BOOM!!!!!!!!!!!!!!!!! Daca veti vrea sa renuntati la contract dupa ce expira termenul limita o sa fie mari probleme....adica eu am cerut deconectarea pe 10 fevruarie si am primit confirmarea pe 23 martie...perioada in care am platit abonament...dar nu am avut tv pt ca nu au venit sa remedieze problema semnalului inexistent....azi ...maine...si tot asa pana cand am strans toate porcariille lor si am chemat digi...la 3 luni m-am trezit cu mesaj de amenintare ca daca nu platesc factura ma dau in judecata...am sunat...am dat de o idioata care mi-a spus ca nu e problema lor ca eu nu am primit factura....pana la urma a ecunoscut ca nu stie ce s-a intamplat, dar ca eu trebuie sa platesc...si am platit...cred in sfarsit am terminat cu cosmarul care se numeste BOOM TV...ma bucur ca am digi si sincer recomand la toata lumea....macar daca ai sunat la digi in max 2h sunt la tine la usa si remediaza problema...ca sa nu mai vb de preturi... in concluzie NU VA ABONATI LA BOOM TV

Stai liniºtitã cã ºi .,,.Digi'' au metehnele lor în ceea ce priveºte contractul.Ai sa vezi în timp.
Nu existã provider de semnal dth care sa nu fi avut de-a face cu ei ºi sa nu fie probleme.,,Max tv'' sunt superiori ca transmisie video ºi audio.Îm rest de servicii ºi contract nu ºtiu.S-ar putea ,,sã cînte ''ºi ei aceeaºi partitura

Eu nu am apucat sa expermentez nici un alt serviciu pentru ca de la inceput m-am abonat la Dolce avand si telefonul fix si internetul de la Romtelecom. Nu am probleme, pretul este convenabil in plus sunt promti in ce privesc problemele pe care le-am avut cu telefonul sau internetul chiar de la inceput. Am cont My aconto, sunt anuntat cand apare factura si platesc prin card direct.

nimic nu e imposibil pana nu devine imposibil! Galina
puiutza2005

2 mesaje
Postat pe: 2 Iulie 2010, ora 23:26

poate ce e asa cum spui tu...dar macar am semnal si cand e vremea mai nashpa...netul e super..telefoanele ce sa mai zic....sunt super multumita....

gerard

1100 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2010, ora 01:29

Pagini: << 1 2 3 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului NU VA ABONATI LA BOOM TV
Mergi la: