back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Exixta mos craciun???

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

46 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 16:19

La mine inca nu o ajuns,nu pot sa stiu daca exista,dar intreb domniile voastre poate la-ti vazut vreodata.

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 17:02

Nu !este doar un personaj de legenda , cu existenta ideatica cvasireala .

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 17:23

cum adica ,, exista mos craciun?,,
ce fel de intrebare e asta?
stiti ceva ce eu nu stiu?

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 19:02

Da exista Mos Craciun, dar eu va rog sa-mi dati si mie urgent numarul de telefon lui Mos Nicolae urgent , urgent
Va multumesc

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 19:06

"Spune-i lui Mos Craciun, daca te vezi cu el, ca noi copii, nu putem sta cuminti un an de zile pana vine el cu jucariile" - Dan Puric "Cine suntem"

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 20:11

Mai, care te tii de glume si mi-ai lasat o nuielusa in ghetuta? Vezi, vezi ca acum incep s-o folosesc!

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 20:48

selen, lasa nuielusa mai bine da-mi adresa lui mos nicolae ca mai am cateva ore si sunt mort, altfel maine s-ar putea sa apara subiect pe forum de genul ,, Ieri sa stins din viata oblio, in urma unei batai luata de la familei ( si credema ca e cam mare ),,

Gata lasati glumele si apucativa de treaba,lustruitiva ghetutele si lasatile la usa ( aveti grija ca eu port marimea 42, si sunt cam pretentios nu lasati toti tenesii si gumarii sau ce mai aveti voi prin casa ), ca asta seara o sa vina MOS NICULAE

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 21:02

Henry, pentru tine imi pare rau ca nu a venit niciodata mosul dar sa stii ca e un tip extraordinar si foarte darnic, dar niciodata nu e prea tarziu, poate vine anul asta sau la anul, iti spun eu ca odata va veni si ai sa vezi atunci ce om minunat este.

( anul trecut eram prin Malaga Spania de sarbatori si eram cu copilul si sotia la cumparaturi de sarbatori si fara sa vreau am asistat la o conversatie intre o fetita si mama ei

F - fetita avea cam 7 ani

M - mama

F mami te rog cand vine mos craciun la noi sai spui sa-mi aduca si mie o papusa ca aceasta

M ti-am spus draga ca nu exista mos craciun

F cum mama ca toti colegii mei spun ca exista ( cu lacrimi in ochi )

M draga aia sunt prosti si viseaza noi cumparam toate si mai lasama cu prostiile tale

Acum trageti voi concluziile dragii mei, oare copii nostri nu merita sa-si traiasca si ei copilaria acea frumoasa de care am avut noi parte, oare ei nu merita cea ce am primit noi cand eram mici, oare ei nu au voie sa viseze asa cum am visat si noi.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Decembrie 2008, ora 22:49

eu am suflet de copil, dar tot iubesc mosii. a nu se intelege va rog, altceva. e vorba de Nicolae si Craciun. ii astept nerabdatoare, mai ceva decat fetita mea. am fost si cuminte si ascultatoare si mi-am luat si incaltari noi. am piciorusul mic, asa ca nu cer prea mult. nu sunt mofturoasa, doar pofticioasa.

oblio, ti-l trimit pe mos de cum termin eu cu el. promit solemn. stai linistit va stii el sa te gaseasca. si daca Henry n-a gresit cu nimic nimanui, poate c-o sa treaca si pe la el.

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 08:28

De la: obliografic, la data 2008-12-05 20:48:02selen, lasa nuielusa mai bine da-mi adresa lui mos nicolae ca mai am cateva ore si sunt mort, altfel maine s-ar putea sa apara subiect pe forum de genul ,, Ieri sa stins din viata oblio, in urma unei batai luata de la familei ( si credema ca e cam mare ),,

Gata lasati glumele si apucativa de treaba,lustruitiva ghetutele si lasatile la usa ( aveti grija ca eu port marimea 42, si sunt cam pretentios nu lasati toti tenesii si gumarii sau ce mai aveti voi prin casa ), ca asta seara o sa vina MOS NICULAE

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 08:33

De la: pasadro, la data 2008-12-06 08:28:31
De la: obliografic, la data 2008-12-05 20:48:02selen, lasa nuielusa mai bine da-mi adresa lui mos nicolae ca mai am cateva ore si sunt mort, altfel maine s-ar putea sa apara subiect pe forum de genul ,, Ieri sa stins din viata oblio, in urma unei batai luata de la familei ( si credema ca e cam mare ),,

Hei, acum m-am prins!
Obliografic este MOS NICULAE !
Multumesc, MOSULE !

Dana P

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 09:13

Exista Mos Craciun ???

DA, eu cred in Mos Craciun !
De ce a fost inventat Mos Craciun ?
Pentru ca noi, oamenii , in goana noastra dupa bani , uitam sa avem grija de NOI.
Mos Craciun a fost creat pentru NOI , OAMENII, ca sa ne "opreasca" si sa ne faca sa ne gandim si la NOI .
In general trebuie sa fim buni, sa fim responsabili in ceea ce facem, dar Mos Craciun EXISTA pentru a ne "odihni" pe NOI, OAMENII, pentru a ne face sa ne gindim si la sufletul nostru si al celor din jur.
Noi oamenii suntem diferiti de plante si de animale ?
DA, un OM aduna in el tot ce este mai bun si mai frumos intr-o planta , intr-un animal .
Deci, Mos Craciun EXISTA si de aceea, o sa-l rog, in scris, pe acest forum, de cate ori am un pic de timp, cate ceva.

Scrisoare deschisa catre Mos Craciun

Prima rugaminte :

Draga Mosule, vorbeste cu AZAZEL si roaga-l sa-si puna ca avatar o fotografie in care zambeste.
Am inteles ca este "insuportabil !!!” si „pana si oglinda crapa in mii de tandari cand” incearca sa se privesca in ea, dar spun-i ca asta se intampla pentru ca nu zambeste.
Si te mai rog, Draga Mos Craciun, sa-l intrebi cate oglinzi a spart pana acum.

Multumesc Mosule, am incredere in tine !

Cu mult respect,
Dana P

P.S. Draga Mos Craciun , in legatura cu dorintele legate de familia mea, ramane sa vorbim intre patru ochi, ai mei si ai tai.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 11:59

MOS CRÃCIUN

de Nichifor Crainic Mos cu barba de zapada,
Fara daruri, mos sarman,
Tineretea ta gramada
N'o s'o vada
Nici ãst an.

Torc paianjenii sub grinda,
Tara-i fara de baieti, -
Nu-ti mai vin cu ceata'n tinda
O colinda
Sa-i inveti.

De cu seara'naripatii
Ingeri nu mai canta prin
Singuraticele spatii
Si-asteptatii
Nu mai vin.

Plange biata gospodina,
Bratele in gol se'ntind,
Nu e ceara de-o lumina,
Nici faina
De-un colind.

Tu, cel vesel de-altadata
Strangi pustiul astui an
La colinda'ndatinata
Fara ceata,
Mos sarman.

Garbov pribegesti prin sate,
Te strecori pe la oras,
Gemi pe ziduri de cetate
Daramate
De vrajmas.

Cu tropare si podobii
Faci popas intr'un catun,
Sgribulit la gura sobii
Plangi ca robii,
Mos Craciun.

Plangi incet! Sta la uluca
Paznicul sub coif de fier
Si e'n stare, Mos-Naluca
Sa te duca
Prizonier!

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 18:48

Multumim Mos Mytcor, frumoase versuri, te asteptam si de craciun cu o versuri frumoase.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 20:18

In fiecare om exista cite un mos craciun,al meu a plecat undeva sus printre stele dar copii mei il au pe mos craciun.

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 20:24

De la: tvikea, la data 2008-12-06 20:18:47In fiecare om exista cite un mos craciun,al meu a plecat undeva sus printre stele dar copii mei il au pe mos craciun.

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 6 Decembrie 2008, ora 20:56

De la: pasadro, la data 2008-12-06 20:24:37
De la: tvikea, la data 2008-12-06 20:18:47In fiecare om exista cite un mos craciun,al meu a plecat undeva sus printre stele dar copii mei il au pe mos craciun.

Da, in fiecare om exista un Mos Craciun.
Eu il vad in fiecare an pe Mos Craciun, dar sa stii ca nu ma uit pe fereastra, ma uit in oglinda.

Dana P

P.S.
Numai cel ce devine adult ramanand copil, este om.
Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira.David Hume

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 14:49

Pana la urma, a venit mos Nicolae? Vad ca nimeni nu zice nimic, nici ce-a primit. Eu as spune dar e prea intim si ma rusinez.

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 17:39

a trecut dar eu cum am depasit varsta nu ma bagat in seama anul acesta a stat de vorba doar cu copilul, care a fost foarte fericit, eu.............( exact ca la anunturi de la mica publicitate angajam...la la la, ......... varsta maxima ........? )

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 17:42

Da mi-a zis mie cineva cica anul acesta MOS CRACIUN , e bogat rau tare, poate el nu mai e asa rasist ca Mos Niculae.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 7 Decembrie 2008, ora 23:43

De la: obliografic, la data 2008-12-07 17:42:10Da mi-a zis mie cineva cica anul acesta MOS CRACIUN , e bogat rau tare, poate el nu mai e asa rasist ca Mos Niculae.

De unde tot aduci imaginile astea atat de frumoase cu copii in avatarul tau?
Ma amuza tare rau toate avatarele ...cata imaginatie la fiecare...am sa-mi acut si eu unul!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 11:50

o fi mosul mai bogat anul asta, cum zice Oblio, dar cred ca-i si nitel senil. care-l vedeti , spuneti-i ca a scapat din greseala zapada mai multa pe la munte si deloc pe la mare. Sa nu mai fie asa partinitor, sa fie corect si sa ne dea la toti la fel, ca si noi il iubim.

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 13:41

Sa nu mai vorbim de zapada ca la mine ploua de rupe si la 25 de km. e zapada de imi vine sa plec pe jos pana acolo.

razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 14:45

oblio... eu sunt in camera mea calduroasa... si in timp ce va scriu ma uit pe geam la campurile albe albe albe...! se topeste... o sa fie urat... dar eu ma intorc in tari straine in 3 zile. Mos Niculae am fost eu... pt familie... si aia mici in special din familie. Nu va faceti griji ca a trebuit sa-mi fac mail unde sa-mi scrie ce vor. 4.5 kg am aduc doar dulciuri =))) sunt fericit cand ii vad asa. fericirea.. asta a fost cadoul meu de Niculas. :) Si oblio... daca ai vb tu cu Mos Craciun si e darnic tare... ai vreun mail de-al dansului ca tare imi trebuie vreo 44.000 de euro... si daca i-as avea promit ca ii dau inapoi in 5 ani... o sa fiu cuminte si o sa ma si intorc de tot in Romania. ce zici? am sanse? ca oricum in ultimii 2-3 ani m-a uitat. eu inca sper.

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 14:51

Razvan,

dragu mosului, sa ma uit in agenda sa vad cand am o zi libera pentru tine si sa vad ce pot face si pentru tine, iar zapada pe care o vezi tu acum nu este a mea este a lui Mos Niculeae, o sa vina curand si zapada de la mine.

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 14:54

Mai lasa si mie ceva prin tara pentru cand am sa vin si eu, nu luat tot cu tine.

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 15:16

am sa las... promit. dar in ianuarie daca ma iubeste mosul vin iarasi.. si sper sa pot schia...! :) p.s. oblio... mi-as dori uns schimb de idei cu tine pe o chestie daca ai timp si un mail... sau messenger sau skype...! am plecat la banca... cine stie! :))

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 10 Decembrie 2008, ora 11:48

dupa ce iei banii din banca , te mai intorci in tara?

razvankyokushin

288 mesaje

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 02:37

daca iau bani din banca raman in tara. ca lucrez afara nu inseamna ca nu imi iubesc tara si pe Mos Craciun(imi creez si eu o imagine acum) . Eu sper ca in primavara sa ma intorc, in toamna cel tarziu. Dumnezeu stie (nu stie nici el dar e o vorba)... dar de cand am venit acasa cu fiecare zi ce trece imi este tot mai greu sa ma intorc in Anglia. E o tara frumoasa imi palce, mi-am facut amici... dar eu sunt mai "mamos de tara" sa zic asa. Imi palce Romania cu bune si rele. E a noastra. ;)

Fosta membra 9am.ro

19 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Decembrie 2008, ora 13:48

O fetitza dragalasa ii scrise Moshului:

Moshul ii raspunse:

Hai ma, nu dati cu bulgari in mine!
S-aveti tot ce nu se poate cumpara cu bani!
Va pup!
Acelasi realist.

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Exixta Mos Craciun???
Mergi la: