back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Exixta mos craciun???

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 14:34

DAN
Multumesc pentru link...REVELATIA.RO....orce alta informatie o astept cu interes...GOOD BLESS YOU...

MihaelaMi

43 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 15:44

De la: angel_girl_ingerash, la data 2008-12-20 12:06:14am crescut insa nu atat d mult... sufletul meu e inca copil si sper s ramana toata viata... p mos nicolae si p mos craciun i`am asteptat in fiekare an cu aceeasi emotie si nerabdare... am fost mereu constiincioasa si mi`am facut ghetutele in seara d mos nicolae si bradutul in ajun pt asteptarea lui mos craciun.. anul acesta insa... simt k e primul an in kare nu mai am puterea si bucuria d a`l mai astepta p mos craciun cu acelasi drag.. d a mai crede in el si in minunea craciunului... CINEVA a avut grija akum kateva zile s imi arate k mos craciun nu exista!!!! a avut grija s imi distruga toate visele si practic s omoare copilul din mine.... acum nu mai sper ...
insa va doresc voua s nu pierdeti niciodata copilul din voi! s avet igrija d el k d cel mai d pret dar si cun zicea cineva mai sus mos craciun s nu va ocoleaska si s va aduca tot ceea ce nu se poate cumpara cu bani!!!!

asa s va ajute Dumnezeu!!

Draga mea eu doar citesc se se scrie aici, acum insa scrisorica ta ma face sa comentez. Nimic nu este mai presus decat tine indiferent de cine ti-a furat copilaria din suflet. Suntem datori sa trecem peste tot, peste orice, absolut orice. Imi permit sa-ti dau un sfat. Lupta la fel ca mine, nu inceta niciodata sa crezi ca esti copil si speraaaaaaaa, fiindca omul fara speranta nu exista. Acum in prag de Craciun sa fii tare, sa te ocoleasca tot necazul, sanatatea si zambetul sa navaleasca in sufletul tau.
La multi ani cu sanatate si speranta, multa speranta.

Mihaela
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 19:33

De la: symy, la data 2008-12-21 01:04:52LA NOI NU....NOI AVEM UN IMPARAT....ISUS HRISTOS....

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 21:35

De la: dan_bejinariu, la data 2008-12-21 14:09:30Se intampla ca 25 decembrie sa fie "ziua de nastere" a soarelui, a lui Zeus, a lui Osiris, a lui Shiva si alte zeitati oculte. Asa spune istoria. Apropo toti cei de mai sus si inca multi altii sunt simboluri ale lui Lucifer- celalalt domn. Mos Craciun in varianta moderna a fost lansat de Walt Disney-care se stie era implicat in ocultism in sferele cele mai inalte. In lumea engleza se numeste SANTA CLAUS. De ce Santa si nu SANCTA=sfant. Oare SANTA nu se poate anagrama cu SATAN? Atentie pe cine adoram!
Ziua de nastere a Mantuitorului Isus Hristos nu este data nicaieri in Sf. Scriptura. In plus El a fost nascut de fecioara Maria pe vremea recensamantului ordonat de imparatul Augustus- recensamant care a avut loc in primavara-vara. Pastorii erau pe camp cu oile lor. Se canta florile dalbe; ce copac infloreste iarna?
Apostolul Pavel atentioneza ca dupa plecarea lui "se vor vara in turma lupi rapitori".Oare chiar asa?
Va urez sanatate si un nou an bun cu bucurie.

Hai sa fim seriosi. daca pe 25 martie se serbeaza Buna vestire, iar o sarceina dureaza 9 luni, mi se pare logic sa serbam ziua lui Iisus pe 25 decembrie.

In fand, a crede in ceva - Dumnezeu, Buddha, Alah etc. e o optiune personala, exact la fel cu aceea de a fi ateu.

si Craciun Fericit! (daca-l serbezi) Eu m-am nascut ortodoxa, nu stie nicaieri in Biblie ca trebuie sa-mi schimb religia si sa trec la una care nu serbeaza Pastele, nasterea Mantuitorului etc.

E optiunea mea sa iubesc Craciunul si sa-l serbez.

ok?

Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 21:38

scuzati greselile de ortografie... din viteza.

Am mult de lucru, prajituri, sarmale, cozonaci...

N-am avut timp sa verific ce am scris.

Numai ganduri bune de la mine.

Pa paaa!

razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 21:45

De la: dan_bejinariu, la data 2008-12-21 14:09:30Se intampla ca 25 decembrie sa fie "ziua de nastere" a soarelui, a lui Zeus, a lui Osiris, a lui Shiva si alte zeitati oculte. Asa spune istoria. Apropo toti cei de mai sus si inca multi altii sunt simboluri ale lui Lucifer- celalalt domn. Mos Craciun in varianta moderna a fost lansat de Walt Disney-care se stie era implicat in ocultism in sferele cele mai inalte. In lumea engleza se numeste SANTA CLAUS. De ce Santa si nu SANCTA=sfant. Oare SANTA nu se poate anagrama cu SATAN? Atentie pe cine adoram!
Ziua de nastere a Mantuitorului Isus Hristos nu este data nicaieri in Sf. Scriptura. In plus El a fost nascut de fecioara Maria pe vremea recensamantului ordonat de imparatul Augustus- recensamant care a avut loc in primavara-vara. Pastorii erau pe camp cu oile lor. Se canta florile dalbe; ce copac infloreste iarna?
Apostolul Pavel atentioneza ca dupa plecarea lui "se vor vara in turma lupi rapitori".Oare chiar asa?
Va urez sanatate si un nou an bun cu bucurie.

serios? si ce vrei sa demonstrezi cu asta? sa-i spui asta copilului tau. sa te gandesti insa inainte ce raspuns ii vei da cand te intreaba de ce "Santa" vine la toti copiii numai la el nu. Bine? ;) Numai bine! Si afla ca desi mai ninge si prin israel... nu e totusi Romania. E mai uscat si mai fierbinte... ! ia si tu o harta in mana.. opreste`te din citit robotizat... si analizeaza! ;)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 17:40

De la: mona_simona2002, la data 2008-12-21 21:38:52scuzati greselile de ortografie... din viteza.

Am mult de lucru, prajituri, sarmale, cozonaci...

N-am avut timp sa verific ce am scris.

Numai ganduri bune de la mine.

Pa paaa!

Iubita,nu-ti face probleme!
Si nu te mai lua dupa cei care se erijeaja in mari profesori. Important sa sa intelegem ceea ce vrei sa spui.

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 20:59

Oare voti nu ati inteles titlul acestui subiect, ce tot batetii campii cu tot felul de prostii, eu zic sa va vedeti de treaba si sa citit atent ce au scris ceilalti la acest subiect. Nu incercati sa ne faceti capul mare cu tot felul de prostii ca sunteti pe dinafara Dan, si cei ce mai scriu prostii pe aici. Aveti noroc ca sunt in concediu.................daca doriti deschideti va rog alt subiect pe tema asta si discutati cat vreti voi, ca eu unul nu am degand sa-mi schimb religia.
Sarbatori fericite.

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 21:42

OBLIO

Fara atac la persoana.....tema este pentru toata lumea.....nu cred ca cineva ti-a cerut sa renunti la religia ta.....ca nu-ti place....asta e.....deschide un forum numai pt. ortodoxi....si iti promit ca nu te deranjej...ok???
Si sincer nu vreau sa-ti stric sarbatoarea '''MOSULUI '''
''

razvankyokushin

288 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 00:43

asa e... omul cand are ceva bun... trebuie sa strice...s a fie rau! CA NU SE POATE SA FIE BINE! terminati sa ne mai bagati prostii in cap. fiecare crede in ce vrea... si se poate informa. nu trebuie sa veniti voi cu propaganda...! hai iesi... ca de nu... nu`ti mai aduce nimic mosu... !
oblio... bine ai revenit! :) cum e acasa?

nairpic17

16 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 10:45

De pe vremea cand umblam la gradinita se pare, am prins si noi pe mos craciun si pe mos nicolae sau chiar"sfantul" nicolae.Era un joc frumos dar am mers mai departe la scoala si am inceput sa invatam si sa intelegem cate putin despre viata si lucrurile din lumea asta.Tot jocul nostru a fost de fapt o minciuna sub scuza unui obicei.M-am prins de repede cum stau lucrurile si bine a fost, nu mi-ar fi placut sa fiu mintit ...dar azi minciuna e ceva normal pt ca toata lumea mai minte...Mos craciun e ceva frumos doar toata lumea il adora.Sunt sarbatori si ce fac toti facem si noi..ce mai conteaza cine-i mos craciun? de ce sarbatoare lui se suprapune cu cea a nasterii mantuitorulu?de ce mai toate sarbatorile inclusiv cele religioase au ajuns sa insemne chef , mancare si bautur?vorbim toti ca suntem un popor crestin ortodox si suntem mai rai ca paganii in multe privinte...si cu nici un chip nu vrem sa ne schimbam:asa ne-am nascut si asa vrem sa murim! Suntem prea ocupati sa mai gandim, prea bombardati sa mai judecam limpede, prea educati ca sa ne mai lasam invatati....si daca totusi cineva ne atinge o coarda mai sensibila fara sa stim de ce ripostam ...daca cineva isi spune o parere si nu e in ton cu majoritatea il lovim si-l fugarim cu vorbe...cat timp ne jucam toti cu aceleasi gunoaie , cat timp ne lasam mintiti si mintim la randul nostru e ok....e prea de tot sa fie asa...deja am depasit limitele...prea mult tupeu asa ca SARITI! Hai, care -i primul? hai...e de ajuns unul ca apoi vin si restul..LOVITI!;)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 10:54

NAIRPIC
Vezi cum vorbesi aici.....ca patesti ca mine.....dar nu fi trist.....Mosu lor e mort,o himera....''MOSU''NOSTRU EVIU IN VECI VECILOR...!!!

printesa_stelelor

5 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 15:20

Symy

In primul rand sa stii ca mos craciun a existat si v-a exista in continuare in inimile tuturor copiilor de pretutindeni.In primul rand tu bati campii si nu te mai baga in seama.In al doilea rand mos craciun este in ceruri , ca orice om el a trait a facut fapte bune si basta.daca ai avea un copil iai spune ca nu exista mos craciun ?sau mos nicolae? ...........

printesa_stelelor

5 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 15:22

Symy

mos craciun nu este o himera.si...app himerele sunt inventii din desene ca super eroii

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 15:38

Printesa.....uitate la stele....inima ta trebuie sa-ti fie la nasterea MANTUITORULUI...ISUS.....nu la un surgorat pentru amagirea sufletului....
Am copii...pe care iam educat asa;..ORCE LUCRU(CADOU)....CASA ..MASINA VIATA ....TOATE VIN DIM MANA LUI DUMNEZEU.....crezi tu lucrul acesta....PRINTESA???.....

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 22:06

De la: henry, la data 2008-12-05 16:19:47 La mine inca nu o ajuns,nu pot sa stiu daca exista,dar intreb domniile voastre poate la-ti vazut vreodata.

Dragii mei eu m-am referit la faptul ca acest subiect sa deschis ca scop sa se discute o tema foarte pasnica de aia am citat chiar primul mesaj scris la aceasta tema, daca ati citit cu atentie mai gasiti poiezii si colinde la acest subiect nici decum nu a fost vorba sa discutam de religie sau ce mai vreti voi, nu ma intereseaza de ce religie sunteti sau mai alt ceva dar am observat ca unii au profitat de popularitatea acestui subiect si au incercat sa intervina cu alte teme, haideti va rog sa lasam toate la oparte si sa discutam numai pe tema acestui subiect, nu stiu de ce oare unii profita de aceste portite, si incearca sa ne convinga cu ideiile lor sau convingerile lor religioase, pe mine sincer sincer nu ma intereseaza, dar imi pare rau pentru cei care sau straduit ca pana acum sa ne dedice poiezii si colinde foarte frumoase si care la momentul respectiv ne-au facut pentru o clipa sa ne simtim foarte fericiti, si pe aceasta cale eu as dori sa le multumesc. Va promit ca daca nu va linistiti eu personal am sa vorbescu cu mos Craciun sa nu treaca pe la voi.
In incheiere as dori sa va urez un craciun fericit si multa fericire atat vou cat si famililor voastre.

CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE!
obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 22:10

De la: pasadro, la data 2008-12-06 20:56:13
De la: pasadro, la data 2008-12-06 20:24:37
De la: tvikea, la data 2008-12-06 20:18:47In fiecare om exista cite un mos craciun,al meu a plecat undeva sus printre stele dar copii mei il au pe mos craciun.

Da, in fiecare om exista un Mos Craciun.
Eu il vad in fiecare an pe Mos Craciun, dar sa stii ca nu ma uit pe fereastra, ma uit in oglinda.

Dana P

P.S.
Numai cel ce devine adult ramanand copil, este om.
Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira.David Hume

Si aceste randuri m-au miscat sincer, si ma pus mult pe ganduri.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 22:14

OBLIO
Adevarul doare???....Tu imi sugerezi sa cred intr-o HIMERA???....Am dreptul la opinie.....LIBERA.....Iubesteti VISELE ....crestine..!!!

obliografic

1094 mesaje
Postat pe: 23 Decembrie 2008, ora 22:43

symy, tu citesti printre randuri, eu am zis cu totul altceva, asta este e greu cu oameni ca tine.
Retine te rog aceste randuri a lui dana

Numai cel ce devine adult ramanand copil, este om.
Frumusetea lucrurilor exista in sufletul celui care le admira.David Hume

Sper ca nu se supara ca am dat copy la aceste randuri

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 00:51

OK ...OBLIO.....fiecare cu '''mosul''' lui,visele lui,...inima lui..!!!

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 08:37

Bucuriile vin din lucruri marunte, linistea vine din credinta si fapte, lumina din inima fiecaruia.
Aripile ingerilor sa ne atinga sufletul, sa ne ia toate supararile si sa lase in loc lumina si speranta!

www.youtube.com/watch?v=CrzPu4-Nhpc&feature=related
www.youtube.com/watch?v=FJuPDI_zNGk&feature=related
www.youtube.com/watch?v=qRuKDENKApk&feature=related
www.youtube.com/watch?v=ZeVmBBF0x0s&feature=related
www.youtube.com/watch?v=49Jx9hRpZl8&feature=related

Craciun Fericit !
Cu respect si deosebita simpatie,
Daniela PASA

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
nairpic17

16 mesaje
Oras: Suceava

Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 10:17

De la: printesa_stelelor, la data 2008-12-23 15:20:55 Symy

In primul rand sa stii ca mos craciun a existat si v-a exista in continuare in inimile tuturor copiilor de pretutindeni.In primul rand tu bati campii si nu te mai baga in seama.In al doilea rand mos craciun este in ceruri , ca orice om el a trait a facut fapte bune si basta.daca ai avea un copil iai spune ca nu exista mos craciun ?sau mos nicolae? ...........

..........................................
Daca mos craciun a existat,va exista in inimile multor copii ca tine, a trait ca orice om dar s-a remarcat mai ales prin fapte bune si a ajuns in cer sa stii ca a fost un om deosebit.Cel mai important din existenta lui e ca a ajuns in cer.Sper ca esti deacord pana aici cu mine;)Hai sa vedem ce a facut el bun sa facem si noi , si sa cautam si alte lucruri care sa le facem sa ajungem si noi in cer si acolo vom putea fi cu mult indragitul mos craciun;) ce zici?:)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 16:09

Fiecare dintre noi poate sa fie un Mos Craciun pentru cei din jur !
Sa daruim un zambet, un gand frumos, o vorba buna, un mic ajutor celor ce au nevoie, astfel devenim si noi Mos Craciun.
LA MULTI ANI !!!

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 20:04

Mos Craciun exista ?

Da, Mos Craciun exista !
Iata un dar din partea sa :
www.youtube.com/watch?v=FLEU9GMIzRc

Craciun Fericit !
Familia PASA (Dana, Horia si Gigi)

Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
Fosta membra 9am.ro

534 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 02:05

www.jacquielawson.com/preview.asp?cont=1&hdn=0&pv=3150446

Craciun Fericit, sanatate, fericire, implinirea tuturor dorintelor, succese in anul care vine.

"Sa ne adune bun cu bun
Sfanta seara de Craciun
Ca-i mai buna decat toate
La Multi Ani cu sanatate!"

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 07:52

`Cand s-a trezit fetita mea de aproape trei ani in dimineata zilei de Craciun si cand s-ia gasit cadourile sub bradut, a venit la mine si mi-a spus cu o biucurie imensa "Uite ce mi-a adus Mosul!"
Atunci am inteles ca exista Mos Craciun!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 07:54

Scuze, am vrut sa scriu si-a nu s-ia, am scris asa din graba.Sarbatori fericite1

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 00:35

Vai, o fi auzit mosul ca l-am facut senil si batran?

Dar nu s-a suparat. Mi-a indeplinit cea mai arzatoare dorinta. Mi-a adus zapada. Mai e cineva care sa nu creada in existenta mosului? Pai ce dovada mai vreti? Uite ce de copii fericiti si mai mari si mai mici!

E cea mai buna persoana de pe pamant. Daca s-ar putea sa-mi pun de acum o dorinta pt anul viitor, as cere mai multa TOLERANTA si IUBIRE intre semeni.

Fosta membra 9am.ro

763 mesaje

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 11:13

De la: selen, la data 2008-12-30 00:35:54Vai, o fi auzit mosul ca l-am facut senil si batran?
Dar nu s-a suparat. Mi-a indeplinit cea mai arzatoare dorinta. Mi-a adus zapada. Mai e cineva care sa nu creada in existenta mosului? Pai ce dovada mai vreti? Uite ce de copii fericiti si mai mari si mai mici!
E cea mai buna persoana de pe pamant. Daca s-ar putea sa-mi pun de acum o dorinta pt anul viitor, as cere mai multa TOLERANTA si IUBIRE intre semeni.

La multi ani !

Dana P

ilie2sute

21 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 11:51

Cine l - a ucis pe Mos Craciun ? ... Mos Gerila !
Cine l - a ucis pe Mos Gerila ? ... Mos Craciun !

ilie

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Exixta Mos Craciun???
Mergi la: