back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce a fost inainte de dumnezeu, dar inainte de big-ban?

Pagini: << 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 01:27

De la: 9am121159, la data 2010-02-14 01:21:09Horus,
Icoanele care plang
patetic. Oare Dumnezeu - if up stairs - chiar nu gaseste altceva mai bun de facut, de comunicat cu muritorii?
-------------
Ai dreptate biblia spune in Apocalipsa 13/11. Apoi am vãzut ridicându-se din pãmânt o altã fiarã, care avea douã coarne ca ale unui miel, ºi vorbea ca un balaur.
12. Ea lucra cu toatã puterea fiarei dintâi înaintea ei; ºi fãcea ca pãmântul ºi locuitorii lui sã se închine fiarei dintâi, a cãrei ranã de moarte fusese vindecatã.
13. Sãvârºea semne mari, pânã acolo cã fãcea chiar sã se pogoare foc din cer pe pãmânt, în faþa oamenilor.
14. ªi amãgea pe locuitorii pãmântului prin semnele, pe care i se dãduse sã le facã în faþa fiarei. Ea a zis locuitorilor pãmântului sã facã o icoanã fiarei, care avea rana de sabie ºi trãia.
15. I s-a dat putere sã dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei sã vorbeascã, ºi sã facã sã fie omorâþi toþi cei ce nu se vor închina icoanei fiarei.
Deci icoanele sant numite in Apocalipsa 9/20 draci sau demoni.
Apocalipsa 9/20. Ceilalþi oameni, care n-au fost uciºi de aceste urgii, nu s-au pocãit de faptele mâinilor lor, ca sã nu se închine dracilor ºi idolilor de aur, de argint, de aramã, de piatrã ºi de lemn, care nu pot nici sã vadã, nici sã audã, nici sã umble.
21. ªi nu s-au pocãit de uciderile lor, nici de vrãjitoriile lor, nici de curvia lor, nici de furtiºagurile lor.
doamna,unde scrie in biblie de cancer,de lepra,de amigdalita,de parkinson,de alzheimer sau de aloe vera???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
9am121159

2234 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 01:33

horus,
Fecioara Maria era virgina, l-a nascut pe Iisus, continuand sa fie apoi virgina?!?
Pe bune, cui ce-i pasa daca era sau nu virgina, daca a ramas sau nu virgina? De ce dumnezeirea se defineste prin existenta si rezistenta unui himen? E chiar patetic si pervers .
-------------
Iata adevarul dupa Biblie nu dupa oamenii care au schimbat mai toate adevarurile Biblice in minciuna.
Matei 12/47. Atunci cineva I-a zis: "Iatã, mama Ta ºi fraþii Tãi stau afarã, ºi cautã sã vorbeascã cu Tine."
48. Dar Isus a rãspuns celui ce-I adusese ºtirea aceasta: "Cine este mama Mea, ºi care sunt fraþii Mei?"
49. Apoi ªi-a întins mâna spre ucenicii Sãi ºi a zis: "Iatã mama Mea ºi fraþii Mei!
50. Cãci oricine face voia Tatãlui Meu care este în ceruri, acela Îmi este frate, sorã ºi mamã."
Deci dupa nasterea Domnului Isus Maria s'a impreunat cu Iosif si au dat nastere la fratii lui Isus.
Matei 13/55. Oare nu este El fiul tâmplarului? Nu este Maria mama Lui? ªi Iacov, Iosif, Simon ºi Iuda, nu sunt ei fraþii Lui?

56. ªi surorile Lui nu sunt toate printre noi? Atunci de unde are El toate lucrurile acestea?"

Raporteaza abuz de limbaj
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 01:36

De la: florinpreda999, la data 2010-02-14 01:27:03
De la: 9am121159, la data 2010-02-14 01:21:09Horus,
Icoanele care plang
patetic. Oare Dumnezeu - if up stairs - chiar nu gaseste altceva mai bun de facut, de comunicat cu muritorii?
-------------
Ai dreptate biblia spune in Apocalipsa 13/11. Apoi am vãzut ridicându-se din pãmânt o altã fiarã, care avea douã coarne ca ale unui miel, ºi vorbea ca un balaur.
12. Ea lucra cu toatã puterea fiarei dintâi înaintea ei; ºi fãcea ca pãmântul ºi locuitorii lui sã se închine fiarei dintâi, a cãrei ranã de moarte fusese vindecatã.
13. Sãvârºea semne mari, pânã acolo cã fãcea chiar sã se pogoare foc din cer pe pãmânt, în faþa oamenilor.
14. ªi amãgea pe locuitorii pãmântului prin semnele, pe care i se dãduse sã le facã în faþa fiarei. Ea a zis locuitorilor pãmântului sã facã o icoanã fiarei, care avea rana de sabie ºi trãia.
15. I s-a dat putere sã dea suflare icoanei fiarei, ca icoana fiarei sã vorbeascã, ºi sã facã sã fie omorâþi toþi cei ce nu se vor închina icoanei fiarei.
Deci icoanele sant numite in Apocalipsa 9/20 draci sau demoni.
Apocalipsa 9/20. Ceilalþi oameni, care n-au fost uciºi de aceste urgii, nu s-au pocãit de faptele mâinilor lor, ca sã nu se închine dracilor ºi idolilor de aur, de argint, de aramã, de piatrã ºi de lemn, care nu pot nici sã vadã, nici sã audã, nici sã umble.
21. ªi nu s-au pocãit de uciderile lor, nici de vrãjitoriile lor, nici de curvia lor, nici de furtiºagurile lor.
doamna,unde scrie in biblie de cancer,de lepra,de amigdalita,de parkinson,de alzheimer sau de aloe vera???
Scrie mai Florin si de tenie .... Fii atent ! Adam dupa ce a fost ''creat'' ne spune:
''Sînt om ºi mã numesc Adam. Cîþi ani oi fi avînd? Nu stiu ! M-am nãscut acum cîteva zile, dar, dupã cum spune o zicalã bãtrîneascã, un bãrbat are atîþia ani cît îi aratã faþa. Iatã de ce pot spune cã, la drept vorbind, m-am nãscut la vîrsta de 28 de ani, avînd toate mãselele... Ba nu, încã nu toate mãselele. Îmi lipsesc deocamdatã mãselele de minte!
Sînt bine legat, nu? ªi apoi cum aº putea sã nu fiu bãiat frumos din moment ce, cu excepþia vîrstei ºi a bãrbii, sînt o copie fidelã a mosneagului, a celei mai vestite fiinþe din tot universul? Admiraþi-mi, vã rog, sãnãtatea, priviþi aceste braþe, picioarele zvelte, muºchii, bujorii din obraji... Nici urmã de reumatism! Nu-mi pasã de nici un fel de boalã, nici mãcar de vãrsat: tãticul m-a zãmislit gata vaccinat. Fãrã îndoialã, sînt bãiat frumos! Si ce frumos !
ªi duc o viaþã de huzur în acest rai minunat. Mã duc unde vreau, rup din copaci orice fructe ºi mãnînc cît încape în mine. Nu simt nici cea mai micã obosealã, pentru cã nu fac nimic. Mã tãvãlesc pe iarbã numai din plãcere.
În ziua a treia, amabilul meu amfitrion, Dumnezeu, mi-a organizat o micã distracþie, despre care voi pãstra o amintire plãcutã toatã viaþa. Toate animalele au defi­lat prin faþa mea: «ªi pe fiecare vietate cum o vei numi, aºa va fi numele ei», mi-a spus moºneagul. Aºa ospita­litate mai zic ºi eu!
Nici nu vã închipuiþi cîte vieþuitoare au defilat prin faþa mea! N-am crezut vreodatã cã existã atîtea fiinþe pe lume. Totuºi, nu mi-a fost greu sã le dau nume la fiecare. Limba pe care o vorbesc cît se poate de curgãtor, deºi n-am învãþat-o niciodatã ºi nicãieri, este o limbã neobiºnuit de bogatã, cu nenumãrate expresii. Fãrã sã stau o clipã pe gînduri, mi-am dat seama ce însuºiri are fiecare animal, privindu-l doar, ºi am definit printr-un singur cuvînt particularitãþile fiecãrei specii. Prin urmare, numele dat de mine este în acelaºi timp ºi o definiþie pre­cisã ºi completã. Sã luãm, de exemplu, animalul care mai tîrziu va fi denumit «equus» în latinã, «cheval» în francezã, «cal» în românã etc. Ei bine, eu i-am dat un nume care defineºte cu precizie acest patruped, cu pãrul, coada ºi hamul lui. Ah, limba pe care o vorbesc nu-ºi are seamãn ºi ce rãu îmi pare cînd mã gîndesc cã într-o zi ea va dispãrea pentru totdeauna!
Parada tuturor fiinþelor vii a fost admirabilã. ªi cînd spun admirabilã încã n-am spus totul. Am avut ºi un numãr comic în program, ºi anume cînd au apãrut peºtii. Grãdina noastrã se aflã pe uscat, departe de þãrmul mãrii. Aici sînt numai rîuri, adicã apã dulce. Vã închipuiþi ce mutrã fãceau peºtii de mare, nevoiþi sã urce în sus pe Tigru ºi Eufrat pentru a mi se înfãþiºa? Lipsa apei sã­rate îi supãra teribil. Am rîs cu hohote! Dar din cale-afarã de rãu au dus-o mamiferele acvatice! Din feri­cire, tãticului i-a venit ideea sã lãrgeascã în mod excep­þional, pentru ziua aceea, rîurile din grãdiniþa mea, cã altminteri nici o balenã n-ar fi putut sã treacã vreodatã prin ele... Numai cît le-am dat numele ºi sã fi vãzut cum au ºters-o, dînd de zor din înotãtoare pentru ca sã ajungã cît mai curînd în oceanul lor. Mã þineam cu mîinile de burtã nu alta!
Poate cã se vor gãsi unii care nu vor crede aceastã poveste. Nelegiuiþii vor tãgãdui cã focele, morsele, urºii albi, pinguinii au putut sã coboare pentru aceastã pa­radã în valea Tigrului ºi Eufratului, cã tot aici s-au adu­nat cangurul, ornitorincul, struþul ºi emuul din Australia, elefanþii, rinocerii, hipopotamii ºi crocodilii din Africa, papagalii, lamele, aligatorii, anacondele din America de Sud etc. Ei ºi ce-i cu asta? Critica nu are nici o importanþã. Pe cuvîntul meu cã am vãzut aici, în grã­dina Edenului, foci, reni, balene, vulpi polare ºi alte animale din toatã lumea.
Cîrcotaºii vor spune: «Dar cum au ajuns acolo specii unice de peºti din diferite lacuri, de pildã peºtele fera, care nu se gãseºte decît în lacul Constanþa?» Aceºti peºti au primit permisie specialã de la dumnezeu ºi s-au prezentat la parada din Eden... pe calea aerului. Afuri­siþi sã fie pãgînii care nu se declarã mulþumiþi cu aceastã explicaþie!
ªi, la urma urmelor, la ce naiba mã angajez eu într-o disputã în legãturã cu toate acestea? Cu atît mai rãu pentru cei care nu-mi vor da crezare cînd afirm cã prin faþa mea s-au perindat toate animalele: vertebrate, ne­vertebrate, reptile. Nu existã o singurã insectã cãreia sã nu-i fi dat nume. Dar ceea ce m-a uimit cel mai mult a fost un vierme mare, alb, lung ºi plat, care a ieºit uºurel chiar din mine, un vierme respingãtor, numit ulterior de naturaliºti tenie. Acest prostãnac lung cît toate zilele, cum a ieºit, mi-a fãcut îndatã o plecãciune adîncã. I-am dat un nume, dupã care el s-a bãgat din nou în mine ºi s-a instalat înãuntrul meu. Pomenesc toate acestea numai pentru a fi precis. Ca sã spun drept, nici nu ºtiam cã sînt locuit pe dinãuntru. De altfel, locatarul meu nu mã stinghereºte cîtuºi de puþin. Nimic nu tulburã viaþa încîntãtoare pe care o duc de cinci zile".

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
stejerean_vasile

672 mesaje
Oras: Bistrita

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 01:37

De la: 9am121159, la data 2010-02-14 01:33:50horus,
Fecioara Maria era virgina, l-a nascut pe Iisus, continuand sa fie apoi virgina?!?
Pe bune, cui ce-i pasa daca era sau nu virgina, daca a ramas sau nu virgina? De ce dumnezeirea se defineste prin existenta si rezistenta unui himen? E chiar patetic si pervers .
-------------
Iata adevarul dupa Biblie nu dupa oamenii care au schimbat mai toate adevarurile Biblice in minciuna.
Matei 12/47. Atunci cineva I-a zis: "Iatã, mama Ta ºi fraþii Tãi stau afarã, ºi cautã sã vorbeascã cu Tine."
48. Dar Isus a rãspuns celui ce-I adusese ºtirea aceasta: "Cine este mama Mea, ºi care sunt fraþii Mei?"
49. Apoi ªi-a întins mâna spre ucenicii Sãi ºi a zis: "Iatã mama Mea ºi fraþii Mei!
50. Cãci oricine face voia Tatãlui Meu care este în ceruri, acela Îmi este frate, sorã ºi mamã."
Deci dupa nasterea Domnului Isus Maria s'a impreunat cu Iosif si au dat nastere la fratii lui Isus.
Matei 13/55. Oare nu este El fiul tâmplarului? Nu este Maria mama Lui? ªi Iacov, Iosif, Simon ºi Iuda, nu sunt ei fraþii Lui?

56. ªi surorile Lui nu sunt toate printre noi? Atunci de unde are El toate lucrurile acestea?"

ideea e ca in preconceptoa oamenilor virginitatea inseamna o stare de puritate

Omerta Vision
Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 01:38

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 01:42

De la: stejerean_vasile, la data 2010-02-14 01:37:13
De la: 9am121159, la data 2010-02-14 01:33:50horus,
-------------

numa' un tampit mai poa' sa se inchine la maria nefolosita,fecioara cu sapte copii,dintre care unu' din flori facut prin fu...aiul cu penisul duhului sfant si cu sperma lu' yahwe

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 01:43

Horus,
Botezul
Cica daca nu esti botezat, Dumnezeu nu te poate proteja. Atat de slab e el, facatorul de lumi? Conteaza stropitul cu mir si apa? Trist. Asta inseamna ca nu e un Dumnezeu atotputernic, ci doar un mic vraci care in lipsa potiunilor si leacurilor si incantatiilor e neputincios.
-----------
Adevaratul botez se face atunci cand crezi,cand il marturisesti pe Domnul, Dumnezeu cu gura ta.El se face spre iertarea pacatelor.Fara acest botezi nu poti intra si nici vedea Imparatia lui Dumnezeu.Prin botez te nasti din nou din apa si din Duh Sfant.Duhul sfant se primeste in urma paziri poruncilor Lui.El te schimba intr-un om duhovnicesc
Botezul nu se face la copii caci la varsta lor nu cred, nu vorbesc ca sa marturiseasca cu gura lor pe Domnul si nu au ce pacate sa le ierte.Domnul Isus spune:"Lasati copilasi sa vina la Mine ca a unora ca ei este Imparatia cerurilor"Deci ei au deja Imparatia fara botez.

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 01:44

De la: 9am121159, la data 2010-02-14 01:43:03Horus,
Botezul
Cica daca nu esti botezat, Dumnezeu nu te poate proteja. Atat de slab e el, facatorul de lumi? Conteaza stropitul cu mir si apa? Trist. Asta inseamna ca nu e un Dumnezeu atotputernic, ci doar un mic vraci care in lipsa potiunilor si leacurilor si incantatiilor e neputincios.
-----------
Adevaratul botez se face atunci cand crezi,cand il marturisesti pe Domnul, Dumnezeu cu gura ta.El se face spre iertarea pacatelor.Fara acest botezi nu poti intra si nici vedea Imparatia lui Dumnezeu.Prin botez te nasti din nou din apa si din Duh Sfant.Duhul sfant se primeste in urma paziri poruncilor Lui.El te schimba intr-un om duhovnicesc
Botezul nu se face la copii caci la varsta lor nu cred, nu vorbesc ca sa marturiseasca cu gura lor pe Domnul si nu au ce pacate sa le ierte.Domnul Isus spune:"Lasati copilasi sa vina la Mine ca a unora ca ei este Imparatia cerurilor"Deci ei au deja Imparatia fara botez.
v-ati propus sa faceti noapte alba???

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 01:48

eu plec de pe topicul asta ca se incing spiritele.....e inutil de vorbit cu cine nu trebuie....

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 02:17

Horus,
Banuiesc ca lumea e mai buna fara cei 6 milioane de evrei,
---------
Draga Horus,evrei au fost doar o pilda pentru noi ca sa vedem ca Dumneseu nu se joaca.El ne-a creat dar pretinde ascultare.Cei ce nu vor sa aleaga ascultarea dupa Cuvantul Sau la fel vor pieri.Asa cum au pierit Evreii care erau poporul ales al Domnului si pentru care a facut atatea minuni despartind apele mari in doua si multe alte minuni ca sa-L asculte si ei nu au ascultat. asa a pierit si cei din Sodoma si Gomora si cei de la potop tot asa va pieri si toata omenirea care nu asculta.Dumnezeu intreba:"Vreau Eu moartea pacatosului?Nicidecum.Eu vreau ca niciunul sa nu piara si toti sa se intoarca la Mine si vor trai.Dar de nu se vor intoarce vor pieri".In acest caz cu ce este vinovat Dumnezeu ca omenirea alege sa pacatuiasca si nu alege sa asculte de Cel ce ne-a creat?Te mai astept cu pace.

9am121159

2234 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 02:34

Stejerean Vasile,
-------------
Domnule Vasile, mai pura ca Maria nu este o alta femeie , dar este o mare diferenta intre puritate si virginitate.Ba unii ratacesc pana acolo ca au facut-o pe Maria mantuitoarea neamului crestinesc.In acest caz nu ma mira ca majoritatea barbatilor ortodocsi au luat-o razna cu pacatosenia. Biblia spune ca barbatul este capul femei si capul barbatului este Domnul Isus , El este adevaratul Mantuitor si Tatal ceresc.O femeie nu poate fi Mantuitor.Gandirea oamenilor care nu se iau dupa Biblie este ratacita.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 02:36

Era odata un pustnic. Acesta isi dedicase toata viata lui D-zeu...
In sfarsit venise moartea si la el ... Ajuns sus il vede pe Sf Petru. Bucuros pustnicul da repede sa intre pe poarta raiului la care Sf Petru il opreste si ii zice: - Imi pare rau nu esti trecut aici in carte sa poti sa intri in Rai ....
Pustnicul disperat incepe: - Pai cum nu sunt, toata viata ma mancat ierburi si am tinut post, si am mai si trait in pestera degeaba ...?
Incepuse sa planga si sa-si smulga parul din cap ...
- Uita-te la mucenici, poate sunt acolo ! Se uita Sf Petru. Nimic
- Uitate la sfinti, poate sunt acolo !.Se uita Sf Petru. Nimic.
Omul disperat rau incepe sa planga in hohote si sa se tavaleasca pe jos, la care Sf Petru razand il ia de gat si ii arata un norisor: - Zambeste, sunt doar in mintea ta !!!

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 16:36

Am vazut filmul AGORA si m-am lamurit ! Trebuie sa fii imbecil sau idiot ca sa crezi in biserica si crestinism ! Mi-e sila de aceasta imbecilitate perpetuata atata timp - e clar ,religiile trebuie sa dispara ! Au murit prea multi oameni nevinovati din cauza acestor idioti !

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 16:59

De la: ioanna_dark, la data 2010-02-12 18:15:51
De la: Dorulet, la data 2010-02-12 02:31:45 Ioana, am ales sã postez de acolo pentru cã este completã ºi înþelege toatã lumea... decât sã dau 10 linkuri din care sã nu priceapã lumea mare lucru!
Uite ce frumos explicã Mole....doar cã nu mulþi pricep de fapt ce naiba sunt alea "celule eucariote, ADN mitocondrial sau cel nucleic"

P.S. Dacã þii neapãrat îþi dau ºi linkuri oficiale,....nu mi-e greu!

daca ai gasi ...cu ce m-ar ajuta?...doar cu niste date despre prima eva , despre care eu deja am auzit si care nu ma intereseaza...

ti-am postat sursa pentru ca urasc din tot sufletul meu plagiatorii...eu nu plagiez niciodata ...singura am scris tot ce am scris pe forum...iar daca am dat un citat de undeva am specificat sursa....dorinel s-a prins de atentionarea pe care ti-am facut-o (sa nu mai plagiezi ) si mi-a spus ca nu e frumos...si ca prevede ca va incepe cearta....
probabil avea dreptate...

**doar cã nu mulþi pricep de fapt ce naiba sunt alea "celule eucariote, ADN mitocondrial sau cel nucleic" **

poate tu....

iar daca nu ai inteles nici acum ca evolutionistii nu sunt unitari (si evolutionismul nici macar nu e singura teorie cu privire la aparitia omului ce exclude posbilitatea unui creator) ...sa fii sanatoasa..!!! ...eu ma duc pe alte topicuri....
(valabil si pentru the mole)....

Eºti pateticã!!...Dacã nu te interesa, de ce te-ai bãgat în discuþia pe care am avut-o cu Gabi???
...doar aºa sã te aflii în treabã!
Ai demonstarat cã existã vreo fiinþã care ne-a creat??? NU...ºi nici n-ai cum!!!
Cel puþin ºtiinþa încearcã sã dea rãspunsuri logice, raþionale la întrebãri pe care ni le punem mulþi...fãrã sã ne lãsãm duºi de absurd ºi de mirajul unei "vieþi veºnice"
P.S. Mie mi-a plãcut chimia ºi biologia mult dar nu mi-am permis sã aduc jigniri altor persoane...mulþi s-ar simþii prost dacã le-aº vorbii în termeni prea tehnici sau medicali. Habar n-am ce studii are Gabi ºi am vrut sã fiu sigurã cã înþelege tot ceea ce-i scriu...de-aia nu am dat acele linkuri ...nu pentru cã nu le înþeleg eu!

Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 17:02

De la: 9am147005, la data 2010-02-13 18:37:24
orice forma de viata apare datorita unui mediu propice.....
se dezvolta si evolueaza in functie de mediul respectiv, de indivizii ce-i stau in vecinatate, de factorii externi ce-o inconjoara.....
fiecare fiinta vie are o amprenta genetica ce se afla intro continua transformare datorita factorilor externi si a capacitatii de procesare a informatiilor primite......

Foarte corect!!! La fel cred ºi eu!!!

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 17:06

Daca s-ar demonstra ca nu e viabila teoria evolutionismului ultima in care as crede ar fi cea a creationismului ! Cred ca totul tine de logica elementara -insa ca sa ai logica trebuie sa fii inteligent si sa fi citit ceva din domeniul psihologiei ! Nu poti sa crezi intr-un creator -te descalifici ca si fiinta rationala !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 17:43

@dorulet , am fost 35 ani Proiectant ! din meseria asta am invatat ca intii e IDEEA - nu se vede,nu se pipaie,nu se miroase ! este,dar e ca si cum n-ar fi,caci este Nemanifestata inca !
- apoi,apare desenul si totul este incifrat, caci desenul tehnic este o suma de simboluri ....e o adevarata limba si cine o cunoaste stie despre ce-i vorba acolo, pe hirtia aia ,cine nu, se uita si nu intelege !
- apoi, acest desen ,cu cote fixe,bine gindite si care cuprind in ele Forma, intra la executie si,abia atunci Forma nevazuta,dar cuprinsa in idee, prinde viata, Manifestindu-se ,ca sa zic asa !
- citi dintre cei asa zis atei , inteleg ca in spatele oricarei Forme exista o Idee ? pina si muncitorii aia din sectie,care lucreaza cu acea forma prefinita - desenul- Uita ca ceea ce tin ei in mina este rezultatul unei gindiri creeatoare si nu o data ii auzi spunind ca cei de sus ( de la proiectare ,adica), nu fac altceva decit "mizgalesc " hirtia .....hirtie pe care daca n-ar fi facut-o cineva,el nu ar fi stiut ce sa faca ,cum sa faca sa iasa acel ceva !

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 17:58

De la: karpov, la data 2010-02-14 17:06:01

Daca s-ar demonstra ca nu e viabila teoria evolutionismului ultima in care as crede ar fi cea a creationismului ! Cred ca totul tine de logica elementara -insa ca sa ai logica trebuie sa fii inteligent si sa fi citit ceva din domeniul psihologiei ! Nu poti sa crezi intr-un creator -te descalifici ca si fiinta rationala !

Pfffai!! Bubuie pamantul sub tine de inteligenta...

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 18:04

De la: click_cont, la data 2010-02-14 17:58:03

MULTUMESC PENTRU INCURAJARE ! dACA VINE DIN PARTEA UNUI CRESTIN ...E BINE PRIMIT !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 18:30

De la: karpov, la data 2010-02-14 18:04:14
De la: click_cont, la data 2010-02-14 17:58:03

MULTUMESC PENTRU INCURAJARE ! dACA VINE DIN PARTEA UNUI CRESTIN ...E BINE PRIMIT !

poate-ti faci un pic de timp liber si citesti ceva mai sus ....i-am scris lui dorulet ceva, dar m-am gindit si la tine cind am scris !

Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 18:59

De la: gabigabi, la data 2010-02-14 17:43:35@dorulet , am fost 35 ani Proiectant ! din meseria asta am invatat ca intii e IDEEA - nu se vede,nu se pipaie,nu se miroase ! este,dar e ca si cum n-ar fi,caci este Nemanifestata inca !
- apoi,apare desenul si totul este incifrat, caci desenul tehnic este o suma de simboluri ....e o adevarata limba si cine o cunoaste stie despre ce-i vorba acolo, pe hirtia aia ,cine nu, se uita si nu intelege !
- apoi, acest desen ,cu cote fixe,bine gindite si care cuprind in ele Forma, intra la executie si,abia atunci Forma nevazuta,dar cuprinsa in idee, prinde viata, Manifestindu-se ,ca sa zic asa !
- citi dintre cei asa zis atei , inteleg ca in spatele oricarei Forme exista o Idee ? pina si muncitorii aia din sectie,care lucreaza cu acea forma prefinita - desenul- Uita ca ceea ce tin ei in mina este rezultatul unei gindiri creeatoare si nu o data ii auzi spunind ca cei de sus ( de la proiectare ,adica), nu fac altceva decit "mizgalesc " hirtia .....hirtie pe care daca n-ar fi facut-o cineva,el nu ar fi stiut ce sa faca ,cum sa faca sa iasa acel ceva !

Dupa proiect urmeaza sa construiesti ceva - dupa ce tu construiesti ti se pare normal ca dupa aceea sa darami constructia ? Dumnezeul tau e cel cu furtunile ,cutremurele,eruptiile vulcanice ,crime,accidentew...e cumva sado-maso -dumnezeul tau sau a creat ceva ce nu mai poate controla -sta prost la capitolul postgarantie -nu se pricepe sa intretina si sa repare ce a creat !??

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 19:07

De la: Dorulet, la data 2010-02-14 16:59:45
De la: Dorulet, la data 2010-02-12 02:31:45 Ioana, am ales sã postez de acolo pentru cã este completã ºi înþelege toatã lumea... decât sã dau 10 linkuri din care sã nu priceapã lumea mare lucru!
Uite ce frumos explicã Mole....doar cã nu mulþi pricep de fapt ce naiba sunt alea "celule eucariote, ADN mitocondrial sau cel nucleic"

daca ai gasi ...cu ce m-ar ajuta?...doar cu niste date despre prima eva , despre care eu deja am auzit si care nu ma intereseaza...

ti-am postat sursa pentru ca urasc din tot sufletul meu plagiatorii...eu nu plagiez niciodata ...singura am scris tot ce am scris pe forum...iar daca am dat un citat de undeva am specificat sursa....dorinel s-a prins de atentionarea pe care ti-am facut-o (sa nu mai plagiezi ) si mi-a spus ca nu e frumos...si ca prevede ca va incepe cearta....

**doar cã nu mulþi pricep de fapt ce naiba sunt alea "celule eucariote, ADN mitocondrial sau cel nucleic" **

poate tu....

iar daca nu ai inteles nici acum ca evolutionistii nu sunt unitari (si evolutionismul nici macar nu e singura teorie cu privire la aparitia omului ce exclude posbilitatea unui creator) ...sa fii sanatoasa..!!! ...eu ma duc pe alte topicuri....

Eºti pateticã!!...Dacã nu te interesa, de ce te-ai bãgat în discuþia pe care am avut-o cu Gabi???
Ai demonstarat cã existã vreo fiinþã care ne-a creat??? NU...ºi nici n-ai cum!!!
Cel puþin ºtiinþa încearcã sã dea rãspunsuri logice, raþionale la întrebãri pe care ni le punem mulþi...fãrã sã ne lãsãm duºi de absurd ºi de mirajul unei "vieþi veºnice"
P.S. Mie mi-a plãcut chimia ºi biologia mult dar nu mi-am permis sã aduc jigniri altor persoane...mulþi s-ar simþii prost dacã le-aº vorbii în termeni prea tehnici sau medicali. Habar n-am ce studii are Gabi ºi am vrut sã fiu sigurã cã înþelege tot ceea ce-i scriu...de-aia nu am dat acele linkuri ...nu pentru cã nu le înþeleg eu!

ma intereseaza evolutionismul in general...si nicuna dintre teoriile aferente lui in special....dar m-am bagat in discutie pentru ca am crezut ca poate te intereseaza pe tine...si ti le-am enumerat (pe cele mai cunoscute )....
in al doilea rand...nu stiu ce inseamna pentru tine *demonstrat*...cum sa-ti demonstrez ca toate lucrurile materiale au un inceput ?....explica-mi la ce te astepti....

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 19:21

De la: ioanna_dark, la data 2010-02-14 19:07:58

poate tu....

ma intereseaza evolutionismul in general...si nicuna dintre teoriile aferente lui in special....dar m-am bagat in discutie pentru ca am crezut ca poate te intereseaza pe tine...si ti le-am enumerat (pe cele mai cunoscute )....
in al doilea rand...nu stiu ce inseamna pentru tine *demonstrat*...cum sa-ti demonstrez ca toate lucrurile materiale au un inceput ?....explica-mi la ce te astepti....

De ce sã-mi explici???? Eu dacã nu ºtiu sau vreau sã ºtiu ceva...întreb!!!
So, în privinþa asta nu ai ce sã-mi explici....pentru cã tu nu ai fost acolo...tu doar presupui cã existã D-zeu care a creat iar eu ºtiu ce presupui tu...ºi nu sunt eu interesatã pentru cã nu cred în aºa ceva fãrã dovezi!

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 19:25

De la: Dorulet, la data 2010-02-14 19:21:54
De la: ioanna_dark, la data 2010-02-14 19:07:58

poate tu....

De ce sã-mi explici???? Eu dacã nu ºtiu sau vreau sã ºtiu ceva...întreb!!!
So, în privinþa asta nu ai ce sã-mi explici....pentru cã tu nu ai fost acolo...tu doar presupui cã existã D-zeu care a creat iar eu ºtiu ce presupui tu...ºi nu sunt eu interesatã pentru cã nu cred în aºa ceva fãrã dovezi!

ok..am inteles.....
dar crezi faptul ca toate lucrurile materiale au un inceput al lor?

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 19:26

De la: gabigabi, la data 2010-02-14 17:43:35@dorulet , am fost 35 ani Proiectant ! din meseria asta am invatat ca intii e IDEEA - nu se vede,nu se pipaie,nu se miroase ! este,dar e ca si cum n-ar fi,caci este Nemanifestata inca !

Mda, ºtiu ce este proiectarea...Tatãl meu a fãcut vreo 20 de ani aºa ceva...dar el a avut cumul de funcþii ( nu fãcea numai asta, ci mai multe). De la el am învãþat desen tehnic!!! Avea multe talente, orice fel de desen, picturã, poezie...
Ai avut o meserie frumoasã...îþi pune mintea la contribuþie!!!

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 19:28

Ioana, doar spune frumos unde vrei sã ajungi ºi cam ce vrei de la mine?! Ok??
Nu mã lua cu infantilisme...orice ºi oricine are un început!!!

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 19:31

De la: Dorulet, la data 2010-02-14 19:28:09 Ioana, doar spune frumos unde vrei sã ajungi ºi cam ce vrei de la mine?! Ok??

atunci admiti ca si universul material are un inceput?
raspunde la intrebarea asta si o sa-ti dai seama imediat unde vreau sa ajung....:)

CAMELEONII

164 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 19:36

De la: ioanna_dark, la data 2010-02-14 19:31:07
De la: Dorulet, la data 2010-02-14 19:28:09 Ioana, doar spune frumos unde vrei sã ajungi ºi cam ce vrei de la mine?! Ok??

raspunde la intrebarea asta si o sa-ti dai seama imediat unde vreau sa ajung....:)

Un inceput da ,dar fara Dumnezeu ,iar bing -bam ,suna a ceva naiv.Fiecare dintre noi avem un inceput si un sfirsit ,numai Universul este vesnic !Totusi merita inca studiat,in limita care merita,fara sa neglijam prezentul si grija pentru viitor.

Traian Bãsescu a venit azi la Cluj pentru a le transmite oamenilor sã meargã în 29 iulie la vot indiferent de modul în care aleg sã voteze ...dar ar prefera un DA sa plece pe mare......
Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 19:55

De la: NICE, la data 2010-02-14 19:36:58
De la: ioanna_dark, la data 2010-02-14 19:31:07

Un inceput da ,dar fara Dumnezeu ,iar bing -bam ,suna a ceva naiv.Fiecare dintre noi avem un inceput si un sfirsit ,numai Universul este vesnic !Totusi merita inca studiat,in limita care merita,fara sa neglijam prezentul si grija pentru viitor.

vezi..asta e problema...multi il exclud din start pe dumnezeu , dar , asa cum ii spuneam si lui the mole, nu o fac pe criterii stiintifice ci filozofice...

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2010, ora 19:55

dedicaþie

...mate-fiziciºtilor...

.............................

"Pe când luna strãluceºte peste-a tomurilor bracuri,
Într-o clipã-l poartã gândul îndãrãt cu mii de veacuri,
La-nceput, pe când fiinþã nu era, nici nefiinþã,
Pe când totul era lipsã de viaþã ºi voinþã,
Când nu s-ascundea nimica, deºi tot era ascuns...
Când pãtruns de sine însuºi odihnea cel nepãtruns.
Fu prãpastie? genune? Fu noian întins de apã?
N-a fost lume priceputã ºi nici minte s-o priceapã,
Cãci era un întuneric ca o mare fãr-o razã,
Dar nici de vãzut nu fuse ºi nici ochi care s-o vazã.
Umbra celor nefãcute nu-ncepuse-a se desface,
ªi în sine împãcatã stãpânea eterna pace!...
Dar deodat-un punct se miºcã... cel întâi ºi singur. Iatã-l
Cum din chaos face mumã, iarã el devine Tatãl!...
Punctu-acela de miºcare, mult mai slab ca boaba spumii,
E stãpânul fãrã margini peste marginile lumii...
De-atunci negura eternã se desface în fãºii,
De atunci rãsare lumea, lunã, soare ºi stihii...
De atunci ºi pânã astãzi colonii de lumi pierdute
Vin din sure vãi de chaos pe cãrãri necunoscute
ªi în roiuri luminoase izvorând din infinit,
Sunt atrase în viaþã de un dor nemãrginit.
Iar în lumea asta mare, noi copii ai lumii mici,
Facem pe pãmântul nostru muºunoaie de furnici;
Microscopice popoare, regi, oºteni ºi învãþaþi
Ne succedem generaþii ºi ne credem minunaþi;
Muºti de-o zi pe-o lume micã de se mãsurã cu cotul,
În acea nemãrginire ne-nvârtim uitând cu totul
Cum cã lumea asta-ntreagã e o clipã suspendatã,
Cã-ndãrãtu-i ºi-nainte-i întuneric se aratã.
Precum pulberea se joacã în imperiul unei raze,
Mii de fire viorie ce cu raza înceteazã,
Astfel, într-a veciniciei noapte pururea adâncã,
Avem clipa, avem raza, care tot mai þine încã...
Cum s-o stinge, totul piere, ca o umbrã-n întuneric,
Cãci e vis al nefiinþei universul cel himeric...

În prezent cugetãtorul nu-ºi opreºte a sa minte,
Ci-ntr-o clipã gându-l duce mii de veacuri înainte;
Soarele, ce azi e mândru, el îl vede trist ºi roº
Cum se-nchide ca o ranã printre nori întunecoºi,
Cum planeþii toþi îngheaþã ºi s-azvârl rebeli în spaþ'
Ei, din frânele luminii ºi ai soarelui scãpaþi;
Iar catapeteasma lumii în adânc s-au înnegrit,
Ca ºi frunzele de toamnã toate stelele-au pierit;
Timpul mort ºi-ntinde trupul ºi devine vecinicie,
Cãci nimic nu se întâmplã în întinderea pustie,
ªi în noaptea nefiinþii totul cade, totul tace,
Cãci în sine împãcatã reîncep-eterna pace..."

......................................................................

Pagini: << 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce a fost inainte de Dumnezeu, dar inainte de Big-Ban?
Mergi la: