Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 20:46
si electronica !
|
|
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 10:43
De la: karpov, la data 2009-12-14 19:08:38De la: Tycu, la data 2009-12-14 15:43:11De la: alehin, la data 2009-12-14 10:11:12De la: doinita67, la data 2009-12-13 16:29:49de curind mi-a murit soacra dar inainte de asi da sufletul a cerut preotul.De aici a inceput toata porcaria creata de asa zisu preot parca facut la apelul bocancilor.Ne-am dus seara dupa el am fost refuzati pe motiv ca noaptea nu impartaseste si ca trebuiesc Sfintele masluri.I-am explicat ca nu are nevoie de asa ceva fiindca secundele ii sunt numarate.A doua zi iar m-am dus la poarta lui si iar am explicat situatia ,m-a intrebat ce trebuie sa faca.am raspuns : sarim peste Sf. Maslu o impartasiti si cititi de liniste la care ma intreaba daca mai i-a cartea.Pe linga toate aste cind m-am dus dupa steag la biserica mi-a dat un pachet de luminari dar am crezut ca asa se da fiind vaduva de 39 ani ,ca sa imi spuna o batrina ca pachetul este 600 mii sa imi vina rau nu alta.Deja asta m-a infuriat incit am hotarit sa lupt cu acest om care nu este demn de acest lacas si nici dascalul de doi bani care si-a permis sa ne ameninte ca avem nevoie de ei si vor avea grija.In ziua inmormintarii la cos am avut luminari din comert , acest preot de doi bani a pus dascalul sa stinga luminarile ce nu proveneau din biserica. Pe linga pozitia indecenta de a sluji, comportamentul care l-a tradat ca nu are nimic in comun cu biserica sunt hotarita sa lupt si sa plateasca cu postul de preot in Vlad Tepes Calarasi.Tatal dumnealui un preot jos palaria are 97 ani acum si are rusine, decenta si respect fata de enoriasi .dar ASTA jupoaie lumea pe fata .Am cerut chitanta si nu mi s-a dat pentru ce suma am dat. Am scris la protopopia Calarasi si la Episcopia Sloboziei si Calarasilor, am fost contactata si dupa boboteaza se va lua masuri .Acesti preoti nu au ce cauta in biserici ,ei sunt orbiti de bani, nu sunt controlati la sate lumea din neinformare si faptul ca duc o coliva la biserica nu fac reclamatie ,dar eu am pierdut pe mama soacra si vreau sa plateasca pentru incompetenta lui si ca ne-a jignit pe noi copii ei si respect ioc pentru decedata care a cotizat o viata de om fiind vaduva de la 36 ani cu 3 copii de 5 luni, 3 ani si 6 ani virstele de cind si i-a crescut singura .Biserica nu a scutit-o de la nimic asa ca acest om sa suporte consecintele.Am cunoscut si preoti jos palaria dar un neghiob dasta tiraste in noroi numele celor ce isi fac treaba si al bisericii.
MARE DREPTATE AI ...MULTI ENORIASI OBSERVA ...DAR MERG INAINTE ...DIN ...INERTIE ...SI CRED CA MULTI DE ...FRICA . ..DA...ASA E ...
Fricaaaa?????? de cine domnita????
De la Karpov :
pot sa raspund eu ...
Frica de pedeapsa divina ....ca vezi doamne trebuie sa faci ce spune ..preotul .. nu ce face el ....
Pana la urma preotul este perceput ca o autoritate ...stirbita ce-i drept ...dar ei nu au alternativa...
 Asa este, nu e chiar stirbita , dar asa ste,aici ai dreptate asta s-a pastrat din timpuri trecute cand preotul era autoritatea intr-o comuna, el era judecator, era invatator ,si mai mare ca primarul, el putea da pedepse daca cineva pacatuia . !
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 10:59
De la: tilsor, la data 2009-12-14 20:14:31De la: Tycu, la data 2009-12-14 15:21:22De la: tilsor, la data 2009-12-13 18:46:04De la: doinita67, la data 2009-12-13 16:29:49de curind mi-a murit soacra dar inainte de asi da sufletul a cerut preotul.De aici a inceput toata porcaria creata de asa zisu preot parca facut la apelul bocancilor.Ne-am dus seara dupa el am fost refuzati pe motiv ca noaptea nu impartaseste si ca trebuiesc Sfintele masluri.I-am explicat ca nu are nevoie de asa ceva fiindca secundele ii sunt numarate.A doua zi iar m-am dus la poarta lui si iar am explicat situatia ,m-a intrebat ce trebuie sa faca.am raspuns : sarim peste Sf. Maslu o impartasiti si cititi de liniste la care ma intreaba daca mai i-a cartea.Pe linga toate aste cind m-am dus dupa steag la biserica mi-a dat un pachet de luminari dar am crezut ca asa se da fiind vaduva de 39 ani ,ca sa imi spuna o batrina ca pachetul este 600 mii sa imi vina rau nu alta.Deja asta m-a infuriat incit am hotarit sa lupt cu acest om care nu este demn de acest lacas si nici dascalul de doi bani care si-a permis sa ne ameninte ca avem nevoie de ei si vor avea grija.In ziua inmormintarii la cos am avut luminari din comert , acest preot de doi bani a pus dascalul sa stinga luminarile ce nu proveneau din biserica. Pe linga pozitia indecenta de a sluji, comportamentul care l-a tradat ca nu are nimic in comun cu biserica sunt hotarita sa lupt si sa plateasca cu postul de preot in Vlad Tepes Calarasi.Tatal dumnealui un preot jos palaria are 97 ani acum si are rusine, decenta si respect fata de enoriasi .dar ASTA jupoaie lumea pe fata .Am cerut chitanta si nu mi s-a dat pentru ce suma am dat. Am scris la protopopia Calarasi si la Episcopia Sloboziei si Calarasilor, am fost contactata si dupa boboteaza se va lua masuri .Acesti preoti nu au ce cauta in biserici ,ei sunt orbiti de bani, nu sunt controlati la sate lumea din neinformare si faptul ca duc o coliva la biserica nu fac reclamatie ,dar eu am pierdut pe mama soacra si vreau sa plateasca pentru incompetenta lui si ca ne-a jignit pe noi copii ei si respect ioc pentru decedata care a cotizat o viata de om fiind vaduva de la 36 ani cu 3 copii de 5 luni, 3 ani si 6 ani virstele de cind si i-a crescut singura .Biserica nu a scutit-o de la nimic asa ca acest om sa suporte consecintele.Am cunoscut si preoti jos palaria dar un neghiob dasta tiraste in noroi numele celor ce isi fac treaba si al bisericii.
Nu vreau sa fac nici un comentariu fata de situatia de mai sus......DAR vreau sa va spun cum e la NOI....
Indiferent de situatie....(nunta,inmormintare,cununie,vizita la spital..etc)..preotul nostru nu are voie sa ceara vreun LEU,el este platit tocmai sa faca aceste servicii GRATIS.
Apoi,orice interventie la care este solicitat trebuie s-o faca din toata inima,cu toata DRAGOSTEA.
Are OBLIGATIA morala a SLUJBEI sale de a-si vizita enoriasii si de a le asculta pasurile si afla nevoile.
In cazul doamnei de mai sus, vaduva, cu copii minori, biserica noastra ar fi avut obligatia frateasca de a-i acorda sprijin moral si material.
Sint multe de discutat in aceasta privinta...........DAR E PACAT ,CACI MULTI NU CUNOSC CUVINTUL BIBLIEI....!!!!
Pai domnu' tilsor , ce biserica e aia care nu cere bani credinciosilor,si face totul din placere ? pai ea cu ce se autofinanteaza ? adica cu ce traieste ? da statul ceva ?
D-le Tycu, daca ai fi citit BINE Biblia, ai fi vazut modul pe care il cere DUMNEZEU pentru sustinerea bisericii...
Ia incearca, poate gasesti...
 Domnule, eu ma refer la biserica ortodoxa care traieste din contributia fiecarui enorias din sectorul fiecarei biserici !
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 11:16
De la: Tycu, la data 2009-12-15 10:59:37De la: tilsor, la data 2009-12-14 20:14:31De la: Tycu, la data 2009-12-14 15:21:22De la: tilsor, la data 2009-12-13 18:46:04De la: doinita67, la data 2009-12-13 16:29:49de curind mi-a murit soacra dar inainte de asi da sufletul a cerut preotul.De aici a inceput toata porcaria creata de asa zisu preot parca facut la apelul bocancilor.Ne-am dus seara dupa el am fost refuzati pe motiv ca noaptea nu impartaseste si ca trebuiesc Sfintele masluri.I-am explicat ca nu are nevoie de asa ceva fiindca secundele ii sunt numarate.A doua zi iar m-am dus la poarta lui si iar am explicat situatia ,m-a intrebat ce trebuie sa faca.am raspuns : sarim peste Sf. Maslu o impartasiti si cititi de liniste la care ma intreaba daca mai i-a cartea.Pe linga toate aste cind m-am dus dupa steag la biserica mi-a dat un pachet de luminari dar am crezut ca asa se da fiind vaduva de 39 ani ,ca sa imi spuna o batrina ca pachetul este 600 mii sa imi vina rau nu alta.Deja asta m-a infuriat incit am hotarit sa lupt cu acest om care nu este demn de acest lacas si nici dascalul de doi bani care si-a permis sa ne ameninte ca avem nevoie de ei si vor avea grija.In ziua inmormintarii la cos am avut luminari din comert , acest preot de doi bani a pus dascalul sa stinga luminarile ce nu proveneau din biserica. Pe linga pozitia indecenta de a sluji, comportamentul care l-a tradat ca nu are nimic in comun cu biserica sunt hotarita sa lupt si sa plateasca cu postul de preot in Vlad Tepes Calarasi.Tatal dumnealui un preot jos palaria are 97 ani acum si are rusine, decenta si respect fata de enoriasi .dar ASTA jupoaie lumea pe fata .Am cerut chitanta si nu mi s-a dat pentru ce suma am dat. Am scris la protopopia Calarasi si la Episcopia Sloboziei si Calarasilor, am fost contactata si dupa boboteaza se va lua masuri .Acesti preoti nu au ce cauta in biserici ,ei sunt orbiti de bani, nu sunt controlati la sate lumea din neinformare si faptul ca duc o coliva la biserica nu fac reclamatie ,dar eu am pierdut pe mama soacra si vreau sa plateasca pentru incompetenta lui si ca ne-a jignit pe noi copii ei si respect ioc pentru decedata care a cotizat o viata de om fiind vaduva de la 36 ani cu 3 copii de 5 luni, 3 ani si 6 ani virstele de cind si i-a crescut singura .Biserica nu a scutit-o de la nimic asa ca acest om sa suporte consecintele.Am cunoscut si preoti jos palaria dar un neghiob dasta tiraste in noroi numele celor ce isi fac treaba si al bisericii.
Nu vreau sa fac nici un comentariu fata de situatia de mai sus......DAR vreau sa va spun cum e la NOI....
Indiferent de situatie....(nunta,inmormintare,cununie,vizita la spital..etc)..preotul nostru nu are voie sa ceara vreun LEU,el este platit tocmai sa faca aceste servicii GRATIS.
Apoi,orice interventie la care este solicitat trebuie s-o faca din toata inima,cu toata DRAGOSTEA.
Are OBLIGATIA morala a SLUJBEI sale de a-si vizita enoriasii si de a le asculta pasurile si afla nevoile.
In cazul doamnei de mai sus, vaduva, cu copii minori, biserica noastra ar fi avut obligatia frateasca de a-i acorda sprijin moral si material.
Sint multe de discutat in aceasta privinta...........DAR E PACAT ,CACI MULTI NU CUNOSC CUVINTUL BIBLIEI....!!!!
Pai domnu' tilsor , ce biserica e aia care nu cere bani credinciosilor,si face totul din placere ? pai ea cu ce se autofinanteaza ? adica cu ce traieste ? da statul ceva ?
D-le Tycu, daca ai fi citit BINE Biblia, ai fi vazut modul pe care il cere DUMNEZEU pentru sustinerea bisericii...
Domnule, eu ma refer la biserica ortodoxa care traieste din contributia fiecarui enorias din sectorul fiecarei biserici !
Dupa stiinta mea, preotii ortodocsi sunt platiti de statul roman ca salarii de peste 2.200 lei pe luna.
Nimeni nu impiedica enoriasii sa doneze bisericii orice sume doresc.
Dar unii popi vor jeep-uri.
Si le au.
Iar enoriasii se duc la biserica in continuare ...
Cine e de vina ?
Cine a sprijinit-o pe domana din comunitatea ei ?
Trebuie sa vina cineva din afara sa faca ordine ?
Cine ?
Isi aleg enoriasii pastorii spirituali ?
Nu !
Biserica e o institutie ca oricare alta.
Si institutiile au ca fundament, ochiul dracului. Fara el nu pot functiona.
Daca s-ar elimina subventiile pentru BOR ?
A ajunus ca TVR-ul.
Vrei, nu vrei, platesti salariile preotilor ortodocsi ..
De ce ?
Ia sa vedeti cumm si-ar schimba atitudinea preotii de genul asta ....
Cine are curajul sa propuna macar asa ceva ?
Nimeni ... sau aproape nimeni.
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 13:41
Protestez impotriva cheltuirii banilor publici pt.sustinerea propagandistilor mistico-religiosi de orice fel[preoti,rabini,muftii,imami,brahmani,pastori,predicatori etc.].Acesti indivizi practica o meserie [inselaciunea religioasa] pentru care sunt platiti direct,de catre turmele de ignoranti pacaliti.De ce mai primesc si salarii de la stat,daca tot avem buget de austeritate?Din banii pe care statul ii aloca acestor categorii de sarlatani cu diverse titluri religioase[inventate pt.impresionarea victimelor],se pot construi locuinte pt.cei fara adapost,se pot mari salariile profesorilor,se pot mari pensiile de mizerie ale unor cetateni care au muncit cinstit,fara a insela pe nimeni[cum fac ei],se pot construi crese,camine si scoli.De ce avem nevoie prioritar:de miorlaitori care nu spun nimic si nu sunt in stare sa produca nimic productiv pt.societatea care-i tolereaza sau de locuri de munca bine platite pt.a nu mai fi nevoiti tinerii sa ia drumul strainatatii?Va rog sa stati stramb si sa judecati drept,deoarece este vorba de noi toti,de tineretul care ne va conduce maine,de parintii care au transpirat si suferit pt,noi.Din 1990 si pana in prezent,acesti paraziti mistici au incasat si continua s-o faca fara pic de jena pt.poporul pe care-l jecmanesc,ca salarii sau sponsorizari,sume imense cu care[daca ar fi vrut sa demonstreze adevarata solidaritate si iubire fata de semeni]ar fi putut fi rezolvate multe din problemele saracimii din ROMANIA[pe care chipurile ii compatimesc si ii ajuta crestineste]. Parazitii mistici nu fac o munca utila societatii[asa isi inchipuie ei c-ar avea nevoie cineva de ei sau de bolboroselile lor] sa justifice cumva banii cu care au fost indopati si continua cu nerusinare sa se indoape.Dimpotriva,ei alieneaza si distrug creierele populatiei[care mai au timp sa se uite-n gura lor] cu povesti salbatice,instigand la regres spiritual.Ce parere aveti,dupa ce ca ne fac rau,noua tuturor,mai trebuie sa-i si platim?Astept opiniile dumneavoastra,in speranta ca sunt bine inteles,s-auzim numai de bine!
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
9am073983
2 mesaje
|
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 15:06
Un dobitoc a scris aici ca popii abia o duc de azi pe miine!Saracul!Habar n-arece excroci sunt.Eu n-am vazut in viata mea un popa adevarat.
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 15:22
De la: florinpreda999, la data 2009-12-15 13:41:45Protestez impotriva cheltuirii banilor publici pt.sustinerea propagandistilor mistico-religiosi de orice fel[preoti,rabini,muftii,imami,brahmani,pastori,predicatori etc.].Acesti indivizi practica o meserie [inselaciunea religioasa] pentru care sunt platiti direct,de catre turmele de ignoranti pacaliti.De ce mai primesc si salarii de la stat,daca tot avem buget de austeritate?Din banii pe care statul ii aloca acestor categorii de sarlatani cu diverse titluri religioase[inventate pt.impresionarea victimelor],se pot construi locuinte pt.cei fara adapost,se pot mari salariile profesorilor,se pot mari pensiile de mizerie ale unor cetateni care au muncit cinstit,fara a insela pe nimeni[cum fac ei],se pot construi crese,camine si scoli.De ce avem nevoie prioritar:de miorlaitori care nu spun nimic si nu sunt in stare sa produca nimic productiv pt.societatea care-i tolereaza sau de locuri de munca bine platite pt.a nu mai fi nevoiti tinerii sa ia drumul strainatatii?Va rog sa stati stramb si sa judecati drept,deoarece este vorba de noi toti,de tineretul care ne va conduce maine,de parintii care au transpirat si suferit pt,noi.Din 1990 si pana in prezent,acesti paraziti mistici au incasat si continua s-o faca fara pic de jena pt.poporul pe care-l jecmanesc,ca salarii sau sponsorizari,sume imense cu care[daca ar fi vrut sa demonstreze adevarata solidaritate si iubire fata de semeni]ar fi putut fi rezolvate multe din problemele saracimii din ROMANIA[pe care chipurile ii compatimesc si ii ajuta crestineste]. Parazitii mistici nu fac o munca utila societatii[asa isi inchipuie ei c-ar avea nevoie cineva de ei sau de bolboroselile lor] sa justifice cumva banii cu care au fost indopati si continua cu nerusinare sa se indoape.Dimpotriva,ei alieneaza si distrug creierele populatiei[care mai au timp sa se uite-n gura lor] cu povesti salbatice,instigand la regres spiritual.Ce parere aveti,dupa ce ca ne fac rau,noua tuturor,mai trebuie sa-i si platim?Astept opiniile dumneavoastra,in speranta ca sunt bine inteles,s-auzim numai de bine!
 Pai bine domnu' Florin , de asta nu au locuinte oamenii muncii, ca au preotii salariu mare ? dar de castigurile pilotilor,nejustificate ce zici ? sau a parlamentarilor ? sau a conducerii ELECTRICA, sau a strainilor carora le-a fost vanduta industria tarii pe nimic ? sau a castigurilor ilegale a excrocilor ca Patriciu, Vantu , Voiculescu ,Nastase bombonel ,sau Tariceanu si alti ce zici ? ! Pai numai cat castiga ilegal si fura ei se face un oras ca Bucurestiul ! Asa ca nu de preoti ne impiedicam noi !!
Ticu
|
|
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 15:38
Ticu
|
|
|
tilsor
1415 mesaje
|
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 20:15
De la: Silviu, la data 2009-12-15 11:16:00De la: Tycu, la data 2009-12-15 10:59:37De la: tilsor, la data 2009-12-14 20:14:31De la: Tycu, la data 2009-12-14 15:21:22De la: tilsor, la data 2009-12-13 18:46:04De la: doinita67, la data 2009-12-13 16:29:49de curind mi-a murit soacra dar inainte de asi da sufletul a cerut preotul.De aici a inceput toata porcaria creata de asa zisu preot parca facut la apelul bocancilor.Ne-am dus seara dupa el am fost refuzati pe motiv ca noaptea nu impartaseste si ca trebuiesc Sfintele masluri.I-am explicat ca nu are nevoie de asa ceva fiindca secundele ii sunt numarate.A doua zi iar m-am dus la poarta lui si iar am explicat situatia ,m-a intrebat ce trebuie sa faca.am raspuns : sarim peste Sf. Maslu o impartasiti si cititi de liniste la care ma intreaba daca mai i-a cartea.Pe linga toate aste cind m-am dus dupa steag la biserica mi-a dat un pachet de luminari dar am crezut ca asa se da fiind vaduva de 39 ani ,ca sa imi spuna o batrina ca pachetul este 600 mii sa imi vina rau nu alta.Deja asta m-a infuriat incit am hotarit sa lupt cu acest om care nu este demn de acest lacas si nici dascalul de doi bani care si-a permis sa ne ameninte ca avem nevoie de ei si vor avea grija.In ziua inmormintarii la cos am avut luminari din comert , acest preot de doi bani a pus dascalul sa stinga luminarile ce nu proveneau din biserica. Pe linga pozitia indecenta de a sluji, comportamentul care l-a tradat ca nu are nimic in comun cu biserica sunt hotarita sa lupt si sa plateasca cu postul de preot in Vlad Tepes Calarasi.Tatal dumnealui un preot jos palaria are 97 ani acum si are rusine, decenta si respect fata de enoriasi .dar ASTA jupoaie lumea pe fata .Am cerut chitanta si nu mi s-a dat pentru ce suma am dat. Am scris la protopopia Calarasi si la Episcopia Sloboziei si Calarasilor, am fost contactata si dupa boboteaza se va lua masuri .Acesti preoti nu au ce cauta in biserici ,ei sunt orbiti de bani, nu sunt controlati la sate lumea din neinformare si faptul ca duc o coliva la biserica nu fac reclamatie ,dar eu am pierdut pe mama soacra si vreau sa plateasca pentru incompetenta lui si ca ne-a jignit pe noi copii ei si respect ioc pentru decedata care a cotizat o viata de om fiind vaduva de la 36 ani cu 3 copii de 5 luni, 3 ani si 6 ani virstele de cind si i-a crescut singura .Biserica nu a scutit-o de la nimic asa ca acest om sa suporte consecintele.Am cunoscut si preoti jos palaria dar un neghiob dasta tiraste in noroi numele celor ce isi fac treaba si al bisericii.
Dupa stiinta mea, preotii ortodocsi sunt platiti de statul roman ca salarii de peste 2.200 lei pe luna.
Si le au.
Cine e de vina ?
Cine ?
Nu !
A ajunus ca TVR-ul.
De ce ?
Sa cerem mai intii sa se faca PUBLICE dosarele securitatii....care ii privesc pe POPI si atunci veti vedea cine este ANTIHRISTUL..!!!!!
Maranatha
|
tilsor
1415 mesaje
|
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 20:21
De la: Tycu, la data 2009-12-15 10:59:37De la: tilsor, la data 2009-12-14 20:14:31De la: Tycu, la data 2009-12-14 15:21:22De la: tilsor, la data 2009-12-13 18:46:04De la: doinita67, la data 2009-12-13 16:29:49de curind mi-a murit soacra dar inainte de asi da sufletul a cerut preotul.De aici a inceput toata porcaria creata de asa zisu preot parca facut la apelul bocancilor.Ne-am dus seara dupa el am fost refuzati pe motiv ca noaptea nu impartaseste si ca trebuiesc Sfintele masluri.I-am explicat ca nu are nevoie de asa ceva fiindca secundele ii sunt numarate.A doua zi iar m-am dus la poarta lui si iar am explicat situatia ,m-a intrebat ce trebuie sa faca.am raspuns : sarim peste Sf. Maslu o impartasiti si cititi de liniste la care ma intreaba daca mai i-a cartea.Pe linga toate aste cind m-am dus dupa steag la biserica mi-a dat un pachet de luminari dar am crezut ca asa se da fiind vaduva de 39 ani ,ca sa imi spuna o batrina ca pachetul este 600 mii sa imi vina rau nu alta.Deja asta m-a infuriat incit am hotarit sa lupt cu acest om care nu este demn de acest lacas si nici dascalul de doi bani care si-a permis sa ne ameninte ca avem nevoie de ei si vor avea grija.In ziua inmormintarii la cos am avut luminari din comert , acest preot de doi bani a pus dascalul sa stinga luminarile ce nu proveneau din biserica. Pe linga pozitia indecenta de a sluji, comportamentul care l-a tradat ca nu are nimic in comun cu biserica sunt hotarita sa lupt si sa plateasca cu postul de preot in Vlad Tepes Calarasi.Tatal dumnealui un preot jos palaria are 97 ani acum si are rusine, decenta si respect fata de enoriasi .dar ASTA jupoaie lumea pe fata .Am cerut chitanta si nu mi s-a dat pentru ce suma am dat. Am scris la protopopia Calarasi si la Episcopia Sloboziei si Calarasilor, am fost contactata si dupa boboteaza se va lua masuri .Acesti preoti nu au ce cauta in biserici ,ei sunt orbiti de bani, nu sunt controlati la sate lumea din neinformare si faptul ca duc o coliva la biserica nu fac reclamatie ,dar eu am pierdut pe mama soacra si vreau sa plateasca pentru incompetenta lui si ca ne-a jignit pe noi copii ei si respect ioc pentru decedata care a cotizat o viata de om fiind vaduva de la 36 ani cu 3 copii de 5 luni, 3 ani si 6 ani virstele de cind si i-a crescut singura .Biserica nu a scutit-o de la nimic asa ca acest om sa suporte consecintele.Am cunoscut si preoti jos palaria dar un neghiob dasta tiraste in noroi numele celor ce isi fac treaba si al bisericii.
Chiar crezi asta?
Eu nu, pentru ca preotii primesc mari salarii de la STAT, scutire de impozite,fac afaceri sub obladuirea bisericii,fiind scutiti de taxe...si apoi mai si au pretentia de a "scoate" diferite SARBATORI, MOASTE,..etc..cind vind orice doar sa faca bani....si pun in fata enoriasului "cutia milei"..mare cit casa poporului.
D-le Tycu....zi-mi...EI CIND DAU " CEVA" ENORIASILOR...???
Maranatha
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 15 Decembrie 2009, ora 20:45
bravo sorine,MARANATHA
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 15:20
De la: tilsor, la data 2009-12-15 20:21:01De la: Tycu, la data 2009-12-15 10:59:37De la: tilsor, la data 2009-12-14 20:14:31De la: Tycu, la data 2009-12-14 15:21:22De la: tilsor, la data 2009-12-13 18:46:04De la: doinita67, la data 2009-12-13 16:29:49de curind mi-a murit soacra dar inainte de asi da sufletul a cerut preotul.De aici a inceput toata porcaria creata de asa zisu preot parca facut la apelul bocancilor.Ne-am dus seara dupa el am fost refuzati pe motiv ca noaptea nu impartaseste si ca trebuiesc Sfintele masluri.I-am explicat ca nu are nevoie de asa ceva fiindca secundele ii sunt numarate.A doua zi iar m-am dus la poarta lui si iar am explicat situatia ,m-a intrebat ce trebuie sa faca.am raspuns : sarim peste Sf. Maslu o impartasiti si cititi de liniste la care ma intreaba daca mai i-a cartea.Pe linga toate aste cind m-am dus dupa steag la biserica mi-a dat un pachet de luminari dar am crezut ca asa se da fiind vaduva de 39 ani ,ca sa imi spuna o batrina ca pachetul este 600 mii sa imi vina rau nu alta.Deja asta m-a infuriat incit am hotarit sa lupt cu acest om care nu este demn de acest lacas si nici dascalul de doi bani care si-a permis sa ne ameninte ca avem nevoie de ei si vor avea grija.In ziua inmormintarii la cos am avut luminari din comert , acest preot de doi bani a pus dascalul sa stinga luminarile ce nu proveneau din biserica. Pe linga pozitia indecenta de a sluji, comportamentul care l-a tradat ca nu are nimic in comun cu biserica sunt hotarita sa lupt si sa plateasca cu postul de preot in Vlad Tepes Calarasi.Tatal dumnealui un preot jos palaria are 97 ani acum si are rusine, decenta si respect fata de enoriasi .dar ASTA jupoaie lumea pe fata .Am cerut chitanta si nu mi s-a dat pentru ce suma am dat. Am scris la protopopia Calarasi si la Episcopia Sloboziei si Calarasilor, am fost contactata si dupa boboteaza se va lua masuri .Acesti preoti nu au ce cauta in biserici ,ei sunt orbiti de bani, nu sunt controlati la sate lumea din neinformare si faptul ca duc o coliva la biserica nu fac reclamatie ,dar eu am pierdut pe mama soacra si vreau sa plateasca pentru incompetenta lui si ca ne-a jignit pe noi copii ei si respect ioc pentru decedata care a cotizat o viata de om fiind vaduva de la 36 ani cu 3 copii de 5 luni, 3 ani si 6 ani virstele de cind si i-a crescut singura .Biserica nu a scutit-o de la nimic asa ca acest om sa suporte consecintele.Am cunoscut si preoti jos palaria dar un neghiob dasta tiraste in noroi numele celor ce isi fac treaba si al bisericii.
Chiar crezi asta?
Eu nu, pentru ca preotii primesc mari salarii de la STAT, scutire de impozite,fac afaceri sub obladuirea bisericii,fiind scutiti de taxe...si apoi mai si au pretentia de a "scoate" diferite SARBATORI, MOASTE,..etc..cind vind orice doar sa faca bani....si pun in fata enoriasului "cutia milei"..mare cit casa poporului.
 Da , asa e , mai sunt si asa preoti, dar trebuie tinut cont ca mai intai sunt oameni si apoi preoti, si banul e ochiul
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 17:44
Eu n-am vazut nici un preot s-o duca rau ...
Dar am vazut preoti adevarati.
L-am cunoscut personal pe preotul Tanase Nicolae de la Valea Plopului.
Are si har si face si ce trebubie sa fac un preot adevarat.
Si nu e singurul ...
Sa nu generalizam si sa nu ne repezim la cuvinte mari ..
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
tilsor
1415 mesaje
|
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 17:48
De la: Tycu, la data 2009-12-16 15:20:05De la: tilsor, la data 2009-12-15 20:21:01De la: Tycu, la data 2009-12-15 10:59:37De la: tilsor, la data 2009-12-14 20:14:31De la: Tycu, la data 2009-12-14 15:21:22De la: tilsor, la data 2009-12-13 18:46:04De la: doinita67, la data 2009-12-13 16:29:49de curind mi-a murit soacra dar inainte de asi da sufletul a cerut preotul.De aici a inceput toata porcaria creata de asa zisu preot parca facut la apelul bocancilor.Ne-am dus seara dupa el am fost refuzati pe motiv ca noaptea nu impartaseste si ca trebuiesc Sfintele masluri.I-am explicat ca nu are nevoie de asa ceva fiindca secundele ii sunt numarate.A doua zi iar m-am dus la poarta lui si iar am explicat situatia ,m-a intrebat ce trebuie sa faca.am raspuns : sarim peste Sf. Maslu o impartasiti si cititi de liniste la care ma intreaba daca mai i-a cartea.Pe linga toate aste cind m-am dus dupa steag la biserica mi-a dat un pachet de luminari dar am crezut ca asa se da fiind vaduva de 39 ani ,ca sa imi spuna o batrina ca pachetul este 600 mii sa imi vina rau nu alta.Deja asta m-a infuriat incit am hotarit sa lupt cu acest om care nu este demn de acest lacas si nici dascalul de doi bani care si-a permis sa ne ameninte ca avem nevoie de ei si vor avea grija.In ziua inmormintarii la cos am avut luminari din comert , acest preot de doi bani a pus dascalul sa stinga luminarile ce nu proveneau din biserica. Pe linga pozitia indecenta de a sluji, comportamentul care l-a tradat ca nu are nimic in comun cu biserica sunt hotarita sa lupt si sa plateasca cu postul de preot in Vlad Tepes Calarasi.Tatal dumnealui un preot jos palaria are 97 ani acum si are rusine, decenta si respect fata de enoriasi .dar ASTA jupoaie lumea pe fata .Am cerut chitanta si nu mi s-a dat pentru ce suma am dat. Am scris la protopopia Calarasi si la Episcopia Sloboziei si Calarasilor, am fost contactata si dupa boboteaza se va lua masuri .Acesti preoti nu au ce cauta in biserici ,ei sunt orbiti de bani, nu sunt controlati la sate lumea din neinformare si faptul ca duc o coliva la biserica nu fac reclamatie ,dar eu am pierdut pe mama soacra si vreau sa plateasca pentru incompetenta lui si ca ne-a jignit pe noi copii ei si respect ioc pentru decedata care a cotizat o viata de om fiind vaduva de la 36 ani cu 3 copii de 5 luni, 3 ani si 6 ani virstele de cind si i-a crescut singura .Biserica nu a scutit-o de la nimic asa ca acest om sa suporte consecintele.Am cunoscut si preoti jos palaria dar un neghiob dasta tiraste in noroi numele celor ce isi fac treaba si al bisericii.
Chiar crezi asta?
Da , asa e , mai sunt si asa preoti, dar trebuie tinut cont ca mai intai sunt oameni si apoi preoti, si banul e ochiul
Draga Tycu,nu vreau sa-i judec...nu e dreptul meu, dar sistemul pe care l-au creat a ajuns atit de corupt incit a inceput sa " puta'.....mai ales acum cind oamenii au cam inceput sa DESCHIDA ochii.
Stii ce as vrea sa mai vad in VIATA MEA......Dosarele preotilor....care in mare au fost TURNATORI ai securitatii....si din cauza lor multi au murit in inchisorile securiste.....
Nicaieri in Biblie nu scrie sa te SPOVEDESTI preotului....dati-mi dovada contrarie....
Maranatha
|
tilsor
1415 mesaje
|
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 17:54
De la: Silviu, la data 2009-12-16 17:44:14Eu n-am vazut nici un preot s-o duca rau ...
Dar am vazut preoti adevarati.
L-am cunoscut personal pe preotul Tanase Nicolae de la Valea Plopului.
Are si har si face si ce trebubie sa fac un preot adevarat.
Si nu e singurul ...
Sa nu generalizam si sa nu ne repezim la cuvinte mari ..
Sint si preoti corecti...dar putini..chiar foarte putini....
multi poarta masca EVLAVIEI...sint ca fariseii si saducheii din vechime.
UN PREOT CORECT AR SPUNE ADEVARUL BIBLIEI ENORIASILOR SI NU I-AR DUCE IN RATACIRE......
Maranatha
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 16 Decembrie 2009, ora 18:05
De la: tilsor, la data 2009-12-16 17:48:02De la: Tycu, la data 2009-12-16 15:20:05De la: tilsor, la data 2009-12-15 20:21:01De la: Tycu, la data 2009-12-15 10:59:37De la: tilsor, la data 2009-12-14 20:14:31De la: Tycu, la data 2009-12-14 15:21:22De la: tilsor, la data 2009-12-13 18:46:04De la: doinita67, la data 2009-12-13 16:29:49de curind mi-a murit soacra dar inainte de asi da sufletul a cerut preotul.De aici a inceput toata porcaria creata de asa zisu preot parca facut la apelul bocancilor.Ne-am dus seara dupa el am fost refuzati pe motiv ca noaptea nu impartaseste si ca trebuiesc Sfintele masluri.I-am explicat ca nu are nevoie de asa ceva fiindca secundele ii sunt numarate.A doua zi iar m-am dus la poarta lui si iar am explicat situatia ,m-a intrebat ce trebuie sa faca.am raspuns : sarim peste Sf. Maslu o impartasiti si cititi de liniste la care ma intreaba daca mai i-a cartea.Pe linga toate aste cind m-am dus dupa steag la biserica mi-a dat un pachet de luminari dar am crezut ca asa se da fiind vaduva de 39 ani ,ca sa imi spuna o batrina ca pachetul este 600 mii sa imi vina rau nu alta.Deja asta m-a infuriat incit am hotarit sa lupt cu acest om care nu este demn de acest lacas si nici dascalul de doi bani care si-a permis sa ne ameninte ca avem nevoie de ei si vor avea grija.In ziua inmormintarii la cos am avut luminari din comert , acest preot de doi bani a pus dascalul sa stinga luminarile ce nu proveneau din biserica. Pe linga pozitia indecenta de a sluji, comportamentul care l-a tradat ca nu are nimic in comun cu biserica sunt hotarita sa lupt si sa plateasca cu postul de preot in Vlad Tepes Calarasi.Tatal dumnealui un preot jos palaria are 97 ani acum si are rusine, decenta si respect fata de enoriasi .dar ASTA jupoaie lumea pe fata .Am cerut chitanta si nu mi s-a dat pentru ce suma am dat. Am scris la protopopia Calarasi si la Episcopia Sloboziei si Calarasilor, am fost contactata si dupa boboteaza se va lua masuri .Acesti preoti nu au ce cauta in biserici ,ei sunt orbiti de bani, nu sunt controlati la sate lumea din neinformare si faptul ca duc o coliva la biserica nu fac reclamatie ,dar eu am pierdut pe mama soacra si vreau sa plateasca pentru incompetenta lui si ca ne-a jignit pe noi copii ei si respect ioc pentru decedata care a cotizat o viata de om fiind vaduva de la 36 ani cu 3 copii de 5 luni, 3 ani si 6 ani virstele de cind si i-a crescut singura .Biserica nu a scutit-o de la nimic asa ca acest om sa suporte consecintele.Am cunoscut si preoti jos palaria dar un neghiob dasta tiraste in noroi numele celor ce isi fac treaba si al bisericii.
Chiar crezi asta?
Draga Tycu,nu vreau sa-i judec...nu e dreptul meu, dar sistemul pe care l-au creat a ajuns atit de corupt incit a inceput sa " puta'.....mai ales acum cind oamenii au cam inceput sa DESCHIDA ochii.
Stii ce as vrea sa mai vad in VIATA MEA......Dosarele preotilor....care in mare au fost TURNATORI ai securitatii....si din cauza lor multi au murit in inchisorile securiste.....
Nicaieri in Biblie nu scrie sa te SPOVEDESTI preotului....dati-mi dovada contrarie....
 Ooooo!, pai cu preoti turnatori la securitate asa este, si eu cunosc doi , acum de anul trecut au iesit la pensie si acum recunosc ca au fost oamenii securitatii, iar cu spoveditul , normal ca nu spune biblia asa ceva, ca spovedania nu e un pacat daca nu te spovedesti,, nu e porunca de la Isus , asta e un obicei crestinesc . !!!!!!
Ticu
|
tilsor
1415 mesaje
|
Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 21:20
De la: Tycu, la data 2009-12-16 18:05:42De la: tilsor, la data 2009-12-16 17:48:02De la: Tycu, la data 2009-12-16 15:20:05De la: tilsor, la data 2009-12-15 20:21:01De la: Tycu, la data 2009-12-15 10:59:37De la: tilsor, la data 2009-12-14 20:14:31De la: Tycu, la data 2009-12-14 15:21:22De la: tilsor, la data 2009-12-13 18:46:04De la: doinita67, la data 2009-12-13 16:29:49de curind mi-a murit soacra dar inainte de asi da sufletul a cerut preotul.De aici a inceput toata porcaria creata de asa zisu preot parca facut la apelul bocancilor.Ne-am dus seara dupa el am fost refuzati pe motiv ca noaptea nu impartaseste si ca trebuiesc Sfintele masluri.I-am explicat ca nu are nevoie de asa ceva fiindca secundele ii sunt numarate.A doua zi iar m-am dus la poarta lui si iar am explicat situatia ,m-a intrebat ce trebuie sa faca.am raspuns : sarim peste Sf. Maslu o impartasiti si cititi de liniste la care ma intreaba daca mai i-a cartea.Pe linga toate aste cind m-am dus dupa steag la biserica mi-a dat un pachet de luminari dar am crezut ca asa se da fiind vaduva de 39 ani ,ca sa imi spuna o batrina ca pachetul este 600 mii sa imi vina rau nu alta.Deja asta m-a infuriat incit am hotarit sa lupt cu acest om care nu este demn de acest lacas si nici dascalul de doi bani care si-a permis sa ne ameninte ca avem nevoie de ei si vor avea grija.In ziua inmormintarii la cos am avut luminari din comert , acest preot de doi bani a pus dascalul sa stinga luminarile ce nu proveneau din biserica. Pe linga pozitia indecenta de a sluji, comportamentul care l-a tradat ca nu are nimic in comun cu biserica sunt hotarita sa lupt si sa plateasca cu postul de preot in Vlad Tepes Calarasi.Tatal dumnealui un preot jos palaria are 97 ani acum si are rusine, decenta si respect fata de enoriasi .dar ASTA jupoaie lumea pe fata .Am cerut chitanta si nu mi s-a dat pentru ce suma am dat. Am scris la protopopia Calarasi si la Episcopia Sloboziei si Calarasilor, am fost contactata si dupa boboteaza se va lua masuri .Acesti preoti nu au ce cauta in biserici ,ei sunt orbiti de bani, nu sunt controlati la sate lumea din neinformare si faptul ca duc o coliva la biserica nu fac reclamatie ,dar eu am pierdut pe mama soacra si vreau sa plateasca pentru incompetenta lui si ca ne-a jignit pe noi copii ei si respect ioc pentru decedata care a cotizat o viata de om fiind vaduva de la 36 ani cu 3 copii de 5 luni, 3 ani si 6 ani virstele de cind si i-a crescut singura .Biserica nu a scutit-o de la nimic asa ca acest om sa suporte consecintele.Am cunoscut si preoti jos palaria dar un neghiob dasta tiraste in noroi numele celor ce isi fac treaba si al bisericii.
Chiar crezi asta?
Ooooo!, pai cu preoti turnatori la securitate asa este, si eu cunosc doi , acum de anul trecut au iesit la pensie si acum recunosc ca au fost oamenii securitatii, iar cu spoveditul , normal ca nu spune biblia asa ceva, ca spovedania nu e un pacat daca nu te spovedesti,, nu e porunca de la Isus , asta e un obicei crestinesc . !!!!!!
Domnule Tycu imi place ca pricepeti deja multe lucruri pe care RELIGIA in anumite sfere le practica.
Vedeti de ce spun eu.....BIBLIA si NUMAI BIBLIA....
CUVINTUL LUI DUMNEZEU NU POATE FI COMPARAT CU CUVINTUL OAMENILOR
Maranatha
|
9am178161
4 mesaje
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 11:59
De la: tilsor, la data 2009-12-15 20:15:33De la: Silviu, la data 2009-12-15 11:16:00De la: Tycu, la data 2009-12-15 10:59:37De la: tilsor, la data 2009-12-14 20:14:31De la: Tycu, la data 2009-12-14 15:21:22De la: tilsor, la data 2009-12-13 18:46:04De la: doinita67, la data 2009-12-13 16:29:49de curind mi-a murit soacra dar inainte de asi da sufletul a cerut preotul.De aici a inceput toata porcaria creata de asa zisu preot parca facut la apelul bocancilor.Ne-am dus seara dupa el am fost refuzati pe motiv ca noaptea nu impartaseste si ca trebuiesc Sfintele masluri.I-am explicat ca nu are nevoie de asa ceva fiindca secundele ii sunt numarate.A doua zi iar m-am dus la poarta lui si iar am explicat situatia ,m-a intrebat ce trebuie sa faca.am raspuns : sarim peste Sf. Maslu o impartasiti si cititi de liniste la care ma intreaba daca mai i-a cartea.Pe linga toate aste cind m-am dus dupa steag la biserica mi-a dat un pachet de luminari dar am crezut ca asa se da fiind vaduva de 39 ani ,ca sa imi spuna o batrina ca pachetul este 600 mii sa imi vina rau nu alta.Deja asta m-a infuriat incit am hotarit sa lupt cu acest om care nu este demn de acest lacas si nici dascalul de doi bani care si-a permis sa ne ameninte ca avem nevoie de ei si vor avea grija.In ziua inmormintarii la cos am avut luminari din comert , acest preot de doi bani a pus dascalul sa stinga luminarile ce nu proveneau din biserica. Pe linga pozitia indecenta de a sluji, comportamentul care l-a tradat ca nu are nimic in comun cu biserica sunt hotarita sa lupt si sa plateasca cu postul de preot in Vlad Tepes Calarasi.Tatal dumnealui un preot jos palaria are 97 ani acum si are rusine, decenta si respect fata de enoriasi .dar ASTA jupoaie lumea pe fata .Am cerut chitanta si nu mi s-a dat pentru ce suma am dat. Am scris la protopopia Calarasi si la Episcopia Sloboziei si Calarasilor, am fost contactata si dupa boboteaza se va lua masuri .Acesti preoti nu au ce cauta in biserici ,ei sunt orbiti de bani, nu sunt controlati la sate lumea din neinformare si faptul ca duc o coliva la biserica nu fac reclamatie ,dar eu am pierdut pe mama soacra si vreau sa plateasca pentru incompetenta lui si ca ne-a jignit pe noi copii ei si respect ioc pentru decedata care a cotizat o viata de om fiind vaduva de la 36 ani cu 3 copii de 5 luni, 3 ani si 6 ani virstele de cind si i-a crescut singura .Biserica nu a scutit-o de la nimic asa ca acest om sa suporte consecintele.Am cunoscut si preoti jos palaria dar un neghiob dasta tiraste in noroi numele celor ce isi fac treaba si al bisericii.
Si le au.
Cine e de vina ?
Cine ?
Nu !
A ajunus ca TVR-ul.
De ce ?
Sa cerem mai intii sa se faca PUBLICE dosarele securitatii....care ii privesc pe POPI si atunci veti vedea cine este ANTIHRISTUL..!!!!!
|
9am178161
4 mesaje
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 12:03
Cred ca vedeti cu totii faptul ca popii sunt ca frunza si iarba in Romania,dar din pacate PREOTII
sunt tot mai rari ,dispar odata cu trecerea timpului.Cine a imbracat haina monahala trebuie sa constientizeze ca va duce crucea grea a iubirii totale fata de Christos si semenii sai.
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:18
De la: tilsor, la data 2009-12-18 21:20:23De la: Tycu, la data 2009-12-16 18:05:42De la: tilsor, la data 2009-12-16 17:48:02De la: Tycu, la data 2009-12-16 15:20:05De la: tilsor, la data 2009-12-15 20:21:01De la: Tycu, la data 2009-12-15 10:59:37De la: tilsor, la data 2009-12-14 20:14:31De la: Tycu, la data 2009-12-14 15:21:22De la: tilsor, la data 2009-12-13 18:46:04De la: doinita67, la data 2009-12-13 16:29:49de curind mi-a murit soacra dar inainte de asi da sufletul a cerut preotul.De aici a inceput toata porcaria creata de asa zisu preot parca facut la apelul bocancilor.Ne-am dus seara dupa el am fost refuzati pe motiv ca noaptea nu impartaseste si ca trebuiesc Sfintele masluri.I-am explicat ca nu are nevoie de asa ceva fiindca secundele ii sunt numarate.A doua zi iar m-am dus la poarta lui si iar am explicat situatia ,m-a intrebat ce trebuie sa faca.am raspuns : sarim peste Sf. Maslu o impartasiti si cititi de liniste la care ma intreaba daca mai i-a cartea.Pe linga toate aste cind m-am dus dupa steag la biserica mi-a dat un pachet de luminari dar am crezut ca asa se da fiind vaduva de 39 ani ,ca sa imi spuna o batrina ca pachetul este 600 mii sa imi vina rau nu alta.Deja asta m-a infuriat incit am hotarit sa lupt cu acest om care nu este demn de acest lacas si nici dascalul de doi bani care si-a permis sa ne ameninte ca avem nevoie de ei si vor avea grija.In ziua inmormintarii la cos am avut luminari din comert , acest preot de doi bani a pus dascalul sa stinga luminarile ce nu proveneau din biserica. Pe linga pozitia indecenta de a sluji, comportamentul care l-a tradat ca nu are nimic in comun cu biserica sunt hotarita sa lupt si sa plateasca cu postul de preot in Vlad Tepes Calarasi.Tatal dumnealui un preot jos palaria are 97 ani acum si are rusine, decenta si respect fata de enoriasi .dar ASTA jupoaie lumea pe fata .Am cerut chitanta si nu mi s-a dat pentru ce suma am dat. Am scris la protopopia Calarasi si la Episcopia Sloboziei si Calarasilor, am fost contactata si dupa boboteaza se va lua masuri .Acesti preoti nu au ce cauta in biserici ,ei sunt orbiti de bani, nu sunt controlati la sate lumea din neinformare si faptul ca duc o coliva la biserica nu fac reclamatie ,dar eu am pierdut pe mama soacra si vreau sa plateasca pentru incompetenta lui si ca ne-a jignit pe noi copii ei si respect ioc pentru decedata care a cotizat o viata de om fiind vaduva de la 36 ani cu 3 copii de 5 luni, 3 ani si 6 ani virstele de cind si i-a crescut singura .Biserica nu a scutit-o de la nimic asa ca acest om sa suporte consecintele.Am cunoscut si preoti jos palaria dar un neghiob dasta tiraste in noroi numele celor ce isi fac treaba si al bisericii.
Chiar crezi asta?
Domnule Tycu imi place ca pricepeti deja multe lucruri pe care RELIGIA in anumite sfere le practica.
 Da, religia e data sa fie practicata de oameni, si fiecare om o practica cum o intelege el si mai e o confuzie din pacate, multi pun pe seama puterilor Divine lucruri inventate de ei sau Biserica , fara dovezi ca e "ordin " de laDivinitate !!!!
Ticu
|
tilsor
1415 mesaje
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:27
De la: 9am178161, la data 2009-12-19 12:03:02Cred ca vedeti cu totii faptul ca popii sunt ca frunza si iarba in Romania,dar din pacate PREOTII
sunt tot mai rari ,dispar odata cu trecerea timpului.Cine a imbracat haina monahala trebuie sa constientizeze ca va duce crucea grea a iubirii totale fata de Christos si semenii sai.
Draga,ai dreptate,dar pacat ca cel ce imbraca haina monahala,in mare masura ,nu se gindesc decit la interesele lor.
daca nu platesti cultul,slujbele,nu ai parte de nici un serviciu din partea lor...
Totul trebuie sa platesti pentru a fi SERVIT.........oare asta este exemplul lui DUMNEZEU..???
Maranatha
|
tilsor
1415 mesaje
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 13:29
De la: Tycu, la data 2009-12-19 13:18:30De la: tilsor, la data 2009-12-18 21:20:23De la: Tycu, la data 2009-12-16 18:05:42De la: tilsor, la data 2009-12-16 17:48:02De la: Tycu, la data 2009-12-16 15:20:05De la: tilsor, la data 2009-12-15 20:21:01De la: Tycu, la data 2009-12-15 10:59:37De la: tilsor, la data 2009-12-14 20:14:31De la: Tycu, la data 2009-12-14 15:21:22De la: tilsor, la data 2009-12-13 18:46:04De la: doinita67, la data 2009-12-13 16:29:49de curind mi-a murit soacra dar inainte de asi da sufletul a cerut preotul.De aici a inceput toata porcaria creata de asa zisu preot parca facut la apelul bocancilor.Ne-am dus seara dupa el am fost refuzati pe motiv ca noaptea nu impartaseste si ca trebuiesc Sfintele masluri.I-am explicat ca nu are nevoie de asa ceva fiindca secundele ii sunt numarate.A doua zi iar m-am dus la poarta lui si iar am explicat situatia ,m-a intrebat ce trebuie sa faca.am raspuns : sarim peste Sf. Maslu o impartasiti si cititi de liniste la care ma intreaba daca mai i-a cartea.Pe linga toate aste cind m-am dus dupa steag la biserica mi-a dat un pachet de luminari dar am crezut ca asa se da fiind vaduva de 39 ani ,ca sa imi spuna o batrina ca pachetul este 600 mii sa imi vina rau nu alta.Deja asta m-a infuriat incit am hotarit sa lupt cu acest om care nu este demn de acest lacas si nici dascalul de doi bani care si-a permis sa ne ameninte ca avem nevoie de ei si vor avea grija.In ziua inmormintarii la cos am avut luminari din comert , acest preot de doi bani a pus dascalul sa stinga luminarile ce nu proveneau din biserica. Pe linga pozitia indecenta de a sluji, comportamentul care l-a tradat ca nu are nimic in comun cu biserica sunt hotarita sa lupt si sa plateasca cu postul de preot in Vlad Tepes Calarasi.Tatal dumnealui un preot jos palaria are 97 ani acum si are rusine, decenta si respect fata de enoriasi .dar ASTA jupoaie lumea pe fata .Am cerut chitanta si nu mi s-a dat pentru ce suma am dat. Am scris la protopopia Calarasi si la Episcopia Sloboziei si Calarasilor, am fost contactata si dupa boboteaza se va lua masuri .Acesti preoti nu au ce cauta in biserici ,ei sunt orbiti de bani, nu sunt controlati la sate lumea din neinformare si faptul ca duc o coliva la biserica nu fac reclamatie ,dar eu am pierdut pe mama soacra si vreau sa plateasca pentru incompetenta lui si ca ne-a jignit pe noi copii ei si respect ioc pentru decedata care a cotizat o viata de om fiind vaduva de la 36 ani cu 3 copii de 5 luni, 3 ani si 6 ani virstele de cind si i-a crescut singura .Biserica nu a scutit-o de la nimic asa ca acest om sa suporte consecintele.Am cunoscut si preoti jos palaria dar un neghiob dasta tiraste in noroi numele celor ce isi fac treaba si al bisericii.
Chiar crezi asta?
Da, religia e data sa fie practicata de oameni, si fiecare om o practica cum o intelege el si mai e o confuzie din pacate, multi pun pe seama puterilor Divine lucruri inventate de ei sau Biserica , fara dovezi ca e "ordin " de laDivinitate !!!!
Iarasi ai dreptate d-le Tycu....incep sa cred ca deja patrunzi in TAINELE FARADELEGII infaptuite de SISTEM...
Maranatha
|
Fosta membra 9am.ro
1055 mesaje
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 14:29
io cand aud de BOR, BORasc !!!!!!!!!!!! pe bune !
popi bulangii, cioflingari, sperjuri, totzi popii batrani, fara exceptzie unelte si ciripitori la securitate !
dumnezeu nu EXISTA !
va folositzi de asta facatura sa luatzi banii de la proshti . shi bine le facetzi. cand ii vad pe tampitzii aia de moldoveni (in special) care pupa shi ling ciolanele de cadavre (ei le zic moashte !?) imi vine sa B O R A S C .
bine a facut ceaushescu ca a daramat bisericile shi a bagat popii la pushcarie (de fapt alora le-a placut, c'acolo au dat cu cu*ru cum le place d-lor !?).
nu-i intzeleg pe ashtia, foshtii comunishti care se dau acu' mari democratzi shi care au pus mana pe putere , cum de cladesc intr-o veselie pe banii proshtilor biserici , in loc sa edifice pushcarii, spitale de nebuni shi lagare. ca de astea are nevoie romanul !
azazel dixit !
si electronica !
|
9am176246
9 mesaje
Oras: Sibiu
|
Postat pe: 19 Decembrie 2009, ora 19:39
Oricine lucrează cu publicul în mod necinstit este lipsit de scrupule ! Eu am văzut foarte puțini popi slabi... S-au îngrășat pe banii lor sau pe spinarea credincioșilor !? Măcar să nu se vadă pe tine cum trăiești !... Și-n al doilea rând, bărbile popilor seamănă mai mult cu ale dracilor decât cu ale unor îngeri...
Dorin Benedek
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 11:17
De la: tilsor, la data 2009-12-19 13:29:51De la: Tycu, la data 2009-12-19 13:18:30De la: tilsor, la data 2009-12-18 21:20:23De la: Tycu, la data 2009-12-16 18:05:42De la: tilsor, la data 2009-12-16 17:48:02De la: Tycu, la data 2009-12-16 15:20:05De la: tilsor, la data 2009-12-15 20:21:01De la: Tycu, la data 2009-12-15 10:59:37De la: tilsor, la data 2009-12-14 20:14:31De la: Tycu, la data 2009-12-14 15:21:22De la: tilsor, la data 2009-12-13 18:46:04De la: doinita67, la data 2009-12-13 16:29:49de curind mi-a murit soacra dar inainte de asi da sufletul a cerut preotul.De aici a inceput toata porcaria creata de asa zisu preot parca facut la apelul bocancilor.Ne-am dus seara dupa el am fost refuzati pe motiv ca noaptea nu impartaseste si ca trebuiesc Sfintele masluri.I-am explicat ca nu are nevoie de asa ceva fiindca secundele ii sunt numarate.A doua zi iar m-am dus la poarta lui si iar am explicat situatia ,m-a intrebat ce trebuie sa faca.am raspuns : sarim peste Sf. Maslu o impartasiti si cititi de liniste la care ma intreaba daca mai i-a cartea.Pe linga toate aste cind m-am dus dupa steag la biserica mi-a dat un pachet de luminari dar am crezut ca asa se da fiind vaduva de 39 ani ,ca sa imi spuna o batrina ca pachetul este 600 mii sa imi vina rau nu alta.Deja asta m-a infuriat incit am hotarit sa lupt cu acest om care nu este demn de acest lacas si nici dascalul de doi bani care si-a permis sa ne ameninte ca avem nevoie de ei si vor avea grija.In ziua inmormintarii la cos am avut luminari din comert , acest preot de doi bani a pus dascalul sa stinga luminarile ce nu proveneau din biserica. Pe linga pozitia indecenta de a sluji, comportamentul care l-a tradat ca nu are nimic in comun cu biserica sunt hotarita sa lupt si sa plateasca cu postul de preot in Vlad Tepes Calarasi.Tatal dumnealui un preot jos palaria are 97 ani acum si are rusine, decenta si respect fata de enoriasi .dar ASTA jupoaie lumea pe fata .Am cerut chitanta si nu mi s-a dat pentru ce suma am dat. Am scris la protopopia Calarasi si la Episcopia Sloboziei si Calarasilor, am fost contactata si dupa boboteaza se va lua masuri .Acesti preoti nu au ce cauta in biserici ,ei sunt orbiti de bani, nu sunt controlati la sate lumea din neinformare si faptul ca duc o coliva la biserica nu fac reclamatie ,dar eu am pierdut pe mama soacra si vreau sa plateasca pentru incompetenta lui si ca ne-a jignit pe noi copii ei si respect ioc pentru decedata care a cotizat o viata de om fiind vaduva de la 36 ani cu 3 copii de 5 luni, 3 ani si 6 ani virstele de cind si i-a crescut singura .Biserica nu a scutit-o de la nimic asa ca acest om sa suporte consecintele.Am cunoscut si preoti jos palaria dar un neghiob dasta tiraste in noroi numele celor ce isi fac treaba si al bisericii.
Chiar crezi asta?
Iarasi ai dreptate d-le Tycu....incep sa cred ca deja patrunzi in TAINELE FARADELEGII infaptuite de SISTEM...
 Domnu' Tilsor, sa fac o precizare, eu aici m-a refer la religia facuta de om, chiar preot, ar fii absurd sa spun ca toti preotii sunt "sfinti in curatenie spirituala " cunosc si sunt detui preoti care au incalcat toate poruncile Divine, care practica religia din interes.Eu nu ma refer la religia care o cere Divinitatea sa o practicam, eu cred in SfantaTreime, care cere o religie curata , o credinta pura Dumnezeiasca !!
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 11:22
nu exista preot corect,toti sunt escroci din nastere,insasi meseria de preot presupune inselaciunea religioasa,adica o forma mai subtila de a-ti lua banii fara sa te-ajute cu nimic,pacat de victimele care se lasa inselate si cotizeaza la bunastarea acestor,,diavoli''
Albert Einstein
|
coradu
3399 mesaje
|
Postat pe: 20 Decembrie 2009, ora 12:19
un preot cu har poate ajuta oamenii deprimați..nu vorbesc de șarlatani,vorbesc de adevărații duhovnici ce propovăduiesc valorile morale
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 13:25
Domnule tycu,daca dumeata ai ajuns sa compari popii cu pilotii,te-as invita pe dumeata sa aduci cu succes un avion la sol,cu toti pasagerii in siguranta si fara nici un fel de probleme,sa vezi cum eApoi,pilotii nu stau cu mana intinsa in usa cabinei sa-ti ceara sa le mai dai ceva de pomana.Ca si popii au salarii mari,dar stau asa.Nici nu-ti bat la usa sa iti intinda cutia milei.SI nici nu fac rabat de toate cunostintele lor,dobandite in ani lungi de pregatire si coate tocite.Si argumentul suprem,un pilot nu este platit din banii de la buget,ca preotii ci din banii companiilor aeriene.Care in 95% din cazuri sunt private.Bani facuti cu ajutorul zborurilor acelor piloti.E drept ca nu face pilotul singur toti banii unei companii,dar este un pilon principal in companie.Si ei nu-si bat joc de pasageri,asa cum o fac preotii cu enoriasii lor.
Daca esti asa pornit pe piloti,iti doresc sincer sa zbori cu niste piloti prost platiti,sa vad daca mai ai curaj sa te urci in vre-un avion,vreodata.Si-ti mai aduc la cunostinta ca sunt si d-astia,ca unii piloti au doar 7-800 de euro,dar sunt aia de la aviatia utilitara,care imprastie insecticid sau mai stiu eu ce,pe camp.In general cei mai slab pregatiti sau instruiti insuficient pentru aviatia civila.De cea militara,nu mai vorbesc.
Altfel,popii?CEI MAI MARI EXCROCI.
EU
|
gbispas
688 mesaje
|
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 13:27
De la: coradu, la data 2009-12-20 12:19:54un preot cu har poate ajuta oamenii deprimați..nu vorbesc de șarlatani,vorbesc de adevărații duhovnici ce propovăduiesc valorile morale
Prietene,poti sa-mi spui si mie,ce inseamna VALORI MORALE?Mai exact,poti sa-mi spui unde-i granita dintre moral si imoral?SI de ce este acolo unde o situezi tu?
EU
|
tilsor
1415 mesaje
|
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 15:44
De la: gbispas, la data 2009-12-21 13:27:46De la: coradu, la data 2009-12-20 12:19:54un preot cu har poate ajuta oamenii deprimați..nu vorbesc de șarlatani,vorbesc de adevărații duhovnici ce propovăduiesc valorile morale
Prietene,poti sa-mi spui si mie,ce inseamna VALORI MORALE?Mai exact,poti sa-mi spui unde-i granita dintre moral si imoral?SI de ce este acolo unde o situezi tu?
Da prietene...iti raspund eu.....: Valorile MORALE sint cele 10 porunci ale lui DUMNEZEU
granita dintre moral si imoral este tocmai CARACTERUL meu...pe care il MARCHEZ cu "borne" reale sau imaginare
REALUL fiind ..voia Domnului..adica partea morala
Imaginarul...fiind voia Satanei care hraneste sufletul nostru cu" balonase se sapun".
Atit...
Maranatha
|
|
|