Info
x
Ce credeti despre biserica ortodoxa romanasi preotii ei?
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 10:24
De la: tutenes, la data 2009-12-26 19:58:51De la: 9am042611, la data 2009-12-26 19:55:25Biserica este un S.R.L. care exploateaza naivitatea unora , ignoranta prostilor si neputinta intelectuala a majoritati.Biserica exploateaza avutia poporului pe care in mare masura si-a insusit-o prin asa zisii ei slujitori.Aceasta institutie prosteste poporul prin dogmele ei, il umileste pe om si este numai in slujba celor avuti. Cum de unde a scos ? din tastatura bre, din tastatura !!
Ticu
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 10:26
De la: tilsor, la data 2009-12-25 09:34:57pai sorine,asa a fost dorinta lu' costica incestuosu' de a suprapune nasterea arbitrara a unui zeu contrafacut tot de el[a se vedea jeshua bin josef alias cristu mesia]De la: karpov, la data 2009-12-25 00:07:01
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
tilsor 1415 mesaje Membru din: 2/02/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 13:14
De la: florinpreda999, la data 2009-12-28 10:26:04De la: tilsor, la data 2009-12-25 09:34:57pai sorine,asa a fost dorinta lu' costica incestuosu' de a suprapune nasterea arbitrara a unui zeu contrafacut tot de el[a se vedea jeshua bin josef alias cristu mesia]De la: karpov, la data 2009-12-25 00:07:01 sa zicem ca-i asa.....dar de fapt INTERESUL a fost al bisericii...de a putea introduce COMERCIALIZAREA religiei
Maranatha
|
|
Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 21:53
De la: Tycu, la data 2009-12-28 10:24:35De la: tutenes, la data 2009-12-26 19:58:51De la: 9am042611, la data 2009-12-26 19:55:25Biserica este un S.R.L. care exploateaza naivitatea unora , ignoranta prostilor si neputinta intelectuala a majoritati.Biserica exploateaza avutia poporului pe care in mare masura si-a insusit-o prin asa zisii ei slujitori.Aceasta institutie prosteste poporul prin dogmele ei, il umileste pe om si este numai in slujba celor avuti. Vreau sa va doresc un an nou plin de sanatate si binecuvintare....tuturor celor ce intrati si pe acest topic. LA MULTI ANI. Raporteaza abuz de limbaj
Maranatha
|
|
Fosta membra 9am.ro 5243 mesaje Membru din: 11/08/2009 |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 11:15
De la: tilsor, la data 2009-12-25 09:34:57De la: karpov, la data 2009-12-25 00:07:01 Am dat raspunsul la acest gen de intrebare -insa lumea nu a auzit de horus-marduk sau mithra ! Nu reusesti sa le schimbi parerea -ei au aceleasi nevoi ca si cei care traiau in pesteri-sunt nostalgici -nu reusesc sa-si depaseasca conditia! Este si frica la mijloc -de aceea pe vremea comunistilor peste 90 % au suportat comunismul -iar cei care au luptat erau considerati "banditi" . Si in cazul celor care nu cred in Isus se poate spune ca sunt tratati ca un fel de banditi (necredinciosi,pagani,atei,gnostici ,agnostici ) Putini oameni gandesc- oamenii sunt lasi si prosti -la actualele alegeri si-au dovedit "credinta" in Isus -au adus in turul 2 niste personaje care nu au de a face cu religia -si geoana si basescu au fost comunisti -au mancat ateism pe paine-nu au remarcat nici macar fariseismul acestora ! Cum as putea crede in valorile morale ale unor asemenea specimene -un asemenea popor , daca isus ar exista ,nu ar crede in el-ei cred in el tocmai pentru ca nu exista ! La cum suntem noi ca popor daca isus exista sigur nu am fi pierdut ocazia sa-l vindem precum iuda ! Suntem un popor needucat-am fost primitivi pana in secolul XX -e greu sa te civilizezi peste noapte-prostia este dominanta si va mai fi mult timp de acum incolo ! Brucan a fost tolerant-credea ca se rezolva totul in 20 de ani -cred ca nu a gandit ca desteptii vor parasi aceasta tara si ca prostimea care va ramane nu va reusi sa iasa din negura pesterilor ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 115 mesaje Membru din: 6/09/2009 |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 12:19
De la: florinpreda999, la data 2009-12-28 10:26:04De la: tilsor, la data 2009-12-25 09:34:57pai sorine,asa a fost dorinta lu' costica incestuosu' de a suprapune nasterea arbitrara a unui zeu contrafacut tot de el[a se vedea jeshua bin josef alias cristu mesia]De la: karpov, la data 2009-12-25 00:07:01 Doar atata , E o profesie pamanteasca care e ca toate cele , lupta dupa materialism , dar din nefericire de multe ori e si mai urat ( homosexualitate , politica, furt, delapidare, coruptie, incest, !!!) deci in concluzie nici preotii nu sunt usa de biserica ! zP Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 13:23
De la: Zoltan, la data 2010-01-02 12:19:30De la: florinpreda999, la data 2009-12-28 10:26:04De la: tilsor, la data 2009-12-25 09:34:57pai sorine,asa a fost dorinta lu' costica incestuosu' de a suprapune nasterea arbitrara a unui zeu contrafacut tot de el[a se vedea jeshua bin josef alias cristu mesia]De la: karpov, la data 2009-12-25 00:07:01 pai ,draga Zolta,tocmai asta este....CA SINT USA DE BISERICA....CARE SE INCHIDE PE DINAUNTRU...!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj
Maranatha
|
|
arikut13 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Campulung Muscel |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 14:55
DE ACORD! CINE VREA BISERICA SI POPI IMBRACATI IN AUR SA FACA DONATII INDIVIDUALE!
M-AM SATURAT SA TIN IN SPATE HOTI, INTERLOPI (PARLAMENTARI- POLITICIENI) CREDINCIOSI CU CREERUL SPALAT, MANELISTI... STATUL ESTE LAIC ! CINE VREA ALTCEVA SA COTIZEZE ! SPITALELE DE COPII TRAIESC DIN DONATII IN TIMP CE BANII SE ARUNCA PE APA SFINTITA, SCENE PUTREDE, SPECTACOLE JALNICE ! EU SUNT DAC ! CE CAUTATI IN TARA MEA ROMANI VENETICI ? VA TRAGETI DIN TRAIAN ? ATUNCI SUNTETI URMASII MERCENARILOR NELEGUITI ADUSI DE TRAIAN ! SI, DA,SE VEDE CU VARF SI INDESAT ! AM AJUNS DE RASUL EUROPEI , EUROPA CARE-SI DATOREAZA EXISTENTA NOUA ! '" SE PARE CA NUME CA ELENA, TRAIAN SUNT "BLESTEME " PENTRU NEAMUL NOSTRU.... CRED CA URMATORUL PAS AR FI SA CEREM DE BUNA VOIE SCHIMBARA DENUMIRII DIN 'ROMANIA' IN "RRRROMANIA "... NU CRED CA MAI AVEM CALE DE INTOARCERE ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
9am061032 13 mesaje Membru din: 27/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 14:59
Craciunul este ..intruparea Cuvantului care a devenit trup.....este impinirea profetiilor...biblice nastere Mantuirorului. Da..este adevarat ca romani au celebrat o sarbatoare..a bucuriei si a oferirii darurilor tuturor copii. Deasemenea colindau....cu ramuri de mar inflorit..sau de maslin.
Se pare ca acest obicei de a darui in ziua Craciunului....a avut un dublu sens....prin anihilarea religiilor pagane...s-au pastrat totusi...niste obiceiuri..frumoase ..dar in sarbatoarea bucuriei si a luminei este minunat sa poti face fericite persoanele de langa tine si numai...facandu-le daruri! Referitor la BOR....eu sunt catolica si lucrez intr-un Centru...care se ocupa cu copii bolnavi de cancer , cu malformati ..etc. lucram impreuma ortodoxi si catolici..avem copii de toate confesiunile..inclusiv evrei sau islamisti...!! Ii iubim pe toti de-o potriva! Deasemenea colaboram cu peroti MINUNATi..ortodoxi si catolici !! crdeti-ma chiar daca nu exista padure fara uscaturi...exista insa si maratia adevarata " padure"..izor de bunatate, lumina blindete...exista preoti corupti...etc....dar exista si foarte multi ....cu har ...si vrednici de a fii durtatori ai cuvatului Dumnezeesc! liliana Raporteaza abuz de limbaj |
|
ioan_platon 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 23:01
ioan , tuturor , care demonizati si faceti mafioti preotii ,dezvaluiti-va identitatea ,sinteti crestini ortodocsi? nu sinteti cumva sectari carora nu va place ortodoxia ? spuneti ce sinteti sa putem dialoga ! nu sinteti cumva atei de ai lui lenin si marx ? 2-ce pregatire si ce realizari aveti dvs peste meritele preotilor si a BOR de va permiteti sa postati fara dovezi asemenea acuze distrugatoare de credinta ? 3-Ajutor comunitatii dat de preoti: Preotul Augustin Pop si-a aparat comunitatea de abuzurile hortiste si a luat un glont in ceafa a fost aruncat in groapa comuna impuscat in cap si a supravetuit in acelasi crez de a-si apara comunitatea .Putea sa stea comod ca tine , care nu te-ai implicat decit sa denigrezi ,nu ? Cu el au fost impuscati alti 7 romani birgaoani la PRUNDU BIRGAULUI . PREOTUL A SUPRAVETUIT inca 8 ani si a slujit demn pina la sacrificiul suprem comunitatea la Mijocenii Birgaului . Peste citeva luni va fi cononizat ?D-ta vei fi de generalizezi acuzele asupra preotilor si BOR? 3 d-ta iti permiti sa acuzi preotimea ,nu cazuri concrete dar ai auzit de pr prof dr C-tin Galeriu ? iti spune ceva acest nume ? De teza lui de doctorat ?Ai auzit macar sau ai citit pe pr prof dr D-tru Staniloae ? 4 -aceste 2 cazuri te depasesc si acum te dezvaluieste-ti identitatea sa stim cu cine ne pierdem vremea ! Te astept cu dovezi concrete ! |
|
ioan_platon 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Bistrita |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 23:15
ioan ,
celui care ar pune bombe bisericii. -sti tu ,saracul de tine, ca toti care au fost capabili de asemene idei impotriva sf Biserici n-au ajuns bine ? O sti pe ''leana noastra'' ,sotia lui Nicolae Ceausescu ,da ? Ca si tine care nu vezi nimic in sf Biserica ,stind in fata sf Biserici sf Ioan din piata Unirii -Bucuresti ,a zis subordonatilor despre sf Biserica "Sa dispara gunoiul acesta din piata !" Care e azi realitatea ? A disparut ea , ca" gunoi "in cimitir ......vrei sa-i calci pe urme ,continua dragul meu .... regret ca a trebuit sa-ti dau asemenea exemplu dur , poate iti revi ,daca nu esti prea prost sa nu ai din ce Raporteaza abuz de limbaj |
|
tasa_nuti 182 mesaje Membru din: 21/12/2008 Oras: Sighetu Marmatiei |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 23:44
De la: ioan_platon, la data 2010-01-02 23:15:19ioan ,E bine sa-ti aperi ,,credinta ,,dar sa nu fim JUSTITIARI!!.nu cred ca asa il consentizezi pe cineva ca se afla pe o cale gresita.Eu stiu ca isus si-a dat viaata ptr. toti si nu cred ca este de acord cu modul nostru de-ai CONDAMNA noi .NU UITA D-ZEU ESTE ,,IUBIRE,, Raporteaza abuz de limbaj
TASA
|
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 23:45
Azi a fost popa cu crucea la botezat enoriașii...
Întâmplarea a fost că dacă nu am avut nevoie de nimic nu am mai trecut pe la bancomat să scot bani....iar mărunțișul pe care-l aveam...l-am dat la copiii ce au fost la sorcovit. Well...mare dilemă....să primesc sau să nu primesc pe popă ...Chiar nu aveam decât vreo 2,5 ron în portofel...so fără bani și înarmată cu un tupeu de nedescris, îi spun individului care mi-a bătut la ușă să mă întrebe dacă primesc ori nu primesc părintele așa: "păi...nu am bani! Dacă binevoiește să vină să boteze gratis...primesc, dacă nu...ne vedem la anu'"...iar dumnealui continuă....-"și la mulți ani!", vădit ironic!Ce spuneți....că a intrat popa...a aruncat cu busuiocul în stânga și-n dreapta cântând...apoi a dat mâna cu mine "bărbătește" a spus numai bine! și dus a fost ca din pușcă!Pe mine m-a amuzat teribil pățania......de ce?! păi să vă spun... În fiecare an, când dumnealui a venit...am contribuit destul de generos...să zic așa. Întotdeauna a stat și a discutet cel puțin 5 minute despre casă și probleme.... Ei, acum, dacă n-am avut...cu ce contribuii am văzut diferența. Este șocantă...
Raporteaza abuz de limbaj
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1078 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 23:52
De la: Dorulet, la data 2010-01-02 23:45:07Azi a fost popa cu crucea la botezat enoriașii... Pai sunt si ei oameni.Nu ne putem astepta sa fie toti Cleopa,Arsenie Boca etc. Si eu sunt dezamagita de comportamenrul unora dintre ei.Cum e posibil sa nu primesti pomelnic de la o batranica care spune ca nu are bani?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 23:56
Înțeleg, însă totuși, toată povestea nu a ținut mai mult de 15 - 30 de secunde...
|
|
9am177593 19 mesaje Membru din: 12/12/2009 |
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 00:04
D-LE IOAN/PLATON LA MULTI ANI! NU ARE NIMIC PLEAVA CU NEGHINA DAR SINT SURORI? NU TREBUIESC ADUSE AICI PE PAGINA ACEASTA,NUME MARI,CARE NU AU CE CAUTA AICI!
ARHIM .SOFIAN,PR.GALERIU.STANILOAIE.SANDU TUDOR! ACESTIA TOTII ERAU SI SINT CEI CARE NE INDRUMAU ,CALAUZEAU VIETILE,FAMILIILE. DACA SAU REFERIT SAU REFERIT LA JAPCARI DE SUFLETE,MAGAZIONERI DE SUFLETE,CARE HABAR NU AU DE CE I VA ASTEPTA! INTRADEVAR,SINT SI NUME:PROF,DR.IUSTINIAN CIRSTOIU IEROMONAH-POPONAR,FETITA ASA ISE SPUNE,CARE A NENOROCIT ATITIA COPII,NU LE DADEA EXAMENE,II LEGA,SINTETI PREOT?SA NU MAI AIBA CONTACT CU FEMEILE,SA NU SE CASATOREASCA,LE DA UN DUH ,DRAC CA SAI MANINCE IN FUND SI SAI SCARPINE EL! POFTIM? CU CEL DIN PLUMBUITA,CALDARUSANI,CARE MERGEA LA OPERA,FETITA CU CARE ISI FACEAU BAIE AMINDOI CIND STATEAU IN M.ANTIM. SAU STII D-LE IOAN CINE LA STRINS PE PARINTELE SOFIAN DE GIT LA EL IN KILIE,STII CE FACEAU NEMERNICII ASTIA,AU DESCINTAT UN GINDAC LA O TIGANCA LA CRAIOVA,IL TINEAU INTRO STICLA,CIND LUA DOPUL LA STICLA,PARINTELUI SOFIAN NU II ERA RAU,CIND PUNEA DOPUL ERA FOARTE BOLNAV! IN SALTEAUA LUI SAU GASIT FIRE DE PAR DE PISICA NEAGRA,LA SPITAL,SE DUCE UN PROTOS CARE ERA UCENICUL PARINTELUI,NUMAI D-ZEU STIE CE LEGATURI IAU FACUT ,CU UNUL CARE ACUM ESTE EPISCOP,SPUNEA CA IN ICOANE SINT DRACII,NU SFINTII CARE NE OCROTESC!!!!!!!!!! ----SI DUPA CE MOARE PARINTELE SOFIAN ACESTA II STRIGA MAI MARELUI!!!!CEZARE MI-AM BAGAT SUFLETUL IN IAD SI NU MAI TRIMIS LA DOCTORAT IN GRECIA! POFTIM! BLAGOSLOVITI!! MAI SPUN UNA? DE CE LAU GONIT PE PARINTELE IEROM. ADRIAN FAGETEANU? UN VULTUR AL ORTODOXIEI!!!DA?ASA ESTE,AMIN! SA AUZIM DE MAI BINE! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 00:13
De la: Dorulet, la data 2010-01-02 23:56:39 Pai timpul inseamna bani.Pierzi timp,pierzi bani. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 00:16
De la: xyz, la data 2010-01-03 00:13:22De la: Dorulet, la data 2010-01-02 23:56:39 Mda...trist!
|
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 00:20
De la: Dorulet, la data 2010-01-02 23:56:39Oauuuuuuuuuuuuuuuuuu ! Tre' sa recunosti ca a avut rabdare preotul ....
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 00:25
De la: Dorulet, la data 2010-01-03 00:16:43De la: xyz, la data 2010-01-03 00:13:22De la: Dorulet, la data 2010-01-02 23:56:39 Nu,realist. In facultate,mergeam la chefuri studentesti si stii cine erau cei mai betivi si cei mai curvari (scuzati cuv.) baieti? Cei de la Politehnica,poate? Nuu,cei de la Teologie (erau celebri in tot campusul).Dadusera la Teologie fiindca stiau ca vor avea o ''meserie'' banoasa (pica de la pomeni,inmormantari etc.-bani fara chitanta,neimpozabili,direct in buzunar).Binenteles,nu toti erau asa,dar majoritatea.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 00:39
De la: xyz, la data 2010-01-03 00:25:34De la: Dorulet, la data 2010-01-03 00:16:43De la: xyz, la data 2010-01-03 00:13:22De la: Dorulet, la data 2010-01-02 23:56:39 Ah...știu iubita...doar și eu am fost studentă! Cei de la politehnică au cele mai bune glume...și sunt săritori la nevoie! Știu ce fel de indivizi sunt și cei de la teologie....unul din sloganurile mele, de obicei este : "mai curvar și mai bețiv ca popa nimeni nu-i". Evident, că între ei, destul de rar, mai găsești și oameni de calitate. cu "chemare" să zic așa...dar foarte rar...și din păcate din ce-în-ce mai rar! Nu spun că nu este realist să-ți dorești să faci avere...nu spun că nu este realistă vorba americanului " time is money"...but...its really sad anyway.
|
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 01:01
De la: Dorulet, la data 2010-01-03 00:39:56De la: xyz, la data 2010-01-03 00:25:34De la: Dorulet, la data 2010-01-03 00:16:43De la: xyz, la data 2010-01-03 00:13:22De la: Dorulet, la data 2010-01-02 23:56:39 Cred ca doar in munti mai gasim adevaratii 'slujitori ai Domnului'. Cei de la oras au familii si inevitabil apare nevoia de agonisire pt. urmasi,asa ca adevarata menire trece pe locul 2. Asta e. Eu, foarte greu mi-am gasit un duhovnic pe sufletul meu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Dorinel 3855 mesaje Membru din: 24/04/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 01:10
De la: xyz, la data 2010-01-03 01:01:14Eu, foarte greu mi-am gasit un duhovnic pe sufletul meu.Dar chiar ai nevoie de asa ceva ?!
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 01:24
De la: Dorinel, la data 2010-01-03 01:10:16De la: xyz, la data 2010-01-03 01:01:14Eu, foarte greu mi-am gasit un duhovnic pe sufletul meu.Dar chiar ai nevoie de asa ceva ?! Hmm...Dorinel, unii oameni când au conștiința încărcată sau au probleme spirituale, existențiale.....merg la psiholog, alții se destăinuie prietenilor (ceea ce în opinia mea este nerecomandabil), alții au un "prieten" imaginar iar alții au un duhovnic. Toată lumea are nevoie de cineva...ptr problemele de suflet! Fără excepție!
|
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 08:39
De la: Dorinel, la data 2010-01-03 01:10:16De la: xyz, la data 2010-01-03 01:01:14Eu, foarte greu mi-am gasit un duhovnic pe sufletul meu.Dar chiar ai nevoie de asa ceva ?! Hrana sufletului... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 08:41
De la: Dorulet, la data 2010-01-03 01:24:52De la: Dorinel, la data 2010-01-03 01:10:16De la: xyz, la data 2010-01-03 01:01:14Eu, foarte greu mi-am gasit un duhovnic pe sufletul meu.Dar chiar ai nevoie de asa ceva ?! Felicitari pt. innoire. Cat pe ce sa nu te mai recunosc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1671 mesaje Membru din: 26/09/2009 |
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 10:53
De la: Dorulet, la data 2010-01-03 00:39:56De la: xyz, la data 2010-01-03 00:25:34De la: Dorulet, la data 2010-01-03 00:16:43De la: xyz, la data 2010-01-03 00:13:22De la: Dorulet, la data 2010-01-02 23:56:39 Bun , si care ar fi solutia , ca inainte de admiterea la teologie sa-i testeze cu detectorul de minciuni ? Eu cred ca asa e , sunt multi care se fac preoti ca sa cistige bani , asta se intampla mai ales in parohiile de la oras , dar daca nu ii vedeti decat pe aceia inseamna ca nu aveti ochi sa vedeti decat partea rea . Si nu inteleg atitudinea celor care culpabilizeaza Biserica din cauza unor preoti corupti . Raporteaza abuz de limbaj
Ioan 8 ,32. Și veți cunoaște adevărul, iar adevărul vă va face liberi.
|
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 10:54
De la: 9am061032, la data 2010-01-02 14:59:13 Craciunul este ..intruparea Cuvantului care a devenit trup.....este impinirea profetiilor...biblice nastere Mantuirorului. Da..este adevarat ca romani au celebrat o sarbatoare..a bucuriei si a oferirii darurilor tuturor copii. Deasemenea colindau....cu ramuri de mar inflorit..sau de maslin. Sint de acord cu tine in privinta BINEFACERII aproapelui..si cunosc si eu foarte multi oameni minunati din diferite religii care se implica enorm de mult.....dar asta nu scuza indepartarea de cuvintul lui Dumnezeu... Draga,ai scris ca ,CRACIUNUL este INTRUPAREA CUVINTULUI,...NU, este complect GRESIT.....Craciunul este o sarbatoare pagina luata de la romani si introdusa in crestinism cu un scop precis....de a se impune enoriasilor ca sarbatoare si a se indeparta evenimentul mirific al NASTERII DOMNULUI..... Stiu canu vei fi de acord....dar iti dau un alt exemplu....PASTELE.....iar se scoate in evidenta IEPURASUL si se pune in umbra cel mai IMPORTANT lucru intimplat vreodata omenirii......DREPTUL LA MINTUIRE IN NUMELE LUI ISUS HRISTOS INVIAT SI INALTAT LA DREAPTA TATALUI..... Trecerea de la cele SPIRITUALE la cele COMERCIALE s-au facut cu un anume SCOP. Raporteaza abuz de limbaj
Maranatha
|
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 11:00
De la: Dorulet, la data 2010-01-02 23:45:07Azi a fost popa cu crucea la botezat enoriașii... Draga DORULET,intradevar,e rusinos sa nu intelegi,ca duhovnic,ca uneori(ca sa nu spun ca totdeauna ar trebui) sa nu priveasca la partea materiala-doar nu sint de la FISC.....si sa imparta BINECUVINTARILE CUVINTULUI LUI DUMNEZEU...la toti la fel. Raporteaza abuz de limbaj
Maranatha
|
|
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 11:09
De la: tutenes, la data 2010-01-03 10:53:40De la: Dorulet, la data 2010-01-03 00:39:56De la: xyz, la data 2010-01-03 00:25:34De la: Dorulet, la data 2010-01-03 00:16:43De la: xyz, la data 2010-01-03 00:13:22De la: Dorulet, la data 2010-01-02 23:56:39 Draga Tutenes,sa nu te mire comentariile de mai sus....sint REALE.....si pot sa-ti mai spun un lucru.....CA SE INTIMPLA IN TOATE BISERICILE..... Nu exista biserica pe pamint care sa nu aibe USCATURILE ei..........dar nu asta este PROBLEMA...ci alta.......---DACA NU AU NIMIC COMUN CU RELIGIA,DE CE ALEG SA FACA DE RUSINE PE DUMNEZEU si mai ales sa duca in PACAT si pe altii. Eu cred ca lucrul acesta ESTE cel mai GRAV...pentru ca,....ca sa-ti acoperi pacatul incepi sa faci "artificii" in cuvintul lui Dumnezeu care sa arate fapta ta ( daca se descopera) ca nu este asa grava. DE ACEEA SINTEM....UNDE SINTEM....!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj
Maranatha
|
|
|
|

Cum de unde a scos ? din tastatura bre, din tastatura !!
a spus numai bine! și dus a fost ca din pușcă!
Înțeleg, însă totuși, toată povestea nu a ținut mai mult de 15 - 30 de secunde...