Info
x
Rolul femeii in societatea moderna?
|
Fosta membra 9am.ro 7245 mesaje Membru din: 16/10/2009 |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 17:25
De la: florinpreda999, la data 2010-01-23 17:18:17De la: 9am147005, la data 2010-01-23 16:49:24io cred ca era aparatu' defect,singuru' care este bun se afla in dealu' patriarhiei vrei sa cada vreo icoana de pe pereti daca trec pe acolo? eu merg tot pe mana stiintei.....
" Minds are like parachutes. They only function when they are open."
Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
|
|
Fosta membra 9am.ro 11272 mesaje Membru din: 21/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 17:29
De la: 9am147005, la data 2010-01-23 17:25:57si io merg pe bratu' lung al legii [deocamdata-i paralizat,da' se fac infiltratii cu anticoruptie si-n curand o sa-si revina ]De la: florinpreda999, la data 2010-01-23 17:18:17De la: 9am147005, la data 2010-01-23 16:49:24io cred ca era aparatu' defect,singuru' care este bun se afla in dealu' patriarhiei
Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 17:32
amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 391 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 20:44
De la: , la data 2008-11-24 02:23:42 ~ ~ ~ ~ ~ What? Adica, cu alte cuvinte, vreti sa declarati in mod public - prin cele de mai sus - ca FEMEIA ''a luat locul'' BARBATului ... in ziua de astazi ??? Nu-mi vine sa cred, asta ar insemna ca barbati sa RECUNOASCA cat de mult rau au facut de-a lungul timpului prin DEGRADAREA de care s-au lasat acaparati si in care au atras si au dat exemplu si FEMEILOR NORMAL ca FEMEILE au intreaga responsabilitate, asa cum au avut-o totdeauna. O fi important ''vanatul'' ce-l pui pe masa familiei, dar si ''granele'' pentru care au muncit IMPREUNA, precum si ''legumele'' pe care le-a ingrijit femeia, iar TOATA CASA ce-o tine TOT FEMIA ... ce te faci fara ea? ''Femeia este STALPUL CASEI!'' Daca VREM sa avem o casa, trebuie sa stim SA NE PASTRAM BARBATUL ... iar de NU, ... iata, aceasta este SOCIETATEA MODERNA! Copii cresc pe strazi, sunt abuzati, sau au devenit niste EGOISTI congenitali cu totii (fie femei, fie barbati). Aceasta este Societatea Moderna''? Societatea BANULUI? Societatea de CONSUM? Suntem cu totii ''de consum''? Si apoi, ne uitam prin spitale si pe strazi ... unde a dus ACEST CONSUM, aceasta NEPASARE si egoism din ''SUFLETELE'' noastre: barbati zdrobiti de bautura si ... altele, insingurati, mutilati de propria veche nepasare ... Copii pe strazi cu pielea acoperita de un strat de pamant, de cat timp nespalati sunt tinuti in strada sau prin canale/cartoane ... Societatea Moderna Bazata Pe ''diplomatia'' Furtului? Prefer pustiul CODRULUI, SINCER!!! Prefer lumina CAMPULUI, oricand printre ANIMALE, sa stau, sau intr-o pestera - doar in natura sa fiu, atunci cand am nevoie sa primesc si eu ceva :)))) Ploaia si soarele si muntele si apele marii sunt singura societate ce mi-o doresc. Cum bine ai spus, NU exista o Societate in care FEMEIA sa se poata raporta la ceva - caz in care ar vrea sa isi aduca o contributie ... DOAR DE UNUL/UNA SINGUR(A) daca vrei POTI sa incerci sa faci ceva. '' ... actuala,femeia trebuie sa fie pe picioarele ei, ... '' Dar asta este valabil pentru ORICINE! Oricine TREBUIE SA FIE PE PROPRIILE PICIOARE daca vrea sa faca CEVA cu viata sa!!! Problema se pune intradevar in raport si cu ceilalti - in Societate!?! Ce se poate face? Aceasta egalitate este buna, este corecta, toti oamenii trebuie sa fie PLATITI in raport CORECT cu ce aport isi aduce fiecare prin munca sa si NU prin CULOAREA pielii, prin RELIGIE, prin SEXul sau, prin PILELE/RELATIILE ce le detine si cu care poate influenta , etc. ...... Ori parca acestea toate SUNT deja REGLEMENTATE prin LEGE !!! Nu-i asa? In rest, depinde de noi TOTI sa si respectam aplicarea legilor in Societatea ROMANEASCA Moderna. Iar in FAMILIE, mai mult decat chiar si in proriul nostru suflet (decat pentru noi insine) trebuie sa fim SINCERI - absoult sinceri, oricat de dureros ar fi adevarul, esti DATOR fata de cel de langa tine, ce si-a dat viata sa - rostul vietii sale - in a-ti fi alaturea, SA NU-L MINTI !!! Vede cineva DINCOLO de orice obligatii si/sau avantaje ca cel ce si-a luat angajamentul de a-ti fi alaturea, tovarasul tau de viata, ISI DARUIESTE ani AI VIETII SALE alturi de tine? Pentru tine? VIATA SA este DATA!!! Data TIE! NU doar TU insuti esti in acea familie - blocat, sau din placere! Pricepe ca IN PRIMUL RAND cELaLaLt TI-A DARUIT VIATA SA !!! Daca am INTELEGE acest lucru elementar cu totii, mult mai putine PROBLEME ar exista, ba chiar cred ca ar disparea cu desavarsire numele de ''PROBLEMA'' (hmm, nu-mi plac tigarile dar nu-i nici o fetisoara simplu ZAMBITOARE pe aicea, deh!) Rolul femeii in societatea moderna ar trebui poate sa fie acela de a cauta sa-i inteleaga pe ceilalti cu care vine in contact, oriunde - in serviciu lor, in relatiile de la scoala, ale copiilor, cu vecinii ... FEMEILE au fost dintotdeauna niste foarte buni EMPATI. Daca ne-am cultiva aceasta calitate din dorinta ca relatiile din societate sa fie mai bune ... chiar ar fi. Exact ca si cu prolificul ZAMBET. Relatiile noastre ar avea doar de castigat, societatea ar fi cu desavarsire schimbata. Raporteaza abuz de limbaj |
|
optimistul 127 mesaje Membru din: 6/01/2010 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 04:54
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 05:36
Adrian Paunescu - Durere femeeasca
V-am tot iertat, v-am tot acoperit, si, sa mai amanam, nu-i intelept, Ar fi, sa recunoastem, in sfarsit, Femeia, n-are, totusi, nici un drept. Muncim, ca niste sclave, zi de zi, Frumoase-am fost, pe cel dintai traseu, si condamnarea de-a ne urati, Chiar voi, ce ne iubiti, ne-o dati, mereu. Stam in picioare, inca de cu zori, si va mirati ca nu mai sunt subtiri, Dar voi, care va credeti tot feciori, De ce nu aratati ca niste miri? Pe unde ne dati dreptul de-a munci, Lucram istovitor, cu voi in rand, Din cand in cand, in burti ne dati copii, Iar voi plecati la altele, razand, Cand suferiti, ne cereti langa voi, Ori va-mbatati, ori ati trudit prea mult, Va plangem, cand va duceti la razboi, Sau cand va speriati, la vreun consult. Eroic v-am iubit nelegitim, si legitim, eroic v-am iubit, Ne bateti, ne-nselati si noi o stim, Ba, alteori, intram in circuit. Iar cele care, azi, pe termen scurt, Va fura amintirile de ieri, Isi vor plati placerea unui furt, Fatal, cu furtu-aceleiasi placeri. si, uneori, pacatuim curat, Crezand, prin lacrimi mari, de ochi atei, Ca insusi Dumnezeu este barbat si nu le intelege pe femei. Dar, vai, a fost odata prea frumos, Ca-n filmele de dragoste a fost, si-acum, ne omoram sarguincios si zilnic ne distrugem fara rost. Ne-nvinge viata fara orizont si voi ne-nvingeti, intr-un mod cainesc, Traim ca niste vaduve de front si mainile mereu ni se aspresc. Acum, cand auziti acest repros, Priviti, fara privire, inapoi, Incuvintati din cap, marinimosi, si credeti ca nu-i vorba despre voi. si, totusi, e vorba despre toti Sunteti la fel de rai si de flamanzi, Durerea femeiasca pentru soti, E-un credit fara giruri si dobanzi. Va e urat cu noi, va e urat, si ne-ati ucide, dragilor barbati, Asa ca va rugam numai atat: Puteti sa ne jigniti, sa ne-njurati, Dar faceti-o cu tonul coborat si pan-adorm copiii, asteptati. Raporteaza abuz de limbaj |
|
BOBITA 638 mesaje Membru din: 8/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 06:37
Hai mai vati prostit din laba?Umblati cu Paunescu,femeia trebuiesti sa dee pasarica barbatului si barbatul sa fi capabil sa faca parali pentru placerili femei si sa lasi mostenitori la averi.
Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 07:00
Voi.. Voi totdeauna ne tratati cu o infatuare infantila; urmase unor coaste de barbati, si, sclave bune de prasila. Cand ne doriti va gudurati, si-apoi, ne daruim, si-am vrea sa va iubim mereu, in timp ce pentru voi suntem, doar, un trofeu, satui, uitati de dragoste, de noi. Si, cand orgoliosi ne-abandonati, pe noi si pe copii, dar mai ales pe ei, va vine greu un leu sa dati, zburati in lume niste zmei. Cand va intoarceti resemnati, spasiti de dorul de copii, noi va iertam, n-avem mandrii, dar voi n-aveti mandrie de barbati. Nu suntem toate la fel dupa umblet, dar voi pe toate ne vedeti femei. Voi cand ne-alegeti sunteti cei ce cautati, doar, forme si nu suflet. Si pentru toate astea nu ne plangem. Supuse de destin unui tandem, noi stingem uri in suflet, si, suntem oricand in stare inima s-o frangem. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 07:10
La asa cultura, o asa gandire, doar gandul la scula, NET KULTUR simtire... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3581 mesaje Membru din: 30/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 07:23
De la: optimistul, la data 2010-01-24 07:10:15 Si femeie niet!
Nu trageti in pianist!
|
|
BOBITA 638 mesaje Membru din: 8/06/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 08:15
De la: BIOBITA, la data 2010-01-24 06:37:24 MAI TRECETI SI LA SEX ,NU LA POEZII ,SA MARIM NATALITATEA CA ASA A ZIS TATA
Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
|
|
Fosta membra 9am.ro 5843 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 10:40
De la: BIOBITA, la data 2010-01-24 08:15:25De la: BIOBITA, la data 2010-01-24 06:37:24 si acum apare ROLUL FEMEIEI IN SOCIETATE MODERNA , dupa cum a spus ante scriitoarea in acest popic(BIOBITA)rolul vostru.........bune de sex...si pentru facut copiiii
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 12:26
regula nu-i valabila pentru toate..... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
anca_relu_upcmail_ro 477 mesaje Membru din: 18/12/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 16:10
De la: optimistul, la data 2010-01-24 05:36:33Adrian Paunescu - Durere femeeasca DAR DE MULTI ANI FEMEIA POATE SA-SI CRESCA COPII SI SINGURA Femeia nerespectata este doar o frunza in vant.. Femeia este capabila sa-si impuna respectul,..daca nu este respectata Dar recunosc ca pentru ADRIAN PAUNESCU este intradevar o poiezie superba... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1055 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 16:59
De la: BIOBITA, la data 2010-01-24 06:37:24 asha fimee ! p-aishtia io prostit laba. ca ghini zici.la noi la moldoveni i-asti o vorbi ! fimeeia puni chizda pi masa si barbatu' banu' ( shi ghineintzels mataranga, da' sa hie cat mai mari shi tari ! dupa cari , o vadra di trascau...shatunci sa vezi...natatlitati !
si electronica !
|
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 20:11
De la: 9am147005, la data 2010-01-24 12:26:13 Dar pentru regulat sint bune toate
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 20:15
De la: cifra66, la data 2010-01-24 20:11:01De la: 9am147005, la data 2010-01-24 12:26:13 asta-i unul dintre atuurile lor......
|
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 20:42
Femeia? Un rau necesar!
Lasa ca vedeti voi cind o scoateti la cumparaturi! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 20:46
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-24 20:42:33Femeia? Un rau necesar! radita, cine a inventat femeia si apa calda n-a fost prost........banuiesc ca a luat in considerare si riscurile.....
|
|
Fosta membra 9am.ro 2406 mesaje Membru din: 24/03/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 20:49
E bine, e bine si invers
|
Dorulet 7896 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 23:22
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-24 20:42:33Femeia? Un rau necesar! Dar ce zici...nu ar fi mai bine să meargă ei la cumpărături?! Mie una, mi s-a cam acrit să tot car la plase...și să mă tot gândesc ce mai trebuie....
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 23:25
De la: Dorulet, la data 2010-01-24 23:22:58De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-24 20:42:33Femeia? Un rau necesar! subscriu si eu!
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 23:27
De la: Dorulet, la data 2010-01-24 23:22:58las' ca vine el dragos si-l pui la caratDe la: radita09_telus_net, la data 2010-01-24 20:42:33Femeia? Un rau necesar!
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 23:28
De la: 9am147005, la data 2010-01-24 23:25:24tu de ce plangi,ai cautat pe cineva,cauta-l,gaseste-l si apoi vorbesteDe la: Dorulet, la data 2010-01-24 23:22:58De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-24 20:42:33Femeia? Un rau necesar!
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 23:29
De la: florinpreda999, la data 2010-01-24 23:27:10De la: Dorulet, la data 2010-01-24 23:22:58las' ca vine el dragos si-l pui la caratDe la: radita09_telus_net, la data 2010-01-24 20:42:33Femeia? Un rau necesar! Pffff...mult mai este...
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 23:31
De la: florinpreda999, la data 2010-01-24 23:28:11De la: 9am147005, la data 2010-01-24 23:25:24tu de ce plangi,ai cautat pe cineva,cauta-l,gaseste-l si apoi vorbesteDe la: Dorulet, la data 2010-01-24 23:22:58De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-24 20:42:33Femeia? Un rau necesar! florine, cand o sa-l gasesc garantat nu mai car eu sacose......
|
|
fulgerul1989 133 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 23:53
Atit in societate cit si in familie ,femeia are un rol la fel de important ca al barbatului.In schimb ,in colectivitatile unde exista si femei ,atmosfera este mai placuta,chiar obliga barbatii sa aiba o conduita mai civilizata si o tinuta mai ingrijita.Cit privete faptul ca femeia face piata ,nu este obligatoriu,personal fac odata ,chiar de doua ori pe saptamina cumparaturile necesare de la Careffour,deoarece prefer sa cumpar personal,tot ce am chef sa gasesc in frigider ,chiar si gatesc ,deoarece cel mai bun bucatar este tot barbatul.
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 23:58
De la: fulgerul1989, la data 2010-01-24 23:53:43 Atit in societate cit si in familie ,femeia are un rol la fel de important ca al barbatului.In schimb ,in colectivitatile unde exista si femei ,atmosfera este mai placuta,chiar obliga barbatii sa aiba o conduita mai civilizata si o tinuta mai ingrijita.Cit privete faptul ca femeia face piata ,nu este obligatoriu,personal fac odata ,chiar de doua ori pe saptamina cumparaturile necesare de la Careffour,deoarece prefer sa cumpar personal,tot ce am chef sa gasesc in frigider ,chiar si gatesc ,deoarece cel mai bun bucatar este tot barbatul. incep sa devin atenta.......si zici ca si gatesti?
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 00:00
De la: 9am147005, la data 2010-01-24 23:58:29pai orice barbat responsabil stie sa gateascaDe la: fulgerul1989, la data 2010-01-24 23:53:43 Atit in societate cit si in familie ,femeia are un rol la fel de important ca al barbatului.In schimb ,in colectivitatile unde exista si femei ,atmosfera este mai placuta,chiar obliga barbatii sa aiba o conduita mai civilizata si o tinuta mai ingrijita.Cit privete faptul ca femeia face piata ,nu este obligatoriu,personal fac odata ,chiar de doua ori pe saptamina cumparaturile necesare de la Careffour,deoarece prefer sa cumpar personal,tot ce am chef sa gasesc in frigider ,chiar si gatesc ,deoarece cel mai bun bucatar este tot barbatul.
Albert Einstein
|
|
Postat pe: 25 Ianuarie 2010, ora 00:01
De la: 9am147005, la data 2010-01-24 23:58:29De la: fulgerul1989, la data 2010-01-24 23:53:43 Atit in societate cit si in familie ,femeia are un rol la fel de important ca al barbatului.In schimb ,in colectivitatile unde exista si femei ,atmosfera este mai placuta,chiar obliga barbatii sa aiba o conduita mai civilizata si o tinuta mai ingrijita.Cit privete faptul ca femeia face piata ,nu este obligatoriu,personal fac odata ,chiar de doua ori pe saptamina cumparaturile necesare de la Careffour,deoarece prefer sa cumpar personal,tot ce am chef sa gasesc in frigider ,chiar si gatesc ,deoarece cel mai bun bucatar este tot barbatul. Întâi întreabă-l dacă-i însurat!!!! dacă nu-i...acționează!!!
|
|
|
|

in primul rind in societatea actuala,femeia trebuie sa fie pe picioarele ei,barbatii sint niste fatalai in care nu mai pui baza.In comunism exista morala comunista cu privire la familie,acum totul se vinde la taraba,dragostea se vinde ,casatoria este pe interes.Femeia trebuie sa-si faca studiile sa aprofundeze o profesie care sa-i asigure existenta,dupa care sa-si intemeieze o familie.Femeia nu trebuie sa se aventureze in politica unde exista multa prostitutie si interese de gasca.Rolul femeii este foarte important in educarea copiilor pina la o virsta de 14 ani dupa care trebuie sa intervina rolul tatalui,pentru pregatirea pe mai departe in viata.Din pacate asa cum am zis astazi femeia femeie nu cirpele ,are un rol foarte important si dificil deoarece rolul barbatului este atrofiat de nesiguranta zilei de miine si de aceia nu-si mai poate intretine o familie,la greu da bir cu fugitii si de aceia femeia trebuie sa fie sigura pe ea.
si acum apare ROLUL FEMEIEI IN SOCIETATE MODERNA , dupa cum a spus ante scriitoarea in acest popic(BIOBITA)rolul vostru.........bune de sex...si pentru facut copiiii