back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Rolul femeii in societatea moderna?

Pagini: << 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 13:37

De la: rodik_mi, la data 2010-01-21 13:31:55Pentru a avea o evolutie superioara noua, trebuia sa beneficiati de anumite conditii. Cine vi le_a facilitat?

....el !..."Y"

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 13:47

De la: 9am045616, la data 2010-01-20 09:11:05
De la: Dorulet, la data 2010-01-19 18:46:07Un articol interesant:
Report: More men get economic boost from marriage
NEW YORK – Historically, marriage was the surest route to financial security for women. Nowadays it's men who are increasingly getting the biggest economic boost from tying the knot, according to a new analysis of census data.
The changes, summarized in a Pew Research Center report being released Tuesday, reflect the proliferation of working wives over the past 40 years — a period in which American women outpaced men in both education and earnings growth. A larger share of today's men, compared with their 1970 counterparts, are married to women whose education and income exceed their own, and a larger share of women are married to men with less education and income.
"From an economic perspective, these trends have contributed to a gender role reversal in the gains from marriage," wrote the report's authors, Richard Fry and D'Vera Cohn.
"In the past, when relatively few wives worked, marriage enhanced the economic status of women more than that of men. In recent decades, however, the economic gains associated with marriage have been greater for men."
One barometer is median household income — which rose 60 percent between 1970 and 2007 for married men, married women and unmarried women, but only 16 percent for unmarried men, according to the Pew data.
The report focused on U.S.-born men and women aged 30-44 — a stage when typical adults have finished their education, married and launched careers. The Pew report noted that today's Americans in this age group are the first such cohort in U.S. history to include more women than men with college degrees.
In 1970, according to the report, 28 percent of wives in this age range had husbands who were better educated than they were, outnumbering the 20 percent whose husbands had less education. By 2007, these patterns had reversed — 19 percent of wives had husbands with more education, compared with 28 percent whose husbands had less education.

Mai multe aici: news.yahoo.com/s/ap/20100119/ap_on_bi_ge/us_marriage_economics

...se cam inversează rolurile...
BARBATUL TOT BARBAT VA RAMANE,IAR FEMEIA TOT FEMEIE.......CACI ALTFEL NU AR MAI FI LASAT-O DOMNUL PE PAMANT,INAFARA DE ACEASTA TREBUE SA RECUNOASTETI CA NU VA PUTETI DA (COCOS)

Cine este mai important???

Cine naste???

Cine creste si da educatie copii lor

Ar mai fi ceva de intrebat???

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 13:54

De la: 9am178850, la data 2010-01-21 13:47:28
Cine este mai important???

Cine naste???

Cine creste si da educatie copii lor

Ar mai fi ceva de intrebat???

.....PLACEBOOOOOOO !

Fosta membra 9am.ro

255 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 14:22

wow!!!!!!!! cum pe unele va da modestia pe dinafara!!!!
Pai, ce iese din pisica nu soareci mananca? (Misogini sau Misandre..)
De ce si-ar arata fiecare motzul mai mare? ( sau coada mai sus?)

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 14:59

Misogini și misandrine,
Puneți mâna, strângeți bine !
Voi, priviți în adâncime !
Introduceți degetelul,
Verificați-vă-ți clopoțelul !
C-acest gladiator vestit,
N-are moț și nici cuțit.
Are-n schimb un sex banal,
Hai cu el la Tribunal !...
Hotărâre să avem,
Ș-apoi să-l executăm !
Acestui exemplar model,
Merită !..
Să-i flambăm pe Brebenel !..

Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 15:22

Se afirmă de geneticieni, că există gene pentru orice: pentru egoism, pentru altruism, pentru sexism și chiar una pentru monogamie, așa numita genă a soțului perfect. Desigur – că dacă așa stau lucrurile – numai există loc pentru o genă, a mult trâmbițatului, "liber arbitru", sau "libertatea alegerii", sau "libertatea de conștiință". În realitate noi suntem șiruri de ADN, adică șiruri de molecule, în formă de elice dublă, compuse din zaharuri și fosfați. Zoologul Dawkins afirma că "ADN doar există", înțelegând prin aceasta, că genele sunt la fel cu ființele umane, fără milă și egoiste. Și alți oameni de știință, arată că genele sunt la fel cu ființele umane – fără milă și egoiste – întrucât ele nu dau curs, decât codului genetic înscris în ele însăși. Recent, James Watson, unul din copărtașii la descoperirea ADN-ului, a declarat despre codul genetic:
"este un limbaj scris cu un alfabet compus din patru litere – A (adenină), C (citozină), G (guanină), si T (tiamină) – cu care putem să scriem cartea."
Cu alte cuvinte, folosirea de către toate organismele vii, a unui sistem, în linii mari identic, de codificare, a aminoacizilor, proclamă universalitatea codului genetic, și confirmă odată mai mult, legile originii comune a vieții, descoperite de naturalistul Charles Darwin. Cursa pentru găsirea și înscrierea pe o hartă, a locului fiecărei gene, ceea ce se numește genomul uman, a început cam în mijlocul decadei 1980. În ciuda acerbei rivalități științifice, în anul 2002, au fost publicate simultan, cele două versiuni ale genomului uman, posedând 3,2 miliarde gene, în jurnalul Science and Nature. Cele două versiuni, similare, aparțin una lui Național Human Genome Research Institute, finanțat de guvernul American, iar cealalaltă întreprinderii particulare Celera Genomics. Mulți dintre cercetători erau matematicieni, și tot atât de mulți erau oameni de știință naturaliști. Cercetările care au condus la întocmirea hărții genomului, a fost un efort fără precedent de îmbinare a științei biologiei cu știința computerizării.
ro.wikisource.org/wiki/Frontierele_rom%C3%A2nilor/Capitolul_III

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 15:39

www.scribd.com/doc/11598993/Genetica

Este o carte (practic un curs care se predă la universitate), pe care eu l-am citit...și nu este singurul...dar nicăieri nu am auzit și nici nu am citit să existe vreo superioritate a comozomilor XY...față de XX...nicăieri!
Oricine crede în neștiința lui că deține informații care să ateste superioritatea cromozomilor XY...este invitatul meu să ni le reveleze!

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 16:53

Aria Suspinelor din Opera Smiorcănitelor

....eh-eh-eh-eheeeee ! cromozomul "Y" este prin el însuși o forță !...he-he-he-he !...nu aparrține niciunei perechi cromozomiale !...he-he-he-he!...masculii au fost condamnați la o evoluție rapidă tocmai datorită faptului că sunt purtătorii acestui cromozom "Y"!...

voi nu știți că esențele-s îmbuteliate-n recipiente mici ?...d-aceea masculii-s cu 16% mai puțini dpdv numeric decât femelele.

ofticați-vă-ți !...hi-hi-hi !...

...mai trebuie lecturat......ceva ,.....cu mult peste un anumit nivel științific!...ce să mai, XX-urile-s inferioare XY-ilor !...

Ș-acum vă spun cu-n caracter rebel ,
Să-l grațiați pe Brebenel !...

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 17:02

Nu ne ofticam, masculii sunt in numar mai mic pe planeta si datorita faptului ca au o durata de viata mai mica decat a femeilor , DECI sunt mai putin rezistenti, mai slabi.Apoi, statistic in accidente in razboaie mor mai multi barbati decat femei SI AR MAI FI...

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 17:08

michael foucault...istoria sexualitatii...
thomas laquer...corpul si sexul de la greci la freud
p.qiugnard ...sexul si spaima
c.barbulescu ...imaginarul corpului uman-intre cultura taraneasca si cultura savanta....(f.misto )....

si ar mai fii vreo cateva...dar va ajunge pentru acum....

Fosta membra 9am.ro

1572 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 17:10

simone de beauvoir...al doilea sex....

Fosta membra 9am.ro

662 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 21:00

De la: ioanna_dark, la data 2010-01-21 17:10:22simone de beauvoir...al doilea sex....

Marie Plursque - Stereotiputri in viata sexuala.

Fosta membra 9am.ro

1276 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 00:16

De la: rodik_mi, la data 2010-01-21 13:31:55Pentru a avea o evolutie superioara noua, trebuia sa beneficiati de anumite conditii. Cine vi le_a facilitat?

...Am eu raspunsul : RELIGIILE ! Inca de la botez se practica misoginismul pios !!!

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 00:26

De la: serena, la data 2010-01-22 00:16:09

...Am eu raspunsul : RELIGIILE ! Inca de la botez se practica misoginismul pios !!!
corect,fetele e murdare,de parca nu smecherii le murdaresc,nu cumva asa a fost creata sa aiba menstre,atunci cumva a gresit dumnezeu???de ce la botez nu au parte de acelasi tratament ca pulosii???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 00:28

asta de mai sus e intrebare pt.bezmeticele de crestine,care singure se invinovatesc si se desconsidera acceptand asemenea practici salbatice si primitive

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

255 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 01:46

..'Verificati-va(-ti) clopotelul...'

Vai, mytcor! Mi-e cu banat;
cromozomul tau cam șui,
nebatut bine de-un cui,
te-a facut asexuat.

Despre moț, ca si curcanul,
ce și-l umfla cu toptanul,
il imiți si tu Adame,
cand ți-l rațoiești la Dame.

Tribunalul tau adhoc,
in corpore hotaraște,
definitiv si pe loc,
ca "Y"-ul iți lipsește.

O-ntrebare? Nu e nula..
Iți simți moțul pe caciula?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 01:50

De la: ioanna_dark, la data 2010-01-21 17:10:22simone de beauvoir...al doilea sex....
Exista si al doilea sex. De exemplu fata mea si mama ei difera de mine...si exemple mai sint....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Ebony

14969 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 01:52

De la: rodik_mi, la data 2010-01-21 17:02:25Nu ne ofticam, masculii sunt in numar mai mic pe planeta si datorita faptului ca au o durata de viata mai mica decat a femeilor , DECI sunt mai putin rezistenti, mai slabi.Apoi, statistic in accidente in razboaie mor mai multi barbati decat femei SI AR MAI FI...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 01:56

De la: Ebony, la data 2010-01-22 01:52:36
De la: rodik_mi, la data 2010-01-21 17:02:25Nu ne ofticam, masculii sunt in numar mai mic pe planeta si datorita faptului ca au o durata de viata mai mica decat a femeilor , DECI sunt mai putin rezistenti, mai slabi.Apoi, statistic in accidente in razboaie mor mai multi barbati decat femei SI AR MAI FI...

Si de la bautura mor mai multi...inghit dopurile....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 11:15

mai putini ca femeile...........dar buni ...nu ne plangem niciodata ca vrem drepturi egale...........pentruca femeia este cu mult in urma barbatului,asta pentruca asa a lasat dunezeu,femeia trebue sa se supuna barbatului caci fara el nu poate exista .........

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 11:20

Fara el nu poate exista.....Asta e cu dus si intors Nici barbatul nu poate exista fara femeie , doar e nascut din femeie.

nad35

21 mesaje
Oras: Slobozia

Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 11:37

corect asa este , nimic de comentat , dar femeie trebie sa o privim ca pe ceva divin de la DUMNEZEU , ea trebuie alintata si ocrotita , nu trebuie sa ne batem joc de ea , fiindca ne batem joc de noi barbatii , asta este mentalitatea mea . Vrei sa ai respect , respecta si tu la randul tau .

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 11:43

...divin, divin, daŽ are și-o costă dedrac !..ce te faci, că-i cam poluat acest produs divin al tău !

nad35

21 mesaje

Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 11:49

De la: mytcor, la data 2010-01-23 11:43:31...divin, divin, daŽ are și-o costă dedrac !..ce te faci, că-i cam poluat acest produs divin al tău !

Da ai perfecta dreptate , dar noi babatii trebuie sa avem mare grija , sa nu se polueze , trebuie avut grija la comportamentul psihologic si totul este ok , asta este parerea mea , eu asa procedez cu prietena mea si totul este ok intre noi doi . Nu trebuie sa o jignim , sau facem din asta o tragedie .
Femeia te ridica femeia te coboara , si intotdeauna in spatele barbatilor puternici exista o femeie puternica sa nu uitam asta niciodata .

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 12:06

De la: nad35, la data 2010-01-23 11:49:28
De la: mytcor, la data 2010-01-23 11:43:31...divin, divin, daŽ are și-o costă dedrac !..ce te faci, că-i cam poluat acest produs divin al tău !

Da ai perfecta dreptate , dar noi babatii trebuie sa avem mare grija , sa nu se polueze , trebuie avut grija la comportamentul psihologic si totul este ok , asta este parerea mea , eu asa procedez cu prietena mea si totul este ok intre noi doi . Nu trebuie sa o jignim , sau facem din asta o tragedie .
Femeia te ridica femeia te coboara , si intotdeauna in spatele barbatilor puternici exista o femeie puternica sa nu uitam asta niciodata .

...mă, tu vrei să te pui bine cu dracu' !...treaba ta....

nad35

21 mesaje

Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 12:36

De la: mytcor, la data 2010-01-23 12:06:58
De la: nad35, la data 2010-01-23 11:49:28

...mă, tu vrei să te pui bine cu dracu' !...treaba ta....

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 15:26

mai, alde drobu' de sare, coasta aia de drac mi-a zis mie ca cica femeile ar fi fost facute ca nu se descurca barbatul......

nu-i destul ca femeile sunt discriminate inca de la nastere , neavand acelasi ritual religios la botez .....
.iar pe de alta parte ridica altare si statui fecioarei Maria....
...cica coasta aia de drac ar fi fost luata tot de la barbat......

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 16:11

De la: 9am147005, la data 2010-01-23 15:26:24
mai, alde drobu' de sare, coasta aia de drac mi-a zis mie ca cica femeile ar fi fost facute ca nu se descurca barbatul......

nu-i destul ca femeile sunt discriminate inca de la nastere , neavand acelasi ritual religios la botez .....
.iar pe de alta parte ridica altare si statui fecioarei Maria....
...cica coasta aia de drac ar fi fost luata tot de la barbat......
povesti de groaza din arseanalu' iudeo-crestinilor fanatici,rasisti,intoleranti si misogini

Fosta membra 9am.ro

7245 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 16:49

da ai dreptate, sunt meschinarii misogine care nu fac nimic altceva decat sa alimenteze conflictele....
stii ce ma framanta pe mine acum? unde o fi coasta aia de drac, ca la radiografie nu s-a vazut nimic!!!

" Minds are like parachutes. They only function when they are open." Sir James Dewar, scientist (1877-1925)
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 23 Ianuarie 2010, ora 17:18

De la: 9am147005, la data 2010-01-23 16:49:24
da ai dreptate, sunt meschinarii misogine care nu fac nimic altceva decat sa alimenteze conflictele....
stii ce ma framanta pe mine acum? unde o fi coasta aia de drac, ca la radiografie nu s-a vazut nimic!!!
io cred ca era aparatu' defect,singuru' care este bun se afla in dealu' patriarhiei

Pagini: << 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ROLUL FEMEII IN SOCIETATEA MODERNA?
Mergi la: