back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Rolul femeii in societatea moderna?

Pagini: << 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 16 Ianuarie 2010, ora 22:15

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 16:12

Lipsa de respect....a existat si exista...si va exista ...Daca nu ne vom trezi din cosmar la timp....

Cine si ce a preluat????

INTELIGENTA omului nu poate fi luata...indiferent de e femeie sau barbat...

Numai ca prostia nu doare...MULTE URLETE AM AUZI IN JURUL NOSTRU ZI SI NOAPTE...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 16:16

De la: 9am178850, la data 2010-01-17 16:12:39Lipsa de respect....a existat si exista...si va exista ...Daca nu ne vom trezi din cosmar la timp....

Cine si ce a preluat????

Numai ca prostia nu doare...MULTE URLETE AM AUZI IN JURUL NOSTRU ZI SI NOAPTE...
nu stiam io de ce ma doare capu',iote colo raspunsu',de prost ce sunt,ete d'aia,acu' o sa invat sa urlu,unde e mai bine s-o fac,in aer liber sau in sala de gimnastica ???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 14:17

De la: florinpreda999, la data 2010-01-17 16:16:16
De la: 9am178850, la data 2010-01-17 16:12:39Lipsa de respect....a existat si exista...si va exista ...Daca nu ne vom trezi din cosmar la timp....

Cine si ce a preluat????

nu stiam io de ce ma doare capu',iote colo raspunsu',de prost ce sunt,ete d'aia,acu' o sa invat sa urlu,unde e mai bine s-o fac,in aer liber sau in sala de gimnastica ???
CAND ESTE LUNA PLINA

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 14:45

De la: 9am045616, la data 2010-01-18 14:17:48
De la: florinpreda999, la data 2010-01-17 16:16:16

Cine si ce a preluat????

CAND ESTE LUNA PLINA

O DATA IN LUNA...

Primul patrar...al doilea patrar....luna plina....luna noua....

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 14:56

ROLULLL..... DEPINDE DE REGIZORRR.....

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 15:01

De la: 9am045616, la data 2010-01-18 14:56:56 ROLULLL..... DEPINDE DE REGIZORRR.....

ROLUL...LUPUL SINGURATIC...URLA in fiecare noapte...

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 15:28

Sa zicem, rolul de a asigura echilibrul si caldura {Nu termic vorvind} intr intr-o casa . Sa transforme locuinta in CAMIN. Sa nu isi doreasca a fi egale cu barbatii , [asta le face sa-si piarda din feminitate, din farmec] . Femeile sunt oricum superioare barbatilor!.....Sic! Glumeam. Parerea mea e ca femeile ce-si iau soti mai,,prosti' decat ele, nu sunt deloc inteligente.

optimistul

127 mesaje
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 15:36

ROLUL?
Pe plan social: Rolul unei femei inteligente este acela de a fi un mare educator, chiar si al barbatului.
Respectandu-se pe sine, va impune respectul barbatilor.
Va educa proprii sai copii cu responsabilitate si implicare pentru a fi utili societatii si lor insusi.
Pe plan sentimental:
Va transmite copiilpr ei sentimentul de iubire, altruismul, aratandu-le in acelasi timp pericolele la care pot fi supusi. Nu se va neglija niciodata pe sine, dorind sa arate mereu proaspata, atractiva, cocheta si iubitoare fata de partener, fiind mereu un magnet de atractie irezistibila.
Rolul femeii este acela de a pastra mereu armonia, buna dispozitie si cand, reciproc, n-o gaseste, este acela de a evita tot ceea ce ii tulbura sufletul ei sensibil.
Acest rol al femeii nu va putea fi realizat, fara acelasi rol al barbatului.
Cand unul din cei doi va alege SEX fara iubire, s-a deschis prapastia...

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 08:44

De la: 9am178850, la data 2010-01-18 15:01:57
De la: 9am045616, la data 2010-01-18 14:56:56 ROLULLL..... DEPINDE DE REGIZORRR.....

COLT ALB????.....CARE TACE SI...FACE ....BAAAA CRED CA ERA LUPUL DI SCUFITA ROSIEEEEE.....

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 11:42

De la: 9am045616, la data 2010-01-19 08:44:41

COLT ALB????.....CARE TACE SI...FACE ....BAAAA CRED CA ERA LUPUL DI SCUFITA ROSIEEEEE.....

CRAI NOU...de CIPRIAN PORUMBESCU

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 11:47

De la: 9am045616, la data 2010-01-19 08:44:41

Sau lupul in blana de oaie

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 11:49

De la: optimistul, la data 2010-01-18 15:36:58ROLUL?
Pe plan social: Rolul unei femei inteligente este acela de a fi un mare educator, chiar si al barbatului.
Respectandu-se pe sine, va impune respectul barbatilor.
Va educa proprii sai copii cu responsabilitate si implicare pentru a fi utili societatii si lor insusi.
Pe plan sentimental:
Va transmite copiilpr ei sentimentul de iubire, altruismul, aratandu-le in acelasi timp pericolele la care pot fi supusi. Nu se va neglija niciodata pe sine, dorind sa arate mereu proaspata, atractiva, cocheta si iubitoare fata de partener, fiind mereu un magnet de atractie irezistibila.
Rolul femeii este acela de a pastra mereu armonia, buna dispozitie si cand, reciproc, n-o gaseste, este acela de a evita tot ceea ce ii tulbura sufletul ei sensibil.
Acest rol al femeii nu va putea fi realizat, fara acelasi rol al barbatului.
Cand unul din cei doi va alege SEX fara iubire, s-a deschis prapastia...

Dar daca totul intra in ROLUL de femeie....

BARBATUL ce ROL mai are????

De ce mai exista pe pamant????

O greutate in plus pe umerii ei????

Magnetul atrage doar metale....Si sufletul unde este????

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 12:05

Cand fiecare isi cunoaste si indeplineste cu drag rolul sau, cu siguranta si sufletul isi va gasi ,,un loc confortabil'Asemeni unui trup : umblam cu picioarele gindim cu capul muncim cu mainile. Acesta ar fi rolul firesc al lucrurilor dar cand umblam in maini , gandim cu picioarele si inversam totul devenim ciudati uneori penibili si atunci nici SUFLETUL nu e in ordine.

anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 12:10

De la: 9am180342, la data 2010-01-19 12:05:47Cand fiecare isi cunoaste si indeplineste cu drag rolul sau, cu siguranta si sufletul isi va gasi ,,un loc confortabil'Asemeni unui trup : umblam cu picioarele gindim cu capul muncim cu mainile. Acesta ar fi rolul firesc al lucrurilor dar cand umblam in maini , gandim cu picioarele si inversam totul devenim ciudati uneori penibili si atunci nici SUFLETUL nu e in ordine.

Esti pe aproape de adevar...

Problema mai trebuie studiata...

Un proverb vechi spune....'Unde nu este cap...vai de picoare'

Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 13:00

De la: 9am178850, la data 2010-01-19 12:10:47
De la: 9am180342, la data 2010-01-19 12:05:47Cand fiecare isi cunoaste si indeplineste cu drag rolul sau, cu siguranta si sufletul isi va gasi ,,un loc confortabil'Asemeni unui trup : umblam cu picioarele gindim cu capul muncim cu mainile. Acesta ar fi rolul firesc al lucrurilor dar cand umblam in maini , gandim cu picioarele si inversam totul devenim ciudati uneori penibili si atunci nici SUFLETUL nu e in ordine.

Esti pe aproape de adevar...

Problema mai trebuie studiata...

Un proverb vechi spune....'Unde nu este cap...vai de picoare'
cine-i capul?? ...... cine-i picioarele

optimistul

127 mesaje
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:28

de la 9am178850;

Pacat ca n-ati sesizat:
- magnetul ca metafora... sigur ca sufletele prin simtamintele lor se atrag ca un magnet.
- penultima fraza pe care o repet:
"Acest rol al femeii nu va putea fi realizat fara ACELASI ROL al barbatului"
Un barbat intelept isi va dori o astfel de partenera, ii va acorda tot respectul si dragostea lui.
Sunt astfel de cupluri fericite, care-si umplu viata cu
prieteniei.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 16:52

Ce tot filozofam atat ? Eu fara femei nu pot sa traiesc !

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
Dorulet

7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 18:46

Un articol interesant:
Report: More men get economic boost from marriage
NEW YORK – Historically, marriage was the surest route to financial security for women. Nowadays it's men who are increasingly getting the biggest economic boost from tying the knot, according to a new analysis of census data.
The changes, summarized in a Pew Research Center report being released Tuesday, reflect the proliferation of working wives over the past 40 years — a period in which American women outpaced men in both education and earnings growth. A larger share of today's men, compared with their 1970 counterparts, are married to women whose education and income exceed their own, and a larger share of women are married to men with less education and income.
"From an economic perspective, these trends have contributed to a gender role reversal in the gains from marriage," wrote the report's authors, Richard Fry and D'Vera Cohn.
"In the past, when relatively few wives worked, marriage enhanced the economic status of women more than that of men. In recent decades, however, the economic gains associated with marriage have been greater for men."
One barometer is median household income — which rose 60 percent between 1970 and 2007 for married men, married women and unmarried women, but only 16 percent for unmarried men, according to the Pew data.
The report focused on U.S.-born men and women aged 30-44 — a stage when typical adults have finished their education, married and launched careers. The Pew report noted that today's Americans in this age group are the first such cohort in U.S. history to include more women than men with college degrees.
In 1970, according to the report, 28 percent of wives in this age range had husbands who were better educated than they were, outnumbering the 20 percent whose husbands had less education. By 2007, these patterns had reversed — 19 percent of wives had husbands with more education, compared with 28 percent whose husbands had less education.

Mai multe aici: news.yahoo.com/s/ap/20100119/ap_on_bi_ge/us_marriage_economics

...se cam inversează rolurile...

Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 09:11

De la: Dorulet, la data 2010-01-19 18:46:07Un articol interesant:
Report: More men get economic boost from marriage
NEW YORK – Historically, marriage was the surest route to financial security for women. Nowadays it's men who are increasingly getting the biggest economic boost from tying the knot, according to a new analysis of census data.
The changes, summarized in a Pew Research Center report being released Tuesday, reflect the proliferation of working wives over the past 40 years — a period in which American women outpaced men in both education and earnings growth. A larger share of today's men, compared with their 1970 counterparts, are married to women whose education and income exceed their own, and a larger share of women are married to men with less education and income.
"From an economic perspective, these trends have contributed to a gender role reversal in the gains from marriage," wrote the report's authors, Richard Fry and D'Vera Cohn.
"In the past, when relatively few wives worked, marriage enhanced the economic status of women more than that of men. In recent decades, however, the economic gains associated with marriage have been greater for men."
One barometer is median household income — which rose 60 percent between 1970 and 2007 for married men, married women and unmarried women, but only 16 percent for unmarried men, according to the Pew data.
The report focused on U.S.-born men and women aged 30-44 — a stage when typical adults have finished their education, married and launched careers. The Pew report noted that today's Americans in this age group are the first such cohort in U.S. history to include more women than men with college degrees.
In 1970, according to the report, 28 percent of wives in this age range had husbands who were better educated than they were, outnumbering the 20 percent whose husbands had less education. By 2007, these patterns had reversed — 19 percent of wives had husbands with more education, compared with 28 percent whose husbands had less education.

Mai multe aici: news.yahoo.com/s/ap/20100119/ap_on_bi_ge/us_marriage_economics

...se cam inversează rolurile...
BARBATUL TOT BARBAT VA RAMANE,IAR FEMEIA TOT FEMEIE.......CACI ALTFEL NU AR MAI FI LASAT-O DOMNUL PE PAMANT,INAFARA DE ACEASTA TREBUE SA RECUNOASTETI CA NU VA PUTETI DA (COCOS)

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 02:30

Cifră...nici nu vrem să fim "cocoși"...că doar noi producem ouțe...nu cocoșii!!! (fără nici o referire la Năstase)...

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 04:23

Rolul femeii moderne...sa repare calculatorul, frigiderul, televizorul. Sa cheme echipe la lucru in casa. Sa cumpere cosmetice de la mine. Etc.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 13:07

De la: nastasemihail, la data 2010-01-21 04:23:00Rolul femeii moderne...sa repare calculatorul, frigiderul, televizorul. Sa cheme echipe la lucru in casa. Sa cumpere cosmetice de la mine. Etc.

Well...se pare că de-aia nu-ți merge tocmai bine...că vinzi cosmetice! Nu toate femeile au timp de machiat...mai ales că trăim într-o lume "grăbită"!!!

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 13:13

asta cumva e topic destinat special misandrinelor sau au loc si misoginii???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 13:15

asta e ptcine nu stie:misandru
MISANDRU, -Ă s.m., f, adj. (Livr.) (Persoană) care manifestă repulsie patologică față de bărbați. [Var. misandrin, -ă, prin contaminare cu misogin, -ă] – Din misandrie, prin derivare regresivă.

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 13:18

De la: florinpreda999, la data 2010-01-21 13:15:02asta e ptcine nu stie:misandru
MISANDRU, -Ă s.m., f, adj. (Livr.) (Persoană) care manifestă repulsie patologică față de bărbați. [Var. misandrin, -ă, prin contaminare cu misogin, -ă] – Din misandrie, prin derivare regresivă.

Au scris destui misogini p-aci...dar tot timpul se mai găsesc...nu-ți fă probleme!!!
Nu știu de altele, dar mie-mi plac bărbații...așa că nu voi deveni vreo misandrină vreodată!
Deși, în mod cu totul întâmplător...sunt bărbați care îmi crează repulsie, dar asta se datorează numai și numai comportamentului lor inadecvat!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 13:23

....am să mi-o fur, dar tot o spun !...

Nu vă mai dați moțate s-o puneți d-un cu-cucuriguuuu , că-i tot degeaba !..
Maiorescu a avut dreptate, mai nou, îl confirmă și certifică însăși D-na Genetica, suntem cu mult mai evoluați decât voi , Sâc!...

Țin'te-acum , s-auzi cotcodăceală !...

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 13:31

Pentru unii misogini...merge și doar un simplu ignore!

Fosta membra 9am.ro

3915 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 13:31

Pentru a avea o evolutie superioara noua, trebuia sa beneficiati de anumite conditii. Cine vi le_a facilitat?

Dorulet

7896 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 13:34

De la: rodik_mi, la data 2010-01-21 13:31:55Pentru a avea o evolutie superioara noua, trebuia sa beneficiati de anumite conditii. Cine vi le_a facilitat?

Rodica....lasă-i să se viseze superiori...până nu mai pot! Atât timp cât și pe ei, tot o femeie i-a născut, crescut și educat!!!

Pagini: << 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ROLUL FEMEII IN SOCIETATEA MODERNA?
Mergi la: