back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cu cine votezi?

Pagini: << 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 >> Sari la pagina:

simpatie

2 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 14:05

nu votez cu nimeni nu merg la vot imi e sila de toti sunt mincinosi si nici macar unul nu se va tine de promisiuni

IoanDanila

81 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 14:06

EU VOTEZ CU PD-L

Fosta membra 9am.ro

172 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 14:31

Si eu...si eu...si noi...si noi...
Cu PDL votam, negresit. De ce? Doar si fiindca nu vrem si nu trebuie sa votam cu PSD si sub nicio forma cu PNL ca se pupa de numa numa cu ai lui Geoana si sleahta. Cata vreme au fost in guvern, doi ani pana sa ii externalizeze (!) Popica Tarica Antonica (la porunca lui Patrica si Geoanica), ministrii democrati chiar au fost profesionisti si au clintit reforma. Vreau sa ii vad la treaba patru ani, ani foarte grei, de criza si cu visteria golita de (pseudo)liberali.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 14:44

Din colectia " din doua rele alegem ce-i mai putin rau " anul acesta ne vom confrunta cu o mare dilema, nu avem si nu vrem sa mai alegem! Se fura prea mult, de prea mult timp si nu se face nimic pentru a nu se mai fura.De fapt, sa-l fereasca Dumnezeu pe cel care va indrazni sa spuna ca se fura...Moralul nostru inainte de alegeri e in ton cu criza financiara, adica la pamant!!

marinela_diana

21 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 14:45

PNL .,cred ,oricum nu ma mai astept la nimic bun de la guvernare

patuleanuflor

2 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 14:47

cu PD-L

release2men

2 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 14:53

Votez PD-L

anamaria_voicu

1 mesaj
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 14:53

eu votez cu PD-L...poate de data asta presedintele va avea un guvern de-al lui care sa-l sprijine si va fii totul mai bine! ca daca sunt 10 partide la putere d-aia nu merge nimic!

cameliafocsa

1 mesaj
Oras: Vaslui

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 15:12

Cred ca am sa votez PD-L- am incredere inca in BASESCU

costelaeg

170 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 15:17

Am promis ca voi reveni si ma tin de cuvant . Deoarece am foarte multa treaba prin tara in ultima vreme vizitai Argesul. Calarasul. Oltul. Bucurestiul . Si ma minunai ce politicieni bogati avem . In provincie daruri peste daruri pentru oamenii amarati. Trebuie sa intelegem urmatorul lucru guvernantii nostri au mirosit ca vor castiga cu ajutorul saracilor atat material dar si cu cei saraci cu duhul. ( e injositor ptr toti cetatenii romaniei care isi dau votul ptr un kg de ulei sau zahar) Guvernantii au nevoie de multi si saraci .

Tot nu stiu cu cine votez - cred ca pd-l

toadereva

1 mesaj
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 15:20

PSD

dirlo1964

167 mesaje
Oras: Medias

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 15:45

Eu votez ptr. mine! Sa ma mai ghiftuiesc si eu o tura ,ce draq ,tot ei numai?

emilia_caracas

1 mesaj

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 15:52

Eu votez cu PD. Cunosc niste oameni de valoare in acest Partid. Cine stie poate va fi mai bine data viitoare

ecologistul

1 mesaj
Oras: Resita

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 15:56

M-am hotarat sa votez cu reprezentantii PD-L pentru colegiul de care apartin, deoarece ar oferi sustinere conducerii judetului. Astfel, sunt sanse sa se schimbe situatia grea in care ne aflam, aici.

cristianu_2004

2 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 16:34

cu PNL

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 17:01

De la: 9am_admin, la data 2008-11-11 09:50:25Spune-ne cu cine votezi la alegerile din 30 noiembrie si poti castiga un laptop Acer Aspire!

REGULAMENTUL CONCURSULUI

Prezentare

Internet Corp SRL si partenerii sai organizeaza un concurs prin intermediul caruia orice utilizator, inregistrat ca membru al site-ului www.9am.ro poate sa intre in cursa pentru castigarea unui laptop. Pentru a participa la concurs, utilizatorii inregistrati cu date reale trebuie sa isi spuna parerea pe forumul 9am despre alegerile parlamentare ce vor avea loc in data de 30 noiembrie 2008. Premiul va fi oferit prin tragere la sorti.

Organizator

La organizarea prezentului concurs, Internet Corp SRL (organizatorul) colaboreaza cu NCP.ro. NCP.ro isi face simtita prezenta pe piata romaneasca de birotica si papetarie inca din 1996, timp in care s-a impus drept una dintre cele mai respectate si apreciate companii. Rapid, eficient si de calitate, acestea sunt atributele afacerilor de succes pe internet, iar dumneavoastra puteti economisi timp si bani devenind un client permanent al magazinului virtual ncp.ro, pentru ca aici va asteapta nu doar produse de calitate, ci si servicii complete si rapide, care va vor scapa de o multime de batai de cap. Fie ca este vorba de o comanda de hartie, de schimbarea sau reumplerea tonerelor si cartuselor de cerneala pentru imprimanta, tipar digital, copiere, serigrafie, tampografie, transfer termic, sau orice alteceva din domeniul papetariei si biroticii, solutia e simpla: NCP.ro

Perioada desfasurarii

Concursul se desfasoara in perioada 11 noiembrie – 1 decembrie 2008.

Procedura de desfasurare

Concursul se desfasoara pe site-ul www.9am.ro. Pentru a te inscrie la concurs, trebuie sa fii utilizator inregistrat al www.9am.ro si sa postezi in topicul “Tu cu cine votezi” deschis pe forumul 9am parerea ta despre alegerile parlamentare din 30 noiembrie. Este obligatoriu ca la inregistrarea ca membru al 9am datele de identificare furnizate sa fie cele reale (nume, prenume, adresa de email, data nasterii, sex). Participarea la concurs se poate face numai de pe un singur cont de utilizator si doar in conditiile in care datele furnizate la deschiderea contului sunt datele complete de identificare ale utilizatorului care si-a deschis respectivul cont.

Premiul

Premiul este acordat de catre partenerii SC Internet Corp SRL. Premiul consta intr-un Notebook Acer Aspire Celeron M560 120GB 1024MB A5315-2698, cu urmatoarele specificatii:
Tip procesor: Intel Celeron
Frecventa procesor : 2133 MHz
Diagonala : 15.4 inch
Chipset video: Intel GMA X3100
Capacitate HDD : 120 GB
Memorie RAM standard : 1024 MB
Unitate optica: DVD-RW
Autonomie : Pana la 2 ore
Sistem de operare: Windows Vista Home Premium
Greutate : 2.8 Kg

Premiul trebuie revendicat in maxim 5 zile de la anuntarea rezultatelor tragerii la sorti, urmand a fi distribuit intr-o perioada de maxim 4 saptamani de la castigarea lui.

Dreptul de participare

Pentru a participa la aceasta promotie trebuie sa fii cetatean roman, si sa ai peste 18 de ani. Nu este permisa participarea la concurs a angajatilor companiilor Internet Corp SRL, ai partenerilor sai prezentati la inceputul acestui regulament, precum si a rudelor si afinilor acestora pana la gradul doi inclusiv.

Validarea castigatorului

Castigatorul premiului va fi desemnat in urma unei trageri la sorti realizata in data de 3 decembrie 2008. Ulterior, castigatorul va fi anuntat prin e-mail, urmand a i se comunica toate detaliile procedurii de intrare in posesie a premiului castigat. Castigatorul va trebui sa semneze un proces verbal cu organizatorul concursului. Intrarea in posesia premiului se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului regulament, in caz contrar organizatorii isi rezerva dreptul de a nu valida premiul. Premiul poate fi distribuit intr-o perioada de pana la 4 saptamani de la castigarea lui. Premiul castigat nu se poate schimba in bani. Premiul este nominal si nu poate fi transferat unei alte persoane.

In cazul in care castigatorul: a. - nu a furnizat datele sale reale pentru inregistrarea ca membru al 9am; b. - a folosit mai multe conturi pentru a participa la concurs; c. - are o adresa de email invalida, ilizibila sau a participat la concurs cu adresa de email a altui titular; d. - nu indeplineste conditiile de participare la concurs; e. - nu raspunde emailului trimis de organizatori, prin care este anuntat ca a castigat concursul, se va proceda la selectarea unui alt castigator.

Confidentialitatea emailurilor si dreptul la imagine

Organizarea prezentului concurs se realizeaza in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si pentru libera circulatie a acestor date. Participarea la acest concurs implica in mod expres si neechivoc ca datele transmise sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizator in scopuri publicitare pe suport audio, video si in ziar. Prin participarea la concurs, utilizatorii isi exprima in mod expres si neechivoc acordul ca datele lor personale sa fie folosite in activitati de marketing ale organizatorului concursului, pentru validarea si acordarea premiului. Internet Corp SRL este inscris in este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 3240.

Alte prevederi

Regulamentul de desfsurare a concursului va fi publicat pe site-ul www.9am.ro si va putea fi consultat gratuit la solicitarea oricarui participant la concurs. Eventualele reclamatii legate de concurs vor fi facute la urmatoarea adresa de email: office@internetcorp.ro, pana la sfarsitul concursului. Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare. Detalii despre concurs la telefon 031-2286630 - telefon cu tarif normal. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 17:05

eu votez cu gheorghe netoiu

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 17:06

psd

dimorom

5 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 17:17

Inteleg si este justificata lipsa de incredere a multor romani in clasa politica romaneasca de astazi. Cu toate acestea, trebuie sa fim constienti ca ,,a sta pe margine " adica a nu merge la vot, este totusi dupa opinia mea o mare greseala.
Poate ca, prin votul nostru, intr-o buna zi, vom reusi in final sa ajungem mai aproape de acei politicieni care, sa merite increderea noastra. .A ne pierde speranta in acest sens consider un lucru tare dureros pentru fiecare dintre noi.

caspar

1 mesaj
Oras: Buzau

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 17:26

Eu mi-am pierdut rau de tot increderea in cei ce ne/vor conduce. Totusi as vota la senat cu Nicolae Manzu iar la deputati cu Liviu Ciuca.

alu242004

30 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 17:29

pesedeilor SPALATI-VA COMUNISMUL DE PE CREIER! TARA ASTA DE O REVOLTA ARE NEVOIE CA DE 20 DE ANI NE-NVARTIM IN JURUL COZII CU ACEIASI SECURISTI PLASATI IN POSTURI CHEIE!

alu242004

30 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 17:32

PNG-CD pentru ca au candidati de la PARTIDUL PENTRU PATRIE-REZISTENTA ANTICOMUNISTA

pentrufagaras.blogspot.com/

vannick2006

3 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 17:34

Indiferent cu cine votezi, la putere alterneaza esalonul 2 cu esalonul 3 de comunisti, astfel incat iluziile unui trai mai bun sunt desarte.
Potentatii anilor 80 si-au lasat copii,nepotii si stranepotii la putere pentru inca vreo 200 de ani astfel incat geaba mai speram ca lucrurile sa se indrepte.
Singura sansa de a avea un trai mai bun este sa stai pe bursa si sa-ti castigi singur banii de care ai nevoie pentru o casa in ... Teneriffe !, dupa care ...via... succes si tratati-va cu indifernta pentru ceea ce se intampla in jurul vostru ! ...... mesaj de la vannick !

pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 18:07

sigur ma voi duce sa votez duminica si voi vota cu pnl pt.senat si psd pt.camera deputatilor.

alu242004

30 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 18:27

UITE DE-AIA EU SUNT CU REZISTENTA ANTICOMUNISTA, CA SI-ACUM ROMANIA PROFUNDA S-A RETRAS IN MUNTI, IN PADURE CA PE CANALELE "MAINSTREAM" EA NU E VIZIBILA DELOC; RESTUL VA ROBOTIZEAZA TEHNOGLOBALISMUL SI VA OTRAVESTE SUFLETELE; DRUM BUN SPRE NEANT!ma rog pt. voi sa va intoarceti

sorin_rus50

37 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 18:28

sincer nu prea avem pe cine vota, ptr ca dupa parerea mea toti se intorc si se invart intr un singur cerc si in afara de PRM si PNG CD cam toti au fost la putere mai mult sau mai putin si am cam vazut ce au facut, dar un cunoscut al meu a zis asa ,, DACA NU NE AU OMORAT COMUNISTI, NE OMOARA COPII LOR,, si cica acum la 18 ani de la asa zisa revolutie, NOI ROMANI NU MAI SUNTEM SUB DICTATURA COMUNISTA CI SUB DICTATURA EUROPEANA,, la vot voi merge dar tare m as sacrifica ptr tara asta daca as avea o ca sa termina tara asta de nemernici care ne conduc spre haos

mihai_b55

4 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 18:51

PNL, Ioan Petran + Lucia Morariu

alexfin

1 mesaj
Oras: Bacau

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 19:17

PSD

cameleon

8 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 19:21

SUNT INTR-ADEVAR DE ACORD CU TINE, INSA ESTI CONVINSA CA ACEST VOT V-A RAMANE ALB PANA LA SFARSIT, OARE NU SE VA IMPIEDICA CAREVA SI SE VA SPRIJINI IN STAMPILA DREPT PE VOTUL TAU ALB?
HAI SA FACEM UN PARIU! DACA LA FINALUL ALEGERILOR VA FI MACAR UN VOT IN ALB VEI CASTIGA TU, DACA NU, VOI AVEA DREPTATE EU, SI SE VA DOVEDI ASTFEL CAT DE CORECTE SUNT ALEGERILE IN TARA NOASTRA. SA NE TRAIASCA!
PAREREA MEA SINCERA, VOTUL IN ALB ESTE NEPREZENTAREA TA LA VOT. (ACEASTA ESTE SI O FORMA DE PROTEST).
SAU PREZINTA-TE SI ANULEAZA BULETINELE, ACESTEA NU VOR MAI PUTEA FI MASLUITE.
MA INTREB TOTUSI: CARE ESTE CONSIDERAT MAI LAS, CETATEANUL CARE NU SE PREZINTA LA ALEGERI, SAU CEL CARE SE PREZINTA SI ANULEAZA VOTUL?
LA ACEASTA INTREBARE MI-A RASPUNS CINEVA ASTFEL: CEL LAS ESTE CEL CARE SE FOLOSESTE DE VOT PENTRU A OBTINE FOLOASE PROPRII CUMPARAND CU VORBE FALSE SI FOLOSINDU-SE ABUZIV DE INCREDEREA SEMENILOR SAI, A PRIETENILOR, A CUNOSTINTELOR (VORBEA DINTR-O EXPERIENTA PROPRIE).
ASTFEL LE DAU DREPTATE CELOR CARE SPUN CA NU STIU CU CINE SA MAI VOTEZE. IN CINE SA MAI AI INCREDERE.
TOTI NE-AU INSELAT ASTEPTARILE SI NE-AU ADUS IN SITUATIA IN CARE SUNTEM NEVOITI SA NU MAI OPTAM PENTRU NICI UN PARTID.
PENTRUCA ESTE LA MODA ACUM SA FACEM PARIURI, HAI SA INCERCAM, SA VEDEM CARE GHICESTE PROCENTUL FINAL DE PREZENTA LA VOT A CETATENILOR.
EU ZIC PENTRU ROMANIA: 64-66%
PENTRU BUCURESTI: 54%
CINE SE MAI PRINDE LA PARIURI?

iuli_kidu

11 mesaje
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 19:26

Mda.. PRM Sunt Roman si votez pentru un partid care sprijina tara mea... Traiasca Romania..

Pagini: << 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cu cine votezi?
Mergi la: