back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cu cine votezi?

Pagini: << 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 >> Sari la pagina:

galactica

55 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 22:12

M-apuca nostalgia.Si oftica neagra ca nu ma pot vota.Pe mine, mie ,insumi.Mi-as lua BMW, celular de ala misto ,secretara naspa ,ochelari Gucci,bricheta aurita si mai ales cravata.Cravate!Multe!Ai prestanta cand adormi cu cravata.Mai citesti un ziar, mai un sudokku, mai iesi la o tigara sau un dejun super ieftin, o sueta si gata ziua.Obosit, in fiecare joi la ora 13 o tulesc sagalnic acasa.Acasa?Nu tu un club, o petrecere,o gagica super ceva?O agapa ,o piscina?E mica piscina?Nu-i bai stiu una faina in Dubai. E-n drumul meu spre Thailanda. Avem meci de fotbal cu parlamentarii de acolo. La intoarcere pot sa lipsesc vreo saptamana ca-i dau cardul nepoatei mele si voteaza ea o lege despre... naiba stie despre ce.Apoi tot ea ma pune si prezent.Ca sa-mi iau lefa intreaga.Toata munca asta titanica poate dura 4 ani.Apoi ,daca ma plictisesc, ies la pensie.O pensie babana de parlamentar.Si sa-i puna dracul sa vina vreun candidat la usa mea si sa-mi ceara sa-i votez ca le arat eu lor.Nesimtitii naibii!

costelini
Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 02:30

De la: 9am_admin, la data 2008-11-11 09:50:25Spune-ne cu cine votezi la alegerile din 30 noiembrie si poti castiga un laptop Acer Aspire!

REGULAMENTUL CONCURSULUI

Prezentare

Internet Corp SRL si partenerii sai organizeaza un concurs prin intermediul caruia orice utilizator, inregistrat ca membru al site-ului www.9am.ro poate sa intre in cursa pentru castigarea unui laptop. Pentru a participa la concurs, utilizatorii inregistrati cu date reale trebuie sa isi spuna parerea pe forumul 9am despre alegerile parlamentare ce vor avea loc in data de 30 noiembrie 2008. Premiul va fi oferit prin tragere la sorti.

Organizator

La organizarea prezentului concurs, Internet Corp SRL (organizatorul) colaboreaza cu NCP.ro. NCP.ro isi face simtita prezenta pe piata romaneasca de birotica si papetarie inca din 1996, timp in care s-a impus drept una dintre cele mai respectate si apreciate companii. Rapid, eficient si de calitate, acestea sunt atributele afacerilor de succes pe internet, iar dumneavoastra puteti economisi timp si bani devenind un client permanent al magazinului virtual ncp.ro, pentru ca aici va asteapta nu doar produse de calitate, ci si servicii complete si rapide, care va vor scapa de o multime de batai de cap. Fie ca este vorba de o comanda de hartie, de schimbarea sau reumplerea tonerelor si cartuselor de cerneala pentru imprimanta, tipar digital, copiere, serigrafie, tampografie, transfer termic, sau orice alteceva din domeniul papetariei si biroticii, solutia e simpla: NCP.ro

Perioada desfasurarii

Concursul se desfasoara in perioada 11 noiembrie – 1 decembrie 2008.

Procedura de desfasurare

Concursul se desfasoara pe site-ul www.9am.ro. Pentru a te inscrie la concurs, trebuie sa fii utilizator inregistrat al www.9am.ro si sa postezi in topicul “Tu cu cine votezi” deschis pe forumul 9am parerea ta despre alegerile parlamentare din 30 noiembrie. Este obligatoriu ca la inregistrarea ca membru al 9am datele de identificare furnizate sa fie cele reale (nume, prenume, adresa de email, data nasterii, sex). Participarea la concurs se poate face numai de pe un singur cont de utilizator si doar in conditiile in care datele furnizate la deschiderea contului sunt datele complete de identificare ale utilizatorului care si-a deschis respectivul cont.

Premiul

Premiul este acordat de catre partenerii SC Internet Corp SRL. Premiul consta intr-un Notebook Acer Aspire Celeron M560 120GB 1024MB A5315-2698, cu urmatoarele specificatii:
Tip procesor: Intel Celeron
Frecventa procesor : 2133 MHz
Diagonala : 15.4 inch
Chipset video: Intel GMA X3100
Capacitate HDD : 120 GB
Memorie RAM standard : 1024 MB
Unitate optica: DVD-RW
Autonomie : Pana la 2 ore
Sistem de operare: Windows Vista Home Premium
Greutate : 2.8 Kg

Premiul trebuie revendicat in maxim 5 zile de la anuntarea rezultatelor tragerii la sorti, urmand a fi distribuit intr-o perioada de maxim 4 saptamani de la castigarea lui.

Dreptul de participare

Pentru a participa la aceasta promotie trebuie sa fii cetatean roman, si sa ai peste 18 de ani. Nu este permisa participarea la concurs a angajatilor companiilor Internet Corp SRL, ai partenerilor sai prezentati la inceputul acestui regulament, precum si a rudelor si afinilor acestora pana la gradul doi inclusiv.

Validarea castigatorului

Castigatorul premiului va fi desemnat in urma unei trageri la sorti realizata in data de 3 decembrie 2008. Ulterior, castigatorul va fi anuntat prin e-mail, urmand a i se comunica toate detaliile procedurii de intrare in posesie a premiului castigat. Castigatorul va trebui sa semneze un proces verbal cu organizatorul concursului. Intrarea in posesia premiului se va face doar cu respectarea tuturor prevederilor prezentului regulament, in caz contrar organizatorii isi rezerva dreptul de a nu valida premiul. Premiul poate fi distribuit intr-o perioada de pana la 4 saptamani de la castigarea lui. Premiul castigat nu se poate schimba in bani. Premiul este nominal si nu poate fi transferat unei alte persoane.

In cazul in care castigatorul: a. - nu a furnizat datele sale reale pentru inregistrarea ca membru al 9am; b. - a folosit mai multe conturi pentru a participa la concurs; c. - are o adresa de email invalida, ilizibila sau a participat la concurs cu adresa de email a altui titular; d. - nu indeplineste conditiile de participare la concurs; e. - nu raspunde emailului trimis de organizatori, prin care este anuntat ca a castigat concursul, se va proceda la selectarea unui alt castigator.

Confidentialitatea emailurilor si dreptul la imagine

Organizarea prezentului concurs se realizeaza in conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si pentru libera circulatie a acestor date. Participarea la acest concurs implica in mod expres si neechivoc ca datele transmise sa fie facute publice si sa fie folosite de catre organizator in scopuri publicitare pe suport audio, video si in ziar. Prin participarea la concurs, utilizatorii isi exprima in mod expres si neechivoc acordul ca datele lor personale sa fie folosite in activitati de marketing ale organizatorului concursului, pentru validarea si acordarea premiului. Internet Corp SRL este inscris in este inscris in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub Nr. 3240.

Alte prevederi

Regulamentul de desfsurare a concursului va fi publicat pe site-ul www.9am.ro si va putea fi consultat gratuit la solicitarea oricarui participant la concurs. Eventualele reclamatii legate de concurs vor fi facute la urmatoarea adresa de email: office@internetcorp.ro, pana la sfarsitul concursului. Reclamatiile ulterioare termenelor prevazute de Regulament nu vor fi luate in considerare. Detalii despre concurs la telefon 031-2286630 - telefon cu tarif normal. Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente de la sediul Organizatorului.

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 02:32

VOI VOTA CU PD-L.

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 02:34

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 02:42

VOI VOTA CU PD-L. CU NOUA GENERATIE DE POLITICIENI

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 07:55

SA NE AMINTIM CE S-A VOTAT IN 2004!
S-a votat sa nu mai fie PSD-ul la putere! S-a votat Basescu pentru a nu mai fi la putere PSD-ul si al lui Adrian Nastase!
In cei 4 ani NU S-A RESPECTAT MANDATUL incredintat!

Aripa PNL in frunte cu Tariceanu a guvernat cu ajutorul PSD-ului!.
PNL A TRADAT MANDATUL care i s-a incredintat!?!?!?!?
Prin urmare, in mod categoric, nu voi vota PNL. Pun punct PNL-ului.

PDL nu a putut pentru ca a fost condus de presedintele Basescu?!?!?!?!

Pentru CONTINUITATEa votului din 2004 AR TREBUI SA VOTEZ ORICE ALTCEVA IN AFARA DE PSD.

Dar cu cine ? Nu am ce alege!? In spatele uninominalului sunt tot OAMENI manevrabili DE PARTID!?

iuliancadulencu

2 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 08:04

cu pdl

aapavaloaei

1 mesaj
Oras: Bacau

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 08:13

Voi vota cu PD-L.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 08:22

Reprezentantii PNL

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 08:24

PNL

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 08:28

O sa votez cu PSD

Teo60

4 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 08:29

clasa politica din Romania din pacate este cum este, dar eu voi vota cu alianta PSD-PC macar sa terminam o data cu scandalurile, desi pt. asta trebuie schimbat presedintele, de la el este toata samanta de scandal ,oricum nu mai are decit un an

gabriel_urban

1 mesaj
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 08:35

sincer sa fiu!!! am sa votez cu PSD la Constanta.. . cu toate ca multa lume in frunte cu Basescu il critica pe Mazare de anumite fraude... un sambure de adevar exista ca in orice poveste dar Mazare a facut ptr Constanta multe...dar sunt multi altii care au furat si nu au facut nimik... macar sa le faca si ei cu perdea..se mai si toarna ca papagalii intre ei si apar in presa ca MAIMUTZOII

troteavalentina

1 mesaj
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 08:35

PNL

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 08:37

As vota cu PDL

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 08:38

PDL

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 08:40

PDL

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 09:07

Votez cu Gheorghe Gabor, pentru Camera Deputatilor si Munteanu Catalin George pentru Senat, mai exact cu PNL-istii. Pe mine sincer nu m/au dezamagit, mai ales ca Gheorghe Gabor este si acum deputatul cu cele mai multe prezente in Parlament, mai exact cel care chiar este acolo

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 10:07

Vot alb pentru ca s-a aprobat ca fiind valid si nu cred ca merita cineva votat. Toti fac promisiuni pentru ei si reusesc sa se tina de cuvant, adica isi vor creste nivelul de trai :)
Ne vedem pe 30 ;).

alu242004

30 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 10:11

PNG-CD pentru ca au candidati de la PARTIDUL PENTRU PATRIE-REZISTENTA ANTICOMUNISTA)

pentrufagaras.blogspot.com/

alu242004

30 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 10:14

pesedeilor SPALATI-VA COMUNISMUL DE PE CREIER! TARA ASTA DE O REVOLTA ARE NEVOIE CA DE 20 DE ANI NE-NVARTIM IN JURUL COZII CU ACEIASI SECURISTI PLASATI IN POSTURI CHEIE!

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 12:19

nu stiu daca merg la vot nu am fost nici o data pina acum . Oricum nu am nimic de cistigat. cine vrea sa se duca drum bun

www_veronika_micle2001

2 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 12:24

este foarte adevarat ca un vot conteaza dar in criza si nebunia afisata la noi si in toata lumea nu prea mai sti cu cine sa votezi asa ca nu stiu daca voi vota oricum prea putin conteaza

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 12:25

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 12:27

pentru ei conteaza foarte mult.Tocmai din cauza asta nu ma duc ca numi ofera absolut nimic

felixburcea

1 mesaj
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 12:36

O sa votez cu PNL! Avem nevoie in continuare de o guvernare de dreapta!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 12:45

Nu mai vreau sa votez cu nimeni, sunt foarte suparata pe ce se intampla in tara aceasta, cand cei pe care i-am votat anii trecuti se gandesc doar la binele lor. Voi merge la vot dar va fi unul alb.

122

3 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 13:10

pnl

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 13:14

Eu voi vota cu independenti. Macar ei s-au chinuit ca sa isi faca campanie si nu beneficiat de suportul unui partid. Ca nu va schimba nimeni legea pensiilor sau alte chestii asemanatoare...

mabbeline

1 mesaj
Oras: Iasi

Postat pe: 26 Noiembrie 2008, ora 14:03

... oricine ar iesi, bine tot nu o sa e fie oricum.. PNL

Pagini: << 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cu cine votezi?
Mergi la: