Info
x
Tu cu cine votezi?
|
kal_eb2006 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Botosani |
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 13:38
In alegerile care vor avea loc pe data de 30 Noiembrie voi vota cu candidatii de la PD-L Botosani deoarece mi se pare cel mai in de treaba pardin din Romania (se poate sa ma insel).
|
|
alu242004 30 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 13:56
teacu si eu sunt moldovean desi m-am nascut in Bucuresti si am crescut aici(prin parinti ca mama Dumnezeu s-o ierte ca am pierdut-o in 92 era din Neamt si tata s-a nascut in judetul Botosani in comuna Mihai Eminescu) ; dar cu comunistii sau cu urmasii celor care au venit pe tancurile sovietice, NU VOI VOTA NICIODATA!
|
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 13:56
PNG-CD pentru ca au candidati de la PARTIDUL PENTRU PATRIE-REZISTENTA ANTICOMUNISTA)
pentrufagaras.blogspot.com/ pentrufagaras.blogspot.com/ pentrufagaras.blogspot.com/ |
|
d_restea 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 13:59
In conditiile in care nici un partid nu este in stare sa grabeasca dezvoltarea economiei si cresterea nivelului de trai e putin probabil sa gasesti pe cineva care sa merite intradevar votul... dar daca ar fi obligatoriu as continua cu comunistii din PSD
|
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 14:05
VOI SUNTETI URMASII SECURISTILOR TORTIONARI SAU OAMENI INDOCTRINATI IN 45 DE ANI DE SPALARE PE CREIER!! ATI SUFOCAT ACEASTA TARA SI DUPA REVOLUTIE!!! LASATI-O SA RESPIRE CA MURIM CU VOI DE GAT!!!
|
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 14:14
UITE CE ORORI AU FACUT BOLSEVICII AI CAROR URMASI SUNT pesedeii:
"...m-au dezbrăcat, mi-au băgat în gură, cu coada lingurii, obielele murdare, umplându-mă de sânge, mi-au legat cu o funie mâinile la spate și cu altă funie picioarele. Ce a urmat nu se poate descrie...bătaie în cap, pentru îndobitocire; bătaie în față, pentru desfigurare; mii de lovituri în spate, sub coaste, în plex, în tălpi. Zeci de leșinuri și iar de la capăt, ore întregi, iar ochiul de vizetă veghea, veghea mereu. Mi-au zdrobit oasele, plămânii, ficatul, jucau încălțați pe oasele mele, pe plămânii mei." Eugen Măgirescu, Moara dracilor, în Memoria nr.13, p.38 "Te obligau să mănânci pâinea din trei înghițituri sau, dimpotrivă, să stai cu pâinea în gură zile întregi; să mănânci din "treucă" mâncarea fierbinte, cu mâinile la spate, deci fără ajutorul lor; pe burtă sau în genunchi, aplecat deasupra gamelei, și se dădea câte o lovitură scurtă cu bocancul, arzându-ți fața cu arpacașul fierbinte și mozolindu-te; ți se adăugau cantități exagerate de sare Apel pentru dezgroparea adevărului despre cea mai diabolică invenție din istorie: GENOCIDUL SUFLETELOR. Experimentul Pitești - reeducarea prin tortură "Și veți cunoaște Adevărul, și adevărul vă va face liberi." - Evanghelia după Ioan, 8:32 JOS BOLSEVICII ANTIHRISTI! JOS comunismul! JOS psd!!! www.experimentulpitesti.org/public/apelul-nostru/ |
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 14:17
"Te obligau să mănânci pâinea din trei înghițituri sau, dimpotrivă, să stai cu pâinea în gură zile întregi; să mănânci din "treucă" mâncarea fierbinte, cu mâinile la spate, deci fără ajutorul lor; pe burtă sau în genunchi, aplecat deasupra gamelei, și se dădea câte o lovitură scurtă cu bocancul, arzându-ți fața cu arpacașul fierbinte și mozolindu-te; ți se adăugau cantități exagerate de sare în mâncare, după care, timp de câteva zile, nu ți se dădea apă, apoi îți dădeau apă cu foarte multă sare în ea." Costin Merișca, Tragedia Pitești. O cronică a "reeducării" din închisorile comuniste, Institutul European, Iași, 1997, p.68
www.experimentulpitesti.org/public/rezumatul-filmului/ "Imaginația delirantă a lui Țurcanu (N.R.: șeful torționarilor) se dezlănțuia mai ales atunci când avea de-a face cu studenți care credeau în Dumnezeu și se străduiau să nu se renege. Astfel, unii erau botezați în fiecare dimineață: scufundați cu capul în hârdăul cu urină și materii fecale, în timp ce ceilalți în jur psalmodiau formula botezului. Acesta dura până ce conținutul făcea bulbuci." Virgil Ierunca, "Fenomenul Pitești" "Cornel Luca, călărit zi și noapte, a fost obligat să înghită o mare cantitate de sare (saramură) și împiedicat să bea apă. Reacțiile anatomo-fiziologice au fost cumplite. Întreaga mucoasă bucală i-a devenit o rană. Setea e mult mai chinuitoare decât foamea, e de-a dreptul înnebunitoare. Forțat să bea urină, a făcut-o cu greu. Ar fi făcut-o, acum, din proprie inițiativă dar nu-l lăsa nimeni. În timp ce spăla tineta, la WC, a supt apă din cârpă. A fost văzut, a fost demascat, a fost bătut crunt și obligat să înghită încă o cantitate de saramură, așa ca să învețe minte." Viorel Gheorghiță, "Et ego. Sărata-Pitești-Gherla-Aiud Scurtă istorie a devenirii mele", Editura Marineasa, Timișoara, 1994, p.154 "Cu o furie de nedescris au început să-l lovească, și cu pumnii, și cu ciomegele, și cu picioarele. și să-l arunce de la unul la celălalt, până când nenorocitul, plin de sânge, a căzut aproape în nesimțire și nu s-a mai putut ridica. După ce i-au mai tras câteva picioare în cap, l-au luat doi și l-au zvârlit pe prici, silindu-l să stea cu mâinile în buzunare și cu capul în jos, cum se dăduse porunca. A urmat altul, și apoi altul, ca într-o horă drăcească menită să nimicească și ultima picătură de rezistență fizică și morală a celor care intrau în jocul lor turbat." Justin ștefan Paven, Infernul Pitești, în Memoria, nr.22, p.66 "Se regizau și scenete sexuale, la ordinul lui Țurcanu. În Vinerea Mare, el împarte rolurile: "asinul" e felat de "Maria Magdalena", "Iosif" sodomizează "asinul", care la rândul lui stă cu botul în poalele "preacurvei fecioare Maria", sodomizată concomitent de "Iisus". Reeducații, în frunte cu Țurcanu, manifestau o plăcere drăcească în a batjocori pe cei mai credincioși, porecliți "misticii". Asemenea scene aveau un efect teribil asupra victimelor, care găseau, de regulă, singurul sprijin în credință. Or, după participarea la liturghiile negre, întreaga lor credință era zguduită din temelii (...)" din studiul lui Alin Mureșan "Reeducarea prin tortură", Memoria, nr. 4/2006 JOS comunismul!!! JOS psd!!! www.experimentulpitesti.org/public/simpozion-pitesti-2008/ |
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 14:22
Scurt istoric
După 23 august 1944, când România a trecut de partea Aliaților, sute de mii de militari sovietici au ocupat țara, timp de 14 ani. La 6 martie 1945, Stalin, prin trimisul său special Vâșinski, a impus României un guvern comunist condus de Petru Groza, chiar dacă Partidul Comunist Român avea mai puțin de 1000 de membri. Represiunea dictată de la Kremlin a început prin arestarea ofițerilor din Armata Română care au luptat împotriva Uniunii Sovietice pentru eliberarea Basarabiei și a Bucovinei de Nord, provincii ocupate de Armata Roșie în anul 1940. La 30.12.1947, comuniștii au forțat abdicarea Regelui Mihai, ultimul obstacol anticomunist. Pentru bolșevizarea României, s-a introdus cenzura și sistemul sovietic de învățământ, limba rusă obliga-torie, scoaterea religiei și reducerea drastică a limbilor de circulație internațională. Mii de consilieri sovietici hotărau în principalele instituții și întreprinderi aplicând întocmai cele 45 de directive ale documentului secret K-AA/CC113, indicația NK/003/47 emis de NKVD. Circa un milion de români care s-au opus pașnic bolșevizării României, au fost arestați sau deportați, iar peste o sută de mii dintre ei au fost exterminați. Pe harta României au apărut peste 100 de închisori, lagăre de muncă și domiciliu forțat. În închisorile din România s-au aplicat cele mai barbare metode de tortură și s-au comis cele mai oribile crime. Acestea au început pe 6 decembrie 1949 (Sf. Nicolae) la închisoarea din Pitești, unde majoritatea covârșitoare a deținuților politici erau studenți și elevi. Așa numita "Reeducare prin tortură" cunoscută sub numele de "Experimentul sau Fenomenul Pitești", (aplicată pentru prima dată de pedagogul sovietic Makarenko în Uniunea Sovietică pe deținuți de drept comun) a constat în recrutarea unor deținuți politici, ei înșiși în prealabil torturați, cărora li se promitea eliberarea și încadrarea cu grade în securitatea română, în schimbul smulgerii de la ceilalți deținuți politici a tuturor informațiilor ce nu fuseseră declarate în anchete. Pentru aceasta, ei aplicau metode oribile de tortură non-stop, greu de imaginat (apreciate de marele scriitor rus Soljenițân ca cea mai teribilă barbarie a lumii contemporane") care adesea, au condus la exterminarea fizică a multor deținuți. Toate acțiunile de tortură fizică și psihică au fost inițiate și coordonate de generalul Alexandru Nicolski, adjunctul Securității Române și spion sovietic. În acțiunea de respingere a comunismului acest cancer care a afectat major peste o jumătate de secol ființa națională a poporului român rezistența personalităților din toate domeniile culturii române a constituit unul din cele mai grele tributuri plătite de poporul român împotriva bolșevizării țării. www.experimentulpitesti.org/public/simpozion-pitesti-2008/ JOS comunismul!!! JOS psd!!! |
|
|
|
|
chiscan_danny 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 14:30
La alegerile care vor avea loc pe data de 30 Noiembrie voi fi presedinte de sectie de votare in Bucuresti, si nu voi putea vota pentru ca nu am domiciliul in colegiul in care sunt presedinte. Din experienta mea din 2004 la alegeri, presimt ca prezenta la vot va fi redusa, mai ales daca ninge sau va fi un ger napraznic, si oricum partidele isi vor imparti locurile intre ei indiferent care iese pe primul loc intr-un colegiu.
Oricum sa stati linistiti pentru ca la mine in sectie "voturile albe" vor ramane "voturi albe". |
|
liliana61 1 mesaj Membru din: 25/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 14:38
Inca nu stiu daca sa merg sau nu la vot, Merita ???????
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 14:46
PNL
|
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 25/10/2008 Oras: Timisoara |
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 14:55
TIN PUMNI PT CEL MAI BUN ,, ASA CA SUS CEI BUNI SI JOS CU COMUNISMU ,, PA SI PUSI
MIMI
|
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 14:56
PNG-CD pentru ca au candidati de la PARTIDUL PENTRU PATRIE-REZISTENTA ANTICOMUNISTA)
pentrufagaras.blogspot.com/ pentrufagaras.blogspot.com/ pentrufagaras.blogspot.com/
|
|
stelian100 4 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 14:56
PNL candidat Niculae Havrilet
|
|
ruxy 1 mesaj Membru din: 25/11/2008 Oras: Iasi |
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 15:01
PDL-DUMITRU OPREA
|
|
socucvali 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 15:08
Nu sunt adeptul nici unui partid, doresc doar binele meu si al familiei mele intr-o tara a mea si a noastra. Ani la rand am fost bucuros ca pot sa-mi exprim dreptul de vot si daca am fost la vot, indiferent de cine a castigat, aveam dreptul sa-i critic , sa-i injur, sa-i laud, sa-i ascult. Acum am hotarat. NU VOTEZ. De ce? O sa vedeti ca indiferent de ceea ce va rezulta in urma votului tot Ei vor fi cu Ei si oricum se mizeaza pe nerespectarea dorintelor votantului-vezi cazul de acum patru ani- cine a castigat parlamentarele si cine a ajuns la conducere, dintr-un condei de baieti foarte destepti.Am fost "avertizati" ca primul ministru va fi NUMIT de al mai tare din fruntea tarii, adicalea ......va fi varza in politica. Si daca nu va iesi El la alegerile de la anul ,urmatorul va face la fel, va incerca sa-si aduca partidul la putere, asa ca va fi bulibaseala cateva luni de zile si CRIZA ne va hali pe noi, astia din popor care traim prin munca si nu din specula.
Doamne ajuta-ne, ca cei ce vor veni la putere nu au treaba cu noi. Hai noroc oameni buni si sarbatori cu bine si aveti grija de voi.
|
|
nyky_deea 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 15:38
PC
|
|
afrim 9 mesaje Membru din: 9/10/2008 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 15:38
victor ponta
CAFRIM
|
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 15:46
VOI SUNTETI URMASII SECURISTILOR TORTIONARI SAU OAMENI INDOCTRINATI IN 45 DE ANI DE SPALARE PE CREIER!! ATI SUFOCAT ACEASTA TARA SI DUPA REVOLUTIE!!! LASATI-O SA RESPIRE CA MURIM CU VOI DE GAT!!! JOS comunismul! JOS psd!!!
|
|
danutbriand 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 17:41
eu cred ca o sa votez cu PD-L,chit ca nici ei nu sunt mai breji decit ceilalti dar macar nu au fost la guvernare in toti acesti ani,sau ma rog ,rectific ,o parte din ei,ca la cit s au mutat si plimbat dintr un partid in altul dracu ii mai stie care cu cine si unde sunt,,apropos de sloganul lor...
.ca PSD-istii lui nea nelu cotrocelu m au umplut de belele in toti anii cit au fos la guvernare,acum a venit si rindul liberalilor lui tariceanu razgindeanu ,si sper sa vad ce mama dracului or sa faca pdl -istii lui super base si ai lui videanu,ce dracu ar putea sa faca decit ce au facut si pina acuma...decit sa se imbogateasca mai mult si noi sa saracim ,mai mult,o sa vorbim mai la anul pe timpul asta ,si sa vezi atunci risul curcilor...dar ce dracu sa facem???plecam toti in congo,sau mozambic...pacat de tarisoara noastra...ca e locuita.... ,poate daca nu era...veneau extraterestrii,si ....ma rog...deci..votez,deci exist,deci fac rahatul praf cu votul meu,,hai sa fim seriosi..suntem de antologia umorului universal,si la 20 ani dupa caderea bolsevismului...
|
|
lorelei_20062000 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 18:06
PD-L
|
|
edg2007p 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 18:40
PSD
|
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 19:49
VOI SUNTETI URMASII SECURISTILOR TORTIONARI SAU OAMENI INDOCTRINATI IN 45 DE ANI DE SPALARE PE CREIER!! ATI SUFOCAT ACEASTA TARA SI DUPA REVOLUTIE!!! LASATI-O SA RESPIRE CA MURIM CU VOI DE GAT!!! JOS comunismul! JOS psd!!!
|
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 19:50
pentrufagaras.blogspot.com/ pentrufagaras.blogspot.com/ pentrufagaras.blogspot.com/
|
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 20:18
CE VESTE ! 90% DIN MEMBRII P D L , AU DEPUS CERERE DE INSCRIERE IN ALTE PARTIDE. TOATA LUMEA VOTEAZA CANDIDATII PNL SI PSD,CE LOVITURA !!Si asa PDL ul era o adunatura de lichele dati afara de pe la alte partide
|
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 20:19
|
|
biuca_bibi 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 20:52
Nu stiu inca daca voi vota cu cine... deoarece in prealabil nu am cu cine, nu stiu cine ar putea face ceva in Romania sau sa ne ajute cu ceva, oricum chiar daca intentile unora sau altora care candideaza sunt bune, in momentul in care se vor ajunge totul se va schimba.....din pacate pentru noi...nu prea am incredere....dar mai am putin timp sa ma gandesc
|
|
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 20:59
Eu a-si vota sa se schimbe toti parlamentarii,senatori si restul de la putere care au peste 50 ani deja au facut tot ce au putut pentru a rontunji veniturile lor, s-au folosit de slabiciunile Constitutiei romane pentru a face avere personala cum multi au facut cu capul ce au facut sunt protejati de lege, asta e nici nu prea se poate dovedii oricum s-ar judeca citeva luni ar fi titlu de presa si cam atit,dar totusi ne-ar trebui un Vlad Tepes pentru a trage in teapa pe aceia care nu pot justifica corect toate averile pe care la detin si daca nu sa fie confiscate si date spre folosinta la cei care au nevoie dupa un control amanuntit inainte.
Eu incurajezi tinerii sa incepa sa ocupe posturile in parlament ,si in orice post de conducere, tineri cu gindire democratica care sa nu mai fie protejati de lege daca se gindesc sa urmeze exemplul oamenilor politici actual. Am trait destul in minciuna si in intuneric e timpul sa aplicam democratia. Acum e greu de spus cu cine a-si vota eu vad numai diferenta de culori si de extremisti sau oameni care se asociaza cu cine e la putere ,pentru putere nu pentru a-si schimba ceva daca o sa aleaga vreun partid un membru tinar cu abilitati in conducere au votul si respectul si poate credibilitatea mea. |
|
soroceanu_daniela 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 21:41
PC
|
|
panczikaroly 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 21:58
Mai taceti si lasa-ti fiecare sa isi confirme parerea, nu mai lasa-ti astfel de mesaje.. Daca urlati in gura mare nu inseamna k aveti si dreptate, lasa-ti comunismul si vorbele fiecare are dreptul sa isi spuna parerea.. ne interesaza pareri nu altceva..
|
|
|
|

.ca PSD-istii lui nea nelu cotrocelu m au umplut de belele in toti anii cit au fos la guvernare,acum a venit si rindul liberalilor lui tariceanu razgindeanu ,si sper sa vad ce mama dracului or sa faca pdl -istii lui super base si ai lui videanu,ce dracu ar putea sa faca decit ce au facut si pina acuma...decit sa se imbogateasca mai mult si noi sa saracim ,mai mult,o sa vorbim mai la anul pe timpul asta ,si sa vezi atunci risul curcilor...dar ce dracu sa facem???plecam toti in congo,sau mozambic...pacat de tarisoara noastra...ca e locuita....
,poate daca nu era...veneau extraterestrii,si ....ma rog...deci..votez,deci exist,deci fac rahatul praf cu votul meu,,hai sa fim seriosi..suntem de antologia umorului universal,si la 20 ani dupa caderea bolsevismului...
CE VESTE ! 90% DIN MEMBRII P D L , AU DEPUS CERERE DE INSCRIERE IN ALTE PARTIDE. TOATA LUMEA VOTEAZA CANDIDATII PNL SI PSD,CE LOVITURA !!