back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tu cu cine votezi?

Pagini: << 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 >> Sari la pagina:

kal_eb2006

1 mesaj
Oras: Botosani

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 13:38

In alegerile care vor avea loc pe data de 30 Noiembrie voi vota cu candidatii de la PD-L Botosani deoarece mi se pare cel mai in de treaba pardin din Romania (se poate sa ma insel).

alu242004

30 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 13:56

teacu si eu sunt moldovean desi m-am nascut in Bucuresti si am crescut aici(prin parinti ca mama Dumnezeu s-o ierte ca am pierdut-o in 92 era din Neamt si tata s-a nascut in judetul Botosani in comuna Mihai Eminescu) ; dar cu comunistii sau cu urmasii celor care au venit pe tancurile sovietice, NU VOI VOTA NICIODATA!

alu242004

30 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 13:56

PNG-CD pentru ca au candidati de la PARTIDUL PENTRU PATRIE-REZISTENTA ANTICOMUNISTA)

pentrufagaras.blogspot.com/

d_restea

1 mesaj
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 13:59

In conditiile in care nici un partid nu este in stare sa grabeasca dezvoltarea economiei si cresterea nivelului de trai e putin probabil sa gasesti pe cineva care sa merite intradevar votul... dar daca ar fi obligatoriu as continua cu comunistii din PSD

alu242004

30 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 14:05

VOI SUNTETI URMASII SECURISTILOR TORTIONARI SAU OAMENI INDOCTRINATI IN 45 DE ANI DE SPALARE PE CREIER!! ATI SUFOCAT ACEASTA TARA SI DUPA REVOLUTIE!!! LASATI-O SA RESPIRE CA MURIM CU VOI DE GAT!!!

alu242004

30 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 14:14

UITE CE ORORI AU FACUT BOLSEVICII AI CAROR URMASI SUNT pesedeii:
"...m-au dezbrãcat, mi-au bãgat în gurã, cu coada lingurii, obielele murdare, umplându-mã de sânge, mi-au legat cu o funie mâinile la spate ºi cu altã funie picioarele. Ce a urmat nu se poate descrie...bãtaie în cap, pentru îndobitocire; bãtaie în faþã, pentru desfigurare; mii de lovituri în spate, sub coaste, în plex, în tãlpi. Zeci de leºinuri ºi iar de la capãt, ore întregi, iar ochiul de vizetã veghea, veghea mereu. Mi-au zdrobit oasele, plãmânii, ficatul, jucau încãlþaþi pe oasele mele, pe plãmânii mei." Eugen Mãgirescu, Moara dracilor, în Memoria nr.13, p.38
"Te obligau sã mãnânci pâinea din trei înghiþituri sau, dimpotrivã, sã stai cu pâinea în gurã zile întregi; sã mãnânci din "treucã" mâncarea fierbinte, cu mâinile la spate, deci fãrã ajutorul lor; pe burtã sau în genunchi, aplecat deasupra gamelei, ºi se dãdea câte o loviturã scurtã cu bocancul, arzându-þi faþa cu arpacaºul fierbinte ºi mozolindu-te; þi se adãugau cantitãþi exagerate de sare

Apel pentru dezgroparea adevãrului despre
cea mai diabolicã invenþie din istorie: GENOCIDUL SUFLETELOR.
Experimentul Piteºti - reeducarea prin torturã
"ªi veþi cunoaºte Adevãrul, ºi adevãrul vã va face liberi." - Evanghelia dupã Ioan, 8:32

JOS BOLSEVICII ANTIHRISTI! JOS comunismul! JOS psd!!!

www.experimentulpitesti.org/public/apelul-nostru/

alu242004

30 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 14:17

"Te obligau sã mãnânci pâinea din trei înghiþituri sau, dimpotrivã, sã stai cu pâinea în gurã zile întregi; sã mãnânci din "treucã" mâncarea fierbinte, cu mâinile la spate, deci fãrã ajutorul lor; pe burtã sau în genunchi, aplecat deasupra gamelei, ºi se dãdea câte o loviturã scurtã cu bocancul, arzându-þi faþa cu arpacaºul fierbinte ºi mozolindu-te; þi se adãugau cantitãþi exagerate de sare în mâncare, dupã care, timp de câteva zile, nu þi se dãdea apã, apoi îþi dãdeau apã cu foarte multã sare în ea." Costin Meriºca, Tragedia Piteºti. O cronicã a "reeducãrii" din închisorile comuniste, Institutul European, Iaºi, 1997, p.68

www.experimentulpitesti.org/public/rezumatul-filmului/

"Imaginaþia delirantã a lui Þurcanu (N.R.: ºeful torþionarilor) se dezlãnþuia mai ales atunci când avea de-a face cu studenþi care credeau în Dumnezeu ºi se strãduiau sã nu se renege. Astfel, unii erau botezaþi în fiecare dimineaþã: scufundaþi cu capul în hârdãul cu urinã ºi materii fecale, în timp ce ceilalþi în jur psalmodiau formula botezului. Acesta dura pânã ce conþinutul fãcea bulbuci." Virgil Ierunca, "Fenomenul Piteºti"
"Cornel Luca, cãlãrit zi ºi noapte, a fost obligat sã înghitã o mare cantitate de sare (saramurã) ºi împiedicat sã bea apã. Reacþiile anatomo-fiziologice au fost cumplite. Întreaga mucoasã bucalã i-a devenit o ranã. Setea e mult mai chinuitoare decât foamea, e de-a dreptul înnebunitoare. Forþat sã bea urinã, a fãcut-o cu greu. Ar fi fãcut-o, acum, din proprie iniþiativã dar nu-l lãsa nimeni. În timp ce spãla tineta, la WC, a supt apã din cârpã. A fost vãzut, a fost demascat, a fost bãtut crunt ºi obligat sã înghitã încã o cantitate de saramurã, aºa ca sã înveþe minte." Viorel Gheorghiþã, "Et ego. Sãrata-Piteºti-Gherla-Aiud Scurtã istorie a devenirii mele", Editura Marineasa, Timiºoara, 1994, p.154
"Cu o furie de nedescris au început sã-l loveascã, ºi cu pumnii, ºi cu ciomegele, ºi cu picioarele. ºi sã-l arunce de la unul la celãlalt, pânã când nenorocitul, plin de sânge, a cãzut aproape în nesimþire ºi nu s-a mai putut ridica. Dupã ce i-au mai tras câteva picioare în cap, l-au luat doi ºi l-au zvârlit pe prici, silindu-l sã stea cu mâinile în buzunare ºi cu capul în jos, cum se dãduse porunca. A urmat altul, ºi apoi altul, ca într-o horã drãceascã menitã sã nimiceascã ºi ultima picãturã de rezistenþã fizicã ºi moralã a celor care intrau în jocul lor turbat." Justin ºtefan Paven, Infernul Piteºti, în Memoria, nr.22, p.66
"Se regizau ºi scenete sexuale, la ordinul lui Þurcanu. În Vinerea Mare, el împarte rolurile: "asinul" e felat de "Maria Magdalena", "Iosif" sodomizeazã "asinul", care la rândul lui stã cu botul în poalele "preacurvei fecioare Maria", sodomizatã concomitent de "Iisus". Reeducaþii, în frunte cu Þurcanu, manifestau o plãcere drãceascã în a batjocori pe cei mai credincioºi, porecliþi "misticii". Asemenea scene aveau un efect teribil asupra victimelor, care gãseau, de regulã, singurul sprijin în credinþã. Or, dupã participarea la liturghiile negre, întreaga lor credinþã era zguduitã din temelii (...)" din studiul lui Alin Mureºan "Reeducarea prin torturã", Memoria, nr. 4/2006
JOS comunismul!!! JOS psd!!!

www.experimentulpitesti.org/public/simpozion-pitesti-2008/

alu242004

30 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 14:22

Scurt istoric
Dupã 23 august 1944, când România a trecut de partea Aliaþilor, sute de mii de militari sovietici au ocupat þara, timp de 14 ani.
La 6 martie 1945, Stalin, prin trimisul sãu special Vâºinski, a impus României un guvern comunist condus de Petru Groza, chiar dacã Partidul Comunist Român avea mai puþin de 1000 de membri.

Represiunea dictatã de la Kremlin a început prin arestarea ofiþerilor din Armata Românã care au luptat împotriva Uniunii Sovietice pentru eliberarea Basarabiei ºi a Bucovinei de Nord, provincii ocupate de Armata Roºie în anul 1940.

La 30.12.1947, comuniºtii au forþat abdicarea Regelui Mihai, ultimul obstacol anticomunist.

Pentru bolºevizarea României, s-a introdus cenzura ºi sistemul sovietic de învãþãmânt, limba rusã obliga-torie, scoaterea religiei ºi reducerea drasticã a limbilor de circulaþie internaþionalã. Mii de consilieri sovietici hotãrau în principalele instituþii ºi întreprinderi aplicând întocmai cele 45 de directive ale documentului secret K-AA/CC113, indicaþia NK/003/47 emis de NKVD.

Circa un milion de români care s-au opus paºnic bolºevizãrii României, au fost arestaþi sau deportaþi, iar peste o sutã de mii dintre ei au fost exterminaþi. Pe harta României au apãrut peste 100 de închisori, lagãre de muncã ºi domiciliu forþat.

În închisorile din România s-au aplicat cele mai barbare metode de torturã ºi s-au comis cele mai oribile crime. Acestea au început pe 6 decembrie 1949 (Sf. Nicolae) la închisoarea din Piteºti, unde majoritatea covârºitoare a deþinuþilor politici erau studenþi ºi elevi. Aºa numita "Reeducare prin torturã" cunoscutã sub numele de "Experimentul sau Fenomenul Piteºti", (aplicatã pentru prima datã de pedagogul sovietic Makarenko în Uniunea Sovieticã pe deþinuþi de drept comun) a constat în recrutarea unor deþinuþi politici, ei înºiºi în prealabil torturaþi, cãrora li se promitea eliberarea ºi încadrarea cu grade în securitatea românã, în schimbul smulgerii de la ceilalþi deþinuþi politici a tuturor informaþiilor ce nu fuseserã declarate în anchete. Pentru aceasta, ei aplicau metode oribile de torturã non-stop, greu de imaginat (apreciate de marele scriitor rus Soljeniþân ca “cea mai teribilã barbarie a lumii contemporane") care adesea, au condus la exterminarea fizicã a multor deþinuþi. Toate acþiunile de torturã fizicã ºi psihicã au fost iniþiate ºi coordonate de generalul Alexandru Nicolski, adjunctul Securitãþii Române ºi spion sovietic.

În acþiunea de respingere a comunismului – acest cancer care a afectat major peste o jumãtate de secol fiinþa naþionalã a poporului român – rezistenþa personalitãþilor din toate domeniile culturii române a constituit unul din cele mai grele tributuri plãtite de poporul român împotriva bolºevizãrii þãrii.

www.experimentulpitesti.org/public/simpozion-pitesti-2008/

JOS comunismul!!! JOS psd!!!

chiscan_danny

2 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 14:30

La alegerile care vor avea loc pe data de 30 Noiembrie voi fi presedinte de sectie de votare in Bucuresti, si nu voi putea vota pentru ca nu am domiciliul in colegiul in care sunt presedinte. Din experienta mea din 2004 la alegeri, presimt ca prezenta la vot va fi redusa, mai ales daca ninge sau va fi un ger napraznic, si oricum partidele isi vor imparti locurile intre ei indiferent care iese pe primul loc intr-un colegiu.
Oricum sa stati linistiti pentru ca la mine in sectie "voturile albe" vor ramane "voturi albe".

liliana61

1 mesaj

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 14:38

Inca nu stiu daca sa merg sau nu la vot, Merita ???????

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 14:46

PNL

Fosta membra 9am.ro

2 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 14:55

TIN PUMNI PT CEL MAI BUN ,, ASA CA SUS CEI BUNI SI JOS CU COMUNISMU ,, PA SI PUSI

MIMI
alu242004

30 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 14:56

PNG-CD pentru ca au candidati de la PARTIDUL PENTRU PATRIE-REZISTENTA ANTICOMUNISTA)

stelian100

4 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 14:56

PNL candidat Niculae Havrilet

ruxy

1 mesaj
Oras: Iasi

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 15:01

PDL-DUMITRU OPREA

socucvali

6 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 15:08

Nu sunt adeptul nici unui partid, doresc doar binele meu si al familiei mele intr-o tara a mea si a noastra. Ani la rand am fost bucuros ca pot sa-mi exprim dreptul de vot si daca am fost la vot, indiferent de cine a castigat, aveam dreptul sa-i critic , sa-i injur, sa-i laud, sa-i ascult. Acum am hotarat. NU VOTEZ. De ce? O sa vedeti ca indiferent de ceea ce va rezulta in urma votului tot Ei vor fi cu Ei si oricum se mizeaza pe nerespectarea dorintelor votantului-vezi cazul de acum patru ani- cine a castigat parlamentarele si cine a ajuns la conducere, dintr-un condei de baieti foarte destepti.Am fost "avertizati" ca primul ministru va fi NUMIT de al mai tare din fruntea tarii, adicalea ......va fi varza in politica. Si daca nu va iesi El la alegerile de la anul ,urmatorul va face la fel, va incerca sa-si aduca partidul la putere, asa ca va fi bulibaseala cateva luni de zile si CRIZA ne va hali pe noi, astia din popor care traim prin munca si nu din specula.
Doamne ajuta-ne, ca cei ce vor veni la putere nu au treaba cu noi. Hai noroc oameni buni si sarbatori cu bine si aveti grija de voi.

nyky_deea

1 mesaj
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 15:38

PC

afrim

9 mesaje
Oras: Tg Jiu

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 15:38

victor ponta

CAFRIM
alu242004

30 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 15:46

VOI SUNTETI URMASII SECURISTILOR TORTIONARI SAU OAMENI INDOCTRINATI IN 45 DE ANI DE SPALARE PE CREIER!! ATI SUFOCAT ACEASTA TARA SI DUPA REVOLUTIE!!! LASATI-O SA RESPIRE CA MURIM CU VOI DE GAT!!! JOS comunismul! JOS psd!!!

danutbriand

1 mesaj
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 17:41

eu cred ca o sa votez cu PD-L,chit ca nici ei nu sunt mai breji decit ceilalti dar macar nu au fost la guvernare in toti acesti ani,sau ma rog ,rectific ,o parte din ei,ca la cit s au mutat si plimbat dintr un partid in altul dracu ii mai stie care cu cine si unde sunt,,apropos de sloganul lor... .ca PSD-istii lui nea nelu cotrocelu m au umplut de belele in toti anii cit au fos la guvernare,acum a venit si rindul liberalilor lui tariceanu razgindeanu ,si sper sa vad ce mama dracului or sa faca pdl -istii lui super base si ai lui videanu,ce dracu ar putea sa faca decit ce au facut si pina acuma...decit sa se imbogateasca mai mult si noi sa saracim ,mai mult,o sa vorbim mai la anul pe timpul asta ,si sa vezi atunci risul curcilor...dar ce dracu sa facem???plecam toti in congo,sau mozambic...pacat de tarisoara noastra...ca e locuita.... ,poate daca nu era...veneau extraterestrii,si ....ma rog...deci..votez,deci exist,deci fac rahatul praf cu votul meu,,hai sa fim seriosi..suntem de antologia umorului universal,si la 20 ani dupa caderea bolsevismului...

lorelei_20062000

2 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 18:06

PD-L

edg2007p

2 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 18:40

PSD

alu242004

30 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 19:49

VOI SUNTETI URMASII SECURISTILOR TORTIONARI SAU OAMENI INDOCTRINATI IN 45 DE ANI DE SPALARE PE CREIER!! ATI SUFOCAT ACEASTA TARA SI DUPA REVOLUTIE!!! LASATI-O SA RESPIRE CA MURIM CU VOI DE GAT!!! JOS comunismul! JOS psd!!!

alu242004

30 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 19:50

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 20:18

CE VESTE ! 90% DIN MEMBRII P D L , AU DEPUS CERERE DE INSCRIERE IN ALTE PARTIDE. TOATA LUMEA VOTEAZA CANDIDATII PNL SI PSD,CE LOVITURA !!
Si asa PDL ul era o adunatura de lichele dati afara de pe la alte partide

alu242004

30 mesaje

Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 20:19

biuca_bibi

1 mesaj
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 20:52

Nu stiu inca daca voi vota cu cine... deoarece in prealabil nu am cu cine, nu stiu cine ar putea face ceva in Romania sau sa ne ajute cu ceva, oricum chiar daca intentile unora sau altora care candideaza sunt bune, in momentul in care se vor ajunge totul se va schimba.....din pacate pentru noi...nu prea am incredere....dar mai am putin timp sa ma gandesc

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 20:59

Eu a-si vota sa se schimbe toti parlamentarii,senatori si restul de la putere care au peste 50 ani deja au facut tot ce au putut pentru a rontunji veniturile lor, s-au folosit de slabiciunile Constitutiei romane pentru a face avere personala cum multi au facut cu capul ce au facut sunt protejati de lege, asta e nici nu prea se poate dovedii oricum s-ar judeca citeva luni ar fi titlu de presa si cam atit,dar totusi ne-ar trebui un Vlad Tepes pentru a trage in teapa pe aceia care nu pot justifica corect toate averile pe care la detin si daca nu sa fie confiscate si date spre folosinta la cei care au nevoie dupa un control amanuntit inainte.
Eu incurajezi tinerii sa incepa sa ocupe posturile in parlament ,si in orice post de conducere, tineri cu gindire democratica care sa nu mai fie protejati de lege daca se gindesc sa urmeze exemplul oamenilor politici actual.
Am trait destul in minciuna si in intuneric e timpul sa aplicam democratia.
Acum e greu de spus cu cine a-si vota eu vad numai diferenta de culori si de extremisti sau oameni care se asociaza cu cine e la putere ,pentru putere nu pentru a-si schimba ceva daca o sa aleaga vreun partid un membru tinar cu abilitati in conducere au votul si respectul si poate credibilitatea mea.

soroceanu_daniela

1 mesaj
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 21:41

PC

panczikaroly

5 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2008, ora 21:58

Mai taceti si lasa-ti fiecare sa isi confirme parerea, nu mai lasa-ti astfel de mesaje.. Daca urlati in gura mare nu inseamna k aveti si dreptate, lasa-ti comunismul si vorbele fiecare are dreptul sa isi spuna parerea.. ne interesaza pareri nu altceva..

Pagini: << 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Tu cu cine votezi?
Mergi la: