Info
x
America a scapat de boschet,romania cind scapa de basescu ?
|
Fosta membra 9am.ro 156 mesaje Membru din: 27/07/2008 Oras: Onesti |
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 16:03
De la: vaneamarin, la data 2009-03-27 12:48:03De la: opris_anna_maria, la data 2009-03-27 12:37:16 CHIAR NU VA MAI INTELEG Domnulevaneamarin,iti doresc din tot sufletul ca Orban sa ajunga presedinte.Atunci as vrea sa te vad,dar mai mult sa te aud. |
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 16:07
De la: trnmh16, la data 2009-05-08 16:03:47 Pai Orban nici macar nu candideaza dar oricum,multumesc pentru urare ,intentia conteaza ca presedintele sa nu mai fi un FSNist .Stiam eu ca sunteti un dragut!
|
|
Fosta membra 9am.ro 156 mesaje Membru din: 27/07/2008 Oras: Onesti |
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 16:14
De la: teodor_el, la data 2009-04-02 20:31:55De la: trnmh16, la data 2009-04-01 14:42:40LUI GOOADDICT, Acum are 50 de ani.In 1989 avea 29-30 de ani,student a inceput sa fie 1l 18-19 ani cu 5 ani de facultate plus doi ani de repetentie,Crin Antonescu a fost UTC-ist si cum multi liberali au fost informatori ai securitatii ce l-ar fi impiedicat si pe Crin Antonescu sa fi fost.
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 16:24
De la: trnmh16, la data 2009-05-08 16:14:18 Imi place cand voi astia FSNistii sariti la acuze aiurea ,fara probe,fara absolut nimic logic,bazat doar pe "feeling" proletar .Sa demonstreze el ,al dracu' liberal ca nu a fost securist ! .Ce daca nu are dosar ca CNSAS ?Spunem ca l-au ars liberalii ca doar au fost la putere .Uite bai TRiaiala ,parerea mea este ca tu esti un homosexual care si-a turnat toti iubitii la securitate .Dovedeste tu ca ma insel !Hai pupici frumoasa mica si vorbareata ! |
|
Fosta membra 9am.ro 810 mesaje Membru din: 11/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 9 Mai 2009, ora 13:57
Ce-ti doresc eu tie ,dulce Romanie,
Tara mea de glorii,tara mea de dor? Bratele nervoase ,arme de tarie, La trecutu-ti mare ,mare viitor! Fiarba vinu-n cupe,spumege pocalul, Daca fiii-ti mandrii aste le nutresc; Caci ramane stanca ,desi moare valul , Dulce Romanie,asta ti-o doresc. Vis de razbunare negru ca mormantul Spada ta de sange dusman fumegand, Si deasupra idrei fluture ca vantul Visul tau de glorii falnic triumfand, Spuna lumii large steaguri tricoloare, Spuna ce-i poporul mare,romanesc, Cand s-aprinde sacru candida-i valvoare, Dulce Romanie,asta ti-o doresc. Ingerul iubirii,ingerul de pace, Pe altarul Vestei tainic surazand, Ce pe Marte-n glorii sa-l orbeasca -l face, Cand cu lampa-i zboara lumea luminand, El pe pe sanu-ti vergin inca sa coboara, Guste fericirea raiului ceresc, Tu il strange-n brate,tu ii fa altare, Dulce Romanie,asta ti-o doresc. Ce-ti doresc eu tie,dulce Romanie, Tanara mireasa,mama cu amor! Fiii tai traiasca numai in fratie, Ca a noptii stele,ca a zilei zori, Viata in vecie,glorii bucurie, Arme cu tarie,suflet romanesc, Vis de vitejie,fala si mandrie, Dulce Romanie,asta ti-o doresc!
|
|
maryusflorin 33 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 10 Mai 2009, ora 14:02
De la: AMETYST, la data 2009-05-09 13:57:17Ce-ti doresc eu tie ,dulce Romanie,deci sa inteleg ca n-ai fost la vot?bravo!
|
|
Fosta membra 9am.ro 241 mesaje Membru din: 8/08/2008 Oras: Constanta |
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 04:34
Te facui Leano ministra,la Plescoi erai c.......a,acum cheltui o comoara sa ne faci bleanda de tara,ca sintem in criza mare ,de sosele fratioare.Cu 70.000.000 de euro vom avea un turism doar in consultanta.
|
|
parc_albastru 27 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Iulie 2009, ora 14:09
De la: floatunu, la data 2009-05-07 15:25:15Din ce am citit pana acum prin mesajele de forumul asta as putea trage niste concluzii:
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 48 mesaje Membru din: 14/05/2009 |
Postat pe: 12 Iulie 2009, ora 13:33
pe cine propui? pe Vadim? Tribunu cu ochii inchisi? asta care va serveste numai minciuni? ex mama lui Basescu-i tataroaica ,fals dna Basescu este descendent al fam Baranescu din Murfatlar. are niste moldoveni pripasiti prin Dobrogea la munca s-au facut oameni si-i servesc minciuni drept informatii;aproape de alegeri ii vom servi no idobrogenii adevarati pe tava MULTE SURPRIZE!!! |
|
wella 100 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 18 Septembrie 2009, ora 20:16
De la: minerul, la data 2008-11-06 04:34:19nea minerul daca nu era bunicu iliescu sa duca tara asta de rapa la cat a fost de bogata si renumita ...poate eram si noi mai respectati,basescu ma inclin in fata lui a facut un pas istoric ...nu e usor dupa ce alti au lasat un dezastru inaintea ta sa redresezi.oricum iliescu a fost si este o rusine pt. romania a dus in 10 ani o tara de nas si de rapa ,a inglodato in datorii si apoi la sfarsit apare cu surasul lui anti patic apoi acuza in sus si jos.iliescu dintro tara bogata fara nici o datorie a aduso la sapa de lemn...nu stiu cum mai are fata sa se priveasca in oglinda,de la prestanta care o avea romania o data acum suntem vazuti ca si sclavi in italia si spania.si asta nu din cauza guvernului basescu ca nu din cauza lui au plecat romanii peste granita.
im the best no matter what you see it
|
|
Fosta membra 9am.ro 22 mesaje Membru din: 25/03/2009 |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 18:01
In noiembrie scapam de nebun cum zic uni pe forum si dam de altul ,asta este Romania;zici ca ai pe cineva sa propui ,sunt convins ca mai sunt oameni buni in tara dar nu se baga in politica; in politica intra doar JAVRELE CARE NU VOR SI NU STIU SA MUNCEASCA PENTRU CA ASTA AU FACUT SI INAINTEA LOVITURII PERFORMANTE DIN 1989;nu cred ca mai sunt sanse sa mai intre in politica oameni de bine ,nu au loc de LICHELE indiferent de partid ,este ca un cancer generalizat daca ar fi sa comparam cu o boala.
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 19 Septembrie 2009, ora 18:19
@xandra xandra
Spui cã te înclini în faþa lui Bãsescu. Vezi sã nu te obiºnuieºti cu umile plecãciuni în faþa ºefilor.
Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice.
Gãoaza este un desert prezidenþial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
|
|
wella 100 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 11:59
De la: 111dinu, la data 2009-09-19 18:19:15@xandra xandrarespectai pe cei de sus capul plecat sabia nu-l taie si asta nu semnifica ca sunt umila ca nu am dece apoi fiecare cu optiunea lui de a respecta sau nu persoanele pe care le apreciaza.
im the best no matter what you see it
|
|
CHIOMPALIUL 360 mesaje Membru din: 21/11/2008 Oras: Caransebes |
Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 12:24
De la: xandra_xandra2002, la data 2009-09-20 11:59:49sI bASESCU VA TRATEAZA CU FUNDUL ,DAR VA RINJESTE IN FATADe la: 111dinu, la data 2009-09-19 18:19:15@xandra xandrarespectai pe cei de sus
http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
|
|
inmandi 58 mesaje Membru din: 11/01/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Ianuarie 2010, ora 17:54
pina una alta bush si basescu sint alesi in mod democratic si daca ii contestam jignim eledtoratul poporul din care provin alesii.
Problema poate fi diagnosticata mult mai simplu,gaura neagra,nebuloasa ce e in capul tau ignorant ,superficial si de gogoman,sa o ucidem cu limba romana de care te folosesti si tu nepermis de nesimtit,daca tie nu-ti place fata unui personaj nu trebuie sa ne bagi si noua bete in ochi .e aiurea din partea ta,de ce nu te sinucizi sa scapam noi de tine ,poate esti mutant semnat bush si basescu amicii tsai ce vor veni la inmormintarea ta Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am178165 4580 mesaje Membru din: 14/12/2009 |
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 09:32
SA FIE CLAR, BASESCI INDIFERENT CAT DE FORTOS S-AR DA, DE UNUL SINGUR NU AR FACE NIMIC. DECI, IN AFARA DE GRUPUL CARE IL SUSTINE, EU AM CONVINGEREA CA SERVICIILE SECRETE SI POLITIA LUI BLAGA IL SUSTIN.
PENTRU A CADEA, ESTE ABSOLUT NECESAR CA SERVICIILE SECRETE SA-L LASE SINGUR SI VETI VEDEA CA FOARTE REPEDE SE VA PRABUSI. CEI CARE MA CONTRAZICETI, GANDITI-VA PUTIN UNDE A DIRIJAT BANUL PENTRU 2010, IN AFARA DE MINISTERUL D-NEI UDREA CARE NICI MACAR NU-L PLACE CA BARBAT, IN AFARA DE MINISTERELE CLIENTELEI POLITICE: VIDEANU SI BERCEANU? LA SERVICIILE SECRETE, PENTRU A PASTRA LOIALITATEA ACESTORA, PLUS A MAI DECORAT CATIVA GENERALI PENTRU NEMERITE DEOSEBITE, SI SI-A MARIT SUMA PENTRU AUGUSTUL SAU SEZUT DE LA COTROCENI. SINGURA NOASTRA SANSA ESTE SA CONVINGEM SERVICIILE SECRETE SA-I INTOARCA SPATELE, PENTRU SINGUR VA CADEA USOR. HAIDETI DOMNILOR, MULTI DINTRE DVS SUNTETI OAMENI INTELIGENTI SI BINE PREGATITI, ADMITETI CA A VENIT MOMENTUL DECADERII LUI BASESCU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
MANELISTUL 271 mesaje Membru din: 16/01/2010 Oras: Constanta |
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 12:02
De la: 9am178165, la data 2010-01-18 09:32:13SA FIE CLAR, BASESCI INDIFERENT CAT DE FORTOS S-AR DA, DE UNUL SINGUR NU AR FACE NIMIC. DECI, IN AFARA DE GRUPUL CARE IL SUSTINE, EU AM CONVINGEREA CA SERVICIILE SECRETE SI POLITIA LUI BLAGA IL SUSTIN. Asai eu am adoptat politica lui Ceausescu,intretin serviciile secrete,sa ma mentin la putere,dar cu atita prostime ce ma faceam daca credeam in popor ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 12:08
De la: politrucul, la data 2010-01-18 12:02:47De la: 9am178165, la data 2010-01-18 09:32:13SA FIE CLAR, BASESCI INDIFERENT CAT DE FORTOS S-AR DA, DE UNUL SINGUR NU AR FACE NIMIC. DECI, IN AFARA DE GRUPUL CARE IL SUSTINE, EU AM CONVINGEREA CA SERVICIILE SECRETE SI POLITIA LUI BLAGA IL SUSTIN. PAI tocmai de aia dom`le m-am ajutat si cu diaspora ca cetatenii e prosti si nu stiu cu cine sa voteze!!!!!!!!!! Omul este sustinut, e clar, ca doar nu-i Atotputernicul, mai trebuie sa fie si abandonat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am093450 43 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 16:37
Ascultatima sant ION si votatima pe mine presedinte ca apoi dau salarii mari politistilor magistratilor si functionarilor publici iar apoi ca acestia sa nu isi piarda drepturile ma voteaza tot pe mine si ajung al 2 -lea CEAUSESCU
Raporteaza abuz de limbaj |
|
lucyanyonescu 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 16:52
dute la un control baiete!!!!!!!1
|
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 16:56
De la: lucyanyonescu, la data 2010-01-18 16:52:17dute la un control baiete!!!!!!!1 Bine ca avem un catel la OTV ,care latra ,voi iesi si eu cu polemica pe post ca un fe de discutie cu prostimea ,cum face sefu si voi lamuri poporul ca la sedintele UTC pe vremuri.
|
Fosta membra 9am.ro 11 mesaje Membru din: 29/06/2009 Oras: Hunedoara |
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 22:06
=))))))))))))telefantastici suntetzi
|
nutielena 10 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 22:57
Mai COPII.... vorbiti aici numai prostii...... Imi pare nespus de raum ca s-a retras din cursa prezidentiala Principele Radu....... nu c -as dori monarhie....... NU dar acest DOMN DUDA are inflentei casei regale si vrea sa scoasa tara din RAHAT....... etse singurul care va duce tara spre mai bine...... UITATI-va la toaste tarile conduse de case regale........ care este la nivelul ROMANIEI, unde se fura mai mult ca ion RO.......NICAIERI.......... ajutati-l VOI TINERII pe PRINCIPELE RADU cu proiecte, cu idei viabile pentrtu generatia nou , si veti fi fericiti......... GANDITI-va la aceasta ideie........ ganditiva la gemeratiile TINERE........ Gnditi-va la voi.......... face-ti ceva........ pregatiti alegerile urmatoare DE P ACUM...... UNITI-VA IMPREUNA CU PRINCIPELE si totul va fi bine
|
9am072632 6 mesaje Membru din: 11/06/2009 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 08:25
SLAVA DOMNULUI CA ROMANIA A FOST OCOLITA DE CEI DOI:
- PROSTANACUL DE GEONA SI - ANTOCESCU O MAHALAGIOAICA CU POALELE IN CAP CARE FACE POPORUL ROMAN DE RIS Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 09:14
De la: 9am072632, la data 2010-01-19 08:25:47SLAVA DOMNULUI CA ROMANIA A FOST OCOLITA DE CEI DOI: DUTE DOM`LE DE TE CAUTA LA PSIHOLOG, LA PARAPSIHOLOG, DEPINDE CE IDIOTENIE SA MAI CONSUMA PRIN ADUNATURA VOASTRA DE TALHARI. NU PROTESTA, CA GURUL VOSTRU, SAURON DE COTROCENI STIE CEL MAI BINE SA JEFUIASCA SI SA JECMANEASCA OAMENII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
NESIMTITUL 786 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: Cluj |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 10:55
De la: nutielena, la data 2010-01-18 22:57:10Mai COPII.... vorbiti aici numai prostii...... Imi pare nespus de raum ca s-a retras din cursa prezidentiala Principele Radu....... nu c -as dori monarhie....... NU dar acest DOMN DUDA are inflentei casei regale si vrea sa scoasa tara din RAHAT....... etse singurul care va duce tara spre mai bine...... UITATI-va la toaste tarile conduse de case regale........ care este la nivelul ROMANIEI, unde se fura mai mult ca ion RO.......NICAIERI.......... ajutati-l VOI TINERII pe PRINCIPELE RADU cu proiecte, cu idei viabile pentrtu generatia nou , si veti fi fericiti......... GANDITI-va la aceasta ideie........ ganditiva la gemeratiile TINERE........ Gnditi-va la voi.......... face-ti ceva........ pregatiti alegerile urmatoare DE P ACUM...... UNITI-VA IMPREUNA CU PRINCIPELE si totul va fi bine Care tineret ?In afara de UTCistul de mine mai este cineva ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 11:07
De la: cifra66, la data 2010-01-19 10:55:49De la: nutielena, la data 2010-01-18 22:57:10Mai COPII.... vorbiti aici numai prostii...... Imi pare nespus de raum ca s-a retras din cursa prezidentiala Principele Radu....... nu c -as dori monarhie....... NU dar acest DOMN DUDA are inflentei casei regale si vrea sa scoasa tara din RAHAT....... etse singurul care va duce tara spre mai bine...... UITATI-va la toaste tarile conduse de case regale........ care este la nivelul ROMANIEI, unde se fura mai mult ca ion RO.......NICAIERI.......... ajutati-l VOI TINERII pe PRINCIPELE RADU cu proiecte, cu idei viabile pentrtu generatia nou , si veti fi fericiti......... GANDITI-va la aceasta ideie........ ganditiva la gemeratiile TINERE........ Gnditi-va la voi.......... face-ti ceva........ pregatiti alegerile urmatoare DE P ACUM...... UNITI-VA IMPREUNA CU PRINCIPELE si totul va fi bine Stai linistit ca si mie imi place ideea de monarhie constitutionala si-mi doresc putina cinste. Principele Radu este un fin si sincer, ma bucur ca nu s-a amestecat in talhariile PD-L-ului. Sincer, ii doresc Principelui mai multe sansa in viitor, ca avem mare nevoie de un om de onoare. Raporteaza abuz de limbaj |
|
pascu08_yahoo_com 1522 mesaje Membru din: 26/07/2009 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 11:11
AM PRIVIT LA LUPTA PREZIDENTIALA DIN NEVOIA DE A STUDIA ADVERSARII CE VRETI A CISTIGAT SIRETUL..../DACA A AVANSA SPRE EUROPA NE TREBUIE ALTCEVA ROMINII AU VOTAT PROST ....CINE ARE INCREDERE INTR- UN OM FARA CARACTER...?....? VRETI SA-I INTREBAM PE NEMTI DACA AU INCREDERE IN BASESCU?
|
9am096416 278 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 11:22
Si principele Radu este tot roman ,asa ca tot o hahalera este ,ori cu el ori fara el tot aia este .Casele regale europene au alt statut ,si sa nu uitam ca la noi coruptie la nivel inalt a fost si in peroada regala .Nu uitati de Elena Lupescu si intreaga camarila de la curtea regala,si mai mergeti in istorie si veti vedea coruptia de la curtile domnitorilor ,tradarile boierilor daca nu-si primeau halca la care aspirau .Asa ca nu este nici o diferenta si nici nu va fi .Nu va amgiti cu Radu Duda .e si el Roman ca toti ceilalti.Nu cumva credeti ca s-a casatorit din mare amor cu respectiva soata .Barbatilor le plac femeile tinere si frumoase .Acest individ este un interesat de titluri regale de bani si etc......
Raporteaza abuz de limbaj
M
|
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 11:30
De la: 9am096416, la data 2010-01-19 11:22:09Si principele Radu este tot roman ,asa ca tot o hahalera este ,ori cu el ori fara el tot aia este .Casele regale europene au alt statut ,si sa nu uitam ca la noi coruptie la nivel inalt a fost si in peroada regala .Nu uitati de Elena Lupescu si intreaga camarila de la curtea regala,si mai mergeti in istorie si veti vedea coruptia de la curtile domnitorilor ,tradarile boierilor daca nu-si primeau halca la care aspirau .Asa ca nu este nici o diferenta si nici nu va fi .Nu va amgiti cu Radu Duda .e si el Roman ca toti ceilalti.Nu cumva credeti ca s-a casatorit din mare amor cu respectiva soata .Barbatilor le plac femeile tinere si frumoase .Acest individ este un interesat de titluri regale de bani si etc...... N-arunca cu mizerii ca nu tine........................... basescu chiar a facut mizerii si sper ca intr-o zi sa fie judecat si condamnat la ani grei de inchisoare.... Principele Radu, este un om vrednic de toata stima, iar daca tu esti cine stie ce strain ce blameaza romanii schimba topicu`, romanii sunt cinstiti si frumosi, priceput-ai? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

CE NAIBA S-A INTAMPLAT CU DISCUTIILE ????/
UNDE VRETI SA AJUNGETI FRATILOR CU ASEMENEA VOCABULAR SI ATAC LA PERSOANA ? VA SPUNETI PAREREA DAR CIVILIZAT
CA ALTFEL
CINE STIE CE SE MAI INTAMPLA ? DOAMNE FERESTE DE UN INFARCT
CINSTITI 100% AM FACUT TOCANITA PE EI CU MULT TIMP IN URMA
din prea multa dragoste pentru domnul presedinte .
.Stiam eu ca sunteti un dragut!