back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

America a scapat de boschet,romania cind scapa de basescu ?

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

307 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 17:52

De la: CAMELYA_, la data 2009-03-23 17:45:57Din pacate , in prezent , nu exista nici un concurent redutabil impotriva lui Baselu la presedentie

Eu zic ca fiica lui Basescu ar putea fi!

Fosta membra 9am.ro

307 mesaje
Oras: Sibiu

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 17:52

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 18:12

De la: theme, la data 2009-02-05 10:08:41MIROASE A PROPAGANDA PSD! ADICA PUTE!
BASESCU ESTE OMUL MOMENTULUI ISTORIC IN CARE SE AFLA ROMANIA.
CU TOATE MINUSURILE LUI STA PE PLUS FATA DE TOTI CEILALTI SI INDEOSEBI FATA DE PSD SI PNL CARE SI-AU ARATAT ATIT INCOMPETENTA CIT SI NECINSTEA!

Da' iti dai cuvantul de onoare ca asa este ,cum spui tu ?Juri pe rosu basescian mic si hotarat ? .Hai pupici lu' sefu tau ,momentul lui a trecut de mult ,se va intoarce pe Biruinta la frecat puntea si stomacul cu alcool .

Tin sa-ti atrag atentia ca de fapt PSDul este ALIAT cu PDLul asa ca nu ii mai dispretui prea tare ,da ?Base a girat cu inaltul sau patronaj aceasta alianta dupa ce se jura ca PSD este dusmanul sau de moarte .

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2009, ora 18:22

De la: Serenisimo, la data 2009-03-23 17:52:06
De la: CAMELYA_, la data 2009-03-23 17:45:57Din pacate , in prezent , nu exista nici un concurent redutabil impotriva lui Baselu la presedentie

Eu zic ca fiica lui Basescu ar putea fi!

Daca ar ajunge presedinta a Romaniei sunt curios daca ar renunta sau nu la serviciul epuizant al dansei de la Luxten ... .Probabil ca nu va renunta niciodata ,acel servici este cadou de la taticul ei deci este legata sentimental de el .Cred ca o sa-i trimita aia banii lunar toata viata ...Asta de spaga !

goaaddict2003

55 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 20:44

Uite ca exista contracandidat pentru mahalagiul si scandalagiul de la Cotroceni. Numele sau este Crin Antonescu, iar domnia sa va fi viitorul presedinte al Romaniei !!!

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 20:50

asta s-o crezi talica,in primul rand,romanii nu-l vor vota,in al doilea rand prin ce s-a evidentiat ca sa-l voteze romanii?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
twincle

275 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 20:59

De la: goaaddict2003, la data 2009-03-23 20:44:38Uite ca exista contracandidat pentru mahalagiul si scandalagiul de la Cotroceni. Numele sau este Crin Antonescu, iar domnia sa va fi viitorul presedinte al Romaniei !!!
DAR ai impresia ca acest mascarici care umbla ca o cocota cu parul vopsit si care efectiv nu a facut nimic in afara de a se gudura pe linga patriciu , nastase , geoana , tariceanu ,si de a-si sapa mentorul pentru ai lua locul , s-ar putea compara cu Domnul BASESCU ???atunci ,chiar nu gindesti !!!

teo
Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 21:16

De la: goaaddict2003, la data 2009-03-23 20:44:38Uite ca exista contracandidat pentru mahalagiul si scandalagiul de la Cotroceni. Numele sau este Crin Antonescu, iar domnia sa va fi viitorul presedinte al Romaniei !!![/quote

Rahat cu apa rece !

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 06:53

De la: e_frunza, la data 2009-03-23 20:59:50 DAR ai impresia ca acest mascarici care umbla ca o cocota cu parul vopsit si care efectiv nu a facut nimic in afara de a se gudura pe linga patriciu , nastase , geoana , tariceanu ,si de a-si sapa mentorul pentru ai lua locul , s-ar putea compara cu Domnul BASESCU ???atunci ,chiar nu gindesti !!!

Geoana si Nastase sint aliati acum cu partidul lui Base asa ca nu mai pasati "sperietorile" pe la altii,cu oamenii astia SUNTETI ALIATI ,ce dracu ! .In privinta guduratului pe langa Patriciu asta este ...o imagine a iadului in viziune basesciana,nu?.Patricu ,diavolul rau ,vampirul care suge sangele poporului ,ticalosul din cauza caruia suferim de foame este antiteza zeului Basescian pur ,curat ,omenos, bun,salvatorul natiunii ,cel care sufera mereu pentru Romania noastra draga .Ingrizitor tip Crin Antoneascu asta ,are insa un mare avantaj ,NU SE COMPARA CU BASE la scandaluri ,marlanii si lipsa de inteligenta .

opris_anna_maria

228 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 07:22

stii cumva unde-i FLOTA ? daca da spune-ne si noua

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 24 Martie 2009, ora 08:26

De la: gbispas, la data 2009-03-24 07:03:42Crin Antonescu,alternativa lui Basescu?!?!?!HAHAHAHAHA!Pai ce a facut mascariciul asta de doi lei?Basescu,pe unde a fost,a lasat ceva bun in urma,fie ca a fost la primarie,ministru,.......Asta,de unde a mai aparut?Cine stie ceva de asta?Ce a facut asta,bun?!?!?!?!?!HAHAHAH!

Iar junghiul ala de Patriciu,da,este varianta diavoleasca,a omului de afaceri roman,atata timp cat a fost scutit de taxe de Tariceanu si Crin Antonescu,in doua transe,o data trei si a doua oara sase sute de milioane de euro.Care,ia ghiciti,cine le-a platit?Evident ca noi.Ma intreb de ce sa-i platim noi datoriile lui Patriciu?SI asta in timp ce javra de tariceanu si antonescu,nu gasea bani sa mareasca salariile profesorilor,incalcand o lege a tarii(de ce astia nu sunt arestati,cand incalca legea?)si nici pentru medici,pensionari..........Bine ca nu mai sunt la putere si sper nici sa nu-i mai vad prea curand.

Nu ta mai hahai ca idolu' tau si vorbeste si tu normal daca ai ceva de spus .Uimeste-ma deci si spune-mi si mie ce lucru bun a facut Base de cand a ajuns presedinte al Romaniei?.Am pus intrebarea pe mai multe topice si nu mi-a raspuns nimeni ,cred ca intr-adevar hahaitorul asta national nu a facut absolut nimic bun pentru tara si stiti si voi asta.Hai,uimeste-ma tu!Iti precizez insa ca nu te intreb despre hahaieli ,injurii sau acuzatii ci TE INTREB CONCRET CE ANUME A FACUT ?M-ar bucura si sa imi spui cum si cand dracu' l-a scutit Crin Antonescu pe Patriciu de taxe ?Nici de Tariceanu nu stiu sa fi facut asa ceva asa ca lamureste-ma tu,cand ai timp, intr-un mod documentat ,da?Anul asta daca se poate...Nici Patriciu nici Tariceanu nu sunt condamnati pentru nimic dar de vinovatia lor stiti voi ca asa v-a spus sefu' vostru dupa o bauta la Golden Blitz,asa vorbeste el si asa vorbiti si voi:fara argumente lansand calomnii cu nemiluita.

In privinta lefurilor profesorilor ,medicilor si pensionarilor le-a marit cumva guvernul Boc si nu stiu eu ?Parca vrea sa reduca numarul de ore si sa mai dea afara ceva profesori ?Despre ce vorbesti deci ?...Lauda-l pe Base cat vrei tu dar te invit sa o faci la un mod logic nu prin abureli propagandistice de doi bani ."Legea" aia FSNista cu marirea salarillor fara nota de avizare a guvernului ESTE PUSA IN APLICARE ACUM CAND BASE ESTE SI PREMIER?! (ca nu cred ca este cineva asa de idiot incat sa creada ca Boc nu este marioneta lui BASE )

pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 14:43

niciodata,daca nu il dam jos de alegerri

goaaddict2003

55 mesaje

Postat pe: 24 Martie 2009, ora 15:45

Domnul Antonescu, caci poate fi numit domn in adevaratul sens al cuvantului este un bun mediator, este civilizat, este educat, este un bun diplomat, este un politician european. Pe cand Basescu ce reprezinta? Un mare mascarici, un nea Dorel din reclama cu Unirea, un scandalagiu notoriu ce s-a remarcat prin derapajele sale verbale si comportamentale. Amintiti-va de episoade gen ziaristul pe care l-a numit "Gaozar", de ziarista careia i-a furat telefonul mobil si a mai si numit-o "pasarica" si "tiganca imputita", de episodul in care dupa calificarea Stelei in dauna Rapidului in semifinalele cupei UEFA a baut la aceeasi masa cu Gigi Becali, de episodul in care de Revelion a desfacut o sticla de sampanie si apoi a inceput sa bea ca ultimul betivan. Basescu asta chiar n-a facut nimic bun, dar NIMIC !!! ABSOLUT NIMIC !!! Pentru fanii sai e ca un fel de Mesia, acestia ar fi in stare sa se arunce si in cap pentru el. Faza cea mai nostima e ca Basescu imparte lumea dupa bunul sau plac in corupti si oameni imaculati, stiind ca are imunitate si nu poate raspunde in fata legii. E interesant ca tot zice de Voiculescu, de Patriciu ca sunt corupti, dar fara a avea o dovada concreta, doar asa ca nu-i place lui Basescu de domniile lor. Atat Voiculescu cat si Patriciu au creat un imperiu mediatic, respectiv petrolier, au oferit enshpe mii de joburi, au platit taxe si impozite contribuind astfel la PIB-ul tarii si la cresterea economica a tarii printre altele. Basecu cand a contribuit la PIB-ul tarii? Basescu numai toaca PIB-ul tarii. Cica in 2009 administratia prezidentiala detine cu 50% mai multe fonduri ca in 2008. Frumos, nu? Si asta pe timp de criza. Si cica Basescu le spune romanilor "sa traiti bine", cand de fapt acest mesaj s-ar traduce de fapt prin "sa muriti bine". Cica Basescu e de partea populatiei, dar face apeluri disperate catre aceasta sa-si plateasca datoriile catre banci, cu toate ca multi n-au efectiv cu ce. Cica Basescu afirma intr-o prima faza ca n-avem nevoie de bani de la FMI, apoi ca avem nevoie disperata de bani de la FMI, pentru ca intr-un final sa afirme ca de fapt n-ar fi asa de mare nevoie de bani de la FM, dar ar fi bine sa luam totusi un imprumut. Si ce face cu acesti bani? Ii da bancilor....Deci, vedeti voi dragi romani, pe cine tot protejeaza Basescu!!! Bancile, care va jupoaie de vii si care pun niste dobanzi nesimtite la credite !!! Sunt sigur ca Antonescu este exact Obama al Romaniei, iar Basescu va fi de domeniul treucutului, viitorul sau fiind la mititica, fiindca va trebui sa dea socoteala in legatura cu instrainarea flotei Romaniei !!! Disperatii din PDL si sustinatorii manelisti si inculti ai lui Basescu deja se afla in ultima faza de disperare !!!

goaaddict2003

55 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 00:14

Alo, fanii Gaozarului, nu mai spuneti nimic? Ce sa mai zic? Basescu e un fost comunist, lucru recunoscut chiar de el in campania pentru turul 2 al alegerilor prezidentiale din 2004, cand a afirmat ca ii e mila de romani ca au ajuns sa aleaga intre 2 comunisti, e si un foarte mare corupt (a se vedea cazul Flota), pe cand Crin Antonescu nu e nici corupt si nici comunist. Deci, potrivit logicii lui Basescu, romanii au pe cine sa aleaga acum: Crin Antonescu !!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2009, ora 09:02

De la: opris_anna_maria, la data 2009-03-24 07:22:16 stii cumva unde-i FLOTA ? daca da spune-ne si noua

In curand o sa va spuna ca nu a existat niciodata ,ca este doar un mit lansat de elemente ostile statului Roman care ataca prin mijloace subversive etc etc si denigreaza maretele realizari ale ctitorului Romaniei moderne ,Traian Basescu.Daca este nevoie da FSNul o lege in care sa se arate clar ca flota nu a existat niciodata si ca orice afirmatie contrara este sanctionata de Codul Penal cu puscarie de la 15-25ani (in functie de gravitatea faptei respectiv de suma vehiculata ca valoare a flotei).

goaaddict2003

55 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 09:53

Corect, pe mine unul nu m-ar mira sa se ajunga la asa ceva !!!

pusy_55

283 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 17:26

mai este putin,zilele tiranului sunt numarate,a aparut anticristul, basescule mai bine fugi in congo ca va fi rau pt.tine

goaaddict2003

55 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 18:53

De ce sa fuga? Sa stea aici, sa fie judecat apoi pentru instrainarea flotei si sa ajunga in cele din urma la mititica, unde ii este locul !!!

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 21:37

De la: goaaddict2003, la data 2009-03-25 18:53:23De ce sa fuga? Sa stea aici, sa fie judecat apoi pentru instrainarea flotei si sa ajunga in cele din urma la mititica, unde ii este locul !!!

E clar...ca daca va pica la prezidentiale....va pica in jos si partidul cel portocaliu
Dupa care...Baselu va lua locul lui Nastase..la DNA
Matusa Tamara va fi inlocuita de Flota
Amin !

goaaddict2003

55 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2009, ora 22:36

Corect ar fi fost sa fie cercetati atat Nastase, cat si Basecu. Nastase e cercetat in continuare, dar Basescu are imunitate. In America, Bill Clinton a putut fi cercetat cand a fost scandalul cu Monica Lewinski, dar la noi in schmib Basescu e Dumnezeu, e atotputernic si cat timp e presedinte pentru el nu exista lege, singura sa lege fiind bunul sau plac. Dupa ce n-o sa mai fie presedinte, va trebuie sa dea socoteala pentru flota si multe altele si atunci va fi vai si amar de el...

pusy_55

283 mesaje

Postat pe: 26 Martie 2009, ora 14:33

in curand pica marinarul cu ceata lui si cu proastele lui,in curand scapam de chior

twincle

275 mesaje

Postat pe: 26 Martie 2009, ora 21:11

De la: pusy_55, la data 2009-03-25 17:26:05mai este putin,zilele tiranului sunt numarate,a aparut anticristul, basescule mai bine fugi in congo ca va fi rau pt.tine
eu am impresia ca va e frica rau , ca vine ziua alegerilor si vom scapa noi portocalii de coruptii si vopsitii alde antonescu , si ma gindesc ca ii voi vedea ca toti isi vor vopsi parul alb , pentru a spune ca au incaruntit brusc la afisarea rezultatelor alegerilor cu inca un mandat pentru D>BASESCU !!!!!

teo
twincle

275 mesaje

Postat pe: 26 Martie 2009, ora 21:18

De la: pusy_55, la data 2009-03-26 14:33:10in curand pica marinarul cu ceata lui si cu proastele lui,in curand scapam de chior
stii cumva ce inseamna un "chior" ??? probabil asta esti tu cu prostia de care dai dovada , deoarece daca recurgi la insulte inseamna ca ti s-au terminat argumentele , si nu meriti sa fii bagat in seama !!!

teo
Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 26 Martie 2009, ora 21:24

De la: e_frunza, la data 2009-03-26 21:18:14
De la: pusy_55, la data 2009-03-26 14:33:10in curand pica marinarul cu ceata lui si cu proastele lui,in curand scapam de chior
stii cumva ce inseamna un "chior" ??? probabil asta esti tu cu prostia de care dai dovada , deoarece daca recurgi la insulte inseamna ca ti s-au terminat argumentele , si nu meriti sa fii bagat in seama !!!

Pacat ca unii au o gandire asa de bolnava.
E foarte usori sa ataci un om prin fizicul pe care il are
Sa nu ramana pusy "chior" inaintea lui Baselu

"Dumnezeu...nu culca-te "

cosmin_ionut007

6 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 21:29

stii care e problema ca o sa vina alt chior si cu alte proaste mult mai lesinate decit asteacare pleaca asa ca mai bine uitate la ceilalti cum sta cu dinti rinjiti la ciolan si nu mai vorbi numai prostii catu oricum no sa cistigi nimic

Fosta membra 9am.ro

84 mesaje
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 23:04

Te gandesti la vacanta? Intra pe www.taberelemele.ro

goaaddict2003

55 mesaje

Postat pe: 27 Martie 2009, ora 02:06

Potrivit logicii Bashinosului Gaozar de la Cotroceni, romanii ar trebui sa voteze cu Crin Antonescu. De ce? Simplu. Bashinescu afirma in 2004 ca ii e mila de romani fiindca au ajuns sa-si aleaga presedintele dintre 2 comunisti, adica el si Nastase. Uite ca acum romanii au posibilitatea sa nu mai aleaga un comunist si-l vor alege pe Crin Antonescu, iar PDL-ul va merge acolo unde ii este de fapt locul: la groapa de gunoi a istoriei !!!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 12:20

De la: e_frunza, la data 2009-03-26 21:11:41 eu am impresia ca va e frica rau , ca vine ziua alegerilor si vom scapa noi portocalii de coruptii si vopsitii alde antonescu , si ma gindesc ca ii voi vedea ca toti isi vor vopsi parul alb , pentru a spune ca au incaruntit brusc la afisarea rezultatelor alegerilor cu inca un mandat pentru D>BASESCU !!!!!

Doamna Frunza ,nu inteleg un lucru .De ce nu scapati acum de corupti si ii mai tineti in partid ?Va mai trebuiesc cumva si dupa alegerile viitoarele alegeri prezidentiale cand Base jura ca se va repezi cu dintii in gatul oligarhilor(in mandatul asta a fost ocupat cu scandalurile si atacurile impotriva PNL)? ...Vreti cumva sa spuneti ca Antonescu este corupt iar Basescu,Pogea ,Videanu ,Blaga ,Stolojan,Berceanu,Prigoana sunt modele de cinste ? Hai doamna ,va rog ,trebuie sa pastram cat de cat decenta cand postam ceva pe forum ...

opris_anna_maria

228 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 27 Martie 2009, ora 12:37

CHIAR NU VA MAI INTELEG CE NAIBA S-A INTAMPLAT CU DISCUTIILE ????/ UNDE VRETI SA AJUNGETI FRATILOR CU ASEMENEA VOCABULAR SI ATAC LA PERSOANA ? VA SPUNETI PAREREA DAR CIVILIZAT CA ALTFEL CINE STIE CE SE MAI INTAMPLA ? DOAMNE FERESTE DE UN INFARCT
OAMENI BUNI POLITICIENI CINSTITI 100% AM FACUT TOCANITA PE EI CU MULT TIMP IN URMA CORUTI VOM INTALNI SI PESTE 1000 DE ANI , ASA CA MACAR NOI SA NE INTELEGEM

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 12:48

De la: opris_anna_maria, la data 2009-03-27 12:37:16 CHIAR NU VA MAI INTELEG CE NAIBA S-A INTAMPLAT CU DISCUTIILE ????/ UNDE VRETI SA AJUNGETI FRATILOR CU ASEMENEA VOCABULAR SI ATAC LA PERSOANA ? VA SPUNETI PAREREA DAR CIVILIZAT CA ALTFEL CINE STIE CE SE MAI INTAMPLA ? DOAMNE FERESTE DE UN INFARCT
OAMENI BUNI POLITICIENI CINSTITI 100% AM FACUT TOCANITA PE EI CU MULT TIMP IN URMA CORUTI VOM INTALNI SI PESTE 1000 DE ANI , ASA CA MACAR NOI SA NE INTELEGEM

Doamna ,aveti perfecta dreptate .Parerea mea exprimata civilizat este ca dl. Basescu este un dobitoc mincinos de care trebuie sa scapam si ca doamna Frunza ... exagereaza din prea multa dragoste pentru domnul presedinte .

Cu respect si cu dorinta de a ne intelege toti foarte bine ,ca o familie armonioasa,
VM

LUPTAM PENTRU PACE!

Pagini: << 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului AMERICA A SCAPAT DE BOSCHET,ROMANIA CIND SCAPA DE BASESCU ?
Mergi la: