back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

America a scapat de boschet,romania cind scapa de basescu ?

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

opris_anna_maria

228 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 27 Martie 2009, ora 12:51

noi sa fim sanatosi

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 Martie 2009, ora 13:41

De la: opris_anna_maria, la data 2009-03-27 12:51:08
noi sa fim sanatosi

Da,noi doi da ...Cu aia care il sustin pe Base ma mai gandesc insa daca le doresc asa ceva

PS:Pana sa sara moralistii tin sa le spun ca am glumit ,nu am nimic contra celor care voteaza cu Basescu ,doar ii compatimesc si ii dispretuiesc putin .

opris_anna_maria

228 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 27 Martie 2009, ora 21:49

PT VANEA E DEMOCRATIE SI AVEM DREPTUL LA DISCUTII LIBERE . NU ??????????? AVEM DREPT DE VOT AVEM UN CAP INTRE CELE DOUA URECHI SPERAM SA FIE CI CEVA CREER PE ACOLO SI SA VOTAM CUM SA NE FIE CEL MAI BINE DE PARCA NU I-AM STI CA-S TEPARI

johnnyprisy

1 mesaj
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 13:32

"mascarele politice"?
ce sunt alea?

sile30bpl

5 mesaje
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 14:13

TREZITIVA FRATILOR DE CEAUSESCU AM SCAPAT DAR DE BASESTI E FOARTE GREU UITATIVA CE CAMPANIE AGRESIVA SE FACE PENTRU O IDIOATA CARE NU STIE DE CAPUL EI, SI CHIPURILE SE VREA EURO PARLAMENTAR HALAL TARA DE PROSTII CARE CONTINUA SA CREADA IN BASESTI,VOTATI-L IN CONTINUARE SI NO SA MAI AVEM NICI PAINE PE MASA.

pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 28 Martie 2009, ora 14:19

in curand scapam de

pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 28 Martie 2009, ora 14:20

in curand scapam de

goaaddict2003

55 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 28 Martie 2009, ora 14:41

Basescu e disperat !!! In ultimul hal !!! Cica vrea alegeri prezidentiale la vara !!! Se tot duce in jos si e constient de faptul ca daca o sa fie alegeri in noiembrie nici dracu' nu-l mai voteaza !!! Doar prostii care inca mai cred in minciunile sale si carora le place sa fie manipulati, mintiti si batjocoriti de acest personaj de mahala !!!

Fosta membra 9am.ro

118 mesaje
Postat pe: 29 Martie 2009, ora 18:51

Cine sa va mai inteleaga ? Credeti ca ciolanul poate fi luat fara scandal ? Erau mai buni jigodia si impotentul ?

twincle

275 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 29 Martie 2009, ora 21:18

De la: goaaddict2003, la data 2009-03-28 14:41:22Basescu e disperat !!! In ultimul hal !!! Cica vrea alegeri prezidentiale la vara !!! Se tot duce in jos si e constient de faptul ca daca o sa fie alegeri in noiembrie nici dracu' nu-l mai voteaza !!! Doar prostii care inca mai cred in minciunile sale si carora le place sa fie manipulati, mintiti si batjocoriti de acest personaj de mahala !!!
lasa-ne pe noi prostii sa credem in basescu , si ai tu grija travestitilor pe care ii ridici in slavi !!!!

teo
gabymarinescu_pulsar

375 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 29 Martie 2009, ora 23:18

Siktir,si cine sa vina ?Iar o sluga a rusilor?

Fosta membra 9am.ro

391 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Martie 2009, ora 23:21

De la: maryusflorin, la data 2008-12-02 14:00:16
De la: i_eirene, la data 2008-11-24 23:59:57
De la: ASR, la data 2008-11-11 14:24:24 E vreunul destept pe aici??! Ma scuzati ca v-am jignit...spor la "gandit" ...

Destept e numai cine NU se baga!
Eu votez tot cu Basescu, caci alternative NU-s, si apoi
BASESCU ESTE SINGURUL, UNICUL CARE A REUSIT SA FACA CEVA, atat ca primar. cat si ca presedinte - UNICUL!!!

a facut ce- drept,un BIG SHIT!!!!!!!!!!!!!!

Daca NU era EL, Romania NU intra in NATO.

Cu Tovarasul ILIESCU, Romania si-ar fi dat in continuare pantalonasii jos in fata Rusului, cum de altfel am si facut prin reprezentantul Partidului Conservator (al lui Voiculescu), si anume Codrut Seres prin contractele energetice ce le-a semnat... Dar deh, unii vor spune ca numa' cine NU munceste, nu greseste! Interesele insa au fost TOTDEAUNA maaari, mai mari decat, dar totusi a inghitit, tarisoara Romaneasca.

Nici un Partid Politic, la ora actuala, NU este reprezentativ, sau altfel spus:
REPREZINTA doar HOTIA la scara NATIONALA

REPET: doar multumita lui Basescu am intrat in NATO! Da, lui in persoana.

Este unul din putinele lucruri bune care s-au intamplat tarii noastre in acesti
20 de ANI

Oricat il ataca din toate partile, toate posturile TV si ziarele (ale PSD si PC), este singurul, la ora actuala CE POATE FII ALES !!!

Singurul, LA ORA ACTUALA, ce poate fii ales - BASESCU !

Fosta membra 9am.ro

391 mesaje

Postat pe: 29 Martie 2009, ora 23:41

De la: vaneamarin, la data 2009-03-27 13:41:21

noi sa fim sanatosi

Da,noi doi da ...Cu aia care il sustin pe Base ma mai gandesc insa daca le doresc asa ceva

PS:Pana sa sara moralistii tin sa le spun ca am glumit ,nu am nimic contra celor care voteaza cu Basescu ,doar ii compatimesc si ii dispretuiesc putin .

Domnule Vanea, sunt de acord cu dumneavoastra, PENTRU PACE - DA!

Dar daca este vorba despre POLITICA... eu una NU va inteleg!

CE are a face POLITICA cu pacea?

POLITICA a fost de cand lumea mana in mana cu MANIPULARILE de tot felul, cu INTERESE MARI, mari, mari ... A se vedea si Religia (o alta forma de politica) ..... Iar CINE intra-n POLITICA, NU este OM si mai ales CINSTIT - NU!!!

Sanatate, si lasati-i pe ei sa-si imparta in continuare latifundiile, sa-si sparga capetele cu ultimele ramasite, ce-a mai ramas inca .....

Romanul ''curat'', spre norocul nostru, a avut totdeauna ceva mai bun de facut decat politica, pe plaiurile mioritice - si-i multumim lui Dumnezeu pentru ADEVARATA, MAREA COMOARA ce NU are cum sa o fure cineva - un suflet mare, bun, SFANT !!! ACESTA ESTE ROMANUL, iar el NU ''candideaza''!

Sa traiti, cu dragoste in suflet!

va_ciuruim

225 mesaje
Oras: Turnu Magurele

Postat pe: 30 Martie 2009, ora 07:22

De la: i_eirene, la data 2009-03-29 23:41:03
noi sa fim sanatosi

POLITICA a fost de cand lumea mana in mana cu MANIPULARILE de tot felul, cu INTERESE MARI, mari, mari ... A se vedea si Religia (o alta forma de politica) ..... Iar CINE intra-n POLITICA, NU este OM si mai ales CINSTIT - NU!!!

Sanatate, si lasati-i pe ei sa-si imparta in continuare latifundiile, sa-si sparga capetele cu ultimele ramasite, ce-a mai ramas inca .....

Romanul ''curat'', spre norocul nostru, a avut totdeauna ceva mai bun de facut decat politica, pe plaiurile mioritice - si-i multumim lui Dumnezeu pentru ADEVARATA, MAREA COMOARA ce NU are cum sa o fure cineva - un suflet mare, bun, SFANT !!! ACESTA ESTE ROMANUL, iar el NU ''candideaza''!

ASA ESTE ,DE RELIGIE SI DE POLITICA SE OCUPA NUMAI HOTII SI TILHARII !
In vechime ,cei care se inghesuiau in religie ,uzau de harul lui Dumnezeu sa prosteasca multimea,acum a fost inventata IMUNITATEA,iar numarul tilharilor si oamenilor de nimic a crescut,se ascund sub imunitatea politica,sa nu fie condamnati pentru faradelegile comise,un alt soi de prostire al multimii.Am citit pe google "SINTEM AICI DE MILIARDE DE ANI"mare adevar graieste cel care a scris

conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 15:40

Nu cred doamna ca cine intra in politica nu mai este OM sau ca in mod obligatoriu, nu mai este om cinstit. Ii multumiti lui Dumnezeu pentru sufletul mare pe care il are romanul dar acuzam in bloc ,fara dovezi,fara argumente, la gramada doar ca asa credem noi,ne place sa-i vedem pe altii rai in timp ce noi suntem minunati.Eu unul evit cat pot generalizarile iar condamnarea aceasta generalizata a clasei politice este opera lui Basescu (dar el si PDLul nu intrau in clasa politica niciodata ,ei pluteau undeva deasupra ).Sa bagam in aceeasi categorie pe dl. Coposu si pe Elena Udrea ,pe Emil Constantinescu si pe Traian Basescu ,pe Ion Ratiu cu Ion Iliescu,pe Ciorbea cu Boc ,pe Tariceanu cu Vacaroiu , este o mare greseala dupa mine .La fel si referitor la religie ,exista preoti buni si preoti rai,preoti onesti si javre .Singurul lucru pe care il avem noi de facut este sa incurajam oamenii cinstiti din politica sau din religie si sa-i criticam pe ceilalti .Daca ii etichetam pe toti de hoti nu le facem decat un mare favor ...celor mai hoti dintre ei si comitem o mare nedreptate fata de cei mai cinstiti dintre ei .Politica nu este numai manipulare ci uneori inseamna convingerea celorlalti de justetea cauzei aparate (manipularea implica un scop negativ,pentru un scop pozitiv vorbim de convingere ) iar apararea intereselor poate sa insemne apararea intereselor nationale iar atunci este un lucru foarte bun.Pe scurt doamna trebuie "sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului si lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu ".

twincle

275 mesaje

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 09:39

De la: vaneamarin, la data 2009-03-30 15:40:13

Nu cred doamna ca cine intra in politica nu mai este OM sau ca in mod obligatoriu, nu mai este om cinstit. Ii multumiti lui Dumnezeu pentru sufletul mare pe care il are romanul dar acuzam in bloc ,fara dovezi,fara argumente, la gramada doar ca asa credem noi,ne place sa-i vedem pe altii rai in timp ce noi suntem minunati.Eu unul evit cat pot generalizarile iar condamnarea aceasta generalizata a clasei politice este opera lui Basescu (dar el si PDLul nu intrau in clasa politica niciodata ,ei pluteau undeva deasupra ).Sa bagam in aceeasi categorie pe dl. Coposu si pe Elena Udrea ,pe Emil Constantinescu si pe Traian Basescu ,pe Ion Ratiu cu Ion Iliescu,pe Ciorbea cu Boc ,pe Tariceanu cu Vacaroiu , este o mare greseala dupa mine .La fel si referitor la religie ,exista preoti buni si preoti rai,preoti onesti si javre .Singurul lucru pe care il avem noi de facut este sa incurajam oamenii cinstiti din politica sau din religie si sa-i criticam pe ceilalti .Daca ii etichetam pe toti de hoti nu le facem decat un mare favor ...celor mai hoti dintre ei si comitem o mare nedreptate fata de cei mai cinstiti dintre ei .Politica nu este numai manipulare ci uneori inseamna convingerea celorlalti de justetea cauzei aparate (manipularea implica un scop negativ,pentru un scop pozitiv vorbim de convingere ) iar apararea intereselor poate sa insemne apararea intereselor nationale iar atunci este un lucru foarte bun.Pe scurt doamna trebuie "sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului si lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu ".
D.le Vanea !regret ca va dezamagesc , dar nu marea dragoste pt. presedinte ma face sa il sustin , ci doar faptul ca este atacat de multe persoane , si in cele mai multe cazuri fara o baza reala !!concret , care sint acuzele care i se aduc ?de fapt daca ne gindim bine presedintele semneaza ce i se cere de parlamentari , asa cum am spus din punctul meu de vedere , presedintele este o marioneta daca vreti in mina alesilor !!!DE NOI !!!oricare ar fi viitorul presedinte indiferent de culoarea politica , daca este un om integru , si mai ales daca nu va fi unul dintre geoana, tariceanu , nastase , antonescu(de care stiu cu siguranta ca de fapt nu el va fi alesul ci patriciu) se va bucura de un mare sprijin pe zona din care fac parte ! Asa ca mai bine sa lasam balta anumite acuze , care nu-si au rostul , mai ales ca EU NU FAC PARTE DIN NICI UN PARTID POLITIC !am facut parte dintr-un singur partid din P.C.R. cit despre ideea cuiva de pe forum ca asfi de partea lui vadim deci p.r.m. sa ma fereasca D.ZEU , sa am parte de un asa nebun , care ar candida pe listele electorale !!!!succes pe mai departe in ceea ce faceti , in sustinerea celui pe care il considerati demn !!!!!!

teo
Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 14:42

LUI GOOADDICT,
Sa stii ca si Crin Antonescu a fost UTC-ist si apoi profesor de stiinte sociale in celelalte vremuri.Daca ai observat,cei mai multi nostalgici ai comunismului si admiratori ai neocomunistilor PSD-isti sunt tocmai profesorii si invatatorii,deci cei care influenteaza foarte mult formarea copiilor pentru mai tarziu,asa ca daca va iesi Crin Antonescu,desi m-ar mira mult,tot un comunist ne va conduce.Cine stie poate o fi fost si securist sau informator. al securitatii.

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 1 Aprilie 2009, ora 14:53

LUI GOAADDICT,imi pare foarte rau,dar nu pre stii care este rolul si puterile unui presedinte.El nici nu se poate apara de atacuri.N-are cum.Ai urmarit vreodata discutiile de pe Antena 3 a clicii:Gadea(raspopitul)Ciutacu,Cristoiu si Stan(cine l-o fi facut si pe asta profesor????)Ai auzit cu ce zoaie este improscat presedintele?Pe acestia cine ii pedepseste?Ca de platit stiu ca ii plateste Voiculescu.

twincle

275 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 20:31

De la: trnmh16, la data 2009-04-01 14:42:40LUI GOOADDICT,
Sa stii ca si Crin Antonescu a fost UTC-ist si apoi profesor de stiinte sociale in celelalte vremuri.Daca ai observat,cei mai multi nostalgici ai comunismului si admiratori ai neocomunistilor PSD-isti sunt tocmai profesorii si invatatorii,deci cei care influenteaza foarte mult formarea copiilor pentru mai tarziu,asa ca daca va iesi Crin Antonescu,desi m-ar mira mult,tot un comunist ne va conduce.Cine stie poate o fi fost si securist sau informator. al securitatii.
de unde ti-a venit ideea ca a fost U.T.C.ist ???pai daca ar fi fost , ar fi avut decenta sa nu-si vopseasca parul ca o cocota de lux , si sa-si dea in petec , exact ca un travestit !!!informator ???poate prin clasele primare , ca la virsta pe care o are , ar fi fost greu sa se ocupe de asa ceva , pina in 1990 ....Dar , poate ma insel , si probabil ati avut aceleasi aptitudini ...... Sa-ti intre bine in cap , ca toti nostalgicii , sint in posturi cheie , si foarte greu de clintit !dar cu ajutorul nostru a celor multi , cine stie.....Cit despre Basescu , ce sa spun ? D.zeu sa-i ajute sa mai prinda un mandat ! Ei , si atunci sa vezi nenica pe multi care-l blameaza

teo
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 20:43

De la: vaneamarin, la data 2009-03-27 12:48:03
De la: opris_anna_maria, la data 2009-03-27 12:37:16 CHIAR NU VA MAI INTELEG CE NAIBA S-A INTAMPLAT CU DISCUTIILE ????/ UNDE VRETI SA AJUNGETI FRATILOR CU ASEMENEA VOCABULAR SI ATAC LA PERSOANA ? VA SPUNETI PAREREA DAR CIVILIZAT CA ALTFEL CINE STIE CE SE MAI INTAMPLA ? DOAMNE FERESTE DE UN INFARCT
OAMENI BUNI POLITICIENI CINSTITI 100% AM FACUT TOCANITA PE EI CU MULT TIMP IN URMA CORUTI VOM INTALNI SI PESTE 1000 DE ANI , ASA CA MACAR NOI SA NE INTELEGEM

Doamna ,aveti perfecta dreptate .Parerea mea exprimata civilizat este ca dl. Basescu este un dobitoc mincinos de care trebuie sa scapam si ca doamna Frunza ... exagereaza din prea multa dragoste pentru domnul presedinte .

Cu respect si cu dorinta de a ne intelege toti foarte bine ,ca o familie armonioasa,
VM

LUPTAM PENTRU PACE!

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 20:43

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 20:44

noi sa fim sanatosi

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2009, ora 20:44

necunoscut

29 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2009, ora 19:11

Ar fi cazul sa vada lumea cum o sa ajunga tara asta mai rau ca-n comuna primitiva daca ar ajunge Crin Antonescu presedinte. Ca ala si ospatar ar fi trebuit sa aiba pile ca sa ajunga ; Dinu Patriciu n-o sa sustina un om real. Si BECALI e mai respectabil si mai destept ca dnul Antonescu.

bogdan_soflau

1 mesaj
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 14:52

americanii au scapat de bush alegandu-l de cate ori au avut posibilitatea (de doua ori). propun sa urmam exemplul lor de succes.

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje
Postat pe: 15 Aprilie 2009, ora 22:55

Frumos vocabular la uni mai sus ,nu intelegeti ca jocurile sunt facute din 90 incoace pe VIATA ,iar cine crede ca voteaza schimbare , voteaza ca pe timpul lui CEASCA - NIMIC. Dar am o propunere SA PLECE DIN TARA TOTI CE SUNT CORECTI sa vedem pe cine mai fura politicieni, pe cine mai voteaza.Daca ar fi sa comparam ROMANIA de ce boala sufera ar fi CANCER , si nu am vazut remediu. TREZITI VA ROMANI CA SE TERMINA VIATA PE PAMANT si tot de prosti muriti. GARANTAT.

adriana_chis33

4 mesaje

Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 09:22

America a scapat de boschet dar a avut ce sa puna in schimb!Si asta cu sprijinul maselor!Noi pe cine avem la schimb?Pe Jiji sau Mazare sau Vadim ,etc?Sau pe Duda din dinastia regilor pe care ,scuzati expresia,i-a durut undeva de Romania pana dupa revolutie?Si chiar si atunci vroiau doar retrocedari nu sa ajute "tarisoara" lor,vorba lui Catavencu! Trec peste faptul ca Duda era un nimeni inainte de a intra prin casatorie in familia regala!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 16 Aprilie 2009, ora 09:28

De la: adriana_chis33, la data 2009-04-16 09:22:06America a scapat de boschet dar a avut ce sa puna in schimb!Si asta cu sprijinul maselor!Noi pe cine avem la schimb?Pe Jiji sau Mazare sau Vadim ,etc?Sau pe Duda din dinastia regilor pe care ,scuzati expresia,i-a durut undeva de Romania pana dupa revolutie?Si chiar si atunci vroiau doar retrocedari nu sa ajute "tarisoara" lor,vorba lui Catavencu! Trec peste faptul ca Duda era un nimeni inainte de a intra prin casatorie in familia regala!

Pe mine m-ati convins .Sa-l punem deci pe Crin Antonescu .

Fosta membra 9am.ro

810 mesaje

Postat pe: 1 Mai 2009, ora 19:15

Dupa doua mandate consecutive, desigur.
Sau ....cand se vor satura romanii de" trait bine"!

floatunu

47 mesaje
Oras: Piatra Neamt

Postat pe: 7 Mai 2009, ora 15:25

Din ce am citit pana acum prin mesajele de forumul asta as putea trage niste concluzii:

1. Problema nu e a scapa de Basescu, ci de a-i gasi un contracandidat. Nu comentez mai departe...

2. Opiniile personale nu pot fi impuse pe forumuri, doar la vot in cel mai bun caz... aviz amatorilor, pierdere de timp...

3. Unde intervine un cineva care propune ceva, constructiv sau nu, se vor gasi si mascarici care sa arunce cu noroi, pusi sau nu de cineva...

4. Nu presedintele conduce tara, sunt puternice influente din afara: est sau vest... fiecare orientare are un pret...

5. Sunt unii care vor sa fie mai "cu mot", sa conduca cu orice pret. ORICE pret, accentuez...

Cand o sa ajunga si romanul sa fie demn si sa nu mai pupe in fund pe unii sau pe altii si sa profite de pozitia pe care o are tara noastra si de bogatiile de care dispune? Raspund tot eu: cand o sa-si schimbe mentalitatea. Schimbarea se face de jos in sus, prin radacini se hraneste planta...

Gandirea, compasiunea, munca si unirea o sa-i faca pe romani sa-si schimbe modul de viata si nivelul de trai... pentru cei care vor bineinteles, schimbarea implica eforturi din partea tuturor...

ATITUDINE, prieteni... nu mai lasati pe nimeni sa va conduca, conduceti-va voi insiva acolo unde sunteti. Faceti din numele voastre branduri, munciti pentru voi, ajutati-i pe cei mai putin norocosi, fiti mandri ca sunteti romani, picatura cu picatura se formeaza un fluviu... lasati-i pe altii sa arunce cu noroi, demonstrati prin viata pe care o aveti ca se poate trai si altfel, ca suntem altfel. Un organism civil puternic, un sindicat al celor care muncesc (si care sa le reprezinte interesele) pot influenta deciziile care se iau acolo sus. Politica este cum o lasam noi sa fie... galeria cea mai apreciata este cea care-si sustine echipa, nu cea care injura cel mai tare. Asta ne creeaza o imagine mai buna in fata europenilor care stiu de foarte mult timp lucrurile astea. Sa nu creada cineva ca aia sunt cumva mai "educati" sau au mai putine probleme decat noi. Doar ca stiu sa-si faca o imagine, au un alt mod de viata, alte valori. Romanul munceste pe branci in afara si se comporta mizerabil cand se intoarce in tara. Oare de ce? Nu cumva atitudinea celor de acolo ii face sa se comporte altfel? De acord, sunt si unii care sunt irecuperabili, dar vorbesc la general...

Invatati sa mai si laudati ce avem, ce suntem, mai multa iubire pentru copii, mai multa intelepciune in educatia lor (si a noastra), cand criticati aveti grija sa oferiti si solutii, faceti criticile in mod civilizat!... "Colonizati-i" voi pe ei, nu va lasati influentati de hotie si coruptie. Depinde de fiecare sa schimbam acesti "basesci", "iliesci", "tariceni" si altii...

Pagini: << 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului AMERICA A SCAPAT DE BOSCHET,ROMANIA CIND SCAPA DE BASESCU ?
Mergi la: