back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

America a scapat de boschet,romania cind scapa de basescu ?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 12:01

Cifrei 66:
Uite,eu propun ca presedinte sa fie Hrebenciuc ,Orban sau Nastase.

Basescu nu este bun fiindca vrea sa faca ordine.

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 12:02

Marieto,te compatimesc.

ciornei_v

4 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 12:22

basescu este ce mai bun presedinte al romaniei de cand e s a nascut tara asta,nu l comparati pe bush cu basescu ca nu e termen de comparatie.vor trece multi ani dupa basescu pana cand va conduce tara un presedinte la fel de bun.

pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 14:48

LA URMATOARELE ALEGERI SCAPAM DE MARINAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

florintenea

2 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 18:13

poate vine nea ilici inapoi...minere...ca tot e la culoare

umblataprinlume

72 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 23:41

De la: minerul, la data 2008-11-06 04:34:19 Scirbiti de panarama de Bush(boschet) americanii au scapat de idiot,Romania satula de scandaluri si mascarele politice,trebuie sa aiba un presedinte cu prestanta

Si cine ma rog ar putea fi acela? Vreun tziganus mai smecher? Ca un om Cult, Inteligent, Integru si cu bun simt nu prea se mai gaseste in Romania si daca totusi exista nu cred ca ar vrea sa intre in cocina cu porcii....

Asa ca sanse prea mari - doar in visele cel mai frumoase...

favorita nr.1
umblataprinlume

72 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 23:44

Ah, am uitat!!!
www.sockandawe.com/
Distractie placuta :)

favorita nr.1
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 08:46

De la: ciornei_v, la data 2009-01-24 12:22:06basescu este ce mai bun presedinte al romaniei de cand e s a nascut tara asta,nu l comparati pe bush cu basescu ca nu e termen de comparatie.vor trece multi ani dupa basescu pana cand va conduce tara un presedinte la fel de bun.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 08:48

SI MA ROG,CE A FACUT ASA DE BUN MARINELU?A FACUT CEVA IN DIRECTIA PROMISA,ADICA SA TRAITI BINE GAOZARILOR,HA,HA,HA,CE-MI PLAC GLUMELE MELE,DOMNULE?!

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 14:05

Florine, de ce tipi prietene !
Crezi ca suntem surzi sau ne razgandim ?

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 27 Ianuarie 2009, ora 14:36

Ce senzatii ai cind esti ministru !Vai o tin numai in orgasme cin vad cum Traenica si rahatelul de Boc ,nu se pricep la nimic dar dau solutii de esire din criza ,ce conteaza Legea pentru oameni ca ei,va,va,vai!Voi propune o Lege cu privire la negocierea Legilor date anterior !

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
goaaddict2003

55 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 17:08

Basescu cica se lupta cu mafia !!! Timp de 4 ani a aruncat cu noroi in PSD, strigand ca ei sunt hoti, corupti, bla, bla, bla, tot tacamul...Si iata ca Gaozarul sef s-a aliat cu PSD-ul...SI mai mult decat atat, a recunoscut ca negocia cu PSD-ul formarea unei aliante inca din 2007. In timp ce striga intr-un ca PSD-istii sunt cei mai mari corupti, repet...El, Basescu, cel imaculat cu al sau partid de oameni cinstiti si competenti...El, cel inconjurat de personaje gen Costanda, Casuneanu, Bucsaru, Cocos, cu care a facut nenumarate afaceri dubioase, dar pentru care nu poate fi cercetat fiindca are imunitate....Si iata ce ne arunca in ochi acum betivanul numarul unu al tarii....Cica, sa inghete salariile pentru 6 luni...Dar in acelasi timp statul sa-si plateasca datoriile fata de agentii economici...Printre care agenti economici se afla si Bucsaru, Costanda, Cocos sau Casuneanu...Cum era aia......SA TRAITI BINE???? Cred ca se adreseaza numai partenerilor sai de furtisaguri...Deci tara n-are bani pentru salarii, dar are bani sa plateasca mafiotii tiganului imputit de atata whisky consumat !!! Problema cea mai grava e ca tara asta e inca plina de o gramada de prosti care-l cred pe nenea Golden Slitz !!! Bah, daca nu v-ati saturat de ipocritul, demagogul, mahalagiul si scandalagiul asta, sa va spalati pe cap cu el !!!

goaaddict2003

55 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 17:11

Un alt aspect demn de semnalat e ca Basescu se duce numai la televiziunile care-l pupa in fund. Acolo, nimeni nu are tupeul sa-i puna vreo intrebare mai incomoda, sa nu cumva sa-l treazeasca din betiva provocata de cantitatea de alcool bauta....De ce nu merge undeva unde sa i se puna cu adevarat intrebari incomode, acolo sa vedem cum s-ar descurca...De fapt, stim cu totii de pe acum cum s-ar descurca....Jalnic....Inca o data, daca mai era nevoie, Basescu da dovada de lasitate, daca mai era ceva de demonstrat in legatura cu caracterul infect al acestui nea mahala din fruntea tarii !!!

Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 17:21

De la: goaaddict2003, la data 2009-01-28 17:08:25Basescu cica se lupta cu mafia !!! Timp de 4 ani a aruncat cu noroi in PSD, strigand ca ei sunt hoti, corupti, bla, bla, bla, tot tacamul...Si iata ca Gaozarul sef s-a aliat cu PSD-ul...SI mai mult decat atat, a recunoscut ca negocia cu PSD-ul formarea unei aliante inca din 2007. In timp ce striga intr-un ca PSD-istii sunt cei mai mari corupti, repet...El, Basescu, cel imaculat cu al sau partid de oameni cinstiti si competenti...El, cel inconjurat de personaje gen Costanda, Casuneanu, Bucsaru, Cocos, cu care a facut nenumarate afaceri dubioase, dar pentru care nu poate fi cercetat fiindca are imunitate....Si iata ce ne arunca in ochi acum betivanul numarul unu al tarii....Cica, sa inghete salariile pentru 6 luni...Dar in acelasi timp statul sa-si plateasca datoriile fata de agentii economici...Printre care agenti economici se afla si Bucsaru, Costanda, Cocos sau Casuneanu...Cum era aia......SA TRAITI BINE???? Cred ca se adreseaza numai partenerilor sai de furtisaguri...Deci tara n-are bani pentru salarii, dar are bani sa plateasca mafiotii tiganului imputit de atata whisky consumat !!! Problema cea mai grava e ca tara asta e inca plina de o gramada de prosti care-l cred pe nenea Golden Slitz !!! Bah, daca nu v-ati saturat de ipocritul, demagogul, mahalagiul si scandalagiul asta, sa va spalati pe cap cu el !!!

Oare ce ar putea face Basescu mai bun decat sa incerce sa se inteleaga in vreun fel cu psd, sa se certe in continuare, asa judeci tu?
Trebuie sa se inteleaga, pentru ca nu pot fi exclusi de la guvernare, au fost votati nu-i asa? probabil si de tine, dar nu stiu de ce acum poate ca nu mai esti de acord!
Printre prostii aceia care striga in gura mare te afli si tu. Pe voi nimeni nu va va putea multumi vreodata indiferent cine va veni la guvenare. Voi stiti doar un lucru cel ce ajunge sus e cel mai prost. Cel ce face prost pe toata lumea este desteptul, dar nu pot pricepe de ce nu sunteti voi desteptii in fruntea tarii! Voi cel mult sunteti niste boschtari care abia au invatat sa apese pe taste si se si cred desteptii lumii. Inafara de calomnii nu puteti scoate nimic din tartacuta pentru ca aveti impresia ca asa se conduce o tara.

pusy_55

283 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 17:57

in curand,nu mai are mult marinarul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

goaaddict2003

55 mesaje

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 19:56

Domnisoara, sau domana victoria......Probabil esti o mare frustrata si ai avea nevoie de ceva senzatii tari sa-ti revii...Tu esti genul de persoana care ai fi in stare sa te arunci si-n cap pentru mizerabilul asta de la Cotroceni...Pai hai sa analizam simplu ce a promis si ce a facut...N-a facut nimic, dar absolut nimic din ce a promis, a tesut numai intrigi si scandaluri, a lins unde a scuipat... E un caracter zero, un infect, un gunoi al societatii...Acum zice ca nu-i de acord in legatura cu cumularea pensiei cu salariul, acum e de acord....Acum zice ca e de acord cu majorarea salariilor, pe urma zice ca nu e de acord...E si presedinte, e si prim ministru, e clar ca piticania aia incompetenta de Boc sau Poc e doar trompeta sa....Probabil starea asta de incertitudine a gaozarului i se trage de la cantitatea de alcool consumata zilnic...Vrea Parlamaent unicameral, la fel cum era Marea Adunare Nationala, vrea sa dizolve Parlamentul si Guvernul cand are chef....Pai unde se crede asta???? Cumva in Congo??? Vrea cumva sa arate ca Lukhasenko nu e ultimul dictator al Europei??? Lasa ca nu o sa mai fie el presedinte si atunci o sa dea socoteala in fata justitiei pentru afacerile dubioase cu cvartetul Bucsaru-Costanda-Cocos-Casuneanu, pentru vanzarea flotei si multe altele...Cred ca locul sau e la Rahova sau la Jilava, in niciun caz la Palatul Cotroceni....Vreau sa zic ca pe langa faptul ca a promis o gramada de lucruri si nu a facut nimic, dar nimic, imi e si rusine ca traiesc intr-o tara cu un presedinte ce are dese devieri comportamentale....Cum ar fi fazele cu ziaristul gaozar, ziarista facuta tiganca imputita, betia cu Becali de la Golden Blitz cand a plecat apoi baut la volan, apelativul "lichele" adresate unor jurnalisti cand a intrat in direct in cadrul unei emisiuni si multe altele....O persoana ce judeca logic, rational isi da seama imediat ce caracter infect si murdar e acest personaj al carui numei imi e sincer sila sa-l scriu...Si apropo, doamna sau domnisoara victoria....Mergeti si faceti-va un consult la cap, fiindca ati luat-o categoric pe aratura....

bilbe

409 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 20:50

De la: goaaddict2003, la data 2009-01-28 17:11:35Un alt aspect demn de semnalat e ca Basescu se duce numai la televiziunile care-l pupa in fund. Acolo, nimeni nu are tupeul sa-i puna vreo intrebare mai incomoda, sa nu cumva sa-l treazeasca din betiva provocata de cantitatea de alcool bauta....De ce nu merge undeva unde sa i se puna cu adevarat intrebari incomode, acolo sa vedem cum s-ar descurca...De fapt, stim cu totii de pe acum cum s-ar descurca....Jalnic....Inca o data, daca mai era nevoie, Basescu da dovada de lasitate, daca mai era ceva de demonstrat in legatura cu caracterul infect al acestui nea mahala din fruntea tarii !!!

O CONSTATARE CORECTA ,BRAVOS !pai dupa vinturile trase si promisiunile de majorare cu 50 % a salariilor profesorilor,pentru lovirea in guvernul TARICEANU ,a esit si bocul,dar pute urit si acum apeleaza la criogenie ca a imputit sindicatele

POANTE

91 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 16:00

Chemati urgent vidanja !

a promite-i lucru mare....pina la realizare.......!!!!!! http://www.google.ro/#hl=ro&output=search&sclient=psy-ab&q=CE+PROMITE+GUVERNUL+PONTA+&oq=&aq=&aqi=&aql=&gs_l=&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&fp=a27143d08314958f&biw=1024&bih=462
bilbe

409 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2009, ora 16:08

De la: goaaddict2003, la data 2009-01-28 17:11:35Un alt aspect demn de semnalat e ca Basescu se duce numai la televiziunile care-l pupa in fund. Acolo, nimeni nu are tupeul sa-i puna vreo intrebare mai incomoda, sa nu cumva sa-l treazeasca din betiva provocata de cantitatea de alcool bauta....De ce nu merge undeva unde sa i se puna cu adevarat intrebari incomode, acolo sa vedem cum s-ar descurca...De fapt, stim cu totii de pe acum cum s-ar descurca....Jalnic....Inca o data, daca mai era nevoie, Basescu da dovada de lasitate, daca mai era ceva de demonstrat in legatura cu caracterul infect al acestui nea mahala din fruntea tarii !!!

LA B1 ,cu nume predestinat de mafioti "NASUL"

Sheyla

22 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 14:19

PENTRU TOTI CEI CARE TINETI CU basescu ; SA TRAITI BINE; IMPREUNA CU CRIMINALII HOTII SI VIOLATORII.PROBABIL CA VOUA ASA VA PLACE.ASA CONDUCATOR ASA TARA.NE MERITAM SOARTA.

pusy_55

283 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2009, ora 18:11

SA DEA DUMNEZEU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

goaaddict2003

55 mesaje

Postat pe: 4 Februarie 2009, ora 17:10

Bey fratilor, da' chiar asa de jalnici om fi ca popor???? Nu apare si la noi vreun Obama autohton sa dea de pamant cu Gaozarul si sleahta lui de PDL-isti corupti si incompetenti???

Fosta membra 9am.ro

14 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 04:18

asta e ca raia!nu scapam noi de el asa usor daca se mai duc mult babaciunile la vot!ar trebui sa se faca o limita de varsta la votare ca babele de 80 de ani alea tot habar nu au ce fac si voteaza numai cretini!si batranii sunt in majoritate...asa ca... vine sfarsitul lumii

theme

22 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 10:08

MIROASE A PROPAGANDA PSD! ADICA PUTE!
BASESCU ESTE OMUL MOMENTULUI ISTORIC IN CARE SE AFLA ROMANIA.
CU TOATE MINUSURILE LUI STA PE PLUS FATA DE TOTI CEILALTI SI INDEOSEBI FATA DE PSD SI PNL CARE SI-AU ARATAT ATIT INCOMPETENTA CIT SI NECINSTEA!

musicapopa_angela

10 mesaje

Postat pe: 5 Februarie 2009, ora 10:24

Da ce nu miroase a propaganda PSD aici???? Si stii cum imi dau seama? Ca de multe ori nu sunt lasata sa fac comentariile care se cuvin!
De, PSD-ului nu-i convine sa fie demascat! ! Cum presa toata e a lui, evident ca au grija sa-si ia partea leului.
La ora actuala e adevarat ca Domnul Basescu este deasupra celorlalti cu mult! Sunt sigura, ca ar fi vrut si poate ca ar fi putut face mai mult pentru noi, dar inconjurat de acesti oameni de nimic, care vaneaza doar PUTEREA si nu le pasa de Romania si cetatenii ei, evident ca nu a avut incotro!!!
Macar sa nu fie demoralizat de aceste lupte interne , de aceasta lacomie a celor de la "varfuri" , ca altfel va fi vai de noi daca ne lasa complet pe mana unora ca ei!!!

Angela
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Martie 2009, ora 15:05

La noile alegeri nu va mai fi acest presedinte si gasca sa, e gata....

PACIFISTA

299 mesaje

Postat pe: 22 Martie 2009, ora 18:41

La cite minciuni si scandaluri,inscenari si magarii a facut este normal sa plece,problema este ca baga Romania in gura flaminda a FMI ului si deturneaza imprumutul catre camarila,lasind romanii datori vinduti sa plateasca

Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati ! Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
Fosta membra 9am.ro

156 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 17:41

Saraca minte omeneasca.

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 17:42

Saraca minte omeneasca

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 23 Martie 2009, ora 17:45

Din pacate , in prezent , nu exista nici un concurent redutabil impotriva lui Baselu la presedentie

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului AMERICA A SCAPAT DE BOSCHET,ROMANIA CIND SCAPA DE BASESCU ?
Mergi la: