back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Ce parere aveti despre arestarea generalilor stanculescu si chitac?

 


 
Pagini: << 3 4 5 6 7 Sari la pagina:
 
9am175157

89 mesaje
Membru din: 30/11/2009
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 19:19

parerea mea nu prea conteaza, dar daca tot e de dat cu parerea atunci sa stiti ca pe linga ei ar trebui sa mai stea inca vreo citeva mii de fosti securisti si cu Iliescu in frunte, atunci ai putea spune ca s-a facut pe jumatate dreptate.


Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Membru din: 10/06/2009
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 00:46

De la: 9am080917_petrea, la data 2010-01-01 20:47:37Vizavi de aceasta regie eftina asa cum arata si ceilalti participanti la opinie ,vreau sa spun ca problema este oarecum delicata .Atita timp cit oficialii ROMANI nu au taria sa recunoasca ca momentul DECEMBRIE 1989 nu afost o revolta spontana asa cum suntem de 20 ani intoxicati ci o schimbare de regim planificata si organizata cu multa atentie cu ceva ani in urma si intimplarea face ca acest lucru sa coincida succesiv tuturor schimbarilor de regim din lagarul socialist .Necazul a fost ca structurile militare existente la acea data erau impartite in categorii de personal .Dintre acestia doar capii lor care aveau acces la secrete de stat si secrete stricte de importanta deosebita poate ca puteau sa ajunga la anumite forme de informatii .Participarea la aceasta darmare de sistem a fost riscanta ,periculoasa exista riscul ca reusita sa nu existe si-a pus cineva intrebarea ce se putea intimpla cu combatantii .In cei priveste pe cei doi generali ei erau in slujba tarii sub juramant militar si se subordonau unor structuri ale statului .Ei au transmis mai departe niste ordine primite la disperare din partea oficialilor de la acea data .Daca justitia ar dori sa faca dreptate in aceasta situatie ar trebui luate in calcul urmatoarele :
- Romania avea la acea data un guvern , ministri , secretari de stat etc. peronaje care aveau obligatii stabilite prin reglementari clare cum trebuie procedat in situatii de criza ce masuri se impun ,cine executa ,cine raspunde ,etc. nimeni nu a facut pina acum vreo referire la astea ,sunt zeci si sute de personaje care ar trebui anchetate si trase la raspundere de la cei care au intocmit instructiunile ,cei care le-au aprobat cei care le-au pus in aplicare pentru ca in anumite masuri ei toti au incalcat in primul rind constitutia ROMANIEI la acea data si o serie de reglementari internationale la care ROMANIA era parte la acea data ,privind drepturile omului .
- Romania avea la conducere o structura politica organizata pe diferite niveluri PCR , UTC ,etc .Mai marii acestei structuri aveau responsabilitati clare privind politica statului Roman de la acea data .Ori toate instantele arata cu degetul la o mina de ''FRAIERI ""Ceausescu ,Chitac , Stanculescu probabil Guse daca nu murea .
- Hotaririle majore privind politica statului la acea data erau transate in Marea Adunare Nationala ,de ce la momentul Timisoara membrii Marii Adunari Nationale nu au cerut structurilor de la putere o adunare extraordinara pentru a desbate evenimentele si a se lua masuri ? Pentru ca marea lor majoritate nu erau straini de ce urma sa se intimple marea lor majoritate erau chiar superinteresati se aceasta schimbare ca furasera ca in codru si nu puteau sa se afiseze si sa beneficieze de rodul muncii lor si furaciunilor facute decit daca se schimba sistemul ,basca erau cu miinile pina la coate in averile statului la acea data si era simplu ca buna ziua ca odata schimbat sistemul ei aveau intietate la impartirea bunurilor .
Asa ca judecarea acestor doi generali a coror vina nu este decit aceia ca s-au aflat la locul nepotrivit intr-un moment nepotrivit pentru e executa o sarcina de partid ,una de serviciu si cel mai mult executarea unui ordin militar,este o mare pacaleala atit pentru poporul Roman cit si pentru oficialii Europeni si massmedia internationala care solicitasera un raspuns la CINE SE FACE VINOVAT DE ATROCITATILE DE LA TIMISOARA ?
Personal consider ca judecarea si condamnarea acestor doi generali este o facatura o prosteala pe fata ,care nu aduce nici o reparatie morala sau materiala familiilor celor care au avut de suferit ,mai pot sa cred ca intre autoritatile actuale si cei doi generali poate exista si o intelegere tacida pentru a inchide gura fraierilor din ROMANIA si si mai fraierilor din UE si MASSMEDIA internationala pentru ca nu i-am vazut prea afectati de aceasta sentinta.
Asa ca JUSTITIA ROMANEASCA ori e depasita de evenimente si nu e capabila sa faca o cercetare pe masura implicarii sociale a acelor evenimente din ROMANIA anilor 1989 ,ori e clar ca e unealta strimba a puterii si face jocul murdar a acestora .
ASA CA ROMANII AR FACE BINE SA UITE ACELE EVENIMENTE NEPLACUTE ALE PERIOADEI 1989 - 1995 DIN ISTORIA POPORULUI ROMAN PENTRU CA TOTUL SI TOATE NU AU FOST ALTCEVA DECIT O MARE MANIPULARE SOCIALA FACUTE CU MARE ISCUSINTA DE FOSTII SMECHERI DE LA VIRF ,GUVERN , PCR , MAREA ADUNARE NATIONALA ,CONSILII JUDETENE SI COMUNALE .
AIA TREBUIE JUDECATI ,AIA TREBUIE VERIFICATI LA SINGE DE UNDE AU AVERILE , DE CE NU AU FACUT CE ERA SCRIS IN DOCUMENTELE DE PARTID SI DE STAT DE LA ACEA VREME ,DE CE STAREA NATIUNII LA ACEA VREME ERA DE NESUPORTAT .
ACESTI 2 GENERALI NU AU FOST DECIT SIMPLE ROTITE ALE UNUI MARE ANGRENAJ CARE A RAMAS NEIDENTIFICAT ,NEVERICAT ,NEJUDECAT SI CARE OPEREAZA NESTINGHERIT IN CONTINUARE .ADICA ACESTIA AU FOST NISTE PIESE DINTR-UN SISTEM CARE AU FOST INLOCUITE DISCRET CU ALTELE .
CONCLUZIE ::DRAGA JUSTITIE ROMANEASCA CIND VEI ADUCE LA JUDECATA ACEST SISTEM SI CIND VEI DISPUNE MASURI CORECTE REPARATORII PENTRU CEI CE AU SUFERIT - PENTRU CA CERTIFICATE DE REVOLUTIONAR SI ALTE DREPTURI NUMAI CINE NU A VRUT NU A LUAT

ASTA E ! CRED CA AR TREBUI SA NE TREZIM LA REALITATE CA DE NU NE PASTE UN MARE PERICOL


regie...ieftina...cu i


Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Membru din: 10/06/2009
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 00:57

In loc sa aberam pe forum ce pregatiti suntem noi la capitolul revolutii , mai bine ne-am uita asa...unii la atii pe strada...sa vedem , ne mai recunoastem...? Voi nu stiu din prizma caror fapte sau povesti , vorbiti, eu atunci , militar fiind , am fost acolo...Care va mai aduceti aminte , dar cu adevarat trairile de groaza din acele clipe......SI PENTRU CE ?... Vai voua , generatii urmatoare , de nu veti invata din greselile inaintasilor vostri...SPUNETI NU RAZBOIULUI , SPUNETI NU VIOLENTEI !! Si poate, o sa va fie viata mai dulce decat a noastra , si poate , veti scapa rasa umana de stres,de panica,de frica...ASA SA V-AJUTE DUMNEZEU !! Dar nu asta , de tot il pomenesc unii si altii , ci ALA ... care o SA-L descoperiti voi.....

Raporteaza abuz de limbaj
anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Membru din: 18/12/2009
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 13:50

De la: camioneros70, la data 2010-01-04 00:57:07In loc sa aberam pe forum ce pregatiti suntem noi la capitolul revolutii , mai bine ne-am uita asa...unii la atii pe strada...sa vedem , ne mai recunoastem...? Voi nu stiu din prizma caror fapte sau povesti , vorbiti, eu atunci , militar fiind , am fost acolo...Care va mai aduceti aminte , dar cu adevarat trairile de groaza din acele clipe......SI PENTRU CE ?... Vai voua , generatii urmatoare , de nu veti invata din greselile inaintasilor vostri...SPUNETI NU RAZBOIULUI , SPUNETI NU VIOLENTEI !! Si poate, o sa va fie viata mai dulce decat a noastra , si poate , veti scapa rasa umana de stres,de panica,de frica...ASA SA V-AJUTE DUMNEZEU !! Dar nu asta , de tot il pomenesc unii si altii , ci ALA ... care o SA-L descoperiti voi.....




Ai dreptate....ca fost soldat poate stii mai multe,..poate nu stii nimic.
Dar revolutie,...razboi ...ar trebui sa nu mai fie pe pamant....
Dar exista o industrie a armamentului....si armamentul trebuie vandut.
Exista un angrenaj intreg,...Cum sa supravietuiasca?????

PACE PE PAMANT.... PACE IN INTREAGA LUME...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

2700 mesaje
Membru din: 10/06/2009
Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 14:11

PACE ! NU RAZBOIULUI ! PAAAAAAAAAACEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!
Aoleu ,am strigat cam tare!! M-o fi auzit careva???

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1078 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Ianuarie 2010, ora 15:33

Da. Toti.

Raporteaza abuz de limbaj
CIPRIOTU

1445 mesaje
Membru din: 9/11/2008
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 02:44

De la: 9am175157, la data 2010-01-03 19:19:58 parerea mea nu prea conteaza, dar daca tot e de dat cu parerea atunci sa stiti ca pe linga ei ar trebui sa mai stea inca vreo citeva mii de fosti securisti si cu Iliescu in frunte, atunci ai putea spune ca s-a facut pe jumatate dreptate.
Parerea mea este ca langa ei trebuie sa stea ,basecu ,manivela,hrebe,bordureanu,lenciile,mischii,hrebenciucii,pesedeii,pedeleii,peneleii,traseistii,manelistii,bolsevicii,comunistii,matusiile,bordurenii,asfaltisti ,astupatorii de gropi din strada cu canciocul,securistii.parlamentarii,ministrii,presedintii,prefectii,primarii,judecatorii,,procororii,gheneralii,plini de namol,aia facuti la apelu de seara ,miliardarii de hartie,bancherii,directorii de intreprinderi,demolate,vandute gratis,devalizatorii bancilor,fabricilor,combinatelor,padurilor,drumurilor,cailor ferate,,sistemelor de irigatii,flotelor,maritime,fluviale,de pescuit,mineraliere,petroliere,flota de instalatiide foraj marin,,hotii,manglitorii,turnatorii,,presedintii de consilii judetene,de dupa lovitura din 89,militienii si altii.

Raporteaza abuz de limbaj
anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Membru din: 18/12/2009
Postat pe: 10 Ianuarie 2010, ora 16:15

De la: tielenti, la data 2010-01-10 02:44:53
De la: 9am175157, la data 2010-01-03 19:19:58 parerea mea nu prea conteaza, dar daca tot e de dat cu parerea atunci sa stiti ca pe linga ei ar trebui sa mai stea inca vreo citeva mii de fosti securisti si cu Iliescu in frunte, atunci ai putea spune ca s-a facut pe jumatate dreptate.
Parerea mea este ca langa ei trebuie sa stea ,basecu ,manivela,hrebe,bordureanu,lenciile,mischii,hrebenciucii,pesedeii,pedeleii,peneleii,traseistii,manelistii,bolsevicii,comunistii,matusiile,bordurenii,asfaltisti ,astupatorii de gropi din strada cu canciocul,securistii.parlamentarii,ministrii,presedintii,prefectii,primarii,judecatorii,,procororii,gheneralii,plini de namol,aia facuti la apelu de seara ,miliardarii de hartie,bancherii,directorii de intreprinderi,demolate,vandute gratis,devalizatorii bancilor,fabricilor,combinatelor,padurilor,drumurilor,cailor ferate,,sistemelor de irigatii,flotelor,maritime,fluviale,de pescuit,mineraliere,petroliere,flota de instalatiide foraj marin,,hotii,manglitorii,turnatorii,,presedintii de consilii judetene,de dupa lovitura din 89,militienii si altii.





Daca o luam pe calea arborilor genealogici????

Mai ramane ceva, cineva din aceasta lume????

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Membru din: 11/08/2009
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 16:40

De la: xyz, la data 2010-01-04 15:33:42Da. Toti.




Ar trebui sa fie arestati toti generalii de armata si securitate care aveau acest grad la revolutie !


Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 16:45

De la: karpov, la data 2010-02-19 16:40:50
De la: xyz, la data 2010-01-04 15:33:42Da. Toti.




Ar trebui sa fie arestati toti generalii de armata si securitate care aveau acest grad la revolutie !

La fel au facut si rusii dupa razboi cu armata romina. Au fost dati afara toti care au luptat contra rusiei.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Membru din: 11/08/2009
Postat pe: 19 Februarie 2010, ora 16:59

De la: nastasemihail, la data 2010-02-19 16:45:24
De la: karpov, la data 2010-02-19 16:40:50
De la: xyz, la data 2010-01-04 15:33:42Da. Toti.




Ar trebui sa fie arestati toti generalii de armata si securitate care aveau acest grad la revolutie !

La fel au facut si rusii dupa razboi cu armata romina. Au fost dati afara toti care au luptat contra rusiei.




Generalii de care am amintit eu au luptat impotriva poporului roman !


Raporteaza abuz de limbaj
eugenb

1794 mesaje
Membru din: 8/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Februarie 2010, ora 16:41

Ar trebui sa veniti cu "date concrete", ca altfel nu va baga in seama nici unul (general sau ... "user"). Prima operatiune ar fi sa-i amintiti pe toti generalii respectivi (si daca cunoasteti si de cand este general cu atat mai bine), ca sa nu se supere vreunul din ei sau unul dintre ... subordonatii lor, care pot avea o parere "Pro" sau "Contra" dumneavoastra. Nu credeti ?

Raporteaza abuz de limbaj
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Februarie 2010, ora 04:33

De la: karpov, la data 2010-02-19 16:59:49
De la: nastasemihail, la data 2010-02-19 16:45:24
De la: karpov, la data 2010-02-19 16:40:50
De la: xyz, la data 2010-01-04 15:33:42Da. Toti.




Ar trebui sa fie arestati toti generalii de armata si securitate care aveau acest grad la revolutie !

La fel au facut si rusii dupa razboi cu armata romina. Au fost dati afara toti care au luptat contra rusiei.




Generalii de care am amintit eu au luptat impotriva poporului roman !

Exact acesta a fost si motivul distrugerii armatei romine care a luptat spre est. Ca a fost contra. Si multi au refuzat sa lupte contra germanilor, dupa ce au luptat cu ei. De fapt i-a tras si familia la vatra. Ca luptasera vreo 3 ani.
Dar nu au facut ca si cu polonezii, ca noi mai si luptasem contra invers. I-a lasat la vatra in masa, fara drepturi. Dupa ce murisera vreo 500000-700000, datele fiind incerte.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
CIPRIOTU

1445 mesaje
Membru din: 9/11/2008
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 00:03

NU VEDETI CA ASTIA FAC BASCALIE DE NOI,DUPA CE CA-I TIN CA LA HOTEL GRATIS ,SUNT TRATATI IN SPITAL GRATIS LE MAI DAU SI DRUMUL SA SE RECREEZE ,BA CA-S BOLNAVI BA CA NU LI-SE MAI RIDICA , SI UITEASA TRECE TIMPUL SI EI NICI NU SIMT NIMIC ,BANII FURATI,VIETI DISTRUSE ,NU AU GRIJA ZILEI DE MAINE ,IN SCHIMB PROSTIMEA RABDA DE FOAME ,LIPSA DE BANI PENTRU MEDICAMENTE,SINUCIDERI,CRIME ,JAFURI SI ASTA ESTE DATORITA CONDUCERII NOASTRE ,DE STAT SI DE PARTID,MANDRIA NOASTRA NATIONALA,AVEM SI NOI ELITELE NOASTRE MONDIALE ,SUNTEM CEI MAI RAPIZI SI IUTI DE MANA,IN A AJUNGE MILIARDARI FARA SA PRODUCI CEVA PALPABIL,DIN CARE SA SE VADA,NOI SUNTEM CAMPIONI LA DEMOLARI SI TRANSFERAREA BANILOR FURATI IN BANCILE STRAINE.,DUPA CUM AM SPUS MAI SUS CU EI ACOLO TREBUIE SA STEA CEL PUTIN TOTI PARLAMENTARII,MINISTRII,PRESEDINTII,JUDECATORII,PROCORORII,GHENERALII,PREFECTII,PRIMARII,PRES CONS JUDET,MILITIENII DIRECTORII DE FABRICI DEMOLATE,FALIMENTATE,DE BANCI DISPARUTE,MILIARDARII CARE NU-SI JUSTIFICA AVERILE SI BINENTELES ASTIA ENUMERATI CARE AU AVERI NEJUSTIFICABILE PRECUM SI NEAMURILE SAU PRIETENII CU AVERI NEJUSTIFICABILE.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Membru din: 21/11/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Februarie 2010, ora 05:17

De la: eugenb, la data 2010-02-20 16:41:13Ar trebui sa veniti cu "date concrete", ca altfel nu va baga in seama nici unul (general sau ... "user"). Prima operatiune ar fi sa-i amintiti pe toti generalii respectivi (si daca cunoasteti si de cand este general cu atat mai bine), ca sa nu se supere vreunul din ei sau unul dintre ... subordonatii lor, care pot avea o parere "Pro" sau "Contra" dumneavoastra. Nu credeti ?
AI DREPTATE EUGENE,OAMENII TREBUIE JUDECATI IN FUNCTIE DE FAPTELE CONCRET SAVARSITE,NU IN FUNCTIE DE SIMPATII SAU ANTIPATII

Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
adyhd1969

773 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 3 Martie 2010, ora 09:15

www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

Raporteaza abuz de limbaj
broscuta_super_verde

1273 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Noiembrie 2010, ora 20:35


Raporteaza abuz de limbaj
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Membru din: 11/06/2010
Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 00:19


Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

173 mesaje
Membru din: 23/10/2010
Oras: Arad

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 09:39

De la: adyhd1969, la data 2010-03-03 09:15:51www.variantacojocaru.ro scoate tabelul , aduna semnaturi de la vecinii tai , apoi trimite lista cu semnaturi la OTV urmareste in fiecare dupaamiaza OTV daca NOI nu ne SALVAM NIMENI NU O VA FACE

Hai, Tu! Mai mare aberatie nu am gasit pe acest forum! Mi-ar placea sa nu fie doar o smecherie de-a lui Diaconescu dar oricare om normal s-ar intreba: De unde va lua banii si in cat timp ne-ar veni randul?
Chitac a murit! Dumnezeu sa-i ierte faptele pentru ca noi nu putem!

Raporteaza abuz de limbaj
Nimic nu e mai frumos ca visul! Samuel.
cristianvitu

732 mesaje
Membru din: 6/05/2009
Oras: Ploiesti

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 09:56

mai ...nu stiu, cum sa va spun?... celor ce credeti o asemenea bazaconie ! cum mama dracului, in saracia voastra si a mea puteti crede ca vine unu` si-ti da douajdamii da euroi ...ha?! asa ca te cheama nu stiu cum si ai pus o semnatura pe un tabel!...NU VEZI CA ESTI " MANI-PULIT", regulat la pielea goala..."fraiere care esti"...doamneee! voi ce dracu ati invatat de la parinti, de la scoala, de la viata?!...cum puteti inghiti asemenea lucruri? TREZITI-VAAAAA! nu mai asteptati cu mana intinsa si telecomanda dupa voi, inclusiv la baie...ca nu va da nimeni nimic! NIMENI ma! ati ramas blocati pe vremea comunistilor cand va duceati la Partid si cereati?... de 20 de ani votati ca prostii tot timpul! o clipa nu ganditi decat la burta voastra, care orice ati face tot goala sta...nu va ganditi ca aveti copii, care -unii- au copii...ce dracu le lasam ma?..v-ati bolunzit la minte de tot?!

...m-am adresat TUTUROR si...nimanui....

Raporteaza abuz de limbaj
de omnia dubitandum
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Membru din: 25/04/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 12:28


Foarte buna...acum Chitac a murit... caut sentimentul crestinesc ,,despre morti numai bine" ...nu gasesc absolut nimic...nu cred ca a ispasit, nu gasesc iertare pentru el.

Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje
Membru din: 25/04/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Noiembrie 2010, ora 13:32

De la: cristianvitu, la data 2010-11-02 09:56:11mai ...nu stiu, cum sa va spun?... celor ce credeti o asemenea bazaconie ! cum mama dracului, in saracia voastra si a mea puteti crede ca vine unu` si-ti da douajdamii da euroi ...ha?! asa ca te cheama nu stiu cum si ai pus o semnatura pe un tabel!...NU VEZI CA ESTI " MANI-PULIT", regulat la pielea goala..."fraiere care esti"...doamneee! voi ce dracu ati invatat de la parinti, de la scoala, de la viata?!...cum puteti inghiti asemenea lucruri? TREZITI-VAAAAA! nu mai asteptati cu mana intinsa si telecomanda dupa voi, inclusiv la baie...ca nu va da nimeni nimic! NIMENI ma! ati ramas blocati pe vremea comunistilor cand va duceati la Partid si cereati?... de 20 de ani votati ca prostii tot timpul! o clipa nu ganditi decat la burta voastra, care orice ati face tot goala sta...nu va ganditi ca aveti copii, care -unii- au copii...ce dracu le lasam ma?..v-ati bolunzit la minte de tot?!

...m-am adresat TUTUROR si...nimanui....


Eu n-am nici o treaba cu asta...si daca ar da multi navala, cred ca nu ar tot reveni cu anuntul...

Raporteaza abuz de limbaj
Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Pagini: << 3 4 5 6 7 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE PARERE AVETI DESPRE ARESTAREA GENERALILOR STANCULESCU SI CHITAC?
Mergi la: