back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Ce parere aveti despre arestarea generalilor stanculescu si chitac?

 


 
Pagini: << 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
 
Fosta membra 9am.ro

981 mesaje
Membru din: 12/07/2009
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 16:00

De la: eugenb, la data 2009-09-05 15:04:09Draga administrator, vedeti ca userul "Romanita" face o publicitate (mascata) unei alte firme (pe banii dumneavoastra).

ex. "Magazin online de covoare

8000 covoare manuale de calitate Prețuri competitive,livrare rapidă!

www.CarpetVista.ro/Covoare"

Rog luati masurile care se impun impotriva acestui user, care este total impotriva acestui Forum. Multumesc !


Cata perspicacitate! Te-asi si prins....


Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Membru din: 24/03/2009
Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 16:11

Ce sa-i faci? Tiganii tot cu afacerile lor!


broscuta_super_verde

1273 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 5 Septembrie 2009, ora 17:45

De la: 999florin, la data 2009-09-05 03:25:24Interviu cu NICOLAE DURAC, fost ofițer,membru fondator al Comitetului de Acțiune pentru Democratizarea Armatei

Autor: George Schinteie (george.schinteie@opiniatimisoarei.ro) Opinii: 2
Interviu cu NICOLAE DURAC, fost ofițer,membru fondator al Comitetului de Acțiune pentru Democratizarea Armatei

Care este opinia dumneavoastră în legătură cu condamnarea generalilor Victor Atanasie Stănculescu și Mihai Chițac?
Este o glumă!

De ce o glumă?
În mai 2006 am fost chemat ca martor în procesul lor. Și atunci, ca și acum, am avut și am o mare nedumerire: dacă luăm logica Parchetului Militar, ordinele s-au transmis ierarhic, de la ministrul Vasile Milea până jos, la cea mai mică unitate. Vinovații trebuiau luați în încrengătură, nu numai cei de la unitate, iar la mijloc să-i introduci pe cei doi!

Acordați circumstanțe atenuante celor doi generali?
Nici un procuror militar și, probabil, nici cei civili nu vor pune în discuție problema cea mai importantă și anume „Instrucțiunile M 44”, de mobilizare. Eu n-am avut voie să vorbesc despre ele până în 2005! Semnasem un angajament, pentru că am participat la întocmirea unui plan de mobilizare României. Când s-a dat alarma de lupt㠄Radu cel Frumos”, au intrat în vigoare aceste instrucțiuni. Și acum, vinovăția și nevinovăția se pot judeca numai pe baza acestora. În ele sunt clar detaliate activitățile desfășurate la alarma de luptă cu acest indicativ.

Cine a dat ordinele atunci?
Din 1990 și până azi, toată lumea a cerut judecarea și condamnarea celor doi generali. Tot de atunci încerc să explic un lucru foarte important: toate ordinele care s-au dat au fost pe linie ierarhică, de la ministrul Vasile Milea, prin intermediul șefului Marelui Stat Major, Iulian Gușă. Câtă vreme toate ordinele au fost primite de la ministrul Apărării Naționale, în care, după unele documente, se precizeaz㠄se trage”, toți cei care au transmis ori au executat aceste ordine sunt vinovați. Pentru Timișoara, principalul vinovat este Vasile Milea, care acum este considerat erou.

Sunt sau nu vinovați cei doi generali?
Nu aveau cum să fie scăpați. Ei erau în centrul atenției, mai ales că avuseser㠄activități” la Timișoara. Stănculescu a avut neșansa că a revenit în fruntea Ministerului Apărării Naționale. La fel și Mihai Chițac. Cea mai mare prostie a lui este că a preluat funcția de ministru de interne. Dacă ne gândim bine, Armata a vrut să aibă o aureolă. Să nu fie condamnată instituția, ci doar câțiva indivizi.

Și nu a fost așa?
S-a primit ordin militar și atunci instituția este vinovată. Întreaga armată română a primit ordin de represiune de la însuși ministrul Apărării Naționale. În aceste condiții nu poți să nu implici instituția...

Cu alte cuvinte, nu doar ei sunt vinovați, ci întreaga armată?
Cum a fost condamnat comunismul, așa ar trebui condamnate instituțiile militare: Securitate, Miliție, Armată. Nimeni nu se poate scuza prin faptul că a executat niște ordine.

Totuși, mai în amănunt, ce au însemnat „Instrucțiunile M 44”?
În baza lor s-au întocmit toate documentele alarmelor de luptă parțială și generală. Alarma cu indicativul „Radu cel Frumos” era o alarmă de luptă parțială și se referea la acoperirea frontierelor de stat. Nimeni nu putea să facă altceva decât se stipula în Instrucțiunile M 44. Toată lumea cunoștea aceste instrucțiuni. S-a pus în aplicare planul și ni s-a spus că suntem atacați de Ungaria. După ce am fost înarmați, din ordinul lui Iulian Gușă, am fost trimiși să împânzim orașul și să ocupăm dispozitivele. Am fost singurul ofițer de la Regimentul Mecanizat, cea mai puternică forță din Timișoara, care s-a opus. În Instrucțiuni era scris clar: „Pentru restabilirea ordinii publice se folosesc unitățile subordonate Ministerului de Interne”, nicidecum armata. Mi s-a ordonat: „Iei comanda Batalionului 2 Infanterie și mergi în oraș pentru a executa ordinele primite!” M-am opus, și am fost arestat de către comandantul de atunci, Ștefan Ștefan!

Sub ce motiv?
Mi-a reproșat c㠄suntem atacați”,„comunismul este în pericol” ș.a., m-a dezarmat și mi-a repartizat santinelă, pentru că s-au gândit că dacă mă duc în arestul cazărmii, exista riscul să-i conving pe soldați să mă elibereze, iar la arestul garnizoanei, unde au vrut să mă trimită, era plin de civili arestați.

Pentru că erați în sistem, vă întreb, avea mai mare încredere Ceaușescu în Armată, decât în Securitate?
Ceaușescu nu avea încredere în nimeni! Avea însă încredere în câțiva oameni, printre care și Vasile Milea. Pe vremea aceea, toți cei care ocupau funcții importante erau numiți pe alte criterii decât cele de specialitate.

Cât ați stat arestat?
Din 18 decembrie până în 22 decembrie 1989.

Ați trecut prin momente grele?
În 22 decembrie, seara. După apariția la televizor a lui Mircea Dinescu, am spus să dăm tabloul lui Ceaușescu jos, iar Ștefan Ștefan a îndreptat pistolul spre mine.

Pe străzi, din 20 decembrie, se scanda „Armata e cu noi!”
Se spune că în 20 decembrie armata a fost cu poporul. Jos, la nivel de in­divizi, da! La nivel de comandă, nu! S-a primit ordin cu indicativul „Tunetul și Fulgerul”, ca în data de 21 sau 22 decembrie, când vor primi ordin, să atace Piața Operei, și nici pasăre să nu scape! S-a făcut un plan foarte amănunțit cu tot armamentul și tehnica militară!

Cine a dat ordinul?
Tot ministrul Vasile Milea! Iar în 22 decembrie, toți din unitate, cu excepția unora care începuseră să chicotească, erau pregătiți să atace Piața Operei. Cei puțini au fost trecuți pe linie moartă, iar cei zeloși, după fuga lui Ceaușescu au plecat entuziaști spre Piața Operei. Asta este marea revoluție militară! Așa au pactizat ei cu populația.

A fost revoluție sau lovitură de stat?
Din perspectivă militară, eu spun că dacă a condus la o schimbare de regim, a fost revoluție. Este adevărat, prin preluarea puterii de către Ion Iliescu, multă lume spune că nu a fost revoluție...

Condamnarea lui Stănculescu și Chițac nu reprezintă o diversiune pentru a-l scăpa pe Ion Iliescu?
Tărăgănarea acestor procese, 285, după câte am înțeles de la Parchetul Militar, nesoluționate încă din 1990, a fost cu intenție. Chiar și dosarul meu în care apar ca parte vătămată, fiind arestat de șeful de stat major, pentru că nu am executat, chipurile, un ordin aberant a tărăgănat. Eu susțin că, dimpotrivă, eu am dorit să se execute ordinul conform Instrucțiunilor! Dacă se respectau, nu murea nimeni, pentru că forțele de ordine nu făceau față. Stănculescu și Chițac au fost în centrul atenției tocmai pentru a stopa celelalte dosare din revoluție, dosare cu adevărat grele.
Au trecut destui ani, au apărut noi generații, spuneți-mi ce a fost CADA și ce a vrut să facă?
Comitetul de Acțiune pentru Demo­cratizarea Armatei a luptat nu pentru destabilizarea ei, cum s-a spus, ci pentru destalinizarea ei.

A avut viață scurtă...
Da! Datorită generalului Stănculescu și altor câțiva din jurul lui, cum a fost și Mircea Chelaru. În ianuarie 1990, am scris un articol, în care spuneam că generali implicați au primit funcții importante în noile structuri. Ministrul Apărării, generalul Nicolae Militaru, m-a chemat și mi-a propus funcția de comandant al Școlii Militare de Geniu de la Râmnicu Vâlcea, ca să tac. Eram gata să accept, dar i-am cerut să-mi arate un singur cadru militar implicat în evenimente și care a fost trecut în rezervă. Atunci a ridicat tonul și nu mi-a mai acordat funcția.

CADA a apărut la Timișoara ?
Da, la Timișoara, dar a fost scandal mare, au vrut să ne aresteze.

Cum vă considerați acum, victimă sau erou?
Victimă, dar au fost alte situații!

Când v-au arestat, ce-a fost, curaj sau nesupunere la ordin?
Există un articol din regulamentul disciplinei militare care spune foarte clar: „când un militar nu poate executa un ordin, raportează comandantului despre aceasta!” Eu am raportat că nu pot să execut un asemenea ordin ilegal. Eram un om care încerca să-i facă să intre în legalitate.

După ce ați înființat CADA, v-au dat afară din armată?
Am scris o scrisoare deschisă, în care acuzam menținerea în funcții a generalilor și ofițerilor implicați în revoluție. Iosif Costinaș a citit-o la postul de radio Europa Liberă. După o zi, în 5 decembrie 1990, am fost trecut în rezervă!

Pe ce motiv?
Propunerea de trecere în rezervă suna așa: „Abatere de la ordinea și disciplina militară”, iar motivarea: „Periclitarea siguranței naționale, întrucât a susținut ca România să fie integrată în structurile nord-atlantice”.

Cu ce drepturi v-au trecut în rezervă?
Absolut fără nici un drept.

Ați acceptat această situație? Nu ați revendicat reîncadrarea în armată?
Ba da, în 2003!

De ce așa târziu?
Nu eram încă pregătit. Și mai e ceva. Demaraseră acțiunile de aderare a României atât la structurile nord-atlantice, cât și la Uniunea Europeană. Până în 2003, dacă îi acționam în instanță nu aveam nici o șansă.

Cine v-a ajutat să vă căutați dreptatea în justiție?
Eu singur. Am găsit, la Librăria „Humanitas”, Codul de procedură civilă și l-am citit atent. Am făcut cerere la Ministerul Apărării Naționale, să-mi pună la dispoziție ordinul de trecere în rezervă, pe care nu mi-l înmânaseră, eu nesemnând nici măcar ordinul de zi pentru luare la cunoștință. Dacă semnam acel ordin, însemna că recunosc. Pe acest viciu de procedură, am acționat în instanță.

Ce ați revendicat?
Recunoașterea vechimii, repunerea în drepturi la gradul și funcția pe care le-aș fi avut dacă nu eram trecut în rezervă. Și daune morale, în valoare de zece miliarde lei vechi.
Instanța mi-a oferit daune morale pentru că n-am putut să dovedesc daunele materiale. Echivalentul a 298.000 de euro.

Cine a plătit acești bani?
Ministerul Apărării Naționale, care ulterior s-a îndreptat asupra comandanților vinovați de trecerea mea în rezervă.

Cât a durat procesul?
Până în 2006. Iar în 2007, am primit și drepturile de pensie, retroactiv.

Au dispărut dintre noi revoluționarii Ion Monoran, George Șerban, unul chiar în condiții misterioase, Iosif Costinaș. Cum vă explicați?
În tot ce-am citit despre revoluții, nu am găsit una în care cei care au un adevărat ideal, cred în principii, să fi preluat puterea. În România, din 1990, sunt aceiași oameni la putere. Hai să luăm un exemplu de tânăr, Titus Corlățean, de la PSD. Este isteț, citit, are charismă, vorbește bine, gândește foarte rapid, dar, din păcate are aceleași vorbe goale ca și Iliescu. Politicienii versați au început să-i atragă pe cei cărora le pot transmite viciile lor. Toți sunt o apă și un pământ. Nimeni nu poate să treacă peste un anumit prag.

Trăiți cu frică?
Ar cam fi trebuit să trăiesc cu frică din 1990. Mi-a fost frică în momentul în care am fost arestat, până la căderea lui Ceaușescu.

De ce nu s-a vrut aflarea adevărului?
Care adevăr, în afară de cel matematic, se știe în lume? Cea mai mare manipulare este atunci când spui minciuni presărate cu câteva adevăruri. În 1989, este adevărat, au existat elemente străine; au existat și spioni. Un spion are un adevărat statut. Își construiește într-o țară o stare socială de invidiat. Nu din punct de vedere material, ci profesional. El nu-și periclitează statutul ca să se ducă și să instige la ieșirea în stradă. Au acționat foarte discret, poate și pentru viitoarea putere care trebuia să preia comanda statului.

Cum vedeți clasa politică de azi?
Prin prisma lui Titus Corlățean. Dacă nu te simt că vei fi cu ei la hoții, manipulări și afaceri, nu poți răzbate. Ce cred eu?! Dacă PD-L câștigă la alegeri doar 5%, prim-ministrul va fi de la ei.

Ce vă face să credeți asta?
Antecedentele președintelui Băsescu, la primăria capitalei, când cerea consiliul de partea lui. Mai ales acum, când este vot uninominal, cu mulți care și-au băgat bani serioși ca să ajungă în Parlament, credeți că nu se va forma o majoritate care să susțină un prim-ministru propus de Traian Băsescu?

Ce credeți despre aleșii locali?
Este multă mafie în administrația locală!

Cum vedeți Timișoara anului 2008?
Cu încă o benzinărie într-un parc, cu defrișări, cu alte construcții, cu alte tunuri, cu o administrație care nu se ocupă efectiv de administrare, ci mai mult de buzunarele fiecăruia, cu un Telpark jecmănitor, pe ai căror acționari nu-i cunosc, cu construcții improprii și ilegale în plin centrul orașului...

Revenind la ideea de început, credeți că Iliescu, vinovat fiind pentru ce a făcut în decembrie 1989, va plăti vreodată?
El era prea preocupat de preluarea puterii. Este vinovat prin oamenii care l-au înconjurat. Unul dintre cei mai duri este Gelu Voican Voiculescu. A fost eminența cenușie. Se ocupa atât de Securitate cât și de Miliție. El ar trebui să fie luat și cercetat. Cât despre adevăr, nu cred că-l vom afla vreodată!
Opinii

• Bonhomme

Extraordinara luciditatea acestui om. De politicieni ca el ar avea nevoie Romania.

• DAN

foarte bun articol!

FELICITARI AUTORULUI SI INTERVIEVATULUI.

Care e opinia ta ?


Opinia mea e ca " user-ul romanita" face muci toate subiectele de pe forum dupa cum ii dicteaza "inspiratia". De parca n-am sti ce provenienta are tactica asta. .Rusinica !


Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje
Membru din: 13/02/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 14:57

Prea multă lume a uitat deja. Prea repede, prea ușor, martirii libertății au ieșit din viețile noastre pentru a intra în ceața istoriei. Ne considerăm importanți, puternici, atotcunoscători și, totuși, suntem atât de mici, de lași, de insignifianți. Tocmai de aceea în fiecare decembrie e timpul să ne plecăm capul și să ne gândim, măcar o clipă, la cei ce nu mai sunt.

EROII NU MOR NICIODATĂ



Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
vladidec

851 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 15:01

RAMONANITA, TI-AI SCHIMBAT NUMELE SAU MI SE PARE MIE ??? Ti-am zis ca va fi ultima ta postare si nu m-ai crezut....sper sa vb mai frumos acum....


Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Membru din: 21/11/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Decembrie 2009, ora 01:20

CINE CONTINUA ACEST TOPIC???


toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
9am175157

89 mesaje
Membru din: 30/11/2009
Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 07:26

parerea mea poate nu conteaza d ar pentru gen Stanculescu este o nedreptate ce se intimpla pentru ca
si datorita lui am putut scapa de Ceausescu in privinta lui Chitac nu ma pronunt pentru ca el a condus un
aparat represiv si poate isi merita soarta.


Fosta membra 9am.ro

149 mesaje
Membru din: 3/12/2009
Oras: Iasi

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 15:09

De la: , la data 2008-11-06 01:20:24EPISODUL 1:PREGATIRILE SI ADEVARUL DESPRE TIMISOARA-Numai un naiv sau romantic incurabil mai poate crede astazi ca tot ce s-a petrecut in Romania in decembrie 1989 a pornit doar asa din mania poporului.Daca tot sustinem ca dorim a fi un stat capitalist,cu o economie de piata,trebuie sa intelegem ca a afirma azi ca Ceausescu a fost dat jos de popor este o idee de stanga si falsa.El,poporul sau mai bine zis o parte a populatiei[poporul era un termen generic la invatamantul politic pt.a desmna populatia Romaniei],a avut un simplu rol intr-o piesa bine regizata.Daca ceausescu ar fi fost oleaca mai destept si ar fi dat oamenilor mancare,caldura in case,program mai ca lumea la televizor precum si posibilitatea de a calatori in interiorul cel putin al lagarului socialist si de a face bisnita cu diverse produse,nu s-ar fi gasit prea multi sa iasa in strada si aici intervine norocul nostru,deoarece Ceausescu a fost un simplu taran,prost,ingamfat si incapatanat,daca nu era asa ,el oricum trebuia sa pice si atunci ar fi urmat o interventie masiva si armata straina.Amintiti-va cei care mai stiati cate ceva ce dislocari de trupe aveau rusii la granite in acea perioada,chipurile pt.aplicatii,asadar se astepta semnalul de intrare in tara,o tradare mica din partea ARMATEI ROMANE,lucru hotarat in strainatate si al carui ACORD FINAL S-A DAT LA MALTA.PT.toate acestea ,trebuia creata o stare de tensiune in randul populatiei,favorabila schimbarii,la care in inconstienta sa ,a contribuit insusi geniul carpatilor,prin masurile aberante luate.Deocamdata atat,urmeaza mai pe larg,in urmatoarea scriere a mea sa dezbatem cazul MIRCEA RACEANU si cazul LAZSLO TOKES, VA URMA



DRAGA MEA SCUZ-AM CA TE CONTRAZIC DAR REVOLUTIA DIN 89 ERA PROGRAMATA SI ASTA O STIU DE LA BATRINI CARE LUCARU IN SECURITATE. O ALTA CHESTIUNE CARE NU O STI E CA REVOLUTIA A INCEPUT CU 2SAU 4 ZILE MAI DEVREME DECAT ERA PREVAZUTA. UN ALTA AMNANUT CARE NU-L STITI SI CARE IL STIU TOT DIN SURAS SIGURA E CA REVOLUTIA TREBUIA SA INCEAPA LA IASI(MAI EXACT LA TEATRU NATIONAL) SI NU LA TIMISOARA.......SA VA MAI SPUN CA PE ATUNCI MILITIA UMBLA PE STRAZI SI TOT CE VEDEA MIA MULT DE 2-3PERSOANE INCERCA SA LE DEZBINE. REVOLUTIA AVEA 4 PUNCTE KEYE UNDE TREBUIA SA INCEPA ...IASI-TIMISOARA--.BUCURESTI TG. MURES.TE MI ANUNT CA SECURITATE DE LA ACEA VREME STIA DE REVOLTA CARE O SA IASA


Fosta membra 9am.ro

149 mesaje
Membru din: 3/12/2009
Oras: Iasi

Postat pe: 5 Decembrie 2009, ora 15:17

CEI 2 GENERALI ISI MERITA SOARTA PE DEPLIN . SA NU MAI PUNEM LA SOCOTEALA CA EI AI PRIMIT INFORMATI DIREC DE LA SURSA ..STATUL MAJOR ..DECI ERAU LA CURENT CU CE SE INTAMPLA SI CE ERA SA SE INTAMPLE. IAR ACEASTA SURSA SE POATE AFLA DEOARECE IN MApN ESTE UN DEPARTAMENT UNDE SE CASEASA DOCUMENTELE SECRETE SI CELE CARE INTRA IN ORDIN...DERTAMNET CARE RASPUNDE DOR IN FATA COMANDANTULUI SUPREM.....DECI .....I SI MERITA SOARTA


Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Membru din: 21/11/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 16:06

De la: ultimulDoN, la data 2009-12-05 15:09:40
De la: , la data 2008-11-06 01:20:24EPISODUL 1:PREGATIRILE SI ADEVARUL DESPRE TIMISOARA-Numai un naiv sau romantic incurabil mai poate crede astazi ca tot ce s-a petrecut in Romania in decembrie 1989 a pornit doar asa din mania poporului.Daca tot sustinem ca dorim a fi un stat capitalist,cu o economie de piata,trebuie sa intelegem ca a afirma azi ca Ceausescu a fost dat jos de popor este o idee de stanga si falsa.El,poporul sau mai bine zis o parte a populatiei[poporul era un termen generic la invatamantul politic pt.a desmna populatia Romaniei],a avut un simplu rol intr-o piesa bine regizata.Daca ceausescu ar fi fost oleaca mai destept si ar fi dat oamenilor mancare,caldura in case,program mai ca lumea la televizor precum si posibilitatea de a calatori in interiorul cel putin al lagarului socialist si de a face bisnita cu diverse produse,nu s-ar fi gasit prea multi sa iasa in strada si aici intervine norocul nostru,deoarece Ceausescu a fost un simplu taran,prost,ingamfat si incapatanat,daca nu era asa ,el oricum trebuia sa pice si atunci ar fi urmat o interventie masiva si armata straina.Amintiti-va cei care mai stiati cate ceva ce dislocari de trupe aveau rusii la granite in acea perioada,chipurile pt.aplicatii,asadar se astepta semnalul de intrare in tara,o tradare mica din partea ARMATEI ROMANE,lucru hotarat in strainatate si al carui ACORD FINAL S-A DAT LA MALTA.PT.toate acestea ,trebuia creata o stare de tensiune in randul populatiei,favorabila schimbarii,la care in inconstienta sa ,a contribuit insusi geniul carpatilor,prin masurile aberante luate.Deocamdata atat,urmeaza mai pe larg,in urmatoarea scriere a mea sa dezbatem cazul MIRCEA RACEANU si cazul LAZSLO TOKES, VA URMA



DRAGA MEA SCUZ-AM CA TE CONTRAZIC DAR REVOLUTIA DIN 89 ERA PROGRAMATA SI ASTA O STIU DE LA BATRINI CARE LUCARU IN SECURITATE. O ALTA CHESTIUNE CARE NU O STI E CA REVOLUTIA A INCEPUT CU 2SAU 4 ZILE MAI DEVREME DECAT ERA PREVAZUTA. UN ALTA AMNANUT CARE NU-L STITI SI CARE IL STIU TOT DIN SURAS SIGURA E CA REVOLUTIA TREBUIA SA INCEAPA LA IASI(MAI EXACT LA TEATRU NATIONAL) SI NU LA TIMISOARA.......SA VA MAI SPUN CA PE ATUNCI MILITIA UMBLA PE STRAZI SI TOT CE VEDEA MIA MULT DE 2-3PERSOANE INCERCA SA LE DEZBINE. REVOLUTIA AVEA 4 PUNCTE KEYE UNDE TREBUIA SA INCEPA ...IASI-TIMISOARA--.BUCURESTI TG. MURES.TE MI ANUNT CA SECURITATE DE LA ACEA VREME STIA DE REVOLTA CARE O SA IASA
nu am pretins ca le stiu pe toate,iti multumesc frumos pt. aprecierea cu ,,draga mea'', daca zici ca sti mai multe,te-as ruga frumos sa ni le impartasesti,anticipat mii de multumiri,,DRAGA TA''


toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Membru din: 21/11/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Decembrie 2009, ora 16:07

Se spune ca cei care-si uita istoria sunt condamnati sa o repete. De aceea va invit la o analiza , poate lunga si complexa , e venimentelor din 89.
Si ar fi bine sa incepem cu inceputul , analizand conditiile existente in tara in perioada premergatoare evenmentelor din decembrie 89 :

1. Care au fost motivele iesirii in strada ? Era Timisoara orasul in care oamenii aveau motiv de a iesi in strada ? Era Timisoara orasul in care o astfel de revolta ar fi avut sorti de izbanda (si daca nu ...de ce a fost ales acest oras ?) ?Eu cred ca nu...
2. Care era situatia psiho-sociala a populatiei de atunci ? Erau existente conflicte sociale si nemultumiri masive care sa faca populatia sa treaca la actiuni de strada , violente ? Eu cred ca nu...
3. Se simteau romanii atat de nefericiti incat sa-si riste libertatea si viata pentru a-l demite pe Ceausescu , sub forma aceasta a violentelor de strada ?Eu cred ca nu... Si in definitiv , care a fost filmul real al evenimentelor (sa punem cap la cap aceste evenimente si sa vedem ce iese ...)?
4.Care a fst motivatia fortelor externe care au generat *revolutia* ? Caderea lui Ceausescu si scaparea poporului roman de un dictator? Eu cred ca a fost ceva mai mult si mai grav ?
5. Cat de departe trebuie sa mergem in urma , in istorie , pentru a identifica cauzele si vinovatii care au deturnat Romania de la drumul ei liberal din anii 70 ?
6.Si nu in ultimul rand intrebarea , deja celebra : Ce-am dorit si ce-am ajuns ?
E Romania mai libera ca atunci , sunt romanii mai fericiti si mai liberi ca atunci , sunt umilintele si constrangerile de azi mai mici ca atunci ?

Va invit la o analiza clara si pertinenta , cu dovezi , cu logica, cu argumente si mult bun simt. Aprecieri pe care le-am vazut pana acum ,(de genul : tarfa , dictatorul , politrucii , activistii, securistii-teroristi ) nu sunt decat sabloane impuse de o cultura si o educatie care nu este a noastra , a romanilor . Ele fac parte din arsenalul de lupta al razboiului psihologic.
Va propun sa depasim acest nivel mediatic , sa analizam rece si obiectiv lucrurile - pentru ca din pacate , in contextul actual international,situatia se poate repeta.


toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
ban_zoltan

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Cluj

Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 23:44

nu va faceti probleme
nu vor fi condamnati,deoarece se ascund dupa niste boli netratabile in penitenciar
si cu ce ma incalzeste ca stiu ca sunt viniovati iar ei vor fi condamnati post mortem


Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Membru din: 21/11/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 10:24

De la: ban_zoltan, la data 2009-12-21 23:44:48nu va faceti probleme
nu vor fi condamnati,deoarece se ascund dupa niste boli netratabile in penitenciar
si cu ce ma incalzeste ca stiu ca sunt viniovati iar ei vor fi condamnati post mortem
si ce daca vor sta la parnaie,ADEVARUL tot nu se va afla,io vreau sa aflu adevarul si abia appoi sa-i judecam pe cei vinovati


toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
9am31337

1 mesaj
Membru din: 14/11/2009
Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 17:26

De la: , la data 2008-11-04 06:40:06VREAU SA AFLU PARERILE VOASTRE SINCERE SI ARGUMENTATE,FARA PARTIZANAT DE NICI UN FEL DESPRE ACESTE ARESTARI,PRECUM SI DESPRE CELE INTAMPLATE IN TIMPUL REVOLUTIEI,FAPTE TRAITE DE VOI,DE PRIETENII VOSTRI,DE PARINTII VOSTRI SAU PUR SI SIMPLU AUZITE SAU CITITE
exact de asta merge tara aia asa cum merge ...ca in loc sa va uitati catre viitor ati ramas intepeniti in trecut... ptiuuu...ce mai conteaza ce a fost ... mergi mai departe!


Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Membru din: 21/11/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 08:53

De la: 9am31337, la data 2009-12-23 17:26:14
De la: , la data 2008-11-04 06:40:06VREAU SA AFLU PARERILE VOASTRE SINCERE SI ARGUMENTATE,FARA PARTIZANAT DE NICI UN FEL DESPRE ACESTE ARESTARI,PRECUM SI DESPRE CELE INTAMPLATE IN TIMPUL REVOLUTIEI,FAPTE TRAITE DE VOI,DE PRIETENII VOSTRI,DE PARINTII VOSTRI SAU PUR SI SIMPLU AUZITE SAU CITITE
exact de asta merge tara aia asa cum merge ...ca in loc sa va uitati catre viitor ati ramas intepeniti in trecut... ptiuuu...ce mai conteaza ce a fost ... mergi mai departe!
noi mergem mai departe,DA cand vor avansa si politicienii nostri,precum si toti slugoii lor???


toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Membru din: 21/11/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 16:09



toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Membru din: 21/11/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 06:31

CRACIUN FERICIT SI LUMINOS !


toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
hercules67

14 mesaje
Membru din: 10/11/2008
Oras: Galati

Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 12:26

as dori sai lase sa isi traiasca ultimile clipe in libertate ca eu cred ca merita acel lucru si daca am fost pacatosi si nu am respectat nici o lege la zarva impusa in 89 putem si acum sa intelegem macar in ultimul ceas ca trebuiau judecati acei care au fost executati dar vad ca nu sa dorit acest lucru de cei vinovati
care a facut armata ci nu care sa folosit de ea poate intelege un ordin sa ne uitam in trecut la cei mai temuti criminali de la auswit de ex scz pt scris daca am greseli nu au fost executati asa ca la noi oare de ce? sa avem in vedere si alta optiune sa judecam si apoi sa executam pe adevaratii vinovati si sa nu ne folosim de straini in tara noastra sa facem dreptate sau sa fim pusi in functie va multumesc cu respect un om care a zis parerea lui


Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Membru din: 21/11/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 13:33

Sculați, voi oropsiți ai vieții,
Voi, osîndiți la foame, sus!
Să fiarbă-n inimi răzvrătirea,
Să-nceapă al lumii vechi apus!
Sfîrșiți odată cu trecutul negru,
Sculați, popor de osîndiți!
Azi nu sînteți nimic în lume,
Luptați ca totul voi să fiți!

Hai la lupta cea mare,
Rob cu rob să ne unim,
Internaționala
Prin noi s-o făurim!


Sculați, nu-i nici o mîntuire
În regi, ciocoi sau dumnezei!
Unire, muncitori, unire,
Și lumea va scăpa de ei!
Prea mult ne-au despuiat tîlharii
Ce-n lume, lux, desfrîu se scald:
Să ne unim toți proletarii,
Să batem fierul cît e cald!

Hai la lupta cea mare,
Rob cu rob să ne unim,
Internaționala
Prin noi s-o făurim!


Țărani și muncitori, noi sîntem
Partidul, mare muncitor!
Pămîntul este-al celor harnici,
Cei leneși plece unde vor!
Cînd vulturi lacomi, corbi de pradă,
N-or mai pluti nori negri-n vînt,
Pe cer luci-va-ntotdeauna
Al înfrățirii soare sfînt.

Hai la lupta cea mare,
Rob cu rob să ne unim,
Internaționala
Prin noi s-o făurïm!

Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje
Membru din: 21/11/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 13:33

LA MULTI ANI !!!

Raporteaza abuz de limbaj
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Gigy

12 mesaje
Membru din: 21/06/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 20:34

Vizavi de aceasta regie eftina asa cum arata si ceilalti participanti la opinie ,vreau sa spun ca problema este oarecum delicata .Atita timp cit oficialii ROMANI nu au taria sa recunoasca ca momentul DECEMBRIE 1989 nu afost o revolta spontana asa cum suntem de 20 ani intoxicati ci o schimbare de regim planificata si organizata cu multa atentie cu ceva ani in urma si intimplarea face ca acest lucru sa coincida succesiv tuturor schimbarilor de regim din lagarul socialist .Necazul a fost ca structurile militare existente la acea data erau impartite in categorii de personal .Dintre acestia doar capii lor care aveau acces la secrete de stat si secrete stricte de importanta deosebita poate ca puteau sa ajunga la anumite forme de informatii .Participarea la aceasta darmare de sistem a fost riscanta ,periculoasa exista riscul ca reusita sa nu existe si-a pus cineva intrebarea ce se putea intimpla cu combatantii .In cei priveste pe cei doi generali ei erau in slujba tarii sub juramant militar si se subordonau unor structuri ale statului .Ei au transmis mai departe niste ordine primite la disperare din partea oficialilor de la acea data .Daca justitia ar dori sa faca dreptate in aceasta situatie ar trebui luate in calcul urmatoarele :
- Romania avea la acea data un guvern , ministri , secretari de stat etc. peronaje care aveau obligatii stabilite prin reglementari clare cum trebuie procedat in situatii de criza ce masuri se impun ,cine executa ,cine raspunde ,etc. nimeni nu a facut pina acum vreo referire la astea ,sunt zeci si sute de personaje care ar trebui anchetate si trase la raspundere de la cei care au intocmit instructiunile ,cei care le-au aprobat cei care le-au pus in aplicare pentru ca in anumite masuri ei toti au incalcat in primul rind constitutia ROMANIEI la acea data si o serie de reglementari internationale la care ROMANIA era parte la acea data ,privind drepturile omului .
- Romania avea la conducere o structura politica organizata pe diferite niveluri PCR , UTC ,etc .Mai marii acestei structuri aveau responsabilitati clare privind politica statului Roman de la acea data .Ori toate instantele arata cu degetul la o mina de ''FRAIERI ""Ceausescu ,Chitac , Stanculescu probabil Guse daca nu murea .
- Hotaririle majore privind politica statului la acea data erau transate in Marea Adunare Nationala ,de ce la momentul Timisoara membrii Marii Adunari Nationale nu au cerut structurilor de la putere o adunare extraordinara pentru a desbate evenimentele si a se lua masuri ? Pentru ca marea lor majoritate nu erau straini de ce urma sa se intimple marea lor majoritate erau chiar superinteresati se aceasta schimbare ca furasera ca in codru si nu puteau sa se afiseze si sa beneficieze de rodul muncii lor si furaciunilor facute decit daca se schimba sistemul ,basca erau cu miinile pina la coate in averile statului la acea data si era simplu ca buna ziua ca odata schimbat sistemul ei aveau intietate la impartirea bunurilor .
Asa ca judecarea acestor doi generali a coror vina nu este decit aceia ca s-au aflat la locul nepotrivit intr-un moment nepotrivit pentru e executa o sarcina de partid ,una de serviciu si cel mai mult executarea unui ordin militar,este o mare pacaleala atit pentru poporul Roman cit si pentru oficialii Europeni si massmedia internationala care solicitasera un raspuns la CINE SE FACE VINOVAT DE ATROCITATILE DE LA TIMISOARA ?
Personal consider ca judecarea si condamnarea acestor doi generali este o facatura o prosteala pe fata ,care nu aduce nici o reparatie morala sau materiala familiilor celor care au avut de suferit ,mai pot sa cred ca intre autoritatile actuale si cei doi generali poate exista si o intelegere tacida pentru a inchide gura fraierilor din ROMANIA si si mai fraierilor din UE si MASSMEDIA internationala pentru ca nu i-am vazut prea afectati de aceasta sentinta.
Asa ca JUSTITIA ROMANEASCA ori e depasita de evenimente si nu e capabila sa faca o cercetare pe masura implicarii sociale a acelor evenimente din ROMANIA anilor 1989 ,ori e clar ca e unealta strimba a puterii si face jocul murdar a acestora .
ASA CA ROMANII AR FACE BINE SA UITE ACELE EVENIMENTE NEPLACUTE ALE PERIOADEI 1989 - 1995 DIN ISTORIA POPORULUI ROMAN PENTRU CA TOTUL SI TOATE NU AU FOST ALTCEVA DECIT O MARE MANIPULARE SOCIALA FACUTE CU MARE ISCUSINTA DE FOSTII SMECHERI DE LA VIRF ,GUVERN , PCR , MAREA ADUNARE NATIONALA ,CONSILII JUDETENE SI COMUNALE .
AIA TREBUIE JUDECATI ,AIA TREBUIE VERIFICATI LA SINGE DE UNDE AU AVERILE , DE CE NU AU FACUT CE ERA SCRIS IN DOCUMENTELE DE PARTID SI DE STAT DE LA ACEA VREME ,DE CE STAREA NATIUNII LA ACEA VREME ERA DE NESUPORTAT .
ACESTI 2 GENERALI NU AU FOST DECIT SIMPLE ROTITE ALE UNUI MARE ANGRENAJ CARE A RAMAS NEIDENTIFICAT ,NEVERICAT ,NEJUDECAT SI CARE OPEREAZA NESTINGHERIT IN CONTINUARE .ADICA ACESTIA AU FOST NISTE PIESE DINTR-UN SISTEM CARE AU FOST INLOCUITE DISCRET CU ALTELE .
CONCLUZIE ::DRAGA JUSTITIE ROMANEASCA CIND VEI ADUCE LA JUDECATA ACEST SISTEM SI CIND VEI DISPUNE MASURI CORECTE REPARATORII PENTRU CEI CE AU SUFERIT - PENTRU CA CERTIFICATE DE REVOLUTIONAR SI ALTE DREPTURI NUMAI CINE NU A VRUT NU A LUAT

ASTA E ! CRED CA AR TREBUI SA NE TREZIM LA REALITATE CA DE NU NE PASTE UN MARE PERICOL


G.P
Gigy

12 mesaje
Membru din: 21/06/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Ianuarie 2010, ora 20:47

Vizavi de aceasta regie eftina asa cum arata si ceilalti participanti la opinie ,vreau sa spun ca problema este oarecum delicata .Atita timp cit oficialii ROMANI nu au taria sa recunoasca ca momentul DECEMBRIE 1989 nu afost o revolta spontana asa cum suntem de 20 ani intoxicati ci o schimbare de regim planificata si organizata cu multa atentie cu ceva ani in urma si intimplarea face ca acest lucru sa coincida succesiv tuturor schimbarilor de regim din lagarul socialist .Necazul a fost ca structurile militare existente la acea data erau impartite in categorii de personal .Dintre acestia doar capii lor care aveau acces la secrete de stat si secrete stricte de importanta deosebita poate ca puteau sa ajunga la anumite forme de informatii .Participarea la aceasta darmare de sistem a fost riscanta ,periculoasa exista riscul ca reusita sa nu existe si-a pus cineva intrebarea ce se putea intimpla cu combatantii .In cei priveste pe cei doi generali ei erau in slujba tarii sub juramant militar si se subordonau unor structuri ale statului .Ei au transmis mai departe niste ordine primite la disperare din partea oficialilor de la acea data .Daca justitia ar dori sa faca dreptate in aceasta situatie ar trebui luate in calcul urmatoarele :
- Romania avea la acea data un guvern , ministri , secretari de stat etc. peronaje care aveau obligatii stabilite prin reglementari clare cum trebuie procedat in situatii de criza ce masuri se impun ,cine executa ,cine raspunde ,etc. nimeni nu a facut pina acum vreo referire la astea ,sunt zeci si sute de personaje care ar trebui anchetate si trase la raspundere de la cei care au intocmit instructiunile ,cei care le-au aprobat cei care le-au pus in aplicare pentru ca in anumite masuri ei toti au incalcat in primul rind constitutia ROMANIEI la acea data si o serie de reglementari internationale la care ROMANIA era parte la acea data ,privind drepturile omului .
- Romania avea la conducere o structura politica organizata pe diferite niveluri PCR , UTC ,etc .Mai marii acestei structuri aveau responsabilitati clare privind politica statului Roman de la acea data .Ori toate instantele arata cu degetul la o mina de ''FRAIERI ""Ceausescu ,Chitac , Stanculescu probabil Guse daca nu murea .
- Hotaririle majore privind politica statului la acea data erau transate in Marea Adunare Nationala ,de ce la momentul Timisoara membrii Marii Adunari Nationale nu au cerut structurilor de la putere o adunare extraordinara pentru a desbate evenimentele si a se lua masuri ? Pentru ca marea lor majoritate nu erau straini de ce urma sa se intimple marea lor majoritate erau chiar superinteresati se aceasta schimbare ca furasera ca in codru si nu puteau sa se afiseze si sa beneficieze de rodul muncii lor si furaciunilor facute decit daca se schimba sistemul ,basca erau cu miinile pina la coate in averile statului la acea data si era simplu ca buna ziua ca odata schimbat sistemul ei aveau intietate la impartirea bunurilor .
Asa ca judecarea acestor doi generali a coror vina nu este decit aceia ca s-au aflat la locul nepotrivit intr-un moment nepotrivit pentru e executa o sarcina de partid ,una de serviciu si cel mai mult executarea unui ordin militar,este o mare pacaleala atit pentru poporul Roman cit si pentru oficialii Europeni si massmedia internationala care solicitasera un raspuns la CINE SE FACE VINOVAT DE ATROCITATILE DE LA TIMISOARA ?
Personal consider ca judecarea si condamnarea acestor doi generali este o facatura o prosteala pe fata ,care nu aduce nici o reparatie morala sau materiala familiilor celor care au avut de suferit ,mai pot sa cred ca intre autoritatile actuale si cei doi generali poate exista si o intelegere tacida pentru a inchide gura fraierilor din ROMANIA si si mai fraierilor din UE si MASSMEDIA internationala pentru ca nu i-am vazut prea afectati de aceasta sentinta.
Asa ca JUSTITIA ROMANEASCA ori e depasita de evenimente si nu e capabila sa faca o cercetare pe masura implicarii sociale a acelor evenimente din ROMANIA anilor 1989 ,ori e clar ca e unealta strimba a puterii si face jocul murdar a acestora .
ASA CA ROMANII AR FACE BINE SA UITE ACELE EVENIMENTE NEPLACUTE ALE PERIOADEI 1989 - 1995 DIN ISTORIA POPORULUI ROMAN PENTRU CA TOTUL SI TOATE NU AU FOST ALTCEVA DECIT O MARE MANIPULARE SOCIALA FACUTE CU MARE ISCUSINTA DE FOSTII SMECHERI DE LA VIRF ,GUVERN , PCR , MAREA ADUNARE NATIONALA ,CONSILII JUDETENE SI COMUNALE .
AIA TREBUIE JUDECATI ,AIA TREBUIE VERIFICATI LA SINGE DE UNDE AU AVERILE , DE CE NU AU FACUT CE ERA SCRIS IN DOCUMENTELE DE PARTID SI DE STAT DE LA ACEA VREME ,DE CE STAREA NATIUNII LA ACEA VREME ERA DE NESUPORTAT .
ACESTI 2 GENERALI NU AU FOST DECIT SIMPLE ROTITE ALE UNUI MARE ANGRENAJ CARE A RAMAS NEIDENTIFICAT ,NEVERICAT ,NEJUDECAT SI CARE OPEREAZA NESTINGHERIT IN CONTINUARE .ADICA ACESTIA AU FOST NISTE PIESE DINTR-UN SISTEM CARE AU FOST INLOCUITE DISCRET CU ALTELE .
CONCLUZIE ::DRAGA JUSTITIE ROMANEASCA CIND VEI ADUCE LA JUDECATA ACEST SISTEM SI CIND VEI DISPUNE MASURI CORECTE REPARATORII PENTRU CEI CE AU SUFERIT - PENTRU CA CERTIFICATE DE REVOLUTIONAR SI ALTE DREPTURI NUMAI CINE NU A VRUT NU A LUAT

ASTA E ! CRED CA AR TREBUI SA NE TREZIM LA REALITATE CA DE NU NE PASTE UN MARE PERICOL


G.P
anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Membru din: 18/12/2009
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 12:45

De la: 9am080917_petrea, la data 2010-01-01 20:47:37Vizavi de aceasta regie eftina asa cum arata si ceilalti participanti la opinie ,vreau sa spun ca problema este oarecum delicata .Atita timp cit oficialii ROMANI nu au taria sa recunoasca ca momentul DECEMBRIE 1989 nu afost o revolta spontana asa cum suntem de 20 ani intoxicati ci o schimbare de regim planificata si organizata cu multa atentie cu ceva ani in urma si intimplarea face ca acest lucru sa coincida succesiv tuturor schimbarilor de regim din lagarul socialist .Necazul a fost ca structurile militare existente la acea data erau impartite in categorii de personal .Dintre acestia doar capii lor care aveau acces la secrete de stat si secrete stricte de importanta deosebita poate ca puteau sa ajunga la anumite forme de informatii .Participarea la aceasta darmare de sistem a fost riscanta ,periculoasa exista riscul ca reusita sa nu existe si-a pus cineva intrebarea ce se putea intimpla cu combatantii .In cei priveste pe cei doi generali ei erau in slujba tarii sub juramant militar si se subordonau unor structuri ale statului .Ei au transmis mai departe niste ordine primite la disperare din partea oficialilor de la acea data .Daca justitia ar dori sa faca dreptate in aceasta situatie ar trebui luate in calcul urmatoarele :
- Romania avea la acea data un guvern , ministri , secretari de stat etc. peronaje care aveau obligatii stabilite prin reglementari clare cum trebuie procedat in situatii de criza ce masuri se impun ,cine executa ,cine raspunde ,etc. nimeni nu a facut pina acum vreo referire la astea ,sunt zeci si sute de personaje care ar trebui anchetate si trase la raspundere de la cei care au intocmit instructiunile ,cei care le-au aprobat cei care le-au pus in aplicare pentru ca in anumite masuri ei toti au incalcat in primul rind constitutia ROMANIEI la acea data si o serie de reglementari internationale la care ROMANIA era parte la acea data ,privind drepturile omului .
- Romania avea la conducere o structura politica organizata pe diferite niveluri PCR , UTC ,etc .Mai marii acestei structuri aveau responsabilitati clare privind politica statului Roman de la acea data .Ori toate instantele arata cu degetul la o mina de ''FRAIERI ""Ceausescu ,Chitac , Stanculescu probabil Guse daca nu murea .
- Hotaririle majore privind politica statului la acea data erau transate in Marea Adunare Nationala ,de ce la momentul Timisoara membrii Marii Adunari Nationale nu au cerut structurilor de la putere o adunare extraordinara pentru a desbate evenimentele si a se lua masuri ? Pentru ca marea lor majoritate nu erau straini de ce urma sa se intimple marea lor majoritate erau chiar superinteresati se aceasta schimbare ca furasera ca in codru si nu puteau sa se afiseze si sa beneficieze de rodul muncii lor si furaciunilor facute decit daca se schimba sistemul ,basca erau cu miinile pina la coate in averile statului la acea data si era simplu ca buna ziua ca odata schimbat sistemul ei aveau intietate la impartirea bunurilor .
Asa ca judecarea acestor doi generali a coror vina nu este decit aceia ca s-au aflat la locul nepotrivit intr-un moment nepotrivit pentru e executa o sarcina de partid ,una de serviciu si cel mai mult executarea unui ordin militar,este o mare pacaleala atit pentru poporul Roman cit si pentru oficialii Europeni si massmedia internationala care solicitasera un raspuns la CINE SE FACE VINOVAT DE ATROCITATILE DE LA TIMISOARA ?
Personal consider ca judecarea si condamnarea acestor doi generali este o facatura o prosteala pe fata ,care nu aduce nici o reparatie morala sau materiala familiilor celor care au avut de suferit ,mai pot sa cred ca intre autoritatile actuale si cei doi generali poate exista si o intelegere tacida pentru a inchide gura fraierilor din ROMANIA si si mai fraierilor din UE si MASSMEDIA internationala pentru ca nu i-am vazut prea afectati de aceasta sentinta.
Asa ca JUSTITIA ROMANEASCA ori e depasita de evenimente si nu e capabila sa faca o cercetare pe masura implicarii sociale a acelor evenimente din ROMANIA anilor 1989 ,ori e clar ca e unealta strimba a puterii si face jocul murdar a acestora .
ASA CA ROMANII AR FACE BINE SA UITE ACELE EVENIMENTE NEPLACUTE ALE PERIOADEI 1989 - 1995 DIN ISTORIA POPORULUI ROMAN PENTRU CA TOTUL SI TOATE NU AU FOST ALTCEVA DECIT O MARE MANIPULARE SOCIALA FACUTE CU MARE ISCUSINTA DE FOSTII SMECHERI DE LA VIRF ,GUVERN , PCR , MAREA ADUNARE NATIONALA ,CONSILII JUDETENE SI COMUNALE .
AIA TREBUIE JUDECATI ,AIA TREBUIE VERIFICATI LA SINGE DE UNDE AU AVERILE , DE CE NU AU FACUT CE ERA SCRIS IN DOCUMENTELE DE PARTID SI DE STAT DE LA ACEA VREME ,DE CE STAREA NATIUNII LA ACEA VREME ERA DE NESUPORTAT .
ACESTI 2 GENERALI NU AU FOST DECIT SIMPLE ROTITE ALE UNUI MARE ANGRENAJ CARE A RAMAS NEIDENTIFICAT ,NEVERICAT ,NEJUDECAT SI CARE OPEREAZA NESTINGHERIT IN CONTINUARE .ADICA ACESTIA AU FOST NISTE PIESE DINTR-UN SISTEM CARE AU FOST INLOCUITE DISCRET CU ALTELE .
CONCLUZIE ::DRAGA JUSTITIE ROMANEASCA CIND VEI ADUCE LA JUDECATA ACEST SISTEM SI CIND VEI DISPUNE MASURI CORECTE REPARATORII PENTRU CEI CE AU SUFERIT - PENTRU CA CERTIFICATE DE REVOLUTIONAR SI ALTE DREPTURI NUMAI CINE NU A VRUT NU A LUAT

ASTA E ! CRED CA AR TREBUI SA NE TREZIM LA REALITATE CA DE NU NE PASTE UN MARE PERICOL






AI MULTA DREPTATE. TE FELICIT CA AI AVUT CURAJUL SA POSTEZI.
MILEA, STANCULESCU, GUSA mici angrenaje in sistemul schimbarii . GUSA a oprit invazia rusa,... invazia rosie... MILEA ,...a fost ucis,...un general de cariera nu se impusca in inima ...si lasa arma pe o masa,..ca el sa se aseze pe canapea..... STANCULESCU i-a convins pe Ceausesti sa urce in elicopter ca daca intaru in BUNCAR....COLONIE IRAKIANA ne numeam....
CHITAC securitate....alta treaba....


2010 UN AN MAI BUN si cu mai putine minciuni...


Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Membru din: 2/01/2010
Postat pe: 2 Ianuarie 2010, ora 19:12

De la: 999florin, la data 2009-09-07 14:57:47 Prea multă lume a uitat deja. Prea repede, prea ușor, martirii libertății au ieșit din viețile noastre pentru a intra în ceața istoriei. Ne considerăm importanți, puternici, atotcunoscători și, totuși, suntem atât de mici, de lași, de insignifianți. Tocmai de aceea în fiecare decembrie e timpul să ne plecăm capul și să ne gândim, măcar o clipă, la cei ce nu mai sunt.

EROII NU MOR NICIODATĂ


Raporteaza abuz de limbaj
anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Membru din: 18/12/2009
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 14:03

De la: 9am134623, la data 2010-01-02 19:12:01
De la: 999florin, la data 2009-09-07 14:57:47 Prea multă lume a uitat deja. Prea repede, prea ușor, martirii libertății au ieșit din viețile noastre pentru a intra în ceața istoriei. Ne considerăm importanți, puternici, atotcunoscători și, totuși, suntem atât de mici, de lași, de insignifianți. Tocmai de aceea în fiecare decembrie e timpul să ne plecăm capul și să ne gândim, măcar o clipă, la cei ce nu mai sunt.

EROII NU MOR NICIODATĂ





Cei mai multi au fost ucisi pe la spate in timp ce aprindeau lumanari in cinstea celor ucisi la Timisoara. Securitatea aflase de miscarea fortelor hortiste intrate in tara cu arme...
Ceausescu ceruse ajutor lui Sadam Husein... A uitat cand a trebuit sa intervina pentru salvarea unor romani nevinovati ,constructori in Irak... A uitat de datoriile Irakului....
Dar viata merge inainte si multe , multe....s-au uitat.

Raporteaza abuz de limbaj
anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Membru din: 18/12/2009
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 14:03

De la: 9am134623, la data 2010-01-02 19:12:01
De la: 999florin, la data 2009-09-07 14:57:47 Prea multă lume a uitat deja. Prea repede, prea ușor, martirii libertății au ieșit din viețile noastre pentru a intra în ceața istoriei. Ne considerăm importanți, puternici, atotcunoscători și, totuși, suntem atât de mici, de lași, de insignifianți. Tocmai de aceea în fiecare decembrie e timpul să ne plecăm capul și să ne gândim, măcar o clipă, la cei ce nu mai sunt.

EROII NU MOR NICIODATĂ





Cei mai multi au fost ucisi pe la spate in timp ce aprindeau lumanari in cinstea celor ucisi la Timisoara. Securitatea aflase de miscarea fortelor hortiste intrate in tara cu arme...
Ceausescu ceruse ajutor lui Sadam Husein... A uitat cand a trebuit sa intervina pentru salvarea unor romani nevinovati ,constructori in Irak... A uitat de datoriile Irakului....
Dar viata merge inainte si multe , multe....s-au uitat.

Raporteaza abuz de limbaj
anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Membru din: 18/12/2009
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 14:03

De la: 9am134623, la data 2010-01-02 19:12:01
De la: 999florin, la data 2009-09-07 14:57:47 Prea multă lume a uitat deja. Prea repede, prea ușor, martirii libertății au ieșit din viețile noastre pentru a intra în ceața istoriei. Ne considerăm importanți, puternici, atotcunoscători și, totuși, suntem atât de mici, de lași, de insignifianți. Tocmai de aceea în fiecare decembrie e timpul să ne plecăm capul și să ne gândim, măcar o clipă, la cei ce nu mai sunt.

EROII NU MOR NICIODATĂ





Cei mai multi au fost ucisi pe la spate in timp ce aprindeau lumanari in cinstea celor ucisi la Timisoara. Securitatea aflase de miscarea fortelor hortiste intrate in tara cu arme...
Ceausescu ceruse ajutor lui Sadam Husein... A uitat cand a trebuit sa intervina pentru salvarea unor romani nevinovati ,constructori in Irak... A uitat de datoriile Irakului....
Dar viata merge inainte si multe , multe....s-au uitat.

Raporteaza abuz de limbaj
anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Membru din: 18/12/2009
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 14:03

De la: 9am134623, la data 2010-01-02 19:12:01
De la: 999florin, la data 2009-09-07 14:57:47 Prea multă lume a uitat deja. Prea repede, prea ușor, martirii libertății au ieșit din viețile noastre pentru a intra în ceața istoriei. Ne considerăm importanți, puternici, atotcunoscători și, totuși, suntem atât de mici, de lași, de insignifianți. Tocmai de aceea în fiecare decembrie e timpul să ne plecăm capul și să ne gândim, măcar o clipă, la cei ce nu mai sunt.

EROII NU MOR NICIODATĂ





Cei mai multi au fost ucisi pe la spate in timp ce aprindeau lumanari in cinstea celor ucisi la Timisoara. Securitatea aflase de miscarea fortelor hortiste intrate in tara cu arme...
Ceausescu ceruse ajutor lui Sadam Husein... A uitat cand a trebuit sa intervina pentru salvarea unor romani nevinovati ,constructori in Irak... A uitat de datoriile Irakului....
Dar viata merge inainte si multe , multe....s-au uitat.

Raporteaza abuz de limbaj
anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Membru din: 18/12/2009
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 14:03

De la: 9am134623, la data 2010-01-02 19:12:01
De la: 999florin, la data 2009-09-07 14:57:47 Prea multă lume a uitat deja. Prea repede, prea ușor, martirii libertății au ieșit din viețile noastre pentru a intra în ceața istoriei. Ne considerăm importanți, puternici, atotcunoscători și, totuși, suntem atât de mici, de lași, de insignifianți. Tocmai de aceea în fiecare decembrie e timpul să ne plecăm capul și să ne gândim, măcar o clipă, la cei ce nu mai sunt.

EROII NU MOR NICIODATĂ





Cei mai multi au fost ucisi pe la spate in timp ce aprindeau lumanari in cinstea celor ucisi la Timisoara. Securitatea aflase de miscarea fortelor hortiste intrate in tara cu arme...
Ceausescu ceruse ajutor lui Sadam Husein... A uitat cand a trebuit sa intervina pentru salvarea unor romani nevinovati ,constructori in Irak... A uitat de datoriile Irakului....
Dar viata merge inainte si multe , multe....s-au uitat.

Raporteaza abuz de limbaj
anca_relu_upcmail_ro

477 mesaje
Membru din: 18/12/2009
Postat pe: 3 Ianuarie 2010, ora 14:03

De la: 9am134623, la data 2010-01-02 19:12:01
De la: 999florin, la data 2009-09-07 14:57:47 Prea multă lume a uitat deja. Prea repede, prea ușor, martirii libertății au ieșit din viețile noastre pentru a intra în ceața istoriei. Ne considerăm importanți, puternici, atotcunoscători și, totuși, suntem atât de mici, de lași, de insignifianți. Tocmai de aceea în fiecare decembrie e timpul să ne plecăm capul și să ne gândim, măcar o clipă, la cei ce nu mai sunt.

EROII NU MOR NICIODATĂ





Cei mai multi au fost ucisi pe la spate in timp ce aprindeau lumanari in cinstea celor ucisi la Timisoara. Securitatea aflase de miscarea fortelor hortiste intrate in tara cu arme...
Ceausescu ceruse ajutor lui Sadam Husein... A uitat cand a trebuit sa intervina pentru salvarea unor romani nevinovati ,constructori in Irak... A uitat de datoriile Irakului....
Dar viata merge inainte si multe , multe....s-au uitat.

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului CE PARERE AVETI DESPRE ARESTAREA GENERALILOR STANCULESCU SI CHITAC?
Mergi la: