back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Fenomene la limita cunoasterii

Pagini: << 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 >> Sari la pagina:

tobadornottobad

1292 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 09:02

De la: Denis, la data 2010-06-23 08:24:48
De la: Tycu, la data 2010-06-21 13:10:19
De la: adiuc, la data 2010-06-21 10:49:22pacat..., tocmai incepusem sa citesc zodiacul...
:

sml-happy0044: Si ? ceva probleme sentimentale ? sau numere sigure la loto ?

Domnule Tycu userul 9am181796din 15.02.2010 de pe topicul,,Romania incotro'' are nevoie de ajutorul dumneavoastra !Cu respect Denis!

pa-ra-cio-su! pa-ra-cio-su'!

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 11:23

De la: Denis, la data 2010-06-23 08:24:48
De la: Tycu, la data 2010-06-21 13:10:19
De la: adiuc, la data 2010-06-21 10:49:22pacat..., tocmai incepusem sa citesc zodiacul...
:

sml-happy0044: Si ? ceva probleme sentimentale ? sau numere sigure la loto ?

Domnule Tycu userul 9am181796din 15.02.2010 de pe topicul,,Romania incotro'' are nevoie de ajutorul dumneavoastra !Cu respect Denis!

Da, am vazut ! Multumesc !!!

Raporteaza abuz de limbaj
Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 11:35

De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-22 20:55:33
De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-22 20:09:57Ptr. Miºu : Orice despre Martyn Stubbs e bine-venit în dezbateri despre ... interceptãri ...

Ex. : www.youtube.com/watch?v=8Dro2CTqEhI[/quote]

Plus cã , dupã acest interviu ,la scurt timp, în mod misterios , Martyn a murit ....

Am vazut youtubele astea si am crezut ca esti la o varsta cand ai depasit domeniul SF ! Ma confunzi cu un pustan de la gradinita caruia ii place SF-ul ? Doar nu o sa cred ca era reala invazia de OZN-uri , sau ce spuneau cei de la adunarea aia ! Stii ca s-a tinut si congresul vrajitoarelor din lume ? -sa cred acum si in ele ? ?Asa sunt eu , sceptic , nu cred pana nu ating cu mana un OZN !!! Ca sfat, nu mai lua toate youtubele de pe net,mai cauta si realitatea !!!!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 11:39

De la: 9am076753, la data 2010-06-22 21:48:47
De la: royan32, la data 2010-06-21 14:16:14
De la: vladidec, la data 2010-06-18 15:28:25 A si o nota personala : ai observat cati oameni seamana (leit) intre ei ... oricine poate avea o sosie... suntem ca placuele de imatriculare ... folosim litere dar schimbate intre ele .. suntem zeci de persoane ce semanam intre noi dar difera alte caracteristici (statura, culoare ochilor, parului, etc insa alte caracteristici sunt identice) - nu stiu unde vreau sa ajung cu asta ... dar mi se pare interesant ...

or semana oamenii intre ei, e adevarat, poa' sa fie si de la caracteristicile transmise de la stramosi, dar cu toate astea fiecare este unic, cam ca girafele sau tigrii, sau orice animal care seamana dar nu e acelasi:))))))))))))))

De multe ori nici gemenii nu sant identici ......dar atunci..... ceilalti oameni ...?...........

Asa este ,unfenomen la limita cunoasterii este si faptul ca exista si gemeni din parinti diferiti !

Ticu
Nero_reloaded

736 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 12:35

De la: Tycu, la data 2010-06-23 11:35:32
De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-22 20:09:57Ptr. Miºu : Orice despre Martyn Stubbs e bine-venit în dezbateri despre ... interceptãri ...

Plus cã , dupã acest interviu ,la scurt timp, în mod misterios , Martyn a murit ....

Am vazut youtubele astea si am crezut ca esti la o varsta cand ai depasit domeniul SF ! Ma confunzi cu un pustan de la gradinita caruia ii place SF-ul ? Doar nu o sa cred ca era reala invazia de OZN-uri , sau ce spuneau cei de la adunarea aia ! Stii ca s-a tinut si congresul vrajitoarelor din lume ? -sa cred acum si in ele ? ?Asa sunt eu , sceptic , nu cred pana nu ating cu mana un OZN !!! Ca sfat, nu mai lua toate youtubele de pe net,mai cauta si realitatea !!!!!

Þi-am arãtat doar , ce tu nu crezi cã existã !... Nici în ruptul capului ....
Tu crezi orbeºte într-o ... carte .... veche ...
... ºi o mie ºi una de nopþi tot o carte veche este ºi nu mai este consideratã biblie ....
Aici vb de evidenþe reale , fãrã urmã de îndoieli . Lasã "vraja" cu vrãjitoarele , "serveºte-o" altcuiva ...
Iar eu sunt la vârsta când discern fantasticul de real !!
Tu nu !!
Cãci , dacã o carte impusã de un papã dupã cheful ºi vrerea lui pãmânteascã , este consideratã sfântã , de voi atotcunoscãtorii ... ... asta ce este , dacã nu fantasmagorie curatã ? ...
Mãcar aceºti oameni încearcã sã aducã ºi probe . Unul ca Martyn Stubbs a reuºit !!
Tu când ne faci cunoºtinþã cu Issus ???

PS. Îþi dau ºi un pont : În Mexic , þara cu cele mai multe rapoarte de observaþii filmate ale UFO din lume , din 1991 încoace ºi singura (cred) din lume în care Guvernul a recunoscut oficial prezenþa aparetelor de zbor extraterestre în spaþiul aerian , acolo deci , sunt cei mai mulþi oameni cu prenumele de Issus din lume ! Poþi sã ne prezinþi unul dintre aceia drept ...

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 17:08

De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-23 12:35:18

... ºi o mie ºi una de nopþi tot o carte veche este ºi nu mai este consideratã biblie ....
Aici vb de evidenþe reale , fãrã urmã de îndoieli . Lasã "vraja" cu vrãjitoarele , "serveºte-o" altcuiva ...
Tu nu !!
Cãci , dacã o carte impusã de un papã dupã cheful ºi vrerea lui pãmânteascã , este consideratã sfântã , de voi atotcunoscãtorii ... ... asta ce este , dacã nu fantasmagorie curatã ? ...
Mãcar aceºti oameni încearcã sã aducã ºi probe . Unul ca Martyn Stubbs a reuºit !!

PS. Îþi dau ºi un pont : În Mexic , þara cu cele mai multe rapoarte de observaþii filmate ale UFO din lume , din 1991 încoace ºi singura (cred) din lume în care Guvernul a recunoscut oficial prezenþa aparetelor de zbor extraterestre în spaþiul aerian , acolo deci , sunt cei mai mulþi oameni cu prenumele de Issus din lume ! Poþi sã ne prezinþi unul dintre aceia drept ...

:

sml-confused0067: Nu are legatura credinta in Isus cu OZN-urile , nu le amesteca !! Nu din cauza religiei nu cred in OZN , ci din cauza legilor fizicii universale care arata ca asa ceva nu are cum sa fie extraterstru ! Toate OZN -urile vazute [ cred ca s-au vazut zburand ] sunt pamantene, aparate de spionat americane !![ ei au recunoscut ] !!! Numele de Isus cel mai des intalnit se afla prin Izrael , cum sa-ti fac cunostinta cu ISUS ?ca el este peste tot . daca nu-l vezi, inseamna ca nu intelegi lumea , mersul ei , peste tot este putere Dumnezeiasca ! dar sa nu mai vorbim de religie pe topicul asta privat !!!!

Ticu
cristianvitu

732 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 11:12

faptul ca Newton a formulat niste legi care au explicat si ii guverneaza mecanica, nu inseamna ca sunt deajuns si explica tot....au aratat Einstein si Maxwell mai tarziu...poate ca si Dvs. veti fi convins mai tarziu ca nu doar ceea ce vezi adevarat...poate fi la fel de real si ceea ce nu vezi...nu trebuie sa crezi intr-o anume existenta pentru ca ea sa se manifeste...nu-i musai sa observi manifestarea unei existente, pentru ca ea sa fie.

de omnia dubitandum
royan32

291 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 13:24

nea tycu, uite ceva pt matale, poate imi explici si mie cum e posibil, daca tot ne bagi atata pe gat legilea alea ale fizicii: aparitiile de la fatima- una dintre ele este o aparitie de masa, martorii declara ca: soarele s-a transformat in minge de foc, care se rotea si venea spre ei, au aparut stele mari ziua, cerul s-a intunecat, daca am retinut bine, etc. nu mai stiu, oricum astea cred ca sunt suficiente, - toate astea in timp ce restul planetei vegeta linistita fara sa aibe habar ce se intampla in portugal! ia zi-ne mata, ce legi fizice au fost incalcate si cum a fost posibil?

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 17:39

De la: cristianvitu, la data 2010-06-24 11:12:00faptul ca Newton a formulat niste legi care au explicat si ii guverneaza mecanica, nu inseamna ca sunt deajuns si explica tot....au aratat Einstein si Maxwell mai tarziu...poate ca si Dvs. veti fi convins mai tarziu ca nu doar ceea ce vezi adevarat...poate fi la fel de real si ceea ce nu vezi...nu trebuie sa crezi intr-o anume existenta pentru ca ea sa se manifeste...nu-i musai sa observi manifestarea unei existente, pentru ca ea sa fie.

Asa este si eu cred ca in universul asta mai sunt planete locuite dar , in momentul asta ,in clipa asta , legile fizicii care le avem acum demonstreaza ca e imposibil vizita extraterestrilor si intrarea in contact cu alte civilizatii ! Mai tarziu , in viitor poate va fi posibil , dar in viitor , nu acum, in viitor stiinta mult va evolua pana la autodistrugerea umana !!!! !!!!!!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 17:47

De la: royan32, la data 2010-06-24 13:24:42nea tycu, uite ceva pt matale, poate imi explici si mie cum e posibil, daca tot ne bagi atata pe gat legilea alea ale fizicii: aparitiile de la fatima- una dintre ele este o aparitie de masa, martorii declara ca: soarele s-a transformat in minge de foc, care se rotea si venea spre ei, au aparut stele mari ziua, cerul s-a intunecat, daca am retinut bine, etc. nu mai stiu, oricum astea cred ca sunt suficiente, - toate astea in timp ce restul planetei vegeta linistita fara sa aibe habar ce se intampla in portugal! ia zi-ne mata, ce legi fizice au fost incalcate si cum a fost posibil?

Eu nu " bag la nimeni legile fizicii pe gat " ele exista si pe baza lor merge totul ! Minunile de la Fatima , sunt rezultatul puterii Divine ! Puterea Dumnezeiasca are legile ei , legi inca necunoscute de pamanteni !! Cum de a inviat Isus ?-ce legi ale fizicii pot invia un mort ? asa si la Fatima ;Puterea Dumnezeiasca e mai presus de toate legile fizicii cunoscute de pamanteni !!

Ticu
gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 08:50

De la: Tycu, la data 2010-06-24 17:39:21
De la: cristianvitu, la data 2010-06-24 11:12:00faptul ca Newton a formulat niste legi care au explicat si ii guverneaza mecanica, nu inseamna ca sunt deajuns si explica tot....au aratat Einstein si Maxwell mai tarziu...poate ca si Dvs. veti fi convins mai tarziu ca nu doar ceea ce vezi adevarat...poate fi la fel de real si ceea ce nu vezi...nu trebuie sa crezi intr-o anume existenta pentru ca ea sa se manifeste...nu-i musai sa observi manifestarea unei existente, pentru ca ea sa fie.

Asa este si eu cred ca in universul asta mai sunt planete locuite dar , in momentul asta ,in clipa asta , legile fizicii care le avem acum demonstreaza ca e imposibil vizita extraterestrilor si intrarea in contact cu alte civilizatii ! Mai tarziu , in viitor poate va fi posibil , dar in viitor , nu acum, in viitor stiinta mult va evolua pana la autodistrugerea umana !!!! !!!!!!!

"legile fizice care le avem acum " ....asa-i ticule ! pe care le avem NOI ....ca nu stim dupa ce alte legii ale fizicii, nedescoperite de omenire inca , functioneaza tehnologia lor !

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 16:49

De la: gabigabi, la data 2010-06-25 08:50:32

"legile fizice care le avem acum " ....asa-i ticule ! pe care le avem NOI ....ca nu stim dupa ce alte legii ale fizicii, nedescoperite de omenire inca , functioneaza tehnologia lor !

Asa este si nu cred ca vom sti cat de curand ,ca savantii in loc sa se ocupe cu stiinta in folosul omenirii , au in prioritate inarmarea si distrugerea planetei !!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

1253 mesaje

Postat pe: 25 Iunie 2010, ora 20:02

De la: Tycu, la data 2010-06-25 16:49:20

Asa este si nu cred ca vom sti cat de curand ,ca savantii in loc sa se ocupe cu stiinta in folosul omenirii , au in prioritate inarmarea si distrugerea planetei !!!

Ce faci bre ,acum o cotesti dupa cires ???Ce legatura are inarmarea cu...??? Deci accepti ca legile fizicii actuale pot fi depasite..

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 26 Iunie 2010, ora 09:26

De la: adakaleh, la data 2010-06-25 20:02:49
De la: Tycu, la data 2010-06-25 16:49:20

Ce faci bre ,acum o cotesti dupa cires ???Ce legatura are inarmarea cu...??? Deci accepti ca legile fizicii actuale pot fi depasite..

N-ai inteles, inarmarea are legatura ca se fac cheltuieli mari ,in loc sa se foloseasca banii in scopul benefic omenirii ! Nu, legile fizicii actuale nu pot fi modificate, ele raman asa pe vecie, eu m-am referit ca in viitor vor mai aparea si alte legi, stiinta inca nu a ajuns la apogeu,foarte multe mai sunt de descoperit , dar din pacate dezvoltarea stiintei va duce la autodistrugere a omenirii !!!

Ticu
9am207518

9 mesaje
Postat pe: 26 Iunie 2010, ora 12:05

De la: nastasemihail, la data 2008-11-03 03:49:31HAIDETI SA DEZBATEM FENOMENE DE GENUL: ENERGETICA UMANA, ENERGETICA VIULUI IN GENERAL, FENOMENE NATURALE INEXPLICABILE SI ALTELE.
UNIVERSITATE, m-am mutat acum te invit la mine non-stop, ofer sex de calitate oral fara prezervativ, sex normal pasional, detin locatie curata, discretie, te invit la o cafea, Ana sexy, fierbinte in pat, 0731.286

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 27 Iunie 2010, ora 23:54

De la: Tycu, la data 2010-06-23 17:08:16

Tu nu !!

:

sml-confused0067: Nu are legatura credinta in Isus cu OZN-urile , nu le amesteca !! Nu din cauza religiei nu cred in OZN , ci din cauza legilor fizicii universale care arata ca asa ceva nu are cum sa fie extraterstru ! Toate OZN -urile vazute [ cred ca s-au vazut zburand ] sunt pamantene, aparate de spionat americane !![ ei au recunoscut ] !!! Numele de Isus cel mai des intalnit se afla prin Izrael , cum sa-ti fac cunostinta cu ISUS ?ca el este peste tot . daca nu-l vezi, inseamna ca nu intelegi lumea , mersul ei , peste tot este putere Dumnezeiasca ! dar sa nu mai vorbim de religie pe topicul asta privat !!!!

" Izrael" .... .. aºa se zice la matale-n bãtãturã ? ...
Am stat (locuit) în Tel- Aviv 6 ani din viaþa mea !! Neîntrerupt !! ªi n-am întâlnit unul , mãcar , sã îl cheme Issus !!! Prietene , tu te uiþi la prea multe filme !! ...
Hai , las-o-n fasole , cã m-ai lãmurit cu teoriile matale , mãi Vadime .... M-ai redus la tãcere ....

PS. Bravo , "peste tot este putere Dumnezeiascã " ... asta ce este , o convingere de a ta sau o afirmaþie ?? ... Eruditus ...

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 09:57

De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-27 23:54:19
De la: Tycu, la data 2010-06-23 17:08:16

Tu nu !!

:

" Izrael" .... .. aºa se zice la matale-n bãtãturã ? ...
Am stat (locuit) în Tel- Aviv 6 ani din viaþa mea !! Neîntrerupt !! ªi n-am întâlnit unul , mãcar , sã îl cheme Issus !!! Prietene , tu te uiþi la prea multe filme !! ...
Hai , las-o-n fasole , cã m-ai lãmurit cu teoriile matale , mãi Vadime .... M-ai redus la tãcere ....

PS. Bravo , "peste tot este putere Dumnezeiascã " ... asta ce este , o convingere de a ta sau o afirmaþie ?? ... Eruditus ...

Ai dreptate, a fost o greseala a mea facuta din graba , trebuia Israel [ am observat dupa ce aparuse tastarea } .Vadim merita tot respectul , el ii respecta pe jidani si eu la fel asa ca nu ai de ce sa te superi pe el !! Nu stiu daca ai auzit sau nu in Tel-Aviv de Isus, Issus , dar eu asa am auzit tot de la evrei !! ..Da ,peste tot e putere Dumnezeiasca !!!

Ticu
royan32

291 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 12:28

De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-27 23:54:19 [Am stat (locuit) în Tel- Aviv 6 ani din viaþa mea !! Neîntrerupt !! ªi n-am întâlnit unul , mãcar , sã îl cheme Issus !!! Prietene , tu te uiþi la prea multe filme !! ...

da' nici unul pe care sa-l cheme yeshua sau yeoshua? intreb si yo! se pare ca acum 2000 de ani era un nume destul de comun. isus ii spunem noi... astia p'acilea, asa o fi fost tradus/interpretat.

royan32

291 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 12:35

De la: Tycu, la data 2010-06-24 17:47:19
Eu nu " bag la nimeni legile fizicii pe gat " ele exista si pe baza lor merge totul ! Minunile de la Fatima , sunt rezultatul puterii Divine ! Puterea Dumnezeiasca are legile ei , legi inca necunoscute de pamanteni !! Cum de a inviat Isus ?-ce legi ale fizicii pot invia un mort ? asa si la Fatima ;Puterea Dumnezeiasca e mai presus de toate legile fizicii cunoscute de pamanteni !!

haide bre nea tycu, ai vazut? acuma o dai cotita ca legile alea cineva le poate manevra?! cat despre faza cu inviatul, singura dovada scrisa e in evanghelii care toate au ca izvor evanghelia lui marcu, iar ea la randul ei are la baza alta lucrare care nu mai exista fizic. dupa aia a fost vazut doar de apostoli?! care nu l-au mai recunoscut?! si daca stau sa caut mai bine chestia asta nu este ceva unic sau specific religiei crestine, mai exista pe undeva, tocmai de aici am un dubiu cum ca ar fi fost chiar asa....asta nu e un motiv ca o persoana sa renunte la credinta, de ex.... numai ca.. nu stiu, lucrurile trebuiesc intelese ceva mai bine. cineva imi explica chestia asta: isus, horus, krishna, etc.ca fiind un sir de avatari intrupati cu o anumita misiune....

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 19:56

De la: royan32, la data 2010-06-28 12:35:48
De la: Tycu, la data 2010-06-24 17:47:19

haide bre nea tycu, ai vazut? acuma o dai cotita ca legile alea cineva le poate manevra?! cat despre faza cu inviatul, singura dovada scrisa e in evanghelii care toate au ca izvor evanghelia lui marcu, iar ea la randul ei are la baza alta lucrare care nu mai exista fizic. dupa aia a fost vazut doar de apostoli?! care nu l-au mai recunoscut?! si daca stau sa caut mai bine chestia asta nu este ceva unic sau specific religiei crestine, mai exista pe undeva, tocmai de aici am un dubiu cum ca ar fi fost chiar asa....asta nu e un motiv ca o persoana sa renunte la credinta, de ex.... numai ca.. nu stiu, lucrurile trebuiesc intelese ceva mai bine. cineva imi explica chestia asta: isus, horus, krishna, etc.ca fiind un sir de avatari intrupati cu o anumita misiune....

Eu nu dau nicio cotita, faza cu inviatul a fost reala, apoi Evanghelia si Biblia nu sunt copiate din alte carti ci sunt scrise de persoane martore care au trait in timpurile alea , ele nu au interes sa minta ca atunci nu erau interese politice ca acum !!!

Ticu
royan32

291 mesaje
Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 21:16

De la: Tycu, la data 2010-06-28 19:56:27 Eu nu dau nicio cotita, faza cu inviatul a fost reala, apoi Evanghelia si Biblia nu sunt copiate din alte carti ci sunt scrise de persoane martore care au trait in timpurile alea , ele nu au interes sa minta ca atunci nu erau interese politice ca acum !!!

ee nu! eu zic sa te mai interesezi! erau si interese politice, economice- vezi ana si caiafa- vezi ce ar fi insemnat pt imp. roman o razmerita, nu degeaba se mentioneaza pe undeva ca isus e fiul lui david, ia mai citeste matale cu atentie. povestile unele dintre ele sunt mult mai vechi, multe sunt preluari, parerea mea. sunt lucrari mult mai vechi in care apar povestile biblice, altfel cum ar fi fost posibil?! ia vezi matale n-ai un prieten preot ca eu chiar nu am, sa stau de vorba cu el asa... in afara celor sfinte despre cele sfinte! ei sigur invata cate ceva pe la teologie, nu e vreun secret.
da' oricum eu o sa inchei discutia asta, pt ca nu sunt fenomene la limita cunoasterii, cel putin nu fenomenele la care se refera nastate mihail!

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 28 Iunie 2010, ora 23:02

De la: royan32, la data 2010-06-28 12:28:26
De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-27 23:54:19 [Am stat (locuit) în Tel- Aviv 6 ani din viaþa mea !! Neîntrerupt !! ªi n-am întâlnit unul , mãcar , sã îl cheme Issus !!! Prietene , tu te uiþi la prea multe filme !! ...

da' nici unul pe care sa-l cheme yeshua sau yeoshua? intreb si yo! se pare ca acum 2000 de ani era un nume destul de comun. isus ii spunem noi... astia p'acilea, asa o fi fost tradus/interpretat.

prietene , .... am vãzut eºti dãºtept !! ...
Noi , eu ºi cu nea Tycu , vb de issus !! Este un nume , un prenume .... Ieºua , Ioºua ... ªlomo ... astea sunt cu totul alte nume ... deeeeci diferite !!! În america latinã este plin de numele Issus !!! Punct !!
Mãi bãieþel ....

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 10:11

De la: royan32, la data 2010-06-28 21:16:44
De la: Tycu, la data 2010-06-28 19:56:27 Eu nu dau nicio cotita, faza cu inviatul a fost reala, apoi Evanghelia si Biblia nu sunt copiate din alte carti ci sunt scrise de persoane martore care au trait in timpurile alea , ele nu au interes sa minta ca atunci nu erau interese politice ca acum !!!

ee nu! eu zic sa te mai interesezi! erau si interese politice, economice- vezi ana si caiafa- vezi ce ar fi insemnat pt imp. roman o razmerita, nu degeaba se mentioneaza pe undeva ca isus e fiul lui david, ia mai citeste matale cu atentie. povestile unele dintre ele sunt mult mai vechi, multe sunt preluari, parerea mea. sunt lucrari mult mai vechi in care apar povestile biblice, altfel cum ar fi fost posibil?! ia vezi matale n-ai un prieten preot ca eu chiar nu am, sa stau de vorba cu el asa... in afara celor sfinte despre cele sfinte! ei sigur invata cate ceva pe la teologie, nu e vreun secret.
da' oricum eu o sa inchei discutia asta, pt ca nu sunt fenomene la limita cunoasterii, cel putin nu fenomenele la care se refera nastate mihail!

Ce bine ar fi sa fie si acum interesele politice , clima si armele de atunci , nu conteaza ca multe povestiri sunt preluate din vechime, important este faptul ca sunt adevarate ! Domnu nastase mihail se refera mai mult la fenomene naturale actuale, dar eu as considera si faptul ca un om sa invieze , sa se aprinda lumanari din senin, sa fie vindecati orbi si alte handicapuri , tot niste fenomene reale dar la limita cunoasterii pentru omenire !!!!!!

Ticu
royan32

291 mesaje
Postat pe: 29 Iunie 2010, ora 10:19

De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-28 23:02:13 Este un nume , un prenume .... Ieºua , Ioºua ... ªlomo ... astea sunt cu totul alte nume ... deeeeci diferite !!! .

eu ma refeream la numele evreiesc isus si nu la numele isus prezent in america latina, ca ala-l stiu si eu. nu are cum sa fie isus ca nume in israel. tu insa esti absolut sigur ca iesua nu e acelasi lucru cu isus? asta vroiam sa stiu. pt ca eu asa am gasit, nu le-am inventat eu. la noi e isus, la evrei e iesua, la musulmani e isa, acum ai inteles? asa cum la noi e maria, americani e mary si la evrei e miriam. mai prietene... tu de ce crezi ca mi-am pus avatar cu plete?

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 30 Iunie 2010, ora 19:52

De la: royan32, la data 2010-06-29 10:19:22
De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-28 23:02:13 Este un nume , un prenume .... Ieºua , Ioºua ... ªlomo ... astea sunt cu totul alte nume ... deeeeci diferite !!! .

eu ma refeream la numele evreiesc isus si nu la numele isus prezent in america latina, ca ala-l stiu si eu. nu are cum sa fie isus ca nume in israel. tu insa esti absolut sigur ca iesua nu e acelasi lucru cu isus? asta vroiam sa stiu. pt ca eu asa am gasit, nu le-am inventat eu. la noi e isus, la evrei e iesua, la musulmani e isa, acum ai inteles? asa cum la noi e maria, americani e mary si la evrei e miriam. mai prietene... tu de ce crezi ca mi-am pus avatar cu plete?

Pentru cã eºti .............. ............. blondã ????

.... .....

PS. Nu cred . repet , nu cred cã vrei sã ºti ce spun evreii , despre numele Yeshua (Yoshua ) sigur , noi "creºtinãtatea"(niºte vechi evrei , dupã analele istoriei ...) aºa îl traducem ... dar eu nu cred cã el este messia (deci , dacã vrei , evreii aºa ar traduce numele - "fiul trimis pe pãmânt de Dumnezeu"- MESSIA ...) ºi nu Yeshua ...Gheorghe , adicã , pe înþelesul tãu ....

Doamne , miluiazã-ne pre toþi !!!

9am207743

4 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2010, ora 19:58

De la: nastasemihail, la data 2008-11-03 03:49:31HAIDETI SA DEZBATEM FENOMENE DE GENUL: ENERGETICA UMANA, ENERGETICA VIULUI IN GENERAL, FENOMENE NATURALE INEXPLICABILE SI ALTELE.

CURATA, dulce, atragatoare, ma numesc Nikol, am 20 ani, 57 kg si imi place sa te satisfac, oral nepr, normal, pozitia 69, ador cunilingus pana la orgasm, poze reale, suna-ma si cu siguranta ma vei mai cauta pupici, 30 Jun 14:00
0762.947.819 0762.947.819 Pret 100L/ora

Fosta membra 9am.ro

1253 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 00:33

De la: 9am207743, la data 2010-06-30 19:58:58

CURATA, dulce, atragatoare, ma numesc Nikol, am 20 ani, 57 kg si imi place sa te satisfac, oral nepr, normal, pozitia 69, ador cunilingus pana la orgasm, poze reale, suna-ma si cu siguranta ma vei mai cauta pupici, 30 Jun 14:00
0762.947.819 0762.947.819 Pret 100L/ora

Donsoara ,la tine-n oras nu exista centura ??? Fa-ti topic si nu mai zburda prin tot forumul cu tampenii !

9am207759

12 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 01:15

9am207764

8 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 08:12

De la: nastasemihail, la data 2008-11-03 03:49:31HAIDETI SA DEZBATEM FENOMENE DE GENUL: ENERGETICA UMANA, Discretie, igienalocuiesc singura,ma implic in ceea ce fac si sunt foarte comunicativa.Serviciile mele(sex oral cu fin.orala,normal,anal,sex intre sani,deepthroat,cunnilingus,pozitia 69) sunt ireprosabile. 01 Jul 06:38
0768932629
Email: mona_escort2009@yahoo.com
ENERGETICA VIULUI IN GENERAL, FENOMENE NATURALE INEXPLICABILE SI ALTELE.

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Iulie 2010, ora 08:17

Ptr ca mi-ai pus alte cuvinte in postarea mea iar te fac pasarica zburatoare.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Pagini: << 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului FENOMENE LA LIMITA CUNOASTERII
Mergi la: