back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Fenomene la limita cunoasterii

Pagini: << 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 >> Sari la pagina:

gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 16:35

De la: vladidec, la data 2010-06-18 15:28:25
De la: gabigabi, la data 2010-06-18 08:35:46 de ce nu ? @ vladidec....nu ti s-ar parea o mare si inutila pierdere de energie si creativitate doar ptr. o singura viata, daruita unui om ?o viata atit de scurta, incit nici n-are timp sa-si dea seama ce i se-ntimpla ? n-ar fi mai logic ,mai util , ca toate cunostiintele sa se insumeze de la o viata la alta viata si, pe masura ce numarul lor creste - unii zic de 7 vieti ; altii vorbesc de 9 - sa apara saltul calitativ si omul sa dezvolte din ce in ce mai multa constienta si constiinta , pina la ruperea si desprinderea de lumea materiala, trecind la un nivel superior ?

Mai ... nu stiu ce sa zic ... dar "moartea" e un rau necesar... ori asta ori reproducerea. iti dai seama daca am fi gasit "pipula nemuririi" ca Hitler ori Ceausescu ori mai rau ... Iliescu nu ar disparea niciodata.... iar daca reproducerea ar continua ... in 100 de ani am sta unul langa altul ... deci moartea e necesara ...

Ce se intampla dupa... poate fi ceva extraordinar sau un mare ... nimic ..

A si o nota personala : ai observat cati oameni seamana (leit) intre ei ... oricine poate avea o sosie... suntem ca placuele de imatriculare ... folosim litere dar schimbate intre ele .. suntem zeci de persoane ce semanam intre noi dar difera alte caracteristici (statura, culoare ochilor, parului, etc insa alte caracteristici sunt identice) - nu stiu unde vreau sa ajung cu asta ... dar mi se pare interesant ...

dar nici n-am zis de nemurire - discutia era despre Reincarnare, nu ? Moartea ? desigur ca e necesara : este sfirsitul "anului scolar "= o viata ! daca intelegem fiecare viata ca un an scolar, atunci ea e vacanta care vine dupa incheierea anului scolar si care dureaza ....cine stie cit dureaza pina la urmatoarea Intrupare ? uneori mult-mult, alteori se vine la reintrupare rapid....depinde de rostul fiecarei vieti !
cit despre asemanarile dintre noi, da ,e o chestie : una, ca se zice ca fiecare avem un dublu, pe undeva, prin lume si alta, ca suntem impartiti pe tipologii morfologice si culmea, ca acele tipologii nu sunt numai fiziologice, ci si de personalitate si daca iti place zodiacul si il studiezi putin, ai sa vezi ca acele caractere ce predomina o zodie o sa le gasesti si recunosti la cam toti cei nascuti in acel segment de timp numit zodie.....e ca la fabricarea unui produs : lotul cutare are urmatoarele caracteristici...!

vladidec

851 mesaje

Postat pe: 18 Iunie 2010, ora 18:04

De la: gabigabi, la data 2010-06-18 16:35:37
De la: gabigabi, la data 2010-06-18 08:35:46 de ce nu ? @ vladidec....nu ti s-ar parea o mare si inutila pierdere de energie si creativitate doar ptr. o singura viata, daruita unui om ?o viata atit de scurta, incit nici n-are timp sa-si dea seama ce i se-ntimpla ? n-ar fi mai logic ,mai util , ca toate cunostiintele sa se insumeze de la o viata la alta viata si, pe masura ce numarul lor creste - unii zic de 7 vieti ; altii vorbesc de 9 - sa apara saltul calitativ si omul sa dezvolte din ce in ce mai multa constienta si constiinta , pina la ruperea si desprinderea de lumea materiala, trecind la un nivel superior ?

Mai ... nu stiu ce sa zic ... dar "moartea" e un rau necesar... ori asta ori reproducerea. iti dai seama daca am fi gasit "pipula nemuririi" ca Hitler ori Ceausescu ori mai rau ... Iliescu nu ar disparea niciodata.... iar daca reproducerea ar continua ... in 100 de ani am sta unul langa altul ... deci moartea e necesara ...

A si o nota personala : ai observat cati oameni seamana (leit) intre ei ... oricine poate avea o sosie... suntem ca placuele de imatriculare ... folosim litere dar schimbate intre ele .. suntem zeci de persoane ce semanam intre noi dar difera alte caracteristici (statura, culoare ochilor, parului, etc insa alte caracteristici sunt identice) - nu stiu unde vreau sa ajung cu asta ... dar mi se pare interesant ...

dar nici n-am zis de nemurire - discutia era despre Reincarnare, nu ? Moartea ? desigur ca e necesara : este sfirsitul "anului scolar "= o viata ! daca intelegem fiecare viata ca un an scolar, atunci ea e vacanta care vine dupa incheierea anului scolar si care dureaza ....cine stie cit dureaza pina la urmatoarea Intrupare ? uneori mult-mult, alteori se vine la reintrupare rapid....depinde de rostul fiecarei vieti !
cit despre asemanarile dintre noi, da ,e o chestie : una, ca se zice ca fiecare avem un dublu, pe undeva, prin lume si alta, ca suntem impartiti pe tipologii morfologice si culmea, ca acele tipologii nu sunt numai fiziologice, ci si de personalitate si daca iti place zodiacul si il studiezi putin, ai sa vezi ca acele caractere ce predomina o zodie o sa le gasesti si recunosti la cam toti cei nascuti in acel segment de timp numit zodie.....e ca la fabricarea unui produs : lotul cutare are urmatoarele caracteristici...!

Ce imi plac mie oamenii ce gandesc logic si nu din auzite sau copy-paste ...

Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 10:29

De la: gabigabi, la data 2010-06-18 16:35:37

:

sml-confused0067: Gabi, adevarata credinta , biserica crestina, combate aceasta pseudocredinta "reancarnarea" .Nicio fiinta dupa moarte nu se reancarneaza , posibil sa treaca in alta lume, reancarnarea este o credinta sectanta, este un fals, o minciuna !!. La fel adica tot o tampenie este si astrofizica , din pacate mai sunt si acum oameni care cred in zodii !! Zodia este o minciuna ca sa impresioneze omul , cum sa aiba efect astrele ceresti asupra indivizilor pamanteni ? -Falsuri si miciuni sunt zodiile astea ca si reancarnarea !!!!! Mi-a placut expresia cu moartea .... "este sfirsitul "anului scolar "= o viata ! daca intelegem fiecare viata ca un an scolar, atunci ea e vacanta care vine dupa incheierea anului scolar si care dureaza ....cine stie cit dureaza pina la urmatoarea Intrupare ? " ... asa este !!!!!

Ticu
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 16:35

Deci.....urmatoarea intrupare

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 17:04

@ticu - asa-i, Biserica nu recunoaste Reincarnarea si -i de inteles de ce : ptr. ca acceptind aceasta realitate, ii scade influenta si dominatia asupra maselor ! ptr. ca, teoria reincarnarii vorbeste despre responsabilitatea faptelor si vorbelor fiecaruia dintre noi ! ptr. ca omul devine constient de sine si incepe sa-si conduca propriul destin ....ori, biserica ,prin modificarile impuse de imparatul Constantin, nu-si doreste asa ceva : isi doreste supunere si ascultare totala ! ....ah, sa nu crezi ca militez ptr. razvratire ,in nici-un caz, ci ptr. Cunoasterea aia, ptr. care perechea primordiala si prin ei, Noi , au riscat s-o capete si au fost trimisi la Scoala - ptr. ca asta-i Pamintul ! o scoala a sufletelor intrupate ! o scoala care incepe ca oricare alta scoala cu cl. I ,cu a.b.c si terminind cu " doctoratul " ,ca sa ne putem intoarce ACASA cu lectiile invatate ! si prima si cea mai importanta lectie? a invata si a deveni OM !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 17:07

Ati adus discutia spre religie, moarte, reincarnare. Probleme insolubile ce nu pot fi discutate deocamdata, decit cu contre.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 17:09

aaaaa, am uitat de Zodiac : si el face parte din Cunoastere ....o alt fel de cunoastere, dar face parte din zestrea omenirii si tot ce-i omenesc trebuie cercetat si cunoscut, ca sa poti vorbi in cunostinta de cauza si nu dupa ureche sau ca asa ti-a spus tie nu stiu cine !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 17:12

De la: nastasemihail, la data 2010-06-20 16:35:53Deci.....urmatoarea intrupare

nu stiu cind va fi urmatoarea intrupare si daca va mai fi in spatiul asta, dar prima INTREVEDERE nu vrei sa fie Simbata la ora 10. 30 la hanul lui Manuc ? ne intilnim mai multi .....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 17:27

De la: gabigabi, la data 2010-06-20 17:12:57

nu stiu cind va fi urmatoarea intrupare si daca va mai fi in spatiul asta, dar prima INTREVEDERE nu vrei sa fie Simbata la ora 10. 30 la hanul lui Manuc ? ne intilnim mai multi .....

Eu lucrez toate zilele. Nu am nici concedii de 3 ani. Adica nu mi le iau eu. Multumesc oricum.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 20 Iunie 2010, ora 17:47

De la: nastasemihail, la data 2010-06-20 17:27:11
De la: gabigabi, la data 2010-06-20 17:12:57

Eu lucrez toate zilele. Nu am nici concedii de 3 ani. Adica nu mi le iau eu. Multumesc oricum.

esti Robot cumva ? mergi pe priza sau pe baterii solare ?

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 10:33

De la: gabigabi, la data 2010-06-20 17:04:46@ticu - asa-i, Biserica nu recunoaste Reincarnarea si -i de inteles de ce : ptr. ca acceptind aceasta realitate, ii scade influenta si dominatia asupra maselor ! ptr. ca, teoria reincarnarii vorbeste despre responsabilitatea faptelor si vorbelor fiecaruia dintre noi ! ptr. ca omul devine constient de sine si incepe sa-si conduca propriul destin ....ori, biserica ,prin modificarile impuse de imparatul Constantin, nu-si doreste asa ceva : isi doreste supunere si ascultare totala ! ....ah, sa nu crezi ca militez ptr. razvratire ,in nici-un caz, ci ptr. Cunoasterea aia, ptr. care perechea primordiala si prin ei, Noi , au riscat s-o capete si au fost trimisi la Scoala - ptr. ca asta-i Pamintul ! o scoala a sufletelor intrupate ! o scoala care incepe ca oricare alta scoala cu cl. I ,cu a.b.c si terminind cu " doctoratul " ,ca sa ne putem intoarce ACASA cu lectiile invatate ! si prima si cea mai importanta lectie? a invata si a deveni OM !

Aoo, pai asa vezi bre biserica si rolul ei ???Biserica nu urmareste sa-i scada influenta si dominatia asupra maselor de oameni , ea niciodata nu a obligat pe nimeni sa creada in Dumnezeu , ea a adus doar dovezi de existenta Lui si a lasat la intelegerea fiecaruia daca vrea sa creada sau nu ! Ea este impotriva reancarnarii deoarece ; 1- nu s-au vazut dovezi de asa ceva si ; 2- Isus cand a fost pe pamant a explicat omenirii ca exista lumea Dumnezeiasca unde se duc sufletele si ce se intampla cu ele acolo neafirmand nimic de reancarnare .!! Nu reancarnarea ne vorbeste si ne cere sa fim responsabili de faptele si vorbele noastre, ci tocmai biserica, credinta , Isus ne cere responsabilitatea asta si vrea ca omul sa-si conduca propriul destin !! Biserica nu a cerut supunere totala [ poate asta era pe timpul inchizitiei , mai e acum pe la secte } , biserica a dat liber credintei !! O scoala a noastra a celor reali si nu a sufletelor intrupate este trecerea prin viata , ea ne pregateste pentru lumea cealalta , viata vesnica !!!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 10:43

De la: gabigabi, la data 2010-06-20 17:09:46aaaaa, am uitat de Zodiac : si el face parte din Cunoastere ....o alt fel de cunoastere, dar face parte din zestrea omenirii si tot ce-i omenesc trebuie cercetat si cunoscut, ca sa poti vorbi in cunostinta de cauza si nu dupa ureche sau ca asa ti-a spus tie nu stiu cine !

Zodiacul este o prostie, o inventie absurda , cum sa influenteze astrele destinul nostru zilnic ? cand fiecare om are viata lui , fiecare intr-o zi se afla in situatii , stari diferite, - Exemplu , cum sa spui unui pensionar sau unul fara servici ca in ziua respectiva se va certa la servici cu seful ? sau , unui octogenar ca va avea probleme sentimentale !!E ilara treaba !!! . Asta-i domnita !!!

Ticu
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 10:46

ok !

Fosta membra 9am.ro

1507 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 10:49

pacat..., tocmai incepusem sa citesc zodiacul...

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 13:10

De la: adiuc, la data 2010-06-21 10:49:22pacat..., tocmai incepusem sa citesc zodiacul...
:

sml-happy0044: Si ? ceva probleme sentimentale ? sau numere sigure la loto ?

Ticu
royan32

291 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 14:08

De la: Tycu, la data 2010-06-21 10:33:50 Aoo, pai asa vezi bre biserica si rolul ei ???Biserica nu urmareste sa-i scada influenta si dominatia asupra maselor de oameni , ea niciodata nu a obligat pe nimeni sa creada in Dumnezeu , ea a adus doar dovezi de existenta Lui si a lasat la intelegerea fiecaruia daca vrea sa creada sau nu ! innocent0002:

haide bre nea' tycu ca ma faci sa rad! vezi ca te contrazici chiar matale putin mai jos! in plus de asta in biblie exista mai multa astrologie decat iti imaginezi.
nu vreau sa-i dau dreptate nici lui gabigabi intrucat am mari dubii ca persoanele nascute in aceeasi zodie sunt asemanatoare, eu stiu persoana nascuta in aceeasi zi cu mine si suntem complet diferiti. si chestia cu zodiacul avea rolul ei, numai ca n-am timp si nici nu mai stiu pe unde sa caut - datele le-am gasit in lucrari diferite. zodiacul eventual se face pt fiecare persoana in parte in functie de data nasterii si alte lucruri, din cauza asta zodiacele astea "generale" nu prea pica pe situatie si nici intr-un caz nu cred ca se vorbeste despre sefi si alte chestii in propriul zodiac, ci de alte influente asupra persoanei - zic yo.

royan32

291 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 14:16

De la: vladidec, la data 2010-06-18 15:28:25 A si o nota personala : ai observat cati oameni seamana (leit) intre ei ... oricine poate avea o sosie... suntem ca placuele de imatriculare ... folosim litere dar schimbate intre ele .. suntem zeci de persoane ce semanam intre noi dar difera alte caracteristici (statura, culoare ochilor, parului, etc insa alte caracteristici sunt identice) - nu stiu unde vreau sa ajung cu asta ... dar mi se pare interesant ...

or semana oamenii intre ei, e adevarat, poa' sa fie si de la caracteristicile transmise de la stramosi, dar cu toate astea fiecare este unic, cam ca girafele sau tigrii, sau orice animal care seamana dar nu e acelasi:))))))))))))))

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 15:41

De la: royan32, la data 2010-06-21 14:08:30
De la: Tycu, la data 2010-06-21 10:33:50 Aoo, pai asa vezi bre biserica si rolul ei ???Biserica nu urmareste sa-i scada influenta si dominatia asupra maselor de oameni , ea niciodata nu a obligat pe nimeni sa creada in Dumnezeu , ea a adus doar dovezi de existenta Lui si a lasat la intelegerea fiecaruia daca vrea sa creada sau nu ! innocent0002:

haide bre nea' tycu ca ma faci sa rad! vezi ca te contrazici chiar matale putin mai jos! in plus de asta in biblie exista mai multa astrologie decat iti imaginezi.
nu vreau sa-i dau dreptate nici lui gabigabi intrucat am mari dubii ca persoanele nascute in aceeasi zodie sunt asemanatoare, eu stiu persoana nascuta in aceeasi zi cu mine si suntem complet diferiti. si chestia cu zodiacul avea rolul ei, numai ca n-am timp si nici nu mai stiu pe unde sa caut - datele le-am gasit in lucrari diferite. zodiacul eventual se face pt fiecare persoana in parte in functie de data nasterii si alte lucruri, din cauza asta zodiacele astea "generale" nu prea pica pe situatie si nici intr-un caz nu cred ca se vorbeste despre sefi si alte chestii in propriul zodiac, ci de alte influente asupra persoanei - zic yo.

Nu ma contrazic , in Biblie nu este astrologie,deoarece toate intamplarile de acolo au fost reale, povestite de contemporani cu faptele de atunci Eu singurul lucru care nu-l cred din Biblie este intamplarea cu Sodoma si Gomora ! Indiferent cand sunt nascute persoanele nu exista doi oameni in lume sa aiba aceleasi caractere , nici fratii gemeni.! Zodiacul se refera la toti oamenii nascuti in zodia respectiva facand unica soarta lor fara sa se tina cont de situatia in parte a fiecarui individ ,ceea ce e o gogomanie, si comic mai e si faptul ca planetele cu alinierea lor ar hotari soarta oamenilor !!!!!!

Ticu
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 16:17

exact, in alcatuirea unui horoscop personal ,conteaza ziua, ora -mai ales , orasul ,tara si anul nasterii si daca-i stii cite se mai pot lua in consideratie !

Fosta membra 9am.ro

1253 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2010, ora 21:39

De la: gabigabi, la data 2010-06-21 16:17:54

exact, in alcatuirea unui horoscop personal ,conteaza ziua, ora -mai ales , orasul ,tara si anul nasterii si daca-i stii cite se mai pot lua in consideratie !

..si liberul arbitru..

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 09:54

De la: gabigabi, la data 2010-06-21 16:17:54

Gabi, stimata domnita, o fi contand astea dar un horoscop se face in general, adica la tot grupul de oameni din intreaga lume nascuti in ziua respectiva ! si nu individual ,mai sigur cum a zis cineva , " liber arbitru " !!!!!!!!

Ticu
Nero_reloaded

736 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 19:52

Haaaaaaaaaaai bãi Tyculeeee , ia de-aici ... sã te mai rãcoreºti ºi tu la inimioarã ... cã prea trãieºti rãu , bãi tatã !!....
www.youtube.com/watch?v=l_zMaSPPdpQ

Urmãreºte bine !! Nu trebuie sã comentezi absolut nimic !! Watch and learn !! That's it !!

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 19:55

Mai ia una mãi tatã ! ...

www.youtube.com/watch?v=cIEbcmFzICE

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 19:58

ªi de încheiere Tycule ....

www.youtube.com/watch?v=66Th0ENBmeA

Sã mai înveþi ºi tu ceva , în viaþa asta a ta fadã ºi lipsitã total de action ...

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 20:00

Uite bãi Tycule ºi Congresul Mondial al UFO , dãºteptule !!!
ªi aflã , cã în salã sunt ºi români , doctore !!

www.youtube.com/watch?v=bZ-VtDL73dw

Hai pa , eruditule !!

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 20:09

Ptr. Miºu : Orice despre Martyn Stubbs e bine-venit în dezbateri despre ... interceptãri ...

Ex. : www.youtube.com/watch?v=8Dro2CTqEhI

Nero_reloaded

736 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 20:55

De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-22 20:09:57Ptr. Miºu : Orice despre Martyn Stubbs e bine-venit în dezbateri despre ... interceptãri ...

Ex. : www.youtube.com/watch?v=8Dro2CTqEhI[/quote]

Plus cã , dupã acest interviu ,la scurt timp, în mod misterios , Martyn a murit ....

Fosta membra 9am.ro

1253 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 21:10

De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-22 19:55:21Mai ia una mãi tatã ! ...

www.youtube.com/watch?v=cIEbcmFzICE

O sa spuna ca sunt facaturi. Ii las si eu ceva ..

video.google.com/videoplay?docid=-5830866813023883728#

Fosta membra 9am.ro

3030 mesaje

Postat pe: 22 Iunie 2010, ora 21:48

De la: royan32, la data 2010-06-21 14:16:14
De la: vladidec, la data 2010-06-18 15:28:25 A si o nota personala : ai observat cati oameni seamana (leit) intre ei ... oricine poate avea o sosie... suntem ca placuele de imatriculare ... folosim litere dar schimbate intre ele .. suntem zeci de persoane ce semanam intre noi dar difera alte caracteristici (statura, culoare ochilor, parului, etc insa alte caracteristici sunt identice) - nu stiu unde vreau sa ajung cu asta ... dar mi se pare interesant ...

or semana oamenii intre ei, e adevarat, poa' sa fie si de la caracteristicile transmise de la stramosi, dar cu toate astea fiecare este unic, cam ca girafele sau tigrii, sau orice animal care seamana dar nu e acelasi:))))))))))))))

De multe ori nici gemenii nu sant identici ......dar atunci..... ceilalti oameni ...?...........

GINA
Fosta membra 9am.ro

834 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2010, ora 08:24

De la: Tycu, la data 2010-06-21 13:10:19
De la: adiuc, la data 2010-06-21 10:49:22pacat..., tocmai incepusem sa citesc zodiacul...
:

sml-happy0044: Si ? ceva probleme sentimentale ? sau numere sigure la loto ?

Domnule Tycu userul 9am181796din 15.02.2010 de pe topicul,,Romania incotro'' are nevoie de ajutorul dumneavoastra !Cu respect Denis!

Pagini: << 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului FENOMENE LA LIMITA CUNOASTERII
Mergi la: