Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:29
De la: lime, la data 2009-12-27 16:26:03Citeste si te vei lumina!
Ok la profil ai o singura postare,aia in care imi spui mie ca se strica cantaru,stii si cu ma cheama..n-am idee.Nu am absolut nici o idee.Ma ajuti?? Sint atit de neajutorata si vulnerabila..
|
|
|
lime
37 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:31
Ia treci tu la colt ca nu ma cunosti!
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:33
De la: lime, la data 2009-12-27 16:31:47Ia treci tu la colt ca nu ma cunosti! nea lamaie exoticu' din calgary ----ORASU' OLIMPICILOR
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:33
Si ..daca trec,imi spui??
DAAA,nu trec ca d felul meu nu ascult de nimeni.DAR SPUNE ODATA!!!
|
|
|
coradu
3399 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:34
De la: crio, la data 2009-12-27 16:14:00Eu..nu ma mai pot opri din mancat!!! opriti-maaaa!!!
maiiiiii...eu am fost la sala..numai ce am ajuns..sã amortizez cârnații..greu cu sarbatorile astea..
|
Fosta membra 9am.ro
391 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:35
De la: nastasemihail, la data 2009-10-16 02:53:54Chestia cu reptilianul nu o prea cred. Ca a vazut alte fiinte, da, fiindca sint mai multi care au astfel de viziuni.
Reptilele sint specifice unei planete cu gravitatie mare si care nu prea parasesc acea planeta. Dar oricum e interesant.
Eu de la astfel de viziuni ale oamenilor am ajuns la concluzia ca exista si alte forme de energie decit electromagnetica care are viteze de deplasare in univers practic infinite. E vorba de energii ale viului.
~ ~ ~ ~ ~
Sunteti pe un drum pe care ... cred ca ar fi mai bine sa-l ocoliti - parerea mea!
NOI suntem OAMENI.
Iar daca NOI avem de ales, atunci sa alegem Calea Tatalui NOSTRU.
Nu neg ca ar putea exista TOT ceea ce ar putea scrie sau/si chiar traii unii si altii.
Afirm doar ca NOI AVEM O CALE - A NOASTRA - pe care TREBUIE SA O URMAM pentru a avea EVOLUTIA NOASTRA!
Asa cum pe planeta Pamant sunt nenumarate soiuri de plante si nenumarate regnuri si familii de animale, NOI, intre toti si toate, noi AVEM CALEA NOASTRA DE URMAT si nu trebuie sa ne AMESTECAM cu animalele (de pe planeta noastra, prin nici un fel de EXPERIMENT) ori cu nici un fel de alte entitati de pe alte planete. Cred ca ar trebui sa ne respectam unii pe altii, insa trebuie sa AVEM GRIJA SA NE RESPECTAM si mai ales pe NOI si SCOPUL NOSTRU in ACEASTA ETAPA A VIETII NOASTRE.
Daca VREM SA STIM incotro mergem, de ce, si unde vom ajunge NOI, ca oameni, copii lui Dumnezeu, TREBUIE SA RESPECTAM Cartea Sfanta/Scriptura/Cuvantul Lui Dumnezeu - BIBLIA. Sa o respectam, adica sa ii folosim INVATATURA neconditionat, sa ne traim viata asa cum ne invata aceasta si sa ne ferim de alt fel de influente !!!!!!!!!!!!!!!!!
Este TOATA INTELEPCIUNEA si TOATA EXPERIENTA de care avem nevoie doar in aceasta Carte pe care TATAL NOSTRU ne-a lasat-o!
Daca s-a mai discutat cumva si sub acest aspect pozitiv viata noastra pe Pamant, in aceste pagini de Forum, imi cer scuze ca repet poate ideea.
Altfel, FENOMENE LA LIMITA CUNOASTERII cu Reptilieni si alte fiinte din Univers pe mine ma intereseaza doar si numai doar ca o simpla si banala aflare a vre unei stiri de la televizor ... nici decum sa experimentez ...
|
lime
37 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:36
De la: crio, la data 2009-12-27 16:33:20Si ..daca trec,imi spui??
Citeste mai fata, ca e acolo!
Daca nu, intreab-o pe Dora, ca nu-ti spun, na asa.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:36
sala???? la ora asta??mai dar de asta sint sarbatorile!!! sa o mai dau naibii de silueta.De maine ma ocup si eu de ea.Dar de maine.DAU JOS PINA DE REVELION,sa am loc.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:39
De la: lime, la data 2009-12-27 16:36:25De la: crio, la data 2009-12-27 16:33:20Si ..daca trec,imi spui??
Citeste mai fata, ca e acolo!
Daca nu, intreab-o pe Dora, ca nu-ti spun, na asa. bai ioane,nu mai fierbe biata fata,vrei sa-i spui ,bine,nu, OK
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
coradu
3399 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:41
De la: crio, la data 2009-12-27 16:36:38sala???? la ora asta??mai dar de asta sint sarbatorile!!! sa o mai dau naibii de silueta.De maine ma ocup si eu de ea.Dar de maine.DAU JOS PINA DE REVELION,sa am loc.
am fost la ai mei și m-a îndopat mama...am și la pachet,dar nu ma mai ating de porcãrii..gata!
|
lime
37 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:42
Florine
Nu fi golan! Lasa sa vedem cum sta cu cuvintele incrucisate!
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:43
gata m-am lamurit..Pai daca are 1001 de nick-uri!!!
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:45
neah...asa e AFlorin ,vorbeste burta fara el...Florine,ai burta? ca asa mi te inchipui
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:46
Salut Emile,SARBAUTORI FERICITE!!
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:47
De la: crio, la data 2009-12-27 16:45:14neah...asa e AFlorin ,vorbeste burta fara el...Florine,ai burta? ca asa mi te inchipui este pe cale de disparitie,va deveni in curand o dulce amintire
Albert Einstein
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:49
|
lime
37 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:53
De la: crio, la data 2009-12-27 16:46:12Salut Emile,SARBAUTORI FERICITE!!
In sfirsit, dupa lupte seculare de 10 minute!
LA MULTI ANI!
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:53
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
lime
37 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:55
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:56
Albert Einstein
|
lime
37 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:57
Ore?
Aoleu, e lupta mare!
|
lime
37 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:59
Florine
esti la categoria pana, baga niste petre in poznar sa nu te ia vintul!
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 11:13
Ticu
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 11:27
De la: crio, la data 2009-12-27 16:29:29De la: lime, la data 2009-12-27 16:26:03Citeste si te vei lumina!
Ok la profil ai o singura postare,aia in care imi spui mie ca se strica cantaru,stii si cu ma cheama..n-am idee.Nu am absolut nici o idee.Ma ajuti?? Sint atit de neajutorata si vulnerabila..
 Domnita , spun eu , e din Iasi , am vazut in avatar, la matale pozele a doua papusi superbe, tare scumpe , de la ce magazin le-ai luat ca sa cumpar si eu ???
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
|
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 12:12
sint unice!!! si sint ale mele
of Doamne,adevarul e ca Dumnezeu mi-a daruit 2 mici minuni care sint exact asa cum mi le-am dorit inainte de a se naste
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 12:46
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
|
Postat pe: 28 Decembrie 2009, ora 12:53
nu sint mai mari,au exact 4 ani fetita si 2 ani baiatul,impliniti acuma in decembrie.Multumim
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 09:17
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
|
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 09:40
Am avut niste vise foarte ciudate.Am auzit la un moment dat o respiratie si apoi am simtit un suflul rece pe frunte,m-am trezit si mi s-a parut ca vad pe cineva intr-un colt al camerei ,si simteam cum ma priveste de parca ar fi vrut sa-mi spuna ceva.Apoi mi-am indreptat privirea catre fereastra sa vad daca nu cumva e luna plina caci ar fi explicat multe  si chiar era,si apoi silueta a disparut.M-am uitat la temperatura camerei si-mi arata 22,5,eu imi simteam tot corpul ca un sloi de gheata.Tremuram toata.A fost tare ciudat.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 29 Decembrie 2009, ora 14:15
De la: crio, la data 2009-12-29 09:40:00Am avut niste vise foarte ciudate.Am auzit la un moment dat o respiratie si apoi am simtit un suflul rece pe frunte,m-am trezit si mi s-a parut ca vad pe cineva intr-un colt al camerei ,si simteam cum ma priveste de parca ar fi vrut sa-mi spuna ceva.Apoi mi-am indreptat privirea catre fereastra sa vad daca nu cumva e luna plina caci ar fi explicat multe si chiar era,si apoi silueta a disparut.M-am uitat la temperatura camerei si-mi arata 22,5,eu imi simteam tot corpul ca un sloi de gheata.Tremuram toata.A fost tare ciudat. a-o mai usor cu orice fel de exces. Astfel de entitati exista, dar se arata numai daca se micsoreaza f mult energia interna. De aceea se arata numai la unii oameni. Daca nu cumva esti bolnava de ceva.
Tu vorbesti serios sau faci misto de noi. Misticooooo.....
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|