nastasemihail
47672 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 00:38
De la: i_eirene, la data 2009-12-25 20:57:33De la: nastasemihail, la data 2008-11-12 03:55:41EU AM AVUT FOARTE MULTE VISE PREMONITIVE (AM VERIFICAT ACEST LUCRU ULTERIOR) SI GINDURI COMUNE CIT SE POATE DE CLAR CU PERSOANE APROPIATE ( SPUN DE ACESTE 2 CARACTERISTICI FIINDCA AM CONSTATAT CA AU O MANIFESTARE ASEMANATOARE DECI O CAUZA COMUNA). VISELE PREMONITIVE MI LE-AM PUTUT EXPLICA DUPA VIRSTA DE 30 ANI SI AU FOST CLARE SI DIRECTE NU INVERSATE CUM SE SPUNE.
Idem!
Acum revin putin. La citeva vise unele erau simbolice. Iar la citeva zeci, sint ca un cosmar. Atunci trebuie sa declansez actiuni razboinice, sa ma echilibrez. Acum simt ca incep.
La multi ani si sarbatori fericite, eirene.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 00:44
La multi ani si sarbatori fericite tuturor. Chiar si celor ce au creierul imbicsit de bautura. Mai usurel cu ea, ca nu va mai raspund. Dorinel, ciu insinuarile tale prostesti. Tycu si Florin, cu obsesiile si rautatile lui. Bautura va strica rau.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 00:47
De la: 9am065267, la data 2009-12-22 17:54:46La mine in Teleorman , Slobozia Mindra vin ozn-uri aproape mereu cu ecceptie iarma si primavara la inceput. Sunt la inaltimea de 15-- 80 km si au ~ 35m diametru , o inaltime 7,5 m , are un far sub el si cind are viteza mare,in special 0,8 ---1,3---5 Mach lumineaza tot corpul navei ca un ecran de leptop alb dar lumina farului de sub el are un selector care da doar lumina polarizata si doar in culorile rosu ,verde , albastru , rezulta lumina alba ,nu da ultraviolete ,nici infrarosii. Uneori stau pe loc ore intregi , alteori se fac ca se alearga , parca s-ar lovi , in razboi , dar nici una nu a cazut ,e un joc de-al lor. Fac curbe pe raze mici 100 , 500 m , nu ca avioanele 2km .Merg pe ruta avioanelor dar la alte inaltimi , apoi stationeaza 5 - 10 minute si pleaca brusc. OZN-uri cu siguranta exista , dar mai sigur extraterestrii nu sunt mai evoluati decit oamenii. ET au nevoie de gravitatia pamintului pemtru a putea dormi , oameni pot dormi si in cosmos sunt mai adaptati.Oamenii maninca si bea aproape orice . pe cind ET maninca doar supe cu proteine si zaharuri , nu pot digera alcool nu pot fuma , sunt incredibil de neevoluati.I-mi pare bie ca oamenii vad OZN -uri ,dar prefer sa nu fie nemtesti sau alte tipuri contrafacute , pentru ca au existat proiecte secrete. . Ti-am raspuns pe mes. Daca e real ce spui, esti in categoria gold. O intiietate in caracterizarea acestor fiinte. Probabil le-ai vizualizat in momente de liniste, gen fara bautura, cafea si tigari...sper. Ca daca e cu ele te anunt ca e doar delir. Tu stii mai bine.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 00:52
|
|
|
Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 00:53
De la: nastasemihail, la data 2009-12-26 00:44:33La multi ani si sarbatori fericite tuturor. Chiar si celor ce au creierul imbicsit de bautura. Mai usurel cu ea, ca nu va mai raspund. Dorinel, ciu insinuarile tale prostesti. Tycu si Florin, cu obsesiile si rautatile lui. Bautura va strica rau.
Este bine sã laºi bãutura...mai rãu este sã uiþi pe unde ai lãsat-o!  ...Alcoolul omoarã...încet, încet! Nu conteazã! Ce, te grãbeºti?
Sãrbãtori fericite Mihaile!!! Mai descreþeºte-þi fruntea...mai glumim...ne destindem ºi noi!
Când toatã lumea gândeºte la fel înseamnã cã nimeni nu gândeºte.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 01:00
De la: Dorulet, la data 2009-12-26 00:53:37De la: nastasemihail, la data 2009-12-26 00:44:33La multi ani si sarbatori fericite tuturor. Chiar si celor ce au creierul imbicsit de bautura. Mai usurel cu ea, ca nu va mai raspund. Dorinel, ciu insinuarile tale prostesti. Tycu si Florin, cu obsesiile si rautatile lui. Bautura va strica rau.
Este bine sã laºi bãutura...mai rãu este sã uiþi pe unde ai lãsat-o! ...Alcoolul omoarã...încet, încet! Nu conteazã! Ce, te grãbeºti?
Sãrbãtori fericite Mihaile!!! Mai descreþeºte-þi fruntea...mai glumim...ne destindem ºi noi!
Vorbeam concret de persoane ce se stie ca intra bete pe forum. Nu am cum sa discut cu oameni beti, si in timp nu voi mai discuta cu ei. Acum imi explic si de ce izbucnesc scandaluri. Ei vorbesc aiurea iar unii mai seriosi se infurie. Cunosc genul.
Si eu nu reusesc sa ma imbat. Ca am dop in git, reglaj. Serios.
La multi ani, Dora. Si sa fii fericita, ca-ti trebuie.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 01:55
De la: crio, la data 2009-12-21 20:54:10Nu Coradu.Deochiu e simplu ,spui un descantec ,spui tatal nostru e simplu.E si asta un fel de furt de energie dar..e altceva.
Vampirii energetici te lasa aproape fara suflare.De exemplu cunosti o persoana si imediat in timpul conversatiei sau cit esti in preajma ei incepi sa casti,ti-e somn,gandesti aiurea,ametesti,sau se poate mai rau,iti poti pierde cunostinta.Sint persoane care nu sint constiente ca fac acest lucru si sint persoane constiente care o fac cu buna stiinta Acea persoana o va face tot timpul daca-si gaseste sursa potrivita.Si nu s erezolva cu un simplu descantec.La mine cristalul a fost un prim pas.Cat sa ma poata puna pe picioare. Dupa logica asta, persoanele care induc somnu sint vampiri energetici? Eu stiu ca daca esti extrem de obosit, nu mai poti dormi. Si daca iti induce ceva somnul, o persoana, un bioenergoterapeut, un psihoterapeut, un medicament, un aliment, se numeste vampirism? Si apoi te scoli fresh. Nu mai inteleg. Se bat cap in cap.
Eu am avut o stare de insomnie de 9 nopti, Am facut tratament cu medicamente homeopatice. In 2 saptamini mi-a revenit somnul. Si doctorita era f tinara, parca era un ingeras, si a stat acolo, la acel cabinet 2 saptamini. Deci era ...un vampir?
Am spus asta nu ca sa va legati de acea insomnie, ci ca sa stiu daca doctoritele frumoase sint vampiri....
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 17:43
Pai..mai Mihai..daca te simti fara glas si puteri la vderea lor..cred ca daaa..sint vampirite.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
|
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 17:46
in ceea ce priveste vampirismul energetic..nu stiu ce s-a batut cap in cap la tine dar eu atunci dormeam mai tot timpul ptr ca eram lipsita de orice fel de energie.Corpul meu se incapatina sa creada ca dormind se reincarca si ma baga pe somn..Dar imi faceam mai rau.oricum povestea e mult mai luga.Intradevar povestita asa pe scurt da eroare in interpretare.
Si..SARABAUTORI FERICITEEEE!!!
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 05:31
Sarbatori fericite tuturor.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 08:40
De la: crio, la data 2009-12-26 17:46:25in ceea ce priveste vampirismul energetic..nu stiu ce s-a batut cap in cap la tine dar eu atunci dormeam mai tot timpul ptr ca eram lipsita de orice fel de energie.Corpul meu se incapatina sa creada ca dormind se reincarca si ma baga pe somn..Dar imi faceam mai rau.oricum povestea e mult mai luga.Intradevar povestita asa pe scurt da eroare in interpretare.
SARA...BAUTORI....gura pacatosului adevar graieste
Bautura fara sare nu merge.
|
Fosta membra 9am.ro
3581 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 09:23
De la: crio, la data 2009-12-26 17:46:25in ceea ce priveste vampirismul energetic..nu stiu ce s-a batut cap in cap la tine dar eu atunci dormeam mai tot timpul ptr ca eram lipsita de orice fel de energie.Corpul meu se incapatina sa creada ca dormind se reincarca si ma baga pe somn..Dar imi faceam mai rau.oricum povestea e mult mai luga.Intradevar povestita asa pe scurt da eroare in interpretare.
Pe mine ma intereseaza cum ai scapat..stiu o familie disperata cu fetita care se stinge ca o lumanare; au descoperit ca se intampla in prezenta bunicii, dar in afara de separare completa n-au gasit alt remediu.
Nu trageti in pianist!
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 09:29
De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-27 09:23:21De la: crio, la data 2009-12-26 17:46:25in ceea ce priveste vampirismul energetic..nu stiu ce s-a batut cap in cap la tine dar eu atunci dormeam mai tot timpul ptr ca eram lipsita de orice fel de energie.Corpul meu se incapatina sa creada ca dormind se reincarca si ma baga pe somn..Dar imi faceam mai rau.oricum povestea e mult mai luga.Intradevar povestita asa pe scurt da eroare in interpretare.
Pe mine ma intereseaza cum ai scapat..stiu o familie disperata cu fetita care se stinge ca o lumanare; au descoperit ca se intampla in prezenta bunicii, dar in afara de separare completa n-au gasit alt remediu. Deci vampirismul energetic ar fi real....brrr...ma speriati. Faceti-vaq protectii energetice. Dar tot cele dinamice sint mai bune.
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 09:48
Gigi,fetita e prea mica probsbil ptr a invata sa se apare singura.Deci trebuie neaparat separata de sursa.Daca tu spui ca se simte rau doar in prezenta bunicii atunci nu exista alta solutie.Deocamdata.
|
Fosta membra 9am.ro
3581 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 09:53
De la: crio, la data 2009-12-27 09:48:36Gigi,fetita e prea mica probsbil ptr a invata sa se apare singura.Deci trebuie neaparat separata de sursa.Daca tu spui ca se simte rau doar in prezenta bunicii atunci nu exista alta solutie.Deocamdata.
Asta au facut...fetita are acum 7 ani, problemele de pe la 3-4 ani...bunica le-ar fi tare utila daca nu ar avea acest efect asupra copilului.
Multumesc pentru raspuns si
LA MULTI ANI!!
Nu trageti in pianist!
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 09:55
Multi aaani!!! Maaaa,voi chiar sinteti matinali!!!
Ma trezesc si eu in...3-4 ore!!!
|
Fosta membra 9am.ro
3581 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 09:56
De la: nastasemihail, la data 2009-12-27 09:29:53De la: Gigi_Octan, la data 2009-12-27 09:23:21De la: crio, la data 2009-12-26 17:46:25in ceea ce priveste vampirismul energetic..nu stiu ce s-a batut cap in cap la tine dar eu atunci dormeam mai tot timpul ptr ca eram lipsita de orice fel de energie.Corpul meu se incapatina sa creada ca dormind se reincarca si ma baga pe somn..Dar imi faceam mai rau.oricum povestea e mult mai luga.Intradevar povestita asa pe scurt da eroare in interpretare.
Pe mine ma intereseaza cum ai scapat..stiu o familie disperata cu fetita care se stinge ca o lumanare; au descoperit ca se intampla in prezenta bunicii, dar in afara de separare completa n-au gasit alt remediu. Deci vampirismul energetic ar fi real....brrr...ma speriati. Faceti-vaq protectii energetice. Dar tot cele dinamice sint mai bune.
Drept sa spun si eu am crezut ca bate campii initial, nu sunt genul credul
Nu trageti in pianist!
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 09:58
Cum sa bat campiii?!!!!!! Pfiu...si doar am fost singura ca asa se va initmpla!!! Un premiu Oscar nu-mi dati ptr batutul camipilor??? Maaaaa,am eu materie cenusie si imaginatie dar nici asa...sa vorbesc aiurea pe forum .Deci,nu!!! Tot ceea ce am spus e foarte real.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 10:01
De la: crio, la data 2009-12-27 09:58:55Cum sa bat campiii?!!!!!! Pfiu...si doar am fost singura ca asa se va initmpla!!! Un premiu Oscar nu-mi dati ptr batutul camipilor??? Maaaaa,am eu materie cenusie si imaginatie dar nici asa...sa vorbesc aiurea pe forum .Deci,nu!!! Tot ceea ce am spus e foarte real. ce ai spus
|
Fosta membra 9am.ro
3581 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 10:09
Nu trageti in pianist!
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 10:14
Baiiiiii,daca m-ai fi auzit,ai fi auzit si tonul!!!! am spus-o chiar razand!!! Am spus-o relaxata,am spus-o....Maaaaa!!!! ce ma mai enervati de dimineata!!! Si acuma glumesc!!!!
Pupici la toata lumea!!!
|
Fosta membra 9am.ro
3581 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 10:24
Nu trageti in pianist!
|
Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 15:38
De la: nastasemihail, la data 2009-12-26 00:44:33La multi ani si sarbatori fericite tuturor. Chiar si celor ce au creierul imbicsit de bautura. Mai usurel cu ea, ca nu va mai raspund. Dorinel, ciu insinuarile tale prostesti. Tycu si Florin, cu obsesiile si rautatile lui. Bautura va strica rau.
 Multumesc domnu nastase si din partea mea , La multi ani si sa te bucuri de tot ce-ti doresti in viata , cu precizarea ca eu nu sunt rautacios !
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:03
De la: florinpreda999, la data 2009-12-24 15:56:37Evenimente posibile in 2010
• activitate solara maxima; apar procese de fermentare si framântare a populatiei, a popoarelor si ideilor; Umanitatea va deveni mai agresiva si mai agitata ca efect al activitatii solare crescute. Numarul sinuciderilor, infarcturilor si accidentelor vasculare cerebrale vor creste permanent.
• ca urmare a dezastrelor naturale, vor exista in lume aproximativ 50 de milioane de refugiati;
• începutul perioadei de 200 de ani de criz? ecologica;
• începutul perioadei de 10 ani a declinului moralitatii si a constiintei religioase traditionale;
• startul de redresare economica în Rusia si Belarus;
• formarea de noi teorii economice si politice, care va schimba viata omenirii în viitor;
• umilirea geniilor singuratice, nasterea de idei promitatoare în principal în echipe de cercetare;
• inundatii devastatoare în Asia de Sud-Est;
• descoperirea dovezilor stiintifice imbatabile care vor demonstra existenta sufletului dupa moarte;
• respingere finala a ideii de clonare umana;
• monitorul calculatorului se va muta direct pe retina, iar imaginea va fi perceputa ca una absolut reala;
• internetul se va muta direct în creierul uman. Omul va avea posibilitatea sa-si conecteze creierul la internet, la un server. Nu peste foarte mult timp, se vor dezvolta psihotehnici care vor permite un fel de ,,internet” intre creierele oamenilor (exista deja încercari în aceasta directie în Rusia si Ucraina, exista si oameni capabili sa stapâneasca aceste psihotehnici).
• divulgarea secretelor OZN-urilor;
• sosirea în masa a strainilor din spatiu.
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:08
De la: nastasemihail, la data 2009-12-26 01:00:41De la: Dorulet, la data 2009-12-26 00:53:37De la: nastasemihail, la data 2009-12-26 00:44:33La multi ani si sarbatori fericite tuturor. Chiar si celor ce au creierul imbicsit de bautura. Mai usurel cu ea, ca nu va mai raspund. Dorinel, ciu insinuarile tale prostesti. Tycu si Florin, cu obsesiile si rautatile lui. Bautura va strica rau.
Este bine sã laºi bãutura...mai rãu este sã uiþi pe unde ai lãsat-o! ...Alcoolul omoarã...încet, încet! Nu conteazã! Ce, te grãbeºti?
Vorbeam concret de persoane ce se stie ca intra bete pe forum. Nu am cum sa discut cu oameni beti, si in timp nu voi mai discuta cu ei. Acum imi explic si de ce izbucnesc scandaluri. Ei vorbesc aiurea iar unii mai seriosi se infurie. Cunosc genul.
Si eu nu reusesc sa ma imbat. Ca am dop in git, reglaj. Serios.
La multi ani, Dora. Si sa fii fericita, ca-ti trebuie. mihaita,vezi ca sunt beat manga,ranga,stanga si-alte fiare,daca ma dau in tine pan' la primavara prind si radacini,ai grija in noul an sa nu faci purici prea multi,c'altfel te scarpini tot anu' de-ti cade carnea ca la ciumati------ LA MULTI ANI si MULTA SANATATE[ ca ai nevoie]  ai sufletu' bolnav----TRATEAZA-L !!!
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
“Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:14
Eu..nu ma mai pot opri din mancat!!! opriti-maaaa!!!
|
lime
37 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:19
Anca
Ho fata mea, ca strici cintarul!
|
lime
37 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:21
Florineeee!
Neica, ce facusi de te stricasi?
Aoleu muica, ce-o mai fi si de baiatul asta?!
Hai la.... multi... bani!
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:22
tu care mai esti??
mai ...nici cand eram insarcinata in 9 luni nu s-a stricat,ca se mirau toti unde ascund bebele???
|
lime
37 mesaje
|
Postat pe: 27 Decembrie 2009, ora 16:26
Citeste si te vei lumina!
|
|
|