Dorulet
7896 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 22:10
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
Oras: Iasi
|
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 22:11
Dora..da pe mess.Dar maine dim
|
Dorulet
7896 mesaje
|
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 22:13
De la: crio, la data 2009-12-21 22:11:08Dora..da pe mess.Dar maine dim
Ok...eu nu uit!
Uite, faza cu maturizarea și la mine s-a întâmplat....foarte devreme...că n-am avut încotro! Asta nu este un motiv de depresie...
Când toată lumea gândește la fel înseamnă că nimeni nu gândește.
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
|
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 22:17
Daaa,n-am fost!! e asa un regret dar nicidecum depresie patologica..si probleme tipice adolescentilor.Nu ti-am spus ca la un moment dat imi consiliam parintii???
|
|
|
coradu
3399 mesaje
|
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 22:18
De la: crio, la data 2009-12-21 22:17:08Daaa,n-am fost!! e asa un regret dar nicidecum depresie patologica..si probleme tipice adolescentilor.Nu ti-am spus ca la un moment dat imi consiliam parintii???
BUN..Si mobilul????
Dragostili?
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
|
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 22:19
ALOOO,MUSIU TYCUUU!!! uita-te te rog la pag anterioara.Ti-am raspuns si te rog citeste ca altfel ramai cu impresia ca eu sint tralalala si chiar nu sint!!! altii au crezut asta!! Eu n-am avut nic!!
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
|
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 22:21
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
1276 mesaje
|
Postat pe: 21 Decembrie 2009, ora 22:44
|
|
|
Dorinel
3855 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 00:43
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 09:30
Dorinel de la un timp ma iei peste picior..???!! sau mi se pare mie? mai ia-ma si peste mina,schimba pozitia ca altfel devine rutina
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 12:52
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 13:31
Nea Florine ce ai mama? Te bagi si la pisalogeala?? Lasa-ma maaa ca mai bine ca mine nu se pricepe nimeni!!  Sa zica Dorinel daca e paranoia su nu!!! ca vorbesc eu cu el  la un pahar de bere!!
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 16:33
De la: crio, la data 2009-12-21 22:19:27ALOOO,MUSIU TYCUUU!!! uita-te te rog la pag anterioara.Ti-am raspuns si te rog citeste ca altfel ramai cu impresia ca eu sint tralalala si chiar nu sint!!! altii au crezut asta!! Eu n-am avut nic!!
 Domnita Crio, vorbesc foarte serios, matale nu esti "trala la "adica nu ai probleme psihice si nu ai avut niciodata , esti perfect lucida , nici nu intelg de ce ai fost internata la psihiatrie ,eu imi dau seama dupa postarile matale ,ai avut o mica cadere psihica ,care nu are legatura cu tratamentul psihiatric , care a trecut,asta se trateaza cu odihna, are dreptate si domnita serena sa fii optimista ! Ai un simt al umorului placut, dai dovada de inteligenta si esti o persoana cu care se poate discuta normal , asa ca scoate-ti din cap ideea asta ca ai fost cu psihicul !!! Domnita, si mai incearca sa scoti din cap prostia asta,falsa cu vampiri ce fura energii si cu deochiuri si cristale ! - asa ceva nu exista si nu au fost niciodata . ! nu mai crede in aiureli din astea ca nu exista asa ceva !!! Matale sa mergi pe adevarata idee ca nu ai probleme psihice , si la matale e totul sanatos !!Domnita , am citit mult despre asa ceva si cunosc bine !!!!
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 16:39
Asta incercam sa-ti spun,domnule Tycu,sint foarte normala ,multumesc de aprecieri.Cat despre ..studiul cristalului de cuart ...este ceva care am invatat ,nu face parte din domeniul paranormalului.Dar asta e alta poveste.
|
9am065267
19 mesaje
Oras: Turnu Magurele
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 17:54
La mine in Teleorman , Slobozia Mindra vin ozn-uri aproape mereu cu ecceptie iarma si primavara la inceput. Sunt la inaltimea de 15-- 80 km si au ~ 35m diametru , o inaltime 7,5 m , are un far sub el si cind are viteza mare,in special 0,8 ---1,3---5 Mach lumineaza tot corpul navei ca un ecran de leptop alb dar lumina farului de sub el are un selector care da doar lumina polarizata si doar in culorile rosu ,verde , albastru , rezulta lumina alba ,nu da ultraviolete ,nici infrarosii. Uneori stau pe loc ore intregi , alteori se fac ca se alearga , parca s-ar lovi , in razboi , dar nici una nu a cazut ,e un joc de-al lor. Fac curbe pe raze mici 100 , 500 m , nu ca avioanele 2km .Merg pe ruta avioanelor dar la alte inaltimi , apoi stationeaza 5 - 10 minute si pleaca brusc. OZN-uri cu siguranta exista , dar mai sigur extraterestrii nu sunt mai evoluati decit oamenii. ET au nevoie de gravitatia pamintului pemtru a putea dormi , oameni pot dormi si in cosmos sunt mai adaptati.Oamenii maninca si bea aproape orice . pe cind ET maninca doar supe cu proteine si zaharuri , nu pot digera alcool nu pot fuma , sunt incredibil de neevoluati.I-mi pare bie ca oamenii vad OZN -uri ,dar prefer sa nu fie nemtesti sau alte tipuri contrafacute , pentru ca au existat proiecte secrete.
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 17:59
maaa,este unu care vinde iarba p-aici.Scuza intrebarea..ai fumat ceva??
Glumesc,sper sa nu te superi
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 18:14
De la: 9am065267, la data 2009-12-22 17:54:46La mine in Teleorman , Slobozia Mindra vin ozn-uri aproape mereu cu ecceptie iarma si primavara la inceput. Sunt la inaltimea de 15-- 80 km si au ~ 35m diametru , o inaltime 7,5 m , are un far sub el si cind are viteza mare,in special 0,8 ---1,3---5 Mach lumineaza tot corpul navei ca un ecran de leptop alb dar lumina farului de sub el are un selector care da doar lumina polarizata si doar in culorile rosu ,verde , albastru , rezulta lumina alba ,nu da ultraviolete ,nici infrarosii. Uneori stau pe loc ore intregi , alteori se fac ca se alearga , parca s-ar lovi , in razboi , dar nici una nu a cazut ,e un joc de-al lor. Fac curbe pe raze mici 100 , 500 m , nu ca avioanele 2km .Merg pe ruta avioanelor dar la alte inaltimi , apoi stationeaza 5 - 10 minute si pleaca brusc. OZN-uri cu siguranta exista , dar mai sigur extraterestrii nu sunt mai evoluati decit oamenii. ET au nevoie de gravitatia pamintului pemtru a putea dormi , oameni pot dormi si in cosmos sunt mai adaptati.Oamenii maninca si bea aproape orice . pe cind ET maninca doar supe cu proteine si zaharuri , nu pot digera alcool nu pot fuma , sunt incredibil de neevoluati.I-mi pare bie ca oamenii vad OZN -uri ,dar prefer sa nu fie nemtesti sau alte tipuri contrafacute , pentru ca au existat proiecte secrete. CAND SE-NTAMPLA ASTA,INAINTE SAU DUPA CE-TI IEI TRATAMENTU' ???
toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!!
Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului. (Zamolxe)
Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol.
Albert Einstein
DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE
....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
|
Fosta membra 9am.ro
1276 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 18:30
De la: florinpreda999, la data 2009-12-22 18:14:07De la: 9am065267, la data 2009-12-22 17:54:46La mine in Teleorman , Slobozia Mindra vin ozn-uri aproape mereu cu ecceptie iarma si primavara la inceput. Sunt la inaltimea de 15-- 80 km si au ~ 35m diametru , o inaltime 7,5 m , are un far sub el si cind are viteza mare,in special 0,8 ---1,3---5 Mach lumineaza tot corpul navei ca un ecran de leptop alb dar lumina farului de sub el are un selector care da doar lumina polarizata si doar in culorile rosu ,verde , albastru , rezulta lumina alba ,nu da ultraviolete ,nici infrarosii. Uneori stau pe loc ore intregi , alteori se fac ca se alearga , parca s-ar lovi , in razboi , dar nici una nu a cazut ,e un joc de-al lor. Fac curbe pe raze mici 100 , 500 m , nu ca avioanele 2km .Merg pe ruta avioanelor dar la alte inaltimi , apoi stationeaza 5 - 10 minute si pleaca brusc. OZN-uri cu siguranta exista , dar mai sigur extraterestrii nu sunt mai evoluati decit oamenii. ET au nevoie de gravitatia pamintului pemtru a putea dormi , oameni pot dormi si in cosmos sunt mai adaptati.Oamenii maninca si bea aproape orice . pe cind ET maninca doar supe cu proteine si zaharuri , nu pot digera alcool nu pot fuma , sunt incredibil de neevoluati.I-mi pare bie ca oamenii vad OZN -uri ,dar prefer sa nu fie nemtesti sau alte tipuri contrafacute , pentru ca au existat proiecte secrete. CAND SE-NTAMPLA ASTA,INAINTE SAU DUPA CE-TI IEI TRATAMENTU' ???
..nu te-ai prins !!e o scrisoare pentru Mos Craciun..zice ca nu vrea nemtesti si nici contrafacute...!
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 18:33
CE SA VREIE MAA?? ozn-uri??? sa-si ia chinezesti ...si asa sint peste tot.
|
coradu
3399 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 19:17
De la: crio, la data 2009-12-22 18:33:05CE SA VREIE MAA?? ozn-uri??? sa-si ia chinezesti ...si asa sint peste tot.
sau second..
purtate dar curate
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 19:22
Maaa!! iar facem varza topicul lui Mihai!!
|
coradu
3399 mesaje
|
Postat pe: 22 Decembrie 2009, ora 19:45
De la: crio, la data 2009-12-22 19:22:00Maaa!! iar facem varza topicul lui Mihai!!
Mihai nu se supărrrrrăăăăăă!
Pot sa ud și canapeaua!
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 11:03
De la: crio, la data 2009-12-22 09:30:59Dorinel de la un timp ma iei peste picior..???!! sau mi se pare mie? mai ia-ma si peste mina,schimba pozitia ca altfel devine rutina ... poate doar de mana,... peste mana cred ca-mi este imposibil ...
Pe mine ma amuza doar ca-i dai apa la moara unui anumit personaj de p'aci ..
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 23 Decembrie 2009, ora 14:50
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
6522 mesaje
|
Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 08:33
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 11:19
Ticu
|
royan32
291 mesaje
|
Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 15:30
SARBATORI FERICITE TUTUROR!
sper sa ne mai harjonim si la anu' p'aici, e distractiv
|
Fosta membra 9am.ro
11272 mesaje
|
Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 15:56
Evenimente posibile in 2010
activitate solara maxima; apar procese de fermentare si framântare a populatiei, a popoarelor si ideilor; Umanitatea va deveni mai agresiva si mai agitata ca efect al activitatii solare crescute. Numarul sinuciderilor, infarcturilor si accidentelor vasculare cerebrale vor creste permanent.
ca urmare a dezastrelor naturale, vor exista in lume aproximativ 50 de milioane de refugiati;
începutul perioadei de 200 de ani de criz? ecologica;
începutul perioadei de 10 ani a declinului moralitatii si a constiintei religioase traditionale;
startul de redresare economica în Rusia si Belarus;
formarea de noi teorii economice si politice, care va schimba viata omenirii în viitor;
umilirea geniilor singuratice, nasterea de idei promitatoare în principal în echipe de cercetare;
inundatii devastatoare în Asia de Sud-Est;
descoperirea dovezilor stiintifice imbatabile care vor demonstra existenta sufletului dupa moarte;
respingere finala a ideii de clonare umana;
monitorul calculatorului se va muta direct pe retina, iar imaginea va fi perceputa ca una absolut reala;
internetul se va muta direct în creierul uman. Omul va avea posibilitatea sa-si conecteze creierul la internet, la un server. Nu peste foarte mult timp, se vor dezvolta psihotehnici care vor permite un fel de ,,internet intre creierele oamenilor (exista deja încercari în aceasta directie în Rusia si Ucraina, exista si oameni capabili sa stapâneasca aceste psihotehnici).
divulgarea secretelor OZN-urilor;
sosirea în masa a strainilor din spatiu.
Albert Einstein
|
Tycu
3787 mesaje
|
Postat pe: 24 Decembrie 2009, ora 17:39
Ticu
|
Fosta membra 9am.ro
391 mesaje
|
Postat pe: 25 Decembrie 2009, ora 20:57
De la: nastasemihail, la data 2008-11-12 03:55:41EU AM AVUT FOARTE MULTE VISE PREMONITIVE (AM VERIFICAT ACEST LUCRU ULTERIOR) SI GINDURI COMUNE CIT SE POATE DE CLAR CU PERSOANE APROPIATE ( SPUN DE ACESTE 2 CARACTERISTICI FIINDCA AM CONSTATAT CA AU O MANIFESTARE ASEMANATOARE DECI O CAUZA COMUNA). VISELE PREMONITIVE MI LE-AM PUTUT EXPLICA DUPA VIRSTA DE 30 ANI SI AU FOST CLARE SI DIRECTE NU INVERSATE CUM SE SPUNE.
Idem!
|
|
|