back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Fenomene la limita cunoasterii

Pagini: << 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 20:55

hello!!! uita-te mai sus!!!

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 20:56

spune-i sa ne descrie pe omul in alb,
hai mai repede, ca nu mai pot!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 21:01

De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-17 20:56:14spune-i sa ne descrie pe omul in alb,

tu faci misto..nu o mai intreb nimic...A spus doar de ceva in alb..un nene in alb Atit.Nu a vazut nici un chip .Atit a spus...aaa si ca vocea i se auzea de mai multe ori ,si ca mi-a rostit si numele meu.Daca te-ai uita mai sus la postarile mele ai vedea ca si eu am vazut aceeasi prezenta.Nu dupa mult timp m-am imbolnavit de miocardita.Eu stiu de ce vreau ca fetita mea sa aiba vise normale.

Fosta membra 9am.ro

3581 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 21:01

De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-17 20:56:14spune-i sa ne descrie pe omul in alb,

Termina, ce nu ti-e clar?

Nu trageti in pianist!
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 21:04

Nu fac nici un misto, si sint foarte serios!
Vreau sa stiu mai mult!
Astea sint lucruri serioase.
Comunicarile astea nu se fac oricui, doar celor alesi.
Si orice ai face tot ales ramii.

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 21:08

Emil....fetita mea e doar a mea deocamdata.Este mica noi doau am trecut prin multe,voi face orice sa aiba o viata normala si sa ramina linga mine.

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 21:14

Dar cine a spus ca-ti ia fata?
Tu nu intelegi ca e aleasa?

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 21:16

Astora alesi, li se da o intelepciune deosebita! Stiu, nu-s povesti!

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2010, ora 21:21

De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-17 21:16:47Astora alesi, li se da o intelepciune deosebita! Stiu, nu-s povesti!

Stiu...mai multe.Dar nu vreau ca ea sa stie mai multe.O vad,am simtit-o de cind s-a nascut,de cind era un graunte de carne in mainile mele si ne priveam,si o auzeam iar ea ma auzea pe mine.
Dar ...acum e ora de citit povesti!! la fetita.Noapte buna!!!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 06:09

De la: crio, la data 2010-01-17 21:01:24

tu faci misto..nu o mai intreb nimic...A spus doar de ceva in alb..un nene in alb Atit.Nu a vazut nici un chip .Atit a spus...aaa si ca vocea i se auzea de mai multe ori ,si ca mi-a rostit si numele meu.Daca te-ai uita mai sus la postarile mele ai vedea ca si eu am vazut aceeasi prezenta.Nu dupa mult timp m-am imbolnavit de miocardita.Eu stiu de ce vreau ca fetita mea sa aiba vise normale.
Fa-i un control, zdravan la inima. Nu te juca cu asta. Faptul ca i s-a spus numele si al ei si al tau, e legat de miocardita. Deci...urgent. Fara intirziere. Lasa alte interpretari. Eu cind visam zapada, aveam crize puternice de bronsite sau raceli puternice. De cind mi-a trecut, nu mai am, astfel de vise.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 06:10

Si baga-l in priza sa se ocupe pe cineva sanatos cu inima, nu numai tu. Barbatul tau de exemplu. Sau parintii vostrii sanatosi cu inima.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 06:18

Si visele premonitive fac parte din fenomene inca necunoscute. Dar mie imi e si teama de ele fiindca in cazul meu imi dau seama ce sint. Si caut sa le inversez eventual sau sa le duc in domeniul incert. Culmea e ca mi-a reusit de citeva ori. Le vedeam cum se derula ceea ce visasem, eu urmarind ca la un film. Dar e greu, Mi-a reusit dupa vreo 20 ani, de studiat fenomenul, cu f multa vointa si imaginatie.

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 17:37

darde-abia am scapat de miocardita!!! daca mai fac ma pune pe lista ptr transplant!! nu ma speria.fata e ok,zilele trecute a ascultat-o medicul ...Dar..cred ca ..am incurcat-o

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 18 Ianuarie 2010, ora 17:42

De la: crio, la data 2010-01-18 17:37:07darde-abia am scapat de miocardita!!! daca mai fac ma pune pe lista ptr transplant!! nu ma speria.fata e ok,zilele trecute a ascultat-o medicul ...Dar..cred ca ..am incurcat-o
Daca e ok, atunci e ok. Nu mai am nimic de adaugat. Sanatate la toti. si fara frica.

9am065267

19 mesaje
Oras: Turnu Magurele

Postat pe: 19 Ianuarie 2010, ora 15:33

Din experimente practice am putut deduce ca nu avem nevoie de tehnologie avansata pentru a obtine un anumit fenomen , tot ce trebuie sa facem este sa deplasam pe diferite traiectorii anumite obiecte care au anumite suprafete si au o ordine logica in care sa se deplaseze unele fata de altele. Se poate obtine in primul rind un impuls variabil , o forta rezultanta variabila , un moment al fortei variabil si rezulta un potential electric datorita modificarii traiectoriei electronilor, de aici continua cu aparitia unui cimp electromagnetic care la rindul lui conduce la un cimp magnetic variabil. Cu acel cimp madnetic variabil impreuna cu cimpul magnetic al electronului se ajunge la o variatie de potential magnetic si deci primeste energie din vid , se continua cu folosirea acestei energii pentru a disloca electroni si realiza cuplari repetitive si de aici rezulta o variatie de potential electrica , aceasta variatie duce la un curent electric care incalzeste placa , impreuna cu incalzirea se misca si moleculele si apare o deplasare a cimpului eloectromagnetic termic care prin insumare se obtine intr-o parte temperatura mare si mai ramine o parte din radiatii care preiau din atom energie si rezulta o radiatie rece dar si o inghetare a materialului in acea zona , in continuare acea zona rece are rezistenta electrica mai mica si electronii sunt dirizati acolo , dupa ce se string , vine o alta radiatie calda de pe cealalta suprafata si astfel se electrizeasa placa. Avind placa electrizata poate bloca partial bioenergia din univers , deci se acumuleaza bioenergie pe suprafata , se continua su orientatea cimpului in functie de sensul si acceleratia suprafetelor aflate in miscare . De aici apare si o forta antimagnetica ca urmare a modularii cimpului bioenergetic alaturi de frecventele de oscilatie ale suprafetelor.Cest cimp modifica structura moleculelor astfel incit momenten se mentine ca un magnet dar si ca un obiect ca are forta antielectrostatica ,dar care si atrage intr-un sens dar si respinge in celalalt sens ,cest efect influienteaza potentialul energetic intern si corpul simte o depresiune energetice interna , prin urmare energia vidului compresata de cimpul gravitational o primeste obiactul sub forma activa de energie cinetica si sub forma pasiva de porential gravitational momentan constant , deci scade greutatea . In contimuare obiectul primeste energie mai multa ,incepe sa vibreze , se supraincalzeste si se supraraceste alternativ pina cind moreculele cedeaza si ajung de obicei i n starea initiala , ciclul se rpeta cu precizarea ca daca se modifica cimpul electric se mareste forta zi scade mai mult greutatea . Cimpul gravitational al planetei fiind constant , oeice modificare a potentialului unei persoane daca omul nu mai este atras da planeta nu mai contribuie la masa planetei si deci influienteaza gravitatia care este simtita de o alta persoana in prima faza de primire a energiei di vid , deci ajunde amplificata foarte mult , suficient de mult incit sa o simti ca propriul gind , pentru ca in general forta finala este putin mai mare decit forta electrica din creer.Celelalte celule din corp induc o forta mai mare decit forta creerului.De aici prin generalizare , planeta comunica cu stelele si cu intreg universul prin intermediul gravitatiei si orice persoana poate comunica su o persoana pe o alta planeta prin intermediul unei variatii infinitezimale a gravitatiei , da asemenea stie si timul , datorita vitezei luminii constante si stie si directia datorita orientarii cimpului bioenergetic in acea directie. Nimic nu este spectaculos , atit o hirtie care cade cit si un om clarvazator , ambii pot fi simtiti de o alta persoana oriunde in univers.Ceea ce e spectaculos este faptul ca noi oamenii nu reusim in general sa fim atenti la aproape nimic , nici macar atunci cind cumparam alimente , o ignoranta totala care a duc la necesitatea de a cunoaste tot universul pina sa ajungem sa ne cunoastem firea noastra paminteasca. O zi buna tuturor.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 01:51

De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-17 21:14:07Dar cine a spus ca-ti ia fata?
Tu nu intelegi ca e aleasa?
Nu-i mai spune astfel de chestii. Trebuie sa-i faca un control la inima. Clar e vorba de ceva care are legatura cu mama ei. Si fara frica. Ca nu-i buna la nimic. Tocmai frica e cea care face rau la inima. Trebuie un curaj ponderat in probleme mai grave. O spun din proprie experienta.

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 15:07

De la: crio, la data 2010-01-17 20:51:45
De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-17 20:49:23Anca
Esti pe lista celor buni!

what list????

Se zvoneste ca in 2012 vor supravietui numai cei care au un spirit bun..... Cred ca despre lista asta e vorba.

Daca tu visezi pe cineva imbracat in alb....nu te mai speria. Probabil ai sufletul mai pur. Numai persoanele speciale au asemenea vise.

Am mai citit de personaje biblice care apar copiilor imbracate in alb...daca vrei iti spun in ce carte: e un documentar cu povestiri reale.

Lasa copilul sa scrie !! Un geniu innabusit in fasa sufera toata viata daca ii reprimi natura !! Fii fericita ca e fetita ta !!

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 15:12

De la: 9am065267, la data 2010-01-19 15:33:09Din experimente practice am putut deduce ca nu avem nevoie de tehnologie avansata pentru a obtine un anumit fenomen , tot ce trebuie sa facem este sa deplasam pe diferite traiectorii anumite obiecte care au anumite suprafete si au o ordine logica in care sa se deplaseze unele fata de altele. Se poate obtine in primul rind un impuls variabil , o forta rezultanta variabila , un moment al fortei variabil si rezulta un potential electric datorita modificarii traiectoriei electronilor, de aici continua cu aparitia unui cimp electromagnetic care la rindul lui conduce la un cimp magnetic variabil. Cu acel cimp madnetic variabil impreuna cu cimpul magnetic al electronului se ajunge la o variatie de potential magnetic si deci primeste energie din vid , se continua cu folosirea acestei energii pentru a disloca electroni si realiza cuplari repetitive si de aici rezulta o variatie de potential electrica , aceasta variatie duce la un curent electric care incalzeste placa , impreuna cu incalzirea se misca si moleculele si apare o deplasare a cimpului eloectromagnetic termic care prin insumare se obtine intr-o parte temperatura mare si mai ramine o parte din radiatii care preiau din atom energie si rezulta o radiatie rece dar si o inghetare a materialului in acea zona , in continuare acea zona rece are rezistenta electrica mai mica si electronii sunt dirizati acolo , dupa ce se string , vine o alta radiatie calda de pe cealalta suprafata si astfel se electrizeasa placa. Avind placa electrizata poate bloca partial bioenergia din univers , deci se acumuleaza bioenergie pe suprafata , se continua su orientatea cimpului in functie de sensul si acceleratia suprafetelor aflate in miscare . De aici apare si o forta antimagnetica ca urmare a modularii cimpului bioenergetic alaturi de frecventele de oscilatie ale suprafetelor.Cest cimp modifica structura moleculelor astfel incit momenten se mentine ca un magnet dar si ca un obiect ca are forta antielectrostatica ,dar care si atrage intr-un sens dar si respinge in celalalt sens ,cest efect influienteaza potentialul energetic intern si corpul simte o depresiune energetice interna , prin urmare energia vidului compresata de cimpul gravitational o primeste obiactul sub forma activa de energie cinetica si sub forma pasiva de porential gravitational momentan constant , deci scade greutatea . In contimuare obiectul primeste energie mai multa ,incepe sa vibreze , se supraincalzeste si se supraraceste alternativ pina cind moreculele cedeaza si ajung de obicei i n starea initiala , ciclul se rpeta cu precizarea ca daca se modifica cimpul electric se mareste forta zi scade mai mult greutatea . Cimpul gravitational al planetei fiind constant , oeice modificare a potentialului unei persoane daca omul nu mai este atras da planeta nu mai contribuie la masa planetei si deci influienteaza gravitatia care este simtita de o alta persoana in prima faza de primire a energiei di vid , deci ajunde amplificata foarte mult , suficient de mult incit sa o simti ca propriul gind , pentru ca in general forta finala este putin mai mare decit forta electrica din creer.Celelalte celule din corp induc o forta mai mare decit forta creerului.De aici prin generalizare , planeta comunica cu stelele si cu intreg universul prin intermediul gravitatiei si orice persoana poate comunica su o persoana pe o alta planeta prin intermediul unei variatii infinitezimale a gravitatiei , da asemenea stie si timul , datorita vitezei luminii constante si stie si directia datorita orientarii cimpului bioenergetic in acea directie. Nimic nu este spectaculos , atit o hirtie care cade cit si un om clarvazator , ambii pot fi simtiti de o alta persoana oriunde in univers.Ceea ce e spectaculos este faptul ca noi oamenii nu reusim in general sa fim atenti la aproape nimic , nici macar atunci cind cumparam alimente , o ignoranta totala care a duc la necesitatea de a cunoaste tot universul pina sa ajungem sa ne cunoastem firea noastra paminteasca. O zi buna tuturor.

Poti sa faci un rezumat ??!!! Mai simplut??!!...ca eu n-am atasate alte 12 creierase electronice.

Deci spuneai...???!!!

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 16:29

Bia,poti sa-mi spui despre carte.Cit despre fetita mea...este si asa prea prea din multe puncte de vedere ,parca nu as vrea sa exceleze atit de timpuriu ,in sfirsit,e poveste lunga...

Bi_anca

1554 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 02:58

De la: crio, la data 2010-01-22 16:29:39Bia,poti sa-mi spui despre carte.Cit despre fetita mea...este si asa prea prea din multe puncte de vedere ,parca nu as vrea sa exceleze atit de timpuriu ,in sfirsit,e poveste lunga...

Tu ai vrut !!
Harrison, Peter & Mary, Viata înainte de nastere, Editura Europolis, Constanta, 1993. 33.
Te avertizez ca o sa-ti schimbe optica.

Cat despre copil, daca nu e stimulat, de obicei, geniul se "atrofiaza" cu varsta ! Cel putin asa s-a intamplat cu baietelul meu: acum pare normal. E doar putin mai matur ca alti copii si e pasionat de ....fizica cuantica

Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 03:09

Piinea. intareste inima omului! spune Solomon.
Mincati piine buna!
Adevarurile si curele sint atit de simple!
Dar, nuuu, noi trebuie sa ne complicam. De ce sa ma duc drept, cind pot merge pe ocolite?
Asta este omul.

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 03:13

De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-24 03:09:50Piinea. intareste inima omului! spune Solomon.
Mincati piine buna!
Adevarurile si curele sint atit de simple!
Dar, nuuu, noi trebuie sa ne complicam. De ce sa ma duc drept, cind pot merge pe ocolite?
Asta este omul.
care solomon , curvaru' si criminalu' de-i zic astia inteleptu' care n-avea habar de nimic???

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

2406 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 03:20

Florine
Pina aici!
Nu a fost curvar, a vut numai 300 de neveste si 700 de tiitoare. Era legal, ca el facea legile!
Totusi nu putem fi ignoranti la adevarurile zilnice.
Vinul si untdelemnul vindeca, sarea dezinfecteaza si reduce efectele veninului, piinea intareste inima,verdeturile si fructele sint antioxidante etc.
Lucruri stiute de mii de ani si redescoperite in zilele noastre.
Cimpurile magnetice si electrice de mica intensitate au efect bine facator.
Exemplu de peste 4 mii de ani:
-gravidele de la Stone Henge mergeau si se lipeau de pietroaiele acelea, si azi s-a descoperit ca pietroaiele au un cimp magnetic al lor, binefacator pentru organism.

Fosta membra 9am.ro

11272 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 03:36

De la: radita09_telus_net, la data 2010-01-24 03:20:58Florine
Pina aici!
Nu a fost curvar, a vut numai 300 de neveste si 700 de tiitoare. Era legal, ca el facea legile!
Totusi nu putem fi ignoranti la adevarurile zilnice.
Vinul si untdelemnul vindeca, sarea dezinfecteaza si reduce efectele veninului, piinea intareste inima,verdeturile si fructele sint antioxidante etc.
Lucruri stiute de mii de ani si redescoperite in zilele noastre.
Cimpurile magnetice si electrice de mica intensitate au efect bine facator.
Exemplu de peste 4 mii de ani:
-gravidele de la Stone Henge mergeau si se lipeau de pietroaiele acelea, si azi s-a descoperit ca pietroaiele au un cimp magnetic al lor, binefacator pentru organism.
aha,daca e din panteonu' smecherilor biblici spui talica -ca e voie si sa-l omoare pe fracsu' si sa-i fure pirandele si sa aiba gramezi de metrese,apropo,sigur citisi biblia,ca cica era pe invers,700 de femei stapane si 300 de tiitoare ??? vrei sa citim impreuna despre solomonaru' sau nu-mi mai povestesti mie despre faptele sfinte din biblie si derbedeii de le-au comis ??? imi dai semnalu' si incep

toti avem dreptate,toti aveti dreptate,toti stim adevarul,toti stiti adevarul,fiecare are dreptate,fiecare cunoaste adevarul,FIECARE ARE DREPTATEA SI ADEVARUL SAU- TRAIASCA DREPTATEA si ADEVARUL !!! Nu scuipa niciodata in oglinda!!! Intotdeauna poti face mai mult decat ai facut pana acum,niciodata nu e prea tarziu !!! Tot mai multi oameni ne vor binele,d'aia ne merge rau !!! "Orice adevar trece prin 3 faze:mai intai este ridiculizat, apoi trezeste o opozitie violenta,si in sfarsit este acceptat ca fiind evident de la sine"-Avicena. Daca nu stiu ca nu stiu, atunci mi se pare ca stiu. ANUNT UMANITAR :Rog Prostii si Cretinii,sa stea departe de mine !!! “Nu poti sa tratezi ochiul fara sa tii cont de cap, nu poti sa tratezi capul fara sa tii cont de minte si nu poti sa tratezi mintea fara sa tii cont de sufletul si spiritul omului.” (Zamolxe) http://www.youtube.com/watch?v=tNu44XzTnLY Sunt doua feluri de a-ti trai viata... Unul - de a crede ca nu exista miracole. Altul - de a crede ca totul este un miracol. Albert Einstein DACA N-AM AVEA DEFECTE,NU NE-AR FACE PLACERE SA LE VEDEM PE ALE CELORLALTI,TOTI SUNTEM DEFECTI DESI NOI NE VEDEM NUMAI CALITATILE ....Barbatii conduc lumea. Femeile ii conduc pe barbati.....Caracterul fara inteligenta poate mult, dar inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic. (CICERO )...Un om singur nu are nici o putere,puterea i-o dau cei care-l sustin...Vorba multa,saracia omului...Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost ...Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permitea inteligenta.....Este bine sa lasi bautura....insa rau este sa uiti unde ai lasat-o.....
Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 10:51

David applewhite un vizionar din anii 70 a fost autorul unei sinucideri in masa .Secta lui purta numele de portile raiului iar motivul sinuciderii a peste 40 de oameni care faceau parte din aceasta secta a fost trecerea la un alt nivel.ei plecau pur si simplu in lumea din care au venit.Nu am timpul necesar ptr a povesti cu lux de amanunte dar totul a inceput de la un vis avut de acest David Applewhite in care o silueta cu forma umana inmbracata in alb i-a vorbit despre o misiune.Deci...lasati-ma cu omuletii in alb

royan32

291 mesaje
Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 11:13

asta o fi ala de a avut "viziunea" dupa ce membrii sectei ii donasera averile! ghici cine nu s-a sinucis? se pare ca nu a fost la prima incercare.....deci... tre' sa intelegi ca mai depinde si de contextul in care vezi omuletii...

Fosta membra 9am.ro

6522 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 11:16

cum am spus..sint mult,mult mai multe de povestit..dar povestile astea.epifaniile,halucinatiile ,viziunile ,sau cum vreti voi sa le spuneti nu fac parte din cunoasterile noastre,in sfirsit prefer sa le iau in ris,sa glumesc pe tema asta decit sa le aprofundez.Stiu despre ce e vorba dar deocamdata imi place lumea asta.Am multe de facut aici.Nu plec de aici decit daca ma leaga cineva si ma i-a pe sus

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 14:51

Ptr cei care nu cred ca sint locuri unde masinile urca panta singuri, iata dovada. Se vede clar ca panta e in sus si unghiul e destul de mare ca sa nu se mai puna in discutie ca ar fi iluzie optica.

www.youtube.com/watch?v=cSBXhHnHGiE&feature=related

stefanescu_gerard

95 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 15:25

stefanescu_gerard

95 mesaje

Postat pe: 24 Ianuarie 2010, ora 15:25

Pagini: << 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului FENOMENE LA LIMITA CUNOASTERII